Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabel-Technik-Polska

Pracowałeś w firmie Kabel-Technik-Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
braveless - 2014-12-01 12:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-09-09 10:54:13]:
Powiem Ci tak.. nie krytykuj dyrektora, bo nawet nie masz zielonego pojęcia jak bardzo on sam poświęca się dla firmy. Po za tym nie zwalaj na niego. Nad nim jest pani Iwona, która pełni funkcję dyrektora Business Unit (czyli zakładów Czaplinek-Drawsko-Białogard) i to ona podejmuje kluczowe decyzje. Pan dyrektor Świtaj jest dyrektorem zakładu CZAPLINEK (i o ile dobrze wiem w ostatnim czasie nie zmienił imienia na "Maciej" - ma na imię Marcin. Więc nie wygłaszaj herezji pod adresem "góry" skoro nawet nie masz zielonego pojęcia jak to wygląda z ich perspektywy. Porozmawiaj z Panią Barbarą, to naprawdę równa kobieta i idzie z nią się z łatwością dogadać. Nie zawsze ona ma wpływ na to co się dzieje. Czasem coś na cito trzeba zrobić. Jeżeli masz ze wszystkim problem to widać, że sama jesteś osobą konfliktową. Jak tak bardzo Ci źle w KTP to proponuję zmienić pracę, będzie to z zyskiem dla firmy (dla Ciebie raczej nie).
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-12 23:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli mogę powiedzieć kilka słów to Pani Iwona wogole nie nadaje się na dyrektora ponieważ ona nawet nie przebywa na terenie zakładu zbyt wiele. A jeśli chodzi o pana Marcina to ten człowiek ma bardzo duże doświadczenie i wiedzę ponieważ sam kiedyś był pracownikiem produkcji. Bylem pracownikiem magazynu w czaplinku i szczerze mówiąc nie mogę narzekać nie była to zła praca. Wiadomo czasami jest tyle pracy ze nie wiadomo za co się wziąć a czasami było tak że z nudów zamiatalem magazyn. Moim zdaniem jest jedna rzecz która bym zmienił a mianowicie jest to za duże skupisko ludzi i wiadomo jak to z ludźmi rozmawia z tobą a za plecami szpilke wbija. Tam jest taka mentalność ze jedno na drugie nosi do przełożonych. A jeśli chodzi o QS to powinni tak samo pracować za najniższą pensję bo szczerze mówiąc nic nie robią tylko siedzą i zajmują się obrabianiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Ramzes II - 2014-12-16 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ty Ramzes , najlepiej leżeć i nic nie robic a potem to pretensje do całego świata są . Jak nic nie robisz to nic dziwnego ze się czepiają - wez się w garśc i do pracy rodacy . Najlepiej się czepiać kogos co stara się zeby było wszystko oki żebyś Ramzesie robotę miał ......Przez takich jak Ty inni mają przerąbane .....
zdjecie uzytkownika
bez - 2014-12-28 16:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Qs-to prawda,niewiele robią i chyba jednak trochę za dużo zarabiają w porównaniu do reszty.Ale będą tyle zarabiać i jeszcze więcej,bo maja dobrą p.dyrektor.Cała reszta ma jak ma, bo nie ma nikogo kto by się za nimi ujął.A jak to jest u nas,że zwykły głupi robol coś ukradnie i go wyrzucą,a kogoś kto jest kier.to nagrodzą za to samo?Dlaczego tak jest?Taka przedsiębiorczość się liczy?????To nagradzajcie wszystkich,którzy coś świsną!
zdjecie uzytkownika
olx - 2015-01-02 11:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktp jaki kierownik taka firma, niema złych pracowników są żli przełożeni a brygadziści -najgorzej jak sie z dziada zrobi pan natomiast Qs chodzące nieroby odznaczające się czerwonym fartuchem.
zdjecie uzytkownika
myk - 2015-01-08 17:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olx - 2015-01-02 11:55:55]:
Ciekawe jak nie te czerwone to kto by te buble wasze sprawdzał, pewnie nie chciał byś być na naszym miejscu za te kilka groszy.
zdjecie uzytkownika
hm... - 2015-01-10 19:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buble czasem pewnie też.Ale tak wychodzi,ze pracują czerwone,kontrola i biuro,tak?Bo jak widać reszta nie zasługuje na nic.Kto robi te wszystkie wiązki?Też Qs,KE i biuro?Im więcej ktoś zarabia tym bardziej nie liczy się z innymi.
zdjecie uzytkownika
myk - 2015-01-10 21:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumie nie jest łatwo pracować za tak mała pensję chciałabym żeby dyrektor utrzymał rodzinę za te grosze

