brak logo

agencja ochrony zubrzycki

Warszawa

Opinie o agencja ochrony zubrzycki

XXX 2017-03-30 22:28
Fabryczny to horror ludzie robia po 24 godz a jak sa braki w obsadzie to przychodza nawet bez kwalifikacji wtedy upycha sie ich w perony zeby menager dworca niewidzial
5
Mmm 2017-03-31 08:32
Ważne, że kasa się zgadza i jest na czas!
2
ciężko pracujący 2017-04-03 17:34
Nikt nie zmusza ciebie do pracy w takim horrorze po 24 godziny. A jak ktoś chce to nie ( usunięte przez administratora ) się ludziom którzy ciężko pracują. Widocznie cienias jesteś i nie wiesz co to prawdziwa praca. Chyba jesteś z tych którzy chcą nic nie robić tylko dużo zarobić.
2
NN 2017-04-03 17:49
Masz rację kasa zawsze jest na czas i nie w ratach. W innych firmach nie zawsze tak jest.
2
Fabryczna 2017-04-04 12:07
Jestem zdania ze powinno sie wyrzucić AGE z dowodcy bo sobie nie radzi a z kilkoma chłopakami gadałem i na jej miejsce na pewno by sie nadali bardziej Paweł Marcin Bartek czy Tomek !
1
2017-04-04 13:08
Jestes taki madry to sie ujawnij jednej dowodczyni juz sie pozbyliscie teraz kolenjna mysle ze masz gosciu problem z kobietami jak sie miema nic miedzy nogami to ma sie problem
6
Ochroniarka 2017-04-04 18:24
A ja myślę, że to pisze jakiś zazdrosny człowiek, który by właśnie chętnie wskoczył na miejsce Pani Agnieszki :) ja z nią współpracowałam na wielu eventach i nie mogę się przyczepić do niczego.. no może tylko do tego, że daje z siebie więcej niż powinna, a inni tego i tak nie doceniają. Z tego co obserwuję, to nie jest pierwsza sytuacja kiedy KTOŚ chcę się tej Pani pozbyć, nie mając KONKRETNYCH, dobrych argumentów ZA. Rywalizowanie z kobietami musi być trudne dla mężczyzn... :) wykaż się ciężką pracą, a nie będziesz musiał pod nikim dołków kopać, ani skrobać dennych komentarzy, które nic nie wnoszą tak naprawdę :) wtedy będziesz zauważony. Pozdrawiam serdecznie!
6
2017-04-04 19:15
Fabryczny wielki z ciebie ochroniarz to napisz kim jestes. od AGI to sie odczep ona ma wiecej miedzy nogami niz TY mysle ze niejedna dziewczyna cie sposcila dobrze ze chociaz palka przy kamizelce ci jeszcze dynda buhaha
4
xxx 2017-04-05 21:57
nie masz jaj aby się przyznać kim jesteś a oczerniac potrafisz cwaniaku.
od AGI się odczep albo powiedz prosto w oczy ze masz problem....
2
elo 2017-04-06 14:25
To chyba wszystkie posty pisała Aga :) Ja powiem tak ja do niej nic nie mam co do Beaty to można powiedzieć ze na swoje życzenie sie zwolniła :) Co do roboty nie polecam ja szukam czegos innego !!!
1
osoba o dużej wiedzy info. 2017-04-06 20:43
Ale ci zagorzali dyskutanci to osoby sprawne umysłowo inaczej. W dobie możliwości ustalenia wszystko i wszystkiego jaki problem gdy będzie ktoś bardzo, bardzo, bardzo chciał ustalić kto na kogo pisze te teksty. Zacznie się problem gdy zainteresowany znajdzie drogę i będzie miał większą wiedze o osobie piszącej. To będzie bardzo ciekawe . Więc zanim kogoś chcesz oczernić bądź zniesławić zastanów się czy ci się to opłaca. HA, HA, HA, HA,
2
GGGG 2017-04-09 20:54
CZY SA JESZCZE PRZYJĘCIA ?
