brak logo

P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Good job 2016-12-11 14:04
Tak to prawda jakość produkcji nie jest najwyższych lotów co negatywnie wpływa na wydajność pracy.Natomiast jeżeli chodzi o romanse to każdy ma prawo stukać się z kim chce i jak chce bez podziału na głuchoniemych, wieśniaków czy ludzi z miasta. Każdy z nas ma takie same potrzeby więc nie zaglądajcie ludziom w majtki. Pozdrowienia z magazynu tam gdzie życie płynie jak sen złoty i nie ma romansów a chłopaki tam pracujący robią dobrą robotę.
1
Aurelia 2016-12-11 16:18
Klaudia dlaczego piszesz na Paulinę Ś.? Przecież każdy doskonale wie że to jest chora psychicznie osoba która żyje tylko i wyłącznie z plotek i obgadywania innych. Życie i tak ją dostatecznie pokarało szpetną urodą i ohydnym uśmiechem. Ona ma nieszczęśliwe życie więc niech sobie obgaduje i zagląda w życie prywatne innych ludzi. Chociaż tyle jej zostało więc zejdź z niej.
9
klaudia 2016-12-13 08:29
co do romansów-ok.nie zagląda się przysłowiowo w ,,cudze majtki,,.Jednak dla ludzi którzy mają rodziny,męża,dzieci,i szczą po kitach za kawałkiem rurki,idąc do ,,pracy na zgrzewalnie,,,to dla mnie, jak i dla wielu z którymi pracowałam duży dyskomfort.A podsumowując:bez Pana Krzysztofa,to masakra totalna!Zawsze traktował człowieka z godnością,i tak jak sam chciałby być traktowany.Ten śmieszny obecny skład zarzadzający strachem osiągnie swój cel na krótką metę-to pewne.
1
xxx 2016-12-13 10:11
to idziecie na czechy jak wam nie pasuje
2
xx2 2016-12-13 10:12
skład jak skład nic lepszego po nich nie przyjdzie
Good job 2016-12-13 11:55
Tak ten romans widać jak na dłoni z pozycji magazynu. Widzimy go codziennie a nawet czujemy go w powietrzu hahaha.Skład zarządzający macie dobry są liderzy z magazynu. Dajcie im trochę czasu a będzie ok. Głowa do góry będzie dobrze. Taki nasz los klasy robotniczej haha.
adela 2016-12-18 01:06
klaudia widze i nie wierze, kobieto zamij sie swoj a rodzina a nie piszesz i oczerniasz ludzi np. Pauline to twoje kloezanki sa plotkary ,śmieja sie z ludzi i wyzywaja, nie stety ale to kazdy widzi i słyszy,.ps. do Żanety głownej szefowej, mo mąz pracuje z twoim hym konkubetem na Boryni i jest taki sam jak ty
3
job 2016-12-19 09:13
nie polecam tej firmy robilem tam rok
1
job2 2016-12-19 09:15
a ja polecam, praca jak praca
XXX 2016-12-19 09:20
JAK KTOS CHCE PRACOWAĆ TO BEDZIE CZY TO PRYMAT CZY INNY ZAKŁAD PRODUKCJ
2
benek 2016-12-19 10:24
Ogólnie zarobki ok, mozna wykarmic rodzine
ADEL 2016-12-20 08:42
Edyta DO TWOJEJ INFORMACJ mój juz nie robi na boryni ani na innej, nie wiem o co walłas focha,każdy mówi o was, a oskarzyłas mnie
Nieadel 2016-12-21 15:54
Weźcie puknijcie się w głowę, zachowujecie się gorzej niż dzieci w przedszkolu, może jeszcze pobijecie się w szatni. Ogarnijcie się. Tak cwaniakujecie a przed Marzenka co poniektózy trzęsą portkami
2
E 2016-12-21 19:22
Po 17 latach pracy w prymacie, zdecydowanie wolę pracę w Czechach.
