brak logo

P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Benko 2017-01-19 16:42
Ludzie ja pracowalem tam kilka lat ale to co wy wymyslacie to zgroza to prawda ze w za granica praca lepsza bo chodz nikt nie gada o romansach klucicie sie ja smarkacze M.R to byla klutliwa kobieta . Zle sie czyta wasze opinie powiniscie szanowac pracodawce
i siebie nawzajem mysle ze nie jedna kobieta czuje sie urazona waszymi opiniami bo chyba nie kazda idzie jak to ktos tu napisal to kata pozdrawiam BENKO
Rychta 2017-02-01 14:40
Jeśli ktoś ma problem z samym sobą to powinien skonsultować się ze specjalistą i jak najszybciej rzucić prace w prymacie jako lider żeby innym nie utrudniać.
Tyle w temacie...
2
Karolina Malicka 2017-02-01 15:40
Hej, jesteście zatrudnieni na podstawie umowę zlecenie/dzieło?
Jeśli tak, to warto mieć status słuchacza wtedy pracodawca płaci niższe składki ZUS i jednocześnie wy zarabiacie trochę więcej. Ja np. tak zrobiłam i i ja i szef jesteśmy zadowoleni z obrotu sprawy.
Zapisałam się do Żaka, na Warmińskiej na darmowy kierunek, otrzymuje status słuchacza w momencie zapisu, za nic nie płacę, nie ponoszę żadnych opłat za szkołę, też za zajęcia chodzę baaardzo rzadko, bo nie mam za bardzo czasu ( dzieci, dom, praca), ale Szkoła mnie nie ściga z tego powodu, nic się nie dzieje. Jak mówiłam, szkoła jest za darmo więc żadnego problemu mi nie robią, a kasę mam większą bo ten status słuchacza mam! :) Także polecam Wam zrobić też taki myk - działa :D
1
Edi 2017-02-09 09:10
Edi czy ktos mi powie bo czegos nie rozumie zona wraca w nocy bo ciagle nadgodziny robi czy te godziny to trzeba robic czy jak to jest
Lovly 2017-02-09 18:23
Teraz raczej nie ma nadgodzin.Może żona wraca od kolegi z pracy.Może warto się dowiedzieć .Życie płata figle!!!
nick 2017-02-11 17:24
nadzgodziny tak robia ale kto chce i po drugiej zmianie zostaja do 2 w nocy ,
ona 2017-02-28 08:07
są jakieś przyjęcia na produkcję? złożyłam cv i cisza od miesiąca..;(
Nick 2017-03-03 21:13
W tej chwili raczej Cię nie przyjmą bo nie ma aż tak ogromnego zapotrzebowania ale prawdopodobnie od marca ruszy to wszystko bardziej wiec skladaj cv wiecej jak bardzo Ci zależy.
Gosia 2017-03-07 19:24
Hej chciała bym się dowiedZieć czy potrzebują kogos na magazyn
Iwona 2017-04-04 09:51
Pracujesz w P.P.H. Prymat? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Szymon 2017-04-25 10:51
Jest możliwość dostać się na mechanika /elektryka w utrzymaniu ruchu. lub gdzie cv złożyć
Pracownik 2017-05-14 11:43
Obecny system zmianowy to nieporozumienie. Niedzielny wieczór jest dla rodziny i do wypoczynku a nie do pracy. Od czasu odejscia Pana K wszystko sie zmienilo na gorsze. Zarowno organizacja jak i podejscie do pracowników. Przykre ale prawdziwe. Ten nowy wicedyrektor sporo namieszał. Na gorsze i po to żeby zrzucić całą winę i odpowiedzialność na pracownika.
6
Pracownik 2017-05-14 11:43
Obecny system zmianowy to nieporozumienie. Niedzielny wieczór jest dla rodziny i do wypoczynku a nie do pracy. Od czasu odejscia Pana K wszystko sie zmienilo na gorsze. Zarowno organizacja jak i podejscie do pracowników. Przykre ale prawdziwe. Ten nowy wicedyrektor sporo namieszał. Na gorsze i po to żeby zrzucić całą winę i odpowiedzialność na pracownika.
6
jakiś tam 2017-05-16 23:21
Obecny system w pracy też jest nieporozumieniem. Kilka raportów na jedną maszynę trzeba wypełniać a to jest kwestia przepisywania kilku tych samych rzeczy kilka razy, bo dla pań w biurze będzie tak wygodniej, a 2 sprawa -100 zł za niewypełnienie raportu czy złe wypełnienie lub nieczytelny zapis.
4
Marcin 2017-05-22 00:17
Witam, jestem magazynierem . Chętnie poznam jakąś Panią z produkcji. Często się tu słyszy o romansach na produkcji, więc jestem zainteresowany!

Na imprezie zakładowej będe w różowej koszuli .. czekam
8
fx 2017-05-30 20:11
Z tego co słychać to magazynierzy mają imprezkę nad bajorem za Prymatem więc nici z romansu panie w różowej koszuli.Hahaha
1
Pracownik 2017-06-01 11:47
Przy mieszanej zalodze romanse zawsze byly i będą taka natura ludzka a wypisywanie takich bzdur na forum swiadczy tylko o poziomie ludzi którzy te bzdury wypisują.Sami sobie szkodzicie a potem zdziwieni że zarząd ma załoge gdzieś nikogo to nie interesuje kto z kim liczy sie to ze jest praca i kasa na czas wiec skończcie wypisywac te bzdety bo aż wstyd za Was!!!
2
Iwona 2017-06-13 11:38
@Pracownik wspominasz o zmianach jakie zaszły w systemie pracy w firmie. Jak wygląda on obecnie? Rozumiem, że pracuje się również w niedziele. Jakich działów firmy ten system dotyczy?
Pracownik 2017-06-22 23:31
Praca odbywa sie w systemie 3 zmianowym zaczynamy w niedziele od nocki konczysz w piatek rano i juz w piatek na nocke sie nie idzie pozniej 1 zmiana od pn do piatku i po rannej zmianie 2 zmiana od pn do pt no i ponownie nocka od niedzieli dotyczy to produkcji czesciowo magazynu i dzialu jakosci bo muszą byc dziewczyny ktore sprawdzają produkcję.
Magazynier 2017-07-01 18:20
Hej, to znowu ja..
Troszkę jestem zawiedziony, że nasza impreza odbyła się w jednym z jastrzębskich lokali :(
Liczyłem, że impreze będziemy mieli razem z produkcją i może uda mi się poznać jakąś fajną kobietę ..
Planuję w tym tygodniu zagadać do paru kobiet z Prymatu..
Trzymajcie kciuki!!!
2
Janina 2017-07-03 20:59
Jesteś ze zmiany ( usunięte przez administratora )
Magazyn 2017-07-14 19:17
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie?Dlaczego w tym roku impreza jest organizowana osobno.Moim zdaniem jak impreza to tylko razem.Myślę że w następnym roku tak będzie i kilka osób pójdzie po rozum do głowy.Miłej zabawy:):)
1
Produkcja 2017-08-08 12:52
Po rozum do głowy powinien pójść zarząd, jeżeli ma robić jakieś wolne przed świętami czy nie to niech konkretnie zdecyduje, albo niech wcześniej rozpatrzy, chyba wiedzą do czego służy kalendarz, a nie że normalny człowiek rozplanuje gdzie ma jechać a tu lipa przez nieumiejętną politykę zarządzania i planowania.
5
BennyHill 2017-08-10 07:11
Zarząd powinien się wstydzić, firma ma już lata świetnośći za sobą właśnie przez nieumiejętne zarządzanie.
Wprowadzanie pracowników w błąd, kłamanie wszystkich w żywe oczy przez dyr. jest na codzień...
Co z tego żę wypłata 8 dnia miesiąca jak każdy ma uciętą premię? Za co?
Bezprawne zmuszenie operatorów do oklejania nie swoich bubli po godzinach za darmo napewno jest fair? Obietnica dyr. była inna....
Celowe zaniżanie wydajności przez planowanie "głupot" ?
Urlop??? Zapomnij! nadgodziny, nadgodziny, nadgodziny !!!






3
Iwona 2017-08-12 11:00
Czy sprawa ucinania premii @BennyHill była jakoś rozwiązywana, podejmowaliście jako pracownicy interwencję? Każdemu czasem zdarzają się pomyłki, warto wtedy podjąć działanie i dać innym znać czy firma zachowała się ok.
3
Magazynier 2017-08-21 22:27
Hej!
Zastanawia mnie sytuacja, gdzie kobiety z produjcji układaja sobie zycie z chłopakami z zakładu karnego..
