brak logo

PioMar

Gdynia

Opinie o PioMar

Felek 2010-03-05 11:42:14
Witam. Chciałbym podjąć pracę na terenie niemiec z tą firmą. Jeśli ktoś może mi pomóc to niech napisze opinię na temat tej firmy.Każda opinia będzie mile widziana (ta dobra i ta zła). Nie chciałbym być ofiarą jakiś oszustów.
kriss610 2010-03-23 14:22:41
ja też jadę do niemiec z tej firmy jestem ciekawy opinii na temat tej firmy
Może ktoś pracuje w Oldenburg w Rzeżni?
2
Stary 2014-06-26 15:35:45
Ja pracowalem u nich na wołowinie w Westfleischu pare lat temu, ma ktoś namiary na Klausa, który tam byl majstrem. Ja ze wzgledu na wiek juz nie pracuję, ale chciałbym tam wkręcić znajomego.
Ps: Moja opinia jest pozytywna o tej firmie. Pracować trzeba jak wszędzie, ale nie ma tam oszukiwania pracowników.
sam 2014-06-30 09:58:13
zgadzam sie uczciwie placa
seba 2014-12-18 12:36:49
Adam 2015-01-23 20:15:57
Witam mam propozycję pracy w Lubbecke na wołowinie. Chciał bym się dowiedzieć coś więcej o pracy i zarobkach. Czy może ktoś jedzie z Polski do Lubbecke bo chciał bym się zabrać.
damian 2015-04-03 12:16:07
Pracowałem w tej firmie pare lat i jedyne co jest pewne to praca ponad wymiar(norma to 10h),praca równierz w soboty i niedziele.Wypłata na czas(zarobki ustala majster Klaus)
gość 2016-04-14 16:33:13
Czy może ktoś napisać jakie są warunki co do mieszkań i wypłat przy pakowaniu mięsa w Hamburgu , bo mam jechać do pracy za kilka dni .
luki 2016-05-17 09:10:18
PIOMAR jest firmą działającą w obszarze transportu międzynarodowego i logistyki.@marko aktualnie poszukują kierowcy w transporcie międzynarodowym i kierowcy w transporcie krajowym. Oferują umowę o pracę i dobre zarobki, niestety nie podają konkretnie ile można zarobić
Zostaw swoją opinię o PioMar - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PioMar