Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabel-Technik-Polska

Pracowałeś w firmie Kabel-Technik-Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
czerwony kogut - 2015-06-19 23:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują i narzekają. Niech sie zwolnia, to bedzie im lepiej i nikt ich nie wykorzysta. Hihihi.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-06-20 09:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie tylko złe rzeczy i wyolbrzymione. Mamy urlopy 2 tygidniowe latem a malo kto ma tak dobrze i co święta bony., ktore zawsze ciesza. Praca nie jest ciezka i w doskonalych warunkch. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kminek - 2015-06-24 15:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2015-06-20 09:01:44]:
Ty tak poważnie czy ci za to płacą?Urlop ci się należy ,a bony są dawane z twoich pieniędzy.Jeśli masz lekką prace i pracujesz w doskonałych warunkach to Ci się zakłady pomyliły,albo siedzisz gdzieś w jakimś biurze.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-06-25 12:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jedrek - 2015-06-18 09:58:11]:
Moze za ciebie tez sie ktos weznie.
zdjecie uzytkownika
Król Albanii - 2015-06-25 19:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KTP -Klub Tanich Pracowników
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-02 15:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miesiąc temu zatrudnili mnie na miesięczny okres próbny, który skończył się wczoraj - nie przedłużyli, jako uzasadnienie podając, że "sobie nie radzę". Oczywiście do nowej pracy posadzili mnie samą, bez żadnego pomocnika, jak więc miałam sobie radzić? Przyszłam tam, żeby się nauczyć, a nie od razu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiadomo jak. Gdybym miała pomocnika, który kontrolowałby co jakiś czas, jak sobie radzę, to nauczyłabym się w mig. Pierwszy raz w życiu pracowałam w takim miejscu, a na pracy mi bardzo zależało. Podanie złożyłam w styczniu, przyjęli mnie dopiero w czerwcu, a po miesiącu i tak pogonili. Mój tata z kolei złożył podanie 10 lat temu, a odpowiedzi nie otrzymał do dziś. Tyle mówili o tym, że potrzeba im pracowników, ale ich zachowanie pokazuje, że na owych pracownikach nie zależy im nic a nic. Najpierw mnie chwalili, że sobie radzę, o błędach nie wspominali, a po miesiącu nagle okazało się, że nie radzę sobie w ogóle. Jakim cudem, ja się pytam? Już nie wspominając o tym, że okres próbny trwał tylko miesiąc, a nie, jak w innych firmach, trzy miesiące. Jeden miesiąc to za mało, by nauczyć się wszystkiego, zwłaszcza nie mając bardziej doświadczonego pomocnika obok siebie.
zdjecie uzytkownika
Madonna - 2015-07-02 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysłuchałem audycji w Radio Koszalin, gdzie przedstawiciele tej pożal się Boże firmy przechwalali się, a wiadomo kto się chwali ten jest g...o wart. Zakład, w którym rządzi Kryśka Cycolina.
zdjecie uzytkownika
ciepło - 2015-07-03 17:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja chciałabym zapytac,jaka jest temperatura w hali na gorze(volvo,denis) i jak to się ma do noszenia butów ciężkich przemyslowych z podnoskami metalowymi i do fartuchów z grubego drelichu?
zdjecie uzytkownika
Król Albanii - 2015-07-08 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciepło - 2015-07-03 17:06:30]:
Dlaczego psioczysz tu na forum o tej kwestii ?
Zamiast pójść do odpowiednich osób i ten fakt zgłosić..
A nie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narzekające za komputera którym brak odwagi się odezwać i narazić.Odwagi !
zdjecie uzytkownika
Król Albanii - 2015-07-08 19:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-02 15:39:48]:
Czy idąc do jakiejkolwiek innej nowej pracy ktoś ci pomoże w tych czasach ?
Panno obudź się ! Czy to KTP czy inny zakład nikt nie ma czasu na nauke
kogoś nowego przy tym robiac sobie potencjalnego wroga i zagrozenie
na danym stanowisku..To jest Polska .Każdy każdego sprzedaje więc nei dziw sie
że inni maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Z tym że zostałaś sama rzucona na pastwe losu to nie przesadzaj...
W KTP jak i innym zakładzie pracy trzeba sie samemu pytać chodzić itd.
nikt na tacy Ci nie da ludzie inni tez pracuja i musza wykonac swoja prace za którą
są rozliczani..za korepetycje nie maja płacone...
