Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ISO-Perfekt Polska


Oceniono 88 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ISO-Perfekt Polska
ul. słowackiego 64
31-153 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
MAREK_72 - 2011-11-25 19:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZA Z FIRM NA RYNKU. WARTO DLA NICH PRACOWAC, MAJA DUZO BUDOW. NIE ZALUJE ZE SIE PRZENIOSLEM
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2011-12-31 12:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda, moja żona pracuje w zusie i sprawdza co miesiąc i wszystko się zgadza. wszystko płacą jak trzeba. Teraz dali aneksy i podnieśli podstawy zus od grudnia. ULAku za 2010 dostalem ponad 2000 euro!!!! w listopadzie zarobiłem równe 9,5 euro!!!!!
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2011-12-31 12:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za bramę cię wywiozą. Pieprzysz głupoty tylko. Ciągle nas szkolą z jakiegoś certyfikatu scc dla rafinerie. A o bezpieczęnstwo dbają jak w zadnej innej firmie. Jak ktoś chce uczciwie pracowac to polecam , dobrze zarobisz, a dla obijboków i pijaków miejsca nie ma.
zdjecie uzytkownika
Doda - 2012-01-16 13:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się świetna praca i dobrze płatna mąż pracuje już trochu i jesteśmy zadowoleni ale trzeba pracować nie spać w rogu jeśli się chce pracować to bardzo dobre są zarobki !
zdjecie uzytkownika
jacek - 2012-02-06 18:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi tam dobrze dali fajna kurtke
zdjecie uzytkownika
jacek - 2012-02-07 14:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi dali fajna kurtka.........
zdjecie uzytkownika
polonez64 - 2012-02-08 17:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOTYCH CO ROZPACZAJA I BIADOLA NA FIRME PRZESTANCIE NA NIA GADAC FIRMA JEST WPORZATKU WYPLATA JEST W TERMINIE USTALONYM SA TO DOBRE PIENIADZE NA BUDOWACH JEST ZAPEWNIONY NOCLEG TRANSPORT UBRANIE ROBOCZE .WSZYSTKO W DOBREJ JAKOSCI ............PISZE TE SLOWA CHOCIASZ JUZ JESTEM OD DZIS ZWOLNIONY I NAPEWNO KAZDEJ OSOBIE ZWOLNIONEJ JEST PRZYKRO ......ALE BARDZO SZYBKO UDALO MI SIE NAWIAZAC NOWY KONTAKT I JADE DO N............JUZ WE WTOREK NA RYSE..TAGZE NIEMA TEGO ZLEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZLO ............FIRME ISO POLECAM NIE WIERZCIE W KLAMSTWA MOGE PODAC NASTEPNYM RAZEM TEL...POTWIERDZE OSOBISCIE ....PO POWROCIE Z NORWEGI ZNOW BEDE SIE STARAL O PRZYJECIE DO TEJ FIRMY BYLO OK
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-02-27 13:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem z czemu tak się cieszycie kurtkami , w każdej innej firmie dostaniesz wyposażenie od stup do głowy . Przepracowałem w tej firmie 5 lat i oprócz zarobków jakich takich to nic więcej człowieku Ci nie dadzą
zdjecie uzytkownika
iso oki - 2012-03-17 21:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Pracuję już parę lat. w tej firmie i powiem wam jedno wszystko jest dobrze praca zagranicą a pozatym ii dobrze płaca naprawdę jak ktos chce sie przyjac polecam ....;.
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2012-03-28 12:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktoś podać do nich jakis telefon. Mam doświadczenie w tej branży ale na numer znaleziony w internecie nie moge się dodzwonic.
zdjecie uzytkownika
gruby - 2012-04-13 11:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjęli dużo nowych z ulicy i ci dostają 5 do 7 euro, oni pracuja tylko przy transporcie i wełnie. ale oni nic nie umieją i tylko narzekają. Fachowcy dostają 8,5 do 10 nawet. Na warsztacie 12,5 euro za godzinę. to jest prawda, nie wierzcie w kłamstwa co wypisują ci których wyrzucili za alkohol albo za spanie na budowie. cenią fachowców.
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2012-04-13 12:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos dac jakis kontakt do osoby rekrutującej?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2012-07-03 13:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze mi pomoc w znalezieniu pracy w tej firmie??(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
drywall - 2012-08-07 21:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest teraz kierownikiem na budowach??
zdjecie uzytkownika
paweł - 2012-08-26 14:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę we wrześniu z tej firmy do holandii na przyuczenie jako monter izolacji termicznych , mógłby ktos mi napisać jakie tam są warunki mieszkaniowe i na czym polega wogóle ta praca? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
holandia - 2012-08-26 20:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co paweł jest wszystko OKI mieszkania dobre z inter aa robota jak bedziesz chciał robic to napewno sie nadasz bo firma jest bardzo dobra i wypłacalna aa nie tak jak inne firmy polecam
zdjecie uzytkownika
nani - 2012-08-29 14:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy firma oferuje Wam darmowe szkolenia i kursy, np na certyfikaty scc albo inne niezbędne do pracy za granicą dokumenty. Jeśli tak to nie macie na co narzekać. U mnie w firmie każdy musiał sam płacić. Znaleźliśmy ofertę na (usunięte przez administratora)tyle dobrze, że było tanio no i w jeden dzień.
zdjecie uzytkownika
angy - 2013-01-25 15:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tylko tyle,jak ktoś chce pracować to pracuje i nie narzeka.Nikt nikogo siłom też nie trzyma , jak się nie podoba to się można zwolnić. Wy niewiecie jak to jest szukać mieszkania ,załatwiać papiery i dojazdy na własną ręke, do tego jeszcze dochodzi wymagany język i praca nawet po16 godz. jak trzeba.Niektórym nawet nie pasuje że do kościoła firmowym samochodem nie jadą.....śmiech na sali!!!! ludzie daj cię spokój , nie jesteście w przeczkolu!!!!
zdjecie uzytkownika
patrynia - 2013-04-12 08:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś może mi napisać prawdę o tej firmie?mąż ma nie długo u nich wyjazd i sami nie wiemy jak to będzie.czekam na odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 19:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, ponawiam pytanie użytkowniczki patrynii - jak wygląda obecnie sytuacja w ISO -Perfekt Polska?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-07-31 21:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebował bym jakiś aktualny nr do biura tej firmy, i jakaś opinie na jej temat bo juz różne czytałem i sam nie wiem co o niej sądzic. prosze o pomoc, piszcie jak coś (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 11:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby ktos miał taką opinie niech napisze i tutaj, bo ja nie chce podawać swojego maila, a również interesuje mnie praca w iso-perfekt. Jakimi kosztami obarczaja podczas tych wyjazdów?
zdjecie uzytkownika
snick - 2013-08-19 20:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
firma ISO PERFEKT to bardzo poprawna firma odrazu sie przekonuja kto cos potrafi a tych kturzy nic nie robia firma szybko sie pozbywa. Zawsze wyplacaja co do grosza, tym kturym sie chce pracowac polecam pozdr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 20:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
snick, a w jaki sposób się dostałeś do ISO-Perfekt? Gdzie znalazłeś ogłoszenie i o co orientacyjnie pytali Cię na rozmowie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 14:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
snick, to na jaki okres jest pierwsza umowa w iso-perfekt? Jest coś takiego jak okres próbny? Potem podwyżka?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO-Perfekt Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x