logo APT Agencja zatrudnienia

APT Agencja zatrudnienia

Korbielów

Opinie o APT Agencja zatrudnienia

Ziom 2015-06-07 21:45:31
jest spoko byłem ponad dwa miesiące i nie narzekałem na warunki jakie tam panują, polecam wszystkim, żeby jechali od razu na Stade. W tym roku chciałem pojechać gdzieś indziej, zna ktoś może jakieś w miarę normalne biuro które wysyła studentów do Niemiec? :)
2
Ktosiek 2015-06-15 18:51:28
A co ty bys chciał luxusy.., do pracy przeciez sie tam jedzie a nie na wakacje, co z reszta widac po wypowiedziach z wielu z was to zostaliscie wyrzuceni prawdopodobiez za pijanistwo i cpanie..
byłem 2015-07-05 00:26:55
No i jak tak tam sciemniasy wsród turasów,praca jest,czy dalej na telefon...kiedyś było przezucanie i sortowanie tony jabłek,jak nie to wypad,jak jest teraz co?lepiej,bo napewno nie heheh,jak turas na samym początku bez zaczecia pracy jak mu się nie spodobasz,tak samo zrobi ci wypad,a potrafi hehe,nawet po kilka osób naraz zanim zaczniesz pracę,więc uwarzaj,tam turasy rządzą...hehe
byłem 2015-07-05 00:34:08
No i przez pierwsze dwa miesiące wypłaty nie dostaniecie hehe...zaliczki po 50 euro tak było rok temu...zmieniło się coś????...w co wątpię,a jak tak to sorki!
Pytam 2015-07-07 13:23:52
Witam jedzie ktos z was moze na sortowanie do hamburga??wiecie jak wygląda sytuacja z wypłatą bo z tego co czytałem na forum to w tamtym roku płacili 4 euro za godzine a w tym roku na ich stronie można przeczytac ze dają min 8.5 euro
2
anka2050 2015-07-15 10:52:56
Witam ja dostałam propozycję wraz z chłopakiem wyjazdu albo na kwiaty albo na sortowanie jak teraz tam jest ile płacą bo mnie pani z biura powiedziała ze 8,5 brutto jak jest na tych kwiatach i czy idzie zarobić do kiedy jest tam praca itp. proszę o pomoc osoby które już tam były pozdrawiam
angelac136 2015-07-18 14:35:38
Hej ja tez sie wybieram na sortowanie do Hamburga niby 6 euro na reke ma byc.
ed 2015-09-17 21:56:37
A jak teraz tam wygląda,do czego teraz przyjmują?
dobra rada 2015-12-17 19:18:23
Witam własnie wróciłem i obecnie wygląda to tak ze zarabia się 6e na godz.tylko jest problem żeby przepracować dużo godzi ja ci się uda przerobić 180 godzin to max wiec zarobisz w granicy 1000e niby fajnie ale nie do końca bo z tego musisz sobie opłacić pokój 300euro i nie ważne czy sam jesteś w pokoju czy 3 osoby 300e od łóżka mieszkania rożne zależy jak trafisz ludzie też rożni do tego dochodzi ci dojazd busem opłata zależy ile razy pojedziesz w granicy 150euro na miesiąc wyżywienie we własnym zakresie to już kto ile przeje i przepije :) oszczędnym możne zostanie 500euro z tej wypłaty a robota do lekkich nie należy a co do samych wypłat to bóg jeden wie kiedy dostaniesz opóźnienia albo kapanie po 100e to norma. Z mojego doświadczenia nie polecam ludziom którzy mają wyobrażenie ze w Niemczech się dorobią nie z firmą APT Korbielów każdy zarabia ale nie ty :( tobie zostaje marne 400-500e a jak poszalejesz to wydasz wszystko i do Polski wrócisz tak jak wyjechałeś .Moja rada jak masz zamiar pracować w Niemczech to nie przez agencje pracy bo tylko oni nabijają kieszenie kasą a ty robisz jak głupek po 10godz i zarabiasz mniej niż Rumuni których tam mnóstwo .
Rzeszow 2015-12-22 20:06:46
Hej. Chcę wybrać się w styczniu do Hamburga na jabłka, proponowała mi dziś zeby jechać w piątek. Jeśli możesz to napisz jak tam jest i czy 8,50 euro brutto to dobra kasa, jak z noclegiem i czy życie drogie. ile można odłożyć. Wyjazd na 6 miesięcy. Jak się zdecyduje to jedziemy z żoną. Pozdrawiam
xxx 2015-12-28 07:48:12
Biorą kobiety i facetów
ed 2016-01-01 23:30:01
Stawka jest około 8,50 to na czysto powinno być minimum 6.Ale czy opłata za mieszkanie i ubezpieczenie jest już wliczona czy trzeba jeszcze odliczyć sobie od wypłaty?
xd 2016-01-05 14:09:00
na pakowaczy sortowaczy itp.to cały czas przyjmują hehe
chlop 2016-01-06 15:55:27
witam ja jade w tym miesiacu do hamburga jablka ile mozna sie tam zostac i pracowac 6 miesiecy czy rok czy wogole mozna na dluzej ?
gosia 2016-01-07 10:12:23
jest super kto chce pracować to będzie a i w polsce jak lecisz w balona to do widzenia płacą zaliczki ile chcesz i wypłata na czas,jak bym mogła znów bym tam pojechała ale ze względu na problemy zdrowotne moż4e troszkę póżniej
zenek 2016-01-20 07:40:33
ta jest do niemca
lala 2016-01-29 17:03:03
Dajcie spokoj z tym zakladem a raczej obozem pracy ! tam pracuja tylko zdesperowani ktorzy do innej roboty sie nie nadaja jak tylko do przebierania zgnilkow .Kto chociaz troche sie szanuje niech lepiej zostanie w domu.Dobre opinie wypisuja osoby z APT I niezrownowazona Pani koordynator ktora do niczego sie nie nadaje.Nie wierzcie w to co mowia !
1
arek 2016-02-01 18:40:17
jak wygląda praca na pakowaczy sortowaczy?był ktoś
1
irena 2016-02-03 09:09:03
Z 8.50 na czysto wychodzi 4.50 wiem bo byłam!!!
3
zainteresowana 2016-02-09 13:19:16
Proszę o opinie na temat pracy w Hamburgu przy sortowaniu owoców, czy za tą stawkę da się normalnie żyć tam i coś odłożyć? Ponieważ czytałam wcześniej, że jak odbiją za mieszkanie wychodzi 4.5 euro na godz.
1
ed 2016-02-17 14:25:16
to sie matoly zdecydujcie jaka jest stawka w koncu.Pisza ze byli i kazdy inaczej podaje
2
trust 2016-02-19 09:03:46
Kto jedzie do Wesseling jako pakowacz sortowacz owoców? Nawiąże kontakt 12881386 gg
Maly 2016-02-22 15:19:52
4,50 Matole !! nie rozumiesz jak pisza ? ja tez tam bylem to wiem.
memet 2016-02-23 19:09:35
witam was wszystich.stwaka na reke to 4.5euro.praca niejest zla sama w sobie.pracownik jest tam na telefon idziesz do pracy albo nie.pani iwona jest widmem.zaliczki dostajesz tygodniowo tylko 50 euro.jesli chcesz sie dorobic w niemczech zapomnij o apt.ja bylem tam miesiac w ciagu tego miesiaca przyjechalo i zjechalo 15 osob. w apt tylko obiecuja duzo godzin i 6 na reke po wszystkich odliczeniach a realia sa inne.nikogo niezniechecam a niedowiarka polecam pojechac i samemu sie przekonac.
1
aru 2016-02-24 17:32:16
a gdzie sie mieszka w hamburgu ?
memet 2016-02-25 19:02:44
w hamburgu niewiem ale mieszkania sa w jorku
memet 2016-02-25 19:04:58
mieszkania sa w jorku,
1
Wer 2016-02-29 21:23:10
Wesseling stratą czasu. Praca na dwa tygodnie lub mniej bo Sven będzie niezadowolony. poza tym godzin mało i gwizdanie jak na psy
marek 2016-03-03 16:20:54
A jak jest teraz w hamburgu na pakowacz sortowacz? gdzie sie mieszka i pracuje itp.byl ktos?
4
bialy 2016-03-08 20:34:49
na tego pakowacza do hamburga to ciagle dawaja ogloszenie to pewnie szalu nie ma
zaciekawiona 2016-03-24 00:32:18
Czy ktoś był teraz w Hamburgu na segregowaniu i pakowaniu artykułów spożywczych przez agencję APT i może coś napisać? To poważnie z tymi 4 - 4,50 euro za godzinę?
dorotka 2016-04-01 10:35:05
czy ktos sie wybiera w kwietniu do wessling jako pakowacz pzez apt? Jaki zarobek na godzine na rekę? I czy to prawda że mało godzin prosze o odpowiedz
kasienka28l 2016-04-07 22:20:10
Witam czy wyjezda ktoś do pakowania i sortowania owoców z tego biura??Lokalizacja ponoć kolonia, mieszkania bezpłatne bo przy zakładzie są???proszę o jakieś informacje maila kasienka259@wp.pl
ona 2016-05-24 07:26:21
Jadę do Hamburga na sortowanie. Mam pytanie do tych co byli, czy na hali jest zimno? czy spodnie robocze wystarczą i będzie ok, czy jeszcze cieplej się ubrać, rajstopy, ciepłe skarpety i jakąś grubą bluzę. To że buty ochronne to wiem. Po prostu nie chcę tam zmarznąć. Może ktoś podpowie.
ona 2016-05-24 07:40:48
Mam pytanie do tych co byli, czy na hali jest zimno, że trzeba ubrać pod spodnie rajstopy, ciepłe skarpety i grubą bluzę? Nie chcę zmarznąć po prostu.
a1 2016-05-30 18:01:23
Nie polecam. 4,50 na godzine po odliczenniu kwatery i dojazdu do pracy.do roboty na 7 i nie wiadomo o której sie skończy,przewaznie do 20 ale bywa ze dłużej xd i nie ma opier.... sie.Jak sie ciapatym nie spodoba to wywalają nawet w pierwszy dzień.
4
a1 2016-06-11 12:30:09
właśnie chodzi o pakowacza owoców,i ogólnie to nie jest w hamburgu tylko obok w miejscowości jork
1
Pozdrawiam cala smietanke APT 2016-07-09 20:55:47
Witam
Ale was robia w balona. Najnizsza stawka to jest obecnie od 01.01.2016 8,80€ brutto pracownik niewykwalifikowany. I odradzam ta prace bo tam zadzi jeden Turek o imieniu Orhan Güler i Gruby Volsdojcz Rafal Karszow. I robia was tez w konia ze z 8,50€ bruuro wychodzi 4,50€.
Brus 2016-07-11 10:35:51
Witam wszystkich wyjeżdżających!!!! przed wyjazdem radzę dobrze się zastanowić! Na umowie widnieje 8:50 brutto a tak naprawdę wychodzi nie całe 4 euro na rękę... Od tego odciagaja za dojazd 0,50 euro centów za godzinę czyli 10 euro dziennie. Co za 25 dni daje nam 250 euro za same dojazdy do tego 300 euro mieszkanie to razem mamy 550 euro no do tego życie 200 euro średnio na jedzenie to wychodzi nam 750 euro no i po odliczeniu tego zostaje nam 200 euro na czysto. Gdzie sens gdzie logika???? Druga sprawa jest taka że praca jest od 7 rano do 19 niby a wraca się nawet o 23!!! a nawet 24... Atmosfera na firmie jest nie miła... wyzwanie przeklinanie i wogole zero warunków do pracy. nie polecam!!!! I odradzam!!! a trzecie sprawa jest taka że robią na hali same tureckie kebaby!!! I tylko garstka Polaków!!!!! Cyrk nie polecam i pozdrawiam!!!
4
Brus 2016-07-11 10:36:43
Witam wszystkich wyjeżdżających!!!! przed wyjazdem radzę dobrze się zastanowić! Na umowie widnieje 8:50 brutto a tak naprawdę wychodzi nie całe 4 euro na rękę... Od tego odciagaja za dojazd 0,50 euro centów za godzinę czyli 10 euro dziennie. Co za 25 dni daje nam 250 euro za same dojazdy do tego 300 euro mieszkanie to razem mamy 550 euro no do tego życie 200 euro średnio na jedzenie to wychodzi nam 750 euro no i po odliczeniu tego zostaje nam 200 euro na czysto. Gdzie sens gdzie logika???? Druga sprawa jest taka że praca jest od 7 rano do 19 niby a wraca się nawet o 23!!! a nawet 24... Atmosfera na firmie jest nie miła... wyzwanie przeklinanie i wogole zero warunków do pracy. nie polecam!!!! I odradzam!!! a trzecie sprawa jest taka że robią na hali same tureckie kebaby!!! I tylko garstka Polaków!!!!! Cyrk nie polecam i pozdrawiam!!!
1
dragon 2016-07-11 16:18:36
wlasnie ja wsprawie tego ogloszenia na produkcje okien 11 brutto ,juz ktos do mnie dzwonil i sie zastanawiam ,ale chcialbym sie dowiedziec co to za firma ,ile wyjdzie na reke ? jesli byl juz ktos na takim stanowisku bylbym wdzieczny jesli napisalbymi ,jak sie pracowalo i czy sie wogole oplaca taki wyjazd. Z gory dziekuje i pozdrawiam
1
dragon 2016-07-11 16:20:20
wlasnie ja wsprawie tego ogloszenia na produkcje okien 11 brutto ,juz ktos do mnie dzwonil i sie zastanawiam ,ale chcialbym sie dowiedziec co to za firma ,ile wyjdzie na reke ? jesli byl juz ktos na takim stanowisku bylbym wdzieczny jesli napisalbymi ,jak sie pracowalo i czy sie wogole oplaca taki wyjazd. Z gory dziekuje i pozdrawiam
1
dragon 2016-07-11 16:26:56
czy moze ktos napisac cos wiecej na temat produkcji okien w niemczech ? najlepiej ktos kto tam byl lub jest .Ile na reke wychodzi ,gdzie sie mieszka i tpd !
memet 2016-07-13 17:16:39
Sama prawda też tam byłem z narzeczoną jest masakra
gdanski82 2016-08-30 21:17:11
mam pytanie czy ktos pracowal tam jako szlifierz jakie sa warunki mieszkalne czy oplacaja tez transport ile na czysto wychodzi z 9,50 euro brutto ile godzin wychodzi w miesiacu
jan 2016-10-08 19:21:19
Witam !
Jeśli ktoś był w pracy w niemczech przy produkcji okien , montażu okien przez apt certa to bardzo proszę o kontakt , właśnie się wybieram , chcę sie dowiedzieć jak jest , jakie warunki itp. itd . Proszę o info na ljb2b@interia.eu
rerere 2016-10-08 20:41:28
@mago no wiesz chyba ze o po prostu wychodzilo w trakcie no ale nie wiem..jak ktoś wie na co się decyduje to już potem może mieć pretensje ewentulanie tylko do siebie
Rafal Karszow 2016-12-05 13:13:08
Witam wszystkich Rafal Karszow sie kłania niewiem jakie sa teraz stawki za godzine ale juz mnie to nie musi obchodzic od 02.2015 juz tam nie pracuję ( nie wytrzymaly moje nerwy itp. ) jak ktos nie ma pojecia co sie dziej w firmie to niech lepiej sie nie wypowiada . Gdybym ja wykorzystawal Polakow to dzis bylbym ja pacczek w masle. A jestem tylko z wyglądu jak paczek haha ale do zeczy pracowalem tam od 2009 roku i wiem wszystko dosłownie co sie dzialo i dzieje w tej FIRMIE tylko nieliczni wiedza jak ja tam pracowałem ale ludzie widza tylko to co chca widziec przez tyle lat poznalem tam sporo ludzi ktuzy zaczynali w temra lagerlogistik i teraz sa na swoim i pracuja sa zadowaleni maja dzieci miszkania rodziny i jest im dobrze to są tak zwani mądrzy i normalni .Druga grupa to ludzie którzy pracowali z dnia na dzien mieli wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiali malo ale to im pasowalo bo w PL nie bylo wiecej . Trzecią grupą mozemy nazwac tych co mieszają zeby byc niby uczciwym w cudzyslowie a sa to przeważnie pijacy, lowelasy ,i osoby które sie bawia i zyja z dnia na dzien oraz wypisują wymyslone historie chcecie pogadac napiszcie do mnie karszow@wp.pl ja sie nie boje i tylko mi wstyd ale nigdy nie sprzedalem P olaka a zawsze poza czyjimis plecami pomagajem duzo ludzi by to potwierdzilo ale po co ja mam nazwisko zszargane i dlugo bedzie trzeba zeby je oczyścić ale sa osoby które naprawde oszukuja Polaków nikt o nich nie pisze dlaczego bo one udaja znajomych przyjaciół współpracowników itp.a sa osobami dwolicowymi i madaja na różnych forach pod różnymi nikami dla niepoznaki a wy myslicie ze to twój przyjaciel a on ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia dlaczego nie pisza pod swoimi prawdziwymi nazwiskami przynajmniej mozna by bylo napisac cos o tej osobie. Bo sie boi .
Ja zawsze odpowiem z podpisem jest mi wstyd za wiele zeczy i przepraszam wszystkich ale nie osadzajcie kogos nie znajac calej prawdy pozdrawiam
Rafał Karszow byly Prezes (słup ) i Prokurist
Ps.
