TradeCorp Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o TradeCorp Sp. z o.o.

Jaro 2014-05-23 12:14
Hej ja tam pracowałem 4 miesiące byłem na imprezie pracowniczej gdzie świetnie się bawiłem, atmosfera jest świetna, fajni ludzie i w ogóle. Zwolniłem się bo wyjechałem za granicę mam nadzieję że jak wrócę to wrócę do nich :) Pozdro dla Eli:)
3
Tasiorek 2014-05-23 18:16
Extra firma bardzo mili ludzie świetna atmosfera aż chce się przychodzić do pracy :) (usunięte przez administratora)byłam na kilku szkoleniach ale takiego jak tam nie miałam nigdzie...i najważniejsze jest to że wiem co się dzieje z moimi sprzedażami polecam prace w Tradecorp!!!
7
Dyś 2014-05-29 17:40
jest ok :) na pewno jest tam wesoło i sympatycznie :)
Pozdrawiam (usunięte przez administratora)i dzięki za wspólna prace!
frytki 2014-08-23 10:06
Fajni ludzie, fajni teamleaderzy, fajne szkolenie :) bardzo sympatyczna atmosfera i dobre zarobki :) Polecam :)
4
kryss23 2014-08-24 14:16
na jakiejn ul est cc?
Pani Ka :) 2014-08-28 18:29
Zelmer, ulica Hoffmanowej
7
zadowolona 2014-12-06 15:45
Bardzo fajna współpraca :)
3
Pan Pracownik 2014-12-20 20:40
chyba najlepsze obecnie zarobkowo oraz jeśli chodzi o atmosferę call center w Rzeszowie! naprawdę polecam! Przełożeni i trener pierwsza klasa! Pozdrawiam pierwsza zmiane ! :)
5
co pracowała :D 2015-01-12 14:40
Najlepsze Callcenter w Rzeszowie!
6
d. 2015-03-09 20:27
Beznadzieja, chyba sami "liderzy" tu piszą te opinie. słabo się zarabia, mało godzin i tyle. Przynajmniej w Krośnie...
3
arek 2015-03-25 12:26
Firma ok, atmosfera w Krośnie bardzo dobra, a kasa różnie, jak realizowało się cele to było całkiem nieźle.
3
2137 2015-03-28 15:12
Opowiedz wincyj bom ciekaw ziomeczku. Da się tam utrzymać dłużej niż miesiąc?
Pani A 2015-03-29 16:47
hmmm... mało godzin? ja ostatnio ok 130 pracowałam w marcu i nikt mi nie zabietał godzin :D i kasa dobra jak policze bonus i prowizje to nawet bardzo dobra :d nie wiem gdzie ty pracowałeś :D PS. mowie o Rzeszowie i do następnej imprezy integracyjnej, pozdrawiam ludzi z Krosna :)
2
HeavYgRINddER 2015-04-10 23:06
A ja pozdrawiam cała firmę, trenera oraz ludzi z którymi pracowałem na pierwszej zmianie! mega pozytywne skojarzenia !

5
Mark 2015-12-19 12:26
No tak jest ze im wiecej sprzedajesz tym wiecej ci płąca za godzine i bonusy i prowizje... a kumpel tam telefon wygral dotykowy samsunga... jak ktos jest dobry to moze tam na play zarobic niezle
2
OnaOna :) 2015-12-25 16:07
Ja polecam Rzeszów! I praca i szkolenie bardzo fajne, luźne ale dużo ważnych rzeczy się dowiedziałam, a osoby które tam pracują to naprawde super kumple i kumpele!!
gorące całuski
4
Ani 2016-09-30 13:09
Hej, pracowałam w tej firmie w grupie Weroniki polecam! Bardzo fajna atmosfera, wszyscy pomocni pieniądze spoko i na pewno wrócę na wakacjach
4
Hania 2016-10-02 21:51
A jak jest w Rzeszowie? Ile można zarobić.
łoś 2017-02-15 12:12
A ja mimo wszystko miło wspominam tą firmę. Pracowałem w tamtym roku. Pozdro dla grupy Ani.
1
Zespół TRADECORP 2017-06-22 12:41
Drodzy Forumowicze,

Zapraszamy do wyrażania opinii na temat działalności naszej Firmy.
Prosimy, aby komentarze dotyczyły instytucji, a nie osób pracujących. Owe Forum nie powinno być miejscem na personalne oceny, czy komentowanie dokonań i decyzji podejmowanych przez pracowników.
Za wszystkie rzetelne i zgodne z prawdą zarówno pozytywne, jak i te negatywne opinie, które pomagają udoskonalać naszą instytucję z góry dziękujemy.

Zespół TRADECORP
4
yyyyyyyy 2017-06-27 22:41
A ja polecam grupę Kamila najlepszy team-lider i najzdrowsza atmosfera w jego grupie
2
Patrycja 2017-07-25 17:27
@yyyyyyyy - mógłbyś/mogłabyś podać więcej szczegółów? Co sprawia, że praca w TradeCorp Sp. z o.o. jest dla Ciebie przyjemna? Informacje na temat pracodawcy będą bardzo przydatne dla potencjalnych zainteresowanych ofertami pracy.
Zostaw swoją opinię o TradeCorp Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TradeCorp Sp. z o.o.