brak logo

aluprof s.a

Bielsko-Biała

Opinie o aluprof s.a

mike 2016-01-21 15:01:31
pracowałem troszkę w Aluprofie na magazynie , to dramat , z każdego punktu , chaos , śmietnik i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dodatku.Co chwila nowi ludzie, 3 tygodnie przerobią to dobrze i uciekają za 12 brutto . Ma być ośmiu przychodzi 3 , wszystko pozastawianie nawet z przejściami ewakuacyjnymi , po kilka koszy nawet 6 .Wózki co chwila awaria bądź zyganie olejem .Pomysły to publiczne odczytywanie pomyłek , dywaniki , podpisywanie błędów i straszenie a bhp to kosmos.Normy jakieś próbują egzekuowac ale jak zawsze ile robisz , to osiem godzin.Jak nie masz karty na wysoki to proś , może ci ktoś da , a już bardziej nie.Ludzi podobno to z nysy dowożą , bo im taniej wychodzi niż podwyżkę dać .KAŻDY TO PO KILKU TYGODNIACH ZACZYNA MIEĆ W DUPIE!!!
Dre 2016-01-22 09:14:43
@mike w aluprofie chcą mieć parobków za grosze, niewolników na pstrykciecie palców, a jak nie ma roboty to wysyłają ludzi za brame do pola.

Co to jest 12 zł brutto na godzinę około 9 zł na rękę przy 160 godzinach wychodzi miesięcznie 1440 zł netto.

Umowa zlecenie czy o pracę i na ile czasu są podpisywane?
oli 2016-01-24 15:00:59
nie polecam tego syfu chcesz to spróbuj a później i tak będziesz żałować
oli 2016-01-24 15:01:33
nie polecam tego syfu chcesz to spróbuj a później i tak będziesz żałować
Zawiedziony 2016-01-25 14:23:36
W Aluprof za 9 zł netto na godzinę nie utrzymam rodziny.
nik 2016-01-27 14:21:45
nie jest tak żle mozna przeżyć
Ja 2016-03-01 22:06:54
SUPER! Dzisiaj przyjeta kolejna Pani bez doświadczenia na stanowisku od razu na specjalistę. Ciekawe ile jeszcze osób wejdzie od tylu? Ja tu dymam tyle lat i nic
jak nic sie nie odzywasz to robisz nikt na ciebie nie zwróci uwagi. Nie odzywa się to znaczy że jej jest dobrze. Podwyzke tylko obiecują od tamtego roku a mamy już marzec. Zastanawiam sie jak kolejny miesiac zwiazac koniec z końcem ale tutaj nikogo to nie interesuje ! Nie wytrzymuje już psychicznie tej paranoi która tu jest. Dlaczego Aluprof nie da godnie zarobić? na stanowisku od razu na specjalistę. Ciekawe ile jeszcze osób wejdzie od tylu? Ja tu dymam tyle lat i nic
jak nic sie nie odzywasz to robisz nikt na ciebie nie zwróci uwagi. Nie odzywa się to znaczy że jej jest dobrze. Podwyzke tylko obiecują od tamtego roku a mamy już marzec. Zastanawiam sie jak kolejny miesiac zwiazac koniec z końcem ale tutaj nikogo to nie interesuje ! Nie wytrzymuje już psychicznie tej paranoi która tu jest. Dlaczego Aluprof nie da godnie zarobić?
kura 2016-03-12 12:36:56
Podwyżki były ok 10% , więc jak się nie załapałeś to znaczy jesteś kiepski i nie powinieneś w tej firmie pracować ....
NEO 2016-03-12 22:48:46
Kura a nie uważasz że to firma powinna zainteresować się kompetencjami tego pracownika? Skoro jest taki kiepski że pominięto go przy podwyżce to dlaczego go jeszcze nie zwolnili? Coś mi tu nie gra, jeżeli podwyżki są tylko dla "wybrańców" to wcale nie dziwię się tej flustracji...
1
Hubert 2016-03-15 12:09:30
Stawki są uzależnione od angażu ... proste.
Są widełki na każdym stanowisku.
1
piotr 2016-03-23 17:24:46
Witam mam pytanie odnośnie zarobków w ALUPROF np.magazynie wiem że jest tam 4 brygadówka czy jest jakiś socjal jaka atmosfera pracy.Dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam.
1
pracuje 4 lata 2016-03-28 16:38:37
od 4 lat pracuje w aluprofie i nie narzekam. zarobki nie sa wielkie... ok. 2000netto + calkiem niezly socjal. umowe mam na czas nieokreslony a pracy wcale ciezkiej nei mam. wszystko zalezy od tego na jaki dzial sie dostaniesz. atmosfera ok. ogolnie polecam ten zaklad.
1
Jj 2016-03-30 15:53:37
Pracując za 2000zl to się dorobisz......garba.... całe życie nie bedzie Cię na nic stać prócz przetrwania. Niech któryś z dyrektorów spróbuje przeżyć za 2000? 2000 to im na tydzien brakuje
XYZ 2016-04-01 16:25:34
Witam jestem zainteresowany pracą w Aluprofie na magazynie.
Chce zapytać jak wygląda praca na magazynie jakie są relacje miedzy starszymi pracownikami a młodszymi (nowo przyjętymi).
Czy jest tam jakaś tolerancja dla nowo przyjętych?
Jak pracownicy którzy juz tam pracują traktują nowych?
Czy jest jakaś szansa na nadgodziny?
Prosze kogos kto tam pracuje o jakąś obiektywna opinie.
Dziekuje za informacje.
12
Xyz 2016-04-03 21:54:00
A jak traktują nowych pracownikow?
Jj 2016-04-04 13:25:59
Zalezy gdzie trafisz. Ostatnio poszła skarga na jednego brygadziste o mobbing
Xyz 2016-04-04 13:41:05
Mi tu bardziej chodzi o to czy są to ludzie wyrozumiali?
Wiadomo ze nie będę wiedział wszystkiego na samym początku.
Jj 2016-04-04 15:31:52
Myślę że są do momentu aż o coś poprosisz. Na pewno jest problem dostać od reki urlop....
Xyz 2016-04-04 22:23:29
Spoko.
A atmosfera w pracy jaka panuje?
Jeżeli chodzi o zarobki na 4 brygadowce?
Jak to wyglada z umowami ? Jak jest z 2 umowa po okresie próbnym?
2
Xyz 2016-04-04 22:24:41
Spoko.
A atmosfera w pracy jaka panuje?
Jeżeli chodzi o zarobki na 4 brygadowce?
Jak to wyglada z umowami ? Jak jest z 2 umowa po okresie próbnym?
Aha 2016-04-06 13:13:05
No właśnie jak wygląda sytuacja w biurze? Mozna sie tam jakoś dostać jak płaca? Bo z tego co czytam to różnie?!
Aha 2016-04-06 13:13:26
No właśnie jak wygląda sytuacja w biurze? Mozna sie tam jakoś dostać jak płaca? Bo z tego co czytam to różnie?!
2
Bezrobotny 2016-04-25 15:30:08
Witam chce aplikowac do firmy Aluprof.w bb. Mam pytanie czy jest ciezko fizycznie na produkcji?pozdrawiam
iii 2016-05-19 14:16:16
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca asystenta ds.magazynowych? Są obecnie jakieś wolne stanowiska?
zibbi 2016-06-14 20:26:02
Powiedzcie jaka jest atmosfera na produkcji lakierni badz ba innym dziale mozna zarobic jak jest na poczatku?pozdrawiam doradzcie czeste zmiany nowych?Dzieki.
zibbi 2016-06-14 20:26:50
Powiedzcie jaka jest atmosfera na produkcji lakierni badz ba innym dziale mozna zarobic jak jest na poczatku?pozdrawiam doradzcie czeste zmiany nowych?Dzieki.
zibbi 2016-06-14 20:27:26
Powiedzcie jaka jest atmosfera na produkcji lakierni badz ba innym dziale mozna zarobic jak jest na poczatku?pozdrawiam doradzcie czeste zmiany nowych?Dzieki.
Były 2016-06-15 08:24:01
Kolego masz racje w 100% byłem widziałem jest dokładnie tak jak piszesz. Wszystkie inne opinie są pisane przez kierowników lub tych co lizać lubią dogłębnie
tomm 2016-06-15 18:18:39
Dzieki ciekawe co sie stalo z ta szanowana sie firma ze nawet juz oferuja. Wolne zamiast kasy za nadgodziny?poza tym tam jest praca na chwile czy jest wieksza stabilnosc?doradzcie niektore wpisy widze usuniete
tomm 2016-06-15 18:19:13
Dzieki ciekawe co sie stalo z ta szanowana sie firma ze nawet juz oferuja. Wolne zamiast kasy za nadgodziny?poza tym tam jest praca na chwile czy jest wieksza stabilnosc?doradzcie niektore wpisy widze usuniete
Martin 2016-06-17 21:25:33
Pewnie prenumeruja usluge w gowork dla pracodawców o w jej ramach usuwaja nielegalnie komentarze. Jak widzicie ze usuneli to zglaszajcie. Ludzie musza wiedzieć co to za firma. Chwala sie logo a w firmie kał.
Haha 2016-06-18 17:12:35
Prawda jest jedna kolesiostwo włażenie do d.... co drugi robi po znajomości a kompetencji zawodowych jak na lekarstwo, ten co jest po znajomosci na dzien dobry dostaje wiecej niż ty po kilku latach pracy tam, a w zarządzie kultury ze świecą szukać.... co w linii prostej widać również u dyrektorów kierowników i tym podobnych jednostek którym się wydaje że jak zarabiasz 2500zł to powinieneś ich na rekach nosić... tak tam jest. Kto nie wierzy niech sklada cv
Ha 2016-06-18 17:46:51
Dlaczego uważasz że jestem człowieczekiem czujesz się lepszy/lepsza? Co napisalem nieprawdziwego? Zastanów się gdzie siedzisz i jaki masz punkt widzenia, bo wiele od tego zależy
Ja 2016-06-18 18:01:14
O widzę że kogoś tu jest troche sfrustrowany :-) Oczywiscie w Aluprofie atmosfera w zależności od działu jest lepsza lub gorsza, ogólne nie jest najgorzej, to że kierownicy przeginają i sie wywyższają też od zawsze było i będzie wszędzie. Da się żyć ale d... nie urywa :-)
mm 2016-06-22 14:30:52
Witam. Widzę ofertę do Opola na stanowisko asystenta ds.magazynowych. Może mi ktoś napisać czy jest tam ciężko? Bo ostatnio ogłoszenie było w kwietniu i znowu sie pojawiło?
mm 2016-06-22 14:57:42
Czemu tych ogłoszeń jest tak dużo? Taka rotacja ludzi?
mm 2016-06-22 15:44:58
Też jestem ciekawa jakie zarobki ma asystent ds magazynowych. Jeśli ktoś wie proszę o info.
1
Ha 2016-06-22 20:41:29
Podobno kto Ci powiedział?
Mariusz 2016-06-22 20:51:26
Jak idziecie na tozmowe to mówcie że chcecie więcej kasy. Teraz to pracowanik jest Panem. Powinni sie cieszyć że wogóle do nich CV wysyłamy. Jak sie nie podoba to niech szukają pracowników na Ukrainie. !!!
2
AlkoPatatataj 2016-06-23 15:26:20
Niech w tym bajzlu przeprowadzą narko testy bo tam co drugi/druga chodzi po kresce.
5
Zbyszek 2016-07-04 23:48:53
Cos ci się chyba pomyliło kolego, nie jest tak jak piszesz, przynajmniej nie w Opolu... Ludzie pracujący 2 lata maja nizsza stawkę niż ci którzy zatrudniają się teraz i gówno robią, stoją i patrzą.
2
Jogi 2016-07-05 14:04:26
Ogi chyba jest po kresce ;-)
2
Nemo 2016-07-27 13:08:13
A jak wyglada praca asystenta ds magazynowych bo taka ofertę widziałem ?
Nemo 2016-07-28 10:25:55
A ile można zarobić na takim stanowisku?
Jfjs 2016-09-23 13:59:46
Dziady, kamery sa nawet w jadalniach żeby nikt sobie bułek nie podjadal, iebany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Baby 2016-09-24 13:51:10
Pracuje w BB i jest w porządku. .atmosfera i ludzie spoko
Co i jak 2016-09-24 18:44:13
Kolego na magazynie produkcji ok. 2500 brutto na start pozniej wiadomo wiecej ale średnio 3000-3500. W biurze ok. 4000 brutto przy szeregowym stanowisku
Baby 2016-09-25 16:58:38
Zarobki na poziomie 16 zł. Brutto średnio + setki i socjal który jest niezły. .wyplata na czas a urobic tez się nie urobisz
Pracownik 2016-10-06 22:00:20
Pracuję i jestem zadowolona. Pracowałam na produkcji jest ok a teraz jako asystent ds magazynowych i też jest dobrze. Jak ktoś jest bystry to sobie poradzi i będzie pracował. Wynagrodzenie ok plus socjalne takie jak w żadnej firmie nie znajdziesz. Polecam dla osób które na prawdę chcą pracować i są solidne.
auf 2016-10-06 23:09:40
a możesz w takim razie coś więcej kolego o tym socjalu napisac? bardzo ciekawy temat, moze to mnie zachęci żeby w końcu do was wysłać cv i list motywacyjny. interesuje mnie konkretnie takie stanowisko pracy jak Starszy Asystent ds. Personalnych, licze na jakąś ścieżkę kariery
Zostaw swoją opinię o aluprof s.a - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie aluprof s.a