Jestem kawalerem pracuje na magaazynie i nie umiem znalezc kobiety .. gdzie tu logika ..
Planuje zagadac do dwoch kobiet z produkcji,jednej z jakosci i jednej z biura na magazynie..
Jezeli mi nie wyjdzie zrobie jakid numer pojde siedziec i moze wtedy jak juz bede osadzony i potatuowany bede mial powodzenie ;)
Trzymajcie kciuki!
Jezeli jest jakas pani chetna na spotkanie prosze o kontakt malpiszonek84@interia.pl
1
Iwona 2017-08-22 07:31
Jak obecnie wygląda możliwość zatrudnienia w P.P.H. Prymat? @Magazynier możesz opowiedzieć coś też na temat warunków zatrudnienia na magazynie? Jesteś zadowolony ze swojej pracy?
Stefan 2017-08-22 10:53
Benny Hill jesteś śmieszny i o to chyba ci chodzi , rozśmieszyłeś mnie pisząc że w firmie nie ma urlopów ,
premia jest dodatkiem do wypłaty i nie należy się tak jakbyś chciał tylko trzeba spełnić określone warunki,
i nie pisz że każdy ma uciętą premie bo to kłamstwo,
Produkcja "głupot" też jest potrzebna żeby sprzedawać inne produkty, firma rozbudowuje się ,produkuje coraz więcej najlepsze czasy przed nią co jej życzę bo mnie "karmi" i nie będę na nią pluł jak ty pajacyku
Zwolnij się i załóż własną firmę bo po twoich wypowiedziach widzę że znasz się tylko na "zarządzaniu"
ale kiepski z ciebie pracownik bo wieczny malkontent.

Xxx 2017-08-22 16:49
Do Iwona.Praca na magazynie jest różnorodna i ciekawa lecz mało doceniana przez niemal wszystkie działy w zakładzie.Szkoda bo wykonujemy czarną robotę od fachowej do przynieść podaj pozamiataj za lekko mniejsze pieniądze.Pomimo tych niedogodności polecam pracę na magazynie.Pozdro.
1
ekshibicjonista 2017-08-25 12:49
ja uciekłem jakiś czas z tego zakładu karnego i jest gitara, lepsza lżejsza robota i dużo lepsza kasa ;) kto szuka ten znajdzie proste, tylko jak się jest po podstawówce i ma się wszystko gdzieś to tak to wygląda, miłej pracy ))
2
Ww 2017-08-26 01:51
Masakra co sie u was dzieje dobrze ze tam nie pracuje juz. Wspoczuje i pozdro dla tych co wiedzą
1
Zanetka 2017-08-26 01:54
Każdy mierzy swoją miarą hi. Hi
2
Bb 2017-08-26 02:03
Wkoncu ktos to zauważył
1
Magazyn 2017-08-26 02:06
A ja slyszalem ze największą ploktara jest ewelina g i podobnk wszystkich zna a mnie nie hym? Same romanse a ja sam ciągle
1
xxx 2017-08-26 15:23
Hej ludzie ogarnijcie się!!!Zacznijcie się szanować przestańcie się opluwać .Najwyższy czas trzymać się razem pracować wydajnie a od pracodawcy wymagać godnej zapłaty. W zgranym kolektywie jest wielka siła a wy o tym zapominacie!!!
2
Xx 2017-08-26 17:46
Co prawda to prawda wypisuja glupoty o ludziach zamiast o warunkach pracy i co by mozna bylo poprawić zeby bylo latwiej i przyjemnej
2
Iwona 2017-08-30 10:47
@xxx, zdecydowanie popieram, dyskusja powinna toczyć się przede wszystkim wokół P.P.H. Prymat i o panujących tam warunkach pracy. Obrażanie innych pracowników z imienia, nic do forum nie wnosi a tylko narusza dobra osobiste innych osób @magazyn.
1
Magazynier 2017-09-02 09:41
Potrafisz pisać o innych z imienia a sam nie potrafisz się przedstawić? No serio nie dziwne że nie masz kobiety..... A to jest strona o opiniach na temat pracy a nie portal randkowy
Fanka 2017-09-02 09:50
Prawda jest taka że polepszyć się w Prymacie i Ci co pracują dłużej widzą różnice a Ci co przyszli jak już zarobki były wyższe dostali od ręki to na co czekali latami "starzy" lojalni pracownicy. Plotki rodzą się wszędzie i to akurat się nie zmieni ale okropna podloscia jest pisanie tu o ludziach z imienia i nazwiska przecież wszyscy się tam znają każdy wie kto o kim pisze. Sugeruję robić swoje a nie obrabiac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym i wszyscy będą szczęśliwi. Bo tylko w grupie jest siła. Pozdrawiam szczególnie samotny magazyn.....
