logo ISO-Perfekt Polska

ISO-Perfekt Polska

Kraków

Opinie o ISO-Perfekt Polska

MAREK_72 2011-11-25 19:39
NAJLEPSZA Z FIRM NA RYNKU. WARTO DLA NICH PRACOWAC, MAJA DUZO BUDOW. NIE ZALUJE ZE SIE PRZENIOSLEM
Tomek 2011-12-31 12:15
Prawda, moja żona pracuje w zusie i sprawdza co miesiąc i wszystko się zgadza. wszystko płacą jak trzeba. Teraz dali aneksy i podnieśli podstawy zus od grudnia. ULAku za 2010 dostalem ponad 2000 euro!!!! w listopadzie zarobiłem równe 9,5 euro!!!!!
Mirek 2011-12-31 12:19
Za bramę cię wywiozą. Pieprzysz głupoty tylko. Ciągle nas szkolą z jakiegoś certyfikatu scc dla rafinerie. A o bezpieczęnstwo dbają jak w zadnej innej firmie. Jak ktoś chce uczciwie pracowac to polecam , dobrze zarobisz, a dla obijboków i pijaków miejsca nie ma.
Doda 2012-01-16 13:34
Zgadzam się świetna praca i dobrze płatna mąż pracuje już trochu i jesteśmy zadowoleni ale trzeba pracować nie spać w rogu jeśli się chce pracować to bardzo dobre są zarobki !
jacek 2012-02-06 18:29
a mi tam dobrze dali fajna kurtke
jacek 2012-02-07 14:45
a mi dali fajna kurtka.........
polonez64 2012-02-08 17:37
DOTYCH CO ROZPACZAJA I BIADOLA NA FIRME PRZESTANCIE NA NIA GADAC FIRMA JEST WPORZATKU WYPLATA JEST W TERMINIE USTALONYM SA TO DOBRE PIENIADZE NA BUDOWACH JEST ZAPEWNIONY NOCLEG TRANSPORT UBRANIE ROBOCZE .WSZYSTKO W DOBREJ JAKOSCI ............PISZE TE SLOWA CHOCIASZ JUZ JESTEM OD DZIS ZWOLNIONY I NAPEWNO KAZDEJ OSOBIE ZWOLNIONEJ JEST PRZYKRO ......ALE BARDZO SZYBKO UDALO MI SIE NAWIAZAC NOWY KONTAKT I JADE DO N............JUZ WE WTOREK NA RYSE..TAGZE NIEMA TEGO ZLEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZLO ............FIRME ISO POLECAM NIE WIERZCIE W KLAMSTWA MOGE PODAC NASTEPNYM RAZEM TEL...POTWIERDZE OSOBISCIE ....PO POWROCIE Z NORWEGI ZNOW BEDE SIE STARAL O PRZYJECIE DO TEJ FIRMY BYLO OK
byly pracownik 2012-02-27 13:46
Nie wiem z czemu tak się cieszycie kurtkami , w każdej innej firmie dostaniesz wyposażenie od stup do głowy . Przepracowałem w tej firmie 5 lat i oprócz zarobków jakich takich to nic więcej człowieku Ci nie dadzą
iso oki 2012-03-17 21:31
Witam Pracuję już parę lat. w tej firmie i powiem wam jedno wszystko jest dobrze praca zagranicą a pozatym ii dobrze płaca naprawdę jak ktos chce sie przyjac polecam ....;.
Pawel 2012-03-28 12:43
Moze ktoś podać do nich jakis telefon. Mam doświadczenie w tej branży ale na numer znaleziony w internecie nie moge się dodzwonic.
gruby 2012-04-13 11:42
przyjęli dużo nowych z ulicy i ci dostają 5 do 7 euro, oni pracuja tylko przy transporcie i wełnie. ale oni nic nie umieją i tylko narzekają. Fachowcy dostają 8,5 do 10 nawet. Na warsztacie 12,5 euro za godzinę. to jest prawda, nie wierzcie w kłamstwa co wypisują ci których wyrzucili za alkohol albo za spanie na budowie. cenią fachowców.
