Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ISO-Perfekt Polska

Opinie o ISO-Perfekt Polska

Pracowałeś w firmie ISO-Perfekt Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maxwell. - 2014-02-11 12:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak na dwieście komentarzy dwa czy pięć jest tylko pozytywnych to chyba coś w tym jest.... wiadomo że nigdzie nie ma idealnie ale są jakieś granice(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-11 12:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie tak jest ze firma jest katastrofalna
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-16 13:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam monterow ,macie moze namiary na jakies firmy
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-21 10:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej majsterki zyjecie
zdjecie uzytkownika
erty - 2014-02-27 12:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maxwell., nie przesadzałbym z takim stosunkiem komentarzy, bo jest troche inaczej, ale nie zmienia to faktu, że iso-perfekt ma jeszcze wiele pracy przed sobą.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-03-01 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prvit, jestem w firmie wcześniej pracował, ale nie było prytsyny że natychmiast musiał udać się do Ukrainy i chciałbym zapytać administracji, pan Matejko, możemy wrócić do firmy, e-mail dyakuyu.moya roman.morozko @ mail.ru
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-04-06 14:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na innym forum jak poczytałem, to sporo ludzi odradzało prace w iso-perfekt, tutaj jest niewiele lepiej, dlaczego tak sie dzieje?
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-05-23 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mikołaj, wiesz, zawsze znajdzie się w firmie ktoś niezadowolony, ale jak widzisz ISO-Perfekt działa, ludzi tam nikt nie trzyma na siłę, czyli warunki nie są najgorsze.
zdjecie uzytkownika
sopran - 2014-05-25 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale warunki na rynku są jakie są i nie wiele wskazuje na to, aby coś miało się zmienić, więc rozumiem, że ISO dzięki temu będzie kwitło...
zdjecie uzytkownika
kalu - 2014-08-14 01:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Franciszek - 2014-05-23 15:04:56]:
@Franciszek, myślę, że pracownicy mają prawo czuć się niezadowoleni, ale z drugiej strony wybrali taką branżę, w której ciężko obejść się bez jakichkolwiek kłopotów. Ja sam obecnie szukam pracy w jednej z firm z zajmujących się budownictwem ogólnym w okolicach Krakowa. Chcę aplikować na stanowisko blacharza/montera izolacji termicznej. Wiem, że do której z firm bym nie zaaplikował to wszędzie mogą być kłopoty, a skoro ISO nadal utrzymuje się na rynku to znaczy, że pracownicy jakoś tu wytrzymują i tym bardziej dostają pieniądze za swoją pracę. A wynagrodzenie jest w sumie dla mnie obecnie najważniejsze. Mam dość duże bo już kilkunasto nawet letnie doświadczenie w pracy jako blacharz, a z tego co widziałem to płaca uzależniona jest właśnie od doświadczenia na tym stanowisku, także z kasą mnie raczej nie skrzywdzą
zdjecie uzytkownika
mariannn - 2014-09-03 10:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim, niedawno pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ramstein - 2014-09-05 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalu - 2014-08-14 01:39:56]:
jeżeli rzeczywiście chcesz @kalu, dalej pracować w branży jako blacharz to może lepiej byłoby jednak poszukać jakiejś bardziej medialnej firmy , w której jaśniej określone są zarówno warunki zatrudnienia jak i wynagrodzenia. Bo co jak co , ale tego , że ISO - Perfekt jest znaną firmą to tego powiedzieć raczej nie można
zdjecie uzytkownika
kąkolówka-boy - 2014-10-31 18:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja robił w Izoperfekcie i nabrał doświadczenia, potem w Urugwaju ja był i pod panem Maćkiem Krawczykiem pracował. Na wszystko ja miał uprawnienia, rusztowania budował, samochodem jeździł, wełnę wydawał, spawał, izolacje zakładał... wszystko ja robił... ale on nie sprawiedliwy był...i mje zwolnił,a ja przecie wszystko robił co on kazał... ale potem powiedzioł ,że jak bedzie budowa to mie weźmie... ino co by w tym frankfurcie za fajki nie dawali mandatów do płacenia...
zdjecie uzytkownika
samuraj - 2014-11-12 19:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zastanawiam się nad podjęciem pracy u nich i zbieram opinie ale skoro nie mają swojej strony internetowej to jednak się poważnie zastanawiam. ratujcie ich w moich oczach i napiszcie jakie proszę praca u nich ma plusy. ma jakieś? będę niezmiernie wdzięczny za pomoc bo czas już zacząć pracować, kwestia tylko której firmie dam szansę
zdjecie uzytkownika
Maxiu - 2014-11-27 01:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka, szukam pracy aby dorobić, teraz już zaraz. Zrozumcie mnie koledzy, dziweczyna zaciążyła, dzieciak w drodze, trzeba mieć jakiś hajs a w portfelu pusto. Czy ktoś wie czy jest szansa na jakąś dłuższą robotkę w Iso. No chociaż tak z pół roczku, rok, aby dorobic, zarobić i młodego odchować. dajcie znaki
zdjecie uzytkownika
nack - 2014-12-03 06:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dorobisz się w łiso co najwyżej garba i choroby psychicznej a nie pełnego portfela . Wiadomo jest powiedzenie "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma " ale w tym przypadku szczególnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Malicki - 2014-12-11 09:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem troszeczkę twojej argumentacji bo... jest żadna. Co konkretnie sprawia, że w twoich oczach Iso-perfekt jest beznadziejnym pracodawcą? Myślę, że znaleźliby się i tacy którym praca odpowiada i tacy, którym praca nie pasuje. Dobrze, że zawsze można pracodawcę zmienić bez konsekwencji. Zastanawiam się tylko jakie warunki finansowe oferują.
zdjecie uzytkownika
elf - 2014-12-26 00:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani forumowicze, czy obecnie można starać się o jakiekolwiek zatrudnienie atrakcyjne w firmie iso perfekt polska i z racji nowego roku prowadzą jakiekolwiek nabory i rekrutacje? to dla mnie bardzo palące potrzebne słit info bo chciałbym się u nich zatrudnić. dopiero zaczynam moją karierę w branży ale myślę że to byłby dobry starcik z kopytka
zdjecie uzytkownika
matk - 2014-12-30 09:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jedna wielka tragedia. Umowa nie wiadomo jaka zarobki na początku 5,5 euro. Wyjazdy nie regularne, a jak już wyjedziesz to nie wiadomo na ile. Może być to tydzień lub 6 tygodni.Zakwaterowania to jedna wielka parodia. Z mojej strony nie polecam
zdjecie uzytkownika
OPINIA - 2015-04-07 20:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i opinie są kiepskie więc może ktoś zna jakąś dobrą firme
zdjecie uzytkownika
Wikan - 2015-06-23 00:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt Ci przecież tu "OPINIA" nie będzie sypał nazwami firm z rękawa tylko po to żebyś mógł gdzieś bezpiecznie podjąć pracę.. Ofert na rynku jest całe zatrzęsienie więc to dobra wola i otwarta głowa żeby znaleźć coś dla siebie. Tym bardziej, że jakby się uprzeć to i w ISO coś by sięw końcu znalazło. Ale nie wiem czy ludzie mają tyle cierpliwości, żeby próbować podejmować z nimi kontakt.
