logo Banaszek Nieruchomości

Banaszek Nieruchomości

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinie o Banaszek Nieruchomości

andrzej 2016-04-21 09:03
Nie było mnie w Nowym Dworze trzy lata ,pracuję w Szkocji .Dzis byłem na budowach Banaszka i szok .Szacunek Panie Banaszek
3
xxx 2016-06-06 20:13
Jest sam, bo nikt z nim nie chce pracować! Poczytać opinie na fb ANTYBANASZEK, bo z oficjalnej strony wszystkie negatywne komentarze usuwają te móndre kobity, które mają wiedzę na każdy temat, pani geodecie jak chce się coś wytłumaczyć to takiego szału dostaje, ze kiedyś myślałem, że sztuczna szczęka jej wypadnie.
7
Jacek Chałyśkiewicz 2016-06-07 08:45
Kupiłem mieszkanie od Banaszka na Dębowym Parku w Marcu i póki co jestem bardzo zadowolony.Z Panią Anią Geodetką też miałem kontakt i wszystko jak najbardziej ok.Dobrze zorganizowana firma
1
Andrzej Niesiołowski 2016-10-04 19:11
Banaszek nieruchomosci zaczyna nową inwestycję .Rezydencja Złota .550 mieszkań w Nowym Dworze .Ktoś coś słyszał ?
Andrzej Niesiołowski 2016-10-04 19:11
Banaszek nieruchomosci zaczyna nową inwestycję .Rezydencja Złota .550 mieszkań w Nowym Dworze .Ktoś coś słyszał ?
Andrzej Niesiołowski 2016-10-05 09:14
mam swoje informacje .....rynek już będzie zapełniony po tej inwestycji
Piotr 2016-10-05 15:32
osiedle Zlota na Woli w Warszawie ?
Anna Selwiak 2016-10-06 09:18
Wiem że teraz pszyjmują pracownikow do biura sprzedaży ,bo planują dużo inwestycji .Miedzy innymi 2 w Warszawie i 2 w Nowym Dworze.Trzeba pytać
Jadwiga 2016-10-11 12:53
dobrze sie mają ,aż za dobrze powiedzialabym .
Jadwiga 2016-10-11 12:54
dobrze sie mają ,aż za dobrze powiedzialabym .
włodek 2016-10-22 10:25
masakra........
alina 2016-10-22 20:45
dziadostwo i tandeta, z wierzchu firma stara się prezentować okazale i chwalić gdzie popadnie ale wystarczy porozmawiać z mieszkańcami i sprawdzić ile mieli i mają spraw sądowych.... nie polecam ja już zrobiłam błąd więc nie cofnę tego ale innym nie polecam
4
Jarosław 2016-10-23 12:07
Mieszkam w NDM i w mieszkaniu wybudowanym przez Banaszek Nieruchomości .Porządna Firma
1
Joanna 2016-10-24 09:05
Alina widać że konkurencja Cię nasłała.W Nowym Dworze od wielu lat Banaszek sprzedaje najwiecej mieszkań a jakby były złe jakościowo to by nie sprzedawał .Znajomi sobie bardzo chwalą Dębowy Park .Więc zrewiduj sobie swoje poglądy a jak znam życie to pewnie nawet nie wiesz o czym piszesz...
2
Andrzej Boroń 2016-10-24 19:40
Budują dużo i jakościowo coraz lepiej .Banaszek idzie do przodu to widać
3
mieszkaniec 2016-10-24 20:19
Banaszek ma plecy u obecnej władzy ale konkurencja i tak go powoli wykończy i bardzo dobrze. Temu miastu nie jest potrzebny deweloper monopolista, który marzy o wykupieniu wszystkich działek miejskich a później będą zarastały chwastami bo nie stać go już na nowe inwestycje. Zabytkowy spichlerz jest w jego rękach o 6 lat i nadal niszczeje, tylko patrzeć jak zapłaci karę aż się z rozumem nie pozbiera.
4
Katarzyna Stanczak 2016-10-25 07:48
Mieszkam na Dębowym i nie piszcie głupot ,bo i mieszka się świetnie i nie zamieniłabym się z nikim na inne miejsce w tym mieście . A oczerniać to najłatwiej .
1
Janek Wędkarz 2016-10-25 09:19
Mieszkaniec ,a wiesz że do Spichlerza Banaszek drogę wybudował za ponad 2 miliony złoty i można do niego nową drogą lądową dojechać .A z tego co wiem to i projekty są robione na 220 apartamentów
Janek Wędkarz 2016-10-25 09:20
Mieszkaniec ,a wiesz że do Spichlerza Banaszek drogę wybudował za ponad 2 miliony złoty i można do niego nową drogą lądową dojechać .A z tego co wiem to i projekty są robione na 220 apartamentów
1
mieszkaniec 2016-10-25 14:19
@ Janek Wędkarz - No rzeczywiście przez 6 lat zbudował aż drogę dojazdową do swojego obiektu. To cud, prawdziwy cud! Ludziska zejdźcie na ziemię i nie ośmieszajcie się.
3
Janek Wędkarz 2016-10-26 11:30
Mieszkaniec !!!!!Czy Ty masz pojęcie o życiu wogóle ?To nie chodzi że Banaszek zrobił drogę za ponad 2 miliony złoty a raczej o to że przez 5 lat przez urzędasów nie miał dostępu do działki spichlerza i nie mógł tam praktycznie nic działac .Dziś sprawa mocno ruszyła z tego co widzę ,robią projekty i ma dojazd do własnej działki.
kas 2016-10-28 14:25
to może wytłumaczysz o co ci chodziło z Białorusinami.. bo komentarz jesli chodzi o pochcodzenie pracowników to taki wzięty z du..y trochę.
1
Ryszard Kowalski 2016-10-28 14:31
Pytanie retoryczne

