logo Motointegrator Flota

Motointegrator Flota

Warszawa

Opinie o Motointegrator Flota

TOMEK 2015-10-26 16:58:34
PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE DO NIEDAWNA WYKORZYSTYWANIE NA MAXA PFF...
3
on 2015-11-12 12:56:59
mozesz powiedziec cos wiecej? bylem niedawno na rozmowie u nic i sie zastanawiam bo trzeba miec swoja dzialalnosc a niewiem jakie zarobki i jak praca?
ona 2015-11-13 13:58:28
Dużo obiecują, a potem w rzeczywistości praca jest ciężka za marne pieniądze. Mówią jedno potem robią co innego. Praca z podstawę plus premię. Nie polecam.
CZE 2015-12-02 15:25:36
Pracuję tam od ponad pół roku i jestem bardzo zadowolony. Praca jest wymagająca, trzeba myśleć :) pewnie dlatego większość źle ocenia. Z pieniędzy jestem zadowolony, ale nie pracuję na podstawowym stanowisku. Pojawia się opis powyżej "wykorzystywanie na maxa" a prawda wygląda tak, że pracuje w tygodniu po 8 godzin, weekendy wolne, praca w ciepłym biurze. Dla mnie to nie jest wykorzystywanie:) Jeden miesiąc miałem dużo pracy, musiałem zostawać po godzinach, ale za to premia mnie nie ominęła.
2
Mirek 2015-12-06 09:49:20
OSZUŚCI!!! Zamówiłem opony na portalu, po 2 tygodniach telefon "Niestety nie mamy opon" (?)taka firma nie wie co ma na magazynie?. Wchodzę na stronę i....... opony są w ofercie!!!n Albo są GŁUPI albo OSZUŚCI!!! stawiam na to drugie.
1
zzz 2015-12-11 14:21:16
Nie polecam tej firmy.Trzymajcie się od niej z daleka.Firma jest w strukturach Inter Cars ale tak naprawdę szkodzi dobrej opinii.Zapewne przez brak kontroli ze strony Intercarsu.Firmą rządzi dwóch panów którzy nie mają zielonego pojęcia o obsłudze flot i o tym jak jest zbudowany samochód a jedynie wymagają coraz to większych obrotów.Wynagrodzenie na akord.Progi zwiększane w bardzo szybkim tempie.Brak szkoleń.Zajmujesz się wszystkim.Pracownicy są traktowani jako zło konieczne.Zero świadczeń ze strony pracodawcy.Zatrudnienie na zasadzie działalności gospodarczej.Nie jasne warunki umowy.Cała odpowiedzialność spoczywa po stronie pracownika(czyli tak naprawdę twojej firmy).Oszukiwanie odnośnie premii itd.itp jest na porządku dziennym.Mówią jedno a robią co innego.
3
Cze 2015-12-14 17:38:43
A od kiedy można zamówić przez internet opony w firmie "Motointegrator Flota" ? Chyba coś się pomyliło... oczerniasz, ale inną firmę. MIF obsługuje zlecenia zbiorowe opon dla flot.
1
ONA1 2016-01-04 11:20:33
Każdy ma prawo do swojego zdania nie wszystkim da się dogodzić:)
Praca w firmie jest rozwijająca, zmuszająca do myślenia i gamoń faktycznie nie da rady. Pozwala rozwinąć swoje umiejętności, rozszerzyć je. Jak ktoś później zmieni pracę na wyższym stanowisku to napewno da radę. Można się dużo nauczyć nowych rzeczy, wejść w branżę motoryzacyjną. Wszystko zależy od podejścia ludzi, ale firmę bardzo polecam jako pracodawcę i jako partnera biznesowego, są numerem jeden na Polskim rynku! Jeszcze co ważne atmosfera jest bardzo przyjazna.
1
on 2016-01-05 16:06:14
Tomek,

Zapytaj o zarobki :) Będziesz wiedział czy chcesz założyć działalność, ale teraz dużo firm korzysta z takiej formy rozliczenia.
W Motointegratorze się to opłaca.
nnn 2016-01-08 15:45:10
"Firmą rządzi dwóch panów..." "Nie mają zielonego pojęcia obsłudze flot"...
OOOO to ciekawe po czym tak wnioskujesz? Po pierwsze tych dwóch panów zjadło na tym zęby i zaczynali w tym biznesie kiedy Ty na księdza mówiłeś zorro...a po 2 firma jest na tyle rozwinięta, że mają w poszczególnych działach specjalistów, którzy mają się znać na szczegółach...
zzz 2016-01-13 23:08:28
Hahaha.Jeśli ty określasz niektórych ludzi w tej firmie jako specjalistów to nie masz pojęcia o obsłudze flot w innych firmach.Specjalistami to przede wszystkim muszą być osoby które nazywają się prezesami i dyrektorami. To co oni wyprawiają to partyzantka (współczuje klientom bo w tej firmie nikt nad niczym nie ma kontroli liczy się tylko obrót a nie klient czy pracownik). Oczywiście są osoby z branży ale same nic nie zrobią.W pewnym momencie odeszło z firmy RIM (pośrednik między Inter cars)ok 10 specjalistów. Kto chce mieć spokojne życie niech trzyma się z dala od firmy RIM która używa nazwy Intercars. Osoba która to napisała (nnn) niestety musi tak pisać bo tam pewnie jeszcze pracuje.
1
nnn 2016-01-14 17:07:07
A tu się zdziwisz bo już nie pracuje ;)
Nie zgadzam się Tobą tak ja Ty ze mną...Są tam specjaliści i napewno nie jest tak, że nikt nad nikim nie panuje. Bardzo dobrze panują, Ci co nie panowali - odeszli właśnie dlatego, że nie dawali rady. Oczwiście że pracy jest bardzo dużo, ale można dać sobie z tym radę.
nnn 2016-01-15 13:57:13
To bez sensu: zatrudniać mądrych ludzi, by potem mówić im co mają robić. Warto zatrudniać mądrych ludzi po to, aby to oni mówili co trzeba robić...
1
Ania 2016-01-20 23:08:58
Trzymajcie się od nich z daleka. Nie polecam. Ludzie na kierowniczych stanowiskach nic sobą nie reprezentują. Totalne buractwo .Pracownik jest nikim. Oszuści.
1
nnn 2016-01-25 11:08:40
Dlaczego tak sądzisz?
bezrobotny 2016-01-26 21:35:06
Aktualnie szukam pracy, znalazłem ogłoszenie z tej firmy na portalu praca. Jednakże po opiniach jakie są na tej stronie widzę, że ta firma to jakiś kołchoz!. Pewnie kolejne "szefostwo" które chce się dorobić płacąc jak najmniej pracownikowi, który będzie wypruwał sobie żyły żeby wyrobić narzucone normy.
3
cvvv 2016-05-10 22:01:55
Umowę o pracę????Ktoś kto prowadzi działalność i podpisał z nimi umowę nie może być normalny jeśli umie czytać ze zrozumieniem.
2
Cvvv 2016-05-13 22:03:52
Działalność. Oni nie zatrudniają na umowę o pracę. Warunki umowy to jakieś nieporozumienie... Uważajcie na nich.Odradzam.
3
Łukasz 2016-08-30 17:10:05
Nie ma umowy o prace tylko chore warunki pracy na własnej działalności. Praca na akord oszukiwanie pracownika jeśli chodzi o premie. Zero pomocy ze strony przełożonych wręcz przeciwnie "Jak Ci sie nie podoba to wyjdź " . Odradzam
2
Łukasz 2016-08-30 17:10:29
Nie ma umowy o prace tylko chore warunki pracy na własnej działalności. Praca na akord oszukiwanie pracownika jeśli chodzi o premie. Zero pomocy ze strony przełożonych wręcz przeciwnie "Jak Ci sie nie podoba to wyjdź " . Odradzam
mmm 2016-09-06 16:25:24
Wypłata jest na czas...
mmm 2016-09-07 13:06:19
Nie wiem jak jest z premią dla działu handlowego, ale podstawa jest zawsze na czas.
Atmosfera jest naprawdę super! :) W każdej firmie zdarzają się zgrzyty, ale tutaj rzadko, za równo kadra zarządzająca jak i pracownicy są w porządku.
mmmmm 2016-09-29 10:49:42
Teraz szukają, szukaj na pracuj.pl ogłoszenia firmy RIM
ik 2016-10-02 22:10:37
@Motyl ale jakie stanowisko masz konkretne na mysli? widze ze od dawna szukaja na przyklad szefa markeitngu w Bydgoszcyz chodz o tworzenie i aktualizacja planów sprzedaży,skuteczne realizowanie biznes planu,organizacja procesu sprzedaży i przekazania pojazdów
Zostaw swoją opinię o Motointegrator Flota - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motointegrator Flota