brak logo

golden rule

Skarbimierz

Opinie o golden rule

Wici 2014-03-06 10:26:38
Ewcia a w jakim czasie pracowałaś ?Sama odeszłaś czy cię wywalili?
2
niki 2014-03-06 11:55:25
(usunięte przez administratora) zjedz snikersa bo za bardzo gwiazdorzysz ;-)
1
kominiarz 2014-03-06 13:58:51
Ewcia zjedz snikersa bo zaczynasz strasznie gwiazdorzysz ;-)
1
byla pracownica 2014-04-03 16:34:33
Zarobki w tej firmie sa faktycznie niskie. 6.50zl za godzine na nocce to byle g*wno. Najczesciej na zmianie jest 5 osob. Robi sie za dwie osoby a od "kierowniczki" slyszy sie tylko, ze cos zostalo niezrobione albo ze zostalo cos zle wykonane. Z kazda wyplata brakuje kilku godzin bo przeciez corki "kierowniczki" tez musza zarobic mimo, ze nie pracuja. Zmiany od 6 do 14 wogole sie nie liczy bo pracuje tam tylko elita, osoby ktore maja umowe o prace, po prostu idealy. Czlowiek moze sie starac a i tak pozniej dostanie zj*eby. Kazdy jest nienormalny wedlug "kierowniczki". Dzien wolny jak to kiedys uslyszalam od kierowniczki jest tylko w grafiku a nie jest to dzien wolny od pracy. Sciaganie ludzi po nocce na 14 i po drugiej zmianie na 6 rano. Wedlug "kierowniczki" nie mozna miec swoich planow. Dzwiganie palet przez kobiety bo przeciez maja uprwnienia na wozki to moga rzucac po 25kg na1.2m wysokosci. Bo przeciez Golden najwaznieszy jest. (usunięte przez administratora)zeby Zabka zarabiala. Pozdrawiam.
1
goldeś 2014-04-04 16:28:47
i znowu jakaś nieszczęśliwa się ujawniła...nam jest dobrze i wszystko jest ok.
3
123 2014-04-04 19:39:08
Pracuje tam juz jakis czas i to co nasza byla " koleżanka " wypisuje to jakies brednie wyssane z palca! Praca jak każda inna kobiety nie zbierają palet bo nawet nie były by w stanie! Nasza byla " kolezanka" chyba nie wie co mowi . Kierowniczka nikogo do pracy nie zmusza nikogo tez nie obraza .
3
bbb.125 2014-04-09 14:45:48
kolezanka która wypisala takie bzdury,jest chyba chora,pracuje w tej firmie i to co tu przeczytałam to same bzdury;na zmianie jest po6lub 7osob,kobiety nigdy nie zbieraly palet,na każdej zmianie jest przynajmniej jeden mezczyzna!juz trochę tam pracuje i ani razu nie miałam takiej sytuacji żeby mi się wyplata nie zgadzala,malo tego bo dostajemy premie!!!nie rozumiem w jakim celu "kolezanka"tyka corki kierowniczki???pracuje z nami jedna z córek kierowniczki,pracuje tak jak każdy,nie ma zadnych forow,uczciwie zarabia na swoja pensje.a te niezadowolone opinie wyplywaja z ust osob które licza na prace lzejsza od lezenia,niestety takiej nie znajdzie się,jak się komus nie chce pracować to najlepiej powiedzieć ze kierowniczka zla,kobieto zastanow się trochce nad sobą,bo wydaje mi się ze jesteś sfrustrowana wariatka...ja jestem zadowolona z pracy i nie narzekam,nasza kierowniczka jest osoba otwarta i wyrozumiala,traktuje pracowników z szacunkiem,pozdrawiam
1
aaa 2014-06-22 19:56:33
Panie mądry ing a gdzie niby pracowałeś z Anką?
aaa 2014-06-24 14:51:59
Praca jest w porzadku , 3 zmiany od 6 do 14 od 14 do 22 i od 22 do 6. Wynagrodzenie to 6 zł na h nocka 6,5 po pòł roku 7 na h . Praca nie jest lekka są to duże hale do tego dochodzi chłodnia i mroźnia. Ja nie narzekam teraz ciężko jest z pracą a kierowniczka jest bardzo wyrozumialą kobietą zawsze jak ma się problem można się z nią dogadać. A te głupoty co piszą to osoby które wyleciały bo nic nie robiły bądź za alkohol.
1
pracownica g/d 2014-08-06 23:11:01
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Pracuje już w niej rok i nie narzekam dbają wszelkimi sposobami o pracownika. Premie, nagrody, ubezpieczenie itd.. Każdemu polecam pracę w tej firmie ponieważ można wiele zyskać.
xyz 2014-08-16 22:50:16
Dbają o pracownika ? Premie ? Nagrody? dobre sobie ! Nikomu nie polecam pracy w tej firmie gorzej trafic juz sie nie da
xyz 2014-08-16 22:52:07
Dbają o pracownika ? Premie ? Nagrody? dobre sobie ! Nikomu nie polecam pracy w tej firmie gorzej trafic juz sie nie da
gladiator 2014-08-18 16:09:30
Witam. Czytajac te wątki, jesli chodzi o płacę 6zł, 6,5 zł, 7 to prawda, ale jesli chodzi o rozliczenie na koniec m-c to zawsze są różnice, nawet jak człowiek liczy godziny, to p zgłoszeniu zawsze są jakieś wymówki, a to, że krócej sie pracowało, a to źle wykonało, potrącenia za kursy na wózki, o których człowiek nic nie wie. Premie, ubezpieczenie, to tak jak ET, wszyscy słyszeli, a nikt nie widział.. Nie wiem, dlaczego, tak jest?! Druga sprawa bhp w firmie pozostawia wiele do życzenia, brak odzieży ochronnej, "kamizeli" brudne, poszarpane, tak samo czapki, często stare, bez wzmocnień. Istotnym elementem jest ZAGROŻENIE ŻYCIA!!! Chodzi o prace w chłodni, minus 28 C, brak odzieży przystosowanej do pracy w takich warunkach, kurtki polary z popsutymi zamkami, rękawicę dziurawe, bo dobre mają dostarczyć- słowa kierowniczki.LUDZIE NIE WYTRZYMYWALI I UCIEKALI Z CHŁODNI, CZĘSTO BYWAŁO ŻE ZOSTAWAŁA SAMA JEDNA OSOBA W MROŹNI, A CO BY BYŁO JAKBY ZASŁABŁA?!! POWINIEN SIĘ TOŚ TYM ZAJĄĆ PIP, SANEPID LUB PROKURATURA. Jest monitoring, wszyto jest nagrane, nie są to bajki, wystarczy poprosić firmę ochroniarską o nagrania, np marzec-czerwiec br w biedronce na Skarbmierzu.
2
pracownik 2014-09-02 22:19:05
Odradzam firmę Golden Rule zmienił się kierownik, który pomiata ludzmi , codziennie rano przychodzi do pracy podpity, śmierdzi od niego alkoholem zmieszanym z perfumami. Nie panuje nad tym co się dzieje na zakładzie każdy robi co chce, panuje samowolka. Na fajki wychodzą po 3 osoby a z nimi kierownik totalne hajlajf. Chyba sam zacznę palić. Dodatkowo jest nowa zastępczyni kierownika, której palma już odbiła na całego. Coraz lepiej poziom spada już do zera. Może do końca roku pociągniemy w tej Biedronce.