To że dostałaś umowe próbna na 1 miesiąc to powinnaś być zadowolna tzn. ze zakład
uwazał ciebie za ogarnieta i pokładał nadzieje że szybko załapiesz.
Ludzi w tym zakladzie pracuje ponad 1000 wiec mieli tak samo jak ty i sobie musieli poradzić.
Życie na KTP sie nie kończy...są inne zakłady.
zdjecie uzytkownika
JE - 2015-07-09 19:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-13 12:40:51]:
CHYBA ZE WYLUZUJECIE I POTRAKTUJECIE KTP JAK DOBRA ZABAWE Z NIEKTURYCH NAPRAWDE MOZNA SE JAJA POROBIC.
zdjecie uzytkownika
JE - 2015-07-09 20:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JE - 2015-07-09 19:55:57]:
NO TRUDNO TAKIE ZYCIE KAZDY Z CZEGOS MUSI ZYC
zdjecie uzytkownika
incogntio. - 2015-07-11 15:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
KTP to ostateczna ostateczność z braku laku , nie opcja dla wrażliwych ludzi, w tym zakładzie zszarganą psychike i obniżoną samoocenę masz jak w banku.
Rygor rodem z Auschwitz, kierownictwo sra wyżej niż ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większość ludzi tam pracujących to piee*dolone sprzedawczyki, którzy wpier*olą cię na mine za pare groszy, każdy działa byle pod siebie na zasadzie człowiek człowiekowi wilkiem, na pomoc nie masz co liczyć, bo każdy ch*j na ciebie kładzie, a jeśli już trafią się perełki wśród tego całego gówna tam pracującego to powinieneś czuć się wyróżniony że na nie trafiłeś, bo są to nikłe wyjątki. Jeśli chcesz uniknąć zabrania człowieczeństwa, omijaj ten zakład szerokim łukiem, serdeczne chuuj w duupe wszystkim tym zajeebanym karierowiczom i sprzedawczykom. NIE POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
władzio - 2015-07-13 22:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [incogntio. - 2015-07-11 15:14:26]:
Najlepsze podsumowanie tego wszystkiego.Dziwie się ,że nie którzy jeszcze mają tam zęby gnojąc innych.
zdjecie uzytkownika
doswiadczona pracownica - 2015-07-13 23:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy piszecie?Ja pracuje od dluzszego czasu i jest to moja wymarzona praca.To ze ktos czasem z gory pokrzyczy to normalne bo musi od tego sa ci wyzej zeby nas pilnowac trzymac w porzadku.Znam ludzi ktorzy oddaliby 1/3 swojej pensji byleby byc pracownikiem kabla bo to jest ich pasja.Reszta narzeka bo nie potrafi albo nie umie pracowac i ma sie za wielkich panow.Liderzy brygadzisci i kierownicy sa od tego aby nas kontrolowac!Nawet jakby mnie zwyzywali od najgorszych i traktowali jak szmate to i tak bede tam pracowac zwlaszcza ze placa nie malo zwyklej pracownicy takiej jak ja!!!
zdjecie uzytkownika
hm, co by tu.. - 2015-07-14 20:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Incognito napisał prawdę-w KTP tak właśnie jest.Ja tez lubię swoją pracę i tzn,że mam kłamać,że wszystko inne jest super?Ano nie jest.Doświadczona naprawde uważasz,że płacą ci "niemało"?To co ty w kablu robisz?Nieprawda że reszta narzeka,bo nie umie pracować-narzeka,bo wie owa reszta że warta jest więcej niż najniższa pensja!
zdjecie uzytkownika
Król Albanii - 2015-07-15 00:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doswiadczona pracownica - 2015-07-13 23:47:02]:
Odniosę się do twojego ostatniego zdania i twojej niskiej samooceny... z takim podejsciem to powinnaś pracować jako zwykłe kurwiszcze w burdelu jesli lubisz byc wyzywana i traktowana jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a do tego zapłacą Ci więcej niz w kablu..ojebiesz kilka pał i będziesz wniebowzięta.
zdjecie uzytkownika
doswiadczona pracownica - 2015-07-16 17:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze placa niemalo zwlaszcza jak na taka lekka prace nie wymagajaca wysilku fizycznego i myslowego dotajemy sporo ponad te 1200 zl na renke.Poza tym mamy darmowe bony, wakacje i co jezcze wam malo?Lepiej nie bedzie!Dzieki temu rzadowi polskiemu jaki teraz mamy mozemy godnie zyc bo stawka wyplaty rosnie rok w rok i jest stabilnie.Dzieki temu mamy tez ta prace!A co do ciebie krolu sedesu czytaj ze zrozumieniem. Gdzie ja napisalam ze lubie byc traktowana jak szmate?Po prostu kierwonicy liderzy i brygadzisty sa od tego zeby trzymac nas w dyscyplinie i nawet jak pokrzycza i potraktuja jak zwykle zera to musimy sie dostosowac do tego bo maja wieksze doswiadczenie w tej pracy niz zwykli praownicy krolu sedesu.
zdjecie uzytkownika
Tępić głupotę - 2015-07-16 22:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doświadczona pracownico,ty głupolu,jak bony mogą być darmowe ???Bony są z socjalnego kretynko , a wakacje należą się każdemu , więc to żadna łaska od zakładu.Jeżeli lubisz jak się na ciebie krzyczy i traktuje jak zero , to naprawdę jesteś ZEREM do kwadratu.Tępota wypływa z ciebie uszami.Jak można być tak głupim ?
zdjecie uzytkownika
Król Albanii - 2015-07-17 20:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doświadczona pracownico twój poziom intelektualny jest równy zeru...jesteś zwykłą tepa pizda jak wiele pracujących w tym zakładzie i tak już pozostanie bowiem w kwestiach związanych nie masz zielonego pojęcia. Zakres twojej wiedzy jest bardzo wąski jak ponieważ masz klapki na oczach jak 75% społeczeństwa które mieszka w Polsce. Nie pisz kobieto już więcej bo robisz z siebie tylko totalną kretynke.
zdjecie uzytkownika
rumek - 2015-07-17 22:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tępić głupotę - 2015-07-16 22:08:21]:
akurat bony to często po prostu dobra wola zakładu , więc bez przesady z tym , że są one koniecznością. Wiele zakładów wycofało bony i nic w zamian nie dają, więc nie ma co się oburzać tylko w tym wypadku cieszyć z tego co jest . Wydaje Ci się , że należy Ci się wszystko , a sam nie dajesz firmie nic
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-07-17 23:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znacie czeslawe zbroja to9 jest suuuucz przyszla do grodziska i poniza pracownikiow choryc z druga grupa zmusza do nadgodzin straszy zwolnieniami stosuje mobing posunela sie do tego stopnia ze na parkingu wyrwala znaki dla osob niepelnosprawnych na parkingu pod zakladem....i powiedziala do ochrony koooorwa nie ma ludzi chorych wszyscy sa rowni zdziwi sie stara kooorwa jak wyjedzsie z grodziska z obitym ryyyyjem pijana przychodzi do pracy nikt jej tu nie chce po za tym madra kobieta nagrala zebrania z nia i trafi do sadu pracy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-07-17 23:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znacie czeslawe zbroja to9 jest suuuucz przyszla do grodziska i poniza pracownikiow choryc z druga grupa zmusza do nadgodzin straszy zwolnieniami stosuje mobing posunela sie do tego stopnia ze na parkingu wyrwala znaki dla osob niepelnosprawnych na parkingu pod zakladem....i powiedziala do ochrony koooorwa nie ma ludzi chorych wszyscy sa rowni zdziwi sie stara kooorwa jak wyjedzsie z grodziska z obitym ryyyyjem pijana przychodzi do pracy nikt jej tu nie chce po za tym madra kobieta nagrala zebrania z nia i trafi do sadu pracy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-07-19 00:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krol albani nie wal w chooooja ludzie majacy druga grupe sa ze schorzeniami i nie maja dochodu z tego tytulu,,,musza zapierdalac jak ludzie zdrowi ponadto w siedem godzin zrobia wiecej niz zdrowi ktorzy tylko laza i jeszcze premie dostaja taka jest spr.a zaklad dostaje dotacje na grupowcow i to nie male
zdjecie uzytkownika
anonim, - 2015-07-22 14:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama praca jest ok. kierownictwo to porażka.dla nowych pracowników są nie mówię że wszczyscy tylko ci co ja miałem z nimi do czynienienia bardzo niemili.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kabel-Technik-Polska?
Zadaj pytanie
alert