logo ISO-Perfekt Polska

ISO-Perfekt Polska

Kraków

Opinie o ISO-Perfekt Polska

piotrek 2012-07-03 13:08:27
czy ktos moze mi pomoc w znalezieniu pracy w tej firmie??(usunięte przez administratora)
drywall 2012-08-07 21:31:27
kto jest teraz kierownikiem na budowach??
paweł 2012-08-26 14:16:05
jadę we wrześniu z tej firmy do holandii na przyuczenie jako monter izolacji termicznych , mógłby ktos mi napisać jakie tam są warunki mieszkaniowe i na czym polega wogóle ta praca? pozdrawiam
holandia 2012-08-26 20:37:58
Wiesz co paweł jest wszystko OKI mieszkania dobre z inter aa robota jak bedziesz chciał robic to napewno sie nadasz bo firma jest bardzo dobra i wypłacalna aa nie tak jak inne firmy polecam
nani 2012-08-29 14:54:51
A czy firma oferuje Wam darmowe szkolenia i kursy, np na certyfikaty scc albo inne niezbędne do pracy za granicą dokumenty. Jeśli tak to nie macie na co narzekać. U mnie w firmie każdy musiał sam płacić. Znaleźliśmy ofertę na (usunięte przez administratora)tyle dobrze, że było tanio no i w jeden dzień.
angy 2013-01-25 15:42:39
Powiem tylko tyle,jak ktoś chce pracować to pracuje i nie narzeka.Nikt nikogo siłom też nie trzyma , jak się nie podoba to się można zwolnić. Wy niewiecie jak to jest szukać mieszkania ,załatwiać papiery i dojazdy na własną ręke, do tego jeszcze dochodzi wymagany język i praca nawet po16 godz. jak trzeba.Niektórym nawet nie pasuje że do kościoła firmowym samochodem nie jadą.....śmiech na sali!!!! ludzie daj cię spokój , nie jesteście w przeczkolu!!!!
patrynia 2013-04-12 08:13:51
czy ktoś może mi napisać prawdę o tej firmie?mąż ma nie długo u nich wyjazd i sami nie wiemy jak to będzie.czekam na odpowiedzi
1
anonim 2013-06-18 19:04:57
Cześć, ponawiam pytanie użytkowniczki patrynii - jak wygląda obecnie sytuacja w ISO -Perfekt Polska?
tomek 2013-07-31 21:28:33
potrzebował bym jakiś aktualny nr do biura tej firmy, i jakaś opinie na jej temat bo juz różne czytałem i sam nie wiem co o niej sądzic. prosze o pomoc, piszcie jak coś (usunięte przez administratora)
anonim 2013-08-17 11:16:13
jakby ktos miał taką opinie niech napisze i tutaj, bo ja nie chce podawać swojego maila, a również interesuje mnie praca w iso-perfekt. Jakimi kosztami obarczaja podczas tych wyjazdów?
snick 2013-08-19 20:06:03
firma ISO PERFEKT to bardzo poprawna firma odrazu sie przekonuja kto cos potrafi a tych kturzy nic nie robia firma szybko sie pozbywa. Zawsze wyplacaja co do grosza, tym kturym sie chce pracowac polecam pozdr
3
anonim 2013-08-19 20:20:44
snick, a w jaki sposób się dostałeś do ISO-Perfekt? Gdzie znalazłeś ogłoszenie i o co orientacyjnie pytali Cię na rozmowie?
1
anonim 2013-09-09 14:33:44
snick, to na jaki okres jest pierwsza umowa w iso-perfekt? Jest coś takiego jak okres próbny? Potem podwyżka?
Lolek 2013-09-13 15:57:03
Czy nikt nie wie jak jest w ISO-Perfekt? Brak narzekań to dobra wiadomość, ale niech ktoś napisze, że przynajmniej poleca, bo trochę już jestem bez pracy...
1
anonim 2013-09-17 09:32:51
Witam, co dokładnie należy do obowiązków magazynierów w ISO-Perfekt, bo w wymaganiach mają zainteresowanie majsterkowaniem i obsługę narzędzi elektrycznych.
Krzych 2013-10-02 10:49:33
Witam czy są przyjęcia, kto może pomóc żeby się przyjąć do tej firmy
1
Witold 2013-10-03 19:12:23
@Krzych, na stronie (usunięte przez administratora) jest napisane, że szukaja na monterów izolacji, blacharzy, kierowników budowy i monterów ścianek działowych. Nie ma jednak ani wzmianki o wymaganiach ani podanego maila, jak do nich zaaplikować?
majtkowy. 2013-11-06 09:01:11
Postaralibyście się o jakieś bardziej zróżnicowane komentarze a nie cały czas to samo że ktoś pyta o prace to już wygląda jak przedszkole gdzie dzieci pytają czy mogą kupkę zrobić trochę weny twórczej - cały czas pozytywy a ocena niedostateczna hahah więc wiadomo o co chodzi.
Zbyszek 2013-11-28 20:14:28
majtokowy, to może napiszesz sowja opinię o Iso-Perfekt? W ogóle zatrudniaja nowych, czy tylko tutaj ludzie pytają o prace?
1
nowy 2014-02-02 13:53:16
witam wszystkich ,moze mi ktos napisac jaka atmosfera panuje w firmie chodzi mi o prace i place pozdrawiam
nowy 2014-02-03 12:46:16
he widocznie musi byc dobrze w firmie skoro nikt nie pisze opini,pozdrawiam
lach 2014-02-05 15:13:49
Super już teraz radzę Ci wsiadaj na rower w piżamie i w pantoflach bo czas ucieka mogą Cię nie przyjąć.
nowy 2014-02-06 10:55:51
super dzieki wyczerpujaca odpowiedz
do nowy. 2014-02-07 13:00:40
Stary a od czego masz rozum i od czego jest wujek google.pl poszukaj opinii na innych stronach a nie pisz głupot.
nowy 2014-02-09 10:18:32
facet paskudne opinie znajdziesz na kazda firme jaka tu jest,wiec moral jest taki zeby nie robic wogole
maxwell. 2014-02-11 12:23:11
ale jak na dwieście komentarzy dwa czy pięć jest tylko pozytywnych to chyba coś w tym jest.... wiadomo że nigdzie nie ma idealnie ale są jakieś granice(usunięte przez administratora)
nowy 2014-02-11 12:49:02
pewnie tak jest ze firma jest katastrofalna
nowy 2014-02-16 13:15:55
witam monterow ,macie moze namiary na jakies firmy
nowy 2014-02-21 10:47:36
Hej majsterki zyjecie
1
erty 2014-02-27 12:01:09
@maxwell., nie przesadzałbym z takim stosunkiem komentarzy, bo jest troche inaczej, ale nie zmienia to faktu, że iso-perfekt ma jeszcze wiele pracy przed sobą.
roman 2014-03-01 16:46:24
prvit, jestem w firmie wcześniej pracował, ale nie było prytsyny że natychmiast musiał udać się do Ukrainy i chciałbym zapytać administracji, pan Matejko, możemy wrócić do firmy, e-mail dyakuyu.moya roman.morozko @ mail.ru
mikołaj 2014-04-06 14:54:59
Na innym forum jak poczytałem, to sporo ludzi odradzało prace w iso-perfekt, tutaj jest niewiele lepiej, dlaczego tak sie dzieje?
Franciszek 2014-05-23 15:04:56
@mikołaj, wiesz, zawsze znajdzie się w firmie ktoś niezadowolony, ale jak widzisz ISO-Perfekt działa, ludzi tam nikt nie trzyma na siłę, czyli warunki nie są najgorsze.
sopran 2014-05-25 17:51:45
ale warunki na rynku są jakie są i nie wiele wskazuje na to, aby coś miało się zmienić, więc rozumiem, że ISO dzięki temu będzie kwitło...
kalu 2014-08-14 01:39:56
@Franciszek, myślę, że pracownicy mają prawo czuć się niezadowoleni, ale z drugiej strony wybrali taką branżę, w której ciężko obejść się bez jakichkolwiek kłopotów. Ja sam obecnie szukam pracy w jednej z firm z zajmujących się budownictwem ogólnym w okolicach Krakowa. Chcę aplikować na stanowisko blacharza/montera izolacji termicznej. Wiem, że do której z firm bym nie zaaplikował to wszędzie mogą być kłopoty, a skoro ISO nadal utrzymuje się na rynku to znaczy, że pracownicy jakoś tu wytrzymują i tym bardziej dostają pieniądze za swoją pracę. A wynagrodzenie jest w sumie dla mnie obecnie najważniejsze. Mam dość duże bo już kilkunasto nawet letnie doświadczenie w pracy jako blacharz, a z tego co widziałem to płaca uzależniona jest właśnie od doświadczenia na tym stanowisku, także z kasą mnie raczej nie skrzywdzą
mariannn 2014-09-03 10:32:03
cześć wszystkim, niedawno pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
ramstein 2014-09-05 19:25:47
jeżeli rzeczywiście chcesz @kalu, dalej pracować w branży jako blacharz to może lepiej byłoby jednak poszukać jakiejś bardziej medialnej firmy , w której jaśniej określone są zarówno warunki zatrudnienia jak i wynagrodzenia. Bo co jak co , ale tego , że ISO - Perfekt jest znaną firmą to tego powiedzieć raczej nie można
kąkolówka-boy 2014-10-31 18:46:53
ja robił w Izoperfekcie i nabrał doświadczenia, potem w Urugwaju ja był i pod panem Maćkiem Krawczykiem pracował. Na wszystko ja miał uprawnienia, rusztowania budował, samochodem jeździł, wełnę wydawał, spawał, izolacje zakładał... wszystko ja robił... ale on nie sprawiedliwy był...i mje zwolnił,a ja przecie wszystko robił co on kazał... ale potem powiedzioł ,że jak bedzie budowa to mie weźmie... ino co by w tym frankfurcie za fajki nie dawali mandatów do płacenia...
