brak logo

AA Studio Kombiko

Plewiska

Opinie o AA Studio Kombiko

anonim 2010-12-08 12:31
Naprawde Super firma warta wspolpracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
Nie regulują zobowiązań 2013-04-02 09:48
Firma AA STUDIO KOMBIKO BIS SP. Z O.O. z Plewisk chwaląc się na stronie prawie 4 mln kapitałem zakładowym NIE REGULUJE SWOICH ZOBOWIĄZAŃ - uważajcie!!!!
7
Kumorek 2015-03-17 00:10
Sam nie pracowałem, ale mam tam siostrę i jest zadowolona :)
3
Podwykonawca 2015-12-16 15:23
Studio kombiko nie reguluje terminowo swoich zobowiązań wobec podwykonawców. Czekam 3 miesiąc na spłatę należności i słyszę ze jest kryzys. Wszystkie stoiska zostały odebrane, wykonane terminowo a ja dostaje od niego równowartość 1/10 zarobionych pieniędzy. Z tego co wiem, to sytuacja dotyczy wszystkich firm podwykonawcy. NIE PRACUJE DLA OSZUSTA !!!!!!!
2
mola 2016-05-20 08:55
@podwykonawca czy coś się zmieniło w działaniu firmy w tym czasie? Czy te trudności minęły i warto się u nich zatrudnić? Wiem że ciągle działają więc może wyszli na prostą. Ciekaw jestem zarobków i atmosfery w pracy. Nie lubię ludzi którzy się wzajemnie podgryzają
podwykonawca 2016-12-16 18:30
W pełni Cię popieram szkoda nerwów i zdrowia
1
Basia 2017-01-10 12:22
Firma AA Studio Kombiko nie reguluje swoich zobowiązań wobec podwykonawców i dostawców.
Prezes dobiera sobie do pomocy ludzi niekompetentnych, ale za to takich, którymi może manipulować i którzy nie kosztują dużo, bo nikt inny nie dałby im pracy. Szczególnie szwankuje magazyn, dział zakupów i logistyka. Fatalne błędy popełniane przez osoby za to odpowiedzialne i brak organizacji odbijają się na jakości i terminowości oddawania stoisk.
W przypadku reklamacji i nie otrzymania pełnej płatności za stoisko, prezes nie płaci podwykonawcy i wychodzi na czysto. Ale podwykonawca nie dostaje pieniędzy za swoją ciężką pracę.
1
Zgadzający się z "Basia" 2017-01-10 16:27
W pełni potwierdzam opinię dodaną przez autora/kę "Basia". Firma od innych wymaga usług na wysokim poziomie, po czym nie płaci w terminie zobowiązań za wykonaną usługę. Prośby ani groźby nie skutkują, czeka się nawet pół roku na spłatę zaległości. Współpraca z tą firmą to żenada. Magazyn zarządzany przez nieodpowiednią osobę, która nie ma pojęcia o prawidłowym prowadzeniu magazynu. Wynikiem czego jest obarczanie odpowiedzialnością finansową za ewentualne braki podwykonawców. Dział logistyki prowadzony również przez osobę, której kompetencje zawodowe budzą dużą wątpliwość. Już na przełomie października a listopada busy firmowe odpalane na przewody a przecież było jeszcze ciepło. Auta w opłakanym stanie, co jest konsekwencją serwisowania ich gdzie popadnie, tam gdzie się trafi najtaniej. Odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą.
3
Dondaj 2017-02-20 01:31
Jeśli chodzi o jakość wykonywanych usług przez podwykonawców to jest naprawdę żałosna totalna kpina biorą stoiska gdzie partaczą pracę lub z reguły nie wyrabiają się gdzie z pomocą przychodzą pracownicy Gmerka. Również niekompetentni pracownicy jak to opisuje BASIA z reguły występują u podwykonawców alkoholicy oraz narkomani . Nie ma się co dziwić że tak płaci jaka praca taka płaca Basiu...
Pracownik AA 2017-03-03 10:07
Witam
Powyższe opinie są pisane przez ZWOLNIONYCH pracowników.Zwolnienia są , ale tutaj akurat rzadko, szef nie lubi zwalniać za nic... Ogromnym plusem pracy w AA to atmosfera, ale jak to w rodzinie bywa, czasem lepiej czasem gorzej. Płatności są OK- czasami 1-2 dni do tyłu , ale zawsze mówi. Co do AUT i ich serwisowania- WIEMY kto to napisał i napiszę tylko tyle- Osoba zwolniona w nie elegancki sposób, lecz w pełni zasłużenie... Szczerze POLECAM pracę w AAstudio
1
Kropka 2017-03-20 10:37
Pracowniku AA o jakich zwolnionych piszesz? niewielu ich było i styl TYCH zwolnień też nie był najlepszy :(

co do atmosfery w pracy - rodzinnie było kiedyś, teraz już tak nie jest, gryzoni nie brakuje, ale to jest poniekąd problem firm, w których ludzie pracują latami, nie ma rotacji i każdy zapomina zająć się swoją robotą zamiast utrudnianiem pracy innym lub kopaniem dołków pod innymi z różnych względów. Ale osoba z silnym charakterem da sobie radę w każdej pracy :)

opóźnienia w płatnościach - niestety przedmówcy (podwykonawcy) mają rację (1-2 dni opóźnienia to byłby luksus)

podwykonawcy - jakoś usług zależy od ekipy, wiec nie można generalizować - są bardzo dobrzy i trochę mniej......

podsumowując - idealnie nie jest, ale to nie powód wylewać pomyje (Basia i zgadzający się z Basia) na kogokolwiek.
Obsmarowywanie anonimowe siebie nawzajem = brak szacunku. Od tego ludzie mają rozum i język, żeby się porozumiewać. Szkoda tylko, że z tego nie korzystają.

Pracowniku AA - więcej obiektywizmu :)
kkk 2017-03-21 13:58
Jakie są stawki na magazynie lub kierowcy czy warto się przyjąć . I czy zatrudniaja na umowę czy własną działalność
kkk 2017-03-22 11:34
Jakie są stawki na magazynie lub kierowcy czy warto się przyjąć . I czy zatrudniaja na umowę czy własną działalność
Basia 2017-03-30 15:35
Drogi Kropko, też jesteś anonimem, choć można się domyślić, kto się kryje za tym nickiem. Jakoś się trzeba wytłumaczyć. A kto się tłumaczy .....
Zostaw swoją opinię o AA Studio Kombiko - Plewiska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AA Studio Kombiko