brak logo

ISOTECHNIK F.P.H.U. Izolacje techniczne i przemysłowe -

Częstochowa

Opinie o ISOTECHNIK F.P.H.U. Izolacje techniczne i przemysłowe -

pracownik 2012-12-13 21:11
Pracuję w tej firmie już wiele lat i wszystko jest ok! Jak się komuś nie chce pracować to zawsze narzeka! Najlepiej nic nie robić a kasa sama niech spada z nieba sukcesów w innych firmach!
2
były pracownik 2012-12-13 21:14
Pracowałem w tej firmie i też uważam, że wszystko jest ok, teraz pracuję w za granicą, wcale tak różowo nie jest!
1
buli1980 2012-12-14 18:48
nie jest tak zle, skończyły się zaliczki przy wypłatach jak w innych pierdolonych wynalazkach, tutaj chociaż mam kase na czas i wiem ile jest ok! pozdro.
1
anonim 2012-12-17 16:49
pieniądze sa na czas, w zasadzie nie puszczą cię na delegację jak nie masz " na chleb"nawet jak jedziesz pierwszy raz na delegację nie ma OPCJI żebyś nie dostał pieniędzy. Warunki pracy lepsze od standardowych (dotyczy podobnej branży)pracowałem tu i tam... koledzy w pracy SUPER. Z Zaliczkami ZERO ZERO ZERO PROBLEMÓW.
Zawsze DUUUUZO pracy . Pozdro.
1
anonim 2013-01-03 16:35
wszystko ok, polecam jako pracodawcę. Pracuje się tutaj przyjemnie. Nigdzie nie spotkałem takiej fajnej atmosfery jak tu. Zarobki wiadomo, mogłyby być wyższe, ale i tak uważam, że na polskie warunki jedne z najwyższych. Zgadzam się z poprzednim kolegą, że systematyczność w wypłacaniu wynagrodzenia jest na naprawdę b. dobrym poziomie.
1
izoler 2013-01-25 22:10
jak na polskie warunki płacą dobrze i PUNKTUALNIE!!! wróciłem tutaj po dwóch latach tułaczki. Naprawdę jest ok, polecam............
2
pracwnik 2013-02-14 20:11
nrmalna firma techniki kieleckie, alfa plcka, islier z pily, 100 firemek belachtwskich, izk0ry i inne "N0rmalny" w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byles g0wn widziales!!
jak sie zwie tw0ja nrmala firmia. pracuje tutaj ze szwagrem ,ja jusz trzy miesiace i jest jak jest ale plac0m, a t0 jest najwarzniejsze.
1
SW 2013-04-12 10:46
"normalnego"wyje..bali za flache i placze bidula. Prawda jest taka, że przyszło pare oszołomów "mistrzów świata" do roboty i wielkie FIFARAFA.

