Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabel-Technik-Polska

Pracowałeś w firmie Kabel-Technik-Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mroczny - 2014-05-21 18:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie jak to jest z tą ochroną? jaka firma zabezpiecza zakład?
zdjecie uzytkownika
dyr.Jan - 2014-05-21 22:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawda jest taka, że ci co narzekają to tylko kradną i oszukują!!! Płaca jest płacona na czas i nic nie można na szefostwo kabla złego powiedzieć, gdyż są to dobrzy i pełni miłosierdzia ludzie. Ja mam za sobą 30 lat doświadczenia i nigdy nie byłem w lepszej pracy niż w tej. Ludzie, którzy dobrze pracują są doceniani i dostają sowite premie. Nie widziałem jeszcze dobrego pracownika, który się nie uśmiechał, wszyscy są zadowoleni z tego powodu, że są doceniani przez kierownictwo i dyrektora za sowitą i uczciwą pracę.
zdjecie uzytkownika
mroczny - 2014-05-23 14:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ktoś wie jak jest z tą ochroną?? Cięzko się dostać? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Taka - 2014-05-24 18:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szczery - 2014-05-20 22:01:43]:
Więc skoro narzekają na co czekają?? Niech ruszają w poszukiwaniu lepiej płatnej pracy, bo przecież tylko o to chodzi. Są osoby, które nie mają możliwości wyjazdu za lepszą kasą i jakoś dają redę. Jeżeli potrafią narzekać niech się pozwalniają!
zdjecie uzytkownika
driver - 2014-05-26 00:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ciezko jest sie dostać na kierowcę w ktp?
zdjecie uzytkownika
Miranda - 2014-05-26 10:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Według mnie to troszeczkę nadużycie, bo ten co kradnie będzie kradł wszędzie. A narzekają największe lenie. No ale samo z nieba nie spadnie...
zdjecie uzytkownika
Do dyr.Jan - 2014-05-26 22:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do dyr.Jan... Cytuję "Ludzie, którzy dobrze pracują są doceniani i dostają sowite premie". Fakt,pracuję od ponad pięciu lat i to dobrze, znam swoją wartość. I w końcu po tych pięciu latach dostałam "sowitą" premię -170 zł !!!!! /słownie:sto siedemdziesiąt złotych/. W następnym miesiącu uznano to jako zaliczka na przyszłą wypłatę i mi to potrącono. Szczerze mówiąc nic mnie nie motywuje mnie do pracy tutaj. Pracuję tylko dlatego, że ta praca mi się podoba!!!
zdjecie uzytkownika
driver - 2014-05-29 00:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos wie jak jest z kierowcami busów? Sa wolne etaty? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
fokus - 2014-05-29 12:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podbijam pytanie drivera. Zarzućcie jakieś informacje na temat rodzaju umów no i jak ze sprzętem w firmie?
zdjecie uzytkownika
jajca. - 2014-05-31 17:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mroczny - 2014-05-23 14:47:33]:
17 zł premii brutto... Tak KTP nagradza pracownika za ciężką pracę!
Najbardziej mnie wkurzają brudasy liżące dupska kierownictwa. A twój język jest już cały brązowy.:(
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2014-06-01 01:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Taka - 2014-05-24 18:49:54]:
Zrozumiałaś w ogóle mój post? Ludzie chcieli by pracować w Kablu, tylko że nie będą za...lać za dwóch za tą samą stawkę. Dlatego wielu młodych (i nie tylko młodych) ambitnych i inteligentnych opuściło tę firmę, bo nie mogli rozwinąć skrzydeł. Zostali olani przez firmę. Jak robisz w Drawsku, to sama wiesz ilu już ludzi uciekło, jak coraz bardziej robi się pusta hala. No, ale jak jesteś liderką lub kontrolerką i być może lubisz być konfidentką to już twoja sprawa.
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2014-06-01 01:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szczery - 2014-06-01 01:22:50]:
AAA Przepraszam. Zapomniałem dodać- na produkcji też są szczury, które ryją pod uczciwymi ludźmi.
zdjecie uzytkownika
taka - 2014-06-03 07:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szczery - 2014-06-01 01:35:50]:
(usunięte przez administratora) Hala robi się pusta bo zwalniają ludzi. A Ci co mają szanę wyjezdżać za lepszą kasę oczywiste że jadą. Nie każdy może niestety.
zdjecie uzytkownika
taka - 2014-06-03 07:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ciekawe skąd to wszystko wiesz?! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fokus - 2014-06-11 19:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze wielu inteligentnych ludzi tam pracuje przeciez to jest kabel technika i nikt nie chce wyjezdzac za granice :))))
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2014-06-12 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolik - 2014-05-12 13:06:28]:
Może trochę nie w temacie,ale ja w to buractwo wierzę bardzo.Właśnie dzwoniłam do dyrekcji z prośbą o wsparcie finansowe dla pewnego projektu.Pani dyrektor bez słowa rzuciła słuchawką. Z takim chamstwem jeszcze nigdy się nie spotkałam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-12 21:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się spotkałam.W KTP w Czaplinku.
zdjecie uzytkownika
Wyciagajacy wnioski - 2014-06-21 23:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fokus - 2014-06-11 19:03:03]:
Taka pewne wulgarne uwagi zachowaj dla siebie, bo Ci sloma z butow wystaje I przydalby Ci sie zimny kubel wody na glowe. Szczery strzelil w dziesiatke? Prawda zabolala? Nie sadze ze Taka to zwykla pracownica produkcyjna. W tym co Pisze Szczery jest sporo racji. Pracowalem dosc dlugo w Kablu i stwierdzam ze ludzie maja prawo do niezadowloenia. Co to za zaklad gdzie brakuje materialow I czesci a doswiadczeni ludzie sa niedoceniani. Gdyby kabel dal doswiadczonym po 500-600zl na lape (co jest oczywista abstarkcja dla kabla) to moze wielu cennych ludzi by zostalo.
zdjecie uzytkownika
Wyciagajacy wnioski - 2014-06-21 23:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wyciagajacy wnioski - 2014-06-21 23:34:42]:
Sorki focus ta opinia skierowana jest do nicku: taka
zdjecie uzytkownika
Taka - 2014-07-08 22:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wyciagajacy wnioski - 2014-06-21 23:43:10]:
Oj jednak się pomyliłeś, bo jestem zwykłą pracownicą produkcyjną i mówię co myślę. A Wy cieszcie się, że chociaż tyle zarabiacie a nie ciągle wymyślacie nie wiadomo co
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-13 13:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
specyficzne miejsce dla ludzi ceniących sobie poczucie wiecznego PRL-u, cechujące się myślą i czynem K. Marksa w świetle współczesnego kapitalizmu. Taki żłobek dla niedostosowanych z pominięciem osób starszych, dla nich to jedyna na razie w Drawsku i okolicy szansa na pracę i zaciskanie zębów. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-27 14:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mroczny - 2014-05-23 14:47:33]:
Takich bzdur nie czytałem od dawna, a jeżeli kogoś nazywasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo np. ma odmienne zdanie niż ty, czyli nie chwali pod niebo tej firmy - bardzo dziwnej jeżeli chodzi o relacje miedzyludzkie- to musisz zdawać sobie sprawę, iż na poparcie tej tezy masz dowody, w przeciwnym razie może spotkać cię niezbyt miła niespodzianka zwana procesem o zniesławienie. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-27 14:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taka - 2014-06-03 07:43:19]:
Robią to jako sztuka dla sztuki, ponieważ nie zauwazyłem wymiernych zyzsków, no chyba krzywy uśmiech jednego z wielu "nadszyszkowników" (jak nie wiesz kto to odsyłam do filmów Machulskiego)
zdjecie uzytkownika
zgaga - 2014-08-28 02:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-08-13 13:12:48]:
Zgadzam się z tą opinią i podpisuję obyma spracowanymi ręcami i nogami :P
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-08-28 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i na dodatek (usunięte przez administratora)czlowiek który wie wszystko i najlepiej nawet jesli nie ma racji...pisze o Drawsku...wmawia słowa które człowiek nawet nie powiedział aby tylko przyznać u racje i przyznać się do nie swojego błędu...taka pierdoła zaczepiająca ludzi który poszedł napić się wody i zajełu mu to nie 10 sekund a 15...pffff chory człowiek a może jego znerwicowanie czym innym jest spowodowane??? hmmm trzeba było by go spytać...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski