Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabel-Technik-Polska

Pracowałeś w firmie Kabel-Technik-Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-09-11 22:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź dla abc : zapomniała Pani dodać gratulacje dla pewnej pani z Vestasa za wielki wkład w prawidłowe funkcjonowanie Mooga i nieocenioną pomoc na tym dziale:-)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-13 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie , ludziki ludki!!! Czy wy nie widzicie że kadra zawsze chce skłucic ludzi z dołu bo wtedy robią się grupki i nigdy nie osiągniecie wspólnego głosu. W wspólnie zawsze można wszystko zmnienic.
Co za społeczeństwo co za naród... szkoda bo można wszystko zrobic jak się zjednoczy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-15 19:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szczery - 2014-06-01 01:22:50]:
Nie polecam firmy,
Brak bonusów, brak ścieżki rozwoju,brak systemu motywacji,
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-09-17 20:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a niech ktoś powie co się w Drawsku dzieje i o zachowaniu ponad przeciętnego człowieka K.CZ.....facet ma jakiś problem ze sobą spowodowany pewnie czym wspomagającym go....jak można rozmawiać z pracownikami i od razu na niego naskakiwac robiąc się purpurowym z krzyku...masakra
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-24 19:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qqqq - 2014-09-17 20:23:31]:
uwaga na tą firmę, strata czasu
zdjecie uzytkownika
zgodze sie - 2014-09-25 12:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, zgadzam się z Tobą, ludzi jak się skłóca ze sobą to osoby ktore są u władzy mogą wszystko. jakby się tak połączyć i zebrać wspólne tanowisko na prawde w grupie można zdecydowanie więcej. jak to mówią 'w kupie siła' tak wlaściwie to co teraz konkretnego się dzieje w firmie - może jakaś integracja będzie ;) ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-26 19:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KTP to firma nie uczciwa, trzymajcie z dala od tej firmy,nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-28 19:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na umowy o pracę,KTP daje umowy z 2 tygodniowym wypowiedzeniem,czyli wypowiedzenie bez podania przyczyny w każdej chwili.
zdjecie uzytkownika
wypowiedzenie - 2014-10-10 18:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba teraz wszędzie jest taki okres wypoweidzenia jak gadalem ze znajoymi jakie maja w umowach okresy wypowedzenia to wszyscy chyba maja tak samo. takie czasy nas nastaly i tyle trzeba sie z tym pogodzic. Szkoda ze nikt nie moze mi znalezc nawettakiej pracy z takim okresem wypowedzenia. To Kabel - Technik to jakie miesjce do pracy ?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-20 17:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A prawda jest to ze QS (kontroli jakosci) chca obnizyc podstawowe pensje?
zdjecie uzytkownika
Fajek - 2014-10-31 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak to jest z przerwami na papieroski kabel-techniku polska? wiem, że pytanie może głupie i nie każdy o czymś takim myśli, ale niestety moje uzaleznienie jest niestety tak duże, że musze mieć możliwość wychodzenia w praccy naa pipaierosy i takiej pracy szukam. nie śmiejcie się ze mnie - takie moje życie
zdjecie uzytkownika
heee - 2014-11-09 19:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fajek - 2014-10-31 12:30:02]:
przerwy na papieroski?? 15 minut przerwy i nic poza tym. Niestety trzeba sie przyzwyczaic do palenia co 4 godziny :D
zdjecie uzytkownika
braveless - 2014-12-01 12:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-09-09 10:54:13]:
Powiem Ci tak.. nie krytykuj dyrektora, bo nawet nie masz zielonego pojęcia jak bardzo on sam poświęca się dla firmy. Po za tym nie zwalaj na niego. Nad nim jest pani Iwona, która pełni funkcję dyrektora Business Unit (czyli zakładów Czaplinek-Drawsko-Białogard) i to ona podejmuje kluczowe decyzje. Pan dyrektor Świtaj jest dyrektorem zakładu CZAPLINEK (i o ile dobrze wiem w ostatnim czasie nie zmienił imienia na "Maciej" - ma na imię Marcin. Więc nie wygłaszaj herezji pod adresem "góry" skoro nawet nie masz zielonego pojęcia jak to wygląda z ich perspektywy. Porozmawiaj z Panią Barbarą, to naprawdę równa kobieta i idzie z nią się z łatwością dogadać. Nie zawsze ona ma wpływ na to co się dzieje. Czasem coś na cito trzeba zrobić. Jeżeli masz ze wszystkim problem to widać, że sama jesteś osobą konfliktową. Jak tak bardzo Ci źle w KTP to proponuję zmienić pracę, będzie to z zyskiem dla firmy (dla Ciebie raczej nie).