4
Iwona 2017-09-06 13:39
@Fanka, jako moderator w 100% popieram, takie osoby czują się zwyczajnie obrażone i to w miejscu publicznym bo przecież takie jest forum. Piszesz o zmianach w P.P.H. Prymat chodzi tylko stawki czy coś w organizacji firmy też będzie w niedługim czasie ulegało zmianie?
Fanka 2017-09-07 11:49
jesli chodzi o ogol to firma sie ciagle chce piac w gore i z organizacja pracy bywa roznie (jestesmy tylko ludzmi) jednak nie jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jesli ktos sie zaklimatyzuje to calkiem dobrze sie tam pracuje.wszystko zalezy od podejscia i stanowiska.nie pozdrawiam wszystkich ktorzy tam pracuja ,zyja za pieniadze tam zarobione i tylko pluja na wszystkich.wolny kraj nie podoba sie to zawsze mozna sobie znalesc cos innego :))
2
Iwona 2017-09-21 14:27
@Fanka, czyli rozumiem, że cały czas wprowadzane są jakieś unowocześnienia i stąd wynika ta dezorganizacja? Odnośnie innych osób, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, wiadomo. Ale obrażenie innych tak jak pisałam wcześniej nie powinno mieć tutaj miejsca, miejmy nadzieję, że takie sytuacje nie będą się więcej na forum pojawiały.
Produkcja 2017-09-21 22:29
Do wszystkich kobiet pracujących na produkcji!!!Czy za waszą ciężką pracę wystarcza wam taka wypłata jaką dostajecie???Robicie czarną robotę a operatorzy spijają śmietankę . Może najwyższy czas się upomnieć o swoje?
4
Pakowaczka 2017-09-23 14:09
Zgadzam sie z panią pani Ewo G. ????
2
Ewa 2017-09-28 12:25
Witam.Mnie firma tak karmiła,że wiecznie głodna chodziłam...
2
Iwona 2017-10-09 13:04
@Produkcja, mimo, że w takim tonie ale chociaż piszecie coś o warunkach pracy. Możecie dać znać na ile w takim razie taki pracownik (oczywiście w przybliżeniu) może liczyć i czy P.P.H. Prymat sp. z.o.o. daje jakiekolwiek dodatki do tej głównej wypłaty?
Produkcja 2017-10-10 10:39
Kobiety na produkcji są wynagradzane za swoją ciężką pracę bardzo słabo ok.1900 zł.Może warto zerknąć za południową granicę tam płacą zdecydowanie więcej.Są organizowane przewozy i wszystkie przywileje pracownicze.Wracając do wynagrodzenia produkcji to 2000 zł.podstawy plus dodatek za absencje,wydajność co daje kwotę 2600 brutto.W wypadku twojej absencji chorobowej lub zmniejszonej wydajności produkcji wynagrodzenie staje się kpiną.Już czas aby dyrekcja pochyliła się nad modyfikacją zarobków na przyszły rok !!!
TOMAS 2017-10-11 12:42
Co do wyplat zawsze na czas ja pracuje krotko na produkcji jakies nie cale 4 miesiace i zawsze 3tys jest wiec polecam kazdemu prace jak najbardziej... pozdrawiam
xxx 2017-10-11 22:13
Thomas zapraszam na magazyn po czterech miesiącach zarobisz 2200.To przy dzisiejszych realiach jest lekkim żartem.
Tomas 2017-10-12 11:20
2200zl? To dziwie sie ludziom co pracuja za takie pieniadze...dobrze ze zatrudnilem sie na produkcje bo magazyn tez mi chodzil po glowie chlopaki walczcie o swoje macie brygadzistow kierownika oni maja do tego narzedzia zawsze mozna porozmawiac z kim wyzej i ustalic pewne sprawy Boze 2200zl przykro mi chlopaki pozdro
Zostaw swoją opinię o P.P.H. Prymat sp. z.o.o. - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.