logo Capgemini

Capgemini

Kraków

Opinie o Capgemini

pawel 2017-04-26 15:49
Witam, jestem obecnie w trakcie rekrutacji do Capgemini Krakow i z mojej strony wygladalo to tak ze wyslalem swoje cv, tydzien pozniej zadzwonila Pani z HR, zapytala czy jestem zainteresowany praca po czym uzgodnilismy termin rozmowy telefonicznej, ktora odbyla sie dzis, czesciowo po angielsku. Oczywiscie przygotowalem sie wczesniej, rozmowa byla w spokojnej atmosferze, troche pytan o doswiadczenie zawodowe troche prostych pytan z IT. Po zakonczonej rozmowie dowiedzialem sie ze do 2 tygodni sie ze mna skontaktuje dzial HR z informacja odnosnie wynikow rekrutacji. Trzymajcie za mnie kciuki bo zalezy mi na tej pracy bardzo :)
1
Gosia 2017-04-27 13:29
Cześć! Wyślij mi proszę swoje CV na komunikacja.pl@capgemini.com - rozmawiałam w Twojej sprawie z naszą rekrutacją i są jak najbardziej zaiteresowani. Testy niestety będziesz musiał powtórzyć, ich ważność mija po pół roku:(

Tu mam dwa przykłady ogłoszeń, które mogłyby Cię zainteresować:
https://www.pl.capgemini.com/junior-accountant-with-english
https://www.pl.capgemini.com/junior-finance-specialist-with-english

Pozrowienia!
Gosia 2017-04-27 13:32
Świetna wiadomość, trzymam kciuki!
Gosia 2017-04-27 13:44
Hej, sprawdziłam to i mam odpowiedź od naszej rekrutacji, przytoczę ją w całości: " Mamy za każdym razem wdrożony specjalny program dla wszystkich pracowników z danego zespołu. Dostają oni pełną informację dot. kolejnych kroków, jak również konkretne propozycje nowych stanowisk związanych z ich kompetencjami, wiedzą i doświadczeniem. Organizowane są dla nich spotkania konsultacyjne, open doors, w trakcie których mogą zadać dodatkowe pytania. Mają wskazaną osobę po stronie Rekrutacji, która może im odpowiedzieć na wszelkie pytania związane z procesem rekrutacji i aktualnie otwartymi pozycjami. Są traktowani priorytetowo w ramach rekrutacji wewnętrznych. W taki program zaangażowani są managerowie zamykanego projektu, HR, Rekrutacja oraz zespół odpowiedzialny za internal mobility. Naturalnie, część pracowników decyduje się rozważyć opcję dalszego rozwoju poza firmą, nie mniej jednak większość kontynuuje pracę ". Dowiedziałam się, że w Business Services (Kraków, Katowice) 82% korzysta z propozycji zmiany stanowiska i zostaje. Mam nadzieję, że to pomoże:)

olalaaa 2017-04-27 15:15
Cześć,
Mam angielski na poziomie B2 - C1. Z pisaniem nie mam żadnego problemu ale w mowie mam pewne problemy, blokada - a przy tym stres..
Myślicie, że warto składać CV? Bardzo zależy mi na pracy w korpo..
Admirał 2017-05-02 13:36
Gosia, na kawę czy rekrutację? :D
Gosia 2017-05-04 13:36
Na kawę i rozmowę:)
Gosia 2017-05-04 14:31
Hej Ola, spróbuj koniecznie, szczególnie jeśli Ci zależy. Ja pamiętam swoją rozmowę jak dziś, byłam tak zestresowana, że zaliczyłam kilka wpadek:) Starałam się do tego przygotować i wcześniej trochę potrenowałam rozmowę po angielsku ze znajomymi - polecam tą metodę:)
1
Martin90 2017-05-04 16:26
Witam,
ja z kolei chciałem się zapytać czy w Capgemini są organizowane staże? Sprawa wygląda w ten sposób,że biorę udział w Programie UE ,,Praca dla młodych" , który organizuje staże z gwarancją zatrudnienia , a z racji tego,że znam dobrze angielski oraz pracowałem wcześniej w obsłudze klienta to poważnie myślę nad nawiązaniem współpracy z Capgemini. Jestem z nimi związany na czas trawania tego projektu, dlatego musi być to forma zatrudnienia w ramach stażu przez pierwsze 3 miesiące, a dopiero po tym okresie umowa o pracę.

