logo Jula Poland Sp. z o.o.

Jula Poland Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Jula Poland Sp. z o.o.

Joy 2017-06-16 19:06
A kogo to tak boli ???
2
YYY 2017-06-16 19:10
Zamiast iść na procesje Boże ciało to plotami się zajmujesz KATOLIK
3
Mariusz 2017-06-16 23:06
Mariano italiano
3
pionek 2017-06-17 14:19
Mariusz
Mario król niejednej imprezy........
2
WxW 2017-06-17 16:59
Do tego to on się nadaje i tylko do tego ,a nie do zarządzania firma .Ciepły powodzenia
4
PECH 2017-06-17 17:10
100 % Racji nie może przetrawić że już nie pracuje w JULA. tylko na forum głupoty wypisuje ZENADA
4
niki 2017-06-17 20:05
W@W
Mario zarządzał niejedną imprezą i tylko to go interesowało ,a potem zarządzał zza biurka
i oglądał na kamerach co robiliśmy,szkoda gadać .Łaskawy tylko dla "swoich"
5
Luki 2017-06-18 00:38
Żenade jak mi przykro że tak mało wiesz,zmień informatora.
1
bestia 2017-06-18 17:09
No został mu jeszcze jego ulubieniec K.(CIEKAWE DLACZEGO), co nie do końca wie co jest grane.