Jedyne co umieją to tylko gadać jak dobrze bo tu jest luz i można wypić.
Przepiją całą zaliczkę( co tydzień dzwonią do firmy i proszą o kolejne 200) i narzekają.Starzy pracownicy sie cieszą, że w końcu w spólce z o.o. znalazł sie ktoś kto wypier...dala tych nierobów jak "normalnego" i znowu powraca fajna atmosfera do firmy.
Pozdrawiam Starych Wyjadaczy :)
normalnie nienormalny 2013-06-28 21:45
10-cha możliwa dla mało ambitnych , niewiem czy pracuje tutaj ktoś poniżej 14 zł na rękę. Ubrania robocze , buty z blacha - norma na wejście i jak zuzyjesz zameldujesz masz nowe. Jak pracujesz ok jest ok. Powiem tak zwolniłem się poszedłem gdzieindziej wróciłem. Dogadasz każda sprawę indywidualnie, kuba gardeła nie ma racji, pogadasz pożycza kasę , dadzą na termin, pomogą w problemach. Nie wnikam w prywatne problemy (normalnego) ale jak ktoś jest ze starej gwardii to wie jak jest i wie ze jest Naprawde ok. Pracy od groma , [usuniete przez moderatora] żeby dali urlop, jak cos to chorobowe...:-) POZDRAWIAM PIJĄCYCH.
2
normalnie nienormalny2 2013-07-31 21:11
Mógłbym nazwiskami wymienić tych baranów co piszą nade mną z imienia i nazwiska, ale nie oto chodzi, piszą nie prawdę, teraz wszystko już wiadomo, kto zaciemnial z robota i ich prostu jak w normalnej firmie Zwolnili. Normalny jest prostu zazdrosny że mu w życiu nie idzie ale jak jest oszustem i kanciarzem na godziny to niech szuka szczęścia gdzie indziej. Przeglądam ta stronę od czasu do czasu i większość opinii negatywnych jest pisana przez sciemniaczy. Żałosne. Firma i życzę jej tego bez was oszuści i kanciarze ma rzeczywiście bardzo duże możliwości na bycie liderem w branży. Normalny zazdrośnie popisz tu jeszcze kilka bredni , ale to nic nie zmieni. Praca dla uczciwych. Polecam.
1
monter 1 2013-08-16 15:28
warunki pracy bardzo dobre, warunki płacowe jak ustalisz jedne z lepszych w Polsce. Dzieki tej firmie kupilem sobie nowe "buty", wziąłem kredyt na samochód, jest normalnie.Najlepsza praca w jakiej kiedykolwiek pracowałem, pod warunkiem ,że nie robisz z żółwiem ([usuniete przez moderatora] ), pijakiem([usuniete przez moderatora] ) i kilkoma jeszcze co strugali firmę na godziny. Jeszcze raz będę robił z tymi "cudami" to sam ich [usuniete przez moderatora] za ściemnianie. Na szczęscie kilku fryzjerów, piekarzy, murarzy i tynkarzy pozwalniali. Na Sczęscie!