Pozdrawiam.
David 2017-05-05 19:48
Ja mam pytanie. ..jestem za granica I chce wrocic do kraju,wczesniej pracowalem 2 lata ale nie w korpo..jakie mam szanse???znam ang:-)
jola 2017-05-05 22:35
Witam chciałabym aplikować do capa na stanowisko junior Accountant z jez angielskim stąd mam pytanie jakie zarobki, godziny pracy i jakie pytania padają na rozmowie, czy ta rozmowa od razu jest generalna czy jest telefon poprzedzający ja? Z góry wielkie dzięki za informację!
ciekeeeeeawy 2017-05-09 22:58
Mam pytanie jak kształtują się zarobki. Chodzi mi dokładnie o zarobki osób, które zaczynają jak i takich o trochę dłuższym stażu w firmie.

Czy to prawda, że w firmie bywa tak, że zwalniane są osoby starsze z większym doświadczeniem na rzecz młodych osób?

Proszę o odpowiedzi
2
obca 2017-05-15 21:45
Nie dowiecie się tutaj na tej stronie ile się zarabia. Może od czasu do czasu znajdzie się ktoś odważny i poda "widełki." Musicie polegać na raportach w postaci pdf'u bądź dowiedzieć się metodą pantoflową. Podobno pracownicy mają to zaznaczone w umowach, że nie mogą podawać do informacji ogólnej swoich zarobków. Ja nawet nawet podczas rozmów kwalifikacyjnych nie byłam w stanie od nich wyciągnąć niczego. A w moim wypadku taka informacja byłaby mile widziana, gdyż decyzja o podjęciu pracy łączy się z moją relokacją do Polski. I takim sposobem marnowałam swój cenny czas, no i oczywiście ich przechodząc kolejne rozmowy i nie dostając informacji zwrotnej na jakiej mi zależało, czyli wynagrodzenie. Poza tym, na tym forum są pracownicy capa, więc może i to jest powodem dla którego dużo osób boi się napisać o swoim wynagrodzeniu (uważajcie,bo jeszcze was wytropią,znajdą i zwolnią; trochę odwagi młodzi ludzie)
1
Bpo leaks 2017-05-16 14:59
Zarobki w SSC w Krakowie możecie odnaleść na stronie bpo leaks - tyle tylko że od minumum tam podanego trzeba odjąć 1000 zł i to jest własnie poziom Capgemini.
2
Krer 2017-05-16 20:18
Czy ktoś może podać czy na stanowisku specialist w IT lub finansach wysokość podstawy lub czy jest wiecej niz na junior accountant
Wesoła_Pracowniczka 2017-05-16 21:56
Hej, zaczynam czwarty miesiąc pracy w capgemini na stanowisku z językiem francuskim - nie używanym w mowie, ale pisemnie.

1. Rektrutacja - była dla mnie przyjemnym doświadczeniem. Wysyłałam CV przez stronę Capa w weekend, w poniedziałek zadzwoniono do mnie by umówić się na rozmowę telefoniczną i wysłać mi testy (myślenie analityczne, angielski, francuski). Jak dla mnie angielski był na umiarkowanym poziomie (słownictwo+gramatyka), francuski trochę trudniejszy (ja sama oceniam się na B1 i tak też napisałam w CV) - było dużo gramatyki, polecam szybką powtórkę. Późniejsza rozmowa telefoniczna była dość długa a Pani w języku polskim zadawała mi wiele pytań dotyczących moich poprzednich prac, zainteresowań i motywacji. Później przeprowadziła ze mną rozmowę po angielsku a następnie po francusku. Szczerze mogę powiedzieć, że poszło mi średnio, bo byłam zestresowana. Ale same pytania nie były trudne - co robię w wolnym czasie, czy byłam we Francji, co mi się tam podobało. Na podobnym poziomie były pytania po francusku.

Jakieś dwa dni minęły od tej rozmowy i zostałam zaproszona na rozmowę z TeamLeaderką mojego potencjalnego zespołu. Spotkały się ze mną dwie osoby - jedna w celu "checku" mojego języka Francuskiego. Rozmowa była dość luźna, dotyczyła poprzednich doświadczeń. Pytania w języku angielskim - w przeciwieństwie do tych zadawanych podczas rozmowy telefonicznej - były bardziej typowo rekrutacyjne. Ogólnie ja mówiłam dużo o sobie a potem powiedziano mi dużo o projekcie. Było ostrzeżenie o nadgodzinach.

Po paru dniach dostałam odpowiedź, że zostałam przyjęta w progi Capa.

3. Praca. O szkoleniu nie będę pisać - info o capie, podstawy bhp i takie tam. Całkiem przyjemnie i sprawnie.

Pracuje mi się dobrze, chociaż nie wątpię, że wpływ na to ma fajna teamleaderka i spoko zespół. Nie czuję żadnej presji. Trochę do ogarnięcia jest (no dobra, nawet sporo), podobno mniej na "słuchawie". Język B1 wystarcza do pracy z tekstem aczkolwiek wydaje mi się, że żeby piąć się w górę, trzeba ciągle nad tym pracować. Są targety, jest nacisk na jakość, ale nie jest to nic dziwnego w korpo.

Nadgodziny mogę odebrać lub wziąć do zapłaty. Nikt mnie jeszcze do nich nie zmuszał chociaż mile widziany jest jakiś dzień weekendu raz w miesiącu. Przeważnie zawsze wypłacają Ci hajs jeśli zostajesz bo dużo pracy, bo leader każe, bo cośtam. Do odbioru godziny są wtedy, kiedy o to po prosisz; "Siema, zostaję godzinę dłużej, kiedyś przyjdę tylko na 7h". Fajna opcja :)

No i tak ogólnie to polecam serdecznie :)
1
Gosia 2017-05-18 14:53
No pewnie, jeśli znasz dobrze ten język - spróbuj aplikować! Tu są oferty z językiem angielskim: http://bit.ly/2qAeOZ4
Gosia 2017-05-18 15:43
Program stażowy dla Krakowa, Katowic i Opola rusza wkrótce, ale nie gwarantujemy zatrudnienia wszystkim jego uczestnikom. Jeśli się zdecydujesz, zapraszamy:) Wkrótce podamy szczegóły na naszym oficjalnym profilu Facebook.
kamil 2017-05-19 19:00
Możesz powiedzieć po jakim czasie od rozmowy rekrutacyjnej z team leaderem mogę spodziewać się odpowiedzi?
lukrecja 2017-05-23 13:28
Ja jestem Mama i moja corka jest chorowita. Srednio spedzam na L4 okolo 5 tygodni w roku i jeszcze nikt mi nic nie powiedzial. Moje znajome pracuja w Capgemini duzo dluzej niz ja i juz zdazyly urodzic nawet 2 dzieci w tym czasie. Jedna z nich poszla na 3-letni urlop wychowawczy i praca na nia dalej czekala, wlasnie niedawno wrocili. wiec prosze Was drogie Panie.. nie wymyslajcie tak. Dla mnie Capgemini jest bardzo pro-rodzinne.
2
joaska 2017-05-30 14:40
Jak najbardziej :) mnie w zeszlym roku chcieli zatrudnic, ale zrezygnowalam i jakies 2 tygodnie temu ni stad ni zowad do mnie zadzwonili; powiedzieli, ze znalezli moje cv i czy nie chcialabym zmienic pracy, no i zmieniam :)
1
Paweł 2017-05-30 16:35
Mijają 3 tygodnie od chwili, kiedy miałem 2 testy online oraz telefoniczną rozmowę polsko-angielską. Podobno w ciągu 2 tygodni dostaje się maila, jeżeli coś poszło nie tak z tymi etapami rekrutacji, bądź podało się zbyt wygórowaną stawkę oczekiwanego wynagrodzenia. Ja nie dostałem od tego czasu żadnej informacji. Czy to oznacza, że wakat, na który zostałem polecony, jest już zajęty i dopiero gdy znajdzie się kolejne wolne stanowisko pasujące do mojego profilu zawodowego, mogę spodziewać się zaproszenia na rozmowę z team leaderem? Czy już powinienem sobie odpuścić i przestać czekać?
Filmowiec 2017-06-02 11:22
Hej wyplacaja nadgodziny ?? Nigdy nie slyszalem. Zawsze byl odbior nadgodzin w postaci wczesniejszego wyjscia z pracy.