ccc 2014-09-09 17:57:00
Praca w firmie bez perspektyw pomiataja ludzmi jak smiecmi , za marne 7 zl trzeba narobic jak wół ciągle dokladaja obowiązków a do pracownika mają wieczne pretensje o wszystko nowy kierownil obiecuje cuda na kiju tylko po to żeby ludziom zamydlic oczy , praca w fatalnych warunkach brak ostrzy do rozcinanai foli i rękawiczek ludzie przynoszą z domu noże bo nie maja czym pracowac , wozki do makulatury w fatalnym stanie kolka rozchodza sie na wszyskie strony trzeba ciagnac wozek który wogole nie jeździ a zaladowany folia i makulatura wazy ponad 100 kg
3
inga 2014-10-10 18:45:40
W tej firmie nie będzie dobrze już Golden Rule to tylko napis nic wiecej jaki opis taka firma beznadziejna!!! Niebedzie tak jak kiedyś jak była kierowniczka Edyta
była to kobieta która wiedziała co powinno sie robić każdy wiedział co do niego należy po prostu znała sie miała poukładane to wszystko i tyle jak by była dalej dalej byśmy pracowali. Zostało kilka dziewczyn za kadencji zawsze mówiła ze to są dziewczyny na które może liczyć!!! pomimo tego ze ją chciały usunąć z firmy szkoda ze tak ufała ty kobietom brak słów na ten temat. Aten kierownik to były zastępca prezesa żenada spadł na psy jak dawniej niestety takie życie i praca w Goldenie:):) pozdrawiam
ILONA 2014-10-10 21:01:48
Witam odnośnie ostatniego wpisu na temat Edyty to prawda była kierownikiem na miejscu i na poziomie.jasno mówiła czego oczekuje od pracowników wszyscy wiedzieli co mają robić było fajnie za jej kadencji szkoda ze jej niema tam chętnie bym wróciła:):) może podziękować swoim ludziom z Bąkowa których przyjęła do pracy i do dziś pracują wstyd że tak się zachowali co do jej osoby ale mieli co chcieli nową kierowniczkę Anke która szmaciła ludzi pomiatała a mówili ze za Edyte przyjdzie jeszcze gorsza i to prawda była!!!!! !!!!!praca jak wszędzie na zmiany i cieżka ale pracować wszędzie trzeba niestety czasami za marne grosze ale taka nasza Polska pozdrawiam
Tomasz 2014-10-20 23:07:51
Chciałem się wypowiedzieć na temat firmy Golden Rule do nie dawna pracowałem dostałem lepszą ofertę, jednak na temat Edyty to była bardzo dobra kierowniczka, rzetelna i uczciwa, niestety coś nie zagrało i musiała odejść, potem nastapiła następna kierowniczka z Brzegu to były 2 cięzkie lata , kumoterstwo, plotkarstowo, kolesiostwo , na zmianie 7 osobowej 4 pracowały inni to koledzy co mało robili , teraz jest nowy kierownik i zobaczymy, pracował wcześniej ale wtedy mało miał z magazynem do czynienia, teraz jest tam cały czas i jak trzeba to i z ludzmi pracuje, a co do stawek to są inne niż piszecie na dzień jest 7 zł a na noc 8,40 zł na ręke. Tyle miałem do powiedzenia.
:):) 2014-10-28 14:55:25
Od ludzi z Bąkowa to si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktoś kto pisze na nasz temat to jest w zajebistym błędzie no ale co się dziwić ludzi co tak piszą to w ogóle nie nadają się do pracy. Wiadomo czemu nie pracuja:) piszecie tu totalnie bezmyslnie
miśia 2014-10-28 17:42:24
Dobrze piszesz bo ci na gorze piszą tak z zazdrości ze juz nie pracują. A czemu ? Bo pewnie zostali zwolnieni za kradzież , alkohol za nierobstwo. Niestety trzeba zapierdol a nie opierdalac się:) w końcu skończyło się kolezenstwo kierownicze z pracownikami nie ma faworyzowania:) ha ha zenada
gladiator 2014-10-29 15:26:02
A czy Pani Anna od sieci Szympansów juz nie jest kierowniczką, zycze każdemu normalnej płacy, umowy, od 1 stycznia 2015 trzeba płacic Zus od smieciówek, aby tego nie odczuli pracownicy.. Jeśli jest normalny kierownik to niech płace jeszcze wzrosną, dodatki za nocki i chłodnie i może bęzie ok
pracownik 2014-11-06 18:28:39
A czego tu zazdrościć !? Pracy tylko na 2 zmiany czy nockoni i robienia za trzech ? Haha zenujace to jest to co tu wypisujecie .
OnA 2014-11-26 08:42:05
A więc tak u nas w Eurocashu (wcześniej Tradis) w Gdańsku, nie mamy jeszcze wypłat za miesiąc październik. Pracujemy za 7zł, bez żadnych ,,nagród,premiii, czy innych takich. Jest mniej więcej stała ekipa ludzi już od roku ,praca do lekkich nie należy ponieważ magazyn jest ogromny i wymogi też. Ale z racji że zawsze jest nas za mało to nikt aż tak bardzo nad nami sie nie ,,znęca". Ubezpieczenie? O jakim ubezpieczeniu pisze tam ktoś u góry? Jedyne jakie jest to zdrowotne. Z drugiej strony dziwne że na innych oddziałach ktoś dostaje premie a my w Gdańsku - NIE. Ciekawe jak długo będziemy czekać na pensje, czy wy pracujący w Golden też macie wypłate 15 każdego miesiąca?
aaa 2014-11-26 22:06:53
Tak wypłaty mamy 15 o ile się nie spóźnia a jak już wypłatę dostaniemy to tez wszyscy sa zdziwieni a to ten ma za malo a ten wcale nie dostal ..
