brak logo

SAVI INWESTYCJE SP. Z O. O.

Oborniki Śląskie

Opinie o SAVI INWESTYCJE SP. Z O. O.

anonim 2009-11-17 10:22:36
WIELBICIEL - 2009-11-09 23:04:48


dokładnie tak jak wyżej , mrzonki przy przyjmowaniu do pracy , a okazuje się zupełnie inaczej.
[usunięte przez moderatora] najlepiej pracuj 25 h. folwark to dobre określenie
praca na "wariackich papierach"
Barnaba 2009-11-18 10:05:07
Firma z zewnętrz wygląda Jak fasada nie jednego budynku ale na zapleczu to jeden wielki [usuniete przez admina]Przerost formy nad treścią i właściciele tylko chcą odrywać kupony a ty jak rób jak mały Chińczyk. Dyrektorek zamydlił im oczy i rozkłada firmę od środka a może to celowe działania?????
Pracownik 2009-11-18 13:06:01
Hej!
Ewidentnie nie zgadzam się z powyższymi wypowiedziami.
Ludzie! Co Wy piszecie?! Savi jest dobrą, rodzinną firmą.
Przyjacielska atmosfera skłania do pracy na pełnych obrotach.

Myślę, że powyższe wpisy powstały od osób nigdy niezwiązanych z tą firmą.
[usunięte przez moderatora]
Wielbiciel1 2009-11-18 20:12:10
Chłopie Ty tam jesteś chyba dyrektorem albo właścicielem.Wszystkie opinie są prawdziwe i od ludzi,którzy tam pracowali jak ja, oprócz twojej.
wielbiciel 3 2009-11-19 22:55:56
"Savi jest dobrą, rodzinną firmą.
Przyjacielska atmosfera skłania do pracy na pełnych obrotach." !!!!!!!!!!!!
Taką opinię może wystawić tylko osoba, która (jeszcze:):) ) pracuje tam po PROTEKCJI !!!!

anonim 2009-11-20 13:30:36
Pracownik - 2009-11-18 13:06:01

Hej!
Ewidentnie nie zgadzam się z powyższymi wypowiedziami.
Ludzie! Co Wy piszecie?! Savi jest dobrą, rodzinną firmą.
Przyjacielska atmosfera skłania do pracy na pełnych obrotach.

Myślę, że powyższe wpisy powstały od osób nigdy niezwiązanych z tą firmą.
[usunięte przez moderatora].

To nie jest DODBRE. [usunięte przez moderatora] To musiała napisać osoba, która tam pracuje i która ma już dość tej "pracy". Myślę jak wszyscy pracownicy savi.
Bryndza 2009-11-21 14:52:04
[usunięte przez moderatora]. Dobrej atmosfery to tam w tej firemce nigdy nie było!!! Zawsze było [usuniete przez admina] po 24h na dobę. Tylko wtedy były jeszcze jakieś pieniądze a teraz zwykła jałmużna na ryż i patyczki!!!!!!!! KL Savi Inwestycje.
Jasiu 2009-11-23 21:15:13
No cóż. Myślę, że jestem osobą, która z powyższych może powiedzieć najwięcej o tej firmie. Powód tego bagna tam i szybkiego sadku po równi pochyłej to brak honoru właścicieli, co za tym idzie utrata zaufania.
WIELBICIEL 2009-12-02 23:28:41
"Śmierć w Wenecji"Pełny wyzysk!!!FIRMA ŁAMIE PODSTAWOWE PRAWA PRACY. LUDZIE BEZ KOMPETENCJI NADAL PRACUJĄ !!!!PODEJŚCIE PREZESÓW JEST ŻENUJĄCE. W FIRMIE PRZYDAŁABY SIĘ OSOBA ZARZĄDZAJĄCA.
Uczciwy 2009-12-06 16:19:18
[usuniete przez moderatora] !! Prezesie Savi!! Telefony do administratora gowork.pl i wycinanie opinii o Savi ich nie zmieni!! Portal ten jest po to, by ustrzec innych przed błędem pracy w Savi!! Opinie są prawdziwe!! Spotkania i próby nagięcia rzeczywistości jej nie zmieni!!
Wesoly_romek 2009-12-09 04:52:43
Te wszystkie pasożyty żerujące na organizmie SAVI powinny dawno odejść. Zwalnia się ludzi, którzy zarabiają na tą firmę a trzyma się ludzi całkowicie zbytecznych. Jak tylko zwolnią wszystkich, to kto będzie odwalał czarną robotę? Zarząd gubiący się we własnych pomysłach i błądzący ślepo za głosem podpowiadających szarańczy, która patrzy jak najwięcej wyrwać kasy. A pracownicy swój rozum mają, potrafią obserwować i wysuwać wnioski. Morale spadają. Szkoda firmy.
CHA CHA 2009-12-10 20:02:57
CIEKAWE GDZIE POJAWIŁA SIĘ OPINIA O " FOLWARKU ZWIERZĘCYM"???????? (PO TO JEST CHYBA TEN PORTAL)
FOLWARK ZWIERZĘCY TO DOBRE OKREŚLENIE, WNIOSKI DLA PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW...
anonim 2009-12-10 21:40:31
Wesoly_romek - 2009-12-09 04:52:43

Te wszystkie pasożyty żerujące na organizmie SAVI powinny dawno odejść. Zwalnia się ludzi, którzy zarabiają na tą firmę a trzyma się ludzi całkowicie zbytecznych. Jak tylko zwolnią wszystkich, to kto będzie odwalał czarną robotę? Zarząd gubiący się we własnych pomysłach i błądzący ślepo za głosem podpowiadających szarańczy, która patrzy jak najwięcej wyrwać kasy. A pracownicy swój rozum mają, potrafią obserwować i wysuwać wnioski. Morale spadają. Szkoda firmy.

[usuniete przez moderatora] ! Czy na pewno firmy szkoda!! Firma to nie LOGO, BUDYNEK, CZY TE ... NA GÓRZE. Firma to ludzie, którzy ją stworzyli i tworzą. I takich w tym folwarku już coraz mnie. Więc czego, kogo Ci szkoda??
anonim 2010-04-09 12:12:36
Obraz nędzy i rozpaczy, żenada itp. Nie polecam tej firmy. Szkoda tylko osób które mają ambicje, a jeszcze tam pracują. Strata czasu, zero rozwoju, ciągła inwigilacja przez [usuniete przez moderatora] .
klientka 2010-04-14 08:53:51
szanowni państwo to jest przestroga dla tych prywatnych osób które chciałyby zakupić stolarkę aluminiową - nie polecam tej firmy ponieważ jest bardzo złej jakości na stolarce po kilku miesiącach kolor wypłowiał (nie mówiąc już o jakości wykonania) na łączeniach widać szpary przez które woda się leje nie wiem czy mają tam kierownika produkcji czy jakiegoś doczepionego po znajomości człowieka który spełnia tam role nie wiem jaką (chyba statysty)montaż mojej stolarki odbył się szybko ale nie solidnie były poprawki ludzie którzy byli u mnie bo reklamowałam nie wykwalifikowani żądali jeszcze zapłaty CO TO ZA FIRMA !!!!
1
Były _pracownik 2010-04-23 16:29:47
Znam firmę od wewnątrz i uznaję Pani opinię za wyjątkowo trafną. Pełniący obowiązki kierownika produkcji to niekompetentny i niewykwalifikowany człowiek po protekcji, który dopilnowuje, by produkty tej firmy były wyjątkowo nędznej jakości.
Życzliwy 2010-05-01 12:28:12
No cóż, koniec kolejnego miesiąca i kolejne wykopki, forma jak żenująca, ale wykopane osoby wreszcie właściwe.
anonim 2010-05-28 12:51:34
Życzliwy - 2010-05-01 12:28:12

No cóż, koniec kolejnego miesiąca i kolejne wykopki, forma jak żenująca, ale wykopane osoby wreszcie właściwe.

czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie - dlaczego czepiacie się ludzi wykopanych czy kierownika a nikt nic nie pisze na temat działu produkcji ludzi tam zatrudnionych czy ktoś mógł by to wyjaśnić o co chodzi z tą firmą sawi
życzliwy 2010-05-30 20:10:48
I koniec kolejnego miesiąca i kolejne wykopki. Kiedy się to skończy, kto wyłączy światło??
www 2010-06-02 22:38:42
zapytaj pani [usuniete przez moderatora]
janek 2010-06-07 18:39:36
czy mógłby ktos powiedzieć jakie słabe strony ma ta firma i jakie zagrożenia moga mieć wpływ na jej dalszą działalnośc?
anonim 2010-06-07 22:57:06
W czasach prosperity odwalali chałturę . .
Andrzej Bereźnicki - były dyr. zakładu Savi Inw 2010-06-20 10:08:21
Witam Wszystkich!
Ilość wpisów na tej stronie zmobilizowało mnie do działania. Kiedy zobaczyłem jak wielu byłych pracowników udziela się na tej stornie zdałem sobie sprawę jak wielu Nas jest i postanowiłem zarejestrować "Stowarzyszenie byłych pracowników Savi Inwestycje". Aktualnie pracujemy nad statutem - główny cel stowarzyszenia to wspieranie się wzajemne były pracowników. Wszystkich chętnych w uczesniczeniu w tym przedsięwzięciu proszę o kontakt na adres : miscoala@go2.pl.
Z poważaniem AB
Andrzej Bereźnicki 2010-06-28 15:39:37
Przepraszm, w poprzedniej wypowiedzi zapomniałem się podpisać
podsluchujacy pod oknem 2010-06-29 22:32:35
z tego co wiem teraz przyjmuja najlepszych

P.S.

najgorszych nie przyjmują...
1
gość 2010-06-30 13:00:26
Kto to jest ten [usuniete przez moderatora] ? To ten taki siwy łeb co biegał, robił dużo zamieszania i nic nie robił, a cała firm śmiała się z niego za jego plecami?
Ten co zapomniał powiedzieć podczas wyceny z Gdańska, że wycena dotyczy tylko małej kuchenki a nie całego hotelu? Ten co dawał ciała przy każdej inwestycji?
To ja nie wiem o kogo chodzi...
Nie znam człowieka! choć pracowałem w SAVI.
Andrzej Bereźnicki 2010-06-30 22:14:08
gość - 2010-06-30 13:00:26

Kto to jest ten [usuniete przez moderatora] ? To ten taki siwy łeb co biegał, robił dużo zamieszania i nic nie robił, a cała firm śmiała się z niego za jego plecami?
Ten co zapomniał powiedzieć podczas wyceny z Gdańska, że wycena dotyczy tylko małej kuchenki a nie całego hotelu? Ten co dawał ciała przy każdej inwestycji?
To ja nie wiem o kogo chodzi...
Nie znam człowieka! choć pracowałem w SAVI.