Co do pozostalych. Jezeli to wasza pierwsza praca to najlepiej traficie. Nawet studenci. Bo nigdzie tak dobrze nie zarobisz pracujac na 1/2 etatu.
Perski Nick 2017-06-07 11:58
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o informację ile kasy może zawołać kandydat na C2C Team Leader? Czy podczas składania cv wymagane jest dołączenie cover letter?
Pozdrawiam
Pers
aqq 2017-06-07 21:15
ktoś może wie cokolwiek na temat stażów w dziale IT? Byłbym wdzięczny za krótki opis.
Pozdrawiam
Patrycja 2017-06-10 13:49
Zależy od lokalizacji. A na jakim stanowisku ci zależy?
Gosia 2017-06-12 11:29
Cześć, odezwali się już? Jeśli nie - daj znac na adres komunikacja.pl@capgemini. com - postaram się pomóc:)
Nicknick 2017-06-12 16:30
Witam.

Mam pytanie, ostatnio odbyłem telefoniczną rozmowę rekrutacyjną, przed którą to rozmową wypełniłem testy online. Rzecz jest tego typu, że wypełniając test analityczny z początku zignorowałem kwestię ograniczonego czasu, w konsekwencji zakończyłem test na około 19 pytaniach (jestem pewien wszystkich odpowiedzi). Moje pytanie brzmi czy z takim wynikiem będę w ogóle brany po uwagę, i drugie pytanie czy można jakimś sposobem ten test powtórzyć w ramach tej samej rekrutacji?
Pytam, ponieważ nie daje mi to spokoju, jako że zadania były na prawdę proste...

Ps. Test z angielskiego ok, rozmowa telefoniczna myślę, że ok.

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam.
dawny capgeminian 2017-06-13 18:56
Pracowałem tam około roku, byłoby nawet ok gdyby nie śmiesznie niska pensja, która jest najniższa spośród Krakowskich corpo. W sumie dość dobre na start, po roku zmieniłem firmę i pensję (na dwa razy wyższą). Moim zdaniem warto jednak spróbować sił w rekrutacjach u konkurencyjnych firm i dopiero potem aplikować do Capa (chyba że ktoś chce pracować w korporacji nie dla pieniędzy :) ). Sama praca była raczej nudna i mało rozwojowa ale za to nie stresująca, więc może to być dla kogoś plusem. Atmosfera w pracy dobra.
4
Sylwia 2017-06-19 15:43
Witam,

Czy jest tutaj ktoś kto powie mi jak wygląda sprawa z letnimi płatnymi praktykami? Chciałabym wiedzieć czy Dział Rekrutacji odezwał się już do wybranych kandydatów. Aplikacje można było przesyłać do 11 czerwca. Zastanawiam się czy jest jeszcze szansa, że ktoś się odezwie, czy osoby na staże zostały już wybrane? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)

