brak logo

JUKAN Sp. z.o,o

Mikołów

Opinie o JUKAN Sp. z.o,o

anonim 2010-09-30 23:59:50
fajnie sie tam pracowało bardzo mili ludzie super atmosfera mlodzi profesjonalisci jeden tylko mankament ich ( usunięte przez administratora )czlowiek ktory sam stwarza problemy i wymysla zakrywając sie ( usunięte przez administratora ) masakra
emertyt 2010-10-01 00:05:23
tez pracowałem przez 4 lata w tym zakladzie i powiem ze jak na tamte czasy 98r byly bardzo dobre zarobki i z tego co wiem do dzisiaj tak jest ale napewno juz troche mniej niz kiedys ale bardzo dorze mnie sie pracowalo i milo wspominam
anonim 2011-05-24 20:02:26
powiem krotko dobra firma fachowcy w swoim zawodzie jesli chodzi o spawaczy to ( usunięte przez administratora ) jakbyscie tam trafili to walcie do nich podszkola was w 100% mają fach w reku reszta zalogi do zakceptowania mila atmosfera zarobki ok co do wypowiedzi na temat majstra to racja sam sie traci w swoich gierkach ;( usunięte przez administratora ) kwestia przyzwyczajenia robisz swoje i fajrant. milo wspominam DAJE BARDZO DOBRY przez w/w osoby
krecik 2011-12-15 17:29:36
moge sie tylko cieszyc ze tam juz nie pracuje firma ktora bierze roboty tylko z jednego zrodla bedzie bankrutem predzej czy pozniej nieporadnosc panow odpowiedzialnych za zlecenia jest porazajaca kapowanie na porzadku dziennym zwolnienia tez o gale szkoda slow
1
Prawy 2012-01-09 12:21:55
I rozpętała się burza wśród pracujących i ( usunięte przez administratora ).A życie toczy się dalej.Jednego zwolnili podobno po wypadku w drodze do pracy.Wzorcowo!( usunięte przez administratora )
oznajmiający 2012-02-09 19:47:20
prosze składac cv kto jest zainteresowany praca w jukanie od marca 6 osob sie zwalnia zobaczymy czy nie ma ludzi nie zastapionych
z daleka 2012-02-14 00:22:21
obserwuje te opinie i uwazam ze zaden z was nie ma jaj wypisujecie (usunięte przez administratora) zamiast wziasc sprawy w swoje rece nie badzcie jak ( usunięte przez administratora )ktory w perfidny sposob zakopowal kolege a potem bał sie konfrontacji bal sie o swoja posadke bo ( usunięte przez administratora ) umial duzo wiecej niz on i trzeba bylo podsunąć go na widelec do zwolnienia to jest pupil tak samo jak ( usunięte przez administratora ) nigdy nie pojdzie z jukanu bo mają dobrze a powinniscie wbrew idiotycznemu zakazu wszyscy roncetle na stol razem z biednym ( usunięte przez administratora )co zawsze ( usunięte przez administratora ) kto jak jest wynagradzany i za co czego sie boicie moze kiedys traficie do kraju gdzie( usunięte przez administratora ) jest ceniony za to ze daje pracodawcy bardzo dobry byt ale nie zazdrosci tego bo wie ze jest ceniony i dobrze wynagradzany i wtedy daje z siebie wszystko co moze bo wie ze poprawi sobie a nie robi nadgodziny z ktorych nic niema obietnic ktore nigdy nie sa prawdą i umow z ktorych kazdy nowy pracownik sie smieje bo ma dłuzszą umowe na okresie probnym niz fachowiec z 15 letnim stazem sami sie nie cenicie wypalcie sobie napis nad brame ( usunięte przez administratora ) .jesli kogos urazilem a napewno to sory ale moze wkoncu powiedzialem prawde wsrod waszych opini i pamietajcie jedno ( usunięte przez administratora ) nie jest temu winien gdyby nie on ta firma dawo bylaby zamknieta spoznione inwestycje nie są jego winą on zawsze chce dobrze ale jak kazdy z was nie wyciagnie kasy ze swojej skarpety ktos musi mu ją dać ale tak to jest jak ( usunięte przez administratora ) sie widzi tylko raz w miesiacu w dniu dzielenia kasa i polowa zalogi go nie zna bo nie ma ochoty z nimi sie spotkac o zyczeniach jakichkolwiek juz nie wspomne a ( usunięte przez administratora ) zawsze przychodzi na spotkania i tlumaczy sie za kogos i zawsze zlozy zyczenia i przywita sie ale na kogos trzeba zwalic wine a fałszywa osoba jest tylko jedna majster on zwalnia potem jest zdziwiony ze zwolnienia są daje premie potem zwala na prezesa ze to on tak podzielil wszystko co jest wymyslone przez ( usunięte przez administratora )to jest tego wymysłem i ludzie maja tego dosc i przez niego odchodza bo za duzo falszu a przedszkolaki tam nie robią a on mysli ze tak