Nigdy nie byłem siwy (łysy też nie), kuchenkami się też nie zajmowałem. W savi pracowałem do połowy października 2008.
HAHA 2010-07-08 16:24:25
Uważam, że były kierownik produkcji pan [usunięte przez administratora]. postawił od podstaw produkcję o której właściciele nie mieli żółtego pojęcia. Każdy ma wpadki lecz się uczy na błędach nie tak jak kierownictwo.
erd 2010-08-03 13:38:46
Pracowałem w savi wielu ludzi było o.k . Tylko Prezesi się pogubili i obstawiali stanowiskami niekompetentnych ludzi . A byłemu Kierownikowi Produkcji zawdzięczają wiele.
pracownik 2010-09-17 20:58:53
Witam,
Co do firmy Savi to prawdziwi fachowcy pracowali w dziale elektrycznym z kierownikiem na czele, którego przy okazji pozdrawiam. O reszcie szkoda pisać. Nie umieli dodawać do dziesięciu, albo po AWF-ie.
służba 2010-10-19 17:20:42
i tak nikt nic nam nie zrobi bo prawdziwi fachowcy to sa na produkci a reszta to partacze
z daleka 2010-10-19 22:38:02
Witam ponownie,czy po AWFie czy po Politechnice waże jak szef,kierownik umie wydobyć z ludzi najwieksze ich PLUSY czyli efektywnosć pracy a pisząc takie rzeczy piszecie na samych Siebie.
byly 2010-10-24 17:25:36
wewnetrzna wojna w firmie czy tam ktos potrafi ze soba rozmawiac sami tworzycie obraz firmy "najlepsza produkcja reszta partacze tylko elektrycy reszta dno " brawo byle tak dalej
Były pracownik 2010-10-26 17:43:18
[usunięte przez moderatora]Panie kolego, my nic nie tworzymy. Potęgę tej firmy stworzyliśmy kiedyś. Teraz już nas tam nie ma. Firma staje się taka jak jej właściciele są i dlatego przesuwa się po równi pochyłej w dół.
anonim 2010-11-03 20:58:42
[usunięte przez moderatora]z ludzi najlepszych to tu mało co zostało (jedynie z alu ale tam to się kręci lody do pensji ) wydobyć z ludzi , ciekawe co - wydobywamy jedno wielkie [usunięte przez moderatora] oni udają że pracują my udajemy że wydobywamy - grunt to do przodu
były 2010-11-26 17:32:09
Kiedyś to była to fajna firma , ech.
Podglądacz 2013-01-26 20:39:58
Hey Co tam słychac w Savi.[usunięte przez moderatora] Firma się rozwija?
xxx 2014-04-07 21:21:20
nie upadli ponieważ płacą podwykonawcą jak za miskę ryżu. Raczej unikają płacić.
2
demin 2015-01-31 13:59:11
szukaj a znajdziesz ;) taka jest prawda - prosze moze nie bedziecie sie tak podlamywac i na prawde znajdziecie gdzies indziej prace bo to nie jest jedyne miejsce na ziemie gdzie mozna pracowac- taka prawda i nikt nitego nie bedize ukrywal przed wami - glowy do gory i do roboty dacie rade sobie cos nzjalezc na pewno
sasza 2015-04-02 13:03:09
szukam i jakoś niestety znaleźć nie mogę, mam nadzieję że jednak uda mi się znaleźć to zatrudnienie u nich. jednak nie wiem gdzie mogę znaleźć ich bieżące aktualne oferty pracy, no chyba że mi jakoś pomożecie i powiecie gdzie mogę o takich sprawach trochę sobie poczytać to z góry bardzo dziękuję, pozdrawiam
Stefan 2016-10-17 23:39:27
Pracowałem tam przez kilka miesięcy na przełomie 2006 i 2007 roku. To był czas kiedy Savi było jeszcze w Psarach i pod koniec mojego pobytu tam zaczęli przenosić się do Obornik. Myślałem że za moich czasów było niefajnie, ale jak widzę po wpisach jest coraz gorzej. Ja osobiście mam jak najgorsze wspomnienia z tej firmy i nikomu bym jej nie polecił. To co tam się naoglądałem przechodzi wszelkie pojęcie. Musiałbym kilkustronicowe wypracowanie napisać. Nie zapomnę jak potraktowali, jedyną kompetentną tam osobę, żeby wsadzić na jego miejsce totalnego chama i gbura. To była kropla, która przelała czarę goryczy. Na szczęście nikt mnie nie wywalił chociaż takie zamiary już były. Odszedłem sam i dużo bardziej cieszyłem się że mogę stamtąd odejść niż to, że znalazłem nową dużo lepszą pracę.
14856 2016-10-20 21:40:30
Widze, ze sporo osob z branzy czyta wpisy o tej firmie. Trafilem tu zeby przeczytac opinie, ale moze ktorys z was doswiadczonych inzynierow ma jakas normalna prace dla mlodego inzyniera po studiach ? Jesli tak prosze o kontakt allmartyniuk@gmail.com
Zostaw swoją opinię o SAVI INWESTYCJE SP. Z O. O. - Oborniki Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAVI INWESTYCJE SP. Z O. O.