Pozdrawiam serdecznie
Paweł 2017-06-24 00:01
Tak, odezwali się. Byłem na rozmowie, wydaje się, że super ludzie w tym zespole pracują i atmosfera też ok, dość szybko dostałem informację zwrotną, że chcą mnie. Jednak w tym samym czasie dostałem propozycję z innej firmy za lepszą stawkę, więc musiałem odmówić współpracy. Może kiedyś ;)
1
rola 2017-06-28 16:01
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sytuacja na stanowisku Młodszy księgowy - dużo jest do nauki itp?
Głównie kopiuj + wklej???
Gosia 2017-06-29 11:32
Hej, sprawdzialm to z rekrutacją, jeśli dobrze odpowiedziałeś na 19 pytań i cała reszta poszła Ci świetnie -powinno być ok. Daj znać, jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy na komunikacja.pl@capgemini.com
ala 2017-06-30 09:51
Finance&Accounting Process Analys - czym się zajmuje osoba na tym stanowisku??? kopiuj/ wklej???
doma 2017-07-03 04:20
Witaj ;)
mam podobną sytuację bo też się ubiegam o pracę z dwoma językami, ale zamiast j. francuskiego jest to niemiecki również na poziomie B1 :) Pojutrze mam rozmowę kwalifikacyjną z TeamLeader'em i bardzo stresuję się pytań w języku niemieckim (a raczej tego, że nie będę w stanie na nie odpowiedzieć po niemiecku)...czy mogłabyś mi powiedzieć jakie dokładnie zadano Ci pytania w języku francuskim i czy zadawał Ci je TeamLeader czy osoba od sprawdzenia języka?? Czy ta osoba od sprawdzenia poziomu języka to był native speaker?
Będę Ci bardzo wdzięczna za pomoc, pozdrawiam ;)
Kakadu 2017-07-07 10:20
Poziom profesjonalny rekrutacji w Capgemini jest na rzenująco niskim poziomie, raczej niedostosowany do rekrutacji ludzi o profilu profesjonalista, gdyż prowadzą go osoby które co dopiero ukończyły studia i poznają tajniki tej profesji. Po wysłaniu aplikacji rekruterki dzwonią o każdej porze dnia (9-17.00) i proszą o 10 minut wstępnej rozmowy, potem nie dają żadnego feedbacku, czy kandydat się zakwalifikował do następnego etapu. Po 2 miesiącach dzwonią i pytają czy kandaydat nadal jest zainteresowany stanowiskiem i zapraszają na kolejny etap rekrutacji, po którym też nie ma żadnego feedbacku, co świadczyć może o ich niskim profesjonaliźmie i komunikacji w procesie rekrutacji, który firma cały czas doskonali :)
Może nie wszyscy wiedzą, ale Capgemini strategia rekrutacji opiera się na refreshu "candidate pool", tzn że zakładają że zawsze jakaś liczba osób odejdzie od nich, i muszą mieć rezerwę resourców, najlepiej tanich studentów. Prowadzone są przez nich rekrutacje w ramach prowadzonych forecastów projektowych tzn. na rekrutacji mówią że zatrudnienie może być za 2 lub 3 miesiące, w zależności od tego czy zostanie podpisany kontrakt z klientem, ale nie dają żadnej promesy zatrudnienia na tym etapie. Kandydatów wówczas selekcjonuje się uzwględniając budżet który klient ma na projekt outsourcingowy, oczywiście Capgemini chce zarobić na marży biznesowej, wiec zależy im tylko na tanich resource'ach, wiadomo że studentach. Rynek jest coraz trudniejszy, jeżeli chodzi o pozyskanie kontraktów, Capgemini jest tego świadomy, bo wiele firm decyduje się na otwarcie własnych SSC oferując dość bogaty pakiet socjalny pracownikom i pensje na poziomie wyższym.