Nie dość .ze człowiek robi za grosze to jeszcze jest oszukiwany zeby nie powiedziec okradany.
Szczery 2014-12-04 15:36:32
Witam pracowałem przez firmę Golden Rule umowa o dzieło lub zlecenie praca po 12 godzin 7 zł za godzinę taka sama stawka na dzień i na noc . Co miesiąc problemy z płaceniem na czas to jakaś firma krzak jest wykorzystują ludzi na maksa i zarabiają na ludziach w każdy możliwy sposób dosłownie na wszystkim tam tylko pipu brakuje bo ta firma już dawno powinna być zamknięta a ludzie którzy to prowadza pociągnięci do odpowiedzialności za to jak oszukują ludzi i kręcą na nich dla własnej kieszeni robiąc prosto w oczy z wszystkich idiotów -;) pozdrawiam
Ja 2014-12-04 15:40:17
Witam czy ktoś z was ma ubezpieczenie grupowe w Golden Rule ???? i czy jest to opłacane czy macie nr polisy by to sprawdzić ????????
Monika 2015-01-14 00:50:10
Witam. Pracował ktoś z Was w Golden Rule w Opolu w Carefour w Turawa Park ?
Oszukują na godzinach ? Dają umowę czy na czarno? długo się czeka na umowe dzień, tydzień ? napiszcie bo nie wiem czy mam tam pracować ?? Co radzicie ?
tymi tu 2015-01-21 23:18:19
Witam cała ta firma to jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] razem z tym Mackiem i jego niewiastami to banda oszustów i kłamców którzy tylko i wyłącznie kręcą ludzi na kase zwykła szajka która myśli ze jak ktoś sprząta to jest mało myślący i mogą im każdy kit wcisnąć to po prostu zwykły bur... ps. szkoda mi tego faceta jak można być takim idio...i nie mieć dla siebie za grosz szacunku by oszukiwac ludzi patrząc im prosto w oczy licząc na to ze ludzie to łykną -;) do czasu az ktoś nie wytrzyma i facetowi po prostu pys... obije i zamiast oni ludzi ludzie zaskoczą ich -;) pozdrawiam
Pafnoocy 2015-02-23 08:06:03
Witam,czy ktoś może pracował w Centrum Dystrybucyjnym Biedronka w Skarbimierzu? Mam okazję się tam przyjąć i chciałbym zasięgnąć opinii w sprawie tej firmy.Proszę o komentarze.Będę bardzo zobowiązany.Pozdrawiam.
gladiator 2015-02-23 16:20:32
Nie pchaj się tam, wyzysk, umowy śmieciowe, skubią na kasie, praca w chłodni bez odpowiedniej odzieży, dają kurtki bez sprawnych zamków, o marnej płacy nie wspomnę!
Oferty Pracy
2015-01-05
Żródło: Gowork.pl
Parzniew
(mazowieckie)
Firma sprzątająca poszukuje pracowników utrzymania czystości na terenie obiektu Biedrona w Parzniewie.   osoby zainteresowane proszone są o kontakt: Maciej 535-720-213
pracownik 2015-02-23 20:36:03
Pracownik utrzymania czystości Golden Rule sp. z o.o. 2015-01-05 Żródło: Gowork.pl Parzniew (mazowieckie) Firma sprzątająca poszukuje pracowników utrzymania czystości na terenie obiektu Biedrona w Parzniewie.   osoby zainteresowane[...]">@Oferty Pracy - 2015-02-23 20:36:03
zgadzam sie z wypowiedziami wszystkiczh.juz trzeci miesiac wyplaty na czas nie ma.jest23 i nic,nawet nie odbieraja od nas telefonu bo upominamy sie o swoje,magazyny szkoda gadac,maja nas gdzies,nie polecam chyba ze do czasu az sobie czegos lepszego nie znajdziecie,ja tak robie pracuje i szukam czegos innego bo lepiej pracowac u nich niz nie pracowac wogole


andrzej 2015-03-23 11:01:04
bzdura ja dostałem na start 6 zł , a jakie warunki jeszcze nie wiem to jest Biedronka w Wyszkowie , zobaczymy zaczynam 23 marca i kiedy zapłaca za te kilka dni to będzie zależało czy bedę tę zabawę kontybnuował .2 lata temu nie chcieli mnie przyjąć teraz wzieli nie pytając o nic a mam 54 lata ...
smieciasz 2015-04-29 16:30:42
firma golden rule bardzio prosi o podarowanie przez was koledzy o odzierz robocza bo pan kierownik nie moze kupic i trzeba sobie samemu kupowac z swoje z tej marnej wyplaty.kierownik ktory kosi trawe o1 w nocy ten to potrawi he






:) 2015-04-30 22:46:22
Śmiać mi się chce z ludzi którzy tak wypisują bezsensu . po pierwsze to tak kasa jest na czas a jeśli chodzi o odzież to nikt nie musi kupować sobie sam. a kierownik kosi trawę i bardzo dobrze bo przynajmniej pomaga a nie jak inni tylko spacerowali:) .i najważniejsze po co pisać głupoty na temat firmy przecież nikt was tam siła nie trzyma zawsze możecie się zwolnić. mogę powiedzieć jedno jak ostatnio podnieśli stawkę to odrazu przyszli ludzie spowrotem do pracy wiec nie jest tak źle .a robić trzeba wszędzie. pozdrawiam
oo 2015-05-01 16:25:01
święte słowa wszędzie trzeba robić a nikt tam siła nikogo nie trzyma:)
gladiator 2015-05-03 21:39:22
Kiedyś to odzież była dziurawa, rękawiczki dziurawe, jak się szło na mroźnie to kufajki były bez sprawnych zamków,fakt kasa była na czas.. i ta mizerna stawka, umowy śmieciowe, firma to taka przeczekalnia dla ludzi co do gara nie mają co włozyć, albo innych...
Adamus 2015-05-18 22:02:08
Tak czytam co poprednicy napisali i stwierdzam, że ludzie lubią bardzo nażekać.Praca jak kazda inna i stawka też.Czy ktos kiedyś szukał podobnej pracy i co znalazł i zarabia 5 tys miesięcznie? Raczej nie.Pracuję w tej firmie prawie 3 lata sa gorsze i lepsze dni jak wszedzie, ale wypłata jest na czas , niekiedy nawet wcześniej- a o tym nikt nie wspomniał.Jak juz ktos wczesniej powiedział - nikt nikogo na siłę nie trzyma.
jumbo 2015-05-19 08:19:54
trzy lata gościu chcesz powiedzieć ,że jest cudownie ściema totalna ,masakra i same problemy ,rotacja kosmiczna ,umowy śmieciowe i ty mówisz ,że jest wspaniale ... kto Ci kazała napisać ,albo sam chcesz uratować honor firmy...
też tam pracowałem więc nie czaruj a to co piszę poprzednicy to delikatna prawda ,która jest gorsza ADAMUSIE !
2
Nick 2015-07-29 06:57:43
Pracowałem nie długo ale opowiem coś kolwiek.
Firma jest troche dziwna,
Po1 kierownik to kierowca wozi ukraińców od świtu to nocy a na obiekcie halapas kota nie ma to wiadomo.
Po2 Brygadzistka zarozumiała małolata której się wydaje że jest piękna i cały dzień chodzi z teczkami od jakiś raportów kokietuje specjalistów i pracowników JM i nic z tego nie wynika.
Po3 wypłacalność ja dostałem obniżoną pęsje za przedwczesne odejście ale kierownik mnie uprzedził pretęsji nie mam ale słyszałem że niektórym jeszcze hajs wiszą po nie popłacili wszystkiego.
Po4 stawka 8 zlotych za taki młyn to mało a zapierdoll jak djabli.
Po5 ciuchy urzywane przepocone śmierdzące prane w pralce z mopami urzywane buty po pracownikach JM. Bo szkoda kasy na nowe przy takiej rotacji tez bym chyba nowych nie kupił.
1
cicha 2015-08-17 12:40:34
Nic gorszego nie widzialam w zyciu,porazka!najpierw rzady prowadzila pani A,kobieta bez skrupulow,wulgarna traktujaca ludzi jak smieci,uwazajaca ze nikt nie pracuje lepiej niz jej coreczki,nadmieniam ze one rzadko pojawialy sie,a jak juz to tylko po to zeby zajac sie chlopcami z kompletacji,zreszta magazyn az chuczal od ich wyczynow,wiecznie brakowalo wszystkim wyplaty,no z czegos trzebabylo dac wyplate corkom,potem pojawia sie kierownik pan M.niby idiota ale jakos dalo sie z nim zyc,zastepca kier.pan pajac T.totalna porazka!slownictwo zula spod sklepu,brak kultury i szacunku,no i super brygadzistka pani P.ta to wogole tragedia,wiesniara ktora uwaza sie za seksbombe,umowe o prace dostaja tylko mieszkancy wiochy B...zmiany tylko drugie i nocki,bo na rano pracuje elita z wyzej wymienionej wsi,pracuje sie bez dnia wolnego,a jak ktos chce jeden dzien odpoczac to slyszy ze moze wogole wypier...do obiwiazkow miedzy innymi nalezy zbieranie palet,wazacych od20do30kg.robi to kobieta wazaca niewiele ponad40kg,niejednokrotnie robiac to z placzem,gdzie jest inspekcja pracy???kazdego miesiaca pracownicy okradani sa z wyplaty,wiecznie brakuje po200,300zl.jakim cudem???oczywiscie bezkutecznie ludzie upominaja sie o swoje,slysza niestety tylko ze jak sie nie podoba to dowidzenia!! Az dziw bierze ze w tych czasach taka firma istnieje,ludzi traktuje sie jak smieci,alkoholicy ktorzy po dwa tygodnie pija sa najlepszymi przyjaciolmi kier...no i te ukrainki zatrudnione prowadzace pogotowie seksualne dla kierownictwa.moze jakas instytucja wreszcie zajmie sie tym burdelikiem i zlodziejami ktorzy tam rzadza???
4
Patrycja 2015-08-31 14:55:59
Proszę o kontakt wszystkie osoby które pracowały dla Golden Rule. Chciałabym pomóc. Mój numer telefonu to 516 444 102. Pozdrawiam i dziękuję!
nick 2015-09-26 18:15:26
rasiak jak widać to jeden z goldenków. chyba nowy kierownik.
ludzie ta firma to jakieś dno ukraińcy tyrają 12h cały miesiąc a do tego nie dostają kasy o braku umów nie wspomnę. itd itd
2
gladiator 2015-10-24 20:13:38
On jak się rozwija, to edukację na 2 klasie podstawówki rozumiem zakończył, jesli tak to się zgadzam..
Nick 2015-10-29 20:31:44
Kolejny wpis nowego kierownika, ta praca nie daje nic jak coś to UDAR.
Mloda 2016-09-26 15:41:37
Firma katastrofa! !!!!nie pchajcie się tam za żadne skarby...kierownictwo pomiata ludźmi poniża w najgorszy sposób rządzą tam mieszkanki bakowa robią karierę w śmieciach a noszą się jak dyrektorka hahaha żenada wypłaty żadne każdego miesiąca brakuje przy wypłacie sporej gotówki masakra ze ta firma istnieje
1
Mloda 2016-09-29 14:06:13
Haha nie rozsmieszaj mnie pracowałam tam bardzo długo i dobrze widziałam co tam się dzieje.tyral człowiek po17 godzin. Kierowniczka o1 w nocy bezczelnie dzwoniła do ludzi żeby do pracy w tej chwili przyjść. ..złodziejstwo i wykorzystywanie tego ze ludzie są zmuszeni pracować za grosze i w takich firmach żeby dzieciom dać jeść. ..to cała prawda poniżanie i gnojenie!!!!!!!!!pozdrawiam złodzieji którzy są tak perfidni
1
szok 2016-10-02 18:52:28
To super, że są w porządku dla swoich pracowników @Maniek, ale zastanawia mnie jednak czy wypłata u nich jest w pełni terminowa. Ciekawi mnie jednak jakich zarobków można się spodziewać, wiadomo? Dzięki
lol 2016-11-01 19:15:23
6 zł za godzinę ???? Z łóżka bym nie wstał za te pieniądze. Myślałem że czasy niewolnictwa się skończyły ale widać jestem w błędzie.
2
abra 2016-11-02 09:43:16
macie info stare stawka jest dużo wyższa ,a praca jak każda inna ,płacą na czas wiec nie narzekajmy .
2
Zostaw swoją opinię o golden rule - Skarbimierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie golden rule