Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabel-Technik-Polska

Pracowałeś w firmie Kabel-Technik-Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wyciagajacy wnioski - 2014-06-21 23:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fokus - 2014-06-11 19:03:03]:
Taka pewne wulgarne uwagi zachowaj dla siebie, bo Ci sloma z butow wystaje I przydalby Ci sie zimny kubel wody na glowe. Szczery strzelil w dziesiatke? Prawda zabolala? Nie sadze ze Taka to zwykla pracownica produkcyjna. W tym co Pisze Szczery jest sporo racji. Pracowalem dosc dlugo w Kablu i stwierdzam ze ludzie maja prawo do niezadowloenia. Co to za zaklad gdzie brakuje materialow I czesci a doswiadczeni ludzie sa niedoceniani. Gdyby kabel dal doswiadczonym po 500-600zl na lape (co jest oczywista abstarkcja dla kabla) to moze wielu cennych ludzi by zostalo.
zdjecie uzytkownika
Wyciagajacy wnioski - 2014-06-21 23:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wyciagajacy wnioski - 2014-06-21 23:34:42]:
Sorki focus ta opinia skierowana jest do nicku: taka
zdjecie uzytkownika
Taka - 2014-07-08 22:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wyciagajacy wnioski - 2014-06-21 23:43:10]:
Oj jednak się pomyliłeś, bo jestem zwykłą pracownicą produkcyjną i mówię co myślę. A Wy cieszcie się, że chociaż tyle zarabiacie a nie ciągle wymyślacie nie wiadomo co
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-13 13:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
specyficzne miejsce dla ludzi ceniących sobie poczucie wiecznego PRL-u, cechujące się myślą i czynem K. Marksa w świetle współczesnego kapitalizmu. Taki żłobek dla niedostosowanych z pominięciem osób starszych, dla nich to jedyna na razie w Drawsku i okolicy szansa na pracę i zaciskanie zębów. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-27 14:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mroczny - 2014-05-23 14:47:33]:
Takich bzdur nie czytałem od dawna, a jeżeli kogoś nazywasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo np. ma odmienne zdanie niż ty, czyli nie chwali pod niebo tej firmy - bardzo dziwnej jeżeli chodzi o relacje miedzyludzkie- to musisz zdawać sobie sprawę, iż na poparcie tej tezy masz dowody, w przeciwnym razie może spotkać cię niezbyt miła niespodzianka zwana procesem o zniesławienie. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-27 14:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taka - 2014-06-03 07:43:19]:
Robią to jako sztuka dla sztuki, ponieważ nie zauwazyłem wymiernych zyzsków, no chyba krzywy uśmiech jednego z wielu "nadszyszkowników" (jak nie wiesz kto to odsyłam do filmów Machulskiego)
zdjecie uzytkownika
zgaga - 2014-08-28 02:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-08-13 13:12:48]:
Zgadzam się z tą opinią i podpisuję obyma spracowanymi ręcami i nogami :P
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-08-28 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i na dodatek (usunięte przez administratora)czlowiek który wie wszystko i najlepiej nawet jesli nie ma racji...pisze o Drawsku...wmawia słowa które człowiek nawet nie powiedział aby tylko przyznać u racje i przyznać się do nie swojego błędu...taka pierdoła zaczepiająca ludzi który poszedł napić się wody i zajełu mu to nie 10 sekund a 15...pffff chory człowiek a może jego znerwicowanie czym innym jest spowodowane??? hmmm trzeba było by go spytać...
zdjecie uzytkownika
zbuntowany kaloryfer - 2014-09-07 19:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mroczny - 2014-05-21 18:27:12]:
( usunięte przez administratora ) firma nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-09-09 10:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zapomnialam jeszcze dodac ze ten pan otrzymal wczoraj list gratulacyny oraz premie za pomysl ktory notabene nie byl jego. Jak jedne z naszych kolezanek na zebraniu powiedziala ze to nie jego pomysl to pani Barbara myslelismy ze dziewczyne zje tak do niej skoczyla. Oczywiscia tego pana nie bylo jak to ujela pani kierownik jemu do pracy sie nie spieszy przyszedl jak zwykle poh godzinie 14. I oczywiscie byla cisza ale dziewczyny ktore od kad pracuje przyszly pierwszy raz minute po godz.14 to oczywiscie pani kierownik zwrocila im uwage.nic nam nie wolno ani wypic kawy jak za czesta chodzimy do toalety to tylko patrzec jak ochrzani. Jak nie mamy pracy oczywiscie nie z naszej winy to musimy udawac ze pracujemy bo pani kierownik drze na nas gebe ale jak jest praca to od razu mamy trzy zmiany przez dwa dni zeby kierownictwo dostalodostalo premie a pozniej znowu przez dwa tygodnie palimy glupa to jast wkurzajace czy oni nie potrafia tak nam rozlozyc pracy abysmy codziennie przychodzili i normalnie pracowali.Nawet nasze brygadzistki mialy dosyc i odeszly niedosc ze mialy nizsze pobory niz w Czaplinku to nawet normalnej premi nie dostawly.A odwalwy robote za kierownictwo.zastanawiam sie tylko czy ppan Maciej Switaj tego nie widzi co sie u nas dzieje.my tez nie pamietamy kiedy dostalismy premie chyba w maju po 13zl.rewelka. prawda.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-10 16:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak,nie jest winą chłopaka że jest przystojny a pani kierownik Sylwia ma ogromną słabość do niego.Chlopak najzwyczajniej w świecie to wykorzystuje i ma rację.
zdjecie uzytkownika
obojetna - 2014-09-10 19:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty"zawiedziona" zdaniem moim i wielu innych ludzi jesteś popierdolona i to doslownie... tak jak zostalo powiedziane powinnas zglosic swój problem najpierw do kierowniczki... nie przepada za Toba? Widocznie jesteś problemowa! Jeśli praca w KTP Tobie nie odpowiada to wynocha do pracy gdzie bd musiala dzwigac i wykonywać prace takie jak facet. Przez Ciebie każdemu teraz się za to oberwie. Nie rozumiem tylko jednego. Skoro Ciebie sprawa nie dotyczy to po cholerę otwierasz gębe? Ja nikogo nie bronie bo chlopak rzeczywiście czasami przecina, ale to nie mój problem to tylko świadczy o nim.
zdjecie uzytkownika
gruby hajs - 2014-09-10 21:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, a orientujecie sięco takiego zrobił 'ulubieniec', że ma takie super podejście u pani kierownik? można mieć jakieś podejrzenia co do tego, nie wiem czy chodzi o sam wygląd... a co do tej premii to możę teraz szykuje się po prsotu jedna wielka z zaskoczenia dla wszystkich pracowników ;) ? no zobaczymy...
zdjecie uzytkownika
judek - 2014-09-10 22:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zawiedziona tak lizala tylek kierowniczce na imprezi integracyjnej z Valasis chyba jest zazdrosna.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-11 18:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gratulacje dla M.D z Bialogardu za bardzo estetyczne odizolowanie na przewowach typu omerin zolty. Brawa:)
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-11 19:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapomnialam dodac, gratulacje dla jednej Pani z Mogga za rzetelne wypelnianie dokumentacji technicznej!!!!
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-09-11 22:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź dla abc : zapomniała Pani dodać gratulacje dla pewnej pani z Vestasa za wielki wkład w prawidłowe funkcjonowanie Mooga i nieocenioną pomoc na tym dziale:-)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-13 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie , ludziki ludki!!! Czy wy nie widzicie że kadra zawsze chce skłucic ludzi z dołu bo wtedy robią się grupki i nigdy nie osiągniecie wspólnego głosu. W wspólnie zawsze można wszystko zmnienic.
Co za społeczeństwo co za naród... szkoda bo można wszystko zrobic jak się zjednoczy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-15 19:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szczery - 2014-06-01 01:22:50]:
Nie polecam firmy,
Brak bonusów, brak ścieżki rozwoju,brak systemu motywacji,
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-09-17 20:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niech ktoś powie co się w Drawsku dzieje i o zachowaniu ponad przeciętnego człowieka K.CZ.....facet ma jakiś problem ze sobą spowodowany pewnie czym wspomagającym go....jak można rozmawiać z pracownikami i od razu na niego naskakiwac robiąc się purpurowym z krzyku...masakra
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-24 19:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2014-09-17 20:23:31]:
uwaga na tą firmę, strata czasu
zdjecie uzytkownika
zgodze sie - 2014-09-25 12:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, zgadzam się z Tobą, ludzi jak się skłóca ze sobą to osoby ktore są u władzy mogą wszystko. jakby się tak połączyć i zebrać wspólne tanowisko na prawde w grupie można zdecydowanie więcej. jak to mówią 'w kupie siła' tak wlaściwie to co teraz konkretnego się dzieje w firmie - może jakaś integracja będzie ;) ?
zdjecie uzytkownika
jaga - 2014-09-26 13:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pani kierownik z białogardu ma słabość do młodych chłopców,a zwłaszcza do jednego.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-26 19:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTP to firma nie uczciwa, trzymajcie z dala od tej firmy,nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-28 19:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na umowy o pracę,KTP daje umowy z 2 tygodniowym wypowiedzeniem,czyli wypowiedzenie bez podania przyczyny w każdej chwili.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x