zdjecie uzytkownika
wychodzi że takie NIC - 2015-01-26 20:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czuję się oszukana przez KTP.Podobno dobrzy pracownicy są tutaj cenieni-tak mówiła p.Monika.Tymczasem po 8 latach pracy dostałam 17 zł podwyżki bo brakowało już do najniższej.Super,to jest dopiero motywacja.W ub.roku produkcja miała 1 raz premię-średnio 15 zł.Więcej nam się nie należało,więc czym kierownicy wyrobili premie dla siebie,czyżby robili jakąś inną produkcję?O co w tym kablu chodzi?Żeby ludzie sami odeszli?
zdjecie uzytkownika
Zxcvn - 2015-01-28 12:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma jest okropna. Pracując tu za najniższą krajowa nie mam pieniędzy na podstawowe produkty, a utrzymanie z tego rodziny? Śmiech na sali moi drodzy. Cała firma to jeden wielki żart! Ludzi którzy pracują wyżej traktują ludzi jak nic jak kompletne zero. Apeluje o zmianę w tej firmie. Jak żyć za te pieniądze, jak? Niech wezma te marne grosze i zobaczą co to życie.. To co tu się dzieje to kabaret. Pozdrawiam ciepło ludzi którzy są w tej samej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-28 20:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mam pytanie do Prezesa KTP.Jak to możliwe,że kierownicy dostają co miesiąc premie ( o rocznej nie wspomnę,bo jak pomyślę jak duże są to kwoty , to szlak mnie trafia ), a zwykły pracownik wielkie nic ?Zabrał Pan ludziom wszystko ,co tylko możliwe było do zabrania.Wszyscy zasługują na dodatkowe wynagrodzenie , tylko nie ten , co wykonuje największą pracę.Jaki jest Pana szacunek do pracownika na tym najniższym szczebelku ? Odpowiem Panu : żaden , ponieważ nic Pana to nie obchodzi,nie ważne czy to dobry pracownik,czy zły . Nie ten , to przyjdzie inny,prawda ?Tak strasznie się na Panu zawiedliśmy , że aż boli na samą myśl.A początek był całkiem dobry.Co się stało ,że przestało Panu zależeć na dobrej współpracy z pracownikami ? Ma Pan takie zyski.Dzięki komu ?Wszystko samo się robi ?Proszę wreszcie otworzyć oczy , ma Pan dobrych ludzi w Czaplinku, a nie szanuję ich zupełnie .Takie mieliśmy w Panu nadzieje , a robi się już tak jak za Pana Norberta H.Szkoda ..
zdjecie uzytkownika
BYLY - 2015-01-29 15:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w tym chlewie ludzie jeszcze pracuja .
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-29 16:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak się właśnie czują,bo zamiast pensji dostają ochłapy.
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-02-03 13:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [braveless - 2014-12-01 12:40:52]:
Jezeli chodzi o Pana M.Switaja to za mnie był kierownikiem i wspominam go bardzo miło .Do tej pory nie trafiłam na takiego kierownika ,Przedewszystkim bronił pracowników .Pensja też była najniższa krajowa ale było ok.Tyle lat po zakończeniu pracy w KTP mijając się na ulicy ,zawsze powie dzień dobry i się uśmiechnie .
zdjecie uzytkownika
Wyciagajacy wnioski - 2015-02-04 04:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety, ale prawda jest taka ze KTP (jesli chodzi o Drawsko Pomorskie, Zlocieniec, Czaplinek) to chyba najwiekszy pracodawca w tych rejonach. To powoduje, ze pracodawaca zdaje sobie sprawe ze swojego monopolu wladzy. Wielu ludzi, ktorych sam poznalem w tym zakladzie po prostu boi sie odejsc i woli przemilczec cicho wszystko, ze wzgledu na strach przed utrata pracy. Sa tez tacy to sprzedadza Ciebie za te marne grosze byle sie utrzymac, a takich tez sie troche znajdzie. W Zlociencu powstaje przetwornia ryb gdzie ma pracowac niby 700 osob, wiec pewnie czesc osob zarudnionych tam odejdzie. Formalnie jednak duzego wyboru jesli chodzi o prace i ludzie, zwlaszcza pracowici nie sa solidnie wynagadzani. Dla mnie na szczescie to juz przeszlosc. Wspolczuje uczciwym tam pracujacym. Uwazajcie na pseudo przyjaciol i karierowiczow, ktorzy pod....lili by kumpla za pare groszy wiecej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-06 22:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia dla liderów i specjalistów nie polecam,szkoda czasu,jak macie pokudłane w głowie to z daleka od tej firmy.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-02-06 22:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy widzieliście?stronke z licytacjami sprzętów elektronicznych?

Ja od dziś się tam rejestruje i powalcze w licytacji bo bardzo mnie to kusi :)

pozdrawiam link do strony:

http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-02-07 20:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik-dlaczego z daleka?
zdjecie uzytkownika
cesar - 2015-02-08 13:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest obecnie w kadrze zarządzającej w KTP Czaplinek?
zdjecie uzytkownika
zw - 2015-02-08 16:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownik-masz rację,tyle ze tutaj specjalistami są również zwykli fizyczni.i to dobrymi specjalistami,chociaż są najgorzej opłacani.
zdjecie uzytkownika
Bruno - 2015-02-17 20:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak można za takie psie pieniądze tyrać.
Nie lepiej wam wyjechać do innego większego miasta, chociażby odległego o 100km.
zdjecie uzytkownika
A - 2015-03-05 16:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie mozna dostac do pracy KTP Drawsku, czy skladac podanie w Drawsku czy trzeba do Czaplinka ?
zdjecie uzytkownika
Lando - 2015-04-30 22:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie lepiej Ci zadzwonić do tej firmy i się tego od nich dowiedzieć? Z tego co widać to pracownicy tej firmy to jedni z najbardziej pomocnych ludzi na świecie..
zdjecie uzytkownika
Solo - 2015-05-07 00:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli lubicie być poniżani-zakład dla was.
Jeśli lubicie się modlić-zakład dla was.(codziennie będziecie się modlić o piątek)
Jeśli jesteście jeszcze zdrowi na umyśle-zakład nie dla was.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-13 12:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero szacunku dla zwykłego pracownika,zero motywacji i w ogóle zero!Trzeba mieć silną psychikę żeby w tym zakładzie wytrzymać i nie zwariować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kabel-Technik-Polska?
Zadaj pytanie
alert