Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabel-Technik-Polska

Pracowałeś w firmie Kabel-Technik-Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zgaga - 2014-08-28 02:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-08-13 13:12:48]:
Zgadzam się z tą opinią i podpisuję obyma spracowanymi ręcami i nogami :P
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-08-28 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i na dodatek (usunięte przez administratora)czlowiek który wie wszystko i najlepiej nawet jesli nie ma racji...pisze o Drawsku...wmawia słowa które człowiek nawet nie powiedział aby tylko przyznać u racje i przyznać się do nie swojego błędu...taka pierdoła zaczepiająca ludzi który poszedł napić się wody i zajełu mu to nie 10 sekund a 15...pffff chory człowiek a może jego znerwicowanie czym innym jest spowodowane??? hmmm trzeba było by go spytać...
zdjecie uzytkownika
zbuntowany kaloryfer - 2014-09-07 19:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mroczny - 2014-05-21 18:27:12]:
( usunięte przez administratora ) firma nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-09-09 10:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zapomnialam jeszcze dodac ze ten pan otrzymal wczoraj list gratulacyny oraz premie za pomysl ktory notabene nie byl jego. Jak jedne z naszych kolezanek na zebraniu powiedziala ze to nie jego pomysl to pani Barbara myslelismy ze dziewczyne zje tak do niej skoczyla. Oczywiscia tego pana nie bylo jak to ujela pani kierownik jemu do pracy sie nie spieszy przyszedl jak zwykle poh godzinie 14. I oczywiscie byla cisza ale dziewczyny ktore od kad pracuje przyszly pierwszy raz minute po godz.14 to oczywiscie pani kierownik zwrocila im uwage.nic nam nie wolno ani wypic kawy jak za czesta chodzimy do toalety to tylko patrzec jak ochrzani. Jak nie mamy pracy oczywiscie nie z naszej winy to musimy udawac ze pracujemy bo pani kierownik drze na nas gebe ale jak jest praca to od razu mamy trzy zmiany przez dwa dni zeby kierownictwo dostalodostalo premie a pozniej znowu przez dwa tygodnie palimy glupa to jast wkurzajace czy oni nie potrafia tak nam rozlozyc pracy abysmy codziennie przychodzili i normalnie pracowali.Nawet nasze brygadzistki mialy dosyc i odeszly niedosc ze mialy nizsze pobory niz w Czaplinku to nawet normalnej premi nie dostawly.A odwalwy robote za kierownictwo.zastanawiam sie tylko czy ppan Maciej Switaj tego nie widzi co sie u nas dzieje.my tez nie pamietamy kiedy dostalismy premie chyba w maju po 13zl.rewelka. prawda.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-10 16:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak,nie jest winą chłopaka że jest przystojny a pani kierownik Sylwia ma ogromną słabość do niego.Chlopak najzwyczajniej w świecie to wykorzystuje i ma rację.
zdjecie uzytkownika
obojetna - 2014-09-10 19:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty"zawiedziona" zdaniem moim i wielu innych ludzi jesteś popierdolona i to doslownie... tak jak zostalo powiedziane powinnas zglosic swój problem najpierw do kierowniczki... nie przepada za Toba? Widocznie jesteś problemowa! Jeśli praca w KTP Tobie nie odpowiada to wynocha do pracy gdzie bd musiala dzwigac i wykonywać prace takie jak facet. Przez Ciebie każdemu teraz się za to oberwie. Nie rozumiem tylko jednego. Skoro Ciebie sprawa nie dotyczy to po cholerę otwierasz gębe? Ja nikogo nie bronie bo chlopak rzeczywiście czasami przecina, ale to nie mój problem to tylko świadczy o nim.
zdjecie uzytkownika
gruby hajs - 2014-09-10 21:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, a orientujecie sięco takiego zrobił 'ulubieniec', że ma takie super podejście u pani kierownik? można mieć jakieś podejrzenia co do tego, nie wiem czy chodzi o sam wygląd... a co do tej premii to możę teraz szykuje się po prsotu jedna wielka z zaskoczenia dla wszystkich pracowników ;) ? no zobaczymy...
zdjecie uzytkownika
judek - 2014-09-10 22:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zawiedziona tak lizala tylek kierowniczce na imprezi integracyjnej z Valasis chyba jest zazdrosna.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-11 18:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gratulacje dla M.D z Bialogardu za bardzo estetyczne odizolowanie na przewowach typu omerin zolty. Brawa:)
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-11 19:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapomnialam dodac, gratulacje dla jednej Pani z Mogga za rzetelne wypelnianie dokumentacji technicznej!!!!
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-09-11 22:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź dla abc : zapomniała Pani dodać gratulacje dla pewnej pani z Vestasa za wielki wkład w prawidłowe funkcjonowanie Mooga i nieocenioną pomoc na tym dziale:-)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-13 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie , ludziki ludki!!! Czy wy nie widzicie że kadra zawsze chce skłucic ludzi z dołu bo wtedy robią się grupki i nigdy nie osiągniecie wspólnego głosu. W wspólnie zawsze można wszystko zmnienic.
