brak logo

DL Service Profi Inwestycje Budowlane

Bochnia

Opinie o DL Service Profi Inwestycje Budowlane

sebastian 2013-05-03 11:53:45
Właściciel tej firmy ma dwa oblicza!-to na pokaz dla kolegów i znajomych-dżentelmen jak się patrzy! A drugie to zawodowe,które jest zgoła inne,a mianowicie:cwaniak,krętacz,(usunięte przez administratora),pisze na różnych stronach jaka to ta jego firma jest profesjonalna i ma super kadrę pracowniczą.W praktyce to zbieranina która w dużych firmach budowlanych mogła by być zaledwie pomocnikami!N(usunięte przez administratora)a miało być tak pięknie!
4
jarek 2013-05-05 23:22:31
zgadzam sie z opinia sebastiana ze to cwaniak i kombinator o wielu obliczach. A co do dzentelmena to dajmy sobie spokoj, mi jest dluzny wynajm za lokale ktore wynajmuje od ponad poltora roku i nie ma odwagi skontaktowac sie po dzentelmensku (to sa jego slowa) tylko sie ukrywa!
6
eddy 2013-12-29 15:45:08
To może ktos napisac coś o DL service profi? Może jakis aktualny pracownik, czy działają w ogóle i czy jest szansa na robotę?
1
Paweł 2014-01-25 12:51:09
Proszę o informacje gdzie obecnie Firma DL SERVICE ,działa ,mieści się ich lokalizacja , w Bochni na Krzeczkowskiej 39 już nie działają w Brzesku tak samo ,a samochody z logo DLSERVICE widzę cały czas jeżdżą w Brzesku i Bochni ,
Strona www i numery telefonów są nie aktualne ...:(
co się dzieje z Firma...?....
Pawel 2014-02-13 00:16:18
Bylem pod 3 adresami podanymi w KRS ,pod żadnym adresem ta Firma nie figuruje(usunięte przez administratora)
D.B. 2014-03-11 21:55:21
SUPER FIRMA JUŻ DAWNO NIE BYLEM POTRAKTOWANY TAK PROFESJONALNIE - super kadra wiedza i profesjonalne podejście do inwestora szczerość i życzliwość w pełnej okazałości ,czysty profesjonalizm (TEORETYCZNIE) , OBY WIĘCEJ TAKICH WYKONAWCÓW JAK PAN DANIEL.
JESTEM ZSZOKOWANY TREŚCIĄ NEGATYWNYCH OPINII, CO PAN TAKIEGO ZROBIŁ ZE PISZA TAKA NIEPRAWDĘ O PANU ....
3
ja 2014-04-27 17:23:50
oszukał m.in. pracowników
2
ja 2014-04-27 17:32:08
http://www.krs-online.com.pl/dl-service-profi-sp-z-o-o-archiwum-3828243-705685.html


może komuś to pomoże, widze, że dokonano zmian w KRS w spółce DL Service Profi, może tam ktoś coś będzie wiedział co się dzieje z byłymi właścicielami.

Pozdrawiam
OSZUKANY INWESTOR 2014-06-28 10:15:34
Panie Daniel proszę na forum napisać gdzie dokładnie Pan prowadzi swoja działalność budowlana ,wiem ze przebywa Pan na terenie Krakowa, może jakaś poczta e-mail lub tel kontaktowy.

Z pewnością duże grono Pana wierzycieli i osób pokrzywdzonych ucieszy się z tej wiadomości.
1
pracownik 2014-07-02 18:52:18
DL Inwestycje Budowlane jest zawieszona, a DL spółka zo.o. dalej działa, tak jest wg KRS
ja 2014-07-22 21:08:23
bo wisi nam kasę
1
Bochnia 2014-08-27 17:06:21
Zamiast żalić się w sieci jaki to Pan Daniel nie jest , Pozew zbiorowy osób pokrzywdzonych do prokuratury w Bochni złożyć , z pewnością jest jakieś rozwiązanie Prawne na sytuacje osób pokrzywdzonych Przez ta firmę .
Krzysiek 2014-10-08 16:43:04
Widze , tak czytam i uwierzyć nie mogę ..Pracowałem w tej firmie jakiś czas i wszystko było w porządku ..Owszem zdarzały się czasem poślizgi ale to normalne w tej branży.Ta "zbieranina " najwidoczniej teraz przelewa swoje pretensje ,bo na budowie to tylko co ukraść albo jak tu się napić (oczywicie wszystkie wpisy anonimowe ) Za moich czasów zatrudnionych tam było około 50 osób i to Pan Daniel zawsze pilnował żeby wypłata była na czas i premia również.A wstydził się za nie jednego z nas i pomagał zawsze jak tylko miałem problem.Z tego co wiem ostatnia robota została nie zapłacona i to dość duża bo biedronka, podobno sprawa jest cały czas w sądzie . Nie wiem przez kogo któryś z was został bardziej pokrzywdzony przez Pana Daniela czy Damiana .Bo mi wydaje się ze tego drugiego a o tym ani słowa ..Ludzie honoru nie macie i tyle ,pracownicy za piątkę , a w rzeczywistości pijaki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Typowe polaczki "pracownicy roku"Może przy okazji pochwalicie się jaką teraz macie pracę i jak obecny pracodawca was wychwala ..Zal
Zniszczyć człowieka i co wam to da ?
1
w 2014-12-03 12:12:54
co do biedronki. Ilu osobom nie wypłacili pieniędzy??
Sebastian 2014-12-11 00:06:58
super firma , szkoda ze juz nie istnieje :(
w sp.zoo u Pana Damiana nie polecam !
Ona 2015-08-08 20:45:19
Witam , poszukuje ludzi którzy tak jak ja w jakiś sposób są pokrzywdzeni przez firme DL Service profi pana Daniela L. Jeśli chcą się państwo dowiedzieć i czymś sie pochwalić czekam na kontakt onatoona@onet.pl
1
Ona 2015-08-25 21:12:10
Myśle ,że z tej firmy juz nic nie wyjdzie bo z tego co sie orientowałam to firma została zawieszona a mało tego widnieje KRS ( krajowym rejestrze sądowym ) co daje do myślenia prawda ???.
1
pokrzywdzony 2015-10-23 18:42:21
wszystkie pozytywne komentarze sa ustawione. własciciel daniel to zwykły przekret, naciagnał ludzi i teraz sie chowa!. dołącze się do osób w zbiorowym pozwie. założył kolejna społke na inna osobe i dalej działa na mniejsza skale. jego adres pobytu to brzesko, blok na ulicy ogrodowej
Iza 2015-11-12 09:06:55
Witam, czy są tu jeszcze firmy które zostały oszukane przez DL Service Profi Sp. z o.o. . Ja zostałam oszukana na ogromną kwotę. Czy robicie coś w celu dorwania tych oszustów? Jakiś pozew zbiorowy lub tym podobne? Chętnie się dołączę. Proszę o info.
DAREK 2015-11-19 01:08:48
POKRZYWDZONE OSOBY I FIRMY PROSZĘ O KONTAKT NA ADRES E-MIAL DAREKBORYS@TLEN.PL
ona 2016-03-07 15:34:55
Przepraszam , dawno mnie nie było ale już powracam. Ludzie działajmy , nie mozemy pozwolic by szef Dl Service chodził bezkarnie po tej ziemi. Z tego co wiem brał od inwestorów ogromne zaliczki na prace ( jak nie cale wynagrodzenia z góry) a swoim podwykonawcą nie wypłacał ani grosika. Więc sie pytam gdzie teraz te pieniądze ??Gdzie nasze pieniądze?
1
taaaaak 2016-06-07 19:13:14
Widzę ,że Pan D . odezwał się w samej osobie ;)
1
sławek 2016-07-08 20:06:36
Tak się składa ze toczy się wile spraw z pana D . i głownie są to sprawy złozone przez samego pana D tylko po to ze gość na ogromne długi i tylko kmini jak tu kogoś oszukać i przepisać na kogoś swoje zobowiazania . Na żadne rozprawy się nie wstawia , pewnie się boi . Gość porażka .
2
kaa 2016-07-09 22:59:13
Nawet jeśli jest zawierana umowa o dzieło @asiiik, to nie jest tak źle, bo składki na pracowników normalnie są odprowadzane. Ale jakich zarobków może się spodziewać przedstawiciel handlowy? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o DL Service Profi Inwestycje Budowlane - Bochnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DL Service Profi Inwestycje Budowlane