logo Capgemini

Capgemini

Kraków

Opinie o Capgemini

repokontakt@gmail.com 2016-05-03 08:34:05

Proszę o kontakt. E-mail to nick.
1
kolo 2016-06-07 21:28:09
siemnka, studiuje na 4 roku finanse i rachunkowość, Może mi ktoś powiedziec czy warto aplikować do CAPA na staż na stanowsiko Młodszy księgowy?
Nie mam dużego doświadczenia. Jak wygląda rekruacja????

Jest opcja aplikowania z polecenia?
Piotrek 2016-06-09 12:00:26
Może się rozwija?
Piotrek 2016-06-09 12:01:12
Może się rozwija?
Gościówa 2016-06-13 12:55:06
Czy ktoś może coś więcej napisać o programie Flexi?
Warto? Ile można zarobić przy pracy na pół etatu?
susełek 2016-06-16 19:15:43
Awans po roku jest możliwy, w zależności jaką posiadasz wiedzę i umiejętności. Co do zarobków, nie słyszałam jeszcze żeby na o2 zarabiać 2690 netto, nawet na projektach z językiem portugalskim dają jedynie 200zł więcej. Standardowo przy obecnych rekrutacjach stawka na o2, czyli bez doświadczenia lub minimalne i po ukończonych studiach to 2800b plus dodatki językowe, za francuski czy niemiecki dają 200b, za bardziej egzotyczne typu norweski, fiński około 500b, czyli szału nie ma. Obecnie również podwyżki gradowe spadają, kiedyś było to 800b, teraz już tylko 700 jeśli się dobrze trafi. Dlaczego tak dużo ofert jest otwartych? Cóż, proste.. ostatnio nawet mówiliśmy o tym z naszym menagmentem.. Przychodzą osoby bez doświadczenia i chcą na dzień dobry 3500b - niestety firma nie ma na to pieniędzy (znaczy się ma, ale jest skąpią) i dlatego nadal tyle wakatów otwartych.Co roku coraz mniejsze podwyżki, kiedyś po 200b, obecnie dają około 120, zależy to również od oceny rocznej. Pewnie w niektórych projektach jest lepiej, w inny gorzej, na pewno mniej płacą w delivery. Godziny pracy też różne, praca w święta też zależy od projektu (konieczności zapewnienia serwisu dla klienta np. z Japonii). Do mojego teamu od 5 miesięcy nikt nie chce przyjść, bo nikt nie chce pracować za 2800b. Oczywiście są premie (można dostać 800b co 3 miesiące w zależności od wyniku) i czasem nadgodziny. Ja akurat trafiłam na fajnego TL, człowiek do rany przyłóż i ogólnie fajnych ludzi. Na pewno plusem jest atmosfera w pracy. Czy warto? Ciężko powiedzieć, zależy kto, czego oczekuje od pracy. Mi się opłaciło. Plus za atmosferę i możliwość przechodzenia do różnych sektorów i projektów wewnątrz firmy, minus za niską płacę, bardzo duży minus. PS. zazwyczaj jest tak, że rzadko kto siedzi tu dłużej niż dwa, trzy lata. O czym to świadczy- odpowiedzcie sobie sami , a dodam ze TL, z 7 letnim stażem zarabia około 4500. Pozdrawiam serdecznie
7
saj 2016-06-24 15:21:57
Warto spróbować, można pogodzić studiowanie i zdobyć trochę praktyki. Z płacą to zależy chyba ile wypracujesz godzin. Na fb widze samych zadowolonych studentów, co mają tam staż, więc nie może być źle!
Mar 2016-06-27 17:41:41
Czy ktoś może mi napisać jaki dress code obowiązuje w dziale BPO ?
inkognito 2016-07-05 23:00:55
Czy ktos moze powiedziec jak wygladaja praktyki? Jak wyglada rekrutacja, ile trwa, czy czas trwania praktyk mozna ustalic dowolnie i ile sie zarabia?

Bylbym bardzo wdzieczny !
Marlena 2016-07-06 11:47:12
Nie ma dress codu, chyba, że przyjeżdza klient, ale to wtedy informują. To jest na prawdę spoko:)
on ona i on 2016-07-08 22:27:59
Tak swoją drogą obiektywnie to który pracodawca oferuje takie warunki? Takie, czyli dobra umowa, zaplecze kuchenne, dodatkowe ubezpieczenia. No i nie trzeba mieć nie wiadomo jakiego doświadczenia. Ba - nie trzeba mieć tak naprawdę ukończonych studiów. Wystarczą języki obce, otwarty umysł i chęci do pracy. Jeśli ktoś tu pisze, że kasa i atmosfera pracy słabe a mimo wszystko pracuje już kilka lat to... gamoń, bo tak słownik języka polskiego opisuje takie osoby. Po prostu jak mi nie pasuje to idę gdzie indziej.