Co za społeczeństwo co za naród... szkoda bo można wszystko zrobic jak się zjednoczy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-15 19:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szczery - 2014-06-01 01:22:50]:
Nie polecam firmy,
Brak bonusów, brak ścieżki rozwoju,brak systemu motywacji,
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-09-17 20:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a niech ktoś powie co się w Drawsku dzieje i o zachowaniu ponad przeciętnego człowieka K.CZ.....facet ma jakiś problem ze sobą spowodowany pewnie czym wspomagającym go....jak można rozmawiać z pracownikami i od razu na niego naskakiwac robiąc się purpurowym z krzyku...masakra
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-24 19:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qqqq - 2014-09-17 20:23:31]:
uwaga na tą firmę, strata czasu
zdjecie uzytkownika
zgodze sie - 2014-09-25 12:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, zgadzam się z Tobą, ludzi jak się skłóca ze sobą to osoby ktore są u władzy mogą wszystko. jakby się tak połączyć i zebrać wspólne tanowisko na prawde w grupie można zdecydowanie więcej. jak to mówią 'w kupie siła' tak wlaściwie to co teraz konkretnego się dzieje w firmie - może jakaś integracja będzie ;) ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-26 19:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KTP to firma nie uczciwa, trzymajcie z dala od tej firmy,nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-28 19:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na umowy o pracę,KTP daje umowy z 2 tygodniowym wypowiedzeniem,czyli wypowiedzenie bez podania przyczyny w każdej chwili.
zdjecie uzytkownika
wypowiedzenie - 2014-10-10 18:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba teraz wszędzie jest taki okres wypoweidzenia jak gadalem ze znajoymi jakie maja w umowach okresy wypowedzenia to wszyscy chyba maja tak samo. takie czasy nas nastaly i tyle trzeba sie z tym pogodzic. Szkoda ze nikt nie moze mi znalezc nawettakiej pracy z takim okresem wypowedzenia. To Kabel - Technik to jakie miesjce do pracy ?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-20 17:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A prawda jest to ze QS (kontroli jakosci) chca obnizyc podstawowe pensje?
zdjecie uzytkownika
Fajek - 2014-10-31 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak to jest z przerwami na papieroski kabel-techniku polska? wiem, że pytanie może głupie i nie każdy o czymś takim myśli, ale niestety moje uzaleznienie jest niestety tak duże, że musze mieć możliwość wychodzenia w praccy naa pipaierosy i takiej pracy szukam. nie śmiejcie się ze mnie - takie moje życie
zdjecie uzytkownika
heee - 2014-11-09 19:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fajek - 2014-10-31 12:30:02]:
przerwy na papieroski?? 15 minut przerwy i nic poza tym. Niestety trzeba sie przyzwyczaic do palenia co 4 godziny :D
zdjecie uzytkownika
braveless - 2014-12-01 12:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-09-09 10:54:13]:
Powiem Ci tak.. nie krytykuj dyrektora, bo nawet nie masz zielonego pojęcia jak bardzo on sam poświęca się dla firmy. Po za tym nie zwalaj na niego. Nad nim jest pani Iwona, która pełni funkcję dyrektora Business Unit (czyli zakładów Czaplinek-Drawsko-Białogard) i to ona podejmuje kluczowe decyzje. Pan dyrektor Świtaj jest dyrektorem zakładu CZAPLINEK (i o ile dobrze wiem w ostatnim czasie nie zmienił imienia na "Maciej" - ma na imię Marcin. Więc nie wygłaszaj herezji pod adresem "góry" skoro nawet nie masz zielonego pojęcia jak to wygląda z ich perspektywy. Porozmawiaj z Panią Barbarą, to naprawdę równa kobieta i idzie z nią się z łatwością dogadać. Nie zawsze ona ma wpływ na to co się dzieje. Czasem coś na cito trzeba zrobić. Jeżeli masz ze wszystkim problem to widać, że sama jesteś osobą konfliktową. Jak tak bardzo Ci źle w KTP to proponuję zmienić pracę, będzie to z zyskiem dla firmy (dla Ciebie raczej nie).
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-12 23:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli mogę powiedzieć kilka słów to Pani Iwona wogole nie nadaje się na dyrektora ponieważ ona nawet nie przebywa na terenie zakładu zbyt wiele. A jeśli chodzi o pana Marcina to ten człowiek ma bardzo duże doświadczenie i wiedzę ponieważ sam kiedyś był pracownikiem produkcji. Bylem pracownikiem magazynu w czaplinku i szczerze mówiąc nie mogę narzekać nie była to zła praca. Wiadomo czasami jest tyle pracy ze nie wiadomo za co się wziąć a czasami było tak że z nudów zamiatalem magazyn. Moim zdaniem jest jedna rzecz która bym zmienił a mianowicie jest to za duże skupisko ludzi i wiadomo jak to z ludźmi rozmawia z tobą a za plecami szpilke wbija. Tam jest taka mentalność ze jedno na drugie nosi do przełożonych. A jeśli chodzi o QS to powinni tak samo pracować za najniższą pensję bo szczerze mówiąc nic nie robią tylko siedzą i zajmują się obrabianiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Ramzes II - 2014-12-16 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Ramzes , najlepiej leżeć i nic nie robic a potem to pretensje do całego świata są . Jak nic nie robisz to nic dziwnego ze się czepiają - wez się w garśc i do pracy rodacy . Najlepiej się czepiać kogos co stara się zeby było wszystko oki żebyś Ramzesie robotę miał ......Przez takich jak Ty inni mają przerąbane .....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kabel-Technik-Polska?
Zadaj pytanie
x