Pan X 2012-02-17 17:53:06
Panowie obniżcie testosteron.
Wszyscy mają trochę racji.
Jedni wypowiedziami pojechali ostro po bandzie inni nie.Każdy ma prawo głosu. Mniejsza o to.
Pracowałem z Wami i wiem, że cały problem w tym, że w tej firmie nie ma paki. Wiecie ile można zrobić wspólnymi siłami? Pracujecie razem tyle lat i żadnej nauki.
Wybrańcy byli na imprezie u( usunięte przez administratora )a teraz to właśnie oni na niego najbardziej plują (ale wiadomo za darmochę trzeba się napić, co nie?).( usunięte przez administratora ).
Macie rację, czas odejść bo jak ( usunięte przez administratora ) to główny tę firmę też na 100% utopi. Więc życzę niezdecydowanym odwagi, zaś zdecydowanym gratuluję.
he he 2012-03-07 18:24:05
jeden juz zakończył kariere w firmie mial chyba dość ciekawe kto nastepny sie okaże he he ogolnie firma super majster rewelacja kasa rewelacja konto pęka w szwach he he. admin napewno nie usunie tego bo pochlebna opinia w ramke oprawic he he
Luzak 2014-05-18 18:58:56
W firmie nic nie znikło nikomu nic nie skradziono bo Ciebie już tu nie ma pełna sielanka
zbigniew stepien 2014-07-02 23:38:22
jesli ktos podaje sie za mnie i pyta co w firmie to niech sie podpisze za siebie bo mnie to nie obchodzi jakby mnie to interesowalo to bym zapytal inaczej a nie przez opinie ale wiadomo kto zawsze tu siedzial i tym sie interesowal i nie wiem co ma na celu w opiniach pytac co w firmie wiec krotko nie intesuje mnie co slychac i dalsze wpisy w moim imieniu . ze tez komus sie chce bez sensu pisac pisz sobie co chcesz ja swoje zdanie powiedzialem ps a ja mam duzo zdjec
olek 2015-01-28 12:27:28
o rany, naprawde robi się tutaj już niezły bajzel, masa jakiś prywatnych spraw i wątków pozaroboczych a o samej pracy brak konkretów. Ciesze się, ze są tutaj informacje z pierwszej ręki, ale zastanawia mnie to właśnie jak wszytsko wygląda konkretnie w firmie, bo szukam obecnie pracy, a ta firma jest całkiem ciekawa jak dla mnie.
zarzad 2015-02-26 20:03:48
nie mamy roboty bo ceny za duze bo wszyscy patrza swojej kieszeni pomyslow na swoją rodukcje nie ma chyba ze płotki do barow piwnych co wazą 50 kg takze siedzimy na urlopach l4 i czekamy az rzucą cos taka wladza co zrobic tak wiec narazie przyjec nie ma ale zapytajcie kolo wakacji wtedy bedą sezonowa firma
alek 2016-05-15 17:58:58
podobno nie ma nowych ofert, ale tym bym się jakoś specjalnie nie zrażał, bo wiem od kolegi, że bez problemu można swoje cv zostawić na miejscu w firmie :) pozdrawiam mikołów!
1
Sasiedzi 2016-10-29 21:14:26
To co panowie roboty nie macie ciezko bedzie do swiat a na swieta koperty z wypowiedzeniem to nie uniknione bo mamy swoje firmy ktore wykonują plan w 100 procentach a wy tylko pod kreską byliscie pozdrawiają sąsiedzi
5
sąsiedzi 2016-12-06 18:05:48
Hohoho czyżby nasze slowa sie sprawdzily koniec pracy :-) mialy sie sprawdzic gdyz wiedzielismy o tym to teraz lepic pierogi bo lepicie spawarką detale to moze w kuchni sie sprawdzicie
Zostaw swoją opinię o JUKAN Sp. z.o,o - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JUKAN Sp. z.o,o