2
Norbi 2017-06-18 21:07
No jego interesowały liczby ale w procentach 45 i ile wypił i na kacu na drugi dzień do pracy albo wogole nie przyszedł Żałosne wstyd wobec personelu który to widział
3
Deli 2017-06-18 21:32
Nie jesteś w temacie coś ominęło ciebie a twój przyjaciel K nie powiedział
2
pionek 2017-06-18 21:50
widzisz Mario ciebie nie ma,Jula nie upadła i dajemy radę bez ciebie.
2
pionek2 2017-06-18 23:17
"najlepszej" kierowniczce to się chyba nudzi na urlopie... i piszę posty podpisując się różnymi nickami, albo na zmianę z "koleżaneczkami".
2
Nie jestem kolezanką RUDEJ 2017-06-19 00:24
Sama pisze, bo koleżanki mają problem z obsługą komputera... xD
2
pionek2 2017-06-19 08:08
Brawo za komentarz, naprawdę.
1
pionek 2017-06-19 08:48
brawo rodzenstwo,grunt to rodzinka
1
pionek2 2017-06-19 09:30
Rodzeństwo?? Hahaaha... Jesteś bardziej zabawny/a niż myślałem, a na pewno bardziej niż oni...
yxy 2017-06-19 17:42
to jest strona z opiniami o firmie ,przestańcie na siebie wypisywać bzdury.Założcie
swoją stronę i tam się obrzucajcie błotem jak nie umiecie sobie gadać prosto w
oczy i już.
5
Pink 2017-06-19 18:08
Informatycy od komputera Hehe pink
3
Ciekawa 2017-06-20 11:13
Czy oferta dla doradcy klienta jest jeszcze aktualna?
Huzar 2017-06-20 19:07
Czy ktoś wie jak atmosfera w JULA Poznań?
JULANKA 2017-06-20 20:30
Atmosfera masakra! Nie polecam. Pod koniec maja zwolniło się kolejnych trzech doradców klienta. Nieustanna rotcja. Rozwiązali tez umowę z dotychczasowym zastępcą kierownika, który przy braku ludzi do pracy tyrał za dwóch albo trzech w nadgodzinach. Kierowniczka podczas dlugiego weekendu - ważnego handlowo... na urlopie;) W sklepie dwoje w porywach troje doradców klienta na zmianie, na kasach ludzie z agencji, do wykladania towaru -agencja. Po powrocie z macierzyńskiego kierowniczki miało być lepiej a jest tak samo jak za poprzedniego kierownika, który ją zastępował. Może nawet gorzej bo kierowniczka jedno mówi a drugie robi. Poprzedni kierownik zwalniał osoby jemu niewygodne i obecna kierowniczka robi to samo. To wyznacznik managementu kadry w Jula. Nie potrafię się porozumieć z powodu braku kompetencji -zwolnić! Pytanie kto to jeszcze wytrzyma! Praca w Jula u Poznaniu nie należy do stabilnych i obserwując rozwój zdarzeń będzie jeszcze gorzej. Niezadowolenie rośnie. Szykują się kolejne odejścia. Nie polecam!!!
9
do julanki 2017-06-21 15:57
bo jak kierownik stosuje mobbing i dyskryminacje powinien być zwolniony dawno temu... a firma nic z tym nie zrobiła . Na składane skargi nie reagowali... KIEROWNICZKA obiecująca białe kartki- śmieszna, Pan Piotr P- same kłamstwa opowiada.Prawda i sprawiedliwość w tej firmie nie istnieje
1
jula 2017-06-21 16:02
a kogo niby były kierownik zwolnił?
Żenada 2017-06-21 16:06
To powie ktoś jak tam Słupsk czy nie?
Dziwi mnie tylko, że każdy na imprezach, które organizował M dobrze się bawił a teraz tylek smaruje. Ale ruda obserwuje co się pisze na forum i fajnie zmienia nick :)
1
Huzar 2017-06-21 17:01
Oj... ja tylko znalazłem ogłoszenie na Pracuj.pl na stanowisko KIEROWNIKA i widząc mnóstwo złych opinii na temat innych sklepów chciałem się dowiedzieć jak jest w Poznaniu. Widzę, że rozpocząłem burzliwą dyskusję. Dziękuję za przedstawiony obraz sytuacji. Ja jednak nie wyślę aplikacji.
Powodzenia wszystkim obecnym i przyszłym pracownikom;)
2
JUPI 2017-06-21 18:47
Hej ŻENADA a tobie się chyba nudzi Pomyliłeś strony to jest GO WORK SERWIS PRACY !!!! A nie strona do ublizania ?
2
Henryk 2017-06-23 23:06
W każdej firmie są duże rotacje, takie czasy ludzie szukają lepszej pracy albo wyjeżdżają i to juz jest nrmalne.
2
pragmatyk 2017-06-24 11:43
Julanka co rozumiesz poprzez "atmosfera masakra" ? Biją tam ludzi, krzyczą ,poniewierają ?To ,że zwalniają się doradcy o niczym nie świadczy, powiedzieli Ci ,że zwalniają się przez złą atmosferę ?
Zakładam ,że główną przyczyną rotacji w większości firm są zarobki . Nie każdemu po prostu odpowiada praca za sumę za którą można ledwo związać koniec z końcem mieszkając na kupie w wynajmowanym mieszkaniu bez żadnych perspektyw na przyszłość. Tego typu korporacje zdają sobie z tego sprawę i jak widać nie zamierzają na to wpływać jakimś lawinowym wzrostem wynagrodzeń.Do układania na półkach i wskazania klientowi gdzie co leży nie potrzeba wytrawnego , wysoko wykwalifikowanego fachowca a poza tym można wspomóc się zaciągiem z firm zewnętrznych. To tylko jeden z tysięcy sklepików a dramatyzujecie jakby to była firma od której zależą losy świata.
11
Pajo 2017-06-26 18:20
Podrzućcie jak jest w Gdańsku, ciągle oferty na doradcę klienta, składałem CV ale zgapiłem na rozmowę kwalifikacyjną, rozważam złożyć drugi raz. Podobno nie majo ludzi, więc pewnie zaproszą kolejny raz. Jak ludzie?atmosfera? da radę wyciągnąć jakąś premie? będzie 2200 zł na reke?
nikon 2017-06-28 12:29
Witam,

