logo Plan-e

Plan-e

Bydgoszcz

Opinie o Plan-e

Joanna 2013-03-15 11:31:05
Byłam na rozmowie o pracę w firmie Plan-e.w Bydgoszczy. Otrzymałam pełną informacje o firmie, czym się zajmują i jakie warunki proponują. Jak dla mnie dobra oferta,, jestem zadowolona.
Dorota 2013-03-16 21:23:07
POLECAM. Jestem zadowolona ze współpracy z doradcą w firmie Plan-e, w biurze w Bydgoszczy.( pan Krzysztof K ) Dostałam pewną, dobra ofertę i przeniosłam swoje środki pieniężne. Doradca posiada fachową wiedzę. I co najważniejsze wywiązuje się z serwisu i obsługi mojego planu finansowego. Dodatkowo pomógł mi z naliczeniem kapitału początkowego. Pozdrawiam
zadowolona 2013-05-09 15:22:12
Miałam spotkanie z doradcą firmy Plan e i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona,bo raczej unikam ,,doradców'' a tu bardzo miła Pani Jola , mówiąca do mnie w moim języku , a nie językiem urzędników którego bym nie rozumiała .Co mnie jeszcze zaskoczyło, ta Pani niczego mi nie ,,wciskała'', ona mi po prostu wszystko bardzo zrozumiale objaśniła ,a wręcz mogę powiedzieć ,że otworzyła mi oczy na pewne sprawy dotyczące finansów. Naprawdę polecam !!!
Katarzyna 2013-05-10 11:15:35
Od jakiegoś czasu pracuję w tej firmie i naprawdę nie mam na co narzekać...no może żeby klienci byli bardziej otwarci ;) atmosfera sympatyczna , zgrana paczka, ludzie motywują się wzajemnie do pracy. Zapraszamy do naszego zespołu :)
Katarzyna 2013-08-27 16:27:10
Cześć! Ja pracuje już 3 lata...zleciało sama nie wiem kiedy...jestem na umowę na stałe ,ale musiałam się wykazać aby ja dostać. Oczywiście sa gorsze i lepsze dni i miesiące ale trzeba iść do przodu. Wymaga to sporo wysiłku ale jak dla mnie warto. Pozdrawiam
blabla 2014-04-19 21:50:57
Tralala :D Ciekawe gdzie podziały się negatywne opinie, bo czytałem tu takie. I dlaczego tak wiele osób obserwuje te opinie. Pewnie po to żeby panować nad sytuacją i w porę usuwać to co prawdziwe. Żenada!!!
2
kastr 2015-01-16 20:09:28
Może w takim razie ktos się wypowiedziec na temat pracy w plan-e? Pytam, bo faktycznie taka cisza na forum nie zwiastuje niczego dobrego, a wygląda to tak jakby firma stała w miejscu lub nikogo nowego nie zatrudniała. Ja sie trochę nimi interesuję, kiedyś słyszałem pozytywne komentarze, ale jak jest teraz?
katarzyna 2015-02-21 20:41:59
hejka dużo pracy wiec nie ma za wiele czasu aby wchodzić i pisać...ale jak jest praca to dobrze:) myślę że jeżeli ktoś chce działać w finansach jako doradca...to ta firma jest zawsze otwarta na tzw. świeżą krew osób kreatywnych, chętnych do wyzwań...wystarczy pojeść z CV do oddziału...powodzenia
Klient Dariusz 2015-05-11 22:34:50
Ostatnio szukałem polisy dla siebie. Postanowiłem poczytać rózne fora na temat doradców. Opinie były różne w większości negatywne niestety.Szukałem również poprzez swoich znajomych. Odbyłem kilka spotkań z doradcami ale nikt mnie nie przekonał do polisy. Niestety kazdy z nich chciał mi sprzedać swój towar , nie interesowało ich moja opinia, moje potrzeby.Jeden z moich kolegów polecił mi swojego doradcy , byłem juz zniechęcony ale postanowiłem się spotkać z ostatnim doradcą. Mój kolega był zadowolony, więc zdecydowałem się na spotkanie. I o dziwo facet ( Pan Krzysztof K, z firmy Plan E z ulicy Długiej w Bydgoszczy) zaskoczył mnie pozytywnie. Duzo pytał, rozmawialiśmy o moich potrzebach , celach. I cos dziwnego się wydarzyło Pan Krzysztof po zakończeniu spotkania, zaproponował że przygotuje mi oferte i wyśle mi ją na pocztę elektroniczną, a pożniej się spotkamy i porozmawiamy o ofercie.Przygotował dla mnie 2 rózne oferty ubezpieczeniowa i inwestycyjna. Byłem miło zaskoczony , oferta zawierała wszystkie dla mnie ważne sprawy.jetem klientem Pana Krzysztofa od 2014 roku . Mimo róznych opinii w doradcach , mogę smiało i z pełną odpowiedzialnością polecic doradcę Krzysztofa K z firmy Plan E.Do dzisiaj mamy kontakt bo doradca pomaga mi w funduszch inwestycyjnych i to z dobrym zyskiem dla mnie. Przekonałem sie że są jeszcze osoby fachowe, odpowiedzialne i sumienne w tym co robią. Przepraszam za długi wywód ale krócej nie dało rady. Pozdrawiam. Dariusz Klient
Słupsk 2015-09-30 13:45:42
Firma PlanE upadła.
1
Syndyk 2016-01-08 12:55:56
Plan E+ w upadłości.
eulu 2016-05-14 20:31:34
Jest dobrze, pieniądze na czas, no i samo zatrudnienie jest legalne
Zostaw swoją opinię o Plan-e - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plan-e