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-12 23:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli mogę powiedzieć kilka słów to Pani Iwona wogole nie nadaje się na dyrektora ponieważ ona nawet nie przebywa na terenie zakładu zbyt wiele. A jeśli chodzi o pana Marcina to ten człowiek ma bardzo duże doświadczenie i wiedzę ponieważ sam kiedyś był pracownikiem produkcji. Bylem pracownikiem magazynu w czaplinku i szczerze mówiąc nie mogę narzekać nie była to zła praca. Wiadomo czasami jest tyle pracy ze nie wiadomo za co się wziąć a czasami było tak że z nudów zamiatalem magazyn. Moim zdaniem jest jedna rzecz która bym zmienił a mianowicie jest to za duże skupisko ludzi i wiadomo jak to z ludźmi rozmawia z tobą a za plecami szpilke wbija. Tam jest taka mentalność ze jedno na drugie nosi do przełożonych. A jeśli chodzi o QS to powinni tak samo pracować za najniższą pensję bo szczerze mówiąc nic nie robią tylko siedzą i zajmują się obrabianiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Ramzes II - 2014-12-16 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ty Ramzes , najlepiej leżeć i nic nie robic a potem to pretensje do całego świata są . Jak nic nie robisz to nic dziwnego ze się czepiają - wez się w garśc i do pracy rodacy . Najlepiej się czepiać kogos co stara się zeby było wszystko oki żebyś Ramzesie robotę miał ......Przez takich jak Ty inni mają przerąbane .....
zdjecie uzytkownika
bez - 2014-12-28 16:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Qs-to prawda,niewiele robią i chyba jednak trochę za dużo zarabiają w porównaniu do reszty.Ale będą tyle zarabiać i jeszcze więcej,bo maja dobrą p.dyrektor.Cała reszta ma jak ma, bo nie ma nikogo kto by się za nimi ujął.A jak to jest u nas,że zwykły głupi robol coś ukradnie i go wyrzucą,a kogoś kto jest kier.to nagrodzą za to samo?Dlaczego tak jest?Taka przedsiębiorczość się liczy?????To nagradzajcie wszystkich,którzy coś świsną!
zdjecie uzytkownika
olx - 2015-01-02 11:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktp jaki kierownik taka firma, niema złych pracowników są żli przełożeni a brygadziści -najgorzej jak sie z dziada zrobi pan natomiast Qs chodzące nieroby odznaczające się czerwonym fartuchem.
zdjecie uzytkownika
myk - 2015-01-08 17:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olx - 2015-01-02 11:55:55]:
Ciekawe jak nie te czerwone to kto by te buble wasze sprawdzał, pewnie nie chciał byś być na naszym miejscu za te kilka groszy.
zdjecie uzytkownika
hm... - 2015-01-10 19:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buble czasem pewnie też.Ale tak wychodzi,ze pracują czerwone,kontrola i biuro,tak?Bo jak widać reszta nie zasługuje na nic.Kto robi te wszystkie wiązki?Też Qs,KE i biuro?Im więcej ktoś zarabia tym bardziej nie liczy się z innymi.
zdjecie uzytkownika
myk - 2015-01-10 21:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumie nie jest łatwo pracować za tak mała pensję chciałabym żeby dyrektor utrzymał rodzinę za te grosze

zdjecie uzytkownika
wychodzi że takie NIC - 2015-01-26 20:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czuję się oszukana przez KTP.Podobno dobrzy pracownicy są tutaj cenieni-tak mówiła p.Monika.Tymczasem po 8 latach pracy dostałam 17 zł podwyżki bo brakowało już do najniższej.Super,to jest dopiero motywacja.W ub.roku produkcja miała 1 raz premię-średnio 15 zł.Więcej nam się nie należało,więc czym kierownicy wyrobili premie dla siebie,czyżby robili jakąś inną produkcję?O co w tym kablu chodzi?Żeby ludzie sami odeszli?
zdjecie uzytkownika
Zxcvn - 2015-01-28 12:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma jest okropna. Pracując tu za najniższą krajowa nie mam pieniędzy na podstawowe produkty, a utrzymanie z tego rodziny? Śmiech na sali moi drodzy. Cała firma to jeden wielki żart! Ludzi którzy pracują wyżej traktują ludzi jak nic jak kompletne zero. Apeluje o zmianę w tej firmie. Jak żyć za te pieniądze, jak? Niech wezma te marne grosze i zobaczą co to życie.. To co tu się dzieje to kabaret. Pozdrawiam ciepło ludzi którzy są w tej samej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-28 20:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie do Prezesa KTP.Jak to możliwe,że kierownicy dostają co miesiąc premie ( o rocznej nie wspomnę,bo jak pomyślę jak duże są to kwoty , to szlak mnie trafia ), a zwykły pracownik wielkie nic ?Zabrał Pan ludziom wszystko ,co tylko możliwe było do zabrania.Wszyscy zasługują na dodatkowe wynagrodzenie , tylko nie ten , co wykonuje największą pracę.Jaki jest Pana szacunek do pracownika na tym najniższym szczebelku ? Odpowiem Panu : żaden , ponieważ nic Pana to nie obchodzi,nie ważne czy to dobry pracownik,czy zły . Nie ten , to przyjdzie inny,prawda ?Tak strasznie się na Panu zawiedliśmy , że aż boli na samą myśl.A początek był całkiem dobry.Co się stało ,że przestało Panu zależeć na dobrej współpracy z pracownikami ? Ma Pan takie zyski.Dzięki komu ?Wszystko samo się robi ?Proszę wreszcie otworzyć oczy , ma Pan dobrych ludzi w Czaplinku, a nie szanuję ich zupełnie .Takie mieliśmy w Panu nadzieje , a robi się już tak jak za Pana Norberta H.Szkoda ..
zdjecie uzytkownika
BYLY - 2015-01-29 15:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w tym chlewie ludzie jeszcze pracuja .
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-29 16:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak się właśnie czują,bo zamiast pensji dostają ochłapy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kabel-Technik-Polska?
Zadaj pytanie
x