jestem Klientem sklepu w Szczecinie. Nie wiem co się wyrabia w tej firmie- czy tak mało płacą że nikt nie chce pracować, czy firma bankrutuje, ale ilość pracowników w tym sklepie na sali sprzedaży to jeden w porywach do dwóch na cały Sklep!!! Czy Jula bankrutuje?
6
Tiktak 2017-06-28 19:05
Tak
11
Ciekawa 2017-07-02 22:57
Lepiej sobie nawet nie żartujcie w ten sposób. Chociaż niektórzy bardzo by się cieszyli. Fiorma ma się dobrze a że czasami są trudne chwili coż tak bywa.
2
Asd 2017-07-03 20:36
Nie widzisz wynikow?
6
Ciekawy 2017-07-12 20:54
Hej Julki i Juleczki ze Słupska czy ktoś mi powie gdzie pracuje CIEPLY bo tylko na tej stronie mogę się dowiedzieć
Klemens 2017-07-13 11:13
To zadzwoń i spytaj jak jesteś ciekaw, kozak w necie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w świecie
Ciekawy 2017-07-13 16:46
Jak bym miał to bym nie pytał? A ty wiesz wogole o kogo chodzi!
Loleńka 2017-07-14 09:51
Może jest jakiś brak pracowników chwilowy ale generalnie wszystkie firmy maja braki kadrowe. Firma póki co ma się dobrze i wróżbitów nie potrzebuje.!!
1
Krzysiek 2017-07-20 18:43
Witam, a mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda sprawa 'grafikowa'? Chciałbym mimo waszych niekoniecznie dobrych opinie spróbować swoich sił w JULA. Najbardziej interesuje mnie Słupsk, ew. lubię wyzwania i Gdańsk też by me interesował. Jak z weekendami? Czy można się jakoś dogadywać i mieć choć mały wpływ na ten grafik?
1
Szu 2017-07-20 22:50
W gdansku musisz umiec dobrze posmarowac wiadomo komu to i grafik jak spod lady
Krzysiek 2017-07-21 18:37
Zdaje sobie sprawę z tego że wszędzie są pracownicy i 'pracownicy', ale nie wierzę, że jak 'smaruja' to od razu maja lepiej. A jak atmosfera? Bo z boku wyglada to fajnie, sklep w Słupsku i Gdańsku zawsze czysty, pracownicy uśmiechnięci (w Slupskiej JULA bywam bardzo często a w Gdańskiej byłem 2 razy), obiektywnie fajniej dla mnie wygląda to w Słupsku. Opinię typu 'ciepły pijak i ruda żmija' omijam, bo jestem pewny że piszą to byli pracownicy, którzy mają jakieś żale i boją się powiedzieć tego w oczy. Proszę o obiektywne opisanie tych dwóch sklepów. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Byejula 2017-07-22 01:47
Dokladnie tak. Jak smaruja to maja lepiej. Lepsze grafiki w wiekszosci pierwsze zmiany a jak nie jestes pupilkiem to ogarnij sam dzial magazyn kasy i reszte. W slupsku kiero wylecial za prace po spozyciu w gdansku sklepem nie rzadzi kierownik czyli SM. Ludzie gadaja jedni na drugich co najlepsze kierownicy na siebie kabluja. Zreszta zatrudnij sie. Zobaczysz. Poczatki rozowe. Ja wlasnie powiedzialem papa jula gorszego pracodawcy nie widzialem.
5
Obiektywny 2017-07-24 09:46
Kolego, o do SM w Słupsku to masz błędne wiadomości pewnie od Kasi. SM Słupsk nie wyleciał za pijaństwo tylko zwolnił się ponieważ zauważył w końcu że ma zmije obok siebie a nie kolegów.
Pracownica 2017-07-24 09:53
Wszędzie są ludzie i ludziska i tak jest z opiniami. Ktoś kto traktuje pracę bardzo poważnie i sumiennie ma dobrze i wszędzie będzie umiał porozumieć się. Natomiast dla obiboków wszędzie praca będzie złem koniecznym. Jula to spoko firma i mam nadzieję, że poradzi sobie z handlem.
2
pracownik 2017-07-24 13:44
może i tak , ale w Juli "dziękuję " się dobrym pracownikom a obibokom i donosicieli się trzyma....
4
qp 2017-07-25 14:36
To powinno dać centrali do myślenia. Skoro ciezko o pracownika to moze by tak szanowac to co sie ma... Oczywiscie mowie tu o pieniadzach i tym dziwnym systemie my benefit.
P.S jesteście zagowoleni ze zmiany systemu socjalnego?
PotencjalnyNowy 2017-07-27 13:53
Witam

Za kilka dni mam rozmowę o pracę w Jula Gdańsk. Mogę prosić o jakieś opinie? Ile godzin? Jaki rodzaj umowy? Ile zarobię miesięcznie? Nie lubię tracić czasu i bardzo go sobie cenię więc wasze opinie pozwolą mi stwierdzić czy warto iść na te rozmowę.
Pozdrawiam
1
Obecna 2017-07-28 09:50
Jula to przyjazne miejsce do pracy, pewnie nie dla wszystkich.
2
BOBO 2017-07-28 19:45
Wszyscy wiedzą że za pijaństwo on ma problem upijal się do nieprzytomności
BOBO 2017-07-28 19:46
Wszyscy wiedzą że za pijaństwo on ma problem upijal się do nieprzytomności
1
Zostaw swoją opinię o Jula Poland Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jula Poland Sp. z o.o.