zdjecie uzytkownika
edy - 2015-08-12 02:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno jest pewne - firma ISO-Perfekt ma grono swoich zwolenników jak i przeciwników. Ci co chcą to niech podejmują pracę zarobkowe za granicą za niewiele więcej niż w Polsce - może po jakimś czasie będzie szansa na to aby otrzymać większe pieniądze. A jeżeli nie - myślę, że rozwiązań jest naprawdę cała masa.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2015-08-23 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŚLI KTOŚ CHCE TAM PRACOWAĆ TO MUSI;TRZYMAĆ GĘBĘ NA KŁÓDKĘ NAWET JAK BY BYŁY POWODY NIE NARZEKAĆ,NASTAWIĆ SIE NA FAŁSZOWANIE DOKUMENTÓW,PO ROKU CZY DWÓCH MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE BYŁEŚ NA URLOPIE BEZPŁATNYM JAK JUŻ BĘDZIESZ PRACOWAŁ TO NASTAW SIĘ NA TO ŻE JAK WRÓCISZ ZE ZJAZDU BĘDZIESZ SPAŁ NA PODŁODZE ALBO NA KRZESŁACH,JAK BĘDZIESZ DOMAGAŁ SIĘ NALEŻNEJ CI ZAPŁATY ZAPOMNIJ ŻE JĄ DOSTANIESZ,NA PLACU BUDOWY PRACA [O 12 GODZ WŁĄCZNIE Z SOBOTĄ A W NIEDZIELE 10GODZ PRACA NA WYSOKOŚCIACH W SOBOTY I NIEDZIELA KIEDY NIE MA BEHAPOWCÓW BEZ RUSZTOWAŃ ZABEZPIECZENIE TO LINKA NAD TOBĄ DESKA POD NOGANI I PASY ZAPIĘTY NA LINCE NAD TOBĄ.TO WYZYSKIWACZE MATEJKI TO ICZH CÓRKA W NIEMCZECH RZADZI TAM ROJEK ISTNY KIERAT PRACOWAĆ JEŚĆ I SRAĆ,A UBEZPIECZENIA 0 JAK ULEGNIESZ WYPADKOWI TO CIĘ WYWIOZĄ DO POLSKI BO NA PEWNO BĘDZIESZ ZATRUDNIONY PRZEZ ISO PERFEKT Z KRAKOWA.Najgorzej pracować za granicą u polaka złodzieja a iso perfekt w SZWEDT TO CÓRKA POLSKICH WYZYSKIWACZY OWSZEM MOŻNA ZAROBIĆ ALE CZY WARTO POŚWIĘCAĆ TAK WIELE I STAĆ SIE NIEWOLNIKIEM MY OD 8 LAT NIE MOŻEMY WYRWAĆ OD NICH PIENIĘDZY ZA PRACĘ I DIETYMIELI sp.zoo MATEJEK LINDNER KTÓRĄ ZLIKWIDOWALI CHYBA DLATEGO BO JUŻ ZA DUŻO BYŁO WIDAĆ NIEUCZCIWOŚCI I PRAEKRĘTÓW WŁĄCZNIE JAK WSPOMNIAŁEM Z FAŁSZOWANIEM DOKUMENTÓW.ŻYCZĘ MIŁEJ PRACY.A PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2015-08-23 13:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA FIRMA W NIEMCZECH TO ISO PERFEKT GMBH W SZWEDT UL DAMWEG,ZAŻĄDZA TAM ROJEK ADAM ZUS W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁ ODPROWADZANY OD NAJNIŻSZEJ POLSKIEJ KRAJOWEJ SEBASTIAN MATEJEK BYŁ PREZESEM FIRMY MATEJEK LINDNER UKRYWA SIĘ PRZED WIERZYCIELAMI I UCIEKA Z UDZIAŁAMI ZE SPÓŁEK ZOBACZCIE W DANE KRS SEBASTIAN MATEJEK A WYROBICIE SOBIE JAKIEŚ ZDANIE ONI MAJĄ SWOJE FIRMY TZW. CÓRKI W RÓŻNYCH KRAJACH NORWEGIA BELGIA NIEMCY DANIE WSZĘDZIE WAS BĘDĄ KROIĆ.JAK WCZEŚNIEJ KTOŚ WSPOMNIAŁ WIEDZĘ ŻE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ZJAZDY NIE REGULARNE NAWET JAK ZJEDZIESZ BĘDZIESZ CZEKAŁ NAWET KILKA TYGODNI ALBO MIESIĘCY ZANIM ZNÓW WYJEDZIESZ A TEN OKRES TO JAKO URLOP BEZPŁATNY NA WNIOSEK PRACOWNIKA CHOĆ Z TAKIM WNIOSKIEM NIE WYSTĄPIŁEŚ BĘDĄ CIĘ ZWODZIĆ JUŻ ZA TYDZIEŃ DWA ZA MIESIĄC A TY BĘDZIESZ SIEDZIAŁ I KIEDY IM BĘDZIESZ POTRZEBNY ZADZWONIĄ TAK SIĘ DORABIAJĄ.
zdjecie uzytkownika
luuuuutek - 2015-09-11 11:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik - jaka rozbudowana opinia. Jeśli jest tak jak mówisz to rzeczywiście bardzo nieciekawie się to przedstawia. Trzeba mieć tylko nadzieję, że sytuacja uległa poprawie, bo przecież nikt nie chce działać na swoją niekorzyść. Atmosfera niesprzyjająca pracownikom nie ułatwia absolutnie wypełnianiu obowiązków.
zdjecie uzytkownika
gygy - 2015-10-18 22:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz werbują pod nazwą firmy E-LABORA.
