Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabel-Technik-Polska

Pracowałeś w firmie Kabel-Technik-Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-08-22 22:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o kierownictwo to nie jest takie złe, zależy którzy. W Białogardzie idzie się dogadac z kierowniczka, z brygadzistkami także, w porządku jest też dziewczyna z logistyki. Pensja kiepska to fakt, mogłoby być lepiej. Praca nie jest ciężko lecz stresująca
zdjecie uzytkownika
Katownik - 2015-08-30 12:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam komentarze to mi się wydaje że większość osób piszących tutaj tak na prawdę albo nigdy nie pracowała w Kablu albo ja zwolnili za coś i się wyżywa tutaj. Praca nie jest zła mi tam się podoba. Fakt, znajdzie się zawsze taka perełka co albo donosić będzie albo opryskliwa jest. Najbardziej śmieszy mnie fakt tych co już pare miesiecy pracuja i mówią że to oszustwo że najniższa płaca. Jakie oszustwo? Mówili Ci przy podpisywaniu umowy że więcej będą płacić że teraz mowisz "oszustwo" A wgl jest też coś takiego jak ocena kompetencji i możesz dzięki temu troche więcej zarabiać
zdjecie uzytkownika
Wzorowy pracownik - 2015-08-31 15:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta praca jest super!Nie rozumiem ludzi ktorzy tak pisza negatywne informacje 1200 zl z groszem na reke jest ok!A kto nazeka?Lenie!!!! Doswiadczona pracownica ma racje kierwonictwo musi nas trzyma w ryzach nawet jakby dali po mordzie i opluli.Musimy sie dostosowywac do tych warunkow bo jestesmy zwyklymi pracownikami.Krol Albani to pewnie jakis mlody gowniaz ktory nie ma pojecia o zyciu albo go z kabla wyrzucili bo sie nie nadawal hahaha
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-09-02 12:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-02 15:39:48]:
Kabel to totalne dno!!!! kierownicy działów to totalne buraki bez kultury nie wspomnę o ich marnym wykształceniu!!! Tępaki,idioci,dupolizy.A ich przydupasy liderzy.... Szkoda gadać!!! Wysrane maja na człowieka aby oni mieli premie,a ludzią zapychają gęby czasem jakimś ciastem na zakończenie projektu. W dupę niech sobie to ciasto wsadzą dajcie zarobić to je sobie kupie!!!

Pozdrawiam Zyga
zdjecie uzytkownika
gość 7556 - 2015-09-07 10:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyga - 2015-09-02 12:52:24]:
Ciebie nie wywalą (a może już wylali) bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam są w cenie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-09-10 10:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjmują Jeszcze Pracowników ?????
zdjecie uzytkownika
krówka - 2015-09-18 01:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ja - przyjmują, bo całkiem niedawno ogłosili parę ofert pracy. Poszukiwani są ludzie na stanowiska planistów produkcji, kontrolerów operacyjnych, a także asystentów i inżynierów produktów. Zdecydowanym plusem tych ogłoszeń jest to, że podstawą zatrudnienia jest umowa o pracę, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością.
zdjecie uzytkownika
koperta - 2015-09-26 22:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zakład kpina.Ludzie na produkcji mają lepsze papiery niż dyrekcja i kierownictwo co jest niewyobrażalne w dużych firmach.
zdjecie uzytkownika
topkov90 - 2015-10-08 15:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zakład to istne dno. Począwszy od samej góry tzw. "kierowników" (usunięte przez administratora),po ich słynnych przydupasów liderów i zastępców. To co napisał incognito to święte słowa i nic ująć jedynie jeszcze więcej dodać. Jeżeli chcesz iść do tej firmy to 10x zadaj sobie to pytanie, bo "luka" w życiu jest później ogromna. Aby swobodnie wrócić do normalne funkcjonowania potrzeba ok 3-4 lat. Pisząc te kilka zdań spowodowało drżenie rąk podczas pisania. Trauma jest ogromna, a stres zabija Ciebie samego. Również nie polecam podjęcia pracy w słynnym czaplineckim obozie pracy rodem (usunięte przez administratora), chodź porównanie nie powinno mieć miejsca bo tam były inne okoliczności to wszystko schodzi do tego samego to sprzed ok 80lat
zdjecie uzytkownika
edi - 2015-10-09 20:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chore żeby osoby , które zajmują stanowiska nie mają żadnego wykształcenia , rozstawiają ludzi po kątach a sami wysłowić się nie potrafią , pracuję tam i wiem że , żeby awansować to trzeba przez łóżko albo znajomości ,co najczęściej się zdarza .Są osoby , które uczciwie dorobili się stanowisk ale ich jest bardzo mało , reszta to wiadomo .Zbliża się koniec roku , kierownictwo znów chce po 6 tyś .premii i znów pracuje się 7 dni w tygodniu , oj biedny , głupi naród

zdjecie uzytkownika
topkov90 - 2015-10-10 09:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hm, co by tu.. - 2015-07-14 20:17:23]:
Najwidoczniej jesteś stworzona do tego aby być gnojona i szmacona. Skoro to lubisz to faktycznie jest to Twoja pasja. Ja nie jestem idiotą aby mnie ktoś gnoił ubliżał za psie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
topkov90 - 2015-10-10 16:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [topkov90 - 2015-10-10 09:14:06]:
Z tym awansem i wykształceniem w 100% prawda. Kierowniczka działu MAN (wcześniej ANITA, teraz IZA) niech się wykażą swoją wiedza zawodową, swoim słownictwem oraz wykształceniem. Przecież to jakaś porażka patrząc na takie osoby to aż kiszka stolcowa się otwiera. Więcej nie komentuje bo się nakręcam i mam dość tej hołoty co włazi w(usunięte przez administratora)bez wazeliny aby dostać kilka złoty premii za (usunięte przez administratora)kogoś.
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-10-18 13:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie czy chociaż oprócz tego wszystkiego, jacy są, jak postępują kierownicy , firma jest wypłacalna, czy na szas wypłaca swoim pracownikom wynagrodzenia, czy można tam liczyć na normalną umowę, bo poki co nikt nie napisał jakie tam panują warunki zatrudnienia, oprocz tego ze atmosffera nie sprzyja
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2015-10-25 13:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy narzekają. Jest to jednak zakład, który daje normalne umowy i w terminie wypłaca wynagrodzenie. Pracuję tu już sześć lat i nigdy nie miałam problemów
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-10-26 14:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TRAGEDIA MIAŁAM DZISIAJ DO CZYNIENIA Z KIEROWNIKIEM BO ZDAWAŁAM KARTĘ OBIEGOWĄ CI LUDZIE NIE POWINNI PRACOWAC NA TYCH STANOWISKACH.!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
justice - 2015-10-28 12:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aśka - 2015-10-25 13:05:14]:
Z takim podejściem i bez ambicji to Ty będziesz całe życie zasuwała za najniższą,a do CV wpiszesz nic nie wartościowe stanowisko.Trochę wiary w siebie.
zdjecie uzytkownika
ABC - 2015-11-02 20:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w kablu taki styl rządzenia (nie motywuj ale opierdalaj) nie zgadzałem się z tym i znalazłem lepszą pracę z normalną ekipą wybór należy do was.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-11-08 20:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chory zakład -nie polecam!!!!!
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-11-10 15:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś piszesz, że zakład jest chory, ale jak widać firma się rozwija, bo szuka ciągle nowych pracowników,a nie wydaje mi się, żeby było to wynikiem dużej rotacji. Kabel-Technik poszukuje obecnie inżynierów procesu oraz kierowników projektu. Ogłoszenia dotyczą Białogradu, więc pewnie nie każdy się tam będzie chciał zatrudnić, tylko osoby z okolicy.
zdjecie uzytkownika
ząbek - 2015-11-12 19:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olek dobre są to oferty, zwłaszcza, że jest zapewniona umowa o pracę i pomoc w relokacji więc dbają o pracowników.
zdjecie uzytkownika
tfre - 2015-11-14 22:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olek no jak mają ogłoszenia na dwa stanowiska pracy to nie jest to jakaś bardzo duża rotacja tak w sumie..
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-11-16 08:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałam się dowiedzieć jak jest z umowami w Drawsku po okresie próbnym przedłużają, jak tak to na ile? I są jakieś paczki dla dzieci na święta lub bony dla pracowników?
zdjecie uzytkownika
ajbor - 2015-11-17 02:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli pracownik się sprawdzi to przedłużą. Tak właśnie też jest na stanowiskach o których @Olek napisał.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-11-18 17:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ząbek - 2015-11-12 19:27:06]:
widać,że razem z tym @Olkiem jesteś mądrzy ... pracowałem tam niedawno i wcale nie sądzę,że majac umowę o pracę to zakład szanuje ludzi ... jeden wielki mobing !! wykorzystują gnoją podsłuchują robiąc z tego plotki ... już nie wspomnę o jednej rudej mendzie której kapowanie wychodzi lepiej niż praca która do niej należy ! Wszyscy z biura myslą, że jak będą dupy lizać to szybko awansują :)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-11-18 17:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam jakiś czas i nie będę się wypowiadał na temat tej dziadowskiej może nie całej firmy ale filii w Białogardzie i sprawujących tam nadzór kierownictwa oraz ludzi z biura i niektórych ich przydupasów, którzy ciągle liżą dupe na każdym kroku licząc na awans
zdjecie uzytkownika
Uchodźcy z Syrii - 2015-11-18 21:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My za niedługi czas przybyć do Polska i chcieć pracować w kabel.
Chcieć zarabiać najniższa krajowa a jak bedzie trzeba to my pracować
nawet za darmo i dzięki nam zakład stanąć na nogi.
^mamy nadzieja że w zakład jest dużo ladnych kobiet które dobrze ciągnąć druta.
zdjecie uzytkownika
excel82 - 2015-11-19 09:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edi - 2015-10-09 20:02:20]:
całkowicie zgadzam się ze wszystkimi opiniami negatywnymi,ten zakład opiera się na systemie gnojenia i upokarzania człowieka.
zdjecie uzytkownika
excel82 - 2015-11-19 09:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [edi - 2015-10-09 20:02:20]:
pracuję tam 18 miesięcy,od samego początku stawiają cię samego na stanowisko,dają opaski zaciskowe do rąk i każą się uczyć,jak nie sprawdzisz się w ciągu miecha to strzałka.Liderzy-banda niedouczonych idiotów posiadająca tylko wiedzę obszerną i wizualną,konfidenci i w ogóle.Mają ok.300zl więcej od ciebie a traktują cię tak jakbyś był gównem na ich podeszwie(pozdrowienia dla Gebelsa-mam nadzieję że to przeczytasz frajerze)
zdjecie uzytkownika
Lee - 2015-11-21 16:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [excel82 - 2015-11-19 09:42:40]:
Nie wiem jak ty, ale ja nigdy nie zostałem na stanowisku "sam" dopóki się tego nie nauczyłem. Co do liderów, brygadzistów hmm faktycznie tu bym się zgodził może nie do wszystkich , ale faktycznie pewna osoba nadzorująca zadaje bardzo dziwne pytania i nie ma pojęcia ile,co zajmuje. Co do traktowania ludzi mógłbyś określić słowo " traktują cię tak jakbyś był gównem..." ? Gebels hmmm jest, jaki jest, ale czy zasłużył na miano frajera raczej nie. Pozdrawiam cały projekt AEL.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-11-22 11:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grodzisk ktp porażka brak szacunku do ludzi dają 10.10 na godzine a jak jest miesiac krótki to do najniszej krajowej dopłacaja z nadgodzin lub z grupy
zdjecie uzytkownika
tim - 2015-12-05 13:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to wcale nie ma aż takiej wielkiej tragedii pracując tuta jw kabel techniku. Wręcz przeciwnie ludzie mówią że firma schodzi na lepsze tory
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-12-11 09:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno w Czaplinku były targi pracy i jak tam przyjęli kogoś bo ze stron urzędu pracy zniknęły już ogłoszenia?
zdjecie uzytkownika
klok - 2015-12-15 16:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz na przyklad poszukuja osoby na stanowisko kierownika projektu @Mariola. z tego co widze. tez w Czapliku. i fajnie ze na wstepie informuja ze jest umowa o prace
zdjecie uzytkownika
jak - 2015-12-18 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnienia z cięcia i przenosiny produkcji do białogardu ?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-12-18 19:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tim jaki ty jestes naiwny i glupi sadzac ze cos sie zmieni na lepsze wtym dziadwskim zakladzie i wstosunku do ludzi chyba ze jestes takim pustakiem jak ta cala nazywajaca sie kadra kierownicza zwlaszcza kierowniczka z bialogardu ktora jak zobaczy dyrektora to malo sraczki nie dostanie .
zdjecie uzytkownika
justice - 2015-12-18 21:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-12-18 19:04:22]:
Zgadzam się.Pracowałem kilka lat.95 % kadry to zbieranina ludzi których wyrzucili z innych zakładów za przekręty ,pijaństwo itp.Ale od kiedy pamiętam nawet największy gamoń może być tam dyrektorem.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-12-21 18:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w KTP jeszcze na okresie próbnym, faktycznie troche przypomina to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z drugiej strony składa się pociąg i nie powinno to nawalić więc nie dziwię się, że czepiają się wszystkiego
zdjecie uzytkownika
wujek - 2015-12-29 13:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klok skoro zapewniona jest umowa o pracę, to dobrze o nich przecież świadczy. Stabilne zatrudnienie to podstawa, a nawet mają teraz ogłoszenie na kierownika projektu.
zdjecie uzytkownika
Lidron - 2016-01-07 11:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czasami nie mogę słuchać ani czytać takich głupot jakich albo wy tu piszecie albo gadacie po zakładzie. Ciekawi mnie coś, ludzie opowiadają żę mogą mnie zwolnić ja sobie bez problemu znajdę inna pracę i że w kablu to jest niewolnictwo. Skoro tak to czemu się trzymacie rękami i nogami tego zakładu byle by was nie zwolnili. Skoro jest takie niewolnictwo a wy rzeczywiście twierdzcie że znajdziecie sobie lepszą robotę to tam idzcie a nie płaczecie. Nikt was tam na siłę nie trzyma
zdjecie uzytkownika
luko - 2016-01-08 00:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio poszukiwali kierownika i tak się zastanawiam jak ta rekrutacja poszła. Bo w sumie wymagania spore, a o wynagrodzeniach, profitach nie wiele informacji..
zdjecie uzytkownika
płać mi hajs - 2016-01-09 16:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lidron - 2016-01-07 11:07:34]:
Jak nie możesz tego sluchac lub czytać to idź się wyrzygaj.
Ludzie tak mówią że znajda sobie inną prace bez problemu ponieważ
mają do tego odpowiednie kwalifikacje i szkołe a co ty myslisz
dupolizańcu bo pewnie nim jesteś że tak piszesz ,obejmując chyba jakieś
stanowisko przydupasa kończąc 3 klasy po podstawówce a jedyna twoja umiejetność
w CV to podpierdalanie .
3/4 pracowników produkcyjnych pracujących w takim zakładzie nie są jakimiś debilami
ja to uwaza szlachta z góry.Pracują w tym zakładzie ponieważ na tym terenie nie
przelewa się z robotą.Nie byłoby tego zakładu ..to ludzie tez musieliby gdzies pracować
i dali by sobie rade ..nie martw się.
Większość kierownictwa i ludzi z tego grona uważa ..ba myśli że są jakimiś " Bogami "
że ludzi mogą szmacić na każdym kroku i upokarzać..bo im tak wolno..
Mocni są zazwyczaj za murami tego zakładu a jak Cię widzą po pracy na miescie
to mało w dupe by nie weszli i uciekają drugą stroną ulicy...
1/4 pracujących tam tez to tępota ktora nawet nie skończyła podstawówki
i dla takich osób taki zakład jest jak wygranie 6 w duzego lotka ponieważ
takich gamoni zaden inny zakład w poblizu nie weźmie a jedynym wywindowaniem
i awansowaniem w takim zakładzie to podpierdalanie i donoszenie głupot
na drugą osobe ...tylko że Ci ludzie którzy to robią nie liczą się czasami z konsekwnecjami..
Obecnie znalezienie pracy za niajniższą krajową nie jest aż takie trudne tylko że
ludzie pracujący tam mają jakieś ambijce a czasami poprostu nie mają wyjścia
i muszą się tam męczyć az nie znajda czegoś lepszego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-10 10:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w kablu pół roku zostałam zwolniona za to że przyniosłam orzeczenie o niepełnosprawnosci bo pani kierownik ( usunięte przez administratora ) z odzialu w białogardzie stwierdzila ze wiecznie źle się czuje i że taki pracownik jej nie potrzebny chodz wiedziałą ze jestem chora na serce.. Nie dawała urlopów nie pozwala zamieniać się !! To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład. Poszukuja ludzi z orzeczeniem a potem traktuja ich jak psy !! Odradzam tego zakladu bo zero jest szacunku dla ludzi... Nie ma ani kandrowej ani nikogo nigdy nic nie wiemy o urlopach o niczym !!!
zdjecie uzytkownika
nobik - 2016-01-10 17:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Serio sa tutaj problemy jak ktoś chce brac urlop, czy się zamienić? chyba to nie powinien być żaden problem, zwłaszcza, że kodeks pracy jasno porusza kwestia urlopowe. Może nie macie tu umów o pracę.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-18 22:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście pracuje w tym zakładzie już jakiś czas i niestety dużo opini jest brutalnych ale prawdziwych. Faktycznie na stanowiskach kierowniczych są osoby które w zasadzie nie mają nawet średniego wykształcenia i mają te stanowiska głównie dzieki pracowaniu dla tego zakładu od kilkunastu lat. Z urlopami jest różnie a w zasadzie to chyba tylko u jednego kierownika jest problem z urlopami u reszty z tego co wiadomo mi to nie. Co do liderów dużo z nich są to faktycznie podpierdzielacze dla robienia kariery chodź z osobistego doświadczenia wiem że i bez tego można mieć takie stanowisko jest to trudne ale zdarza sie. Praca stała lekka co by się nie robilo bardziej myśląca niż fizyczna najniższa krajowa jednak sa tzw dodatki kompetencyjne które przy godzinnej nauce może powiększyć dochód o ponad 110 zl netto czesto są nadgodziny przy dwóch sobotach temu dodatku można zarobić ponad 1700 zl przy niewielkim wysiłku. Przy dzisiejszych miejscach pracach i biorąc pod uwagę prace w cieplej hali przez caly rok dla mnie żyć nie umierać. Czasem zdarzają sie premie chodź to rzadkość. Ja osobiście jestem zadowolony i polecam ta prace jest bardzo dobra minusem na pewno osoby zarządzające nim które maja stanowiska po znajomościach.
zdjecie uzytkownika
Pracownik z Białogardu - 2016-01-19 19:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby jedna firma a w Białogardzie nie ma żadnych dodatków kompetencyjnych ani premi od czego to zależy ?A tak poza tym wszystko się potwierdza ,,to co pisze pracownik poniżej -cała prawda.
zdjecie uzytkownika
tuptus - 2016-01-20 18:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to już sam nie wiem w co wierzyć co nie, ile ludzi tyle opinii, co jednak nie zmienia faktu, że to stanowisko kierownika projektu w czaplinku to bardzo koszystna oferta z dobrym socjalem
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2016-01-23 15:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie warto szukać tam pracy, jeżeli coś chcesz zarabiać. Ja z uprawnieniami, z papierami. Po okresie próbnym zero podwyżki. Powiedziałem nie i wyszedłem, zaproponowali mi 50 zł. Wyśmiałem ich. Na szczęście szybko znalazłem pracę. Zarabiam dwa razy tyle. Jeszcze dzwoni czy jednak. Nie warto tam pracować. Kierownictwo jest opryskliwe, chamskie.
zdjecie uzytkownika
glok - 2016-01-23 15:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tuptus stanowiska kierownicze w firmie to już poważne i dobre opłacalne stanowiska. Ja się zastanawiam nad kierownikiem produkcji w tej firmie. Wymagają 3 lat doświadczenia ale co dla mnie ważne oferują wsparcie przy relokacji
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacji praktycznie nie było. Było przyjęte podanie i po 3-8 m-cach podjęcie pracy z podpisaniem umowy na czas próbny
Pytania:
zdjecie uzytkownika
tim - 2016-01-25 19:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [glok - 2016-01-23 15:27:10]:
jeśli chodzi o kierowników to na pewno dobrze płątne, jednak ciężko się bardzo dostać. Macie informacje jednak jak jest na stanowisku kupca strategicznego ?
zdjecie uzytkownika
ypola - 2016-02-07 21:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie i mnie szczerze mówiąc zainteresowała oferta kupca stretegicznego, ale jest to coś takiego jak przedstawiciel handlowy, wiec nie ma sie o co martwić.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kabel-Technik-Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert