brak logo

telcam-telekomunikacja dzień dobry

Wrocław

Opinie o telcam-telekomunikacja dzień dobry

ogółem zadowolony 2012-04-02 11:08:08
Chciałbym w tym miejscu podziękować tej firmie bo ode mnie nie ujrzą złotówki a dzięki nim miałem jeden niższy ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek z tpsa :)
1234 2012-04-03 00:04:44
Z autopsji proponuję wszystkim na składanie skarg do Urzędu Komunikacji Elektronicznej w swoich delegaturach na Crowley Data Poland ul.Stawki 2 00-193 Warszawa . Cytuję odpowiedź tego tworu na skargę \" Na mocy łączącej strony umowy CDP świadczy na rzecz TDD wyłącznie usługi hurtowe dostępu do usług telekomunikacyjnych opartych na infrastrukturze TPSA .a także rozlicza ruch IC z tego tytułu \'
to co to jest TDD nie zajmuje się niczym zatrudnia tylko naganiaczy i bierze kasę . Cytuję dalej bzdety na skargę \" Opisując zależności pomiędzy tymi spółkami można wskazać iż CDP świadczy usługi hurtowe na rzecz TDD a TDD usługi detaliczne na rzecz swoich klientów w oparciu o te usługi hurtowe \' Ale informacja z Tpsy o zmianie operatora mówi o CDP a nie TDD .
Telekomunikacja Dzień Dobry ul Prosta 36 53-508 Wrocław I czy przypadkiem jednemu z prezesów nie są potrzebne pieniążki na firmę Newcom-Digital czy to przypadkowa zbieżność nazwisk Z prezesem( usunięte przez administratora )

CYT 2012-04-07 10:31:29
Ja popieram obojętną osobę, myślę, że oni tez dzwonia do 30 latków sama kiedys bardzo dawno temu dzwoniłam i rozmawia się z synem czy córką. Jeśli dostajecie umowę nie trzeba mieć sokoli wzrok, trzeba być głuchym, że nie słyszycie dzien dobry sa!!! Przeciez kazdy telemarketer musi mówić prawdę jeżeli klient się zapyta czy to jest tpsa to mówią, że nie bo nawet taka umowę odrazu by skasowali i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostałby ten kto wysłał. Najpierw popracujcie w takich firmach a później się wypowiadajcie. Chcesz zrobić im wjazd hehee uważaj żeby Cię nie pogonili. Pisać komentować potraficie, lecz jak przychodzi do spotkania to nawet słowem nie piśniecie...eloooooooooooo
były telemarketer 2012-04-07 21:42:06
Ludzie jesteście porąbani..Bronicie TP jakby samo nie mogło się obronić, jakby chcieli to sami dawno zrobiliby z tym porządek. Pracowałem w TP i u wierzcie mi, że ludzie po odejściu od TP nie chcą spowrotem do nich wracać mimo wielkich przekonań. Nie bronię TDD ani innych podoperatorów ale zastanówcie się ludzie czego wy naprawdę chcecie.
Zlikwidujcie telefony stacjonarne albo czytajcie co podpisujecie to nie będzie problemu. Żyjemy w świecie wyzysku, najlepiej nic nie podpisujcie na szybko umów przywiezionych przez kurierów; a jak się nie znacie to zapytajcie dzieci albo wnuków a najprościej po prostu odłóżcie słuchawkę i nie wdawajcie się w głupie gadki z telemarketerami.
1234 2012-04-09 21:57:44
CYT - 2012-04-07 10:31:54

Ja popieram obojętną osobę, myślę, że oni tez dzwonia do 30 latków sama kiedys bardzo dawno temu dzwoniłam i rozmawia się z synem czy córką. Jeśli dostajecie umowę nie trzeba mieć sokoli wzrok, trzeba być głuchym, że nie słyszycie dzien dobry sa!!! Przeciez kazdy telemarketer musi mówić prawdę jeżeli klient się zapyta czy to jest tpsa to mówią, że nie bo nawet taka umowę odrazu by skasowali i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostałby ten kto wysłał. Najpierw popracujcie w takich firmach a później się wypowiadajcie. Chcesz zrobić im wjazd hehee uważaj żeby Cię nie pogonili. Pisać komentować potraficie, lecz jak przychodzi do spotkania to nawet słowem nie piśniecie...eloooooooooooo
Zastanawiam się jak trzeba mieć wyprany mózg aby argumentować tak oczywisty szwindel . Brak analizy faktów .
\" trzeba być głuchym że nie słyszycie dzień dobry sa \"
to nie jest kwestia czy ja słyszę czy nie to jest kwestia tej nazwy .
Tutaj administrator usunie słowo na trzy litery [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to samo powinien zrobić urząd rejestrujący działalność pod tą nazwą bo jest nazwą która odpowiednio i szybko wyartykułowana wprowadzi ludzi w błąd i o to chodzi . I czytaj ze zrozumieniem w moim wpisie nie ma nic o wjeździe na chatę ( tok twojego rozumowania jest związany z wypranym mózgiem przez taką pracę ) a o legalnym proteście pod firmą rozgoryczonych ludzi .
Tak jak górnicy stoczniowcy i inni mam do tego prawo jeżeli jestem oszukiwany a organy do tego powołane nic nie robią .
1234 2012-04-10 07:00:13
Powyżej kopia artykułu
Telekomuna 2012-04-18 00:30:50
Witam

Nie jestem z branży telekomunikacyjnej więc mój post innej materii będzie dotyczył.Jestem człowiekiem takim jak większość z Was.Nie mam oczywiście na myśli wyrobników Telekomunikacji Dzień Dobry. Dzisiaj miałem wątpliwą okazję widzieć w TV "rzecznika prasowego" tej wspaniałomyślnej firmy. W moim odczuciu wszystko w tej chimerze wygląda jak "rzecznik prasowy" Takie to wymięte,niedzisiejsze,śmieszne aczkolwiek skuteczne!! Państwo pod tytułem TP Dzień Dobry ma dobry pomysł. Bazuje na kłamstwie. My Polacy jesteśmy wyjątkowo leniwymi konsumentami.Kapitalizmu się uczymy od ponad 20 lat ale nie wyciągamy wniosków. Dla przypomnienia. Mamy XXI wiek. Konsument nie powinien mieć pretensji do sprzedawcy.Jak sama nazwa wskazuje sprzedawca nie wyjaśnia.Ma sprzedać. Odwołując się do poprzednich postów. Mam wrażenie że firma TP DD wypłaciła dodatkową(niewidoczną) premię za jad i mizernej jakości aktywność na tym forum. Podejrzewam że właścicielem marki TP DD jest Pan pokroju [usunięte przez moderatora]Obaj nie mają czystej teki.Jakość usług TP DD mogę przyrównać do infolinii Intergalactica. Nie miałem osobiście do czynienia ale boli że obie firmy mają siedzibę w moim rodzinnym mieście. Pozdrawiam tych do których c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y się nie dodzwonią. W tym przede wszystkim siebie.
Jaro974 2012-04-22 13:12:35
Ciekawe, bo jak zapytałem czy Pani dzwoni z TP to owszem powiedziała że są operatorem niezależnym działającym na łączach TP, ale nie wiem z jakiej paki na moje wyraźne stwierdzenie: nie, dziękuję kilka dni później przyjeżdża nie kurier a przedstawiciel firmy i z osoba nieuprawnioną podpisuje umowę. Na moje kilkukrotne próby dodzwonienia się na ich infolinię pozostaje mi tylko oczekiwanie i słuchanie stwierdzenia że moje zdanie jest dla nich ważne-śmiech na sali
cent 2012-04-22 13:26:08
Czytaj ze zrozumieniem. Zwolnili ją bo była zbyt uczciwa
... 2012-04-23 07:18:10
chyba ktoś tu sobie żarty robi - 2011-12-16 20:09:32

widzę, że ktoś się nie sprawdził w roli telemarketera, a teraz stara się winić za to wyłącznie firmę, a nie siebie samą i brak umiejętności rozmowy z drugim człowiekiem... szkoda mi takich ludzi jak widać lepiej obrzucać firmę błotem i napisać kilka kłamstw, niż przyznać się do własnej porażki... zacznij koleżanko może od czegoś prostszego? hmm zamiatanie ulic jest mniej wymagające, nie musisz rozmawiać z ludźmi tyle czasu ; )
już niedługo[usunięte przez moderatora]ty będziesz szorował ... spacerniak w areszcie do którego cię wsadzą zakłamany polski[usunięte przez moderatora]..:)
qwerty 2012-04-23 22:00:14
... - 2012-04-23 07:18:10