Obiektywnie polecam, nawet na kilka miesięcy bo zawsze można czegoś nowego się nauczyć.
2
takie tam 2016-07-11 22:12:57
3700 brutto na wejściu z dwoma językami
atmosfera jest super a że trzeba coś umieć?
normalne - przecież nie płacą za to by leżeć i pięknie pachnieć...
3
kwiatpustyni 2016-07-19 13:18:54
Hejka takie tam , dzisiaj mija tydzień jak miałam rozmowę w języku obcym.Po jakim czasie odezwali się do Ciebie?Mam obawy ze się już nie odezwa:(ale maila z negatywna odpowiedzią narazie nie dostałam.
Mary 2016-08-19 14:47:42
Witam.Czy w capie poszukują ludzi z językiem niderlandzkim? Jeśli tak to na jakie zarobki przy niderlandzkim i angielskim można liczyć? Może ktoś coś wie i pomoże :)
2
Ann 2016-08-25 11:29:41
To Ci powiem ze jak pracowalam w IBM to było podobnie. TL wysmiewala ludzi aplikujacych do IBM typu "ojej ale jestem mądra bo pracowalam w sklepie jest się czym chwalić ". Jak ktoś cicho siedział przy kompie to go brała na rozmowę i pytała czemu jesteś takim outsiderem tu nie ma miejsca dla takich. I ta sama TL niejaka Ela ;) jest teraz Managerem; )
1
Paw 2016-08-30 15:18:59
Pracowałem w CG 4,5 roku. To i tak duzo. Zaczynałem od stanowiska junior accountant z niemieckim i po 2 latch dostalem awans na specjaliste. Po kolejnych dwóch latach, mimo wielu osiagnięc- re-transitions d, 3 transitions u klienta, współpraca z działem analityki biznesowej nie udało mi sie dostac awansu na starszego specjaliste. Pomimo pochwal, bonusów managerskich..wiecej wymieniac nie mam siły... Podczas ponad 4 lat pracowałem w roznych zespołach, więc nudy nie było...a moja aktywnosc w pracy wykraczała poza standardowe obowiązki. Po 4 latach moge powiedziec ze głównym problemem pracy w ,,capie'' jest ..brak pomysłu na rozwój kariery dla doświadczonych, szeregowych osób na grade 03 i 04. Cięzko pracowac w firmie, gdzie pomimo angazu do cięzki, trudnych i stresujacych zadan, wykracczajacych poza standardowe zadania ...nie ma szans ani na podwyżke ani na awans. Cap tnie koszty i niestey odbija sie to na pracownikach. Nie jest to tylko moje zdanie- w ciagu ostatnich kilku miesiecy z pracy w Capie zrezygnowalo sporo osob..w tym te które (wiem bo znalem) byly po protu doswidczone i dobre. Nie ma sensu siedziec i czekac az ktos łaskawie wpadnie na pomysł zeby swych najlepszych pracowników uhonorowac. Dlatego z Capa sie odchodzi. Po prostu. Jest to uwazam jednak dobra firma dla ,,dzieciaków'' zaczynajacych przygode z praca, bo mozna sie sporo nauczyc. I taka tez jest strategia firmy - tnijmy koszty, przyjmujmy 02 i nowe 03 i dziękujemy. Kadra zarzadzajaca sie nie zmienia i pnie w gore. Managerowie na grade 06 których pamietam sprzed 4 lat..sa juz na garde 08. U niektórych jest to niewatpliwe zasłuzone...Czesc z nich niestety nadal nie ma pojecia co sie dzieje na projektach... To jest minus i moze doprowadzic do frustracji. Innym bardzo sporym minusem sa team leaderzy- zazwyczaj osoby ktore sa na tej funkcji w zwiazku z tzw. ,,zasiedzeniem''. Jestem tu najdłużej, więc zarzadzam zespołem mimo braku podstawowych cech liderskich, jak. np dobry kontakt z ludzmi, swietna organizacja pracy i zwykła empatia. Z takimi ludzmi nie da sie pracowac, wiec ludzie albo odchodza albo zmienia zespol w ramach firmy. Zjawisko bardzo czeste. Zarobki- niski