brak logo

Tradecorp

Rzeszów

Opinie o Tradecorp

jhhhaa 2016-08-31 15:28
chodźcie obok zapraszamy
2
Ble 2016-09-01 13:49
Wiesz co w Tradecorp zarabia się więcej.
1
Iga 2016-09-02 23:13
Ta firma to porażka. Szef bzy... a pracownice. Same tumany z wybujalym ego
2
Ani 2016-09-30 13:09
Hej, pracowałam w tej firmie w grupie Weroniki polecam! Bardzo fajna atmosfera, wszyscy pomocni pieniądze spoko i na pewno wrócę na wakacjach
3
Hania 2016-10-02 21:51
A jak jest w Rzeszowie? Ile można zarobić.
monika 2016-10-03 10:09
W sumie w Rzeszowie są chyba podobne stawki z tego co widze i zastnawiam się tyko nad tym jak wygląda u nich praca taka na co dzień, bo nie za dużo pisza w ofertach pracy.
Z DOŚWIADCZENIA 2016-11-07 17:48
Chciałabym wypowiedzieć się na temat oddziału w Rzeszowie. Zacznijmy może od tego, że tak jak było pisane wcześniej wypłaty sięgają maksymalnie 700 zł, prowizje, które obiecują zależne są od wyrobionej normy 80% ustalonej przez pracodawców tak, aby nikt nie mógł jej wyrobić. Dodatkowo nie można zapomnieć o kłamstwach na rozmowach kwalifikacyjnych dotyczących właśnie ich "Za każdą sprzedaż jest prowizja". Do tego wypłaty opóźnione o co najmniej kilka dni. Kierownicy traktują ludzi jak narzędzie do pracy jak nie gorzej. Całkowicie nikim się nie przejmują. Groźby, że jak coś źle powiemy to będą ostrzeżenia i wiążące się z tym zwolnienia, czyli presja wywierana na pracownikach. Na sam koniec kłamstwa, które wciskamy klientom, czyli wyższe kwoty abonamentu niż podajemy. Piszę o tym na swoim własnym przykładzie. GORĄCO NIE POLECAM!
13
pracownik 2016-11-13 21:27
Ja tam nie narzekam, jak ktoś chce pracować to i zarabia co do oszukiwania klientów to właśnie ostrzeżenia są za wprowadzanie klienta w błąd i reklamacje poźniej odliczają od celu i realizacji to akurat jest nie do konca sprawiedliwe bo klientowi zawsze coś może niespasować. nowe stawki od listopada 13-17 zł brutto plus premia i jagoda (premia od play)
1
Gość 2016-12-10 10:31
Nie polecam pracy w tej firmie. Czytając komentarze podpisuje się pod nimi. Lepiej szukać czegoś normalnego.
5
sdgbjkk 2017-02-03 18:00
Aż dziwię się, że nie napisałaś o 'kolegach i koleżankach' z pracy
2
kemezrP 2017-02-10 14:50
Bardzo fajnie sie czyta komentarze osób, które najprawdopodobniej są złe na to ze nie nadaja sie nawet do tak prostej roboty.. Praca w ciepłym pomieszczeniu, stawka 13 zł brutto za godzine - co nie wszedzje jest normą - aczkolwiek częściej mam 15,16 zł za h.. Owszem były ostatnio czystki ale jak ktos siedzi i wgl sie nie przykłada to nawet na zmywaku długo nie pobawi. Najsilniejsi przetrwają - takie są prawa rynku. Oczywiście są rzeczy które moga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale gdzie ich nie ma? Za 60h pracy mam ok 800 zł wypłaty + premie i miękko wychodzi 1000zł z czego jestem zadowolony będąc studentem dziennym.. Wiadomo, nie jest to praca na zycie ale i sa tacy co sie z tego utrzymują. Hejterzy wrocili juz pewnie do swoich mam we łzach jak to ciezko o prace w tym Rzeszowie, a do reszty: Przyjdź, sprawdź - bo **uj wie co za ofiara losu pisala komentarze negatywne. Pozdro 600
1
Omennomen 2017-02-11 09:57
Aha. Rzeczowe komentarze zniknęły, a w ich miejsce pojawia sie koment stódynta ktoremu miętko wchodzi i wychodzi (chyba balas).

Nice Try Tradecorp
4
łoś 2017-02-15 12:12
A ja mimo wszystko miło wspominam tą firmę. Pracowałem w tamtym roku. Pozdro dla grupy Ani.
Maciek 2017-02-16 16:49
Szanowne szefowe. W sieci powstało nowe forum na wasz temat. Możecie sobie usuwać niepochlebne komentarze. Każdy kto u was pracował wie jak jest i będzie rozgłaszał informacje ze wasza firma to dno!!!!!!!. A dodatkowo raz na jakiś czas tutaj też napiszemy :). Zostanie wam garstka osób. Praca za takie grosze, ciągle wyrzucanie z bazy aby człowiek zarobił 900zl. Wstydzcie się!!!!
6
jptna100p 2017-02-16 20:05
Maciek daj link do tego forum
były 2017-02-17 15:16
Banda oszustów! !!!
Jedyne co można pozytywnie byłyo firmie tradecorp powiedzieć, to to, że bardzo szybko usuwają negatywne komentarze
4
były 2017-02-17 15:23
Ani grupy juz nie ma. Dlaczego nadal nie pracujesz? ! Dziwne jest też to, że w tym roku znajdujesz czas na wyrażanie swoich opinii. Anka postaraj się bardziej jeżeli chcesz aby była jakakolwiek wiarygodna pozytywna opinia.
4
Luna 2017-02-17 17:12
Nieprawda. W tradecorpie mozna zaeoboc 3000zl jak sie chce i potrafi. Nie klamcie.
były konsultant 2017-02-18 09:56
Ty tam nie narzekasz, bo zależy ci na tym, aby ktoś na ciebie (was) pracował, żeby nie napisać zapierd... Każdy, kto tam pracował, (w tym też ja) nie może nic pozytywnie napisać (powiedzieć). Owszem są nowe stawki (13brutto za godzinę), tylko tu należy wspomnieć, że za efektywny czas pracy a nie za rzeczywisty czas pracy (roboczo godziny). Są w stanie na 8 godzin pracy upiepszyć 2 godziny, czyli zaliczyć Ci 6 godzin efektywnego czasu pracy. Ponadto 13zł za godzinę, to żaden rarytas, gdyż od 2017r. najniższa stawka wynosi 12zł/h, którą otrzyma ochroniarz nic nie robiący a przynajmniej nie wysilający się.
Premie obiecane i zapisane w umowie są, ale na nie masz co liczyć, bo aby otrzymać ją w Tradecorp musisz wyrobić 80 procent ustalonej dla Ciebie normy i wynosi ona od 1-300zł. W Rzeszowie taką premie otrzymuje ok. 10procent pracowników i nie przekracza ona wysokość 60zł.
Są też premie tzw. "jagoda" wypłacane przez Play, tylko żeby ją otrzymać cała grupa (Rzeszów i Krosno) muszą wykonać ustaloną normę). Jeżeli ta norma nie zostanie wyrobiona, to nikt tej premii nie otrzyma. No i jeszcze taka mała drobnostka- ta premia jest wypłacana po 3 miesiącach od momentu jaj na nią zapracujesz.
Trudno też nie wspomnieć, że pracę zaczynasz od poszukiwania sprawnych słuchawek a jeżeli w WC chcesz korzystać z papieru toaletowego i mydła, to musisz się o ten komfort pracy upominać u team leader-a, który ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] masakra!!!
Co jeszcze ważne, w Rzeszowie ogłaszają konkursy z nagrodami. Jakiś czas temu wygrałem ten konkurs w danej grupie, ale do dziś tej nagrody nie otrzymałem i jak tu się nie zgodzić z powyższą opinią, że to jest banda oszustów i złodziei.
