brak logo

aluprof s.a

Bielsko-Biała

Opinie o aluprof s.a

tomm 2016-06-15 18:19
Dzieki ciekawe co sie stalo z ta szanowana sie firma ze nawet juz oferuja. Wolne zamiast kasy za nadgodziny?poza tym tam jest praca na chwile czy jest wieksza stabilnosc?doradzcie niektore wpisy widze usuniete
Martin 2016-06-17 21:25
Pewnie prenumeruja usluge w gowork dla pracodawców o w jej ramach usuwaja nielegalnie komentarze. Jak widzicie ze usuneli to zglaszajcie. Ludzie musza wiedzieć co to za firma. Chwala sie logo a w firmie kał.
Haha 2016-06-18 17:12
Prawda jest jedna kolesiostwo włażenie do d.... co drugi robi po znajomości a kompetencji zawodowych jak na lekarstwo, ten co jest po znajomosci na dzien dobry dostaje wiecej niż ty po kilku latach pracy tam, a w zarządzie kultury ze świecą szukać.... co w linii prostej widać również u dyrektorów kierowników i tym podobnych jednostek którym się wydaje że jak zarabiasz 2500zł to powinieneś ich na rekach nosić... tak tam jest. Kto nie wierzy niech sklada cv
1
Ha 2016-06-18 17:46
Dlaczego uważasz że jestem człowieczekiem czujesz się lepszy/lepsza? Co napisalem nieprawdziwego? Zastanów się gdzie siedzisz i jaki masz punkt widzenia, bo wiele od tego zależy
Ja 2016-06-18 18:01
O widzę że kogoś tu jest troche sfrustrowany :-) Oczywiscie w Aluprofie atmosfera w zależności od działu jest lepsza lub gorsza, ogólne nie jest najgorzej, to że kierownicy przeginają i sie wywyższają też od zawsze było i będzie wszędzie. Da się żyć ale d... nie urywa :-)
mm 2016-06-22 14:30
Witam. Widzę ofertę do Opola na stanowisko asystenta ds.magazynowych. Może mi ktoś napisać czy jest tam ciężko? Bo ostatnio ogłoszenie było w kwietniu i znowu sie pojawiło?
1
mm 2016-06-22 14:57
Czemu tych ogłoszeń jest tak dużo? Taka rotacja ludzi?
1
mm 2016-06-22 15:44
Też jestem ciekawa jakie zarobki ma asystent ds magazynowych. Jeśli ktoś wie proszę o info.
4
Ha 2016-06-22 20:41
Podobno kto Ci powiedział?
Mariusz 2016-06-22 20:51
Jak idziecie na tozmowe to mówcie że chcecie więcej kasy. Teraz to pracowanik jest Panem. Powinni sie cieszyć że wogóle do nich CV wysyłamy. Jak sie nie podoba to niech szukają pracowników na Ukrainie. !!!
4
AlkoPatatataj 2016-06-23 15:26
Niech w tym bajzlu przeprowadzą narko testy bo tam co drugi/druga chodzi po kresce.
6
Zbyszek 2016-07-04 23:48
Cos ci się chyba pomyliło kolego, nie jest tak jak piszesz, przynajmniej nie w Opolu... Ludzie pracujący 2 lata maja nizsza stawkę niż ci którzy zatrudniają się teraz i gówno robią, stoją i patrzą.
3
Jogi 2016-07-05 14:04
Ogi chyba jest po kresce ;-)
3
Nemo 2016-07-27 13:08
A jak wyglada praca asystenta ds magazynowych bo taka ofertę widziałem ?
Nemo 2016-07-28 10:25
A ile można zarobić na takim stanowisku?
Jfjs 2016-09-23 13:59
Dziady, kamery sa nawet w jadalniach żeby nikt sobie bułek nie podjadal, iebany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Baby 2016-09-24 13:51
Pracuje w BB i jest w porządku. .atmosfera i ludzie spoko
Co i jak 2016-09-24 18:44
Kolego na magazynie produkcji ok. 2500 brutto na start pozniej wiadomo wiecej ale średnio 3000-3500. W biurze ok. 4000 brutto przy szeregowym stanowisku
Baby 2016-09-25 16:58
Zarobki na poziomie 16 zł. Brutto średnio + setki i socjal który jest niezły. .wyplata na czas a urobic tez się nie urobisz
3
Pracownik 2016-10-06 22:00
Pracuję i jestem zadowolona. Pracowałam na produkcji jest ok a teraz jako asystent ds magazynowych i też jest dobrze. Jak ktoś jest bystry to sobie poradzi i będzie pracował. Wynagrodzenie ok plus socjalne takie jak w żadnej firmie nie znajdziesz. Polecam dla osób które na prawdę chcą pracować i są solidne.
3
auf 2016-10-06 23:09
a możesz w takim razie coś więcej kolego o tym socjalu napisac? bardzo ciekawy temat, moze to mnie zachęci żeby w końcu do was wysłać cv i list motywacyjny. interesuje mnie konkretnie takie stanowisko pracy jak Starszy Asystent ds. Personalnych, licze na jakąś ścieżkę kariery
Jeremy 2016-12-22 11:12
Nie polecam tego zakładu w tym roku nie przedłużyli umowy ,umowę miałem do 31 listopada !!! We wrześniu lub początkiem listopada miała być premia kwartalna na tak zwane tiket karty wysokości ok 400zł nie dość że przesuneli ją na grudzień to mimo to powinni byli ją wypłacić nie dość że nie wypłacili nawet premii świątecznej przecież miałem udział w rocznym zysku firmy !!! Ze wszystkimi tak podpisują umowy jak mniej pracy to zawsze dziekują w listopadzie a o tym że nie przedłużają dowiadujecie się tydzień wcześniej !!! Nie polecam bo to nie w porządku !
1
Yt12 2016-12-24 09:36
95% z nowych dostała nowe umowy i podwyżki coś jeremy krecisz
2
Przyszły mistrz 2016-12-28 05:26
Proszę o info. Ile zarabiają mistrzowie w BB?
Dziękuję i pozdrawiam
sprawdzony 2016-12-28 15:39
W granicach 5000 zl brutto
1
Przyszły mistrz 2016-12-28 21:23
Dzięki, mam rozumieć że to goła stawka? Są jakieś premie? Jeśli oczywiście nie jest to tajemnica
Pracuś 2017-01-04 18:14
Słyszałam, że firma jest ok. Planuję aplikować ale wcześniej chce się dowiedzieć kilku spraw. Może ktoś się orientuje ile płacą na stanowisku mistrza produkcji. Czy jakieś dodatki do pensji są? A jak wyglądają sprawy socjalne? Będę wdzięczna za info.
kot 2017-01-04 20:41
Zależy czy cie przyjmą po znajomości czy z ogłoszenia choć ta druga opcja to raczej mało prawdopodobna ;-)
ja 2017-01-13 16:49
Na ile zmian jest praca?
Model 2017-01-15 17:45
Czy Aluprof robił nowe rekrutacje na Niemcy? Może ktoś ma informacje to bardzo proszę. Jakie są warunki zatrudnienia na Niemcy, w jakim stopniu trzeba znać język?
Lakiernik 2017-01-19 13:02
Ile zarabia sie na lakierni?
Jakie dodatki na swieta i wakacje?
Lakiernik 2017-01-19 13:03
Ile zarabia sie na lakierni?
Jakie dodatki na swieta i wakacje?
zyj 2017-01-19 14:22
Chłopie dej se spokój tam jest 50 stopni w lecie i 48 w zimie.
2
Lakiernik 2017-01-19 15:59
Ok . Ale odpowiedz na pytanie?
1
Lutek 2017-01-22 19:03
Super firma szkoda że tak ciężko dostać się do pracy.
Maniek 2017-01-22 19:22
Lutek a gdzie próbowałeś? Bo ta Twoja wypowiedź to tu troche jakąś wazelinką podchodzi.
Lakiernik 2017-01-24 13:42
Powie mi ktoś jak wygląda praca na Lakierni ?? Jakie stawki??
1
Poldek 2017-02-03 21:53
Czy Aluprof ma teraz nowe oferty pracy? Zależy mi na pracy dla projektanta w Bielsku Białej. Zasięgnąłem opinii i wiem, że jest to firma godna zaufania. Interesuje mnie jeszcze jakie zarobki mogę dostać na początek, jakie warunki muszę spełniać. Będę wdzięczny za info.
Frank 2017-02-04 07:28
Poldek jak nie chcesz być szybciutko siwy to lepiej se daruj tą robote.
1
Zaskoczony 2017-02-05 07:32
Ile na godz mają kabinowi na lakierni? Bo że ściągający, wieszajacy mają mało to wiem;(
Marcin s 2017-02-05 10:23
O 2 zł więcej brutto i sie im wydaje ze są fajniejsi hahahaha
Pracownik 2017-02-12 19:04
Świetna firma i mam pełną satysfakcję z pracy tu. Te wpisy oczerniające są żałosne. Jak człowiek pracuje dobrze to dziwnym trafem ma dobre zarobki i jest mu dobrze.
Nowy 2017-02-13 04:25
Jest możliwość w tej firmie mieć 23 zł brutto? Po jakim czasie?
stary 2017-02-13 07:06
no panie pracownik powiedz nowemu skoro taka super firma...
1
Nowy 2017-02-13 16:00
Odpowiesz??
1
Al 2017-02-17 16:49
ok. 21 zł mają lakiernicy z 5-7 letnim stażem pracy
Nowy 2017-02-17 20:39
Dramat
3
ja 2017-02-19 18:29
Bardzo chce dostac sie tam do pracy.Czy biora po znajomości czy z rekrutacji mailowej?
Yt12 2017-02-19 18:43
Nie trzeba znajomosci. Podanie i tyle. Przyjmuja na pracownikow fizycznych i umyslowych
MAR 2017-02-22 09:38
Mam doświadczenie w marketingu i w związku z tym, że chciałabym podjąć pracę w Aluprof mam pytanie. Czy jest w tym momencie takie zapotrzebowanie? Jakiego rzędu są zarobki na takim etacie? Bardzo podoba mi się firma.
Zostaw swoją opinię o aluprof s.a - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie aluprof s.a