1
Warszawa 2017-04-10 06:49
Jesli pytasz o Warszawe to potrzeba ludzi 13 netto dowodca 14 15 netto ale nie polecam !!!
widzący z boku 2017-04-10 17:55
witam czytam ,żenada zastanówcie się co piszecie płacą 12 za chodzenie a co chciała by się spa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pory i kanapusie wpierdzielać widać że nie macie tam roboty i bata nad sobą wiem jak jest w innych firmach -skoro ludzie tam pracuję wiec praca jest i to dla normalnych a nie dla leserów i aferowiczów wstyd i to faceci widać że w wyrkach też się nie sprawdzacie i stąd ta frustracja ,dajcie innym pracować szacunek tym co tam pracuję a tym bardziej ze dają radę po 24 tyrać widać że to twardziele i chcą robić i zarobić a nie tylko palić głupa i po jajach się drapać niech każdy robi swoje a co do kobitek to wiem ze ciężka pracować pod kobietą a nie na niej ale pany one nie są złe a boli was ze one dowodzą a nie wy ,ale tak bywa ,trzeba sie było szkolić i nabierać doświadczenia a łatwo jest krytykować nam i nie brać odpowiedzialności za parę groszy a wiec -skoro tam jest taka lipa a wy nie macie jaj ani honoru(jak wiecie o czym pisze )zwolnic się można a tamtym dać pracować
3
2017-04-10 18:58
Ludziska z Fabrycznego a gdzie zniknęła blondynecxka z ochrony???
bolek 2017-04-12 09:33
Zwolniona ostatnio duza rotacja jest na fabrycznym .....
Aj Waj 2017-04-21 21:20
Widzący (zboku) praca jest normalna ale z normalnymi ludźmi a nie z po-pier-do-leń-ca-mi, którym dano trochę władzy i im się w du-pach poprzewracało. Koordynator cfaniak ( celowo napisałem przez f ) wysługuje się tymi bandytami, którzy tam " rządzą". Ale niedługo skończy się ta farsa. I nie ważne czy to kobieta czy mężczyzna. Trzeba być poprostu człowiekiem. To tyle. Krótko, zwięźle i na temat. Pozdrawiam.
gruby 2017-04-22 00:25
Ty w pyte weza wez troche wypalzuj bo ten gruby jaki jest ntaki jest moze i jest idiota ale jakos idzie z nim wytrzymac .
2
Tatarata 2017-04-22 02:18
Tatarata
Ja piernicze niezla superlatywa. Jak mozna wytrzymac z idiota ? Niec mi to ktos wytlumaczy.
Koordynator 2017-04-22 19:27
Witam wszystkich sfrustrowanych pracowników na dworcu Fabrycznym. Widzę, ze najłatwiej być bohaterem i wypowiadać się anonimowo / rozpoznaję piszących / . Czy koś miał na tyle jaj by prosto w oczy mi powiedzieć co go boli. Może obawia się że mu udowodnię że się op.......... a ma wygórowane wymagania i bierze pieniądze za mało skomplikowaną pracę . Są tu bardzo wartościowi pracownicy i chylę im czoła. Natomiast wszystkim frustratom i niespełnionym ambicjonalnie polecam zmienić pracę na taką która spełni ich oczekiwania. Z wyrazami szacunku Koordynator.
4
sam 2017-04-22 20:10
Jak komuś się nie chce pracować za normalne pieniądze,to niech idzie za 5,50 na portiernie,a nie szuka dziury w całym. Dowódcy... Należy wykonywać Ich polecenia. Oni też mają swoją odpowiedzialność,a jak komuś nie odpowiada,to jest koordynator i niech to powie,albo fora ze dwora i najlepiej na bezrobocie. Pracuj i słuchaj,albo WYNOCHA i nie sraj na rękę która doje pracę.
1
Koordynator 2017-04-23 10:29
Do Pana " Koordynator ". Pan też wypowiedział się anonimowo. Koordynator to każdy może sobie napisać. Pozdrawiam.
Koordynator 2017-04-23 10:50
Po zastanowieniu dopiszę jeszcze Panu Panie " Koordynator ". Czy ma Pan na tyle jaj, żeby się przedstawić ? Może obawia się Pan, że udowodnimy Panu, że to nie Pan. Ma Pan zbyt wygórowane wymagania, pomimo tego, że praca rzeczywiście nie jest skomplikowana. Niestety nie odniosę się do tego wątku bo byłbym zmuszony Pana obrazić a wolę tego uniknąć. Wartościowi pracownicy są i ja również chylę im czoła. Tylko tych wartościowych pracowników Pan nie szanuje. A frustratów i niespełnionych ambicjonalnie nie ma ponieważ oni odpadają w przedbiegach i jeżeli Pan wykształcony człowiek nie potrafi tego rozróżnić to niech Pan zmieni pracę. Również z wyrazami szacunku. Koordynator.
1
Koordynator 2017-04-23 11:18
A teraz odniosę się do wypowiedzi Pana " Sam ". Jestem sam i na wszystkich pewnie z góry s..m. Wszystkim chce się pracować i jak Pan to zaznaczył za normalne (czyli uczciwe) pieniądze. Za 5,50 nawet Pan by nie poszedł pracować, dlatego dziwię się, że Pan wypisuje takie głupoty. I w tym momencie można się odnieść do słów rzekomego Pana Koordynatora o sfrustrowanych pracownikach. To Pan nim jesteś. Dowódcy mają odpowiedzialność. Niech mnie Pan nie rozśmiesza. Niech Pan nie szuka dziury w całym. Tu nie ma żadnej odpowiedzialności. Odpowiedzialność jest tylko taka, że trzeba się zajmować takimi ludźmi jak Pan. Co do Pana słów " fora ze dwora ". Fora są po to, żeby się na nich wypowiadać, zwrot " ze dwora " bardziej jest stosowany w literaturze, ale jak by Pan był wykształcony to by Pan o tym wiedział. A nie jesteśmy na dworze Królewskim tylko na dworcu fabrycznym. Na bezrobocie proponuję Panu się udać bo widzę, że ma Pan doświadczenie w tym temacie, a jak się udało Panu dostać na dworzec fabryczny do pracy to niech Pan pracuje a jak nie to WYNOCHA i proponuję dodatkowo popatrzeć na rękę i najlepiej swoją a przede wszystkim przy podcieraniu.
1
Koordynator 2017-04-23 11:26
Zapomniałem odnieść się do Pana zwrotu " doje pracę ". Ja rozumiem, że jest to przejęzyczenie, ale trafne. Bo zarówno Pan jak i rzekomy koordynator macie na celu wydojenie ludzi za marne pieniądze.
1
2017-04-23 18:39
A GDZIE PANA SŁYNNE POWIEDZENIE PANIE WIELKI KOORDYNATORZE SORY WINETU KIEDYS PAN JE USŁYSZY JAK PANA WYWALA Z DWORCA
2
sam 2017-04-23 21:24
Cóż muszę odnieść się do pana słów,bo to raczej pan nie zna literatury, bo fora ze dwora to metafora i literackie określenie, by dana osoba opuściła dane miejsce delikatnie mówiąc. Szkoda tylko,że nie potrafi pan czytać bez zrozumienia,bo przeinaczył pan sens mojej wypowiedzi. Jeśli ktoś myśli,że ma płacone za siedzenie i robienie co sam chce,to się pomylił,bo jego miejscem pracy powinna być właśnie portiernia i to za stawkę, którą pisałem,albo urząd pracy. W każdej pracy potrzebne są dyscyplina, regulamin, przełożeni i zaangażowanie.
