brak logo

Samui-Spa

Poznań

Opinie o Samui-Spa

Spafanka 2014-11-20 15:54
Każdemu polecam, jest czysto i profesjonalnie, fajne pakiety spa w prezencie
1
evelona 2015-04-02 18:07
super masaże i świetna atmosfera, chciałabym pracować w miejscu z takim klimatem!
1
lubieszpinak 2015-04-26 15:10
Pracowalam tam okolo 3 miesiecy, niestety z przyczyn osobistych musialam odejsc, zaluje.. Praca w Samui to praca do ktorej lubi sie przychodzic, bez zadnych lękow i stresow jak w niektorych salonach, z kazdym mozna sie dogadac, wlascicielka bezkonfliktowa.. jesli macie tylko okazje to polecam pracę w tym salonie każdemu!
Karolina 2015-05-28 17:30
mila atmosfera w pracy, szefowa wypłacalna, brak opóźnień w wypłacaniu wynagrodzenia, z wolnym raczej tez nie robi problemów, super, możecie śmiało iść na rozmowę ( o ile zostaniecie zaproszeni ;) )
IGA 2015-06-06 15:44
czesto odwiedzam to miejsce, milo wspominam kazdy pobyt, nigdy tez od nikogo z personelu nie uslyszalam zlych rzeczy na temat pracy w tym miejscu. Musi byc okej..
kasia 2015-06-13 13:15
moja kolezanka pracowala tam 2 lata na rececji i nie narzekala, jesli chodzi o pracodawce nigdy nie bylo problemow, teraz ja wlasnie szukam pracy moze uda mi sie tam dostac, ale zawsze wole sprawdzic jeszcze wasze opinie ;)
fiola 2015-07-19 16:38
Polecam każdemu współpracę w Samui Spa, rewelacyjny salon http://www.samui-spa.pl/ !!!
emila 2015-08-04 16:54
nie tylko solidne salon jako pracodawca, ale rowniez jesli chodzi o ferty dla klientow, siwetne promocje na kieszen kazdego(usunięte przez administratora)
Fak 2016-05-18 18:10
Mam nadzieję, że to się zmieni, bo ostatnie ogłoszenia są z 2014 roku z tego co wiem, ale to chyba do przeżycia, tak przynajmniej sądzę, sytuacja jest spoko, ale musisz wysyłać CV bez czekania na oferty od nich, bo generalnie może takich nie być przecież
Zostaw swoją opinię o Samui-Spa - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samui-Spa