TradeCorp Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o TradeCorp Sp. z o.o.

Jaro 2014-05-23 12:14
Hej ja tam pracowałem 4 miesiące byłem na imprezie pracowniczej gdzie świetnie się bawiłem, atmosfera jest świetna, fajni ludzie i w ogóle. Zwolniłem się bo wyjechałem za granicę mam nadzieję że jak wrócę to wrócę do nich :) Pozdro dla Eli:)
3
Tasiorek 2014-05-23 18:16
Extra firma bardzo mili ludzie świetna atmosfera aż chce się przychodzić do pracy :) (usunięte przez administratora)byłam na kilku szkoleniach ale takiego jak tam nie miałam nigdzie...i najważniejsze jest to że wiem co się dzieje z moimi sprzedażami polecam prace w Tradecorp!!!
7
Dyś 2014-05-29 17:40
jest ok :) na pewno jest tam wesoło i sympatycznie :)
Pozdrawiam (usunięte przez administratora)i dzięki za wspólna prace!
frytki 2014-08-23 10:06
Fajni ludzie, fajni teamleaderzy, fajne szkolenie :) bardzo sympatyczna atmosfera i dobre zarobki :) Polecam :)
4
kryss23 2014-08-24 14:16
na jakiejn ul est cc?
Pani Ka :) 2014-08-28 18:29
Zelmer, ulica Hoffmanowej
8
zadowolona 2014-12-06 15:45
Bardzo fajna współpraca :)
3
Pan Pracownik 2014-12-20 20:40
chyba najlepsze obecnie zarobkowo oraz jeśli chodzi o atmosferę call center w Rzeszowie! naprawdę polecam! Przełożeni i trener pierwsza klasa! Pozdrawiam pierwsza zmiane ! :)
5
co pracowała :D 2015-01-12 14:40
Najlepsze Callcenter w Rzeszowie!
6
d. 2015-03-09 20:27
Beznadzieja, chyba sami "liderzy" tu piszą te opinie. słabo się zarabia, mało godzin i tyle. Przynajmniej w Krośnie...
3
arek 2015-03-25 12:26
Firma ok, atmosfera w Krośnie bardzo dobra, a kasa różnie, jak realizowało się cele to było całkiem nieźle.
3
2137 2015-03-28 15:12
Opowiedz wincyj bom ciekaw ziomeczku. Da się tam utrzymać dłużej niż miesiąc?
Pani A 2015-03-29 16:47
hmmm... mało godzin? ja ostatnio ok 130 pracowałam w marcu i nikt mi nie zabietał godzin :D i kasa dobra jak policze bonus i prowizje to nawet bardzo dobra :d nie wiem gdzie ty pracowałeś :D PS. mowie o Rzeszowie i do następnej imprezy integracyjnej, pozdrawiam ludzi z Krosna :)
2
HeavYgRINddER 2015-04-10 23:06
A ja pozdrawiam cała firmę, trenera oraz ludzi z którymi pracowałem na pierwszej zmianie! mega pozytywne skojarzenia !

5
Mark 2015-12-19 12:26
No tak jest ze im wiecej sprzedajesz tym wiecej ci płąca za godzine i bonusy i prowizje... a kumpel tam telefon wygral dotykowy samsunga... jak ktos jest dobry to moze tam na play zarobic niezle
2
OnaOna :) 2015-12-25 16:07
Ja polecam Rzeszów! I praca i szkolenie bardzo fajne, luźne ale dużo ważnych rzeczy się dowiedziałam, a osoby które tam pracują to naprawde super kumple i kumpele!!
gorące całuski
4
Ani 2016-09-30 13:09
Hej, pracowałam w tej firmie w grupie Weroniki polecam! Bardzo fajna atmosfera, wszyscy pomocni pieniądze spoko i na pewno wrócę na wakacjach
4
Hania 2016-10-02 21:51
A jak jest w Rzeszowie? Ile można zarobić.
łoś 2017-02-15 12:12
A ja mimo wszystko miło wspominam tą firmę. Pracowałem w tamtym roku. Pozdro dla grupy Ani.
1
Zespół TRADECORP 2017-06-22 12:41
Drodzy Forumowicze,

Zapraszamy do wyrażania opinii na temat działalności naszej Firmy.
Prosimy, aby komentarze dotyczyły instytucji, a nie osób pracujących. Owe Forum nie powinno być miejscem na personalne oceny, czy komentowanie dokonań i decyzji podejmowanych przez pracowników.
Za wszystkie rzetelne i zgodne z prawdą zarówno pozytywne, jak i te negatywne opinie, które pomagają udoskonalać naszą instytucję z góry dziękujemy.

Zespół TRADECORP
5
yyyyyyyy 2017-06-27 22:41
A ja polecam grupę Kamila najlepszy team-lider i najzdrowsza atmosfera w jego grupie
3
Patrycja 2017-07-25 17:27
@yyyyyyyy - mógłbyś/mogłabyś podać więcej szczegółów? Co sprawia, że praca w TradeCorp Sp. z o.o. jest dla Ciebie przyjemna? Informacje na temat pracodawcy będą bardzo przydatne dla potencjalnych zainteresowanych ofertami pracy.
Zadowolony 2017-09-01 20:05
Praca dla Tradecorp to ogromna przyjemność :) Pracowałem przy projekcie NC+, początkowo wydawało mi się to totalną abstrakcją, ale z czasem dzięki ludziom, którzy tam pracowali, a także super teamliderce ogarnąłem wszystko i to co robiłem było mega przyjemnością. Z doświadczenia powiem, że na poprzednich stanowiskach szedłem do pracy zestresowany, przestraszony, a teraz codziennie banan na twarzy i pozytywne nastawienie, że będę mógł współpracować z super ekipą! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Pozdrawiam!
2
Zadowolony 2017-09-06 20:54
Jeśli chodzi o kwestię prywatnego ubezpieczenia medycznego, to niestety nie mam informacji na ten temat, ponieważ byłem zatrudniony jako student, ubezpieczenie miałem swoje. Dodatkowe benefity? Oprócz wynagrodzenia podstawowego jest możliwość uzyskania dodatkowych profitów, zależnie od wyników jakie będziemy mieli w danym miesiącu :) Podstawa to chęć do pracy i pozytywne nastawienie, a wszystko będzie super. Szkolenia są mega poziomie, dzięki Michałowi (Którego przy okazji pozdrawiam :D) można się wiele nauczyć i wykorzystać wszystko w praktyce. Team liderzy i ich zastępcy cały czas służą pomocą, przez co nie ma się czego obawiać. I tak jak już wcześniej wspomniałem, wspaniała atmosfera, to co odczułem przez cały okres pracy tam to coś niesamowitego :)
s 2017-10-05 15:12
Mógłby mi ktoś powiedzieć czym zajmuje się firma TradeCorp ?
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Zostaw swoją opinię o TradeCorp Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TradeCorp Sp. z o.o.