logo Capgemini

Capgemini

Kraków

Opinie o Capgemini

Perski Nick 2017-06-07 11:58
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o informację ile kasy może zawołać kandydat na C2C Team Leader? Czy podczas składania cv wymagane jest dołączenie cover letter?
Pozdrawiam
Pers
aqq 2017-06-07 21:15
ktoś może wie cokolwiek na temat stażów w dziale IT? Byłbym wdzięczny za krótki opis.
Pozdrawiam
Patrycja 2017-06-10 13:49
Zależy od lokalizacji. A na jakim stanowisku ci zależy?
Gosia 2017-06-12 11:29
Cześć, odezwali się już? Jeśli nie - daj znac na adres komunikacja.pl@capgemini. com - postaram się pomóc:)
Nicknick 2017-06-12 16:30
Witam.

Mam pytanie, ostatnio odbyłem telefoniczną rozmowę rekrutacyjną, przed którą to rozmową wypełniłem testy online. Rzecz jest tego typu, że wypełniając test analityczny z początku zignorowałem kwestię ograniczonego czasu, w konsekwencji zakończyłem test na około 19 pytaniach (jestem pewien wszystkich odpowiedzi). Moje pytanie brzmi czy z takim wynikiem będę w ogóle brany po uwagę, i drugie pytanie czy można jakimś sposobem ten test powtórzyć w ramach tej samej rekrutacji?
Pytam, ponieważ nie daje mi to spokoju, jako że zadania były na prawdę proste...

Ps. Test z angielskiego ok, rozmowa telefoniczna myślę, że ok.

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam.
dawny capgeminian 2017-06-13 18:56
Pracowałem tam około roku, byłoby nawet ok gdyby nie śmiesznie niska pensja, która jest najniższa spośród Krakowskich corpo. W sumie dość dobre na start, po roku zmieniłem firmę i pensję (na dwa razy wyższą). Moim zdaniem warto jednak spróbować sił w rekrutacjach u konkurencyjnych firm i dopiero potem aplikować do Capa (chyba że ktoś chce pracować w korporacji nie dla pieniędzy :) ). Sama praca była raczej nudna i mało rozwojowa ale za to nie stresująca, więc może to być dla kogoś plusem. Atmosfera w pracy dobra.
5
Sylwia 2017-06-19 15:43
Witam,

Czy jest tutaj ktoś kto powie mi jak wygląda sprawa z letnimi płatnymi praktykami? Chciałabym wiedzieć czy Dział Rekrutacji odezwał się już do wybranych kandydatów. Aplikacje można było przesyłać do 11 czerwca. Zastanawiam się czy jest jeszcze szansa, że ktoś się odezwie, czy osoby na staże zostały już wybrane? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)