Piszcie do mnie
Karszow@wp.pl
Rafal Karszow 2016-12-05 13:17:09
Witam wszystkich( usunięte przez administratora )sie kłania nie wiem jakie sa teraz stawki za godzine ale juz mnie to nie musi obchodzic od 02.2015 juz tam nie pracuję ( nie wytrzymaly moje nerwy itp. ) jak ktos nie ma pojecia co sie dziej w firmie to niech lepiej sie nie wypowiada . Gdybym ja wykorzystawal Polakow to dzis bylbym ja pacczek w masle. A jestem tylko z wyglądu jak paczek haha ale do zeczy pracowalem tam od 2009 roku i wiem wszystko dosłownie co sie dzialo i dzieje w tej FIRMIE tylko nieliczni wiedza jak ja tam pracowałem ale ludzie widza tylko to co chca widziec przez tyle lat poznalem tam sporo ludzi ktuzy zaczynali w temra lagerlogistik i teraz sa na swoim i pracuja sa zadowaleni maja dzieci miszkania rodziny i jest im dobrze to są tak zwani mądrzy i normalni .Druga grupa to ludzie którzy pracowali z dnia na dzien mieli wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiali malo ale to im pasowalo bo w PL nie bylo wiecej . Trzecią grupą mozemy nazwac tych co mieszają zeby byc niby uczciwym w cudzyslowie a sa to przeważnie pijacy, lowelasy ,i osoby które sie bawia i zyja z dnia na dzien oraz wypisują wymyslone historie chcecie pogadac napiszcie do mnie karszow@wp.pl ja sie nie boje i tylko mi wstyd ale nigdy nie sprzedalem P olaka a zawsze poza czyjimis plecami pomagajem duzo ludzi by to potwierdzilo ale po co ja mam nazwisko zszargane i dlugo bedzie trzeba zeby je oczyścić ale sa osoby które naprawde oszukuja Polaków nikt o nich nie pisze dlaczego bo one udaja znajomych przyjaciół współpracowników itp.a sa osobami dwolicowymi i madaja na różnych forach pod różnymi nikami dla niepoznaki a wy myslicie ze to twój przyjaciel a on ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia dlaczego nie pisza pod swoimi prawdziwymi nazwiskami przynajmniej mozna by bylo napisac cos o tej osobie. Bo sie boi .
Ja zawsze odpowiem z podpisem jest mi wstyd za wiele zeczy i przepraszam wszystkich ale nie osadzajcie kogos nie znajac calej prawdy pozdrawiam
Rafał Karszow byly Prezes (słup ) i Prokurist
Ps.
Piszcie do mnie
Karszow@wp.pl
Rafał 2016-12-08 01:02:33
Ale jestes zalosny czlowieku.Lepiej opowiedz co wyprawiales z polkami w Hamburgu i jakim byles lowelasem.Juz zapomniales????poczytajcie sobie opinie o EMINKA -Szczecin. Jak wiedziales od poczatku co sie dzieje to dlaczego ludziom zlote gory obircywales z Orhanem a teraz taki SPOKO jestes????myslisz ze ludzie zapomnia o tym????dla przykladu:Marcin Edyta Gosia Kamila Pawel Ewelina Rafal Eliza Karolina Jana. Zofia.itd.....to tylko garstka osob ktore na twoj temat opinie w Szczecinie wystawily.Jak bylbys taki WPORZO to bys dawno stamtad uciekl a ty podales reke turasowi i ile lat juz sie z nim bujasz????Temra Lager Logistik to twoja firma i nie umywaj rak....na jej temat tez mozna bylo duzo ciekawostek poczytac.Pijakiem akurat jestes ty o podbojach milosnych nie wspominajac.Przypomnij sobie jak chlales w swoim biurze a zarazem tam mieszkales.Wodka +red bull +latwe poleczki a taki przyklad ze jestes porzadny stwarzales.Myslales ze turasa za nogi jak Boga zlapales i ze bedzie cie kasa raczyl.....INNYCH W DUPIE MIALES.Wypierdalales z turasem ludzi jak lecialo lub ktos podpadl z byle powodu.Wtedy kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zero kasy najlepiej na droge.No opowiedz wszystko jaki porzadny jestes.
Zostaw swoją opinię o APT Agencja zatrudnienia - Korbielów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APT Agencja zatrudnienia