6
ktoś 2016-12-21 21:21
Zgadzam się,nie ma jak praca w Czechach
5
hmmm 2016-12-30 19:24
Prymat spada na dno, wolą więźniów od zwykłych pracowników, bo im się to opłaca. Pracownicy nielojalni wobec pracodawcy, bo wychodzą 5 minut czy 3 minuty wcześniej, a czy pracodawca jest lojalny wobec pracownika o to jest pytanie ??
5
ola 2017-01-06 20:41
przyszła chora osoba do prymatu i sieje zamet , naprawde jest chora psychicznie , operatorka ,
3
fx 2017-01-07 11:17
Można wiedzieć kto jest tak bardzo chory psychicznie ???
2
kate 2017-01-09 23:22
kazdy kto wylewa tu pomyje na innych........falszywe hieny
1
fx 2017-01-11 17:49
Masz rację!!!Pozdro.
1
Olo 2017-01-19 16:32
Ola a kto taki chory na umysle jest
1
Benko 2017-01-19 16:42
Ludzie ja pracowalem tam kilka lat ale to co wy wymyslacie to zgroza to prawda ze w za granica praca lepsza bo chodz nikt nie gada o romansach klucicie sie ja smarkacze M.R to byla klutliwa kobieta . Zle sie czyta wasze opinie powiniscie szanowac pracodawce
i siebie nawzajem mysle ze nie jedna kobieta czuje sie urazona waszymi opiniami bo chyba nie kazda idzie jak to ktos tu napisal to kata pozdrawiam BENKO
Rychta 2017-02-01 14:40
Jeśli ktoś ma problem z samym sobą to powinien skonsultować się ze specjalistą i jak najszybciej rzucić prace w prymacie jako lider żeby innym nie utrudniać.
Tyle w temacie...
1
Karolina Malicka 2017-02-01 15:40
Hej, jesteście zatrudnieni na podstawie umowę zlecenie/dzieło?
Jeśli tak, to warto mieć status słuchacza wtedy pracodawca płaci niższe składki ZUS i jednocześnie wy zarabiacie trochę więcej. Ja np. tak zrobiłam i i ja i szef jesteśmy zadowoleni z obrotu sprawy.
Zapisałam się do Żaka, na Warmińskiej na darmowy kierunek, otrzymuje status słuchacza w momencie zapisu, za nic nie płacę, nie ponoszę żadnych opłat za szkołę, też za zajęcia chodzę baaardzo rzadko, bo nie mam za bardzo czasu ( dzieci, dom, praca), ale Szkoła mnie nie ściga z tego powodu, nic się nie dzieje. Jak mówiłam, szkoła jest za darmo więc żadnego problemu mi nie robią, a kasę mam większą bo ten status słuchacza mam! :) Także polecam Wam zrobić też taki myk - działa :D
1
Edi 2017-02-09 09:10
Edi czy ktos mi powie bo czegos nie rozumie zona wraca w nocy bo ciagle nadgodziny robi czy te godziny to trzeba robic czy jak to jest
Lovly 2017-02-09 18:23
Teraz raczej nie ma nadgodzin.Może żona wraca od kolegi z pracy.Może warto się dowiedzieć .Życie płata figle!!!
nick 2017-02-11 17:24
nadzgodziny tak robia ale kto chce i po drugiej zmianie zostaja do 2 w nocy ,
ona 2017-02-28 08:07
są jakieś przyjęcia na produkcję? złożyłam cv i cisza od miesiąca..;(
Nick 2017-03-03 21:13
W tej chwili raczej Cię nie przyjmą bo nie ma aż tak ogromnego zapotrzebowania ale prawdopodobnie od marca ruszy to wszystko bardziej wiec skladaj cv wiecej jak bardzo Ci zależy.