w porównaniu z innymi firmami, na podobnych stanowiskach. Teraz jest dobry czas dla potencjalnych new joinerów- rak do pracy brakuje ponieważ cap nie wytrzymuje presji konkurencji. W firmie funkcjonuje specjalny program, gdzie za polecenie kandydata mozna dostac pieniadze. Dla przykładu- kiedys poszukiwano specjalistów z rzadkimi językami, np. duński. Teraz problem maja ze znalezieniem Accounting Specialist w obszarez AR ..z francuskim. Przez okres mojej pracy poznalem sporo osób i będąc szczerym - większośc ma podobne zdanie. Wszystkich irytuje prywata - większosc liderów dobrze zna sie z rozrosnieta tkanka managerska- głownie projekty zajmujace sie delivery. Nie ma sensu zgłaszanie problemów ...bo tu kazdy problem jest zamiatany pod dywan, a bonusy, awanse dostaje sie w zaleznosci od tego z kim wychodzi sie na papierosa lub obiad. Niestety tak jest i to sie na pewno nie zmieni. Irytuje tania propaganda- jakies business meetingi, newslettey opisujace rzekomy wspanialy swiat naszej korpo, a problemy nadal zamiata sie pod dywan- niedostepnosc trainingow, bo brak miejsc, niskie dodatki jezykowe, tragedia z team leaderami, przestarzały sprzet, IT, kóre niczego nie potrafi załatwić od ręki, rozrosnieta biurokracja..
10
Ryu 2016-09-06 10:37:03
To mówisz tylko o swoim projekcie. Ja pracuje od 4 lat z 1.5 roczną przerwą i jest normalnie. Miałeś pecha że trafiłeś na jakiegoś młotka. Mogłeś aplikować do innego projektu. Zawsze jest kilka ogłoszeń tygodniowo na rekrutacje wewnetrzną. Ja pracuje w Katowicach. To prawda że Kraków jest specyficzny i ciężko nam się wspolpracuje z tamtejszym teamem. Sa nie do zniesienia. Dlatego proponuje inny oddzial.
1
misia 2016-09-14 20:55:10
Witam, zastanawiam się nad zmianą pracy i koleżanka pracująca w CP namawia mnie, żebym przyszła do Capa. Nie wiem czy dadzą mi tyle ile bym chciała czyli ok. 35tys na rękę, w obecnej firmie pracuję już 10 lat i doszłam do pewnej kasy. Jednak obecna praca mnie nuży i chciałabym coś zmienić.
Ile w capie dostaje się kasy za polecenie osoby do pracy? Moja kolezanka zachwala i jest zadowolona z pracy tam, ale ona zarabia około 5tysięcy na rękę i jest tam jakąś liderką.
Nie wiem czy warto zmieniać pracę i czy iść do Capa, dużym plusem byłoby to ze miałabym do Capa dużo bliżej, do obecnej musze dojeżdżać 30 min autem
4
misia 2016-09-14 20:55:50
Witam, zastanawiam się nad zmianą pracy i koleżanka pracująca w CP namawia mnie, żebym przyszła do Capa. Nie wiem czy dadzą mi tyle ile bym chciała czyli ok. 35tys na rękę, w obecnej firmie pracuję już 10 lat i doszłam do pewnej kasy. Jednak obecna praca mnie nuży i chciałabym coś zmienić.
Ile w capie dostaje się kasy za polecenie osoby do pracy? Moja kolezanka zachwala i jest zadowolona z pracy tam, ale ona zarabia około 5tysięcy na rękę i jest tam jakąś liderką.
Nie wiem czy warto zmieniać pracę i czy iść do Capa, dużym plusem byłoby to ze miałabym do Capa dużo bliżej, do obecnej musze dojeżdżać 30 min autem
Misia 2016-09-14 20:58:02
miałam na myśli 3,5tys na rękę HA!!!!, HA!!
1
SEVEN 2016-09-15 20:30:56
WOLNE ŻARTY- pierwsze słyszę...żal.pl ;/
bb 2016-09-26 15:43:11
ja po roku awansowałam i przeszłam do innego projektu. Jak ktoś jest ogarnięty to nawet po 7-8 miesiącach może awansować. Znam wiele takich przypadków.