chyba ktoś tu sobie żarty robi - 2011-12-16 20:09:32

widzę, że ktoś się nie sprawdził w roli telemarketera, a teraz stara się winić za to wyłącznie firmę, a nie siebie samą i brak umiejętności rozmowy z drugim człowiekiem... szkoda mi takich ludzi jak widać lepiej obrzucać firmę błotem i napisać kilka kłamstw, niż przyznać się do własnej porażki... zacznij koleżanko może od czegoś prostszego? hmm zamiatanie ulic jest mniej wymagające, nie musisz rozmawiać z ludźmi tyle czasu ; )
już niedługo naciągaczu ty będziesz szorował ... spacerniak w areszcie do którego cię wsadzą zakłamany polski naciągaczu ...:)
jestescie zalosni wszyscy...spacerniak ale szef sie odezwal. Wezcie sie za robote a nie piszecie kto co bedzie robil. Banda ...
maciej9371 2012-06-03 12:00:24
Telekomunikacja Dzien Dobry -to perfidny [usunięte przez administratora] -wyłudzacz pieniędzy od biednych starszych i bezbronnych ludzi . Z daleka od tego operatora Alternatywnego -przynosi WSTYD DLA CAŁEGO RYNKU TELEKOMUNIKACYJNEGO W KRAJU !!
macser 2012-06-07 16:26:16
Telekomunikacja Dzien Dobry -to chwast do wykarczowania w terminie NAJKRÓTSZYM Z RYNKU TELEKOMUNIKACYJNYM W POLSCE -na co czekają organizacje nadzorujące ? -czy mają jeszcze za mało dowodów od klientów telekomunikacyjnych sieci -TO KANCIARZE -Z DALEKA OD TEJ PRZESTĘPCZEJ INSTYTUCJI .
OSZUKANA 2012-06-20 10:37:24
JESTESCIE FIRMA [usunięte przez administratora] O CZYM MÓWIA RÓWNIEŻ INNE FIRMY TELEKOMUNIKACYJNE!!!! OKRADACIE LUDZI W PERFIDNY SPOSÓB.... BEZCZELNOŚĆ PANA Z WINDYKACJI NIE ZNA GRANIC,LUDZIE KTÓRZY PRACOWALI U WAS I MAJĄ ODWAGĘ MÓWIĆ GŁOŚNO O WASZYCH PRZESTĘPCZYCH PROCEDERACH SĄ DLA WAS NIEWYGODNI WIĘC ICH OCZERNIACIE. [usunięte przez administratora] !!
maciej9371 2012-08-04 13:16:16
Bezczelność TELEKOMUNIKACJA DZIEN DOBRY przejął windykator w postaci OSOBOWOŚCI damsko męskiej który na tzw CHAMA USIŁUJE ŚCIĄGNĄĆ HARACZ W KWOCIE 290,00 ZŁ Gdyby zechciał dokonać rozeznać dokumenty pomiędzy STRONAMI -ZACHOWAŁBY UMIAR . W moim konkretnym przypadku tylko się ROZŚMIESZA - domagając się przelewu na swoje konto kwoty 290,00 zł
istotne 2012-08-23 13:51:33
Chyba zapomnieliśmy tu o istocie sprawy - czyli jakim pracodawcą jest ta firma. Ja już tam nie pracuję, ale tylko dlatego, że wyjechałem za granicę. Miejsce wspominam mile!
Ludzie się zmieniali, duża rotacja - ale to dla tego że byli to ludzie słabi. Stala ekipa się zawiązała i jezeli dobrze wykonują swoja pracę - dostają za to dobre pieniądze. Szczerze polecam.

A jeżeli chodzi o złą sławę - jak sobie ludzie wyrabiają opinie na podstawie gównianych programów w interwencji too pozdro
a jak! 2012-08-23 13:54:25
to prawda, pracuje się u nas bardzo spoko - zapraszamy:)
Jestem tu juz od poł roku i sporo się nauczyłam. Nie jest to praca dla wszystkich, trzeba się starać. ale dzieki temu da się dobrze zarobić!
to tu 2012-09-05 12:03:40
Nie wiem co wy chcecie - bardzo spoko firma
po roku coś wiem 2012-09-06 12:46:19
anonim - 2011-11-16 18:50:25

najgorsza firma jaką miałam przyjemność poznać, żerują na pierwszym członie ( usunięte przez administratora )niezwraca się wogóle uwagi w jaki sposób pozyskiwany jest klient to łamanie wszystkich regół praw konsumenta wyzyskiwacze w obie strony, telemarketer robiony w balona niepłacą tyle ile na umowie, klient ponosi karę ponad 200zł .ciebie wywalają po pierwszym tygodniu pracy bo jesteś nieefektywna( usunięte przez administratora ) aby ktoś nabrał i wasze( usunięte przez administratora )ludzie bez zasad, niemam słów, z tak nieuczciwom firmą się jeszcze nie spotkałam i dla klienta i dla pracownika,
Jestem tam od październiak, zaraz będzie rok - moge wiec podzielic sie swoimi opiniami:
- kasa. Wiem na swoim przykladzie, ze da sie tam zarobic rozsadnie, ale nie oszukujmy sie, to nie jest praca ktora da nam kokosy!

- atmosfera. Duze rotacje, owszem nie sa spoko - ale dzieja sie, bo nie kazdy sie do tej pracy nadaje! Ci ktorzy zostaja na dłużej tworza swietna ekipe

- atmosfera. Nazwana [usunięte przez administratora] - wcale sie tak nie czuje. nie moja wina, ze ludzi enie widza co podpisuja! Poza tym - mam dystans. Taka jest moja praca 
Pozew-srozew 2012-09-18 11:11:18
Macie problemy, nie powiem

Ile już czasu minęło od tych ich niby [usunięte przez administratora] i co? NIC! Firma jak akżda inna.
Szukam pracy we Wrocławiu i nawet myślałam o telesprzedaży włąśnie u nich - ktoś mi powie gdzie się zgłosić?
Ania 2012-09-21 11:13:16
Zapraszamy! bardzo fajnie miejsce :)
Dalia 2012-10-01 10:15:24
Wygodne miejsce pracy, nie siedzisz w jakiejś piwnicy czy stry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko w ładnym i klimatyzowanym biurze. pracuje się na dobrym sprzęcie i panuje bardzo luźna atmosfera. Ja generalnie polecam wszystkim!
Ania 2012-10-03 09:40:29
Coś więcej? - 2012-09-26 11:15:56

Ania - 2012-09-21 11:13:16

Zapraszamy! bardzo fajnie miejsce :)
Poza tym, że się jarasz - może nam powiedz coś więcej
Więcej moge dodać tyle, że jest świetna atmosfera i bardzo dobre warunki do pracy
marylabil 2012-10-15 16:31:56
Jestem z Łodzi,walczymy z tą firmą,aktualnie sprawa jest w prokuraturze.Czy mogę liczyć na otrzymanie przegranej rozmowy z konsultantką-nasze podobno zostały skasowane.Takie nagranie napewno
by pomogło
i jak z tym pozwem? 2012-10-18 16:48:44
i jak z tym pozwem?
łosiem 2012-10-19 21:27:53
Pewnie nic z tego nie będzie - wkrzyczą Ci, ktorzy nie czytają pod czym składają podpisy
maruda 2012-10-22 21:22:40
Jeden z drugim szczekają a odchodzimy od najważniejszego - mieliśmy tu rozmawiac o pracy w tej firmie
no właśnie 2012-10-23 23:05:38
no i jak się pracuje? ktoś powie bo szukam roboty
zado 2012-10-25 22:53:33
Jak się nie opierniczasz to fajna kasa może wpaść z tego - jeżeli nie boisz sie roboty, mozesz śmiało się zgosić
Krus 2012-10-29 18:09:18
no właśnie - 2012-10-23 23:05:38

no i jak się pracuje? ktoś powie bo szukam roboty
Akurat rekrutują - to sie przejdź. na rozmowie o prace wszystkiego sie dowiesz
bolec 2012-10-30 19:59:01
i weź ze sobą CV - warto zawsze coś zostawić po sobie - powodzenia
Basia 2012-10-31 12:09:52
Szukam pracy już za długo - chyba po świętach wybiore się do tej firmy. Ktoś ma jakieś spostrzeżenia, wie na co uważąć?
Basia 2012-11-06 23:02:43
Powiem tak - wygląda wszystko bardzo spoko, dziewczyna któr mnie rekrutowała całkiem rozgarnięta a atmosfera wyglądał dobrze. warunki musze jeszcze przeanalizowac, ale chyba mi pasuje!
prawdziwa Basia 2012-11-11 21:41:40
mam nadzieję, że bardzo długo - świetna ekipa tu pracuję. Pozdrawiam
hryna 2012-11-12 12:34:27
Powiedzci emi prosze, jak to jest z tym niby-oszukiwaniem - nie chcę się wpakowac w jakieś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Ania 2012-11-15 12:08:59
a co byś chciał wiedziec więcej? bardzo przyjazna atmosfera i uczciwe warunki
Dalia-like 2012-11-16 10:50:54
dokłądnie - ja robiłęm w wielu podobnych firmach i miejsca w jakich przyszło mi pracować zostawiały wiele do zyczenia - a tu? świetne
Aleksandra 2012-11-21 16:06:09
Mi się tu bardzo dobrze pracowało, teraz robię podobne rzeczy ale w UK. Polecam, można sie wiele nauczyć
Lukasz 84 2012-11-22 21:29:13
Proponuję, aby najpierw zadbać o własną kulturę pracy i zachowanie, a dopiero potem wychodzić z tego typu oskarżeniami na fora. Ja osobiście pracuje w tej firmie i nie zdażyły mi się, żadne nieprzyjemne sytuacje.
krzysiek 2012-11-26 15:29:10
ej luzdie, co wy tak pojezdzacie o pts'ie?
normalna firma telekomunikacyjna
sprzedaje to co wszyscy,
pracownikow traktuje rzetelnie i po ludzku, wyplata jest satysfakcjonujaca, godziny pracy tez.
jedyne na co narzekac, to na takich wariatow jak wy, nie znacie sie a piszecie glupoty
Ewa 2012-11-28 17:47:54
No proste! I naprawdę dobrze płacą
Eleen 2012-11-30 18:13:51
Ja tam pracowałam jakiś czas temu i rozstałam się, bo mnie zwolniono. Mimo wszystko musze przyznać, że są tam b. dobre warunki pracy.
o czym wy tu..? 2013-01-11 12:17:56
Przecież nie ma już takiej firmy jak telekomunikacja dzień dobry. nie zwinęli interesu?
znawca 2013-01-11 12:24:02
firma jest, ale teraz figuruje pod inną nazwą - głównie pewnie przez takie tematy jak ten tu. Generalnie z tego co słyszałem, w nowej wersji już są raczej czyści - wywalili zbiorowo tych, co ściemę walili
Marylabil 2013-04-11 14:38:18
Minęło już trochę czasu i co w sprawie drgnęło?
kamil 2014-12-31 15:13:07
Hej, jak sie wiedzie teraz w telcam-telekomunikacja dzień dobry, bo z tego co widze, to jednak bardzo dawno nie bylo komentarzy na ich temat. Działaja w ogóle jeszcze, bo przewaznie firmy robią rekrutacje co jakiś czas i pojawiaja się posty z zapytaniami o warunki, a tu czegoś takiego nie ma. Dlaczego?
Wkwin 2015-03-05 14:43:14
Powiedzcie mi proszę czy jest to działalność, która mieści się we Wrocławiu na ulicy Gitarowej 15? Przyznam szczerze, że chciałbym podjąć pracę w firmie, która zajmuje się komunikacją przewodową. Powiedzcie proszę czy warto starać się o posadę u nich czy jednak pieniądze jakie oferują nie są zbyt wysokie, bo ten wątek widziałem był gdzieś poruszany.
treska 2015-03-25 01:16:35
Wydaję m się , że ogólny brak zainteresowania tematem Telcam - telekomunikacja dzień dobry, spowodowany jest tym , że firma miała duże kłopoty ( związane głównie ze swoją nieuczciwą działalnością) i nawet nie wiem czy obecnie dalej funkcjonuje. ktoś ma informacje właśnie na ten konkretny temat? z góry dzięki
maciek 2016-05-18 22:45:38
Myślę, że prowadzenie interesu nie jest dla wszystkich. Ale może coś się zmieniło na przestrzeni ostatniego roku? Macie jakieś informacje co do warunków zatrudnienia, atmosfery czy aktualnych ofert pracy?
Zostaw swoją opinię o telcam-telekomunikacja dzień dobry - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie telcam-telekomunikacja dzień dobry