Pawel 2012-04-13 12:41
Moze ktos dac jakis kontakt do osoby rekrutującej?
piotrek 2012-07-03 13:08
czy ktos moze mi pomoc w znalezieniu pracy w tej firmie??(usunięte przez administratora)
drywall 2012-08-07 21:31
kto jest teraz kierownikiem na budowach??
paweł 2012-08-26 14:16
jadę we wrześniu z tej firmy do holandii na przyuczenie jako monter izolacji termicznych , mógłby ktos mi napisać jakie tam są warunki mieszkaniowe i na czym polega wogóle ta praca? pozdrawiam
holandia 2012-08-26 20:37
Wiesz co paweł jest wszystko OKI mieszkania dobre z inter aa robota jak bedziesz chciał robic to napewno sie nadasz bo firma jest bardzo dobra i wypłacalna aa nie tak jak inne firmy polecam
nani 2012-08-29 14:54
A czy firma oferuje Wam darmowe szkolenia i kursy, np na certyfikaty scc albo inne niezbędne do pracy za granicą dokumenty. Jeśli tak to nie macie na co narzekać. U mnie w firmie każdy musiał sam płacić. Znaleźliśmy ofertę na (usunięte przez administratora)tyle dobrze, że było tanio no i w jeden dzień.
angy 2013-01-25 15:42
Powiem tylko tyle,jak ktoś chce pracować to pracuje i nie narzeka.Nikt nikogo siłom też nie trzyma , jak się nie podoba to się można zwolnić. Wy niewiecie jak to jest szukać mieszkania ,załatwiać papiery i dojazdy na własną ręke, do tego jeszcze dochodzi wymagany język i praca nawet po16 godz. jak trzeba.Niektórym nawet nie pasuje że do kościoła firmowym samochodem nie jadą.....śmiech na sali!!!! ludzie daj cię spokój , nie jesteście w przeczkolu!!!!
patrynia 2013-04-12 08:13
czy ktoś może mi napisać prawdę o tej firmie?mąż ma nie długo u nich wyjazd i sami nie wiemy jak to będzie.czekam na odpowiedzi
1
tomek 2013-07-31 21:28
potrzebował bym jakiś aktualny nr do biura tej firmy, i jakaś opinie na jej temat bo juz różne czytałem i sam nie wiem co o niej sądzic. prosze o pomoc, piszcie jak coś (usunięte przez administratora)
snick 2013-08-19 20:06
firma ISO PERFEKT to bardzo poprawna firma odrazu sie przekonuja kto cos potrafi a tych kturzy nic nie robia firma szybko sie pozbywa. Zawsze wyplacaja co do grosza, tym kturym sie chce pracowac polecam pozdr
3
Lolek 2013-09-13 15:57
Czy nikt nie wie jak jest w ISO-Perfekt? Brak narzekań to dobra wiadomość, ale niech ktoś napisze, że przynajmniej poleca, bo trochę już jestem bez pracy...
1
anonim 2013-09-17 09:32
Witam, co dokładnie należy do obowiązków magazynierów w ISO-Perfekt, bo w wymaganiach mają zainteresowanie majsterkowaniem i obsługę narzędzi elektrycznych.
Krzych 2013-10-02 10:49
Witam czy są przyjęcia, kto może pomóc żeby się przyjąć do tej firmy
1
majtkowy. 2013-11-06 09:01
Postaralibyście się o jakieś bardziej zróżnicowane komentarze a nie cały czas to samo że ktoś pyta o prace to już wygląda jak przedszkole gdzie dzieci pytają czy mogą kupkę zrobić trochę weny twórczej - cały czas pozytywy a ocena niedostateczna hahah więc wiadomo o co chodzi.
nowy 2014-02-02 13:53
witam wszystkich ,moze mi ktos napisac jaka atmosfera panuje w firmie chodzi mi o prace i place pozdrawiam
nowy 2014-02-03 12:46
he widocznie musi byc dobrze w firmie skoro nikt nie pisze opini,pozdrawiam
lach 2014-02-05 15:13
Super już teraz radzę Ci wsiadaj na rower w piżamie i w pantoflach bo czas ucieka mogą Cię nie przyjąć.
nowy 2014-02-06 10:55
super dzieki wyczerpujaca odpowiedz
do nowy. 2014-02-07 13:00
Stary a od czego masz rozum i od czego jest wujek google.pl poszukaj opinii na innych stronach a nie pisz głupot.
nowy 2014-02-09 10:18
facet paskudne opinie znajdziesz na kazda firme jaka tu jest,wiec moral jest taki zeby nie robic wogole
maxwell. 2014-02-11 12:23
ale jak na dwieście komentarzy dwa czy pięć jest tylko pozytywnych to chyba coś w tym jest.... wiadomo że nigdzie nie ma idealnie ale są jakieś granice(usunięte przez administratora)
nowy 2014-02-11 12:49
pewnie tak jest ze firma jest katastrofalna
1
nowy 2014-02-16 13:15
witam monterow ,macie moze namiary na jakies firmy
1
nowy 2014-02-21 10:47
Hej majsterki zyjecie
2
roman 2014-03-01 16:46
prvit, jestem w firmie wcześniej pracował, ale nie było prytsyny że natychmiast musiał udać się do Ukrainy i chciałbym zapytać administracji, pan Matejko, możemy wrócić do firmy, e-mail dyakuyu.moya roman.morozko @ mail.ru
sopran 2014-05-25 17:51
ale warunki na rynku są jakie są i nie wiele wskazuje na to, aby coś miało się zmienić, więc rozumiem, że ISO dzięki temu będzie kwitło...
