brak logo

Pub Meta

Kępno

Opinie o Pub Meta

B. 2011-01-29 19:13:59
Pub Meta najlepszy w całym Kępnie. Ja i moi znajomi mamy do tej knajpki wielki sentyment :)
kwak 2013-04-11 09:45:23
jak to jest najlepszy pub to się lecz
2013-08-29 20:55:46
jestem tego samego zdania
WUJA 2013-10-11 18:54:39
Jak chcesz pracować to poszukaj normalnej roboty chyba że lanie piwa jest szczytem twoich marzeń.
2
hajdi 2013-12-02 16:46:56
A ktoś jeszcze tam chodzi pewnie tylko ci inteligentni inaczej....
wuja 2013-12-05 18:32:02
A jak tam ostatni koncert bo słyszałem że porażka.
1
wuja 2013-12-20 17:55:36
porażka to mało powiedziane beznadzieja wystarczy obejrzeć zdjęcia kto "zaszczycił" to coś.(usunięte przez administratora) !!!

misiu 2013-12-28 22:25:40
jak można otwierać knajpe w wigilie i wielki piątek i potem uchlana młodzież zamiast na pasterkę szlaja się po mieście to chyba zamiast mózgu ma się sieczkę
gogo 2014-01-04 19:26:49
widocznie można jaki właściciel taka klientela...
misiu 2014-02-08 18:52:02
tak czy inaczej to(usunięte przez administratora)w końcu padnie.
walentynka 2014-02-14 15:34:35
Jak ktoś nie ma nikogo kto darzy go uczuciem to musi organizować antywalentynki zresztą wszyscy dobrze wiedzą kto do tego"przybytku" chadza.A tak nawiasem mówiąc to reklamowanie i zachęcanie do alkoholu na forum publicznym jest karalne.
miłośniczka walentynek
gogo 2014-02-27 18:48:53
widocznie pasuje ci drogi dawidku ta atmosfera i nigdy jeszcze tam nie dostałes j po gębie od jakiegoś ćpuna a bijatyki zdarzają się tam coraz częściej więc życzę powodzenia
gruby 2014-04-22 20:47:10
Ten pub to jedna wielka żenada,dziwi mnie tylko fakt że jeszcze ktoś tam chodzi (
gruby 2014-04-23 17:05:47
bo to jest melina zabita dechami ostatnia ostoja dla desperatów i pań z kompleksami.
gruby 2014-05-06 20:34:18
co na to grillowanie w mecie sanepid .
gruby 2014-05-22 16:03:07
przeszkadzać ci zacznie jak zatrujesz się czymś żeby prowadzić tego typu działalność trzeba spełnić wiele warunków a warunki w tym pubie urągaja wszelkim wymogom poza tym obsługa musi mieć badania i zezwolenie
Dawid 2014-06-03 20:10:00
nie za renowecje tylko za kasacje zaorać to badziewie!!!
michu 2014-08-11 18:21:13
nigdy już nie wracaj!!!!!!!
dawid 2014-10-02 06:06:26
znowu to dziadostwo otwierają czyżby nawet na zmywaku jej nie chcieli
mały 2014-10-06 16:37:48
Napiszcie czy warto tam pracować
Gruby 2014-10-07 15:24:14
Ten pub ma taką opinie że nawet jakby piwo dawali za darmo to bym tam nie przyszedł.
siwy 2014-10-07 16:45:03
Ja byłem raz i też tam nie pójdę sama gówniarzeria paląca skręty sto razy wolę iść do gramofonu.
Kwak 2014-10-07 19:15:33
Znowu piwo na kartki jak za komuny co się nie wymyśli żeby zdobyć paru naiwnych co za żenada
Dawid 2014-10-24 18:57:38
słyszałem że to dziadostwo organizuje jakieś chore halloween. czy my musimy jak te małpy powtarzać po kimś i naśladować , a tak nawiasem mówiąc niektórzy w tym pubie nie przebierając się mogą też porządnie wystraszyc !!!
www 2014-12-02 10:43:48
Jaka konkurencja przecież ten pub nie stanowi dla nikogo żadnej konkurencji
www 2015-06-02 16:50:07
Słyszałem że to gów.. przeniosło się w inne miejsce.
www 2015-08-26 18:18:07
Przemek daj sobie spokój z tym badziewiem znajdz normalną pracę.
Czesc 2016-05-11 16:26:03
Zarobki na kelnerkę nie są może jakieś szalone, ale z napiwków w weekend nieźle można zarobić @AAsia.
Zostaw swoją opinię o Pub Meta - Kępno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pub Meta