GOMEZ

Suchy Las

Opinie o GOMEZ

pracownik 2014-10-20 15:37:10
Praca w Gomezie jest normalna :) Jak chcesz popracować to i zarobić się da. Jak komuś się pracować nie chce, to niech nie narzeka na forum, że jest źle i tragicznie, ponieważ "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". Atmosfera w pracy OK. Ja nie czuje się wykorzystywana i nadal tu pracuje.
2
arka_grec 2014-10-21 16:11:00
Jak dana osoba ma silną, zabawową osobowość, lubi kontakt z ludźmi i potrafi odpowiednio zachowywać się w kontakcie z klientem premium, to odnajdzie się bez problemu. Atmosfera fajna, polecam :]
lenonka 2014-12-27 00:46:55
Witam, zajrzałam z ciekawości na stronę, ponieważ poszukuję opinii o moim ewentualnym przyszłym pracodawcy, który oferuje mi pracę w zawodzie - praca z dziećmi. Aktualnie pracuje w Gomezie i nie podzielam opinii, które znalazły się powyżej. Praca jest faktycznie wymagająca, ale głównie pod koniec roku, w okresie od Gomez fashion Night do Świąt (wiem, bo pracuję trzy lata). Pensje są na czas, są wyższe niż w innych sklepach odzieżowych i co najważniejsze - MAMY UMOWĘ O PRACĘ. Jak dotąd w trakcie moich czteromiesięcznych poszukiwań żaden pracodawca mi tego nie zaoferował. Tak więc, nie narzekajcie Panie i nie oczerniajcie firmy na forum, bo to nie jest fair.
3
ile 2015-01-10 09:39:57
Ktos napisze w koncu ile zarabia się w gomezie?
6
ileile 2015-01-31 12:18:28
Hm, no na chłopski rozum to netto. :) A wie ktoś może, ile zarabia się w Gomezie jako pracownik biurowy (zarządzanie treścią w sklepie internetowym)?
niki 2015-02-16 22:01:54
Usuwają niewygodne wypowiedzi , zostawiają tylko te które pasują do ich obrazka .
5
Dionizy 1983 2015-02-18 00:00:59
Cóż, w Gomezie pracy jest dużo. Firma intensywnie się rozwija, stawia na osoby mocno zaangażowane i takich ludzi docenia.Zarobki przyzwoite, można spróbować sił w różnych działach - nie zawsze jest łatwo, ale z reguły ciekawie. Fajna branża, marki z najwyższej półki. Polecam osobom, które odnajdują się w takiej kulturze organizacyjnej.
pracownik 2015-04-23 17:46:19
Prawdę niezwłocznie kasują .
7
Mela 2015-06-10 17:41:02
Jutro mam rozmowe kwalifikacyjną, wie ktoś co mnie czeka w tym sklepie?
Chce wiedzieć czy szefostwo jest spoko i czy jest szansa na zarobek w tym salonie?
melka 2015-06-15 17:01:35
i jak po tej rozmowie? podzielisz się wrażeniami?
Kondzio 2015-06-30 19:11:06
Czy może mi ktoś wysłać informacje gdzie kupują ciuchy do sklepu?

Kontakt ( usunięte przez administratora )
Prawziwe info zostaną wynagrodzone
3
topaz 2015-07-04 19:38:52
Jeżeli co chwila pojawia się ogłoszenie o pracę w tym sklepie to chyba więcej mówić nie trzeba? (usunięte przez administratora)
7
pracownik 2015-07-13 10:13:09
Z przykrością stwierdzam, że na tej stronie wylewają żale jedynie osoby, które zwyczajnie "chciały zarobić i się nie narobić".
Pracy jest dużo- to prawda. Tylko weźmy pod uwagę z czego to wynika- wieczne urlopy na żądanie i L4 koleżanek z salonu. Gdyby wszyscy wzięli się do pracy i przestali narzekać nikt nigdy nie musiałby zostać ponad plan.
Miejsce pracy jest fajne, wynagrodzenie ok, przede wszystkim na dzień dobry jest umowa o pracę, a nie śmieciówki jak w innych firmach. I można awansować. A jak ktoś ma aspiracje to nawet może przeskoczyć do innych działów.
Gdyby było tak strasznie, jak tutaj wszyscy piszą, to chyba nie byłoby tylu wieloletnich pracowników!
6
zati 2015-07-19 21:33:00
Nie jest tak strasznie jak co niektórzy tutaj piszą- parę rzeczy można poprawić, ale bez przesady, praca jest w porządku.
2
Ona 2015-07-28 13:54:56
podzielam zdanie....
6
agata-była pracownica 2015-08-03 14:50:50
oczywiście po dwoch tygodniachzrezygnowałam
6
zadowolona 2015-08-20 22:08:29
Czytam te opinie i szczerze nie bardzo rozumiem niektóre osoby. Pracuje w Gomezie od niedawna, ale jest naprawdę fajnie. Zgrany zespół, przyjazna atmosfera, a jak czegoś nie wiesz to zawsze ktoś pomoże. Wydaje mi się, że negatywne opinie wystawiają osoby zmęczone życiem, które narzekały by na jakiegokolwiek innego pracodawcę… Osobiście polecam firmę w 100%, zarobki są spoko, więc ludzie nie szalejcie i nie wierzcie w opinie desperatów… O awansach też słyszałam, wystarczy się wykazać :)
3
zadowolona 2015-09-18 10:24:07
Nie ma sensu kłócić się z Tobą. Masz swoje zdanie i ok. Ja mam swoje i wnioskuje to z obserwacji ludzi, którzy na moich oczach "poszli poziom wyżej". Mam wrażenie, że masz jakiś swój prywatny interes w oczernianiu firmy. Prawda jest taka, że mało kto z zadowolonych pracowników pomyśli o napisaniu opinii, ale gdyby ich zapytać personalnie to są zadowoleni. Negatywne opinie wystawia odsetek, za to z dużym zaangażowaniem przez co wygląda to tak jak wygląda. Szkoda, że takiego zaangażowania te osoby nie wkładały w swoją pracę... No ale "hejtować" jest przecież łatwiej...
2
habas 2015-09-29 18:49:23
gdzie tak jest? na jakim dziale
blabla 2015-10-07 10:05:45
Nijak te opinie mają sie do faktyczna praca w Gomez. Normalna firma, normalna praca. Nie wiem czemu odstraszacie innych. Bez sensu takie opinie, a jeszcze mozecie kogos obrazic tylko. Jak się nie jest podpisanym to łatwo rzucać opinie - a może nawet pracownicy tego nie piszą tylko ktos kto ma w tym interes.
nowi 2015-10-19 13:15:34
Fajna firma! Krótko jestem, ale super samodzielność i naprawdę ciekawe zadania. Pracy dużo... ale ja to lubię. Mi się podoba. Atmosfera mega spoko, ludzie sympatyczni.
2
Już nie taki nowy 2015-10-19 16:07:06
Ja pracuję od ponad roku i pozwolę sobie na pewien komentarz, bo już mam dosyć tych pisanin powyżej.
Jeśli chodzi o rozliczenia- to nie mam zastrzeżeń, wszystko ok. Atmosfera naprawdę miła. Ilość pracy zależy od okresu, jak wszędzie. I jak wszędzie można by znaleźć punkty do poprawy, ale ogólnie to firma na plus. Naprawdę można się w niej rozwinąć, tylko trzeba chcieć, a nie skupiać się na narzekaniu.
Nie do końca rozumiem powyższe zarzuty- podejrzewam, że co niektórzy pracownicy nie potrafią odejść z klasą. Szkoda, że zniechęcacie innych i obrażacie przy tym część osób pracujących.
gomezowy 2015-10-23 16:11:35
Różnice w opiniach biorą się z tego, że część niepracujących mści się na firmie nie wiadomo za co... Zawsze napiszą tylko Ci co są niezadowoleni. Ja oceniam firmę pozytywnie i taki komentarz powinien wystarczyć.
1
abeabe 2015-11-04 19:05:19
ja pracuje tu od kilku miesięcy, pracuje w świetnym dziale, fajna praca, fajni ludzie. Wiadomo, że coś bym sobie znalazła żeby ponarzekać, nic nie jest doskonałe. Mam wrażenie że te opnie piszą bardzo młodzi ludzie, którzy w życiu się nie narobili, nie mają żadnego doświadczenia, żadnego porównania, jest to ich pierwsza praca i za dużo się filmów naoglądali. Może spróbujcie w budżetówce tam podobno jest większa opcja na relaks.
Być może kiedyś przyjdzie mi to odszczekać, ale na razie lubię chodzić do roboty
p.s. chociaż kokosów nie zarabiam
Pracownik 2015-11-07 23:10:47
Strasznie Ci współczuje takiego postrzegania ludzi i braku empatii. Z takim postrzeganiem nic dziwnego ze ci się tam podoba. Mlodzi sa świadomi z tego ze stać ich na coś więcej niż gomez ot cała filozofia.
janiehejtuje 2015-11-10 09:27:04
Kolejny przykład hejtu za wszelką cenę... dali 3 bilety, a mogli nie dać wcale to po pierwsze... a po drugie to z tego co wiem i zostało mi przekazane to biletów było o wiele więcej, ale zostały wyróżnione jakieś najlepsze działy i najlepsi sprzedawcy. Ja tam się cieszę, że dają nam bilety. W poprzedniej pracy nie dawali nic.
mniam! 2015-11-10 16:51:00
Ha! A dzisiaj były rogale i to dla wszystkich :) Smacznego!
A z tego co wiem to te bilety do teatru nie byle jakie... Ceny na stronie ok 100zł...
2
nowa 2015-11-12 16:15:12
fajna firma, polecam
spinacz 2015-11-24 16:16:54
Ostatnio jest coraz lepiej, faktycznie widać że firma się rozwija w mega tempie :)
ktoś 2015-11-30 09:13:26
To prawda :) Mam podobne odczucia i naprawdę dobrze się tu pracuje.
happy 2015-12-07 15:01:10
pewnie, że dobrze :) to jest taka firma, że zespół jest świetny i naprawdę zawsze można na kogoś liczyć :) może czasem są jakieś problemy, ale ludzie wszystko nadrabiają
przyszly.nowy 2015-12-30 17:24:29
Ja też zaaplikuję, podobno coraz bardziej się rozwijają :)
karla123 2016-01-12 23:49:14
A jak duża jest ta firma - w sensie ile tam pracuje osób.
pracownik 2016-01-13 15:53:04
firma dość duża, na pewno ponad setka i ciągle ktoś nowy przybywa :) widać, że się rozwijają :)
roger 2016-02-18 08:44:32
Pakiet MultiSport jest nowy w firmie i się z niego mega cieszę. Dużo wejść na siłkę i inne miejsca. W sumie czekałem na to najbardziej. Oby tak dalej!
mlask 2016-03-23 09:16:04
Ja widziałem, że ofert jest więcej. Na ich stronie jest pełno ofert. Widać, że się rozwijają :)
Ania 2016-04-08 15:15:50
Ile zmian jest na magazynie w sklepie internetowym? jak się ogólnie pracuje? jakie zarobki?( usunięte przez administratora ).
Domod 2016-04-08 17:13:19
( usunięte przez administratora ) Zmiany są dwie, a pracuje się super. Atmosfera bardzo fajna, zgrany zespół itp. Ogólnie są też dodatkowe rzeczy takie jak karty na siłkę i opieka medyczna. Kiedyś nawet część zespołu była zaproszona na kolację w ramach wyróżnienia :)
estry 2016-04-15 10:08:59
Co za różnica czy pracujesz dla Apple, Gomez czy Biedronka jako magazynier - pieniądze płacone są za Twoje umiejętności a nie uzależniane od wartości marki
Blabus 2016-06-05 10:34:41
Czesko zarobki są spoko, wiadomo że każdy gada co innego ale ja uważam że jest naprawde ok. Moja poprzednia firma nie płaciła na czas, albo wcale nie płaciła. Nie przestrzegała żadnych przepisów i miała gdzieś pracownika. Tutaj, można się bardzo szybko rowijać :) Atmosfera mega spoko, a imprezy integracyjne i ludzie super :)
Mir 2016-06-07 13:43:14
Hej, a jakie są zarobki w zarządzaniu treścią i w jakich godzinach i dniach sie pracuje? bardzo proszę o info. Serdeczne dzięki:)
4
małpa 2016-06-20 13:40:08
serdecznie odradzam pracy tam... wiem co mówię pracowałam tam trochę czasu -( usunięte przez administratora )
Ala 2016-07-25 14:27:03
Cześć, bardzo chciałabym pracować w takiej firmie jak Gomez, mam duże doświadczenie jako kupiec i category manager, ale wyslalam rok temu cv i nie bylo zainteresowania :(. Mysle, ze moglabym dużo wnieść do tak ambitnie rozwijającej się firmy, ale jak się dostać choćby na rozmowę?
Marcik 2016-10-02 23:42:22
Ogłoszenie na Kierownika jest co 1-2 miesiące ;)
O czymś to świadczy...
7
J4 2016-10-12 23:11:49
No musze powiedzieć, że jesli chodzi o Gomez to stanowczo warto spróbować tam pracy, zwłaszcza, że jak na Poznań jest nieźle
A. 2016-10-28 15:18:11
Wiecie może czy oferta na specjalistę ds. analiz i kontroligu jest jeszcze aktualna? może mogłabym jeszcze złożyć dokumenty u?
EMilia 2016-11-07 21:32:15
Hej, a jakie są zarobki w zarządzaniu treścią i w jakich godzinach i dniach sie pracuje? bardzo proszę o info. Serdeczne dzięki:)
Nik 2016-11-08 11:22:00
Jakie są godziny i dni pracy w zarządzaniu treścią? Ktoś wie?
pracownik 2016-11-08 17:10:49
pon-pt 09:00-17:00
4
Ola 2016-12-07 16:00:27
Ktoś może pracował w dziale obsługi klientów (infolinia przychodząca)?

Jeśli tak chętnie poznam szczegóły takie jak zarobki i sama atmosfera w pracy :)

Pozdrawiam Ola:)
1
Zostaw swoją opinię o GOMEZ - Suchy Las
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOMEZ