brak logo

FlexLink Systems Polska

Sady

Opinie o FlexLink Systems Polska

do pracownika 2014-05-16 08:13:23
Nie bierzcie na serio powyzszych opinii-hej misiu kolorowy napisz na jakikm dziale pracujesz -jaka byla twoja kariera,czy byles konsultantem i jak dlugo to popgadamy na forum. Fakt zarobki i warunki pracy sa w tej firmie normalne.Choc wiem ,ze ci co teraz przychodza dostaja malo kasy. A najwiekszymi nygusami i gamoniami sa ci ,ktorzy tak mysla o innych a sami caly czs wala w h..a bo wiedza ze im nikt nic nie powie.Tak jak napisales-zyje sie jak w rodzinie.Pamietaj gosciu ze sa rowni i rowniejsi.Cos mi sie wydaje,ze jest twoja pierwsza powazna robota i myslisz,ze sie w tej firmie zestarzejesz.A jak ci pewnego dnia podziekuja to do studni wskoczysz
pracownik 2014-05-17 10:29:57
chcesz pogadac znajdz forum to jest strona z opiniami ktora wyrazilem widac masz problem ze zrozumieniem roznicy wiec niepotrzebnie sie unosisz w moja strone co tylko swiadczy o tobie
onanista 2014-05-17 12:12:22
Ciekawie... co raz bardziej ciekawie... liczę na więcej!
tez pracownik 2014-05-21 21:07:27
Ludzie gdzie wy sie chowacie w ... i innej wiosce koles ktory uklada kartoniki na palecie zjezdzajace z przenosnikow flexa na unileverze odbiera 3500
slepym radze przemyc oczy
socjal jest lepszy w biedronce polecam
panowa 2014-05-22 18:22:11
ryba-wieczny konsultant
bambalamba-bez komentarza
1
pirek165 2014-05-28 13:02:32
Firma na swiatowym poziomie?! wspolpracowalam z pania od marketingu, nie wiem kto ja zatrudnial, ale laska o marketingu wie tyle co ja o "tych z marsa" ;-) zorganizuje raz w roku targi i nazywa sie marketingowcem! jak czytam w jaki sposob oni zatrudniaja pracownikow po znajomosci to wszystko juz wiadomo, siedzi laska relaksacyjnie w marketingu, pierdzi w stolek prawie caly rok nic nie robiac i pewnie jeszcze dobrze zarabia po znajomosci ;-) moze lody komus stawia ;-)bo pieje jakby orgazm dostawala!
pirek165 2014-05-28 13:14:10
polecam pani smurawie poglebic wiedze na temat marketingu w wolnych chwilach, zamiast pierdzic w stolek z nudow calymi dniami, targi juz sie skonczyly ;-)
baltazarziom 2014-05-28 14:07:21
'prawie jak w rodzinie hehe' dobre ziom, pracowalem w tej firmie i potwierdzam ze dobrze jest, zarobki administracji czyli ksiegowosc, customer service, marketing sa bardzo dobre jak na taka spokojna robote, dziewczyny planuja sluby, zachodza w ciaze potem se wracaja po polowie roku do spokojnej pracy, potem ewentualnie znowu zachodza w ciaze i znowu wracaja do firmy i spoko jest,firma zatrudnia na zastepstwo dodatkowe osoby i dobrze jest, a sprzedaz i inżynierowie projektow naparzaja non stop, żeby firma miala zyski, pozdrawiam panie z biura
Zuzaol 2014-05-28 14:51:26
szukacie ludzi do ksiegowosci? odbylam 2 staze polroczne w miedzynrodowej korporacji,angielski na poziomie bardzo dobrym, wloski na pozomie dobrym, do tej pory zajmowalam sie rozliczaniem delegacji, ksiegowaniem, opisywaniem fv, wyslaniem monitow. Gdzie mozna znalezc na waszej stronie kontakt do dzialu ksiegowosci albo rekrutacji? niektore firmy na swojej stronie zamieszczaja oferty pracy!a wy jak szukacie pracownikow?
ketanol 2014-05-28 16:10:44
a mi sie ta praca podoba-jestem liderem-chodze,wypytuje,obgaduje,podp....lam,ciagle mi w dupie zle,ze pracownicy malo robia.lubie te prace-pare razy dziennie na popoludniu wychodze na papieroska-przeciez mi wolno- jestem bogiem.kierownik dal mi telefon sluzbowy na ktory kilka razy dziennie dzwoni moja ukochana i mowi mi co slychac,co na obad itd.a jak moji podwladni rozmawiaja przez telefon to zaraz ich opierdole i podpierdole do mojego kierownika.lubie mojego kierownika bo moge mu o wszystkim powiedziec i zawsze mnie wyslucha.i wierzy mi we wszystko co mowie.
moj ulubiony pracownik to piegowaty rudzielec ryba.to nic ze oprocz pikowania nic nie umie ale ja potrzebuje takich ludzi co duzo robia i przy tym kapuja innych.nie wiem moze kiedys za pare lat dam mu sznse i zostanie pracownikiem flexa.wiem ,ze o tym marzy.
podsumowujac jest to praca moich marzen,czuje sie spelniony i jesli mi zdrowie pozwoli to chce tam pracowac do emerytury.
1
garbek 2014-05-28 22:35:42
z tego co wyczytalem, firma niedlugo bedzie zatrudniac wiecej ksiegowych niz sprzedawcow i inzynierow razem wzietych hah tylko co ta ksiegowosc bedzie rozliczac?
Goska 2014-05-29 13:13:04
co sie czepiacie, jednemu odpowiadaja takie zarobki a innym nie to niech sobie szukaja czegos innego ,my kobiety lubimy stabilizacje i takie cieple posadki a ze przy okazji dobrze placa to jeszcze lepiej
zenek 2014-05-29 14:53:28
nie wiem jak jest w biurze ale na dole jest nie za ciekawie.na magazynie rzadzi dzieciuch.ups.. przepraszam rzadzi sweter ale on nic nie ogarnia(kiedys kazal spakowac linijke).dzieciuch smieje sie z niego za plecami bo wie ze za jakis czas to on bedzie rzadzil za niego.a dzieciuch jak to dzieciuch-ma wygorowane ambicje.slucha bambalun i uszatych.ale co mu sie dziwic to jego pierwsza powazna praca.mowi pracownikom o zasadach a sam ich nie ma.ogolnie robota dobra ale psuja ja takie chwasty jak bambaluny o duzych zrenicach(co sie buja jak pie....y rezus) ,uszate kapusie.ogolnie gdyby kierownictwo wytepilo te chwasty to byloby ok.
polecam prace na magazynie dla mlodych po szkole jaka pierwsza robote-ktorzy nie maja swojego zdania.
pepuszka 2014-05-30 19:13:03
slyszalam ze firma potrzebuje ksiegowych? gdzie ta oferta jest zamieszczona? czy potrzebujecie kogos z 3 letnim doswiadczeniem czy wiekszym? , pracowalam w 4 biurach rachunkowych wiec doswiadczenie mam bogate, uzywalam angielskiego w pracy, posiadam licencjat z rachunkowosci, jestem panienka i planuje zakladac rodzine dopiero kolo 30tki ,prosze o kontakt gdzie mozna wysylac cv bo nie moge znalezc na pracuj.pl
mariusz 2014-05-31 12:42:57
monter po szkole ile wezmie ?
Nati 2014-06-02 10:12:28
wakacje sie zblizaja cy firma szzuka stazystow do dzialu hr?
Teddi 2014-06-02 16:26:05
heheheee kiedys pracowalem w sprzedaży i nie polecam , male zarobki i jeszcze dziwne jazdy o wypracowane premie o ktore trzeba bylo sie wyklocac, smiechu warte
KaTeRina 2014-06-02 18:46:35
przyjmujecie tylko stazystow? mialam 3 lata przerwy bo przebywalam na urlopie wychowawczym i teraz chcialabym wrocic do pracy zawodowej,przed urlopem pracowalam jako specjalista ds.personalnych w Nivea Polska a wczesniej w kilku znanych firmmach rekrutacyjnych, mam dosyc duze doswiadczenie i zapal do pracy, na jakiego maila mozna slac swoje cv
1
Pracus 2014-06-03 13:57:13
tej alaa ! hry w tej firmie usnełly albo na wychowawczym sa :-/
Marguinez 2014-06-05 14:32:06
To chyba pracowałeś w innej firmie, bo ja pracuję tu w sprzedaży i zasady prowizyjnych wynagrodzeń są jasno określone i respektowane. Chyba bym Cię spotkał, ale w tym dziale malkontentów akurat nie widziałem
Anka 2014-06-06 13:21:41
alla podobno lubią zatrudniać panie kolo trzydziestki :-D a lata doświadczenia nie są takie istotne ;-D
1
suchej panowa! 2014-06-21 18:36:35
co do PSD to robota i ludzie o.k. Miło wspominam jak chodziłem tam na wypomóżki.Spokojna robota bez nerwów.(usunięte przez administratora) Pozdro dla regularnego impotenta ryby!
obecny 2014-06-22 18:53:38
a vw już rekrutuje czy był ktoś na rozmowie podobno lepsza kasa
blbb 2014-06-25 20:37:42
staz jest do ogarniecia(poslaniec)ale awans nie tutaj
blbb 2014-07-01 23:18:47
jezeli jestes z rodziny lub bliskich znajomych "góry" to nie tylko awans jest mozliwy ale specjalnie dla ciebie bedzie stanowisko nie bardzo wiadomo po co i inne fajne dodatki super robota (usunięte przez administratora)
blbb 2014-07-01 23:24:00
co do wczesniejszego pytania ( pomocni przelozeni )odpowiem pytaniem
Jak przelozony moze byc pomocny jak nie ma pojecia o wykonywanej pracy przez pracownikow?
biurkowy 2014-07-02 22:40:00
Próbuj do księgowości lub marketingu bo niedługo powinno sie cos zwolnić a i może hr będzie pomocy poszukiwać bo pracy przybedzie
Moniś 2014-07-07 11:12:07
gdzie zamieszczacie swoje oferty pracy ?inzynierow poszukujecie ? czy kobiety sa mile widziane u was na takich stanowiskach? mialam 3 lata przerwy bo na wychowawczym bylam, tak sie jakos poukladało i teraz chetnie wrociłabym do zawodu
zarobic 2014-07-09 00:59:25
najwiecej mozna zarobic na szparagach w niemczech
Ewcia 2014-08-13 14:26:45
ja slyszalam ze jest to świetna firma, bardzo tolerancyjna dla kobiet w ciazy, po maciezynskim mozna swobodnie wrocic do pracy i ewentualnie planowac drugie dziecko czy trzecie nawet,nie stresujac sie ze cie ktos wykopci , nie to co w innych firmach, dobrze ze jeszcze istnieja takie firmy
Val 2014-08-15 01:07:53
Jeżeli pracownik jest kulturalny, pracowity i maksymalnie zaangażowany, to może zadzwonić do sekretariatu w firmie i zapytać o ofertę. Albo poprosić o kontakt z kierowniczką HR-u. A jak ma odwagę spróbować, a warto, to sam oceni. Uważam, że Flexlink takiej osobie przypadłby do gustu. A wynagrodzenie? Jak sobie pościelesz... Pracowitość to pożądana cecha pracownika w FL. Oczywiście wielu jest przeciw, ale osoby takie prawdopodobnie mają zatarty obraz samych siebie podczas pracy. Niektórym wydaje się, że są wręcz ponadprzeciętni. A w rzeczywistości są bardzo słabym wsparciem dla pracodawcy. Jeżeli masz pewność, to na co czekasz? Przyjedź na Plewiska... Działaj
Nina 2014-08-18 21:00:40
w zakładce praca nie widzę żadnych ofert pracy? gdzie są te oferty o których piszecie?
Leszek 2014-08-20 13:03:17
jak sobie poscielesz i komu zrobisz dobrze heh, wojek, ciotka, brat, siostra, maz, zona, heh ale zawsze mozna zadzwonic do sekreteriatu czy do hr i zapytac o oferte heh, a najlepiej poinformuje cie o ofercie magazynier heh on jest na biezaco z takimi informacjami heh
fofo 2014-09-18 00:33:51
dzis bylo fajnie. ucho rozwalił najnowszy wózek uderzając w regał;) w podobnych przypadkach powinno być badanie alkomatem ale ucho nie podlega normalnym procedurom w firmie. Dobrze, ze regał sie nie zawalił... mogli zginąc ludzie ale to ucho więc mu wszystko wolno;)
1
ucho 2014-10-04 21:02:24
ucho to ucho-on i ten jego pozal sie boze kierowniczek.chamstwo i drobnomieszcznstwo.toudi i jego księciunio!
pracownik 2014-10-13 18:58:26
Witam chciałbym się podzielić opinia o firmie flexlink wiec moze z grubej rury zarobki sa cienki jak barszcz od managera inżyniera o monterach nie wspomnę jestes w tej firmie jak zło konieczne jak jest robota to zasuwasz jak zwierze korporacyjne dorobić to się mozesz tylko w tej firmie nerwicy (prawdziwe). Dobra robota na przyuczenie poznanie technologi. Nie polecam firmy mała firemka zarządzana przez mafię. Niestety większość negatywnych komentarzy to prawda firma która chwali sie pięknym certyfikatami wysysając przy tym z pracownika maksimum dając od siebie minimum koniec
szczery 2014-10-18 13:41:53
mlodziak jestes idealny (nie masz doswiadczenia )wal do wlodzia albo slepego (oni nie maja pojecia o robocie) jestes przyjety za 9 na godzine i pamietaj ze zawsze mozesz zrobic cos dla firmy po godzinach w weekendy i swieta za darmo
ciekawostka 2014-10-18 13:49:55
czytam i tak sie zastanawiam ewcia i goska 33 co do zachodzenia w cize jest taka prawidlowosc czy jest to sposob na ucieczke od odpowiedzialnosci a moze nawet od zwolnienia
jednemu takiemu zwolnili zonke po okresie ochronnym byl "bardzo zadowolony" a jego wypowiedzi na temat firmy nie da sie zacytowac
punkt widzenia ... 2014-10-18 13:59:13
opinia (ja z malej wioski bez praca)super firma, i takie tam (gdzie lepiej...)
opinia (ja z doswiadczeniem w korporacjach) wiekszego syfu nie widzialem
opinia (ja po studiach)wytrzymam 2 lata wpisze sobie w cv i s........m
opinia (znajomy zalatwil)znowu musze wstac na 9 ale juz moge zmienic auto na nowszy model a juz 14 wrzuce jeszcze fotki i spadam do domu
praca 2014-12-01 11:40:38
w jakich działach szukacie pracowników bo szukam pracy na stałe ?czy zatrudniacie tylko rodzinę? 8 zl na reke mnie nie interesuje bo musze wymienic samchod na nowszy model ?dlaczego zwolnili żonę tego pracownika?
1
Mati 2014-12-23 13:17:54
tej zatrudnili kogos w marketingu bo nawet polska strone internetowa maja! a w zakladce praca wszystkie informacje mozna znalesc !
sweter magazynowy 2015-01-11 23:09:19
Ludzie trzymajcie się z dala od tej firmy. gorzej już być nie może. z miesiąca na miesiąc wymyślają co raz to nowsze i głupsze decyzję. z tego co wiem to połowa magazynu (i nie tylko) rozgląda się za nowa pracą. przyjmują cie przez agencje i pracujesz przez nią po 2 - 3 lata i wciąż nie przyjmują bezpośrednio. a co za tym idzie, zarabiasz mniej niz reszta co jest bezpośrednio zatrudniona i na dodatek nic Ci sie nie nalezy. Szkoda czasu, lepiej zahaczyć się w innej firmie na poziomie i próbować z nią wiązać przyszłość. Przynajmniej może cię docenią. Tutaj rządzą ludzie którzy nie mają pojęcia o pracy a zgarniają za to olbrzymie pieniądze. Same układy-układziki. Ręce opadają!
cwetr 2015-07-28 22:20:26
Dno kompletne nikomu nie polecam zero przyszłości.
Ucho 2015-09-04 16:14:55
Dno, muł i wodorosty! Nie polecam.
Szuka pracy 2015-10-12 14:00:26
Jak się sprawy mają w biurach, w dziale zakupów. Słyszałem, że kierownik to całkiem sensowna osoba, motywująca swój zespół do pracy. Potwierdzicie? Proszę o więcej rzetelnych informacji
2
Andzej 2016-09-02 19:55:38
Ciekawe dlaczego stamtąd wszystkich dyrektorów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w ciągu kilku miesięcy?
xxx 2016-09-05 09:44:37
Wszystkich zwolnili, czy sami odeszli? Rozumiem, że są jakies problem w tej firmie?
xxx 2016-09-05 09:44:50
Wszystkich zwolnili, czy sami odeszli? Rozumiem, że są jakies problem w tej firmie?
er 2016-09-06 22:36:44
@xxx a skad takie infromacje? wydaje mi się ze gdyby tak było to po prostu teraz posypalby się rozne oferty pracy w firmie tzn. bylaby duza rektuacja a ja na chwile obecna nie widze żeby cokowiek się pojaiwlo wiec napisz proszę co masz tutaj na mysli
Jan nowak 2016-10-24 21:36:31
znaleźli już operations managera?
Zostaw swoją opinię o FlexLink Systems Polska - Sady
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FlexLink Systems Polska