logo Banaszek Nieruchomości

Banaszek Nieruchomości

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinie o Banaszek Nieruchomości

Kabi 2015-12-14 12:53:05
Ja po szkole budowlanej jestem akurat
Nowak 2015-12-23 21:41:31
Ja po szkole gastronomicznej i tez szukam roboty ....Jutro pójdę na tą budowę
Robert Abramkiewicz 2016-01-03 12:57:42
Dużo teraz roboty jest w NDM .Moasto się bardzo rozwija
xxx 2016-02-03 20:11:02
Oczywiście te wszystkie pozytywne opinie piszą pracownicy, niestety j jestem jedną z tych oszukanych przez tego nieuczciwego dewelopera, potwierdzam wszystkie negatywne opinie, syf, kiła i mogiła, Pracownicy mili do momentu wyciągnięcia kasy i podpisania umowy, potem chamy, opryskliwi, budują tak jak tu już wcześniej pytał o pracę po szkołach gastronomicznych więc nie ma co się dziwić, że jakoś budynków żadna, a spróbujcie panu Markowi powiedzieć, ze coś jest nie tak, to on ma normy z 60 roku:)
3
Marek 2016-02-05 10:29:27
Sługocka żenada ktory wypisuje te negatywy
MS 2016-02-05 13:44:44
Zgadzam się dokładnie z tym co napisał mieszkaniec DP, to banda oszustów, ale jaka firma tacy pracownicy. Jakośc jak ktoś chce sprawdzic to zapraszam, pan Marek odbiory robi z ufajdaczonym kątownikiem, bo to jedyna słuszna miara. Architektura koszmar, a pracownicy no cóż, nic dobrego nie mogę napisac.....kultura koszmarna
4
ktos 2016-02-05 13:48:19
a ja myślę, że jak jej poziom intelektualny będzie na odpowiednim poziomie, czyli taki jak wszystkich to m a szansę, przeciez na tej budowie to takie cudaki pracują, że oni nawet wapna od piasku nie odróżniają.
er 2016-02-13 14:11:09
3500 brutto ? - co ty wypisujesz, banaszek wszystkich zatrudnia za najniższą krajową. Nie kłam.
1
Marek 2016-02-28 13:02:45
Znam firmy akurat w NDM i od tej to akurat mogą się uczyć.U Pawelasa na 30 ludzi to 29 Białorusinów pracuje
1
MIREK 2016-03-02 10:48:24
Masz coś do Białorusinów, wiesz jak pracują, masz jakieś doświadczenia w pracy z nimi, może widziałes budynek stawiany przez nich? Bo jeśli nie, to twoja opinia jest tak samo ważna jak zeszłoroczny śnieg :) myślisz, że pochodzenie wpływa na jakosć pracy? ciekawa teoria... tylko mało pokrywa się z rzeczywistością.. :)
Adrian 2016-03-14 18:28:13
To może ja jako pracownik się wypowiem, rozumiem że dla niektórych z was mogę być nieobiektywny aczkolwiek jeśli chodzi o branżę instalacji sanitarnych na budowie to mogę powiedzieć że używamy materiałów bardzo wysokiej jakości (pipelife, hearzt, vesbo, multyrama... [wszystkie atestowane z gwarancja od producenta]) do tego ekipa jak i firma zajmująca się tym ma duże doświadczenie. Życzę dalszych sukcesów deweloperowi chociaż i tak mieszkania się dobrze sprzedają.
Jaroslaw 2016-03-17 14:32:54
Zawsze znajdzie się jakiś procent ludzi co napiszą nieprawdę i nie obiektywnie.
Mieszkam na Debowym Parku i oglądam czesto budowy Banaszka.Ogolnie pelen szacun dla nich.Walczą jak moga
Jaroslaw 2016-03-17 14:34:20
Zawsze znajdzie się jakiś procent ludzi co napiszą nieprawdę i nie obiektywnie.
Mieszkam na Debowym Parku i oglądam czesto budowy Banaszka.Ogolnie pelen szacun dla nich.Walczą jak moga
marek 2016-03-22 11:17:13
a po mojej wypowiedzi widać, ze mam coś do obcokrajowców? widac tzreba czytac ze zrozumieniem :)
Bartek 2016-04-18 17:54:02
Porządna Firma i wiele lat na rynku budowlanym w Nowym Dworze
andrzej 2016-04-21 09:03:35
Nie było mnie w Nowym Dworze trzy lata ,pracuję w Szkocji .Dzis byłem na budowach Banaszka i szok .Szacunek Panie Banaszek
xxx 2016-06-06 20:13:23
Jest sam, bo nikt z nim nie chce pracować! Poczytać opinie na fb ANTYBANASZEK, bo z oficjalnej strony wszystkie negatywne komentarze usuwają te móndre kobity, które mają wiedzę na każdy temat, pani geodecie jak chce się coś wytłumaczyć to takiego szału dostaje, ze kiedyś myślałem, że sztuczna szczęka jej wypadnie.
4
Jacek Chałyśkiewicz 2016-06-07 08:45:31
Kupiłem mieszkanie od Banaszka na Dębowym Parku w Marcu i póki co jestem bardzo zadowolony.Z Panią Anią Geodetką też miałem kontakt i wszystko jak najbardziej ok.Dobrze zorganizowana firma
Andrzej Niesiołowski 2016-10-04 19:11:16
Banaszek nieruchomosci zaczyna nową inwestycję .Rezydencja Złota .550 mieszkań w Nowym Dworze .Ktoś coś słyszał ?
Andrzej Niesiołowski 2016-10-04 19:11:50
Banaszek nieruchomosci zaczyna nową inwestycję .Rezydencja Złota .550 mieszkań w Nowym Dworze .Ktoś coś słyszał ?
Andrzej Niesiołowski 2016-10-05 09:14:27
mam swoje informacje .....rynek już będzie zapełniony po tej inwestycji
Piotr 2016-10-05 15:32:07
osiedle Zlota na Woli w Warszawie ?
Anna Selwiak 2016-10-06 09:18:47
Wiem że teraz pszyjmują pracownikow do biura sprzedaży ,bo planują dużo inwestycji .Miedzy innymi 2 w Warszawie i 2 w Nowym Dworze.Trzeba pytać
Jadwiga 2016-10-11 12:53:55
dobrze sie mają ,aż za dobrze powiedzialabym .
Jadwiga 2016-10-11 12:54:24
dobrze sie mają ,aż za dobrze powiedzialabym .
włodek 2016-10-22 10:25:09
masakra........
alina 2016-10-22 20:45:26
dziadostwo i tandeta, z wierzchu firma stara się prezentować okazale i chwalić gdzie popadnie ale wystarczy porozmawiać z mieszkańcami i sprawdzić ile mieli i mają spraw sądowych.... nie polecam ja już zrobiłam błąd więc nie cofnę tego ale innym nie polecam
1
Jarosław 2016-10-23 12:07:30
Mieszkam w NDM i w mieszkaniu wybudowanym przez Banaszek Nieruchomości .Porządna Firma
Joanna 2016-10-24 09:05:04
Alina widać że konkurencja Cię nasłała.W Nowym Dworze od wielu lat Banaszek sprzedaje najwiecej mieszkań a jakby były złe jakościowo to by nie sprzedawał .Znajomi sobie bardzo chwalą Dębowy Park .Więc zrewiduj sobie swoje poglądy a jak znam życie to pewnie nawet nie wiesz o czym piszesz...
1
Andrzej Boroń 2016-10-24 19:40:46
Budują dużo i jakościowo coraz lepiej .Banaszek idzie do przodu to widać
1
mieszkaniec 2016-10-24 20:19:27
Banaszek ma plecy u obecnej władzy ale konkurencja i tak go powoli wykończy i bardzo dobrze. Temu miastu nie jest potrzebny deweloper monopolista, który marzy o wykupieniu wszystkich działek miejskich a później będą zarastały chwastami bo nie stać go już na nowe inwestycje. Zabytkowy spichlerz jest w jego rękach o 6 lat i nadal niszczeje, tylko patrzeć jak zapłaci karę aż się z rozumem nie pozbiera.
2
Katarzyna Stanczak 2016-10-25 07:48:54
Mieszkam na Dębowym i nie piszcie głupot ,bo i mieszka się świetnie i nie zamieniłabym się z nikim na inne miejsce w tym mieście . A oczerniać to najłatwiej .
Janek Wędkarz 2016-10-25 09:19:34
Mieszkaniec ,a wiesz że do Spichlerza Banaszek drogę wybudował za ponad 2 miliony złoty i można do niego nową drogą lądową dojechać .A z tego co wiem to i projekty są robione na 220 apartamentów
Janek Wędkarz 2016-10-25 09:20:21
Mieszkaniec ,a wiesz że do Spichlerza Banaszek drogę wybudował za ponad 2 miliony złoty i można do niego nową drogą lądową dojechać .A z tego co wiem to i projekty są robione na 220 apartamentów
1
mieszkaniec 2016-10-25 14:19:02
@ Janek Wędkarz - No rzeczywiście przez 6 lat zbudował aż drogę dojazdową do swojego obiektu. To cud, prawdziwy cud! Ludziska zejdźcie na ziemię i nie ośmieszajcie się.
2
Janek Wędkarz 2016-10-26 11:30:53
Mieszkaniec !!!!!Czy Ty masz pojęcie o życiu wogóle ?To nie chodzi że Banaszek zrobił drogę za ponad 2 miliony złoty a raczej o to że przez 5 lat przez urzędasów nie miał dostępu do działki spichlerza i nie mógł tam praktycznie nic działac .Dziś sprawa mocno ruszyła z tego co widzę ,robią projekty i ma dojazd do własnej działki.
kas 2016-10-28 14:25:21
to może wytłumaczysz o co ci chodziło z Białorusinami.. bo komentarz jesli chodzi o pochcodzenie pracowników to taki wzięty z du..y trochę.
Ryszard Kowalski 2016-10-28 14:31:20
Pytanie retoryczne

Skad na portalu o opiniach na temat pracodawców wypowiadają się wlasciciele mieszkań??? :P
Pracownicy pana Banaszka, dziękujemy wam za opinie w imieniu biednych właścicieli mieszkań, z pewnoscią są wam wdzieczni.... :P
1
Andrzej Jaworski 2016-11-02 16:20:43
dobra firma w porownaniu z konkurencją
Janek 2016-11-09 08:17:46
Wczoraj na budowach Banaszka aż wrzało .Co wy piszecie że mało buduje .
1
Tomasz Lisicki 2016-11-17 13:58:31
Miałem do czynienia z Panem Banaszkiem w sprawie przedszkola.Nie mogę nic nie rzetelnego powiedzieć o tym Panu lecz wręcz odwrotnie.Gościu z klasą.
1
Jadwiga Mańka 2016-11-22 18:21:23
Uczciwa Firma,polecam .Zakupilam mieszkanie 2 lata temu
mario 2016-11-26 10:49:39
debowa lipa
Janek 2016-11-28 19:11:59
Dębowa Brzoza
Mieszkaniec 2016-11-29 18:14:08
Banaszek Nieruchomości .Polecam ,dobra firma
Konar 2016-11-29 18:16:21
Banaszek kupił we Wrześniu działkę najwiekszą pod budownictwo wielorodzinne w Nowym Dworze.Ze 3 hektary pewnie .Ciekawe kiedy tam zaczną budować ?
Konar 2016-11-29 18:16:53
Banaszek kupił we Wrześniu działkę najwiekszą pod budownictwo wielorodzinne w Nowym Dworze.Ze 3 hektary pewnie .Ciekawe kiedy tam zaczną budować ?
Rafał 2016-11-30 09:23:40
Dobry Developer tak uważam

Konieczny Rafał
NDM ul.Debowa 38
Bogdan Cały 2016-12-01 16:20:05
Ma to się nazywać osiedle Złota .Będzie to najpiękniejsze osiedle Banaszka w powiecie nowodworskim z tego co mówią
Marian Kaszynski 2016-12-06 12:53:05
A gdzie można to Osiedle Zlota zobaczyć ?
Zostaw swoją opinię o Banaszek Nieruchomości - Nowy Dwór Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banaszek Nieruchomości