1
Koordynator 2017-04-24 01:42
Panie " Sam " cóż jestem zmuszony odnieść się do Pana słów. Po pierwsze nie ma Pan szacunku dla nikogo patrząc na ton Pana wypowiedzi. Ja nie znam Pana i nie wiem kim Pan jest a pomimo to zwracam się do Pana na Pan z dużej litery. Oczywiście nie ma Pan obowiązku pisać Pan z dużej litery ponieważ zasady polskiej ortografii dopuszczają małą literę jednakże wychodzi na to, że jest Pan chamem i nie szanuje Pan nikogo. Odpowiadając na Pana dalsze wypociny a wręcz można by ująć konfabulacje to przyznaję, że nie znam literatury bo tylko jej trochę " liznąłem " w szkole średniej a póżniej na studiach. No ale Pan jest takim fachowcem w tej dziedzinie, że " fora ze dwora " to dla Pana metafora i chyba tylko dlatego, że się Panu rymuje. Bo mi to wygląda na synonim. Jeżeli chce mi Pan wykazać głupotę to musi się Pan postarać i to bardzo bo zauważyłem, że nie skończył Pan nawet szkoły średniej. A już Panu tłumaczę dlaczego. Napisał Pan: " Szkoda tylko, że nie potrafi pan czytać bez zrozumienia ...." a wykształcony człowiek napisał by tak: " Szkoda tylko, że nie potrafi pan czytać ze zrozumieniem....". Jeżeli Pan myśli, że ma płacone za gadanie bez sensu na siedząco i robienie to co Panu się chce to się Pan pomylił. Bo powinien Pan siedzieć na portierni za 3 złote a nie za 5,50 i zmienię swoje zdanie, nie przebywać na bezrobotnym bo państwo będzie musiało takiego darmozjada utrzymywać. Panu jest potrzebne zdyscyplinowanie i regulamin bez dostępu do komputera, żeby nie wypisywać tych głupot, zaangażowanie w otwieranie szlabanu i przełożeni którzy będą patrzeć Panu przez cały czas na ręce, czy aby szlaban się nie uszkodził. Na Pana wypociny mogłem napisać krótko " Jesteś Pan Idiotą " jednakże może nie wszyscy by wiedzieli dlaczego, dlatego rozwinąłem temat. Czekam na odpowiedź i myślę, że tym razem się Pan postara.
sam 2017-04-24 18:36
Hmm... Nikt pana nie zmusza. Może jestem chamem,czy idiotą, może nawet nie potrafię operować szlabanem,może i na inną stawkę nie zasługuję niż tą co pan zaproponował. Wiem jednak jedno,to pan w swoim wpisie pokazał jakim jest pan człowiekiem. Nie zna mnie pan,a feruje swoją opinie o mnie. Cóż przerost własnego ego,a do tego brak szacunku dla ludzi,a poza tym brakuje panu wiedzy o pracy w służbach mundurowych i teorii i praktyki,więc pana wypowiedzi nie mają żadnej wartości,więc nie jest pan dla mnie partnerem do dyskusji. Z pana podejściem do ludzi powinien pan prowadzić jednoosobową firmę,ale czy pana studia dały panu wystarczającą wiedzę.... Wątpię.... A tym czasem żegnam.
Koordynator 2017-04-24 19:07
Hmm... Niestety ale Pan mnie zmusza patosem swoich słów. Nie interesuje mnie co Pan potrafi ( więcej ) ponieważ próbkę Pana możliwości już zauważyliśmy i poprzestańmy na tym. Nikt pewnie nie jest ciekawy co Pan jeszcze potrafi. W swoim wpisie pokazałem jakim jestem człowiekiem, człowiekiem, który przejmuje się losem innych ludzi. Ale pokazałem również jakim człowiekiem jest Pan i nie będę tłumaczył jakim ponieważ każdy kto przeczyta Pana opinie będzie wiedział jakim Pan człowiekiem jest. I nijak się ma moje ego do Pana superego ( tak tak istnieje coś takiego, proszę sobie poczytać ). O braku wiedzy na jakikolwiek temat to już wszyscy zauważyli, że Pan nie posiada i w związku z tym nie jest Pan wartościowym człowiekiem. Wnioski nasuwają się same, a mianowicie, pisząc swoje opinie chyba pisze je Pan przed lustrem. I niech mi Pan uwierzy nie chciałbym być Pana partnerem w żadnej sytuacji z takim podejściem do ludzi. Nawet jednoosobowa firma by Pana przerosła. A wiedzy nie nabywa się tylko na studiach lub w szkole, ale skąd Pan ma to wiedzieć. Żegnam.
sam 2017-04-24 19:42
Ciekaw jestem co pan koordynuje..... Chyba siebie...... ŻEGNAM.