Gosia 2017-03-07 19:24
Hej chciała bym się dowiedZieć czy potrzebują kogos na magazyn
Iwona 2017-04-04 09:51
Pracujesz w P.P.H. Prymat? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Szymon 2017-04-25 10:51
Jest możliwość dostać się na mechanika /elektryka w utrzymaniu ruchu. lub gdzie cv złożyć
Pracownik 2017-05-14 11:43
Obecny system zmianowy to nieporozumienie. Niedzielny wieczór jest dla rodziny i do wypoczynku a nie do pracy. Od czasu odejscia Pana K wszystko sie zmienilo na gorsze. Zarowno organizacja jak i podejscie do pracowników. Przykre ale prawdziwe. Ten nowy wicedyrektor sporo namieszał. Na gorsze i po to żeby zrzucić całą winę i odpowiedzialność na pracownika.
4
Pracownik 2017-05-14 11:43
Obecny system zmianowy to nieporozumienie. Niedzielny wieczór jest dla rodziny i do wypoczynku a nie do pracy. Od czasu odejscia Pana K wszystko sie zmienilo na gorsze. Zarowno organizacja jak i podejscie do pracowników. Przykre ale prawdziwe. Ten nowy wicedyrektor sporo namieszał. Na gorsze i po to żeby zrzucić całą winę i odpowiedzialność na pracownika.
5
jakiś tam 2017-05-16 23:21
Obecny system w pracy też jest nieporozumieniem. Kilka raportów na jedną maszynę trzeba wypełniać a to jest kwestia przepisywania kilku tych samych rzeczy kilka razy, bo dla pań w biurze będzie tak wygodniej, a 2 sprawa -100 zł za niewypełnienie raportu czy złe wypełnienie lub nieczytelny zapis.
4
Marcin 2017-05-22 00:17
Witam, jestem magazynierem . Chętnie poznam jakąś Panią z produkcji. Często się tu słyszy o romansach na produkcji, więc jestem zainteresowany!

Na imprezie zakładowej będe w różowej koszuli .. czekam
8
fx 2017-05-30 20:11
Z tego co słychać to magazynierzy mają imprezkę nad bajorem za Prymatem więc nici z romansu panie w różowej koszuli.Hahaha
1
Pracownik 2017-06-01 11:47
Przy mieszanej zalodze romanse zawsze byly i będą taka natura ludzka a wypisywanie takich bzdur na forum swiadczy tylko o poziomie ludzi którzy te bzdury wypisują.Sami sobie szkodzicie a potem zdziwieni że zarząd ma załoge gdzieś nikogo to nie interesuje kto z kim liczy sie to ze jest praca i kasa na czas wiec skończcie wypisywac te bzdety bo aż wstyd za Was!!!
2
Iwona 2017-06-13 11:38
@Pracownik wspominasz o zmianach jakie zaszły w systemie pracy w firmie. Jak wygląda on obecnie? Rozumiem, że pracuje się również w niedziele. Jakich działów firmy ten system dotyczy?
Pracownik 2017-06-22 23:31
Praca odbywa sie w systemie 3 zmianowym zaczynamy w niedziele od nocki konczysz w piatek rano i juz w piatek na nocke sie nie idzie pozniej 1 zmiana od pn do piatku i po rannej zmianie 2 zmiana od pn do pt no i ponownie nocka od niedzieli dotyczy to produkcji czesciowo magazynu i dzialu jakosci bo muszą byc dziewczyny ktore sprawdzają produkcję.
Magazynier 2017-07-01 18:20
Hej, to znowu ja..
Troszkę jestem zawiedziony, że nasza impreza odbyła się w jednym z jastrzębskich lokali :(
Liczyłem, że impreze będziemy mieli razem z produkcją i może uda mi się poznać jakąś fajną kobietę ..
Planuję w tym tygodniu zagadać do paru kobiet z Prymatu..
Trzymajcie kciuki!!!
