brak logo

Instytut Nafty i Gazu

Kraków

Opinie o Instytut Nafty i Gazu

pracownik INiG 2010-07-29 09:21
trudno o lepsze miejsce pracy, to miejsce, gdzie można rozwinąć skrzydła i czerpać satysfakcję z bycia sobą! Jest super!
1
Ciewkawska 2010-09-28 11:40
Proszę o informacje, gdzie znajdę aktualne oferty pracy w INiG? Jestem z wykształcenia geofizykiem - po AGH, ale niestety nie miałam długo kontaktu z zawodem, czy można w Instytucie zacząć od zera? [usunięte przez moderatora]
2
noname 2010-10-25 20:43
Ta firma to klapa!! place niskie ze szok!
4
tytus 2010-11-16 18:55
Dlaczego tak uważasz że są tam niskie zarobki??
Ja myślę że wręcz przeciwnie firma bogata. Kiedyś tam byłem na rozmowie, i naprawdę na moje oczekiwania nawet przystali ale i tak w końcu mnie nie przyjeli
ja 2010-11-16 18:55
A czy można tam dostać pracę z ulicy???
agasun 2010-12-08 21:04
tam nie dostaniesz pracy z ulicy, a rozmowy kwalifikacyjne sa naprawdę na wysokim poziomie, firma dba o pracowników mają dobry pakiet socjalny
agasun 2010-12-08 21:05
"z ulicy" tzn że trzeba mieć duże doświadczenie na dane stanowisko
1
jaś 2010-12-16 20:56
Byłem ok 8 miesięcy temu na rozmowie przebiegła super, lecz mnie nie wybrali nie wiem co zadecydowało ale...z pewnością nie brak wiedzy na temat znajomości tematu....
ulala 2014-03-09 15:08
a jakiego typu pytania padaja na rozmowie kwalifikacyjnej?
3
inez 2014-04-07 22:16
coś tu zamilkło, albo nikt nie dostał pracy i siedzi cicho ze wstydu albo właśnie dostaliście i nie macie czasu tu pisać ;p
tor 2014-04-28 19:16
W ogóle jak oceniacie szanse, że teraz beda przyjmowac na wakacje do pracy w instytucie nafty i gazu, da rade coś znaleźć?
naftowa dama 2015-01-25 00:47
ja bym bardzo byla zainteresowana zatrudnieniem w Instytut Nafty i Gazu natomiast jakie dokładnie trzeba spełniać wymagania zawodowe i edukacyjne, a także personalne, aby pomyślnie przejść w tej firmie proces rekrutacji? warunki finansowe mnie nie interesują, najwazniejsze żeby byla praca i ubezpieczenie
5
maciek 2015-03-26 17:12
troche to dziwne @naftowa dama, że pieniądze Cię nie interesują, tylko nie mów o tym na rozmowie rekrutacyjnej, bo zaproponują Ci jakieś 500 zł na miesiąc, wiesz jak szefowie moga wykorzystywac pracowników to to na pewno zrobią. Poza tym dajcie mi znać czy w ogóle prowadzone są jakieś rekrutacje czy nie za bardzo?
1
olop 2016-05-24 15:18
Lub szerokie plecy.
robok 2017-06-19 22:12
Miejsce powinno się nazywać Instytut Archeologii Nafty i Gazu - zaścianek i prowincja..... Sami nie wiedzą jak bardzo świat poszedł a właściwie uciekł do przodu. W większości tzw. zakładów panuje toksyczna atmosfera i feudalne stosunki pracy. Na szczęście wokół aż roi się od naprawdę dobrej pracy na światowym poziomie. Młodzi ludzie stracą tam szansę na start na odpowiednim poziomie a starsi czas i zarobki.....
1
Pracownik INiGu 2017-06-26 21:39
Nie zgodzę sie co do atmosfery w pracy, jest bardzo przyjemna. Można dostać pracę z ulicy, ale coś jednak trzeba wiedzieć na dany temat i znać (przynajmniej trochę) angielski.
Roman 2017-08-23 19:02
Zgadzam się co do feudalnych stosunków. Firma zarządzana praktycznie jednoosobowo przez dyrektorkę, jak trafisz do grona ulubieńców jest super. Jak raz masz swoje zdanie, to już nic nie pomoże. Awans możliwy tylko jak ktoś umrze, tu nawet na emeryturę się nie odchodzi.
Zostaw swoją opinię o Instytut Nafty i Gazu - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Nafty i Gazu