Pozdrawiam serdecznie
Paweł 2017-06-24 00:01
Tak, odezwali się. Byłem na rozmowie, wydaje się, że super ludzie w tym zespole pracują i atmosfera też ok, dość szybko dostałem informację zwrotną, że chcą mnie. Jednak w tym samym czasie dostałem propozycję z innej firmy za lepszą stawkę, więc musiałem odmówić współpracy. Może kiedyś ;)
1
rola 2017-06-28 16:01
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sytuacja na stanowisku Młodszy księgowy - dużo jest do nauki itp?
Głównie kopiuj + wklej???
Gosia 2017-06-29 11:32
Hej, sprawdzialm to z rekrutacją, jeśli dobrze odpowiedziałeś na 19 pytań i cała reszta poszła Ci świetnie -powinno być ok. Daj znać, jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy na komunikacja.pl@capgemini.com
ala 2017-06-30 09:51
Finance&Accounting Process Analys - czym się zajmuje osoba na tym stanowisku??? kopiuj/ wklej???
doma 2017-07-03 04:20
Witaj ;)
mam podobną sytuację bo też się ubiegam o pracę z dwoma językami, ale zamiast j. francuskiego jest to niemiecki również na poziomie B1 :) Pojutrze mam rozmowę kwalifikacyjną z TeamLeader'em i bardzo stresuję się pytań w języku niemieckim (a raczej tego, że nie będę w stanie na nie odpowiedzieć po niemiecku)...czy mogłabyś mi powiedzieć jakie dokładnie zadano Ci pytania w języku francuskim i czy zadawał Ci je TeamLeader czy osoba od sprawdzenia języka?? Czy ta osoba od sprawdzenia poziomu języka to był native speaker?
Będę Ci bardzo wdzięczna za pomoc, pozdrawiam ;)
2
Kakadu 2017-07-07 10:20
Poziom profesjonalny rekrutacji w Capgemini jest na rzenująco niskim poziomie, raczej niedostosowany do rekrutacji ludzi o profilu profesjonalista, gdyż prowadzą go osoby które co dopiero ukończyły studia i poznają tajniki tej profesji. Po wysłaniu aplikacji rekruterki dzwonią o każdej porze dnia (9-17.00) i proszą o 10 minut wstępnej rozmowy, potem nie dają żadnego feedbacku, czy kandydat się zakwalifikował do następnego etapu. Po 2 miesiącach dzwonią i pytają czy kandaydat nadal jest zainteresowany stanowiskiem i zapraszają na kolejny etap rekrutacji, po którym też nie ma żadnego feedbacku, co świadczyć może o ich niskim profesjonaliźmie i komunikacji w procesie rekrutacji, który firma cały czas doskonali :)
Może nie wszyscy wiedzą, ale Capgemini strategia rekrutacji opiera się na refreshu "candidate pool", tzn że zakładają że zawsze jakaś liczba osób odejdzie od nich, i muszą mieć rezerwę resourców, najlepiej tanich studentów. Prowadzone są przez nich rekrutacje w ramach prowadzonych forecastów projektowych tzn. na rekrutacji mówią że zatrudnienie może być za 2 lub 3 miesiące, w zależności od tego czy zostanie podpisany kontrakt z klientem, ale nie dają żadnej promesy zatrudnienia na tym etapie. Kandydatów wówczas selekcjonuje się uzwględniając budżet który klient ma na projekt outsourcingowy, oczywiście Capgemini chce zarobić na marży biznesowej, wiec zależy im tylko na tanich resource'ach, wiadomo że studentach. Rynek jest coraz trudniejszy, jeżeli chodzi o pozyskanie kontraktów, Capgemini jest tego świadomy, bo wiele firm decyduje się na otwarcie własnych SSC oferując dość bogaty pakiet socjalny pracownikom i pensje na poziomie wyższym.
4
Franek 2017-07-08 18:16
u mnie wszystko rozgrywa sie dosc szybko. po dwoch czy trzech dniach o wyslanie zgloszenia odezwala sie pani z rekrutacji i powiedziala ze szukaja na stanowisko z jezykiem francuskim (wpisalem takowa znajomosc) mimo ze aplikowalem na stanowisko z angielskim. powiedzialem ze moge sprobowac.testy poszly mi zaskakujaco dobrze,mimo ze nascie lat nie uzywam fransukiego,rozmowa w sumie tez nie najgorzej no ale z angielskim nie ma co porownywac.mialem miec niby dwudziestominutowa rozmowe ,ta pierwsza, przez telefon ale skonczylo sie chyna na godzinie,potem mialem juz krotsza z fransukiego ale tu juz bylo krocej. we wtorek mam rozmowe z kierownikiem zespolu, ma byc godzinna.ktos sie orientuje jak przebiega taka rozmowa?
1
Gosia 2017-07-10 11:09
Hej, na mojej rozmowie rozmawialiśmy o tym czym zajmuje się zespół, o obowiązkach na stanowisku na jakie aplikowałam, opowiedziałam też o swojej ścieżce kariery itd. Było bardzo przyjemnie i dobrze to wspominam, nie masz czym sie stresować:) Powodzenia:)
1
Gosia 2017-07-10 11:24
Hej,
F&A Process Analyst to rola związana z obsługą procesów finansowo-ksiegowych, prowadzeniem rozliczeń w systemach księgowych, przygotowywaniem raportów, a czasem także kontaktem z klientem w zakresie procesów F&A.
1
Gosia 2017-07-10 11:28
Hej,
Co do tej roli, zdobyłam takie informacje:
Rola raczej nie wymaga kontaktu z klientem, obowiązki to: prowadzenie rozliczeń w systemach księgowych, przygotowywanie raportów.
Janusz 2017-07-10 22:10
Czy na prawdę na stanowisko Customer Service z językiem angielskim jest potrzebne aż wykształcenie wyższe? Wydaje mi się że troche przesadzają. Czy w ogóle Cap przyjmuje ludzi nie studiujących?
Franek 2017-07-12 12:24
juz jestem po rozmowie, było bardzo miło i w sumie to jestem pewien że mi dobrze poszło i byłbym zdziwiony gdybym nie dostał propozycji pracy.duzo opowiadano o roli, były dwa banalne pytania z jezyka francuskiego i dwa z angielskiego. miał byc tez test matematyczny ale z niego zrezygnowano.jezeli mnie przeczucie nie myli to atmosfera w zespole wydaje sie byc bardzo ok
co do wykształcenia to w Polsce zrobiła się paranoja z tym i żadają magistra nawet na entry level ale to akurat nie problem
ogolnie bardzo miłe doswiadczenie,
2
Gosia 2017-07-13 13:03
Dzień dobry, nie wymagamy wykształcenia wyższego, natomiast szukamy osób z dobrą znajomością danego języka, z umiejętnościami analitycznymi i innymi kompetencjami (jak np. customer service).
Gosia 2017-07-13 13:11
Hej Kakadu,
Sprawdziłam jak to wygląda po naszej stronie, pozwolę więc sobie wtrącić kilka informacji, które udało mi się zebrać:

Co mogę potwierdzić:
- Zwyczajowo dzwonimy do kandydatów w godzinach 9-18. Natomiast jeśli kandydat woli inny termin – w miarę możliwości staramy się dopasować.
- Mamy rekruterów z różnym stopniem doświadczenia-chcemy, żeby mogli je zdobywać pracując u nas. Jednak w przypadku rekrutacji na stanowiska specjalistyczne i managerskie – rozmowy są prowadzone przez naszych Senior Recruiterów (Ci są posiadaczami od kilku do kilkunastoletniego doświadczenia zawodowego w prowadzeniu rekrutacji).
- to prawda, że cały czas doskonalimy ten proces i uczymy się nowych rzeczy :)

Chciałabym sprostować dalszą część Twojej wypowiedzi, zgodnie z tym, jak wygląda proces w Capgemini:
Wstępna rozmowa trwa 20-30 minut. Pilnujemy, by każdy kandydat dostał po niej wiadomość zwrotną-zazwyczaj zostaje ona wysłana mailowo (prosimy zatem o dokładne sprawdzanie skrzynek, także folderu „spam”).
Jako że jesteśmy jedną z większych firm w naszej branży i dużą część naszych wakatów stanowią role początkowe-prowadzimy stałe rekrutacje i wracamy do osób z naszej bazy. Jednak nasi kandydaci rozważani są zawsze na aktualnie otwarte wakaty, nie takie, które są dostępne za kilka miesięcy. Dla osób wchodzących na rynek pracy czas od akceptacji oferty przez kandydata do jego powitania u nas w firmie to zazwyczaj kilka dni (sama zaczęłam pracę kilka dni po zaakceptowaniu warunków, jako junior:)), a dla kandydatów doświadczonych, zmieniających pracę, by dołączyć do Capgemini-jest równy deklarowanej dostępności kandydata.
To prawda, iż rynek jest coraz trudniejszy, ale też i coraz ciekawszy dla kandydatów z perspektywy możliwości i dostępności interesujących ról – dlatego robimy co w naszej mocy, by móc mu sprostać.

Chcemy prowadzić proces rekrutacji jak najlepiej, jeśli więc miałeś/miałaś złe doświadczenie, napisz do mnie proszę na komunikacja.pl@capgemini.com.