1
monter 1 2013-08-16 16:01
Oj zapomniałem jeszcze pytanie do Montera,
ile w tych 250 godzinach dopisałes godzin?, nie mniej jak 80 !
poza tym dzień pracy naszego uczciwego Montera.
Do pracy przyjazd na godz( i tu problem) niby powinno być się na 7 ale wiadomo jak "nocka była udana" to jak sie było na 8.30 to nic. I oczywiście malpka, no bo jak inaczej. "tata" godziny podliczył pod koniec miesąca z kolegami , tu trochę dopisalem, tam trochę dopisałem i się kręciło dopóki nie dokręcali i nie przesadzali.
Praca super! tylko z NORMALYMI pracownikami, nie "żółwiami i murarzami"
POLECAM!
2
młody 2013-08-29 16:51
odnosze wrażenie że to kolega normalny pisze tylko te negatywy, mieli nie dawać ubrań, narzędzi i wogóle syf, i co i dali ubrania na wejscie narzedzia i duuuuuzo pracy. Pieniądze dogadałem i narazie ok. Polecam.
Dzieci tu piszą co niewiedzą co to simens a izolacje to widzieli tylko w łupkach. nie jest zle bywało w ch.uj gorzej i taka jest prawda. Polecam
Nick 2013-09-12 19:30
Nic dobrego was tam nie czeka niedawno się zwolniłem, i powiem wam ze obawiam się ze nie zobaczę już moich pieniędzy za ostatnie półtora miesiąca pracy... ale znalazłem coś lepszego i wiem ze tam będę mógł normalnie zarabiać. Wracając do Isotechnika (Firmy wielkiej libacji w pracy i poza nią) nie da się tam za długo wytrzymać wszyscy są przytłaczający i robią z każdego psa na smyczy a śmieją się z biednej [usuniete przez moderatora] . [usuniete przez moderatora] jest wiecznie nawalony a jest wielkim Majstrem wszystkich budów jakie są tylko chyba możliwe w firmie, jego zachowanie i arogancja nie tylko wobec pracowników ale kierowników budów na których pracuje "Isotechnik- lider izolacji na rynku Polskim" świadczy o tym że ta firma to wielkie dno. Zarobki jeśli tak mozna nazwać te "zasiłki" wypłacane przez tą firme są żałosne. To My pracujemy na tych w biurze wiec mogli by mieć wiecej szacunku do tych którzy na nich zarabiają bo "[usuniete przez moderatora] mnie boli".
5
:) 2014-01-25 20:28
Niechaj Bóg was Błogosławi!
1
anonim 2014-06-04 17:01
obojętnie co tutaj napiszą warto spróbować trochę popracować a szybko ten ktoś zrozumie, że z wieloma wpisami tutaj się nie zgodzi. płacą regularnie i punktualnie, wyposażenie normalne itp. itd. moim zdaniem większość negatywów to konkurencja i tyle. Uważam, że w chwili obecnej NIE MA lepszego pracodawcy w branży izolacji.Polecam
1
izoler z krwi i kości 2014-06-27 15:10
miałem podobne wrażenie po wpisach, ze ( usunięte przez administratora ) . robiłem niby w innej firmie izolacyjnej ale chciałem zmienić i czytam te wpisy. poszedłem gdzie indziej. zwolniłem się po pierwszej wypłacie ( a raczej zaliczce) . nie miałem wyjscia Zadzwoniłem do Isotechnika. Pracuję tutaj już rok i wiem że jest OK. Jestem pewien, że nie które negaty są po złości smutnych zwolnionych.
Ale nie dziwię się Michałowi ,że ma rózne mysli. Ja też miałem.Pozdrawiam.
1
mądry po szkodzie 2014-12-30 19:53
a ja wróciłem z powrotem i dziękuję,że mnie przyjęli. Jestem na 99 % pewien, że więcej ludzi tutaj piszących myśli o tym samym. Pozdrawiam wszystkich "Rotujących" i przebywających na urlopach bezpłatnych......
1
ktos 2015-02-14 21:47
a ja tam jestem zadowolony. podzielam opinie, że płacą, dają ubrania robocze i zaliczki jak coś.
3
ssa 2015-05-15 09:08
czesc chcialem sie zapytac jak sie pracuje w isotechnik i czy sa pieniadze na czas pozdrawiam
były pracownik 2016-05-08 14:34
Pracowałem tam kilka miechów i źle nie było jednak z wypłacaniem mieli niewielkie problemy( za dużo chcieli dać a nie mieli/ za wysoki próg wobec mnie sobie postawili)jednak 2 tys. dają od razu jak ktoś ma choć trochę pojęcia o robocie a i szef ma szacunek do ludzi i podchodzi "na luzie" ( co za tym idzie zapominają o hierarchii i robi się bajzel). Polecam tą firme każdemu kto chce zacząć prace w tym zawodzie :)
MM 2016-08-22 11:45
Witam
UWAGA Nie wiem jak jest z firmą jeśli chodzi o zatrudnienie, ale jeśli chodzi o płatności dramat. Ponad 1,5 roku czekam na swoje pieniądze. UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na tą firmę.
2
ed 2016-09-04 19:27
właśnie taka jest prawda ze to jednak mimo wszystko powinna być norma tak na prawde i nic dziwnego ale roznie to bywa jednak w dzisiejszych czasach ..
Aneta 2017-05-16 13:08
@MM czy udało CI się wyjaśnić tą sytuację z zaległym wynagrodzeniem?
Chętnie również dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na co mogą liczyć jej pracownicy? Jakie benefity zapewnia ISOTECHNIK? Jakie zmiany zaszły ostatnio w firmie?
Zostaw swoją opinię o ISOTECHNIK F.P.H.U. Izolacje techniczne i przemysłowe - - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISOTECHNIK F.P.H.U. Izolacje techniczne i przemysłowe -