brak logo

Renault Alcar

Olsztyn

Opinie o Renault Alcar

Mario 2014-12-20 07:33:00
Radzę omijać szerokim łukiem serwis.Totalna olewka kljenta auta po gwarancji,powinni zając sie tylko sprzedażą
PAMIETAM TEN ALCAR 2015-01-04 10:54:45
OLSZTYN ALCAR LUBELSKA 39A/RADZE OMIJAC TEN SERVIS I LAKIERNIE SZEROIKIM LUKIEM LAKIERNIA I SERVIS TO BANDA ZLODZIEJI I OSZUSTOW,POWIERZASZ AUTO TO MOZESZ BYC PEWNY ZE JUZ CI COS WYMIENILI NA STARE I BEZ WARTOSCIOWE A PLACISZ I TAK JAK ZA NOWE A JAK NIE TO CI COS USZKODZA ZEBYS TAM CALY CZAS PRZYJEZDZAL A ZANIM SIE ZORIENTUJESZ TO AUTO ZACZNIE CI SIE SYPAC,MIALEM NIE ZLE PRZEBOJE Z NIMI TAK SAMO JEST WE WSZYSTKICH SERVISACH RENAULT CZEGO OCZY NIE WIDZA TO SERCE NIE BOLI,KUPUJESZ NOWE A TAK CI WKLADAJA STAE CHYBA???ZE STOISZ I PATRZYSZ NA RECE CO ROBI I WKLADA A TAK W KTORYMS MOMECIE MOGA CIE WYKIWAC,UCZULAM NA TE SERVISY OSZUSCI I ZLODZIEJE,JESLI ZOSTAWIASZ AUTO TO MOZESZ BYC PEWNY ZE TO PORAZKA I JESTES NACIAGNIETY NA NIE ZLA KASA RADZE NIE UFAC I MIEC NA WSZYSTKO OKO,ODRADZAM.
1
DOBRE CWANIAKI 2015-01-04 11:40:12
UWAGA NA RENAULT NIEDZICA JAK SLABO IDZIE TO TRZEBA DOROBIC WYCISKAJAC CENE ILE SIE DA,A JAK OCZY NIE WIDZA TO WKLADAMY STARE A I TAK BIERZEMY JAK ZA NOWE,BIURO OBSLUGI KLIENTA NIE ODPOWIEDNI CZLOWIEK OSZUST,GDY ZAMAWIAMY CZESCI INNA CENA PO REALIZACJI INNA CENA, CZLOWIEK NIE SPELNA ROZUMU OSZUST,JESLI JESTES NIE ROZWAZNY TO CIE NACIAGA,RACHUNEK VAT TO JEDNA WIELKA BAZGRANINA PISANA RECZNIE ZEBYS SIE W NICZYM NIE POLAPAL KATASTROFA NIE ODPOWIEDNI CZLOWIEK NA TYM MIEJSCU,CZEGO OCZY NIE WIDZA TO SERCE NIE BOLI OSZUSCI.
2
kangoo 2015-09-08 14:02:10
Omijać bo tam idą auta uszkodzone w transporcie bo jest najbliżej. Kierowniczka transportu w Rogowcu jakaś tam Aśka to potwierdzi.
Edziu 2016-01-27 13:49:13
Witam,
Widzę, że szukają handlowca do sprzedaży aut nowych.
Pytanko jak tam jest? Jakie zarobki? Jaka praca? Jakieś opinie forum itp.>
edziu 2016-04-25 06:09:12
Morka, pracujesz tam?
firma z Olsztyna 2016-05-13 10:37:46
Renault Alcar Olsztyn to firma którą radzę omijać. kupiłem nową megane III po 1,5 roku ( 15.000km przebiegu) okazało się na siedzeniu kierowcy wystaje czujnik i tapicerka sie przeciera mimo że auto było na gwarancji serwis Renault Olsztyn Alcar stwierdził że wszystko jest ok. Czekają oszuści aż gwarancja się skończy. Taka firma to powinna serwisować Kraza albo Jelcza!!! Serwis , gwarancja to kpina. Dziś znajomy opowiedział mi identyczna historie, nowe reno a z maglownicy cieknie, diagnoza serwisu - tylko się poci to normalne. ALBO DEBILE ALBO OSZUŚCI, nie wiem co gorsze.!!!

Miałem kupić żonie nowego auto, kupie ale napenwo nie w Renault Olsztyn ALCAR.

Moje ocena to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści!!
Madej 2016-06-21 20:44:33
Potwierdzam po ostatniej wizycie w serwisie i wymianie części w ramach gwarancji klient jest traktowany jak śmieć najpierw obsługiwane są auta za które klient będzie musiał zapłacić a ci co czekają na wymianę gwarancyjna niech czekają dalej. ...po zwrócenie uwagi ze olewa klienta zostałem przeprosiny oraz dostałem 10l płynu do spryskiwaczy lecz niestety jest to nieadekwatne to zmarnowanego czasu który tam spędziłem .Miałem zamiar kupić nowe clio lecz w związku na nędzny serwis do marki jestem nastawiony bardzo negatywnie .
bum 2016-10-17 23:04:27
Niezależnie od rodzaju zawartej umowy @waldi, na pewno dorzucają odpowiednie socjale do podstawy zarobkow.
Zostaw swoją opinię o Renault Alcar - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Renault Alcar