Skad na portalu o opiniach na temat pracodawców wypowiadają się wlasciciele mieszkań??? :P
Pracownicy pana Banaszka, dziękujemy wam za opinie w imieniu biednych właścicieli mieszkań, z pewnoscią są wam wdzieczni.... :P
2
Andrzej Jaworski 2016-11-02 16:20
dobra firma w porownaniu z konkurencją
Janek 2016-11-09 08:17
Wczoraj na budowach Banaszka aż wrzało .Co wy piszecie że mało buduje .
1
Tomasz Lisicki 2016-11-17 13:58
Miałem do czynienia z Panem Banaszkiem w sprawie przedszkola.Nie mogę nic nie rzetelnego powiedzieć o tym Panu lecz wręcz odwrotnie.Gościu z klasą.
1
Jadwiga Mańka 2016-11-22 18:21
Uczciwa Firma,polecam .Zakupilam mieszkanie 2 lata temu
1
mario 2016-11-26 10:49
debowa lipa
Janek 2016-11-28 19:11
Dębowa Brzoza
Mieszkaniec 2016-11-29 18:14
Banaszek Nieruchomości .Polecam ,dobra firma
1
Konar 2016-11-29 18:16
Banaszek kupił we Wrześniu działkę najwiekszą pod budownictwo wielorodzinne w Nowym Dworze.Ze 3 hektary pewnie .Ciekawe kiedy tam zaczną budować ?
Konar 2016-11-29 18:16
Banaszek kupił we Wrześniu działkę najwiekszą pod budownictwo wielorodzinne w Nowym Dworze.Ze 3 hektary pewnie .Ciekawe kiedy tam zaczną budować ?
Rafał 2016-11-30 09:23
Dobry Developer tak uważam

Konieczny Rafał
NDM ul.Debowa 38
Bogdan Cały 2016-12-01 16:20
Ma to się nazywać osiedle Złota .Będzie to najpiękniejsze osiedle Banaszka w powiecie nowodworskim z tego co mówią
Marian Kaszynski 2016-12-06 12:53
A gdzie można to Osiedle Zlota zobaczyć ?
Marian Kaszynski 2016-12-14 18:48
Banaszek buduje w Warszawie ....na Zaborowska i na Wawrze ...Więc do boju w NDM !!!!trzeba budować więcej
Marian Kaszynski 2016-12-14 20:50
Banaszek buduje w Warszawie ....na Zaborowska i na Wawrze ...Więc do boju w NDM !!!!trzeba budować więcej
Marian Kaszynski 2016-12-14 20:50
Banaszek buduje w Warszawie ....na Zaborowska i na Wawrze ...Więc do boju w NDM !!!!trzeba budować więcej
zenek 2016-12-28 12:19
gdzie jest ten super dewelopment.
zenek 2016-12-28 12:21
z debowy niech sie ogarnie
Damian 2017-02-27 15:10
Banaszek widać się rozwija jednak,
zenek 2017-02-28 10:23
a jednak lipa to lipa ,balagan z miejscami parkingowymi .lipna ochrona,lipne ogrodzenie,transformator na placu zabaw.
Alicja 2017-03-08 15:26
Jeżeli macie ochotę dowiedzieć się więcej na temat firmy - koniecznie zajrzyjcie na główną stronę internetową - http://www.bdc-development.pl/o-firmie/ Możecie tam znaleźć wiele informacji o Banaszek Nieruchomości.
zenek 2017-03-18 15:12
nadal bez zmian.plot zniszczony ,osiedle niby zamkniete ale nie dokonca.podobno sa miejsca parkingowe chyba prz mrowce,.JEST CORAZ GO........A MIALO BYC TAK PIEKNIE.
Janusz 2017-03-18 15:19
Zenek to spieleszaj gdzie pieprz rośnie ,takim jak Ty to nigdy nie dogodzi .Ja mieszkam i jest zajefajnie
borys 2017-08-04 19:10
Niech cały ten BN zajmie się naprawą usterek jakie powstały podczas budowania mieszkań. Chodzisz do nich do biura na budowie po kilkanaście razy to cię olewają.
Monika 2017-08-11 09:54
Największy lokalny deweloper ,prowadzą w tej chwili już jako Bdc Development bodajże 4 lub 5 inwestycji .Widać że w tej chwili firma mocno idzie do przodu .Ja kilupilam ostatnio ilu nich 56 metrowe mieszkanie i narazie jestem bardzo zadowolona .
Monika
Alicja 2017-08-28 16:02
A czy ktoś pracuje obecnie w Banaszek Nieruchomości i podzieliłby się informacjami na temat benefitów jakie są? I czy organizowane są jakieś szkolenia wewnętrzne? Takie informacje będą ważne dla osób, które zastanawiają się nad przyjęciem się do firmy.
Agnieszka 2017-09-02 09:02
jakość masakra, a jeszcze widziałam pismo w sprawie zajęcia księgi wieczystej przez komornika na HOTELU MODLIN więc dodatkowo może być gorzej finansowo
Alicja 2017-09-20 15:16
@Agnieszka czy pracowałaś w Banaszek Nieruchomości? Skąd masz takie informacje? Powiesz coś więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie?
Zostaw swoją opinię o Banaszek Nieruchomości - Nowy Dwór Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banaszek Nieruchomości