brak logo

Magnolia Med

Kraków

Opinie o Magnolia Med

asia 2013-10-01 20:47:16
Salon kosmetyczny, medycyny estetycznej :) , nie polecam , brak personelu, recepcja i( usunięte przez administratora )porażka
4
dominka 2013-10-02 15:16:32
Szkoda, kiedyś to był fajny salon i świetne kosmetyczki, teraz to faktycznie brak personelu, chyba będą zamykać ten salon?
Katarzyna 2013-10-03 02:39:01
Witam, to jakaś kompletna bzdura i złośliwość konkurencji. Kosmetyczki i urządzenia w tym salonie są na światowym poziomie i nigdzie indziej tego typu urządzenia w Krakowie nie są dostępne. Ja osobiście i moje znajome korzystają z usług i są bardzo zadowolone.
Pozdrawiam
[usunięte przez moderatora]
2
Julia 2014-02-12 14:40:31
Nie polecam(usunięte przez administratora) Szkoda czasu !
Joanna 2014-02-18 10:53:43
Dzień dobry, Szanowni zainteresowani pracą w MGM. Piszę w imieniu nie tylko swoim, jednego sfrustrowanego, byłego pracownika ale wszystkich osób które kiedykolwiek pracowały w Magnolia Med. Bez żadnej złości ale z pewną dozą frustracji informuję Was uczciwie, że z osobami prowadzącymi w/w salon nie da się współpracować. (usunięte przez administratora)
2
Katarzyna 2014-02-25 18:52:26
Joanna tylko słabi ludzie użalaja się nad sobą i piszą rzeczy niezgodne z prawdą i również tacy, którzy mają kompleksy, używając do wyżalania się takiego środka przekazu jakim jest anonimowy internet. Znam właścicieli salonu bardzo dobrze. Są to Bardzo Dobrzy Ludzie z Wielkim Sercem.
Zastanów się co piszesz. Nie masz klasy i używasz zwykłych tanich chwytów w postaci kilku mizernych zdań pod każdym względem, napisanych zapewne z jak najtańszej kafejki internetowej, bo boisz się, że Twoja anonimowość mogłaby zostać w takim przypadku naruszona.
Zajmij się droga (usunięte przez administratora) pracą, o ile ją masz i w co wątpię.
2
Weronika 2014-02-25 19:47:24
Joanna możesz sobie pisać co chcesz, oczywiście za pomówienia są stosowane odpowiednie kary, jednakże nie będzie Cię nikt o tym informować :) Nie zapominaj jednak, że Magnolia Med jest arcydziełem stworzonym poprzez ciężką pracę wielu ludzi, ale na pewno nie Twoją. (usunięte przez administratora)
1
Anna 2014-04-29 00:26:33
Arcydzieło jak nie powinien funkcjonować gabinet to właśnie Magnolia Med!!!
Nie polecam współpracy, nie płacą !!
1
Magnolia Med 2014-05-05 21:14:01
Szanowna Pani, w imieniu Magnolia Med, informuję Panią, iż za pomówienia tego typu i bezpodstwne umieszczanie ich w internecie będą wyciągane konsekwencje.
1
dagmara 2014-06-26 00:33:43
Tak najlepsze polecam!! :) :) bu hahaahaha
mylife 2014-07-09 00:16:53
Norin jak chcesz zmieniać życie to na pewno nie w MagnoliaMed Jak najbardzkej powodzenia z dobrego serca ale nie w tej...instytucji!! I jak widzisz firmy broni tylko i wyłącznie sama Firma:)
luki 2014-07-09 00:50:15
No i sprawa jasna :)
luki 2014-07-16 20:31:23
Wszystko było na ten temat napisane ale...zostało usunięte.
bebe 2014-07-23 00:13:51
tak dokładnie wszystko było pisane i usunięte a ponoć mają być obiektywne opinie i dać możliwość każdemu się wypowiedzieć .Magnolia Med to .....
tralalaaa 2014-07-31 00:26:01
Norin daj spokój bu hahhhahahahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
1
Nata 2014-09-06 18:41:22
'Ten sie smieje kto się smieje ostatni' tak ktoś powiedział i miał racje, bo on dobrze wiedział jaka jest natura czlowieka bez ambicji, ktòry za swoje porażki życiowe obwinia innych. Tylko nie zapominajcie 'zyczliwi' anonimowi- madrego powiedzenia, że gdy 'sprwiedliwość rozklada ręce, bacz czy spadajacy miecz nie utnie Ci glowy.: Those who live by the sword, die by the sword' Powodzenia życze i pozdrawiam serdecznie wszystkich sfrustrowanych życzliwych buszujacych z nudów na tego typu portalach :)
1
magda 2014-09-23 23:59:41
Jakie straszne wpisy, ktoś tu kogoś straszy,co to za instytucja? Salon kosmetyczny? Może jak się przenieśli na Kazimierz to i miejscowych pijaczków do ochrony zatrudnią.
nata 2014-09-27 02:06:52
zasady wszyscy znają :) tralllllaa
Nata 2014-09-27 20:55:38
No i cwir cwir ...nikt nie straszy tu nikogo anonimowa panienko,a cytuje myśli -znanych geniuszy, które zazwyczaj mają odzwierciedlenie w praktyce/życiu. Poczytaj troszkę mądrych ksiażek, a nie tanich best sellerów i nie wertuj codziennie portali pudelkowych i kozaczkowych, to wtedy może jedna z twoich szarych komórek zaskoczy. Życzę powodzenia. No i tuturutu peczęk drutu dla Ciebie :)
nova 2014-09-30 00:32:28
O jak ładnie można się wypowiadać, bez żalu,stwierdzeń że ktoś jest zbyt mało inteligentny :)A czytanie, no cóż kształci charakter. Ale nie wszyscy czytają ze zrozumieniem. Pozdrawiam i życzę szczęścia w krzewieniu dobra i życzliwości.
Może pora założyć Fundację dobroczynną :)
KaczorDonald 2014-09-30 12:29:39
Haha to jest jakaś wielka komedia:) Wam się chyba wszystkim nie źle nudzi. Byli pracownicy rozżaleni a właściciele chyba narzekają na brak klientów bo mają za dużo czasu na obrażanie całej reszty. Ale piszcie piszcie, fajna lektura. Lepsza jak kozaczki i pudelki których znajomością pochwaliła się Nata.
Harry Potter 2014-10-10 23:26:22
Eeeeetam tu w ogole nie ma co czytac, jakies zlepki z glowy bez piatej klepki.
Madagaskar 3 2014-10-10 23:35:42
Tłusciutlki hipopotam znowu się moczy....
boska 2014-10-11 00:33:43
nic nie rozumiem jakieś osły piszą
dotacje 2014-10-11 00:53:33
no cóż chciałabym pomóc, szukam gabinetów, które potrzebują pomocy! Proszę o kontakt .
ja 2014-10-11 16:56:14
Magnolii to już nic ani nikt nie pomoże:D Ku wszechobecnej radości. Jak tu ktoś pięknie napisał "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie".
I przestańcie wypisywać brednie tylko zamknijcie temat. W raz z magnolią powinny również ustać te pierdoły powyżej.
ta dammmmmmmmmmmm!!!! 2014-10-14 00:08:31
Super ta daaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))
Solvency 2014-10-15 19:34:34
Witam,
powiem jak wygląda sprawa - zakupiłam na początku sierpnia pakiet na sporą sumę. na początku września zaczęło się wmawianie, że sprzęt zepsuty itp. w połowie września Pani zadzwoniła i nagle oznajmiła, że przenieśli się na miodową.. ponieważ lokalizacja mi nie odpowiada mieli zwrócić pieniądze.. ponad 1000 zł - nowy właściciel zadzwonił po około 2-ch tyg. napierania na zwrot pieniędzy, że zwróci... jest połowa października - pieniędzy jak nie miałam tak nie mam, podobno remont (fajnie, że moim kosztem) a Pani wyłączyła telefon.. zgłaszam sprawę na policję, bo to przestało być zabawne - ogólnie NIE POLECAM!!! chyba, że chcecie stracić pieniądze u gołosłownych ludzi.
Może ktoś pomoże w odzyskaniu wpłaconych pieniędzy?
Solvency 2014-10-15 19:55:25
Może ktoś wie jak do nich teraz dotrzeć? Proszę pomóżcie, to nie jest mało pieniędzy.. ręce mi już opadają
oszukana 2014-10-16 01:36:33
może spróbuj w budynku w którym była Magnolia może tam właściciele budynku mają namiary na najemcę tego lokalu, ja również jestem oszukana i to na większe pieniądze:(
Solvency 2014-10-16 14:09:15
czy także starasz się o zwrot tych pieniędzy? załamać się można
wojownik 2014-11-18 01:06:30
No i zwojowali , zawojowali , a teraz pora na Wa-wę:)
Gosc1 2014-11-21 11:13:40
Witam, mam nadzieje ,ze wszyscy oszukani klienci , a jest ich wielu odnajda droge do sprawiedliwości i zostana im zwrocone pieniazki za niewykorzystane pakiety. Nie wystarczy zamknac lokalu i wywiesc sprzetu aby sprawa ucichla.
1
kaczor 2014-12-27 01:47:30
Wszystkie damy pracowały jak lamy,wszystkie panie księżniczki z rodu ploteczki! Cóż za wykształcenie pochodzenie , jedna z drugą wciąż plotkują że pracują.
Kosmetyczki są jak wtyczki tu nie mogą a tam zapomogą.Wciąż weselą się jak stare wykałaczki co wygrzebią to powiedzą. Takie Panie wykształcone ,nauczone i ogólnie uzdolnione a że drogę znają jedną to pracują w okolicy by nie pomylić ulicy.Tylko jedna się złamała i na Wisłę się spisała , tam tarasy godne są na jej obcasy.Drogie Panie z kwasami trzeba uważać!
1
życzliwa 2015-01-16 13:07:13
Szanowna Elito z dworu,
daj już spokój, wszystko to już przeszłość. Widać kogo boli bo mu się nie udało.
kaczor 2015-01-27 00:55:21
Udało albo się nie udało :) a Wam jak tam, ojjj coś mi podpowiada że nie jedna już odpada :) ahaha będzie jeszcze jedna buha haha :)
Doktor 2015-02-14 01:10:28
Szanowny Kaczorku pełen szacunek dla pięknie sformułowanej wypowiedzi...nic dodać nic ująć! :) No cóż, Panie wykałaczki tzw.jednorazowki- kariery nie zrobiły i nie zrobią-no chyba,ze otworzą swój własny kosmetyczny kącik i dobrze byłoby gdyby miały takich wspaniałych pracownikow, za jakich siebie maja, bo reszta jest tylko dodatkiem do nich!!! Pozdrawiamy wszystkie boskie wykształcone wykałaczki! :)
1
Tandeta 2015-04-18 22:43:29
No to się popisała pani z zielonki.. A teraz proponujemy wyrobić długopisy z nadrukiem Instytut Głupoty.
Warz 2016-05-13 16:37:51
Myślę, że warto, a dlaczego miałoby nie być, skoro firma jest bardzo dobra i godna zaufania polecam każdemu, kto chce zarobić jakies pieniądze lepsze.
Zostaw swoją opinię o Magnolia Med - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magnolia Med