Pozdrawiam!
1
Moder 2017-07-14 19:10
Nie wiem, jak inne projekty, natomiast nie polecam projektu ( usunięte przez administratora ) Praca nudna, większość ludzi w zespole beznadziejna. Aż strach odejść od biura, aby nie obgadali kogokolwiek za plecami. Strata czasu.
Mr mate 2017-07-17 15:47
Jakie sa glowne obowiazki na stanowisku credit and collection analyst ?

Na jakim poziomie wymagany jest jezyk angielski i jak to wyglada w praktyce. ? Czy możecie cos powiedziec o zaletach, jakie nalezy zaprezentowac podczas rozmowy do tego dzialu?
Yhm 2017-07-18 22:27
Czy Capgemini jest dalej jedna z najgorzej placacych korporacji w Krakowie czy cos sie zmienilo w tej kwestii?

Czy dalej jest taka rotacja, ze cale pietro wymienia sie w ciagu kilku miesiecy?

Czy dalej management jest betonem, nastawionym na tania sile robocza?

Pozdrawiam. ;-)
1
Gosia 2017-07-19 14:11
Hej,
Nie mogę odnieść się do wynagrodzeń, bo nie znam płac innych firm, ale wiem, że u nas są one uzależnione od wielu czynników (m.in. od znajomości języków obcych, ich poziomu czy dodatkowych kompetencji kandydata). Co do wymiany całego piętra - nie kojarzę takiej sytuacji, ale obecnie zatrudniamy bardzo dużo osób do dopiero powstałych i rozwijających się projektów, więc nowych twarzy jest dużo:)
Nigdy nie miałam problemu z moimi managerami, ale trudno mi ocenić wszytskich - jeśli masz konkretny przykład, daj znać kontaktując ze mną przez skrzynkę komunikacja.pl@capgemini.com. Jeśli będzie trzeba prześlę Twoje uwagi do odpowiednich osób w firmie. Dzięki!
1
Bogna 2017-07-21 13:10
Hej, jak najbardziej wysyłaj! Pracuje w oddziale w Katowiach i ciągle do nas rekrutujemy osoby z angielskim :)
1
Krakus 2017-07-21 17:06
NIc się nie zmieniło , Moj manager to taki siepacz bez doświadczenia w tej dziedzinie .
Od pierwszego dnia sugerował że lepiej mi będzie w innym projekcie.
Kiedy odszedłem i wszystko zaczeło się walić mu na głowe poszedł na L4 na sześć miesięcy - i siedzi tam do dzisiaj . Klasyka w Capgemini.
2
Gosia 2017-07-25 12:16
Hej,
Pracuje tu już prawie 6 lat i naprawde nie miałam problemów z managementem - chętnie Cię więc wysłucham, bo zachowanie, które opisujesz brzmi dość nieprofesjonalnie. Napisz proszę na komunikacja.pl@capgemini.com jeśli możesz podać mi więcej szczegółów dotyczących tej sprawy.

Pozdrawiam!
2
Joanna 2017-07-26 09:22
Minely 2 tygodnie od rozmowy z team leaderem. Domyslam sie ze skoro w tym czasie nikt ze mna sie nie skontaktowal to odpwiedz jest negatywna. Na rozmowie zostalam poinformowana ze niezaleznie od wyniku rekrutacji dostane wiadomosc. Czy ktos dostal odpowiedz po dluzszym czasie?
Wincyj 2017-07-26 20:19
Kochani, jak w tej chwili kształtują się zarobki starszych analityków/specjalistów z j.niemieckim? Jakie są widełki?
Marcin 2017-07-27 15:52
Gosia zgaduję, że pracujesz na Lublańskiej. BPO czy jakoś tak. Jest jeszcze Bora-Komorowskiego i tam jest zupełnie inaczej, jeśli chodzi o IT. Nikt nie będzie zgłaszał problemów bo czasami chodzi o osoby 'wysoko postawione' a co komu kłopoty jak z takimi ludźmi nie wygrasz? Niezłe jaja nie raz widziałem i nie jest to czysta gra, tylko typowe złe korporacyjne schematy, typu ustawiane awanse i tym podobne. Pozdrawiam.
karolina92 2017-08-01 08:58
Czy warto aplikować jeżeli znam dwa języki jedynie na poziomie B1 (angielski i niemiecki) i mam 5 doświadczenie w banowości?
Może ktoś podpowiedzieć w jakim zespole jest ograniczony kontakt telefoniczny z Klientem?
Z gory dziękuję za odpowiedź.
Krakus 2017-08-01 13:48
Opisałem całą sytuację w ankiecie exitowej swojemu BFHR . Ja sie z koniem kopać nie będe.
To taki projekt gdzie SDM jak im sie grunt pod nogami pali to idą na L4 na sześć lub więcej miesięcy.
mdzej 2017-08-07 22:03
standardowe korpo, malo szkolen, place w zaleznosci od szczescia
Gosia 2017-08-08 11:20
Cześć, sprawdź swoją skrzynkę dokładnie, jeśli odpowiedź nie wpadła do folderu spam i nadal czekasz na wiadomość, spróbuj napisać na adres komunikacja.pl@capgemini.com. Pozdrowienia!
Joanna 2017-08-08 16:03
Dziekuje za rade w spamie nie bylo nic, albo juz automatycznie zostalo usuniete.
Nie wiem czy jest sens pisac tylko po to zeby dostac odpowiedz negatywna ;)
Pozdrawiam
leader 2017-08-18 23:15
Ile w Capie zarabic team leader????
Jezdm 2017-08-23 13:25
A do tego jeszcze od jakiegoś czasu brud wszędzie
Ela 2017-08-24 09:21
Czy są jakieś oferty tylko z niemieckim ( poziom B1/B2) czy trzeba znać dwa języki?
Justyna 2017-09-11 16:58
Hej. Możesz polecić inne korpo w krk do ktorych warto się kierowac?
Klaudia 2017-09-16 00:22
Ja również zastanawiam się czy warto aplikować ponieważ mam słaby poziom angielskiego B1, natomiast z hiszpańskiego poziom C1. Niestety nie mam doświadczenia w branży, jestem po studiach licencjackich.
1
Franek 2017-09-16 14:30
ofert z niemieckim jest do zatrzesienia!!!to najbrdziej poszukiwany jezyk.prace masz pewna w jakiekolwiek korpo a capie to wszystko zakonczy sie w ciagu tygodnia od daty zlozenia aplikacji
1
Xxx 2017-09-18 16:13
Ile płacą za znajomość rzadkiego języka?
Ula 2017-09-18 21:36
Jest tyle lepszych firm, z lepszymi zarobkami. Cap to wyzysk.
Jarek 2017-09-20 16:48
Witam, orientuję się w pracy dla native speaker (język francuski-belgijski) , chłopak przyjeżdża w tej chwili do Polski co 2 miesiące. Poszukuje pracy najlepiej w Katowicach, jest grafikiem komputerowym, ale w Cap stawia na znajomość języka , jakie są szanse na pracę i za jakie pieniądze?
yrti 2017-09-23 06:19
Hej!

Na czym ta praca polega? Tam trzeba coś sprzedawać obywatelom innych krajów?
Gosia 2017-09-25 10:39
Hej, jeśli masz tak dobry poziom języka aplikuj! Wszystkiego się nauczysz w zespole i podczas szkoleń wprowadzających. Mamy tu ludzi po różnych kierunkach:)
Gosia 2017-09-25 10:46
Hej, poproś żeby wysłał cv bezpośrednio na komunikacja.pl@capgemini.com - prześle je do naszej rekrutacji w Katowicach. Poszukujemy osób z językiem francuskim, więc na pewno się uda coś znaleźć. Zarobki zależą w dużej mierze od stanowiska i umiejętności - wszystkiego dowie się podczas rekrutacji.
Gosia 2017-09-25 11:29
hej,
Szukamy ludzi na stanowiska związane z zarządzaniem, finansami, pomocą IT, kontrolą zamówień itd. Każde z tych zadań wiąże się z kontaktem z klientem w języku obcym, dlatego jest on wymagany:)
Zostaw swoją opinię o Capgemini - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capgemini