brak logo

Instytut Arcana

Kraków

Opinie o Instytut Arcana

Aneta 2009-11-09 10:15:44
Pracowałam 2,5 roku w dziale analitycznym. Praca ciekawa, gorzej z perspektywami rozwoju. Pensje niskie, za to ludzie spoks:) Pozdrawiam drużynę ARCANA.
seta 2009-11-13 18:02:48
(jeszcze) tu pracuję i niestety to wszystko powyżej to prawda.

plusy to ciekawa praca i szkoła przetrwania (co jest dobre może dla początkujących)
anonim 2010-08-27 07:41:13
jak sie nie podoba to sie zwolnijcie - proste
2
Power Ranger 2015-08-30 00:54:59
Znam i ogólnie polecam, kokosów nie ma, ale są możliwości rozwoju.
Power Ranger 2015-09-24 17:19:49
Czy prowadzą aktualnie rekrutacje łatwo dowiedzieć się w internecie. Umowa na zastępstwo albo próbna, później na czas określony, później na nieokreślony. Zarobki na początek trochę wyższe od minimalnych. Przewidują benefity.
Zofia 2016-06-02 12:14:21
Pracuje w Arcana od ponad 2 lat. Podobno rzeczywiście za czasów poprzednich władz (przed 2013) nie pracowało się przyjemnie. W związku ze złymi opiniami długo się zastanawiałam czy w ogóle aplikować do nich. No i nie żałuje. Obecny Prezes jest bardzo w porządku. Firma w pełni respektuje wszystkie prawa pracownika, pracuje się spokojnie i dla ludzi z inicjatywą własną są duże możliwości rozwoju. Dużo ciekawych międzynarodowych projektów. Pensie są ok, do tego przyznawane są rożne premie. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić tę firmę.
2
Agnieszka 2016-06-02 12:27:18
Widziałam, że na ich stronie (usunięte przez administratora)pojawiły się następne ogłoszenia o pracę na Specjalistę ds. Farmakoekonomicznych i Specjalistę ds. Klinicznych, w takim razie może warto tam aplikować...
A nawiązując do wpisu jodla, firma nie ma nic wspólnego z produkcją napoi energetycznych, wszystkie usługi są dokładnie opisane na stronie www.inar.pl
stasiek 2016-07-05 15:53:38
no tak, firma to członek międzynarodowego konsorcjum LA-SER ANALYTICA i wydaje mi się, że można u nich zarobic całkiem niexłe stawki, nie wiem co prawda ile jest teraz wolnych wakatów, ale na pewno spokojnie da rade tutaj popracować.
zainteresowana 2016-11-11 22:59:09
czy firma zatrudnia na część etatu? na przykład na pół?
zainteresowana 2016-11-11 22:59:30
czy firma zatrudnia na część etatu? na przykład na pół?
Zostaw swoją opinię o Instytut Arcana - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Arcana