3
Franek 2017-07-08 18:16
u mnie wszystko rozgrywa sie dosc szybko. po dwoch czy trzech dniach o wyslanie zgloszenia odezwala sie pani z rekrutacji i powiedziala ze szukaja na stanowisko z jezykiem francuskim (wpisalem takowa znajomosc) mimo ze aplikowalem na stanowisko z angielskim. powiedzialem ze moge sprobowac.testy poszly mi zaskakujaco dobrze,mimo ze nascie lat nie uzywam fransukiego,rozmowa w sumie tez nie najgorzej no ale z angielskim nie ma co porownywac.mialem miec niby dwudziestominutowa rozmowe ,ta pierwsza, przez telefon ale skonczylo sie chyna na godzinie,potem mialem juz krotsza z fransukiego ale tu juz bylo krocej. we wtorek mam rozmowe z kierownikiem zespolu, ma byc godzinna.ktos sie orientuje jak przebiega taka rozmowa?
1
Gosia 2017-07-10 11:09
Hej, na mojej rozmowie rozmawialiśmy o tym czym zajmuje się zespół, o obowiązkach na stanowisku na jakie aplikowałam, opowiedziałam też o swojej ścieżce kariery itd. Było bardzo przyjemnie i dobrze to wspominam, nie masz czym sie stresować:) Powodzenia:)
1
Gosia 2017-07-10 11:24
Hej,
F&A Process Analyst to rola związana z obsługą procesów finansowo-ksiegowych, prowadzeniem rozliczeń w systemach księgowych, przygotowywaniem raportów, a czasem także kontaktem z klientem w zakresie procesów F&A.
1
Gosia 2017-07-10 11:28
Hej,
Co do tej roli, zdobyłam takie informacje:
Rola raczej nie wymaga kontaktu z klientem, obowiązki to: prowadzenie rozliczeń w systemach księgowych, przygotowywanie raportów.
Janusz 2017-07-10 22:10
Czy na prawdę na stanowisko Customer Service z językiem angielskim jest potrzebne aż wykształcenie wyższe? Wydaje mi się że troche przesadzają. Czy w ogóle Cap przyjmuje ludzi nie studiujących?
Franek 2017-07-12 12:24
juz jestem po rozmowie, było bardzo miło i w sumie to jestem pewien że mi dobrze poszło i byłbym zdziwiony gdybym nie dostał propozycji pracy.duzo opowiadano o roli, były dwa banalne pytania z jezyka francuskiego i dwa z angielskiego. miał byc tez test matematyczny ale z niego zrezygnowano.jezeli mnie przeczucie nie myli to atmosfera w zespole wydaje sie byc bardzo ok
co do wykształcenia to w Polsce zrobiła się paranoja z tym i żadają magistra nawet na entry level ale to akurat nie problem
ogolnie bardzo miłe doswiadczenie,
2
Gosia 2017-07-13 13:03
Dzień dobry, nie wymagamy wykształcenia wyższego, natomiast szukamy osób z dobrą znajomością danego języka, z umiejętnościami analitycznymi i innymi kompetencjami (jak np. customer service).
Gosia 2017-07-13 13:11
Hej Kakadu,
Sprawdziłam jak to wygląda po naszej stronie, pozwolę więc sobie wtrącić kilka informacji, które udało mi się zebrać:

Co mogę potwierdzić:
- Zwyczajowo dzwonimy do kandydatów w godzinach 9-18. Natomiast jeśli kandydat woli inny termin – w miarę możliwości staramy się dopasować.
- Mamy rekruterów z różnym stopniem doświadczenia-chcemy, żeby mogli je zdobywać pracując u nas. Jednak w przypadku rekrutacji na stanowiska specjalistyczne i managerskie – rozmowy są prowadzone przez naszych Senior Recruiterów (Ci są posiadaczami od kilku do kilkunastoletniego doświadczenia zawodowego w prowadzeniu rekrutacji).
- to prawda, że cały czas doskonalimy ten proces i uczymy się nowych rzeczy :)

Chciałabym sprostować dalszą część Twojej wypowiedzi, zgodnie z tym, jak wygląda proces w Capgemini:
Wstępna rozmowa trwa 20-30 minut. Pilnujemy, by każdy kandydat dostał po niej wiadomość zwrotną-zazwyczaj zostaje ona wysłana mailowo (prosimy zatem o dokładne sprawdzanie skrzynek, także folderu „spam”).
Jako że jesteśmy jedną z większych firm w naszej branży i dużą część naszych wakatów stanowią role początkowe-prowadzimy stałe rekrutacje i wracamy do osób z naszej bazy. Jednak nasi kandydaci rozważani są zawsze na aktualnie otwarte wakaty, nie takie, które są dostępne za kilka miesięcy. Dla osób wchodzących na rynek pracy czas od akceptacji oferty przez kandydata do jego powitania u nas w firmie to zazwyczaj kilka dni (sama zaczęłam pracę kilka dni po zaakceptowaniu warunków, jako junior:)), a dla kandydatów doświadczonych, zmieniających pracę, by dołączyć do Capgemini-jest równy deklarowanej dostępności kandydata.
To prawda, iż rynek jest coraz trudniejszy, ale też i coraz ciekawszy dla kandydatów z perspektywy możliwości i dostępności interesujących ról – dlatego robimy co w naszej mocy, by móc mu sprostać.

Chcemy prowadzić proces rekrutacji jak najlepiej, jeśli więc miałeś/miałaś złe doświadczenie, napisz do mnie proszę na komunikacja.pl@capgemini.com.

Pozdrawiam!
1
Moder 2017-07-14 19:10
Nie wiem, jak inne projekty, natomiast nie polecam projektu ( usunięte przez administratora ) Praca nudna, większość ludzi w zespole beznadziejna. Aż strach odejść od biura, aby nie obgadali kogokolwiek za plecami. Strata czasu.
Mr mate 2017-07-17 15:47
Jakie sa glowne obowiazki na stanowisku credit and collection analyst ?

Na jakim poziomie wymagany jest jezyk angielski i jak to wyglada w praktyce. ? Czy możecie cos powiedziec o zaletach, jakie nalezy zaprezentowac podczas rozmowy do tego dzialu?
Yhm 2017-07-18 22:27
Czy Capgemini jest dalej jedna z najgorzej placacych korporacji w Krakowie czy cos sie zmienilo w tej kwestii?

Czy dalej jest taka rotacja, ze cale pietro wymienia sie w ciagu kilku miesiecy?

Czy dalej management jest betonem, nastawionym na tania sile robocza?

Pozdrawiam. ;-)
1
Gosia 2017-07-19 14:11
Hej,
Nie mogę odnieść się do wynagrodzeń, bo nie znam płac innych firm, ale wiem, że u nas są one uzależnione od wielu czynników (m.in. od znajomości języków obcych, ich poziomu czy dodatkowych kompetencji kandydata). Co do wymiany całego piętra - nie kojarzę takiej sytuacji, ale obecnie zatrudniamy bardzo dużo osób do dopiero powstałych i rozwijających się projektów, więc nowych twarzy jest dużo:)
Nigdy nie miałam problemu z moimi managerami, ale trudno mi ocenić wszytskich - jeśli masz konkretny przykład, daj znać kontaktując ze mną przez skrzynkę komunikacja.pl@capgemini.com. Jeśli będzie trzeba prześlę Twoje uwagi do odpowiednich osób w firmie. Dzięki!
1
Bogna 2017-07-21 13:10
Hej, jak najbardziej wysyłaj! Pracuje w oddziale w Katowiach i ciągle do nas rekrutujemy osoby z angielskim :)
Krakus 2017-07-21 17:06
NIc się nie zmieniło , Moj manager to taki siepacz bez doświadczenia w tej dziedzinie .
Od pierwszego dnia sugerował że lepiej mi będzie w innym projekcie.
Kiedy odszedłem i wszystko zaczeło się walić mu na głowe poszedł na L4 na sześć miesięcy - i siedzi tam do dzisiaj . Klasyka w Capgemini.
Zostaw swoją opinię o Capgemini - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capgemini