brak logo

Plastico

Radom

Opinie o Plastico

kkk 2010-10-19 08:21:47
czy ktoś może miał do czynienia z tą firmą proszę o info
5
aaa 2012-09-06 16:03:57
beznadzieja! bardzo gorąco i okropny hałas na hali, pracuje się tam w systemie czterobrygadowym - świątek piątek bez żadnego dodatku, łapie się ponadgodziny za które odbiera się dniówki przy czym szefostwo zabiera wiekszość
2
serwisek 2012-09-07 08:36:50
Popieram to, bardzo gorąco i nie dają wody, swojĄ trzeba miec i zapierdziela sie jak głupi osioł za najnizszar krajową. Nie 168, ale ponad 200h
1
Paweł 2014-01-15 01:19:33
Jak nie chcesz zeby Cie wykożystywano to załuż sobie własną firmę w innym przypadku nie licz na to w POLSCE!!!!
1
mama 2014-01-22 15:07:39
Nie jest tak tragicznie za nadgodziny płacą albo odbierasz jako dni wolne ale prawie nie mamy nadgodzin, pracujemy rzeczywiście nawet w niedzielę ale taki właśniYe jest system ciągły czterobrygadowy. Pilnowane są przerwy i wypłata zawsze 10- go na koncie. Każdy kto przychodzi najpierw ogląda co się robi i jak. Polak tak ma najpierw zgadza się na warunki a potem narzeka, darmo nigdzie nie płacą .
4
pracownik 2014-05-14 09:37:54
Wcale tak nie jest jak piszecie. Jestem tam pracownikiem już kilka lat i jakoś nie zauważyłem żeby mnie na każdym kroku wykorzystywali. Jak się pracuje w sobotę czy niedzielę to potem są dni wolne na tygodniu i odwrotnie, zawsze po drugiej nocy w pracy są 2 dni wolne, więc nie wiem o co chodzi tym, którzy pisali opinie wcześniej. Pracują ze mną osoby, które są od początku firmy i jakby było tak źle to by się dawno zwolnili. Zawsze najmniej pasuje tym którzy przychodzą i myślą, że za darmo będzie im ktoś płacił. Co do wody do picia to zawsze w miesiącach maj-wrzesień jest nieograniczona ilość wody dla nas. Z tego co wiem, każdy z nas ma normalną umowę i wszystko opłacane, nie zgadzają się tu na pracę na czarno.
3
ppl 2014-12-08 13:53:04
są jakieś przyjęcia do plastico?
Aneta 2015-01-12 19:45:18
hej mam pytanie jakie związki emitowane są do powietrza podczas produkcji butelek ?
1
Aga84 2015-10-01 11:56:30
Ciekawe czy teraz potrzebują kogoś a szczególnie panie...
2
agnieszka 2015-10-02 19:51:05
No tak tez o tym słyszałam butelki plastikowe chyba głównie.
aga84 2015-10-23 15:39:32
Własnie dzisiaj usłyszałam w radiu rekord na giełdzie pracy ze potrzebuja osoby do pracy na produkcji no zobaczymy sprobowac trzeba
agnieszka 2015-10-30 17:57:45
No własnie od listopada wychodzi ze znowu potrzebować będa osobe na produkcję, może warto spróbować każdy dobrze wie jak jest w radomiu z pracą.
opinia 2015-11-25 16:37:24
To straszne też u takiego robiłem co jak było 37C to tylko raz kupił dwa słodkie Zbyszko i połowę sam wypił jeszcze ludziom podbierał colę prywatną taki skąpiec.
justyna 2015-11-30 20:45:51
Dla mnie nie ma wiekszego znaczenia stawka jestem z okolic ale okazuje się ,że juz kogos mają na stanowisku pracownika produkcji.No to moge sobie pomarzyć Może Po Nowym Roku coś się zmieni...
ania 2015-12-01 17:28:46
A ty Romku pracujesz tam?
RadomJadom 2016-06-16 22:35:30
Elegancko jest w Plastico . Świeżym osobą oferują naprawdę godziwe wynagrodzenie. 6,50 do ręki 3 msc umowa zlecenie od pon-pt . Polecam są przyjęcie teraz
ania 2016-06-28 18:17:21
Bzdura świeżym osobom proponują 3 zmianową pracę bo tak jest w plastico w Radomiu
2
ania 2016-07-12 21:30:36
Ja wspominałam o zwykłym pracowniku produkcyjnym, nie o księgowej sorry
Mini 2016-07-13 19:40:42
A, jesli chodzi o zwykłego pracownika produkcyjnego to tak, jak najbardziej, owszem, rozumiem wszystko już teraz, co do Księgowej to świetna sprawa, dobry hajs
Zostaw swoją opinię o Plastico - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastico