brak logo

ECO-HOGAR

Łódź

Opinie o ECO-HOGAR

Paweł 2009-08-21 14:08:43
UWAGA NA TA FIRMĘ Z HISZPANI POSZUKUJĄ PRACOWNIKÓW,ŻEBY ICH [usunięte przez moderatora] TAK JAK MNIE.RADZĘ BYĆ OSTROŻNY.JEŚLI KTOŚ JEST CIEKAWY TO NIECH PISZE NA FORUM NAPEWNO ODPOWIEM.
michał 2009-08-22 10:58:07
Niestety nie ty jeden się naciołes ja też tam miałem pracować i tylko sobie zepsułem renomę u swoich zanajomych,teraz musze sie gęsto tłumaczyc wszystkim,że to nie moja wina
krzysiek 2009-09-08 13:50:09
Trochę zaniepokoiłes mnie swoją wypowiedzią. Czy mógłbyś napisać coś więcej? Do mnie przysłali kontrakt i wydaje się być ok, ale może tylko tak się wydaje....
Ania C 2010-04-18 23:03:17
Witam,
wlasnie natrafilam na oddzial firmy ECO-Hogar w Hiszpani- poszukuja kogos do pracy w sprzedazy i czestych podrozy do Polski...
oferta zbrzmi troche tajemniczo i jakby sie okazalo ze to firma nie godna zaufania to bede wdzieczna za wskazowki - przede wszystkim interesuje mnie w czym tkwi problem... ???
dzieki za pomoc,
pozdrawiam !
s 2010-05-04 18:44:28
Na czym konkretnie polega to wykorzystywanie pracowników przez ECO-HOGAR?
xxxxx 2011-01-14 22:16:10
ofiara xxxxx. Tylko prosze o jedno. Niech to nie bedzie referencja ani hiszpanow ani firm hiszpanskich. Krzyki, grozby, przeklenstwa, etc..
345 2011-01-19 21:55:48
O co chodzi z ta firma? Czy ktos pracowal dla nich w Hiszpanii???
mam isc tam na rozmowe i nie wiem czego sie spodziewac po przeczytaniu opinii..
aparatka 2011-01-22 17:28:20
Proszę kogoś o opinię na maila: mdaraa@wp.pl,mam zacząć pracować w tej firmie, czy rzeczywiście nie warto z nimi współpracować?? Pozdrawiam i z góry dzękuję za opinie
mzg 2011-04-20 00:10:11
s - 2010-05-04 18:44:28

Na czym konkretnie polega to [usunięte przez moderatora] pracowników przez ECO-HOGAR?


Uwga! Szukaja takze jako Proyectos Procodal s.l
anonim 2011-09-20 22:47:23
Brak zapłaty za prace, krzyki, presja, niemiła atmosfera,ponadnormatywny czas pracy itp.Poza tym fatalna organizacja, brak decyzji.
2xXXXXX 2011-11-09 22:59:33
Czy ofiara xxxx może się ze mną skontaktować, byłoby milo. Pare razy próbowałam z tobą porozmawiać. Masz moj numer i mali. Czekam na kontakt.
Zatroskani 2012-03-25 23:54:43
ehlcg en Ciempozuelos, Madrid to ogłoszenie o prace to tez Eco-hogar przestrzegam wszystkich.Szkoda czasu na wysyłanie CV. Firma nie godna polecenia, można się tylko nabawić stresu, leku przed wszystkim i wszystkimi.Zastraszanie i presja to codzienność.Uwaga i to jest najważniejsze Oni po prostu nikomu nie płacą.
raww 2015-01-14 19:10:41
Właśnie, co takiego stało się z firmą eco-hogar, bo jak szukałem informacji w Internecie, to nic nie znalazłem, dopiero tu na forum odniosłem jako taki sukces. Widze, że ktoś odświeżył niedawno temat, ale tez nie napisał żadnych konkretów, a ostatnie komentarze były w maju 2013 roku.. Może oni już nie działają?
jagna 2015-03-25 14:20:35
a ja znalazłam informację że otwarto biuro eco hogar w Sokołowie.Informują że w Sokołowie planują budować mieszkania na własność wedle standardów europejskich tak zgodnie z ochroną środowiska i z zastosowaniem energii odnawialnej.Więc jak widać działają.Nie ma co prawda inf o zatrudnieniach ale może się coś pojawi
janka 2015-04-20 14:25:24
więc jagna jest to nadzieja że będzie więcej pracy i będą więcej ludzi może potrzebować. jeśli ktoś wie o jakichś ich potrzebach kadrowych teraz to niech proszę napisze co i jak
Zostaw swoją opinię o ECO-HOGAR - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECO-HOGAR