logo Sales Profi

Sales Profi

Kraków

Opinie o Sales Profi

Kazimierz 2009-09-16 12:55:38
banda [usunięte przez moderatora] i manipulatorów.
Anka 2009-09-19 00:04:42
Nie zgadzam siez poprzednią opinią. Sales Profi daje duże możliwości rozwoju i nie oszukujmy się można tu nieźle zarobić.Jeżeli ktoś nie odnajduje sie w MLM-ie-, to fakt nie ma tu czego szukać, wtedy pozostaje praca na etat za 4zł/h. Wybór jest Wasz.
Lipster 2009-09-21 15:57:04
Ale ludzie pracujacy od czerwca nie ptrzymali jeszcze pieniedzy....
Wiec ta demagogia o 4 zl/h troche ci nie wyszla...
Syfales 2009-09-22 13:33:34
AAAAA tam od czerwca, większość nie zobaczy nigdy.
ojeny 2009-09-25 18:12:45
uwaga [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!! radzę omijać z daleka!!!!!!!!!
Luck 2009-09-25 18:20:28
Ludzie omijajcie tą firmę z daleka to [usunięte przez moderatora] na OFE Aegon w nieładny sposób!!!!!!!!
milutki 2009-09-30 10:23:42
MLM jakich pełno oparty na produkcie. "Który każdy mieć musi" czyli na zwykłym OFE. Szczyt wynalazczości !!!!!!! Szkoda tylko, że Polaków w OFE jest tylko kilkanaście milionów, bo na firmę rozwijającą się z takim rozmachem to jeszcze może na 2 miesiące klienta starczy :)
ania 2009-10-01 10:38:25
Dałam im się naciągnąć. Odradzam, żadnych składek nie odzyskałam!!!!
tylko mnie przepisali do innego OFE
krzysik 2009-10-25 19:16:33
sales profi to firma ktora mnie i wielu moim znajomym juz odzyskala składki. A to, że przenosi nasze OFE jest z kożyścią dla mnie. Bo jeśli moge mieć troche wyzszą emeryture to dlaczego nie
pietrek 2009-10-25 19:44:39
odzyskanie składek jest możliwe dopiero po transferze, tzn. pod koniec listopada. skontaktuj się w tym terminie z agentem lub biurem.
robson 2009-12-21 14:32:42
ta firma wywodzi sie z ludzi ktorzy nie dali rady w efekcie i teraz probuja naciagac znajomych na ofe ktore w rankingach wypada blado
lola 2009-12-21 21:00:34
Zgadzam sie, banda naciągaczy... Najpierw mowią że za umowę będzie ok. 300-350 zł, a potem za mowe jest max. 200zł...
ene 2010-01-10 15:04:09
Nie polecam tej firmy o ile można to firmą nazwać. Nie wiem jak w innych oddziałach ale w Krakowie gdzie miałem wątpliwą przyjemność pracować panuje całkowity nieład i dezorganizacja.
Andrzej 2010-01-19 11:59:25
Krakowski oddział jest zrobiony na wzór efectu, większość """""menedżerów"""" w dużym cudzysłowie pochodzi z efectu.
Zgarnąć wycisnąć i dalej, dalej, dalej.
Gdyby podchodzili do ludzi tak jak należy pracować z ludźmi to mieliby wyniki kilkakrotnie większe. Niestety zarządzanie w tej firmie opiera się na NLP, bezwzględnym NLP. Ale nie tędy droga.
wayanskrk 2010-03-03 20:55:32
Taki madry, a nie wie, ze juz od kilku lat na zalozenie spolki z o.o. wystarczy 5 tysiecy, a nie 50 :p
zły 2010-03-05 12:28:09
ludzie trzymajcie sie z daleka od tego bagna
nick 2010-03-22 15:54:49
A wogule, teraz SP się podzieliło i w Krakowie jest Euforia :)
anonim 2010-04-11 22:27:52
A czy to w w koncu prawda, ze Sales Profi to doradztwo finansowe, ktore przyszlo do nas z Niemiec, tak jak mowiono na szkoleniach?
Piotrek 2010-04-22 20:05:03
A ja pracuje w firmie już od roku i prawdą jest, że oddział w Krakowie z początku miał pewne trudności. Na szczęście przyczyny trudności wyeliminowano i firma w końcu pracuje jak należy. Ja osobiście nigdy nie miałem problemu z rozliczeniami i zawsze terminowo dostawałem kasę za transfery. Ludzie nie oszukujmy się, nigdzie nie dostaniecie takich warunków prowizyjnych jak w Sales Profi.
nati 2010-04-28 11:17:19
A mółbyś podać jakis namiar do euforii?
katia 2010-05-09 06:44:40
zgadzam się z twoją wypowiedzią dużo obiecanek a zarobek słaby jestem bardzo zawiedziona mam nadzieję że firma długo nie będzie wykorzystywać ludzi i na nich zarabiać bo ci maluccy na nich pracuja a zarobki marne mają
katia 2010-05-09 06:51:41
jeśli według ciebie tak mamy wypłacane prowizje to dlaczego pracując od listopada dostałam tylko 500 zł za 20 osób przeciesz to śmiech na sali a mój kierownik mi obiecywał żeby mnie namówić na współpracę że za jedną osobę średnio będę miała około 200 -300 zł przeciesz to zwykłe oszustwo !!!!!! Brak słów na was !!!!
katia 2010-05-09 06:56:05
Zarobki marne wręcz śmieszne banda [usunięte przez moderatora] ale w tych czasach to normalne że ci co są przy szczycie to zarabiają na tych mrówkach
katia 2010-05-09 06:59:19
Firma marna zarobki do bani a i dyrekcja banda oszustów . Życzę wam wszystkiego NAJGORSZEGO
zły 2010-05-09 07:08:06
Ja też się dałem oszukać takiemu oszustowi z Śremu dużo obiecanek a efekt śmieszny zarobki marne .( usunięte przez administratora ) ma dobry bajer i to jest jego sukces bo żeby na ludziach zarabiać to trzeba ich umiec okłamywać . Powinien sprubować w polityce tam też jest banda kłamców pasował by w 100 %
zz14 2010-05-13 18:14:17
O co chodzi z ta firmą euforia? Bo kolega dostał propozycje pracy tam?
Tygrys 2010-05-25 06:13:50
akwizycjaofe.pl - współpracuje lub współpracował ktoś? z tego co mi powiedzieli jak dzwoniłem to wspołpracują z SP wiec wydaje sie ze to kolejny kicz
j23 2010-05-31 23:26:43
on przyszedł do mnie z propozycją finansową. Mogę się obawiać czy ...
j.23 2010-06-05 12:40:11
ale szczerze mowiac Firma działa uczciwie. natomiast negatywne komentarze ktore sie pojawiaja oczywiscie są pisane przez konkurencję.. stary chwyt marketingowy.. kazdy kto wspolpracuje z firma chwali sobie wspólprace
Lukas 2010-06-23 00:47:52
A on o co dokładnie chodzi?Napisz mi szczegółowiej w co on Cie wpakował?
oooo 2010-07-29 13:07:00
ciekawe też czy inne doradztwa finansowe mlm zdają sobie sprawe jak o nich mówiono w Sales Profi:)
Tomek 2010-09-06 00:06:07
Właśnie próbowałęm sie ostatnio dodzwonić do biura sales i nikt nie odpowiada,tak jakby nie było takiego numer. Podejrzewam,ze chyba się zmyli z rynku.
Funky 2010-09-06 20:29:32
Nie zmyli się tylko zmieniono siedzibę i jeszcze nie ma telefonu założonego. Radzę skontaktować się później, albo napisac maila [usunięte przez administratora]
Tarnes 2010-10-21 00:06:58
Oni sprzedają dopalacze. Albo sprzedawali bo już nie wolno.
LKwDE 2010-12-12 15:38:39
"złote góry" ale ty brednie piszesz masakra:P eheheh uśmiałem się mega:D widocznie byłeś słabym [usunięte przez administratora] że na OFE Cię wysyłali;) dla ścisłości wszystkich innych, mam 23 lata, pracuję tam jakiś już czas, wiele się tam nauczyłem, mam mnóstwo zadowolonych kientów, bynajmniej nie sprzedaje ofe:P, zarabiam ponad 10.000zł!!! i mam wszystkim z konkurenci i nieudaczników głęboko w( usunięte przez administratora )POZDRAWIAM:)
z pozdrowieniami:) 2011-03-20 13:11:57
naprawdę komuś chce sie tyle bzdur wypisywać.
PRAWDA JEST TAKA:
-jeśli ktoś jest "dobry" i kontakty z innymi osobami nie sprawiaja mu problemu to sobie radzi w tej branży.
Inne osoby ktore piszą tyle bzdur po prostu sobie nie poradziły.i zamiast mieć pretensje do siebie ze się brutalnie mowiac nie nadaja, wine zrzucaja na firme, na kierownictwo a nie na SIEBIE....mowiać krótko...to nie jest praca dla osoby, KTÓRA CAŁE ŻYCIE CHCIAŁABY SIEDZIEĆ ZA BIURKIEM PRZEZ 8 GODZ PRZEKŁADAJĄC PAPIERKI I ZARABIAĆ 1200 zł
darkknight 2011-04-12 12:45:55
na jakim Ty swiecie zyjesz? 1200 za siedzenie za biurkiem? a wczesniejsze 4zl/h tez mnie rozbawily. naprawde trezeba byc nieudacznikiem zeby zalapac sie na taka prace. a 4zl/h to nikt nie placi. przynajmniej nigdy o czyms takim nie slyszalem
Anna wspólpracownik SP 2011-04-15 01:40:13
Witam, tak sobie czytam te opinie na temat Sp i zastanawiam się czy te oburzone głosy są wynikiem niedoinformowania, braku wiedzy, braku zaangażowania w pracę czy złośliwej konkurencji. Pracuję w SP od listopada 2010 i jestem bardzo zadowolona. Od początku uzyskałam profesjonalne wsparcie zarówno od dyrektora oddziału jak i od swojego lidera. Przejrzyste zasady,przyjazna atmosfera, współpraca, kompetencja i uczciwość. Wcześniej wiązałam swoja przyszłość wyłącznie z pracą na etacie, teraz widzę, że dużo większą satysfakcje sprawia mi praca na własny rachunek. Aktywnie działam i mam z tego dobre pieniądze. Szanowni Państwo, jeśli rozpoczynając prace w firmie wychodzili Państwo z założenia, że bez wysiłku mozna dużo zarobić to cóż.... nie dziwie się, że potem było rozczarowanie. Żeby dobrze zarobić, trzeba zaangażowania i aktywności-wówczas mówimy o rezultatach. Ja jestem bardzo zadowolona zarówno z wynagrodzenia jak i z atmosfery panującej w firmie. Pozdrawiam konkurencję i życzę mniej frustracji na co dzień a więcej sukcesów ;).
Anita pracownik SP 2011-04-17 11:57:46
Witam,
gratuluje konkurencji BRAWO za wypisywanie głupot :)))
Powiem tyle zarobki b. dobre pracuje tam już jakiś czas i naprawde polecam.Szybka możliwość awansu. Ludzie liczy się ZAAAANGAŻOWANIE I KREATYWNOŚĆ. Poprostu żal mi osób które wypisują brednie typu kłamią, oszuści, naciągacze itp.
Powiem wam na koniec, iż ludzie na konkretnych stanowiskach w SP nie przejmują się opiniami na forach gdyż sami wiedzą jak jest a konkurencja potrafi wszystko napisać :))) Pozrawiam i przekonajcie się sami jak jest a nie piszcie bzdur :)
pracka 2014-12-01 18:55:05
no dobra to niech tak będzie - bo widdzę, że nikt się nie kwapi żeby coś napisać, przecie to masakra jest fajne forum to dlaczego nikt przez tyle czasu nic nie pisze - ja jestem zainteresowany pracą , chyba ze to inna firma niz ta o ktorej myslalem ze pisze. mozecie mi przylblizyc czy sa tam jakies miesjca pracy wolne ?
jarosław 2015-01-31 00:55:10
z tego co wyniosłem ogarniając dziś stronę Sales Profi, to prosperują całkiem nieźle z tego co widzę. I tak po tym trochę wnioskuję, że byliby dobrym miejscem żeby się tam zatrudnić. Nie piszą niestety kogo szukają tylko że trzeba mieć doświadcznie w branży finansowej. Mam takie, tylko powiedzcie mi na jakie stanowiska ogólnie mogą szukać?
kato 2015-02-17 16:29:14
trzeba mieć doświadczenie w branzy finansowej, to jest należy umieć sprzedawać przede wszystkim i potrafić namówić potencjalnego klienta na to , aby nie był właśnie potencjalny, a żeby stał się klientem Sales Profi co nie jest niestety łatwe bo firma nie ma jakiejś wielkiej renomy w swojej branży na rynku
Wiciu 2015-03-10 23:51:44
Na swojej stronie internetowej piszą, że ich misją jest ratowanie finansów osobistych klientów. Zastanawiam się jak to wygląda w praktyce i jakimi cechami musi wykazywać się taki typowy klient. Zastanawiam się nad podjęciem pracy u nich w Krakowie chociaż nie koniecznie jako osoba rekrutująca nowych ludzi. Dajcie znać czy firma jako pracodawca jest w porządku.
Nait 2015-09-07 09:08:51
Sales Profi to typowy agent ubezpieczeniowy. Sprzedają produkty typu ubezpieczenia czy inwestycje finansowe w fundusze. Za pracę jest tylko wynagrodzenie prowizyjne. Czyli jeśli sprzedasz to dobrze zarobisz, jesli nie to nie masz nic a i koszty zawsze jakieś powstają. Plusem jest wysoka jakość szkoleń i wiedza jaką sprzedaje właściciel. Pracowałem tam trochę i nie uważam tego czasu za stracony, jednak jest to bardzo trudny rynek i praca nie jest łatwa.
karola 2016-05-18 10:51:20
no wiec na takich samych zasadach dzialaja co inne agencje ubezpieczeniowe, wiele zalezy od twojego wkladu chodzi mi tu o premie i o to jakie masz podejscie do klienta ile wynosisz ze szkolen, czy jestes kulturalny i dobrze oferujesz produkt, twedy masz szanse na wiele wiecej.
Zostaw swoją opinię o Sales Profi - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sales Profi