brak logo

"Mdesign" Studio Architektury Krajobrazu

Lublin

Opinie o "Mdesign" Studio Architektury Krajobrazu

xmen 2014-07-15 22:11
Firma tragedia. Co prawda nie pracowałem w niej ale firma pracowała u mnie.
Widać od razu, że marna płaca bo pracownicy marno pracę robili.
Młode chłopaki nie mający pojęcia o robocie
11
ryba 2015-02-20 15:56
Szef płaci kiedy chce, trzeba się upominać o swoją kasę. Sprzęt chyba ze złomu. Nikt tam za długo nie wytrzyma.
10
gg 2016-09-07 12:21
uwaga nie płacą za materiał.
11
Tomek 2016-09-29 17:19
Firma wykonywała u mnie ogród, i u moich znajomych, którzy mi ją polecili. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z pracy chłopaków i z wykonanego ogrodu
4
Niezadowolony 2016-10-21 20:36
Firma tragedia!!!
Miałem krótką przygodę w tej firmie i nikomu nie polecam. Szef o ile można nazwać go ,,szefem,, jest niesłowny,niewypłacalny, rozliczenia miesięczne są w postaci zaliczek (200 pln), o które i tak trzeba się prosić. Wstyd przed osobami powierzającymi swoje ogrody,ponieważ od ,,szefa,, ciężko dostać lepszy sprzęt do pracy, a bez tego trudno wykonać dobrze swoja prace. Każda prośba o ,,jakieś pieniądze,, kończy się obietnicami typu : Jutro albo w przyszłym tygodniu, po czym ,,szef,, uskutecznia ucieczkę swoim super samochodem. Na należne mi pieniądze czekam do dnia dzisiejszego czyli od 1,5 miesiąca.
Serdecznie NIE POLECAM! Szanujcie siebie, swoją ciężką pracę i nie dajcie się wykorzystywać!
INSPEKCJA PRACY TYLKO CZEKA ;)
9
Ka 2016-12-04 09:31
W zeszły miesiącu firma skończyła u nas ogród. Praca została wykonana dobrze, z ogrodu jesteśmy zadowoleni, wszystko o co poprosiliśmy właściciela firmy zostało wykonane, nawet jak ekipa zrobiła coś nie tak, właściciel zawsze obiecywał że zostanie to zmienione i tak też było. Dziwią mnie niektóre tutaj opinie byłych pracowników, gdyż moim zdaniem są bardzo stronnicze. Widziałam pracę kilku ludzi z tej firmy, widziałam podejście szefa i mogę tylko się domyślać dlaczego niektórzy są nie zadowoleni. Moim zdaniem właściciel przykłada wagę do tego aby klient był zadowolony, a nie zawsze pasuje to niektórym pracownikom, którzy w mojej opinii chcieli by tylko jak najszybciej skończyć robotę, nie koniecznie dobrze. Ogólnie jak najbardziej polecam firmę i w szczególności podejście właściciela do klienta.
1
Ogrodniczka 2016-12-10 20:40
Ma Pani jakieś zdjęcia ogrodu?
Majster 2017-01-16 12:57
Weź sobie sam nie komentuj firmy bo nie o to chodzi na tej stronie !!!
5
zelu 2017-05-05 20:32
A o co chodzi na tej stronie? Przepracowalem w tej firmie 4 zimy
zelu 2017-05-05 20:38
Wszystko bylo ok. Szef do rany przyloz . Wiadomo klient żyd to szuka w dodatku jak zony nie umie wiadomo to tym bardziej wszystko nie pasuje.
JMRS 2017-05-26 17:08
Nie polecam!!!! Projekt zamówiony w lutym, do tej pory nic nie ma, brak kontaktu z właścicielem, uważajcie!!!
2
Maria 2017-06-19 06:56
Uważajcie na ta firmę są bardzo nie słowni nie dotrzymują żadnych umów wyciągają zaliczki i słuch o nich ginie
Krzysiek 2017-06-19 07:00
Nie polecam oszuści i naciągacze szew cwaniak nie odbiera dzwoni tylko jak chce pieniądze potwierdzam nie płaci podwykonawcom jak tez za materiały u mnie po zakończonym ogrodzie przyjechał człowiek który woził ziemie a ten cwaniak mu nie zapłacił
Justyna 2017-06-19 08:32
Tak jak przedmówcy ludzie jak nie chcecie stracić nerwów i pieniędzy oraz czasu strzeżcie się Macieja -szefa tego syfu
1
Krzysiek 2017-06-19 09:34
Do żelu ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podszywacz się pewnie pod tego szefa łajdaka i oszusta LUDZIE nigdy nie działajcie z tymi lobuzami
1
Karolina 2017-06-19 14:43
W moim przypadku było to samo trzeba się dobijać do tego właściciela o on nie odbiera potem beszczelnie twierdzi ze pewnie miałam zły nr ????Oszust nic więcej
1
Tomy 2017-07-03 21:58
Przypadkiem wszedłem na opinie o tej firmie miałem z nimi kontakt dobre 2 lata temu dziwi mnie ze ten łysy oszust jeszcze funkcjonuje ludzie to zwykły krętacz a zatrudnia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pod sklepu . To prawdziwa porażka nawet tam nie dzwońcie ....
Marcin 2017-07-18 23:18
Szef o Boże to zwykły cwaniaczek naciągacz i oszust nic więcej nie dajcie ludzie się zrobić
Rozczarowany 2017-07-20 22:24
Witam
Jeżeli ktoś jest myślący nie radzę działać z firma Pana Macieja . Bardzo nieuczciwy człowiek proszę również uważać z finansami jest osoba nierzetelna .
1
Zostaw swoją opinię o "Mdesign" Studio Architektury Krajobrazu - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Mdesign" Studio Architektury Krajobrazu