2
samuraj 2014-11-12 19:10:28
zastanawiam się nad podjęciem pracy u nich i zbieram opinie ale skoro nie mają swojej strony internetowej to jednak się poważnie zastanawiam. ratujcie ich w moich oczach i napiszcie jakie proszę praca u nich ma plusy. ma jakieś? będę niezmiernie wdzięczny za pomoc bo czas już zacząć pracować, kwestia tylko której firmie dam szansę
1
Maxiu 2014-11-27 01:44:10
Siemka, szukam pracy aby dorobić, teraz już zaraz. Zrozumcie mnie koledzy, dziweczyna zaciążyła, dzieciak w drodze, trzeba mieć jakiś hajs a w portfelu pusto. Czy ktoś wie czy jest szansa na jakąś dłuższą robotkę w Iso. No chociaż tak z pół roczku, rok, aby dorobic, zarobić i młodego odchować. dajcie znaki
nack 2014-12-03 06:48:56
Dorobisz się w łiso co najwyżej garba i choroby psychicznej a nie pełnego portfela . Wiadomo jest powiedzenie "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma " ale w tym przypadku szczególnie nie polecam.
1
Malicki 2014-12-11 09:06:56
Nie rozumiem troszeczkę twojej argumentacji bo... jest żadna. Co konkretnie sprawia, że w twoich oczach Iso-perfekt jest beznadziejnym pracodawcą? Myślę, że znaleźliby się i tacy którym praca odpowiada i tacy, którym praca nie pasuje. Dobrze, że zawsze można pracodawcę zmienić bez konsekwencji. Zastanawiam się tylko jakie warunki finansowe oferują.
elf 2014-12-26 00:07:27
kochani forumowicze, czy obecnie można starać się o jakiekolwiek zatrudnienie atrakcyjne w firmie iso perfekt polska i z racji nowego roku prowadzą jakiekolwiek nabory i rekrutacje? to dla mnie bardzo palące potrzebne słit info bo chciałbym się u nich zatrudnić. dopiero zaczynam moją karierę w branży ale myślę że to byłby dobry starcik z kopytka
matk 2014-12-30 09:26:29
Ta firma to jedna wielka tragedia. Umowa nie wiadomo jaka zarobki na początku 5,5 euro. Wyjazdy nie regularne, a jak już wyjedziesz to nie wiadomo na ile. Może być to tydzień lub 6 tygodni.Zakwaterowania to jedna wielka parodia. Z mojej strony nie polecam
1
OPINIA 2015-04-07 20:17:18
czytam i opinie są kiepskie więc może ktoś zna jakąś dobrą firme
Wikan 2015-06-23 00:30:43
Nikt Ci przecież tu "OPINIA" nie będzie sypał nazwami firm z rękawa tylko po to żebyś mógł gdzieś bezpiecznie podjąć pracę.. Ofert na rynku jest całe zatrzęsienie więc to dobra wola i otwarta głowa żeby znaleźć coś dla siebie. Tym bardziej, że jakby się uprzeć to i w ISO coś by sięw końcu znalazło. Ale nie wiem czy ludzie mają tyle cierpliwości, żeby próbować podejmować z nimi kontakt.
edy 2015-08-12 02:24:30
Jedno jest pewne - firma ISO-Perfekt ma grono swoich zwolenników jak i przeciwników. Ci co chcą to niech podejmują pracę zarobkowe za granicą za niewiele więcej niż w Polsce - może po jakimś czasie będzie szansa na to aby otrzymać większe pieniądze. A jeżeli nie - myślę, że rozwiązań jest naprawdę cała masa.