Koordynator 2017-04-24 20:42
Ja przynajmniej jestem w stanie siebie. Pan widzę, że ma z tym problem. Żegnam
XXX 2017-04-24 23:17
Ludzie wy naprawde macie mało roboty na fabrycznym czytajac te glupoty nasuwa sie tylko jedna mysl który lekarz podpisal wam papiery o zdolności do wykonywania takiego zawodu robicie siare normalnym ludziom którzy tam pracuja no ale idioci wszedzie sie znajda SZACUN DLA NORMALNYCH LUDZI KTÓRZY MUSZĄ WAS ZNOSIĆ JAK Z WAMI ROBIĄ
5
Koordynator 2017-04-25 07:17
Nawiązując do mojego wpisu jako koordynator z dnia 2017-04-22 19:27 zapraszam na rozmowę do siebie na Dw. Łódź Fabryczna w dniu 27.04.2017 na godz. 10.00 osobę podającą się za " Koordynatora " 2017-04-23 10:29 i wtedy wyjaśnimy sobie wszystkie niejasności. Pozdrawiam Koordynator z D. Łódź - Fabryczna.
widzący z boku 2017-04-25 09:21
własnym oczom nie mogę uwierzyć ,w to co tu pisze,widzę was i krew mnie zalewa,nic nie jest dla was święte oczerniacie ludzi którzy tam pracują plujecie w własne gniazdo i tam robicie wiec skoro tam tak źle to po co tam chodzicie (odpowiedz prosta bo by was nigdzie indziej nie przyjęli bo do niczego się nie nadajecie )stara się 70%z was pracować 10%udaje a reszta to nieroby i cwaniaki spod budki z piwem -obserwuje was prawie codziennie .ta mała lata i się stara a was to boli ze mała i kobietka i ma więcej w spodniach niż wy ,jeszcze grubas który lata i wszędzie go pełno,stara się i trzyma was za łby bo u niego to jeszcze coś robicie ,przynajmniej ruszacie dupy jak idzie bo wiecie że on sobie nie pozwoli podskakiwać ,wiec do paru z was nie pilnujcie barów nie skomlijcie o kawę i ciastka bo wstyd zarobicie i na kanapki was nie stać ,a co do reszty to współczuje wam ze z takimi kolegami musicie pracować .wy robicie dobrą robotę chcecie pracować a te nieroby barany i darmozjady ,podrywają wasz autorytet i niszczą waszą pracę i kręcą afery ,co to za idioci że plują w własne gniazdo i jaka wam i sobie wystawiają opinie przecież to wszyscy czytają -jeszcze jedno widzę ze tylko koordynator potrafił się ujawnić i podpisać , a wy ludziki z modeliny, piaskownicy zamiast oczerniać normalnych co tyrają i psuć im opinie -to zamiast mundurów zakładajcie sukieneczki i do ..............choć i do tego się nie nadajecie -a do tych normalnych pracują w środ was frajer które psuja wam opinie -nie pozwalajcie im na to bo oni plują na was.i podsumowanie dla tych anonimowych cwaniaczków czyli ?(idiotów)pamiętajcie niedouki ze każdego z was którzy tu innych oczerniają można namierzyć i wtedy wyjdzie kim naprawdę jesteście i pozostali wam naplują w papiery ,aaa brak słów i szkoda mi czasu dla was a za tych normalnych trzymam kciuki bo jest kilku fajnych i dobrych ludzi
5
Bartek 2017-04-25 16:48
No już spokój zgoda
8
Anna 2017-05-04 19:00
Jechałam wczoraj pociągiem relacji Poznań Gdynia w nocy o godzinie 02:41.pociag Sudety.I w tym pociągu byli właśnie panowie z ochrony Zubrzycki. Jeden z nich gruby łysy bardzo wulgarny i arogancki. Do pasażerów odzywki ponizej krytyki. Dziwię się że ktoś taki pracuje w ochronie pociągu. Wstyd.
3
Koordynator 2017-05-07 04:10
Witam.
Dawno tu nie zaglądałem.
