brak logo

aluprof s.a

Bielsko-Biała

Opinie o aluprof s.a

Frank 2017-02-04 07:28
Poldek jak nie chcesz być szybciutko siwy to lepiej se daruj tą robote.
1
Zaskoczony 2017-02-05 07:32
Ile na godz mają kabinowi na lakierni? Bo że ściągający, wieszajacy mają mało to wiem;(
Marcin s 2017-02-05 10:23
O 2 zł więcej brutto i sie im wydaje ze są fajniejsi hahahaha
Pracownik 2017-02-12 19:04
Świetna firma i mam pełną satysfakcję z pracy tu. Te wpisy oczerniające są żałosne. Jak człowiek pracuje dobrze to dziwnym trafem ma dobre zarobki i jest mu dobrze.
Nowy 2017-02-13 04:25
Jest możliwość w tej firmie mieć 23 zł brutto? Po jakim czasie?
stary 2017-02-13 07:06
no panie pracownik powiedz nowemu skoro taka super firma...
1
Nowy 2017-02-13 16:00
Odpowiesz??
1
Al 2017-02-17 16:49
ok. 21 zł mają lakiernicy z 5-7 letnim stażem pracy
Nowy 2017-02-17 20:39
Dramat
4
ja 2017-02-19 18:29
Bardzo chce dostac sie tam do pracy.Czy biora po znajomości czy z rekrutacji mailowej?
Yt12 2017-02-19 18:43
Nie trzeba znajomosci. Podanie i tyle. Przyjmuja na pracownikow fizycznych i umyslowych
MAR 2017-02-22 09:38
Mam doświadczenie w marketingu i w związku z tym, że chciałabym podjąć pracę w Aluprof mam pytanie. Czy jest w tym momencie takie zapotrzebowanie? Jakiego rzędu są zarobki na takim etacie? Bardzo podoba mi się firma.
Agata 2017-03-01 14:21
Yt12 a czy firma ma jakieś podstawowe wymogi, co do kandydatów?
Zaskoczony 2017-03-01 23:32
Walczcie o swoje jak się pytają o stawkę jaką chcecie mówcie 17,18 nie zważając na to że są ludzie którzy po 3 latach mają 17 .Naprawdę dadzą wam . Ja tego świadkiem , zważywszy na to że po okresie próbnym jeszcze 1.50 do góry minimum do uzgodnienia. Robota nie jest ciężka!!
ja 2017-03-06 12:58
Szkoda że wiekszosci przyjmują do pracy tylko facetów...
Agata 2017-03-08 11:14
Zaskoczony, a jak oceniasz pozostałe aspekty pracy, warunki zatrudnienia, atmosferę, rozwój?
zainteresowany mistrz 2017-03-08 22:10
A jak teraz zarobki w biurze? Poprawiło się coś wreszcie bo wiem że tyłka nie urywało. Warto tam próbować? Możecie podać przykładową średnią pensje?
;(( 2017-03-14 13:57
Jaki system pracy? wszędzie zasrana 4 brygadówka a magnetii to kołchoz.....
Zaskoczony 2017-03-17 10:08
3 zmiany zależy jakie działy .rozwój średni na brygadziste szansa mała bo duzo ludzi przed tobą w kolejce którzy robią tam lata
1
Gregor 2017-03-21 10:55
Bardzo proszę o trochę informacji w temacie pracy dla specjalisty ds. ofertowania, może ktoś wie czy to jest jeszcze aktualne? Zależy mi na pracy w Aluprof , bo to nowoczesna firma to i pracownicy mają dobrze.
Jon 2017-04-25 20:55
A co tam ptaszki cwierkają o nowym centrum innowacji i rozwoju? Podobno ma być nowa siedziba i część zakładu ma być razem z nią przeniesiona. Pytanie tylko gdzie i kiedy.
bck 2017-05-02 09:33
Polecam praca 1 i 3 maja , w dni ustawowo wolne.W normalnym systemie pracy.Jak to jest prawnie możliwe ?
3
muł 2017-05-02 11:59
Zadzwoń do Pipu i zapytaj
1
Yt12 2017-05-02 19:44
Bck jak nie wiesz to nie pisz
Wszystkie dni wwolne są płatne przeciesz jako setki, a nie zwykle dni, ale jak ci sie nie chce robic to nie pisz ze wyzysk bo kto chce to moze dorobic
Roberto 2017-05-02 22:36
@Yt12 Popieram Twój wpis, tak właśnie wyglada oczernianie firm. Nikt nie zmusza do pracy w dni wolne ale jak komuś doskwiera nuda to musi sobie popisać. Dziwię się jak można być takim człowiekiem żeby oczerniać firmę i tym samym komplikować podjęcie decyzji przez nowych.
były magazyn 2017-05-03 07:36
pytanie czy padło pytanie "kto chce przyjść" czy też "na który dzień mam Cie wpisać i na którą zmiane" i taki wybór był bo zawsze to tak wyglądało tam
1
były magazyn 2017-05-03 07:37
pytanie czy padło pytanie "kto chce przyjść" czy też "na który dzień mam Cie wpisać i na którą zmiane" i taki wybór był bo zawsze to tak wyglądało tam
3
Tao 2017-05-03 11:44
Nikt nie zmusza?!, to ma być żart?.
Tak jestem leniem, bo zamiast iść na setkę wolę spędzić święto z rodziną.
Tak samo jak zresztą inne święta, bo życie polega na spędzania życia w Aluprofie.
Jestem czarną owcą, która nie bierze nigdy l4, ale chcę spędzić trochę czasu z rodziną w niby dni wolne. Tak wiem, jak Ci nie pasuje to sobie zmień mądralo, potrafisz tylko narzekać.. Itp.
4
Pracowita 2017-05-07 16:44
Aluprof jest dobrą firmą ale nie zawsze cele firmy pokrywają się z naszymi.
Paweł 2017-05-17 09:16
Planuje przyjąć sie do alufprofu Na produkcje. 1 jest to polska firma ?? 2 stawki produkcyjne na start i po jaki czasie idą w górę. 3 jest szansa dostać umowę na stale 4. Ile jest dodatku za 4 brygadowke? Dziekuje życzliwym pracownikom za odpowiedź.
Pracuś 2017-05-18 11:09
Główny problem wielu osób to niechęć do pracy. Nie jest ważne czy firma potrzebuje w danym momencie żeby pracownicy byli do dyspozycji. To nie jest postawa człowieka odpowiedzialnego, a przecież firma i pracownik to jedno.
2
ja 2017-05-18 15:32
Ale co masz na myśli? Kto ma postawę człowieka nie odpowiedzialnego?
nowy 2017-05-18 17:58
ile można zarobić na magazynie?
Pracuś 2017-05-23 23:10
Czy Aluprof zamierza wysyłać coraz więcej ludzi do pracy w Niemczech? Słyszałem że mają dodatkowo coś robić? Jeśli ktoś ma wiedzę mógłby się podzielić.
lopez 2017-05-25 12:56
Firma i pracownik to jedno .
I niby Aluprof ma taką politykę personalną ?
Każdy ma "swojego" ukraińca ... taka jest polityka.
1
Pracuś 2017-05-30 11:37
Jak się ma złość do firmy to zawsze można napisać coś szkalującego, i tak nikt za to nie odpowiada! Uważam, że Aluprof nie zasługuje na takie opinie!.
1
pracusiowa 2017-05-31 06:43
Tak bo pewnie pracujesz na kierowniczym stanowisku chodzisz z rączką w kieszeni i zapewne nie interesują cie nawet problemy twoich podwładnych bo przecież zarabiasz 4x tyle co oni o premii rocznej nie wspominając...
3
pracusiowa 2017-05-31 06:43
Tak bo pewnie pracujesz na kierowniczym stanowisku chodzisz z rączką w kieszeni i zapewne nie interesują cie nawet problemy twoich podwładnych bo przecież zarabiasz 4x tyle co oni o premii rocznej nie wspominając...
2
Pracuś 2017-06-06 21:57
Aluprof jest fajna firmą i nie mam ochoty nic więcej pisać
1
kandydat 2017-06-13 22:04
ile się zarabia miesięcznie na magazynie ? czy praca jest ciężka? czy soboty są obowiązkowe? i czy pracują tam ludzie z okolic Andrychowa? proszę o odpowiedz
pracusiowa 2017-06-14 13:59
Pracuś nie masz ochoty nic więcej pisać bo rączce w kieszeni cieplutko? :-)
1
Pracuś 2017-06-20 19:30
Pewnie niejedna osoba zgodzi się ze mną, że Aluprof s.a to w sumie dobra firma. Myślę, że obrażanie innych ludzi nie jest dobrą wizytówką pracowników tej firmy. Skoro my nie chcemy pracować to pracują inni.
pracownik 2017-06-21 08:16
Ja też uważam, że w Bielsku to jedna z lepszych firm. Mają dużo świadczeń dodatkowych a zarobki też nie są niskie. Trzeba tylko chcieć. A jeśli się komuś nie podoba wcale nie musi tam pracować. Ja jestem zadowolony.
Thorque 2017-06-23 16:45
A jak wygląda praca w Opolu na tle pracy w Bielsku?
Pracuś 2017-06-23 19:40
Zawsze mówiłam, że atmosfera w firmie w znacznej mierze zależy od nas samych. I taka jest prawda, jak ludzie są dla siebie ludźmi to i praca dobrze idzie. Nie wyobrażam sobie siedzieć w firmie tyle godzin w podłej atmosferze.
1
pasja 2017-07-08 08:08
Każdy ma szansę u nas pracowac
tt. 2017-07-08 08:20
Aluprof to fajna firma.kasa niezla.karta benefit.multisport.premia swiateczna.podwyzki tylko dla lizusow.a to czy masz uprawnienia na wózek czy niemasz,to niema znaczenia.
1
Pracownik 2017-07-10 12:12
Aluprof zbiera same pochwały a ja mam pytanie czy szukają pracowników?
Pracownik 2017-07-14 22:19
Generalnie Aluprof zawsze szuka pracowników. Wejść na stronę, zakładka kariera lub rekrutacja, wysyłasz mail z cv i czekasz. Oddzwaniają po jakimś czasie. Obecnie na start 14,50 brutto, po 3 miesiacach 16. Dodatek za pracę w 4 brygadowce 2,70. dodatek nocny 30% minimalnego krajowego. premia kwartalna (ale nie zawsze, w 2016 była tylko 3 razy) 380zł w postaci karty edenred . Grusza: 450zł, premia świąteczna od 1400 do 1700zł. Pierwsza umowa 3 miesiące, nastepne na 1 lub 2 lata, do negocjacji. Ubezpieczenie zdrowotne PZU i karta multisport dofinansowane przez zakład. kwartalna premia za niechorowanie (nie pamietam ile), Paczki świąteczne dla dzieci, dofinansowanie kolonii, wyprawka szkolna dla najuboższych. Chyba wszystko w temacie.
Cięzkość pracy fizycznej zależy od wydziału, aluminium wbrew powszechnej opinii NIE JEST BARDZO LEKKIE. zwłaszcza w postaci 7 metrowych profili, jednak na wydziale pakowania pracuje 90% kobiet więc zbyt ciężkie też nie jest. Ludzie jak ludzie, kilku wrednych, kilku spoko, kierownictwo produkcji w większości zna się na robocie, chociaż do nowo przyjętych mistrzów mozna mieć zastrzeżenia.
1
Chętny 2017-07-17 08:49
Bardzo przydały się te informacje o zarobkach i wszystkich dodatkach, dzięki
Zostaw swoją opinię o aluprof s.a - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie aluprof s.a