1
Marta 2016-09-28 10:10:52
Na stanowisko Junior Software Developer i Test nie jest wymagana znajomość niemieckiego, wyłącznie bardzo dobra znajomość języka angielskiego - chyba, że ktoś dysponuje podstawami angielskiego, to bardzo mile widziane :)
Misia 2016-09-29 11:36:42
Witam
ponawiam pytanie: ile w capie dostaje się za polecenie kogoś do pracy? Wiecie może?
byly pracownik 2016-10-07 15:15:42
Pracowalam w Capgemini 8 lat. Firma oferuje ciekawa prace, jest duza mozliwosc rozwoju poprzez transfery wenetrzne, za to +. Niestety firma popelnia jeden zasadniczy blad. Capgemini nie wynagradza godziwie swoich pracownikiem, a rezultatem tego jest olbrzymia rotacja. Doswiadczeni ludzie zdemotywowani niska placa odchodza, a w ich miejsce przychodza nowi, co niekorzystnie wplywa na jakosc swiadczonych uslug. Zazwyczaj po okolo 2 latach pracownicy postanawiaja aplikowac do firm konkurencyjnych, ktore zazwyczaj proponuja znacznie wyzsze wynagrodznie, w niektorych przypadkach nawet 100%! Jesli Capgemini choc troche sprobowaloby zblizyc place do tych rynkowych, byloby to naprawde bardzo dobre miejsce dla mlodych ludzi. Aktualnie jest niestety fabryka specjalistow,, z doswiadczenia ktorych zyski czerpie konkurencja.
4
Misia 2016-10-10 11:41:47
O rany! Czy nikt nie odpowie mi na moje pytanie?
memyselfandI 2016-10-11 16:57:57
Wszystko zależy na jakie stanowisko się poleca.... Jeśli są mocno zdesperowani, bo go life projektu zbliża się nieuchronnie, a oni są "w lesie", to kilka tysięcy można wyrwać :) Przeciętnie są w stanie zaoferować do 4 tysięcy za kogoś z popularnymi językami , ale uwaga! - bardzo często oszukują twierdząc, że dana osoba "była już w ich bazie danych" i za taką nic się nie należy..... Także obiecanki cacanki, a głupiemu radość! Ja żadnemu ze swoich znajomych nie zrobiłabym takiego świństwa, tak na marginesie ;)
emkak 2016-10-11 17:17:03
"Na prawdę"??!! Gratulacje ......
1
tl 2016-10-21 20:47:14
ja po 2.5 roku jestem TL a zaczynalam od o2 :) pozdrawiam
1
ciekawy 2016-10-22 01:24:50
To komu i jak często robiłaś dobrze ? Chyba, że masz koneksje..... A to przepraszam!
obeznana 2016-10-22 01:54:48
Misie to takie puszyste zwierzątka, wiesz? Nic dziwnego, że chwalisz ten żałosny grajdołek, skoro nawet poprawnie pisać nie potrafisz.....
krzysiek 2016-11-15 19:57:18
mam takie samo odczucie, praca w sobie nie jest zła ale jak się trafi na "dziwnych" ludzi w projekcie to odechciewa się pracować.
Misza 2016-11-16 15:33:11
hahah, az sie slabo robi jak sie czyta komentarze ludzi, ktorym sie nie udalo i teraz pisza pierdoly po forach. ciekawe co bedziesz musial nadstawic,zeby awansowac u siebie - gdziekolwiek pracujesz:D A a Ci powiem jak jest: wiekszość po prostu ma umiejętnosci, ciezko pracuje i sie nie poddaje, oto cały przepis na sukces. Życze powodzenia, może wez sie za robote zamiast hejtowac, to do czegos w zyciu dojdziesz!
3
Pedrooooo 2016-11-17 10:48:26
Obyś nie spotkała głodnego niedzwiedzia na szlaku - nie jest puszysty, a Ty sie raczej nie znasz.
Mati21 2016-11-17 19:07:35
Mi dziś mijają 2 tyg od rozmowy i zero odzewu ani maila.Teraz nie Wiem czy czekać dalej czy szukac czegoś innego. Jak było u ciebie?
Pedro 2016-11-29 12:00:26
Hej, napisz do nich na praca.pl@capgemini.com - odpiszą Ci jaki jest status sprawy.
luisa 2016-12-01 19:15:09
Pragnę serdecznie "podziękować" firmie Capgemini za sfrustrowanego, waszego pracownika w moim domu. Nie wiem jak inni sobie radzą ze stresem, nadmiarem obowiązków, nadgodzinami, które i tak się robi choć się ich nie zgłasza bo inaczej by się pracownik nie wyrobił z obowiązkami _ nie wiem tego ale od paru lat jestem świadkiem niszczącego wpływu Waszej korporacji na osobę mi bliską. Z każdym kolejnym awansem spada na niego większy poziom stresu. Owocuje to tym, że w naszych rozmowach dominuje jeden temat: praca. I najgorsze, że to i tak nie pomaga. Żadne rozmowy, próby doradzenia, ulżenia nie działają bo nie mogą działać przy takiej specyfice pracy jaka jest u Was. Wydaje się, że im bardziej doświadczony pracownik, im lepiej zna proces tym mniej zrozumienia otrzymuje. Nie ma możliwości redukcji zadań tak ,by praca była przyjemnym obowiązkiem. Cierpi na tym związek, rodzina, bliscy. Jestem świadkiem jak przy zmianach wymyślonych z Waszej tzw. "góry" terminy ich realizacji są wzięte z kosmosu. Nawet gdybyście płacili za nadgodziny to przecież nie chodzi tutaj o więcej pieniędzy ale o zdrowy balans między pracą o domem. Można oczywiście powiedzieć, że jednostki mogą nie radzić sobie ze stresem i przypadek, ktory opisuje może być przypadkiem dla psychologa a nie do pisania na forum i nie świadczy moja wypowiedź źle o pracodawcy czyli o Was. Jednak chcę aby uwagi osób związanych z Wami pośrednio znalazły się tutaj. Może zaczniecie zamiast dociskania ludzi wprowadzać ankiety (częstsze) na temat ilości zadań na danym stanowisku, gdzie pracownik będzie mógł określić bez strachu, że ma ich nadmiar. Dbajcie o ludzi bo to nie są jedynie "zasoby ludzkie". Osoba mi bliska pracuje dla Was kilka lat w dziale IT. I mogę powiedzieć, że jest kłębkiem frustracji. To, że siedzi po godzinach to norma. Dodatkowe obowiązki, które napływają (audyty, testy) nie są traktowane jako dodatkowe obowiązki ale jako coś, co można "upchnąć" w dotychczasowe. Doba ma tylko 24 godziny a przecież mówi się już w niektórych firmach o skróceniu do 4 dni pracy w tygodniu. Dokąd zmierzasz Capgemini?
6
st77 2016-12-03 08:55:07
Jaki nadmiar obowiązków? Po 8,5 godzinach (0,5godz to przerwa na tzw. lunch) wyłączasz kompa i spadasz do domu! I tyle w temacie.
1
robercik 2016-12-03 16:57:33
poważnie ? nie wiem w jakim projekcie bo na unit 4 to nie wchodzi w grę, siedzisz od 8 do 18-19 a przy zamknięciu msca księgowego nawet do 21. Nadgodziny są codziennie (do odbioru - niepłatne, żeby jeszcze było kiedy je odebrać) .

Never
4
Luisa 2016-12-05 16:22:22
pod warunkiem, że nie pracujesz z domu a to jest częste w Capgemini...
1
robercik 2016-12-06 19:45:34
nie chce się więcej rozwodzić nad tematem bo dużo by można "kwiatków" dodać, ale niestety - muszę się zgodzić z tym co koleżanka napisała.
Jeśli chcesz być no lifem - idź do capa, a najlepiej do księgowości :) .
Powodzenia !
Rob
3
Yoshi 2016-12-14 09:22:54
Generalnie koszula, spodnie. Nie ma ostrych rygorów. W moim poprzednim projekcie nawet nie było problemów z dłuższymi krótkimi spodniami i sandałami. Niedopuszczalne są krótkie spodenki przed kolano, miniówy, bluzki bardzo odsłaniające dekolt, podkoszulki, dresy itp.

Generalnie problemem Capgemini są niskie zarobki. Jest za to fantastyczna atmosfera, mało stresująca praca (przynajmniej w BPO) i super ludzie.
Mario 2016-12-27 13:24:34
Witam tak czytam te opinie i sam nei wiem co moge powiedziec - pracowalem tam 2 lata prawie. Firma dobra, ludzie w maire jak sie trafi a zwlaszcza na TLa. Kaska slabsza niz w innych firmach na service desku ok 2200 na reke. Wyplata na czas, ale zeby awansowac trzebva lizac tylek i wychodzic z kim trzeba - niestety :/ ogolnei dalbym 4 na 6.
Jogi 2017-01-02 17:58:43
Witam,
Mam pytanie odnośnie pracy w Capgemini na stanowiskach:
-Młodszy Specjalista ds. Należności z jez ang
-Młodszy Specjalista ds. Zamówień z jęz ang
-Młodszy Księgowy z jęz ang

Jakie są zarobki, jaki realny angielski jest wymagany oraz czy miła atmosfera w teamie?
Bardzo dziękuję za odpowiedz :)
Urszula 2017-01-05 21:44:24
Miałam dość nietypową rozmowę kwalifikacyjną - na korytarzu na 1 piętrze w Krakowie.
Zostałam skierowana przez Urząd Pracy, ponieważ pracowałam w jeszcze większych korporacjach w Paryżu przez kilkanaście lat i jestem dwujęzyczna.
Dziwi mnie to, że rozmowa miała miejsce na korytarzu w obecności kilku osób,które chodziły obok.
Po przeczytaniu CV, dowiedziałam się że mam przyjść po raz drugi, ponieważ w danym miesiącu nie posiadają miejsc pracy odpowiadającym moim kwalifikacjom. Osoby, które ze mną rozmawiały miały wypieki na twarzy . Bez czytania posiadały wszystkie informacje o mnie. Po dwóch tygodniach nikt nie dał odpowiedzi. Przyniosłam więc druk z GUP do potwierdzenia, że oczekuję na wolne stanowisko jak mnie poinformowano przy pierwszym spotkaniu, tymczasem ktoś napisał : ,,brak kwalifikacji na stanowisko konsultant dwujęzyczny - język francuski, poziom matura ".
Mam francuską i polską maturę, studia z ekonomii i języków obcych ukończone we Francji i studia podyplomowe ukończone w Polsce. Mam też ponad dwadzieścia lat pracy i ponad czterdzieści lat życia, a ta firma preferuje młodych, których i tak nie trzyma długo - jak moją 24 letnią sąsiadkę - 8 miesięcy pracy i koniec. Tymczasem w GUP wciąż pojawiają się nowe ogłoszenia.
Sama rozmowa rekrutacyjna nie miała właściwie miejsca.
We Francji miałam czasem ciąg dwóch, trzech spotkań i testy. O wynikach mnie informowano, a przy zatrudnieniu nawet uzasadniano dlaczego wybrano mnie a nie innego kandydata.
Zawsze była odpowiedź. Korporacje zawsze pisemnie dziękowały za zainteresowanie i życzyły albo powodzenia w tym miejscu pracy, albo szybkiego znalezienia nowej pracy. Tutaj nic takiego nie miało miejsca.
Wszystko było dla mnie dziwne i wręcz niepoważne.
5
john 2017-01-07 17:25:54
Jakie zarobki na początek w księgowości??
Boss 2017-01-07 22:48:35
Cześć, pracuję w Capgemini na stanowisku assistant menagera chętnie zarekomenduje do pracy atrakcyjne księgowe kontakt na PW
frendzle 2017-01-08 13:43:52
Hej :) Szukam pracy w korpo z niemieckim. Mój niemiecki był na poziomie C1, nie tak dawno temu, jednak teraz jest trochę w lesie (na pewno kwestia odświeżenia, ew. nauczenia się narazie pod testy rekrutacyjne). Angielski B2. Czy ktoś chciałby mnie polecić albo byłby życzliwy napisać o procesie rekrutacyjnym, pytaniach etc? Szukam pracy, dość intensywnie i "na wczoraj", a o Capgemini myślałem i było to moim planem już dawno. Nie mam pojęcia jakie stanowisko mnie interesuje, nie znam się na tym, może być dowolne, ewentualnie fajne i lajtowe ; ) Kasa oczywiście im większa tym lepiej, ale tutaj nie jest to priorytetem.
Byłbym bardzo wdzięczny za kontakt!
mój mail: frendzle@gmail.com (frendzle)
Pozdrowienia!
Viki 2017-01-15 21:34:57
Czy ktos moze wie jakie sa zarobki na stanowisku-junior Client Relationship Manager? widzialam oferte i zastanawiam sie czy aplikowac,dzieki
Viki 2017-01-15 21:35:46
Czy ktos moze wie jakie sa zarobki na stanowisku-junior Client Relationship Manager? widzialam oferte i zastanawiam sie czy aplikowac,dzieki
Zostaw swoją opinię o Capgemini - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capgemini