kalu 2014-08-14 01:39
@Franciszek, myślę, że pracownicy mają prawo czuć się niezadowoleni, ale z drugiej strony wybrali taką branżę, w której ciężko obejść się bez jakichkolwiek kłopotów. Ja sam obecnie szukam pracy w jednej z firm z zajmujących się budownictwem ogólnym w okolicach Krakowa. Chcę aplikować na stanowisko blacharza/montera izolacji termicznej. Wiem, że do której z firm bym nie zaaplikował to wszędzie mogą być kłopoty, a skoro ISO nadal utrzymuje się na rynku to znaczy, że pracownicy jakoś tu wytrzymują i tym bardziej dostają pieniądze za swoją pracę. A wynagrodzenie jest w sumie dla mnie obecnie najważniejsze. Mam dość duże bo już kilkunasto nawet letnie doświadczenie w pracy jako blacharz, a z tego co widziałem to płaca uzależniona jest właśnie od doświadczenia na tym stanowisku, także z kasą mnie raczej nie skrzywdzą
mariannn 2014-09-03 10:32
cześć wszystkim, niedawno pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
ramstein 2014-09-05 19:25
jeżeli rzeczywiście chcesz @kalu, dalej pracować w branży jako blacharz to może lepiej byłoby jednak poszukać jakiejś bardziej medialnej firmy , w której jaśniej określone są zarówno warunki zatrudnienia jak i wynagrodzenia. Bo co jak co , ale tego , że ISO - Perfekt jest znaną firmą to tego powiedzieć raczej nie można
kąkolówka-boy 2014-10-31 18:46
ja robił w Izoperfekcie i nabrał doświadczenia, potem w Urugwaju ja był i pod panem Maćkiem Krawczykiem pracował. Na wszystko ja miał uprawnienia, rusztowania budował, samochodem jeździł, wełnę wydawał, spawał, izolacje zakładał... wszystko ja robił... ale on nie sprawiedliwy był...i mje zwolnił,a ja przecie wszystko robił co on kazał... ale potem powiedzioł ,że jak bedzie budowa to mie weźmie... ino co by w tym frankfurcie za fajki nie dawali mandatów do płacenia...
4
nack 2014-12-03 06:48
Dorobisz się w łiso co najwyżej garba i choroby psychicznej a nie pełnego portfela . Wiadomo jest powiedzenie "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma " ale w tym przypadku szczególnie nie polecam.
3
matk 2014-12-30 09:26
Ta firma to jedna wielka tragedia. Umowa nie wiadomo jaka zarobki na początku 5,5 euro. Wyjazdy nie regularne, a jak już wyjedziesz to nie wiadomo na ile. Może być to tydzień lub 6 tygodni.Zakwaterowania to jedna wielka parodia. Z mojej strony nie polecam
3
OPINIA 2015-04-07 20:17
czytam i opinie są kiepskie więc może ktoś zna jakąś dobrą firme
BYŁY PRACOWNIK 2015-08-23 12:41
JEŚLI KTOŚ CHCE TAM PRACOWAĆ TO MUSI;TRZYMAĆ GĘBĘ NA KŁÓDKĘ NAWET JAK BY BYŁY POWODY NIE NARZEKAĆ,NASTAWIĆ SIE NA FAŁSZOWANIE DOKUMENTÓW,PO ROKU CZY DWÓCH MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE BYŁEŚ NA URLOPIE BEZPŁATNYM JAK JUŻ BĘDZIESZ PRACOWAŁ TO NASTAW SIĘ NA TO ŻE JAK WRÓCISZ ZE ZJAZDU BĘDZIESZ SPAŁ NA PODŁODZE ALBO NA KRZESŁACH,JAK BĘDZIESZ DOMAGAŁ SIĘ NALEŻNEJ CI ZAPŁATY ZAPOMNIJ ŻE JĄ DOSTANIESZ,NA PLACU BUDOWY PRACA [O 12 GODZ WŁĄCZNIE Z SOBOTĄ A W NIEDZIELE 10GODZ PRACA NA WYSOKOŚCIACH W SOBOTY I NIEDZIELA KIEDY NIE MA BEHAPOWCÓW BEZ RUSZTOWAŃ ZABEZPIECZENIE TO LINKA NAD TOBĄ DESKA POD NOGANI I PASY ZAPIĘTY NA LINCE NAD TOBĄ.TO WYZYSKIWACZE MATEJKI TO ICZH CÓRKA W NIEMCZECH RZADZI TAM ROJEK ISTNY KIERAT PRACOWAĆ JEŚĆ I SRAĆ,A UBEZPIECZENIA 0 JAK ULEGNIESZ WYPADKOWI TO CIĘ WYWIOZĄ DO POLSKI BO NA PEWNO BĘDZIESZ ZATRUDNIONY PRZEZ ISO PERFEKT Z KRAKOWA.Najgorzej pracować za granicą u polaka złodzieja a iso perfekt w SZWEDT TO CÓRKA POLSKICH WYZYSKIWACZY OWSZEM MOŻNA ZAROBIĆ ALE CZY WARTO POŚWIĘCAĆ TAK WIELE I STAĆ SIE NIEWOLNIKIEM MY OD 8 LAT NIE MOŻEMY WYRWAĆ OD NICH PIENIĘDZY ZA PRACĘ I DIETYMIELI sp.zoo MATEJEK LINDNER KTÓRĄ ZLIKWIDOWALI CHYBA DLATEGO BO JUŻ ZA DUŻO BYŁO WIDAĆ NIEUCZCIWOŚCI I PRAEKRĘTÓW WŁĄCZNIE JAK WSPOMNIAŁEM Z FAŁSZOWANIEM DOKUMENTÓW.ŻYCZĘ MIŁEJ PRACY.A PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO.
1
BYŁY PRACOWNIK 2015-08-23 13:02
TA FIRMA W NIEMCZECH TO ISO PERFEKT GMBH W SZWEDT UL DAMWEG,ZAŻĄDZA TAM ROJEK ADAM ZUS W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁ ODPROWADZANY OD NAJNIŻSZEJ POLSKIEJ KRAJOWEJ SEBASTIAN MATEJEK BYŁ PREZESEM FIRMY MATEJEK LINDNER UKRYWA SIĘ PRZED WIERZYCIELAMI I UCIEKA Z UDZIAŁAMI ZE SPÓŁEK ZOBACZCIE W DANE KRS SEBASTIAN MATEJEK A WYROBICIE SOBIE JAKIEŚ ZDANIE ONI MAJĄ SWOJE FIRMY TZW. CÓRKI W RÓŻNYCH KRAJACH NORWEGIA BELGIA NIEMCY DANIE WSZĘDZIE WAS BĘDĄ KROIĆ.JAK WCZEŚNIEJ KTOŚ WSPOMNIAŁ WIEDZĘ ŻE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ZJAZDY NIE REGULARNE NAWET JAK ZJEDZIESZ BĘDZIESZ CZEKAŁ NAWET KILKA TYGODNI ALBO MIESIĘCY ZANIM ZNÓW WYJEDZIESZ A TEN OKRES TO JAKO URLOP BEZPŁATNY NA WNIOSEK PRACOWNIKA CHOĆ Z TAKIM WNIOSKIEM NIE WYSTĄPIŁEŚ BĘDĄ CIĘ ZWODZIĆ JUŻ ZA TYDZIEŃ DWA ZA MIESIĄC A TY BĘDZIESZ SIEDZIAŁ I KIEDY IM BĘDZIESZ POTRZEBNY ZADZWONIĄ TAK SIĘ DORABIAJĄ.
gygy 2015-10-18 22:10
Teraz werbują pod nazwą firmy E-LABORA.
Warto by ostrzeć również ludzi którzy maja zamiar wyjechać.
Bo ja już byłem blisko.
1
michalll 2016-01-17 23:21
słuchaj najpier musza ci zapłacic to co ci obiecaja ja pracowałem 5 lat i wiem cos na ten temat co potrafia obiecac w biurze a co dostaniecie na konto. Albo teksty typu brak intencji własnej (kierownik na budowie niby tak powiedział) i wypłacaja Cie po 5 euro , pracuje juz ponad 10 lat w tym zawodzie i byłem w wielu firmach ale ta odradzam wszystkim a najbardziej młodym bo wykorzystaja i oszukaja was napewno. Wiem bo sam pracowałem i spoko moich kolegow tak ze szczeze odradzam ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i psychicznej udreki z ta firma.
1
elton 2016-02-22 18:40
firma szuka pracownikow
Elton 2016-02-24 12:07
Do niemiec bo mam ofertę od nich od kwietnia ale chciałbym dowiedzieć się od pracowników co dłużej tu pracują czy jest ok bo opinię same negatywne.
Zostaw swoją opinię o ISO-Perfekt Polska - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO-Perfekt Polska