2
Janina 2017-07-03 20:59
Jesteś ze zmiany ( usunięte przez administratora )
Magazyn 2017-07-14 19:17
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie?Dlaczego w tym roku impreza jest organizowana osobno.Moim zdaniem jak impreza to tylko razem.Myślę że w następnym roku tak będzie i kilka osób pójdzie po rozum do głowy.Miłej zabawy:):)
1
Produkcja 2017-08-08 12:52
Po rozum do głowy powinien pójść zarząd, jeżeli ma robić jakieś wolne przed świętami czy nie to niech konkretnie zdecyduje, albo niech wcześniej rozpatrzy, chyba wiedzą do czego służy kalendarz, a nie że normalny człowiek rozplanuje gdzie ma jechać a tu lipa przez nieumiejętną politykę zarządzania i planowania.
4
BennyHill 2017-08-10 07:11
Zarząd powinien się wstydzić, firma ma już lata świetnośći za sobą właśnie przez nieumiejętne zarządzanie.
Wprowadzanie pracowników w błąd, kłamanie wszystkich w żywe oczy przez dyr. jest na codzień...
Co z tego żę wypłata 8 dnia miesiąca jak każdy ma uciętą premię? Za co?
Bezprawne zmuszenie operatorów do oklejania nie swoich bubli po godzinach za darmo napewno jest fair? Obietnica dyr. była inna....
Celowe zaniżanie wydajności przez planowanie "głupot" ?
Urlop??? Zapomnij! nadgodziny, nadgodziny, nadgodziny !!!






3
Iwona 2017-08-12 11:00
Czy sprawa ucinania premii @BennyHill była jakoś rozwiązywana, podejmowaliście jako pracownicy interwencję? Każdemu czasem zdarzają się pomyłki, warto wtedy podjąć działanie i dać innym znać czy firma zachowała się ok.
3
Magazynier 2017-08-21 22:27
Hej!
Zastanawia mnie sytuacja, gdzie kobiety z produjcji układaja sobie zycie z chłopakami z zakładu karnego..
Jestem kawalerem pracuje na magaazynie i nie umiem znalezc kobiety .. gdzie tu logika ..
Planuje zagadac do dwoch kobiet z produkcji,jednej z jakosci i jednej z biura na magazynie..
Jezeli mi nie wyjdzie zrobie jakid numer pojde siedziec i moze wtedy jak juz bede osadzony i potatuowany bede mial powodzenie ;)
Trzymajcie kciuki!
Jezeli jest jakas pani chetna na spotkanie prosze o kontakt malpiszonek84@interia.pl
Iwona 2017-08-22 07:31
Jak obecnie wygląda możliwość zatrudnienia w P.P.H. Prymat? @Magazynier możesz opowiedzieć coś też na temat warunków zatrudnienia na magazynie? Jesteś zadowolony ze swojej pracy?
Stefan 2017-08-22 10:53
Benny Hill jesteś śmieszny i o to chyba ci chodzi , rozśmieszyłeś mnie pisząc że w firmie nie ma urlopów ,
premia jest dodatkiem do wypłaty i nie należy się tak jakbyś chciał tylko trzeba spełnić określone warunki,
i nie pisz że każdy ma uciętą premie bo to kłamstwo,
Produkcja "głupot" też jest potrzebna żeby sprzedawać inne produkty, firma rozbudowuje się ,produkuje coraz więcej najlepsze czasy przed nią co jej życzę bo mnie "karmi" i nie będę na nią pluł jak ty pajacyku
Zwolnij się i załóż własną firmę bo po twoich wypowiedziach widzę że znasz się tylko na "zarządzaniu"
ale kiepski z ciebie pracownik bo wieczny malkontent.

Xxx 2017-08-22 16:49
Do Iwona.Praca na magazynie jest różnorodna i ciekawa lecz mało doceniana przez niemal wszystkie działy w zakładzie.Szkoda bo wykonujemy czarną robotę od fachowej do przynieść podaj pozamiataj za lekko mniejsze pieniądze.Pomimo tych niedogodności polecam pracę na magazynie.Pozdro.
Zostaw swoją opinię o P.P.H. Prymat sp. z.o.o. - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.