Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabel-Technik-Polska

Pracowałeś w firmie Kabel-Technik-Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marko - 2015-02-03 13:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [braveless - 2014-12-01 12:40:52]:
Jezeli chodzi o Pana M.Switaja to za mnie był kierownikiem i wspominam go bardzo miło .Do tej pory nie trafiłam na takiego kierownika ,Przedewszystkim bronił pracowników .Pensja też była najniższa krajowa ale było ok.Tyle lat po zakończeniu pracy w KTP mijając się na ulicy ,zawsze powie dzień dobry i się uśmiechnie .
zdjecie uzytkownika
Wyciagajacy wnioski - 2015-02-04 04:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety, ale prawda jest taka ze KTP (jesli chodzi o Drawsko Pomorskie, Zlocieniec, Czaplinek) to chyba najwiekszy pracodawca w tych rejonach. To powoduje, ze pracodawaca zdaje sobie sprawe ze swojego monopolu wladzy. Wielu ludzi, ktorych sam poznalem w tym zakladzie po prostu boi sie odejsc i woli przemilczec cicho wszystko, ze wzgledu na strach przed utrata pracy. Sa tez tacy to sprzedadza Ciebie za te marne grosze byle sie utrzymac, a takich tez sie troche znajdzie. W Zlociencu powstaje przetwornia ryb gdzie ma pracowac niby 700 osob, wiec pewnie czesc osob zarudnionych tam odejdzie. Formalnie jednak duzego wyboru jesli chodzi o prace i ludzie, zwlaszcza pracowici nie sa solidnie wynagadzani. Dla mnie na szczescie to juz przeszlosc. Wspolczuje uczciwym tam pracujacym. Uwazajcie na pseudo przyjaciol i karierowiczow, ktorzy pod....lili by kumpla za pare groszy wiecej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-06 22:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia dla liderów i specjalistów nie polecam,szkoda czasu,jak macie pokudłane w głowie to z daleka od tej firmy.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-02-06 22:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy widzieliście?stronke z licytacjami sprzętów elektronicznych?

Ja od dziś się tam rejestruje i powalcze w licytacji bo bardzo mnie to kusi :)

pozdrawiam link do strony:

http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-02-07 20:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik-dlaczego z daleka?
zdjecie uzytkownika
cesar - 2015-02-08 13:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest obecnie w kadrze zarządzającej w KTP Czaplinek?
zdjecie uzytkownika
zw - 2015-02-08 16:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownik-masz rację,tyle ze tutaj specjalistami są również zwykli fizyczni.i to dobrymi specjalistami,chociaż są najgorzej opłacani.
zdjecie uzytkownika
Bruno - 2015-02-17 20:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak można za takie psie pieniądze tyrać.
Nie lepiej wam wyjechać do innego większego miasta, chociażby odległego o 100km.
zdjecie uzytkownika
A - 2015-03-05 16:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie mozna dostac do pracy KTP Drawsku, czy skladac podanie w Drawsku czy trzeba do Czaplinka ?
zdjecie uzytkownika
Lando - 2015-04-30 22:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie lepiej Ci zadzwonić do tej firmy i się tego od nich dowiedzieć? Z tego co widać to pracownicy tej firmy to jedni z najbardziej pomocnych ludzi na świecie..
zdjecie uzytkownika
Solo - 2015-05-07 00:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jeśli lubicie być poniżani-zakład dla was.
Jeśli lubicie się modlić-zakład dla was.(codziennie będziecie się modlić o piątek)
Jeśli jesteście jeszcze zdrowi na umyśle-zakład nie dla was.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-13 12:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero szacunku dla zwykłego pracownika,zero motywacji i w ogóle zero!Trzeba mieć silną psychikę żeby w tym zakładzie wytrzymać i nie zwariować
zdjecie uzytkownika
xenia - 2015-06-12 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja przepracowalam w tym zakladzie 7 lat bywalo roznie raz lepiej raz gorzej .Mialam to szczescie ze pracowalam z cudownymi ludzmi z ktorymi sie doskonale rozumielismy kazdy sobie pomagal jak mogl.A ponadto bardzo lubilam to co robilam kazdego dnia moglam uczyc sie czegos nowego monotonia mnie zabijala.wiekszosc ludzi tam pracuje bo musi to zrozumiale ale jesli nie kocha sie tego co sie robi to na dlusza mete tego nie wytrzymaja.Gdyby nie moj wyjazd do Anglii na pewno bym tam pracowala dalej z wielka checia .Nawet tutaj szukalam podobnej pracy ale niestety jest ciezko cos znalesc wszystko jest poza Londynem.Pozdrawiam moje kolezanki i kolegow oraz brygadzistow.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-06-12 19:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma to dno totalne, zero szacunku dla pracownika, tragiczne pensje na poziomie krajów trzeciego świata,ludzie tam pracują bo po prostu nie mają gdzie i godzą się na te żałosne pieniądze. Dodam jeszcze że ta firma nadaje sie do nagrania programu o wyzysku pracowników, dziwie się jeszcze że ten cały chlew jeszcze istnieje- NIE POLECAM/ODRADZAM !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Najdalej od tego zakładu! - 2015-06-16 21:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hm... - 2015-01-10 19:25:24]:
Nie róbcie sobie jaj, wielce zapracowane. Ciągle tylko siedzicie po stołówkach,kawki, ciasteczka, aby te 8 godz przeleciało. Albo tel, katalogi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały dzien o bzdurach. Spórcie na brety jakludzie zapierdzielają i to rzeczywiście za "te kilka groszy". Może nowi właściciele sie w koncu za was wezmą !
zdjecie uzytkownika
jedrek - 2015-06-18 09:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich.Kabel w Drawsku Pomorskim .Na ostatnim zebraniu kierownictaw jeedna Paniy Kierownik nazwała pracowników ,,,ODPADAMI,,,I to Paniy Kierowniczka z wykształceniem wyszym,ma ludzi za nic .Jedni pracują a drudzy nic nie robią i mają premie i podstawowy.Firma Dziady i nic więcej ale jak się otworzy Ryba w Złocienicu to dobrzy fachowcy odejdą .To jest bardzo bulwersujące,że by pracowników nazywać ,,ODPADAMI,,Kierownictwo to karjerowicze i dziadostwo jest i nic więcej.UWAGA NA ODPADY.ODPADY.ODPADY.
zdjecie uzytkownika
ryba - 2015-06-19 19:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jedrek - 2015-06-18 09:58:11]:
Witam
Jeśli tak jest źle to po co tam pracujesz. Zmień pracę nikt nikogo nie trzyma. Pewnie jesteś leser i nikt Cię nie docenia. Ale z taką postawą jaką masz nic dziwnego. pozdro
zdjecie uzytkownika
czerwony kogut - 2015-06-19 23:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują i narzekają. Niech sie zwolnia, to bedzie im lepiej i nikt ich nie wykorzysta. Hihihi.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-06-20 09:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie tylko złe rzeczy i wyolbrzymione. Mamy urlopy 2 tygidniowe latem a malo kto ma tak dobrze i co święta bony., ktore zawsze ciesza. Praca nie jest ciezka i w doskonalych warunkch. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kminek - 2015-06-24 15:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2015-06-20 09:01:44]:
Ty tak poważnie czy ci za to płacą?Urlop ci się należy ,a bony są dawane z twoich pieniędzy.Jeśli masz lekką prace i pracujesz w doskonałych warunkach to Ci się zakłady pomyliły,albo siedzisz gdzieś w jakimś biurze.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-06-25 12:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jedrek - 2015-06-18 09:58:11]:
Moze za ciebie tez sie ktos weznie.
zdjecie uzytkownika
Król Albanii - 2015-06-25 19:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTP -Klub Tanich Pracowników
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-02 15:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miesiąc temu zatrudnili mnie na miesięczny okres próbny, który skończył się wczoraj - nie przedłużyli, jako uzasadnienie podając, że "sobie nie radzę". Oczywiście do nowej pracy posadzili mnie samą, bez żadnego pomocnika, jak więc miałam sobie radzić? Przyszłam tam, żeby się nauczyć, a nie od razu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiadomo jak. Gdybym miała pomocnika, który kontrolowałby co jakiś czas, jak sobie radzę, to nauczyłabym się w mig. Pierwszy raz w życiu pracowałam w takim miejscu, a na pracy mi bardzo zależało. Podanie złożyłam w styczniu, przyjęli mnie dopiero w czerwcu, a po miesiącu i tak pogonili. Mój tata z kolei złożył podanie 10 lat temu, a odpowiedzi nie otrzymał do dziś. Tyle mówili o tym, że potrzeba im pracowników, ale ich zachowanie pokazuje, że na owych pracownikach nie zależy im nic a nic. Najpierw mnie chwalili, że sobie radzę, o błędach nie wspominali, a po miesiącu nagle okazało się, że nie radzę sobie w ogóle. Jakim cudem, ja się pytam? Już nie wspominając o tym, że okres próbny trwał tylko miesiąc, a nie, jak w innych firmach, trzy miesiące. Jeden miesiąc to za mało, by nauczyć się wszystkiego, zwłaszcza nie mając bardziej doświadczonego pomocnika obok siebie.
zdjecie uzytkownika
Madonna - 2015-07-02 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysłuchałem audycji w Radio Koszalin, gdzie przedstawiciele tej pożal się Boże firmy przechwalali się, a wiadomo kto się chwali ten jest g...o wart. Zakład, w którym rządzi Kryśka Cycolina.
zdjecie uzytkownika
ciepło - 2015-07-03 17:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja chciałabym zapytac,jaka jest temperatura w hali na gorze(volvo,denis) i jak to się ma do noszenia butów ciężkich przemyslowych z podnoskami metalowymi i do fartuchów z grubego drelichu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kabel-Technik-Polska?
Zadaj pytanie
alert