brak logo

PZM WIMET

Józefów

Opinie o PZM WIMET

aga 2012-06-29 22:19:33
zgadzam sie ze wszystkim, ( usunięte przez administratora )znam ale krotko razem pracowalysmy, wiec wole sie nie wypowiadac. firma godna polecenia. pracujesz ciezko ale przynajmniej wiesz za co pracujesz. pozdrawiam caly \\\\\\\"stary\\\\\\\" zespol Pzm WImet.( usunięte przez administratora )
4
gosc 2015-04-27 19:57:56
ciekawa ta opinia w kontekscie tego, ze przez PUP Otwock szukaja kogos do pracy na 'umowe na czas nieokreslony', na stanowisko zwiazane z ofertowaniem i zamowieniami publicznymi za 2000-2500 brutto, tzn ze nalezaloby ich spuscic ze schodow ?
1
GAGA 2015-05-23 21:25:52
Pracowałam w Wimecie kilka lat, z przyczyn osobistych musiałam wyjechać w inny rejon kraju. Mogę z czystym sumieniem polecić pracę w józefowskim Wimecie.
Jak ktoś chce i umie pracować, to trafił idealnie. Można się wykazać i dobrze zarobić. Pracownik ma wszystkie potrzebne narzędzia pracy, wypłaty zawsze w terminie, współpracownicy i atmosfera w pracy miła. Godziny pracy elastyczne,co jest wygodne dla ludzi studiujących - nikt nie robił problemów jak miałam sesję i musiałem wcześniej kończyć pracę. Polecam tę firmę !
pracownik fd 2015-05-29 10:50:53
Polecam tylko pracowitym i ambitnym, lenistwo nie przechodzi.
1
warszawianka 2015-06-15 23:00:45
Firma dba o reputacje i kasuje komentarze opisujace faktycznie co sie tam dzieje
rozrabiaka 2015-07-27 14:05:23
Witam serdecznie, a jak wygląda forma wynagrodzenia za dwutygotniony okres próbny? pozdrawiam
rozrabiaka 2015-07-27 14:05:27
Witam serdecznie, a jak wygląda forma wynagrodzenia za dwutygotniony okres próbny? pozdrawiam
1
Jatija 2015-07-28 22:07:39
Rozrabiaka-to chyba sam ustalasz z rekrutujacym
zaciekawiona 2015-08-12 10:03:18
o co chodzi z tą firmą? kogo oni szukają do obsługi klienta? praca prosta a ciągle pokazują się nowe ogłoszenia na to stanowisko. Byłam na dwóch spotkaniach rekrutacyjnych i cisza, ludzi na rozmowę było mnóstwo a oni chyba nikogo nie wybrali skoro dalej szukają. Dziwne to bo opis pracy jaki przedstawiał właściciel firmy wydaje się dość prosty więc nikt z kandydatów się nie nadawał?
kxo 2016-05-17 19:06:01
No ale taki pracownik działu obsługi klienta nie ma raczej złej pracy @ryszaro. I zarobki pewnie większe niż pracownik fizyczny.
Zostaw swoją opinię o PZM WIMET - Józefów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZM WIMET