Wynagrodzenia w Tradecorp urągają ludzkiej godności, znacznie poniżej najniższej krajowej.
Podsumowując:
jeżeli chcesz zdobyć nowe doświadczenie i przekonać się co to znaczy jak Cię pracodawca dyma, to jest to jest to świetna oferta pracy dla Ciebie. GORĄCO POLECAM!!!
Usuwajcie te negatywne opinie a ja i tak będę się dzielił swoim doświadczeniem i to z dużym zaangażowaniem!!!!
3
jon 2017-02-18 10:04
taaaak?!?!?! można zarobić 3000 zł., to pokaż wydruk przelewu.
JAK MOŻNA TAK PERFIDNIE ŁŻĘĆ ?!?!?!
anka jak na team leadera to powinnaś poprawnie pisać i może już czas nad tym popracować, co?
3
była 2017-02-19 00:26
Nie tylko przez niego. Wiele osób, które tam pracowały wstawiały negatywne komentarze, które były szybko usuwanie.
3
jan 2017-02-19 00:34
Wszyscy tez w Rzeszowie wiedzą, że pozytywne opinie piszą:
Iza- poprawnie
Anka z błędami.
Robią to z obawy o swoją pracę, bo już nie ma kto na nie zapierd....
5
MamaBedeProXD 2017-02-19 04:04
Cześć, jestem obecnym pracownikiem oddziału w Rzeszowie.
Średnio w miesiącu przerobie ok 100h aktywnego czasu pracy za co mam plus minus 1000 zł na rękę ..
Nie jestem uczniem więc mam odbijanie 26% jakiś tam podatków a dodatkowo orlem nie jestem wiec siedze sobie na 14 za godzine stąd ten tysiąc na rękę.
1000 zlotych na miesiąc.. zastanówmy się..
troche mało no nie ?
Biorąc pod uwagę że normalny "Kowalski" mający wolne w weekend robi tygodniowo 40 (5×8) godzin to ja się najzwyczajniej w świecie opier***am bo mam 100 w miesiącu ;) #szczerość
Taki "Kowalski" wyrabia mniej więcej 160 godzin na miesiąc i ma 1300 do 1500 jak ma dobrą pracę.
Po pracy oczywiście przychodzi zmęczony i nic mu sie nie chce.
A ja ?
Idę do pracy... pracuje jak chce- doslownie (elastyczne godziny pracy)
Jeżeli wbijam się w te bazy co mówią to nikt mnie nie wywala z nich.. jak nie wiem czegoś z oferty to Ania pomoże, Jak mi spadają wyniki to wtedy idę z Marysia na odsłuch i jak się stosuje do rad z odsłuchu to z automatu wynik się poprawia. Jest jeszcze Iza - chodzące guru która wie wszystko o wszystkim i nawet z osobistym problemem można do niej przyjść pogadać.. (sprawdzone info :P)
Atmosfera jest naprawdę spoko wystarczy tylko nie słuchać tych którym wszystko zawsze źle :) nie powiem sam kiedyś marudzilem Ale potem ogarnąłem schemat i muszę powiedzieć że praca jak najbardziej ok :P
Co do kasy.. tutaj płacą za pracę a nie za obijanie się ;)
Wiec jak chcesz zagrniac hajs za darmo to zostań w domu.. przecież jesteś zaje***ty a kasa posypie Ci sie z nieba..
W skrócie: ile wyrobisz tyle jest Twoje a jak będziesz dobry to nawet premie zgarniesz :P

Pozdrawiam i polecam ta prace :)

Tak wiem magia bo pracownik się odezwał xD
Podać stanowisko niedowiarki ? XDD
ona 2017-02-19 09:21
MamaBedeProXD
z tekstu jasno wynika, że pisała iza- kadrowa, żałosne!!!!
Psia kość 2017-02-19 09:30
Robus jak piszesz komentarze negatywne to zrob przynajmniej pozorny odstep jeden od drugiego wiekszy niz kilka minut poniewaz nikt Ci nie uwierzy ze w sobotni wieczor a konkretnie po polnocy normalni ludzie siedza i sledza forum piszac co chwilke skoro do tej pory komentrze pojawialy sie raz na jakis czas. Jak na bylego policjanta powinienes to wiedziec ale jak widac to Twoje prywatne uwarunkowania czyt. Problem z logicznym i inteligentnym myśleniem powoduja ze ani z Ciebie dobry pies, dobry pracownik sprzedazy ani dobry strateg.
Zaczynamy na Twoj temat ukladac anegdotki i kawaly w Rzeszowie. Musilo byc bolesne dla Ciebie siedzenie obok usmiechnietych a przede wszystkim sprzedajacych ludzi ktorym cos w zyciu wychodzi albo maja jeszcze szanse aby cos im wyszlo. Taki kontrast my i Ty. Pytanie dlaczego nikt sie z Toba nie zaprzyjaznil?
Mowilem Izie i Ance zeby pocisnely cie na forum ale powiedzialy ze nie beda sie znizac do twojego poziomu. Dochodze do wniosku ze mialy racje bo jak to mowia nud ruszaj g*na poki nie smierdzi. Ja tez juz spadam z tego portalu bo widze ze wypowiadaja sie tu sami nieudacznicy tacy jak ty ktorzy nie sa w stanie zrozumiec ze byli hu*wymi sprzedawcami. Kazda rozsadna osoba sama sprawdzi jak to wyglada i sam wiesz ze sporo osob pracuje tu od miesiecy a sa i tacy ktorzy dzwonia od kilku lat. Raz jeszcze wspolczuje i lacze sie w bolu... ale chyba d*py :)
MamaBedeProXD 2017-02-19 10:20
Iza ?
Niee.. . Ja jestem Wojtek :P stanowisko 18 :D
Nie wierzysz?
Przyjdź i sprawdź :)
Muszę powiedzieć że ten komentarz mi schlebia ;)
Wiec nie wiem czy to był hejt czy raczej komplement w moja stronę.

Pozdrawiam i nadal polecam ta prace :P
zazdrośnik 2017-02-19 10:52
koleś zarabiasz 1000zł na miesiąc?!?! wow, niesamowite
cholera jak ja ci zazdroszczę, w życiu tyle kasy nie miałem. Jestem cholernie ciekawy jakie masz plany życiowe, marzenia, pasje?!
1
Hdowbduend 2017-02-19 10:56
Uśmiałam się. Pracowałam w tym syfie. Pół grupy Pauliny kumplowalo się z Robertem :). Nawet jak nas porozsadzali na całej sali to grupa i tak razem się trzymała. Robert to fajny facet. Na home wymiatal i miał dużo sprzedazy. Sam z własnej woli zapitalal na home choć inni nie chcieli.
Odnośnie tego, że ktoś napisał (że Robertowi nie udało się coś w życiu i wylądował w tej pracy)- popierdzielilo was??? Spójrzcie na "szefostwo" same singielki lub po studiach a pracują w takim "czyms". Robert wyniki miał dobre. Również posiadam na to dowody. Napisał prawdę, całkowita prawdę!!!
4
zxcvbn 2017-02-19 11:36
piszecie ,ze Robert jest nieudacznikiem? Ma emeryturę i to nie małą , własny dom , samochód , co rok wyjeżdza na wczasy za granicę itd. Sama chciałabym być takim nieudacznikiem. Lubiał pracę w tradecorp , tylko klął na to , ze kantują go na godzinach pracy, bo pracował po osiem a liczyli mu 6 no i nie dali mu nagrody jaką wygrał w konkursie sprzedazowym. gdyby firma była uczciwa to nadalby pracowsał
3
Hahahaha 2017-02-19 11:58
1000 zl na miesiac to wielkie pieniądze tylki chyba dla studencika ktory zyje na utrzymaniu rodzicow i co sobote pije w klubie.
P.s pozdrowienia dla Klaudii
2
Hahahaha 2017-02-19 11:58
1000 zl na miesiac to wielkie pieniądze tylki chyba dla studencika ktory zyje na utrzymaniu rodzicow i co sobote pije w klubie.
P.s pozdrowienia dla Klaudii
Ola 2017-02-19 12:15
Masakra, jakim trzeba być frajerem, aby tak jechać po innej osobie !! Psia Kość... chyba musisz mieć bardzo smutne życie, aby wypisywać takie rzeczy i obrażać takim językiem świetnego faceta !! Również nie wiem, skąd Masz info o Robercie policjancie, bo pracował w straży. Jest emerytowanym strażnikiem i jest inteligentnym, logicznie myślącym facetem w przeciwieństwie do Ciebie ! Najwidoczniej Ty nie ogarniasz, skoro nawet nie zauważyłeś, ile Robert miał i nadal ma dobrych znajomych wśród obecnym i byłych pracowników tej firmy (nie tylko z grupy Pauliny). Logicznie rzecz biorąc, odnosząc się do innego komentarza, jak jemu miało nic nie wyjść, skoro jest dawno na emeryturze i pracować nie musi, bo kase ma - w wieku 40+... Zatem nie może być, cyt. "nieudacznikiem". Świetnie sobie radził na home i na innych kampaniach i MIAŁ WYNIKI !! a że w Tradecorp jest jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] system, który ciągle źle nalicza czas i dlatego zrezygnował to inna sprawa... Rozumiem, że Wiecie lepiej !
p.s. łatwo jest wypisywać różne świństwa jako anonimy... może się podpiszecie, kim jesteście - tak jak ja Pozdrawiam
5
Szkoda strzepic ryja 2017-02-19 13:42
1000 zł dla studencika to sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pieniadze przeciez i to jeszcze za 60h pracy, do tego jakies stypendium czy nawet rodzice - jak ktos ma to reszta jest zazdrosna... Ale dla mnie normalna sprawa ze rodzice daja pieniadze na wyksztalcenie swojego dziecka.. To nie jest praca na utrzymanie rodziny, skończone pajace.. Wgl tracicie czas na jakies komentarze, zamiast sie roboty czepic. Banda nierobów
3
ziutek 2017-02-23 19:46
Beznadziejna firma. NIE POLECAM. Omordujecie się jak woły szarpiąc się przez telefon z klientami, którzy i tak wolą iśc do salonu. Ściemniają aby zadzwonić "jutro" a botem nie odbierają telefonu. Dodatkowo teamliderki plują się abyście sprzedawali, wywalają na homa i maja mase pretensji. A na koniec zarobicie maksymalnie 800 zł na rękę.
3
yyyy 2017-02-26 18:54
800 złotych w tej firmie zarabiają tylko nieudacznicy. Jak jesteś dobry to zarobisz przynajmniej 2 tys.
niedowiarek 2017-02-26 19:57
wymiataczu pokaż wydruk przelewu
4
Robert 2017-02-26 20:08
Do szefostwa-
zamiast kopać się na forum, czy nie prościej jest tak po prostu uczciwie traktować pracowników?!?!
Przecież to takie proste, tylko czemu nie dla was?!?!
4
Takaprawda 2017-02-27 14:07
Prawdę mówiąc wielu pracowników robi sobie niby awarie przełączając lub odpinając czasem coś żeby tylko nic nie robić a żeby pieniążki spływały. Wieczne spóźnienia, nieobecbości z błachych powodów, niestaranie się w rozmowach, traktowanie tej pracy jak obieranie ziemniaków, niedbanie o porządek i dlugo by wymieniać. Dla wielu 800zl to i tak za duża kasa jak na tak byle jak wykonywaną pracę
1
doświadczony 2017-02-27 21:52
Widać do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nadzór.
Spóźnienia i nieobecności nie są liczone do efektywnego czasu pracy. Szkoda, że nie wspominasz, że wy też się spóźniałyście i trzeba było czekać aż łaskawa team leader ka otworzy drzwi. JAK MOŻNA TAK ŁŻEĆ ? !?!?!
Jeżeli pozwalacie komuś pracować dłużej niż miesiąc, to oznacza, że jest w tej pracy dobry a jeżeli zarabia 800 zł lub mniej, to oznacza, że jest przez was oszuści okradany!!!
5
YYYY 2017-02-28 06:53
godziny po 17 zł brutto do tego dolicz premię pareset zł i jagoda 2 tyś spokojnie zarobisz
Maurycy 2017-02-28 20:32
Zacznijmy od tego że krosno dzwoni tylko na Api o to na dodatek takie specjalne. Gdzie klienci już są całkowicie pewni. Znajoma z krosna mi mowila. Rzeszow zapierdziela na najgorszych bazach.Szanowna cwaniara weronika wywala ciągle rzeszowiakow na homa a swoich trzyma na api. A potem niby zdziwienie że krosno ma takie super wyniki. Do tego chory system naliczania SPH. Jak kogoś nie ma w pracy np tydzień bo ma sesje na uczelni to jego sph spada i jest na czerwono i musi dzwonić na home. Ja się pytam kto to tak wymyślił???? Przecież jak pracownika nie ma to jakim prawem jest mu liczone SPH???? Nie otwiera rekordów, nie zamyka ich, więc jakim cudem takie kwiatki? Dlaczego Krosno jest uprzywilejowane i ma najlepsze rekordy Api, a rzeszow ma same ochłapy. A szanowna weronisia cwaniakuje. Izabelo, Anno może zamiast pisać tutaj brednie zaczniecie walczyc o swoich ludzi!!!! Same kiedyś bylyście na sluchawce. Walczcie o waszych starszych pracowników bo zostala wam już garstka.
7
prognosta 2017-02-28 21:23
srały muchy będzie deszcz...
5
doświadczony 2017-02-28 21:31
Zapomnij, że ktoś o Ciebie zadba. w tradecorp to banda oszustów i złodziei, potrafią tylko obiecywać. Domyślam się, że marnujesz się w tej pracy, spadaj stamtąd. Rynek pracy w Rzeszowie i okolicy jest bogaty. Uwierz mi, można trafić na uczciwych pracodawców. POWODZENIA
4
kjjnfvmofjeopf 2017-03-19 22:27
Księżniczka Anna to ma chyba wieczny okres. Chodzi zakręcona jak tampon.
6
slipynawietrze 2017-03-20 21:26
Ale przynajmniej potrafi obserwowac dwie alejki jednocześnie. Pozdro dla kumatych xd
JAHA 2017-03-30 11:43
Pracowałam tam. Nie narzekam na ludzi, fajna ekipa. Firma ? Pieniądze ? umowa ? ech... Szkoda słów. Kolejny minus NA KOLEJNY ROK PITY WYSYŁAJCIE W TERMINIE BO O ILE SIĘ ORIENTUJĘ W TYM ROKU BYŁO TO TROCHĘ ZA PÓŹNO.
1
Były 2017-04-07 01:45
Nie polecam. Do niedawna tam pracowałem.W grupie rzeszowskiej została garstka osób. Podobno teraz znów kilka osób odeszło bo zabrali nam api. Szefostwo już sobie z niczym nie radzi. Błagają by ludzie przychodzili do pracy.
3
jack 2017-04-23 15:57
Głową do góry. Już niedługo będą robić loda, żeby tylko jeszcze parę dni zostać, hehe
1
Stukupuku 2017-04-26 20:27
Gratulacje dla Jolki, że w końcu wpadła na to aby zmienić sobie hasło w mailu. Do tej pory każdy konsultant mógł sobie wejść na jej pocztę, sprawdzić firmowe maile i zobaczyć testy jakie przygotowali dla pracowników.
1
toctozarty 2017-04-28 17:36
To nie mozliwe xD to nie moze byc prawda
Zostaw swoją opinię o Tradecorp - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tradecorp