brak logo

"Mdesign" Studio Architektury Krajobrazu

Lublin

Opinie o "Mdesign" Studio Architektury Krajobrazu

xmen 2014-07-15 22:11:47
Firma tragedia. Co prawda nie pracowałem w niej ale firma pracowała u mnie.
Widać od razu, że marna płaca bo pracownicy marno pracę robili.
Młode chłopaki nie mający pojęcia o robocie
8
ryba 2015-02-20 15:56:53
Szef płaci kiedy chce, trzeba się upominać o swoją kasę. Sprzęt chyba ze złomu. Nikt tam za długo nie wytrzyma.
6
gg 2016-09-07 12:21:21
uwaga nie płacą za materiał.
6
Tomek 2016-09-29 17:19:57
Firma wykonywała u mnie ogród, i u moich znajomych, którzy mi ją polecili. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z pracy chłopaków i z wykonanego ogrodu
4
Niezadowolony 2016-10-21 20:36:24
Firma tragedia!!!
Miałem krótką przygodę w tej firmie i nikomu nie polecam. Szef o ile można nazwać go ,,szefem,, jest niesłowny,niewypłacalny, rozliczenia miesięczne są w postaci zaliczek (200 pln), o które i tak trzeba się prosić. Wstyd przed osobami powierzającymi swoje ogrody,ponieważ od ,,szefa,, ciężko dostać lepszy sprzęt do pracy, a bez tego trudno wykonać dobrze swoja prace. Każda prośba o ,,jakieś pieniądze,, kończy się obietnicami typu : Jutro albo w przyszłym tygodniu, po czym ,,szef,, uskutecznia ucieczkę swoim super samochodem. Na należne mi pieniądze czekam do dnia dzisiejszego czyli od 1,5 miesiąca.
Serdecznie NIE POLECAM! Szanujcie siebie, swoją ciężką pracę i nie dajcie się wykorzystywać!
INSPEKCJA PRACY TYLKO CZEKA ;)
6
Ka 2016-12-04 09:31:55
W zeszły miesiącu firma skończyła u nas ogród. Praca została wykonana dobrze, z ogrodu jesteśmy zadowoleni, wszystko o co poprosiliśmy właściciela firmy zostało wykonane, nawet jak ekipa zrobiła coś nie tak, właściciel zawsze obiecywał że zostanie to zmienione i tak też było. Dziwią mnie niektóre tutaj opinie byłych pracowników, gdyż moim zdaniem są bardzo stronnicze. Widziałam pracę kilku ludzi z tej firmy, widziałam podejście szefa i mogę tylko się domyślać dlaczego niektórzy są nie zadowoleni. Moim zdaniem właściciel przykłada wagę do tego aby klient był zadowolony, a nie zawsze pasuje to niektórym pracownikom, którzy w mojej opinii chcieli by tylko jak najszybciej skończyć robotę, nie koniecznie dobrze. Ogólnie jak najbardziej polecam firmę i w szczególności podejście właściciela do klienta.
1
Ogrodniczka 2016-12-10 20:40:14
Ma Pani jakieś zdjęcia ogrodu?
Majster 2017-01-16 12:57:13
Weź sobie sam nie komentuj firmy bo nie o to chodzi na tej stronie !!!
1
Zostaw swoją opinię o "Mdesign" Studio Architektury Krajobrazu - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Mdesign" Studio Architektury Krajobrazu