BYŁY PRACOWNIK 2015-08-23 12:41:43
JEŚLI KTOŚ CHCE TAM PRACOWAĆ TO MUSI;TRZYMAĆ GĘBĘ NA KŁÓDKĘ NAWET JAK BY BYŁY POWODY NIE NARZEKAĆ,NASTAWIĆ SIE NA FAŁSZOWANIE DOKUMENTÓW,PO ROKU CZY DWÓCH MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE BYŁEŚ NA URLOPIE BEZPŁATNYM JAK JUŻ BĘDZIESZ PRACOWAŁ TO NASTAW SIĘ NA TO ŻE JAK WRÓCISZ ZE ZJAZDU BĘDZIESZ SPAŁ NA PODŁODZE ALBO NA KRZESŁACH,JAK BĘDZIESZ DOMAGAŁ SIĘ NALEŻNEJ CI ZAPŁATY ZAPOMNIJ ŻE JĄ DOSTANIESZ,NA PLACU BUDOWY PRACA [O 12 GODZ WŁĄCZNIE Z SOBOTĄ A W NIEDZIELE 10GODZ PRACA NA WYSOKOŚCIACH W SOBOTY I NIEDZIELA KIEDY NIE MA BEHAPOWCÓW BEZ RUSZTOWAŃ ZABEZPIECZENIE TO LINKA NAD TOBĄ DESKA POD NOGANI I PASY ZAPIĘTY NA LINCE NAD TOBĄ.TO WYZYSKIWACZE MATEJKI TO ICZH CÓRKA W NIEMCZECH RZADZI TAM ROJEK ISTNY KIERAT PRACOWAĆ JEŚĆ I SRAĆ,A UBEZPIECZENIA 0 JAK ULEGNIESZ WYPADKOWI TO CIĘ WYWIOZĄ DO POLSKI BO NA PEWNO BĘDZIESZ ZATRUDNIONY PRZEZ ISO PERFEKT Z KRAKOWA.Najgorzej pracować za granicą u polaka złodzieja a iso perfekt w SZWEDT TO CÓRKA POLSKICH WYZYSKIWACZY OWSZEM MOŻNA ZAROBIĆ ALE CZY WARTO POŚWIĘCAĆ TAK WIELE I STAĆ SIE NIEWOLNIKIEM MY OD 8 LAT NIE MOŻEMY WYRWAĆ OD NICH PIENIĘDZY ZA PRACĘ I DIETYMIELI sp.zoo MATEJEK LINDNER KTÓRĄ ZLIKWIDOWALI CHYBA DLATEGO BO JUŻ ZA DUŻO BYŁO WIDAĆ NIEUCZCIWOŚCI I PRAEKRĘTÓW WŁĄCZNIE JAK WSPOMNIAŁEM Z FAŁSZOWANIEM DOKUMENTÓW.ŻYCZĘ MIŁEJ PRACY.A PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO.
BYŁY PRACOWNIK 2015-08-23 13:02:19
TA FIRMA W NIEMCZECH TO ISO PERFEKT GMBH W SZWEDT UL DAMWEG,ZAŻĄDZA TAM ROJEK ADAM ZUS W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁ ODPROWADZANY OD NAJNIŻSZEJ POLSKIEJ KRAJOWEJ SEBASTIAN MATEJEK BYŁ PREZESEM FIRMY MATEJEK LINDNER UKRYWA SIĘ PRZED WIERZYCIELAMI I UCIEKA Z UDZIAŁAMI ZE SPÓŁEK ZOBACZCIE W DANE KRS SEBASTIAN MATEJEK A WYROBICIE SOBIE JAKIEŚ ZDANIE ONI MAJĄ SWOJE FIRMY TZW. CÓRKI W RÓŻNYCH KRAJACH NORWEGIA BELGIA NIEMCY DANIE WSZĘDZIE WAS BĘDĄ KROIĆ.JAK WCZEŚNIEJ KTOŚ WSPOMNIAŁ WIEDZĘ ŻE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ZJAZDY NIE REGULARNE NAWET JAK ZJEDZIESZ BĘDZIESZ CZEKAŁ NAWET KILKA TYGODNI ALBO MIESIĘCY ZANIM ZNÓW WYJEDZIESZ A TEN OKRES TO JAKO URLOP BEZPŁATNY NA WNIOSEK PRACOWNIKA CHOĆ Z TAKIM WNIOSKIEM NIE WYSTĄPIŁEŚ BĘDĄ CIĘ ZWODZIĆ JUŻ ZA TYDZIEŃ DWA ZA MIESIĄC A TY BĘDZIESZ SIEDZIAŁ I KIEDY IM BĘDZIESZ POTRZEBNY ZADZWONIĄ TAK SIĘ DORABIAJĄ.
luuuuutek 2015-09-11 11:27:57
@były pracownik - jaka rozbudowana opinia. Jeśli jest tak jak mówisz to rzeczywiście bardzo nieciekawie się to przedstawia. Trzeba mieć tylko nadzieję, że sytuacja uległa poprawie, bo przecież nikt nie chce działać na swoją niekorzyść. Atmosfera niesprzyjająca pracownikom nie ułatwia absolutnie wypełnianiu obowiązków.
Zostaw swoją opinię o ISO-Perfekt Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO-Perfekt Polska