Nawiązując do Pana wpisu Panie rzekomy koordynatorze z dnia 25.04.2017 r. 07:17 w dalszym ciągu jest Pan anonimowy wbrew twierdzeniom czatowicza " widzący z boku ", że " tylko koordynator potrafi się ujawnić i podpisać ".Narazie nie miało to miejsca. Wracając do Pana wpisu to zapraszam Pana w dniu 08 maja 2017 r. w godzinach 10:00-12:00 ( dałem Panu większy przedział czasowy, żeby Pan się wyrobił a nie konkretną godzinę) na ostatnie piętro Pałacu Kultury i Nauki i wtedy wyjaśnimy sobie wszystkie niejasności. Bo w dalszym ciągu jest Pan anonimowy. Pozdrawiam Pana. Koordynator ostatniego piętra Pałacu Kultury i Nauki.

A teraz odpowiem na wpis Pana " widzący z boku ", tylko się zastanawiałem czy w ogóle zajmować się tymi banialukami, bo gościu jest oderwany od rzeczywistości. Naoglądał się za dużo filmów science fiction w reżyserii np. Paula Verhovena, Petera Hyamsa, Ridleya Scotta, Tima Burtona, Jamesa Camerona, Davida Lyncha tudzież Stevena Spielberga, to tak bardziej z tych znanych reżyserów. Własnym oczom nie mogę uwierzyć w to co ten gościu tu wypisuje i wręcz przeciwnie krew mnie nie zalewa pomimo tego, że muszę czytać głupoty takiego osła. " Nic nie jest dla Was święte", świętości to ty szukaj w kościele a nie na dworcu fabrycznym, odpuść sobie służby w niedziele i idź do kościoła, żeby odpuścić sobie grzechy. Oczerniać ludzi to ty oczerniasz i plujesz im w twarz, ale w jednym Ci przyznam rację robota nie jest ciężka tylko jak się pracuje z normalnymi ludźmi, a niestety widzę, że nie zadałeś sobie zbyt dużo trudu, żeby przeczytać moje poprzednie wpisy, to trochę by wyjaśniło, być może rozjaśniło twój umysł i byś się zastanowił co piszesz. Ale aż tak nie wierzę, że błyśniesz :) I myślę, że sam do niczego się nie nadajesz bo 70% ciebie to barachło, 10% gówno i 20% niewiadomej z uwagi na to, że to pominąłeś i podejrzewam,że nie z roztargnienia tylko z głupoty.Nierób i cwaniak spod budki z piwem to sam jesteś bo jeżeli obserwujesz ludzi codziennie i nie wyciągasz żadnych wniosków to nic dodać nic ująć. Pewnie tego nie zrozumiesz ale pozostali będą wiedzieli o co chodzi. Ta mała lata, być może tobie na małym ale chyba nic nie znalazła i dlatego jesteś takim sfrustrowanym desperatem I ona rzeczywiście ma więcej w spodniach niż ty." Jeszcze grubas, który lata i wszędzie go pełno ". Fakt wszędzie go pełno bo jak już wyjdzie ze swojego kantorka to rozlewa się na cały dworzec i wszędzie go wtedy pełno, nawet kamery go nie ogarniają :) A za łeb to się pewnie trzyma za każdym razem jak idzie do kibla, oczywiście jak znajdzie łeb przy swojej posturze. Podejrzewam, że ma z tym problemy, ale ty jako kolega mógłbyś mu pomóc. A jeżeli nie to co z ciebie za kolega ? Co do kawy i bułek to ja akurat nie chodzę, ale zauważyłem, że wypominasz wszystkim a sam po nie chodzisz i żebrasz. A teraz odniosę się ponownie do twojego wpisu" jeszcze jedno widzę, że tylko koordynator potrafi się ujawnić i podpisać ". Otóż nie.Jesteś w bardzo wielkim błędzie bo koordynator jak już wcześniej zaznaczyłem każdy może sobie napisać, a jak chce rzekomy koordynator rozmawiać z poważnymi ludźmi to niech się przedstawi z imienia i nazwiska.Ludzikiem z modeliny i piaskownicy jesteś ty pewnie nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale tak jest. Nawet więcej jesteś marionetką co można wysnuć po twoich wpisach, jak ciągną za sznurki tak się zachowujesz. No ale, żeby aż do tego stopnia, żeby nie mieć własnego zdania. A teraz odniosę się do twojego ostatniego wpisu " pamietajcie niedouki ze kazdego z was ktorzy tu innych oczerniaja mozna namierzyc i wtedy wyjdzie kim naprawde jestescie". Nie dość, że naoglądałeś się science- fikszynów to jeszcze naczytałeś się kryminałów, ale widzę, że nauka poszła w las. Żeby kogoś namierzyć to trzeba przede wszystkim popełnić przestępstwo i postanowienie o namierzeniu musi wydać prokurator. A tu nie widzę żadnych podstaw ośle.
Koordynator 2017-05-07 04:24
Odniosę się jeszcze do Pana " sam ". Zbysiu nigdy nie będziesz obiektywny w wypowiedziach na temat dworca fabrycznego z uwagi na to, że ponton jest Twoim przyjacielem i to co by ten głupek nie zrobił to i tak go poprzesz ponieważ znacie się od dzieciństwa. I powiem Ci na koniec, że powinien mieć imię Angielskie " Bill ". Kto zna język Angielski to będzie wiedział o co chodzi. Więc powinniśmy zwracać się do niego " THE BILL ". Pozdrawiam :)
Koordynator 2017-05-07 06:53
I jeszcze do Bartka. Bartek jesteś wporzo gościu i nie dam nikomu powiedzieć na Ciebie złego słowa. Jednakże Twój wpis " no już spokój zgoda " nie jest żadnym wpisem. Przy takim tekście każdy mógłby się podpisać, jednym słowem poszedłeś na łatwiznę. I tak szanuję ten wpis bo w jednym zdaniu określiłeś pontona , jego prawą rękę sama ( Zbysia) i resztę przydupasów. No nie pominę Pana (widzący z boku ) bo ten to jest ewenement, będzie nas wszystkich zaskarżał , tylko w dalszym ciągu zastanawiam się za co ? Tylko w zasadzie nie ma się nad czym zastanawiać, to że jest głupi to już wszyscy wiemy, więc nie ma tu co mu udowadniać, chyba, że odpowie i będziemy musieli zrobić eksperyment, ale sądzę, że to i tak nie zda egzaminu. Dobra nie wypisuję więcej bo spale temat i się osły przygotują. Więc czekam na odpowiedź i to ja się przygotuję.
Koordynator 2017-05-08 00:52
Witam.
Po przeanalizowaniu postów jeszcze odniosę się do wpisu Pana " XXX ".
Rzeczywiście roboty na fabrycznym nie ma dużo, jednakże ponownie to zaznaczam, jak się pracuje z normalnymi ludźmi. Pan też nie czyta tylko się wypowiada. A co do wydawania opinii o zdolności do pracy fizycznej czy psychicznej to rzeczywiście jest porażka. I już mówię dlaczego. Ten grubas, który tam się przetacza po tym dworcu nie ma żadnych predyspozycji do pracy w ochronie ponieważ ani fizycznie ani psychicznie nie nadaje się. No ktoś go zrobił tym dowódcą i dziwię się, że facet z wyższym wykształceniem który piastował urząd funkcjonariusza publicznego. To tyle. Żegnam.
Koordynator 2017-05-09 02:18
Do Paweł :)
Tego sfrustrowanego grubasa to już chyba zna cała Polska. Szkoda tylko, że nie można umieścić jego wizerunku, bo by nigdzie nie został obsłużony. Udaje oczytanego bo kręci się cały czas przy " Świecie Książki ", ale tylko się kręci, z czytaniem nie ma nic wspólnego. I nie dość, że wizerunek tego grubasa to jeszcze wizerunek tych przydupasów którzy go popierają. Niech nie myślą, że są anonimowi, bo już wiemy kim oni są np. " Pawełek, Zbysiu ", reszty nie wymieniam co by mieć asa w rękawie :) A rękawy mam długie.
Przerwa na reklamę.
1
Koordynator 2017-05-09 02:44
No i po przerwie.
Panie grubasie, jesteś Pan jaki jesteś, Pana przydupasy są jacy są. Nie zastraszycie tutaj ( czyli na dworcu fabrycznym) nikogo. Ponieważ my sobie na to nie pozwolimy. I Pana dni w tej firmie są już policzone. Z pewnością będziesz Pan się starał nas zdyskredytować, jednakże nasze argumenty przewyższą Pana znajomości z Panem Zubrzyckim.I jeżeli już mowa o Panie Zubrzyckim, to jeżeli Pan to czyta Panie Tomku to wyciągnie Pan jakieś wnioski. A jeżeli Pan nie wyciągnie żadnych wniosków to spotkamy się w sądzie. I ja wręcz przeciwnie do grubasa Pana nie straszę tylko informuję. Pozdrawiam
Koordynator 2017-05-09 03:05
Piszę dalej. Panie rzekomy koordynatorze. Nie pojawił się Pan w wyznaczonym miejscu o wyznaczonym czasie. Wypadało by chociaż napisać dlaczego. Jeżeli chce Pan udowodnić, że to ja podaję się za Pana to musi Pan wykazać, że Pan to nie Pan. A jeżeli ja nie Pan to dlaczego Pan ma być Pan skoro ja nie Pan. I koło się zamyka i pewnie się przekonamy za chwilę oczekując na wypisy, nie obrażając nikogo mało rozgarniętych :)
2017-05-09 08:52
Czlowieku ty masz z....ny mozg ale mam dla ciebie propozycje jak ci zle na fabrycznym to idz na kaliski tam jest koordynator na twoim poziomie umyslowym napewno razem stworzycie niezly zespol dwa a nawet trzy d....e w jednym miejscu kumasz NIE
5
999 2017-05-09 16:29
do tego co podaje się za wszystkich tylko nie za siebie ,tak panie G.imienia na razie nie podam widzimy jak ślina panu leci na koleżankę która tam sprzedaje ona też jest znudzona pana molestowaniem bo powiedziała że nic z tego ale widzę że nie dociera nawet jak ci napluje w twarz .....ręce ma pan długie, to fakt bo ten co ma małego ptaka jak ty, ma coś długiego .rozumu tez nie masz skoro to piszesz potrafisz tylko kąsać, jak mały pinczerek a udajesz dużego pieska .żenada gościu ani jaj ani rozumu,tylko telefon masz nie do końca sprawny
5
pracownica 2017-05-09 17:21
miałam się nie odzywać ale nie da się tego czytać panowie z dworca -ochrono króciutko ,wasze zachowanie jest niezrozumiałe ,słyszę o was wszystkich zamiast oczerniać innych proponowała bym zobaczyć jak wyglądacie i jak się odzywacie do siebie słuchać już tego nie mogę bluzgi ,jak mówicie o kobietach ,umyjcie się od czasu do czasu i ogarniajcie umundurowanie bo wyglądacie jak parasole rozchełstani ,jakaś paranoje ten starszy przy kości chociaż go widać i jest uśmiechnięty i pomaga chyba to was boli ,bo was pilnuje i dogląda roboty jeszcze mała koleżanka która też się stara i widać że gania oraz starsza dziewczyna która dowodzi ich widać ,was widać tylko o 21 pod barem i słyszę jak domagają się niektórzy z was kawy i na siłę chcecie się umawiać z koleżankami za robotę i chodzenie trzeba się zabrać ,my nie jesteśmy dla was jako atrakcja my tu pracujemy a nie jak wy ....dajcie nam spokój bo wam sie mówi nie a wy nadal swoje troszkę ambicji i taktu wam życzymy, jak wiecie o czym mówię
5
2017-05-11 22:02
Do koordynatora co przerwa mu sie skonczyla poslugiwanie sie czyimś danymi jest karalne co do oskarżenia i straszenia innych masz wprawe ale zaponial pan dodac panie G ze na niektorych obiektach jest pan na czarnej liscie wiesz G oczym mowie
4
Koordynator 2017-05-13 19:51
To mój ostatni wpis. Pewnie wszyscy się ucieszą.
Szkoda słów i czasu.
Żegnam.
4
Nikt 2017-05-16 21:10
Zamiast wyjść, dać sobie po razie, wyjaśnić sprawę , później iść na piwo, to jakieś dziwne sytuacje z pisaniem.
Nie jest tu duża grupa a problemy jak w "kołchozie" w którym pracuje ponad 1000 osób.
Wszystko z głową, chłodną głowa a będzie ok.
Pozdrawiam.
2
Zostaw swoją opinię o agencja ochrony zubrzycki - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie agencja ochrony zubrzycki