Warto by ostrzeć również ludzi którzy maja zamiar wyjechać.
Bo ja już byłem blisko.
zdjecie uzytkownika
masbn - 2015-10-19 01:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no firma ogólnie chyba też jest znana w swojej branży na terenach Polski i wielu ludzi chętnie by się do tej firmy zatrudniło, niestety ciężko teraz ogólnie jest o jakieś wiarygodne źródła dotyczące firmy tym bardziej, że większość ludzi nawet nie korzysta z tego typu forum, nie wiadomo też co jest prawdą.
zdjecie uzytkownika
michalll - 2016-01-17 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariannn - 2014-09-03 10:32:03]:
słuchaj najpier musza ci zapłacic to co ci obiecaja ja pracowałem 5 lat i wiem cos na ten temat co potrafia obiecac w biurze a co dostaniecie na konto. Albo teksty typu brak intencji własnej (kierownik na budowie niby tak powiedział) i wypłacaja Cie po 5 euro , pracuje juz ponad 10 lat w tym zawodzie i byłem w wielu firmach ale ta odradzam wszystkim a najbardziej młodym bo wykorzystaja i oszukaja was napewno. Wiem bo sam pracowałem i spoko moich kolegow tak ze szczeze odradzam ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i psychicznej udreki z ta firma.
zdjecie uzytkownika
nel - 2016-01-18 03:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@michalll, zgadzam się, że współpraca powinna być niezaburzona, z drugiej jednak strony wszyscy wiedzą jaka jest rzeczywistość. Blacharzy na niemcy teraz potrzebują - jedzie ktoś?
zdjecie uzytkownika
sopran - 2016-02-13 21:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nel - 2016-01-18 03:28:50]:
w iso perfekt to praktycznie cały czas kogoś do roboty poszukują. Te wyjazdy do niemiec nie są jednak podobno aż tak opłacalne jak się to powszechnie mówi
zdjecie uzytkownika
lumia - 2016-02-20 20:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sopran skad masz takie info ze nie sa tak oplacalne? widzialem sporo roznych ogloszen gdzie dobrze placa na umowie o pracy tej niemieckiej wiec cos w tym musi byc. Niestety teraz firma nie szuka nikogo do pracy
zdjecie uzytkownika
elton - 2016-02-22 18:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma szuka pracownikow
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-02-22 20:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elton, a na jakie stanowiska i czy do Niemiec głownie wyjazdy czy na miejscu w Polsce? Jestem skłonny na wyjazdy, chyba zapewniają diety również za dniówki, tak słyszałem.
zdjecie uzytkownika
Elton - 2016-02-24 12:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do niemiec bo mam ofertę od nich od kwietnia ale chciałbym dowiedzieć się od pracowników co dłużej tu pracują czy jest ok bo opinię same negatywne.
zdjecie uzytkownika
mzt - 2016-02-26 19:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro dają niemieckie umowy o pracę @lumia, to od razu widać, że stabilne zatrudnienie jest u nich możliwe. Przecież to zdecydowana rzadkość, a za tym wiążą się wysokie zarobki. A kiedy będzie rekrutacja? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Elton - 2016-03-01 18:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie daja umow o prace jakas zlecenie umowe i tyle
zdjecie uzytkownika
moniek - 2016-03-01 21:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja bym nie grymasił przy umowie zleceniu, poza tym wydaje mi się, że można zarobić dobrze też na premiach, bo na pewno ich jest sporo na stanowisku sprzedawcy.
zdjecie uzytkownika
Elton - 2016-03-02 08:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moniek to nie ta branżą o której ty piszesz.
zdjecie uzytkownika
sebaa srebaa - 2016-03-09 08:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalej usuwacie nieprzychylne o firmie opinie czy już wam się znudziło??? Jak ja się ciesze że już w łiso nie pracuję.
zdjecie uzytkownika
Chetny - 2016-03-09 12:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkretna odpowiedz , jechać czy nie ? Pierwsza praca za granica , mam doświadczenia 3 lata .
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2016-03-10 20:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chetny ja tez mam wyjechac z tej firmy pierwszy raz z iso. Kiedy do ciebie babka sie odzywala? Ile ci zaproponowali euro na reke?
zdjecie uzytkownika
Chetny - 2016-03-15 07:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontaktuje sie cały czas , wyjazd na początku kwietnia , nie chciała mi podać konkretnej stawki , tylko ze niby 8,5 euro . Wyjazd na montera izolacji . Ja ryzykuje , jadę .
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2016-03-15 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi powiedziała 8euro na rękę ale jak napisałem czy będzie te 8euro na umowie zapisane to już brak kontaktu, ją jednak nie jadę jadę na montera konstrukcji lepszą robota niż przy welnie.
zdjecie uzytkownika
moniek - 2016-03-17 11:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli tak naprawde sa dwa rodzaje umów po prostu i tyle, na pewno nie moze być tak, ze u nich teraz nagle zmieniają warunki pracy, bo tak sie nie robi i tyle.
zdjecie uzytkownika
Łisowiec - 2016-04-09 14:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej u nich nie pracować oszuści wykorzystują ucinaja godziny zamiast 8 euro masz 6
zdjecie uzytkownika
easy - 2016-04-13 20:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi dzisiaj zadzwonili oferowali 8,50 w euro zależne od kierownika na miejscu czyli wielka niewiadoma ile będzie, umowa i składki od stawki minimalnej a nie średniej krajowej.
Jak poprosiłem o więcej info przez telefon na temat umów,firmy itd kobieta z firmy powiedziała ze da znać przed samym wyjazdem co i jak i czy jadę wiec nie sa chętni do podawania za dużo info,a ja lubię wiedzieć cos o firmie przed wyjazdem, moze szukają mało kumatych ludzi i po postach tutaj widzę ze ich na pewno znajda
Powiedziała ze niby nikt tam nie narzeka ale co mogla powiedzieć-dobra ściema to polowa sukcesu
Moje przemyślenia na ten temat po przepracowaniu 11 lat za granica są takie ze na pewno jest coś nie tak,czuć to na kilometr nie wymagają jezyka aby nie potrafić walczyć o swoje- proste. Praca w Niemczech, no i ta stawka minimalna a juz w Euro to niby można fajnie zarobić, jak by tak było to i umowa polska by zachęcała do jej podpisania inne firmy oferuja podobnie ale płaca stawki od średniej krajowej a nie minimalnej. Ubezpieczenie i szkolenia Bhp przy takich pracach tez jest potrzebne,wręcz wymagane chyba ze ktos nie ceni swojego zdrowia,a jak nie zna sie języka bo nie wymagają to i swoje prawa w danym kraju nie powalczą jak by było coś nie tak
Ja tam gadam tylko po angielsku i wiem ze będę sie głupio i obco czul jak nie będę ogarniał niczego po niemiecku
Mi powiedziała ze wyjazd jakoś w maju i ma oddzwonić, ja tam i tak pracuje obecnie ale poczekam jak to się rozwinie...
Ps a teksty typu spanie na ziemi i krzesłach,brak noclegu,zle warunki Bhp itd szanuj siebie !!! i znaj swoja wartość a nie łapiecie wszystko jak biali niewolnicy, jak nie ta praca to inna,a w tyłek nie można wchodzić ,firma bez dobrych pracowników nie będzie istniej wiec sami jesteście swoimi kowalami
Jak by mnie na coś oszukali 1 weekend walił bym z powrotem
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Kumpel - 2016-04-15 16:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ją jak pytalem czy warunki będą na umowie tak temat się urwał i więcej nie napisala
zdjecie uzytkownika
e0ppp - 2016-04-16 11:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz widziałam, że poszukiwany jest pracownik biurowo magazynowy ale doświadczenie w naprawie urządzeń elektrycznych i mechanicznych oraz uprawnienia SEP
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2016-04-26 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałaś czy wiesz o tym bo z biura jesteś jeszcze i oszusci
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2016-05-01 22:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy. Mobbing, traktowanie pracownika bez szacunku.
Podwinie Ci się noga - do widzenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ISO-Perfekt Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO-Perfekt Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert