brak logo

Trade Media International Holdings Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Trade Media International Holdings Sp. z o.o.

anonim 2011-10-13 11:27
Ciekawe, skoro jest w tej firmie aż tak źle to dlaczego pracowałeś w niej aż dwa lata? I skąd wiesz o kontroli policji skoro sprawa jest dość poufna? Firma nadal istnieje i się rozwija, część z osób które kiedyś zakończyły współpracę z tą firmą do niej wróciło. To chyba o czymś świadczy.
free 2012-10-26 22:32
Komentarz na temat \"pozytywnych zmian\" w firmie został napisany na polecenie prezesa zarządu, tak naprawdę nic się nie zmieniło.
2
Pracownik 2013-02-18 12:57
Kontrola policji nie była żadną sprawą poufną - po prostu przyszło kilku funkcjonariuszy do firmy i zajęli sprzęt. Trudno takie coś zrobić poufnie, jak pracującym ludziom w południe zabrano wszystkie twarde dyski. Jak przychodzi komornik to szef chowa się do piwnicy :-)
Firma generalnie fajna, ale szef nie potrafi nią zarządzać. (usunięte przez moderatora)
3
ahh 2013-03-15 10:08
Popieram powyższe opinie, wszystkim zainteresowanym podjęciem ewentualnej pracy w tej firmie stanowczo odradzam no chyba że nieopłacanie składek do ZUS, nie wypłacanie NOTORYCZNIE pensji na czas będzie odpowiadało. W tej firmie to "wielki pan prezes" jest poszkodowany i oszukiwany wg jego opinii przez innych a jeśli ktoś się upomni o to co mu się należy to taki pracownik jest nielojalny:). Oczywiście na niepłaceniu pensji i składek się nie kończy to dopiero początek długiej listy. Ten człowiek to jeden wielki dług i zero - zero szacunku wobec innych, (usunięte przez moderatora).Tak więc moja osobista ocena równa = 0.
4
deli 2013-07-24 22:22
A jednak od lat ta sama "wolna amerykanka". Współczuje każdemu kto tam obecnie pracuje a gratuluje każdemu kto zostawił to bagno za sobą. PS. Jeżeli kiedykolwiek ktoś miał uczucie, że gorzej być nie może z pewnością "polecam" te firmę oraz każdy jej nowo powstały organ. Mówi się, że co nas nie zabije to nas wzmocni ale w tym przypadku bardziej pasuje co nas nie zabije teraz to dobije nas na emeryturze, która zostanie pomniejszona bo ktoś zamiast przekazywać składki do ZUS chował je do własnej kieszeni.
6
Gość 2014-06-04 12:31
Obecnie firma nazywa się Media 4 Engineers.
katarzyna 2014-11-25 09:08
czy ta firma miesci w Warszawie przy koszykowej 6?
wiola 2014-11-25 11:53
proszę o opinię na dzień dzisiejszy - jak się tam pracuje?
Anonymous 2014-12-19 15:36
Dajcie sobie spokój z tą śmieszną firmą. Najchętniej zatrudniają na własną działalność. Kasy nie mają dosłownie na nic - o szkoleniach i dodatkowym ubezpieczeniu nie wspomnę. No chyba, że ktoś chce mieć własną działalność i być traktowany jak zwykły pracownik, ewentualnie mieć głodową pensję, która na mało co wystarczy.
4
Ktoś 2014-12-19 17:13
Olbrzymia rotacja pracowników. Zostają nieliczni z własną działalnością, bo nie trzeba płacić za nich zus-u. Przestarzałe podejście "prezesa" do biznesu i ludzi. Jest miły tylko na pozór. W rzeczywistości jest arogancki i chamski. Nie szanuje pracowników zwłaszcza tych którzy sami odchodzą z tej garażowej firmy :).
7
Anonymous 2015-01-31 18:24
Do bingo, zadajesz pytania jak małe dziecko. Pomyśl!
4
Anonymous 2015-03-04 16:00
Specjalistów? To są czasopisma na licencji i artykuły mają ze stanów, często to tylko tłumaczenia i to jeszcze wątpliwej jakości. Autorzy to ludzie piszący na metry wszędzie i o wszystkim. Kiedyś te czasopisma coś znaczyły teraz zostały tylko tytuły i dzięki nim jeszcze istnieją. Konkurencja już dawno je wyprzedziła, zarówno pod kątem merytorycznym, jak i graficznym. Polecam nowe czasopismo Główny Mechanik.
6
Frankie Goes to Hollywood 2015-03-11 18:54
Racja w 100%.
8
Anonymous 2015-03-17 22:05
Zależy kto czego oczekuje po danym czasopiśmie. Dla mnie wartość merytoryczna jest na niskim poziomie. A co do konkurencji - jest i będzie chociażby: Urządzenia dla Energetyki, Przegląd Techniczny,iProdukcja, Elektronik, Robotyka etc. I będzie coraz większa.








7
Anonymous 2015-03-19 21:15
Od stycznia firma nazywa się WYDAWNICTWO BRANŻOWE LEW SP. Z O.O...
1
Gość 2015-03-24 20:45
Coś często zmienia się nazwa tej "firmy". To wiele mówi...
6
Były pracownik 2015-03-30 21:55
Pracowałam w tej firmie ponad rok i wszystkie powyższe wpisy się zgadzają. Właściciel nie opłaca ZUSu, nie płaci na czas pracownikom i kontrahentom. Odradzam wszystkim świadomym osobom. Ja nie miałam wyjścia więc musiałam tam przesiedzieć, ale nie polecam. Wiarygodność pod kątem poziomu merytorycznego magazynu również pod dużym znakiem zapytania
6
Anonymous 2015-09-19 23:23
Firma cienka jak wypłata w tej pseudo firmie.
4
Anonymous 2015-09-21 14:46
Do janka / Odpowiedzi na pytania które zadałeś znajdują się w powyższych mailach. Nic się nie zmieniło i nie zmieni. Taka "firma".
2
Zadowolony pracownik 2015-10-23 12:03
Pracowałem w tej firmie kilka lat i nie rozumiem skąd negatywne opinie. Polecam!
hmm 2015-10-23 12:06
Ciekawe, że Głównego Mechanika założył zwolniony były redaktor naczelny tego wydawnictwa, a ty teraz anonimowo to polecasz. Przypadek?
:) 2015-10-23 12:08
Mnie się super tam pracuje. Młodzi, profesjonalni ludzie, międzynarodowa atmosfera. :)
Anonymous 2015-10-23 16:49
Do :). Weź się lepiej za pracę i nie wypisuj głupot. Międzynarodowa atmosfera - dobre sobie a zarobki i premie jak w trzecim świecie. I po co tak łgać?
3
Kolo 2015-10-23 17:48
Prezes jest pewnie dumny z tych bredni : ).
4
rm89 2015-10-26 16:19
Ja pracowałam tam króciutko i też jestem zadowolona.
Gość 2015-10-26 17:41
Jeśli komuś pasuje pensja poniżej średniej krajowej i niskie premie (jeśli je uzyskasz), ogólnie zarobki jak już ktoś napisał - jak w trzecim świecie to jest to praca dla ciebie. Same kontakty interpersonalne pomiędzy pracownikami nic nie dają jak pensja niejednokrotnie z "premią" jest cienka jak kartka papieru a rachunki płacić trzeba.
6
Gość 2015-11-27 13:09
Mowa jest o stawkach mocno poniżej średniej krajowej. Sam fakt zatrudnienia w tak "branżowym" wydawnictwie i prestiż może jest dla ciebie ale nie dla mnie. Takim plusem, prestiżem i optymizmem przyjaciółko, proponuję pochwalić się przy płaceniu rachunków i rat - efekt murowany. Z pewnością zostanie to docenione. Życzę jeszcze więcej optymizmu w robieniu z siebie taniej siły roboczej. Na odległość widać, że mamy inne cele i priorytety.
6
Obserwator 2015-12-06 16:25
Jedni pracują dla pieniędzy /aby móc normalnie żyć a nie wegetować/ a inni dla "prestiżu" marnej jakości zamkniętym w paru wynajmowanych pokoikach przez pseudo firmę. To co dla jednych jest sufitem dla innych jest podłogą :).
6
Obserwator 2015-12-16 19:54
ty /specjalnie z małej litery/ @iza - sądząc po sposobie pisowni i zadania pytania, jesteś osobą niezbyt rozgarniętą i nie potrafiącą czytać ze zrozumieniem. Moja rada - przeczytaj parę razy mój post ze zrozumieniem to otrzymasz odpowiedź.
3
Obserwer 2016-03-23 17:07
Magazyny coraz cieńsze. Coraz większe poślizgi z nowymi numerami. Coraz więcej własnej reklamy. Wartość merytoryczna nie powala. Jednym słowem nędza. Cienko to widzę...
6
bb 2016-05-08 13:15
No też mi się wydaje, że tam warto sprawdzać, bo dość często aktualizują te informacje na stronie @aa.
Obserwer 2017-03-07 18:19
Prezio nadal ma poślizgi w wypłacaniu "pensji" i wynagrodzeń dla kontrahentów?
4
Zorientowany do Obserwer 2017-03-13 15:28
Niestety prezio nadal rżnie głupa i ma zaległości w płatnościach nie tylko pensji
ale także w innych zobowiązaniach finansowych. To skończone dno.
4
Karolina 2017-08-17 22:27
@Zorientowany do Obserwer , może napiszesz czy obecnie już udało się wyjaśnić wszystko? Płatności firma z Tobą uregulowała czy być może to było jednak chwilowe opóźnienie? Daj znać by ktoś od razu nie wyrabiał sobie negatywnego zdania, że coś jest nie tak. Czy w firmie poszukują nadal Specjalistów ds sprzedaży?
Zostaw swoją opinię o Trade Media International Holdings Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trade Media International Holdings Sp. z o.o.