brak logo

Kabel-Technik-Polska

Czaplinek

Opinie o Kabel-Technik-Polska

rzondamkasy 2016-12-21 20:04
Pracowalem tam i od razu w miedzy czasie szukalem innej roboty , normalnej a nie użerania się z frajernią . Jeśli chodzi o te narzędzia do pracy to fakt z początku nie dali ale po 2 miesiącach jak poszedlem do narzedziowni to mieli mase na stanie w szafach :O . Znalazlem prace w normalnym ,fajnym zakladzie za wyższą pensje , różnice są koloslne , normalna atmosfera pracy , wygodne ciuchy robocze , potrzebne narzędzia pracy . Do tego syfu już nie wrócę , musialby mnie ktos zmusic , wolalbym głodowac , po prostu przyzwyczaiłem się już do nowego miejsca pracy .
1
nowy 2017-01-03 08:57
Najlepiej udawac idiote , nie wychylac sie , doceniac liderow i kierownikow , zadawac duzo pytan , byc otwartym na nauke i tak mozna sie na troche ukryc i koniecznie szukac czegos innego , bo w tej firmie max to 2 tys oczywiscie z nadgodzinami [ sa tacy ktorzy mowia ze tyle zarabiaja] Gdyby mozna tam bylo zarobic trojke to moglbym zawalczyc o te prace ale za 1500 nawet nie mowy . Zwolnienie, fuszka i na swoje sie wyjdzie.
2
Bobi 2017-01-20 07:20
Wiecie moze kiedy zabiora caly automotiv z Czaplinka?
Ktpautomotiv 2017-01-21 08:16
Słyszałem o zwolnieniach z automotivu w czaplinku to prawda ze maja zwolnic 400osob?
4
cicho-ciemny 2017-01-23 12:05
a ja ide sprobowac,,,,zobacze jak tam jest. a jesli ktokolwiek,nie wazne czy dyrektor czy kierownik...podniesie na mnie glos, probojac mnie zgnoic,,,,to trafi swoj na swego...
3
Ktp Czaplinek 2017-01-23 15:38
To uwierz mi dlugo tam nie pracujesz
1
Pracownikktp 2017-01-30 15:30
Zwolnienia w ktp Czaplinek podobno maja zwolnic 400osob z automotivu cos slyszeliscie?
Andziula 2017-01-31 11:41
Wiecie może czy są dojazdy z wiosek tam do kabli bo chciałam podjąć tam pracę?
NOWY 2017-02-11 05:34
Pogadanki na temat jakosci pracy, porzadkow , terminow. Panienki liderki lataja po zakladzie udajac ze pracuja. Nie bede pisal po czym widac te scieme bo sie wyda gdzie pracuje. Jak dyrektor pojawia sie na hali to dostaja przyspieszenia. ILE RAZY MOZNA SPISYWAC TEN SAM NUMER? Slownictwo pana dyrektora - poziom BUDA Z PIWEM. Nie placenie za nadgodziny - standard .Jak sie upomisz to mowia ze wyrownaja w nastepnym miesiacu. Na ktoryms zebraniu padl temat zarobkow i padl doslownie.;Pracujemy nad tym tematem; dyplomatycznie odpowiedzial pan kierownik.Z tego kierownika to mam dobry ubaw .Facet robi nie wiadomo co ale z jaka zawzietoscia . Nie wierze ze on nie wie ze sciemnia , bo jesli nie wie to kto mna kieruje? ZWIAZKU ZAWODOWY !!! GDZIE JESTES??? Szukam i nie moge znalesc . Podobno przewodniczaca przyrosla gdzies do stolka . Firma ladnie opakowana tylko tyle.
6
Władek 2017-02-12 19:15
Moim zdaniem to w tej firmie jest źle ponieważ prezes trzyma tych wszystkich dyrektorów, jak by kierowali tom firmą normalni ludzie było by napewno o wiele lepiej ludzie powinni zrobić protest o zmianę dyrektorów!!!
5
ddd 2017-02-18 07:13
Chyba w różnych firmach pracujemy.;d Dla mnie jest to dno i kołchoz. Urlopy planowane odwołują tylko po to by kogoś innego z tego samego działu wygonić bo pracy nie ma... Karierę zrobić tam można jedynie poprzez podpierdzielanie współpracowników .;d Teraz straszą ludzi zwolnieniami by się bali i zgodzili na to by zrobić 4 miesięczne rozliczenie za nadgodziny... Premię za 100% obecność, zaangażowanie i niechorowanie obniżyli ze 150 zł do 50 zł brutto. Jak coś piszesz to pisz prawdę.
6
Luzik 2017-02-20 16:24
Zamknęli by ten syf to ludzie by odżyli,bo na razie są warzywami na lekach.Nie było by ciągnięcia drutów to zamiast tego powstałby inny zakład.Wymieniono by kadrę błaznów nic nieznaczących poza murami zakładu.Przecież PKC kupiło zakład,minął już rok.Ile zostało?Rok?I poleci kadra.Po co płacić polaczkom jak można wsadzić swoich.Zegar tyka dlatego w zakładzie palą się styki niektórym :D Rimaster przejmie automotiv pewnie i się rozwinie,a kabelki zrobią pare wagonów i tyle będzie pendolino na rynku :D
8
NOWY 2017-02-22 04:37
Zwiazek zawodowy dbajac o dobro swoje i swojego pracodawcy podpisal zgode na system czteromiesieczny. Panie i Panowie tzw. zwiazkowcy zawodowi! Gratulacje. Jestem pelen podziwu dla Waszej wytrwalosci i poswiecenia w walce o wlasne stolki. ILE TRZEBA POSWIECIC WLASNEJ GODNOSCI DLA ETATU? ILE MUSIELISCIE I BEDZIECIE MUSIELI ZNIESC PATRZAC LUDZIOM W OCZY ?
SZACUN
6
Damian 2017-02-23 16:14
Staram sie tam o prace, ale nie wiem jak jest, daja umowe odrazu po przyjeciu czy dopiero po kilku miesiacach? Na czym ta robota głównie polega? Słyszałem , że robi sie jakies szafy do pociagów, praca głównie samotna czy w grupach? Jak tera z placą? Rok temu byłem w Drawsku na rozmowie bylo 1350zl zmienilo sie cos ?
Boga 2017-02-23 19:34
Tak zmieniło się zwalniają ludzi i zmuszają innych do pracy akordowej czyste bezprawie ale nie długo się to skończy jak się cały zakład posypie przez pomysły jednego pajaca...
3
NOWY 2017-02-26 08:15
Napisalem do wujka googla aby cos mi powiedzial o zwiazku zaw. w kablu. Moj wujek nic nie wie. Chcialbym napisac jakis anonim do zwiazku bo w firmie nie moge znalesc kontaktu , a nie chce poswiecac przerwy na szukanie Pani czy Pana od zwiazku . Jest to jedyny moment na zapalenie. Jak sie kogos pytam o zwiazek to moi rozmowcy jakos dziwnie milkna. Nawet ludzie , ktorzy tam pracuja kilka lat. To ilu jest zwiazkowcow w zakladzie? 15? Czy ktos mi odpowie jak sie zapisac do zwiazku w czaplinku? A MOZE NOWY ZWIAZEK? CO WY NA TO?
2
gość 2017-03-01 12:19
Dokładnie zgadzam się z tą opinia tez to własnie przerabiam szefostwo szkoda gadać a liderzy to pupilki kierowników i tyle liderzy maja równiez swoich ulubieniców ktp białogard szkoda gadać zwykły cyrk i tyle co róz mają pomysły a i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią
1
były pracownik 2017-03-01 12:30
Stanowczo odradzam prace w ktp chyba że ktoś ma nerwy ze stali to ok niech próbuje sił w tym gównie nie wiem jak jest w Czaplinku ale w Białogardzie to jest zwykły cyrk liderzy biegaja po hali i udaja że pracują i co chwila potrafią mówić żeby przyspieszyć produkcje żeby sie w normie zmieścić kierownictwo hm szkoda gadać na zebrania potrafia co chwila chodzić i pieprzą 3 po 3 co chwila coś nowego jest dzisiaj jest tak a jutro jest zupełnie inaczej to istny bałagan tam jest potrafia człowieka z błotem zmieszać a za twoja ciezka pracę nawet ci nie podziękują opieprzyć tylko potrafia to im najlepiej wychodzi żałosne jest to i tyle
5
aaa 2017-03-01 12:33
dokładnie masz racje i tak będzie prędzej czy później
2
Człowiek 2017-03-03 19:03
Co sądzicie o stanowisku inżynier procesu?
inż. 2017-03-06 12:15
Fajne stanowisko. można się rozwijać jak ktoś lubi wyzwania. Napewno trzeba myśleć. Pracowałem tam rok na tym stanowisku. wymagają dużo ale jeśli przejdziesz ocenę to można ładnie zarobić . Niestety ja musiałem się zwolnić ze względów rodzinnych. pozdrawiam
3
czaplinek 2017-03-16 21:20
znów sie zaczeły zwolnienia haha a Ludziska pisza o przyjęciach
3
Ewa 2017-03-21 16:22
Zastanawialam sie czy sie zatrudnic w kablu, ale tyle tu negatywnych komentarzy, ze chyba dam sobie spokoj. Ostatnio zszokowala mnie dawna kolezanka(na szczescie prawie wcale jej nie widuje, bo nawet nie chce), ktora jak twierdzi byla liderka i zachwalala sobie posade. Nie to, ze bylo cos w tym zlego, ale z jej opowiesci wnioskuje, ze trzeba byc zwykla k...a zeby byc liderem, czyli szmacic i sprzedawac ludzi za pare stow wiecej (choc sadze, ze nie wszyscy tacy sa). Z jej opowiesci wywnioskowalam oprocz bluzgow na ludzi, oczerniana(gdyz dla niej zwykli pracownicy to byly zwykle szczury i debile ktorych trzeba bylo trzymac w ryzach i drzec jape, zeby wiedzieli gdzie jest ich miejcse w szyku), czula sie jak bogini podsluchujac prywatne sprawy ludzi i kablowac na nich w razie czego. Nie wiem czy mowila prawde czy nie, ale takiego szmaciarstwa to ja nie toleruje i pewnie zostalabym wylana w pierwszy dzien za postawienie sie do osoby, ktora zaczelaby mnie gnoic, albo kogos innego w mojej obecnosci tylko dlatego, ze ma przed nazwiskiem pare literek o nazwie lider i siano w glowie:D
5
czaplinek 2017-03-23 02:21
przełożeni nie liczą się z pracownikami, zwolnienia doświadczonych pracowników mających wiedzę i umiejętności
4
Podatnik 2017-03-23 06:33
W tym zakladzie to nie nowosc. Niewazne czy wzorowo ktos pracowal przez 10 lat, czy jest zwyklym cwaniaczkiem. Wszyscy leca hurtowo.
7
Anonim 2017-03-24 12:32
Lokalna firma, z ugruntowaną pozycją na rynku, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje doświadczonych operatorów maszyn do obróbki kabli (cięcie, zakuwanie, obsługa automatu tnąco-zakuwającego). Używamy urządzeń firm Comax, Hanke, Schafer. Osoby zainteresowane podjęciem stałego zatrudnienia proszone są o przesłanie CV na adres: rekrutacjakabel@gmail.com .
1
Podatnik 2017-03-27 17:00
Jak mniemam chodzi o firme Rimaster, ktora ma oddzial w Bornym Sulinowie. Mozna sie dowiedziec ile konkretnie ludzi szukaja na te ciecia?
2
były pracownik 2017-03-28 12:56
Zwolniłem się sam z KTP ,bo i tak by mnie zwolnili.Tak się niby firma rozwijała , a tu proszę,zwolnienia.Starachowice miały pomóc.I tak pomagają,ze cały automotiv wywożą do Białogardu.Ludzie są zwalniani ,albo przenoszeni na bombardiera , gdzie traktują ich jak zło konieczne.Nie wiem co się tam dzieje , ale dobrze nie jest.Był dobry dyrektor i już go nie ma .Szkoda ludzi,dobre ,zgrane zespoły pójdą za bramę.
5
Przeniesiona 2017-03-29 11:41
Sama zostałam przeniesiona na Bombardiera. I nie widzę abym była traktowana jak zło konieczne. To nie prawda, oczywiście muszę się nauczyć nowych rzeczy będzie trudno ale jak dałam rade być prawie na wszystkich działach na automotiv to i tutaj dam radę tylko trzeba chcieć. pozdrawiam wszystkich chcących i pozytywnie nastawionych.
1
Czaplinek 2017-03-29 12:07
Ciekawe ile w tym tygodniu zwolnia ludzi pewnie znow 28 zeby nie placic odpraw pracuje tu 8lat I chce juz odejsc do normalnej pracy a nie z dnia na dzien isc I myslec czy przyniosa wypowiedzenie ten zakład doprowadza do upadłosci a białogard nie poradzi sobie z ta produkcja maja za mało ludzi z duzym doswiadczeniem
1
Anonim 2017-03-29 12:27
Witam,
Siedziba firmy mieści się w Szczecinku. Mamy wolne 3 etaty.
1
NIE maruda 2017-03-29 13:43
Wiecie co, zawsze najwięcej mają do powiedzenia osoby, które coś przeskrobały albo, którym się nie chce... Ludzie boją się zmian, nowości to normalne, ale tylko w ten sposób można się rozwijać i iść do przodu. Nie rozumieją tego tylko Ci, którzy nie chcą się rozwijać i iść dalej, ale zarabiać więcej to każdy by chciał. Narzekać to każdy potrafi, ale ruszyć się i coś zmienić to już za ciężko.
Ruszcie głową! Czy zakład, który się rozwija i ma tyle otwartych rekrutacji zwalniałby dobrych pracowników?? Sam byłem kilka razy przenoszony między działami, nie zawsze mi to pasowało, ale dzięki temu mam większą wiedzę i dzisiaj poziom eksperta i większą kasę. Coś za coś.
Jak dostałem oferte z Kabla to przez te komentarze o mały włos bym z niej nie zrezygnował. Na szczęście nie miałem wtedy nic do stracenia i postanowiłem spróbować.
Nie ma firmy idealnej, zawsze będzie coś co nie pasuje. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
4
Czaplinek 2017-03-29 14:51
Ten zakład to dno I pracuja sami kapusie na bombardierze jeden na drugiego kabluje co za ludzie
4
Praca 2017-03-29 15:26
Anonim 2017-03-29 12:27
A jakie zarobki mam doswiadczenie na automatach 10letnie certyfikaty
Anonim 2017-03-29 15:55
Proszę przesłać swoje CV na adres rekrutacjakabel@gmail.com . Skontaktujemy się. Zapewniamy anonimowość.
Praca 2017-03-29 16:29
Anonim 2017-03-29 12:27
A jakie zarobki mam doswiadczenie na automatach 10letnie certyfikaty
Mi tylko chodzi o zarobki
Byłam tu i gdybym mogła byłabym dalej 2017-03-29 17:09
Nie marudo-nie chce się ludziom?Mało komu i gdzie chce się pracowac tak jak ludziom w kablu.Chcą pracować i chcą być bezpieczni-to tak dużo?A że tu wypisują? Bo się boją o swoje miejsca pracy,a co za tym idzie o swoje rodziny!Chcą spokojnie pracować i spokojnie żyć!Coś chyba mało jeszcze wiesz i mało widzisz Panie Ekspercie.
4
Pytanie mam 2017-03-29 17:15
Pytanie-do tej pory kabel był zakładem pracy chronionej-czy jest nadal?Rozumiem,że w tej chwili niczego nie wiadomo,kto będzie pracował,ile osób(może tylko ekspert Nie maruda?)-ale czy nadal będa potrzebni ludzie z grupami?
Asica 2017-03-29 18:02
Z tego co wiem, to pracują tam ludzie z grupami, bo nawet pracują z takimi osobami Zawsze możesz spróbować się zatrudnić
nowy 2017-03-29 21:14
dostaniesz 2200
nowy 2017-03-29 21:16
podajcie nr tel pogadamy
Nie powiem bo zwolnią 2017-03-30 19:52
O kablu zawsze chodziły legendy, ale to się teraz dzieje to już przesada. 10 lat tam pracuje i uwierzcie że teraz firma leci na ryj. Kierownicy masowo podają nazwiska osób do zwolnienia, ludzie są ścigani za wszystko, papierosy, jedzenie, nawet za zbyt długie siedzenie w kiblu. Każdy szary robol ma wywalone na tą robotę, za to góra tak trzęsie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e aż śmiać się chce. Patrzą tylko na siebie wilkiem, największa polewka z blondi z kolejowki która struga wielkiego zastępcę dyrektora. Wszyscy wiedzą jak zarobiła na tą ciepła posadzkę... Na ludzi tylko potrafi drżeć ryja i na tym kończą się jej kompetencje
12
Ribol 2017-04-02 22:17
Zgadzam sie z kolega z góry ciekawe czy mnie jutro nie wywala pracuje tam 8lat ;-) a maja nas za nic ale jeszcze jest Rimaster chetnie przyjmie doswiadczonych pracownikow z wieloletnim starzem.
5
była 2017-04-13 11:51
Dlaczego kadry Rządzą pracownikami ,to znaczy ,ze pani kierownik kadr wie najlepiej komu i na ile lat przedłużyć ,kogmu nie . A druga sprawa kadrowa rządzi urlopami pracowników. Tak niemoże być . To faktycznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Stary wyga 2017-04-14 07:27
Juz pare ladnych lat doswiadczenia mam, gdyz pracowalem w podobnych zakladach. Co mnie rozwalilo na lopatki w kablu to organizacja pracy. Skoro jest jeden kierownik na dziale to po jaka cholere brygadzista czy lider na kazdym projekcie?To tzw. kapo, aczkolwiek nie wszyscy tak sie zachowuja.Druga sprawa to umiejetnosci danych brygadzistow i liderow, ktorzy nawet nie potrafia trzymac klucza i pokazac jak sie wykonuje dana czynnosc, tylko wolaja pracownika, zeby pokazal nowemu i go nauczyl. To jest kompromitacja dla przelozonego pseudolidera, pseudobrygadzisty. W normalnych zakladach jest tak, ze dany lider i brygadzista nie dosc ze wytlumacza jak sie dana czynnosc wykonuje to jeszcze sami pracuja ze swoimi pracownikami i tak powinno byc. Na niektorych projektach, gdzie ekipa jest zgrana nie potrzebny jest pajac stojacy nad toba i mowiacy co masz robic skoro wszyscy wiedza i sie wyrabiaja. Wystarczy tylko ogarniety kierownik. No, ale trzeba pokazac ze ma sie wladze nad ludzmi i sprzedawac ludzi za pare setek. Polityka tez super. Jezeli projekt sie konczy i wprowadza sie jakis nowy, to zamiast stara ekipe razem przerzucic na nowy (nie tylko ze wzgledu na doswiadczenie, ale rowniez zgranie, dzieki czemu projekt bedzie bardziej prezny), to lepiej albo zwolnic czesc zalogi albo porozbijac ludzi na inne projekty. Pamietam bylo pare fajnych ekip, ale to juz nie wroci. Niestety wielu tez obawy przed utrata tej roboty nie zareaguje kiedy innych sie gnoi, a to niestety wie gora i robia co chca. I tu apel do normalnych uczciwych ludzi, a nie dla przydupasow, sprzedawczykow, matolow, ktorzy po znajmosci albo z wyrachowania ciagneli sie do gory. Pamietajcie ludzie:kabel to nie ostatecznosc i jezeli czujecie sie styrani psychicznie szukajcie innej pracy, bo to nie jest wasz pan i wladca. Nie poddawajcie sie:)
7
Stary wyga 2017-04-16 10:24
Najsmutniejsze we wszystkich jest to, ze czlowiek czlowiekowi wilkiem. Mialem pewnego dnia okazje zostac liderem, ale kiedy dowiedzialem sie, ze mam w razie czego cisnac po ludziach(swoich kolegach i kolezankach), to stwierdzilem ze takie liderowanie to nie po mojej mysli. Wolalbym wspolprace w kolezenskiej atmosferze niz panowanie nad nimi jako pan i wladca. Na drugi dzien liderem, a w zasadzie liderka zostala osoba, ktora z dnia na dzien z kolezanki niby milej, stala wielka pania traktujaca ludzi z gory. Coz, ale to typowa cecha malutkich ludzi, ktorzy mysla ze zlapali Boga za nogi hehe. Po wymianie ostrych zdan z owa pania, ktorej byc moze sprali mozg otrzymaniem zyciowej szansy bycia niby kims znaczacym na projekcie, postanowilem dac sobie spokoj z ta robota. Chcialem sie przeniesc na inny projekt, ale ze wzgledu na to, ze bylem potrzebny i doswiadczony to nie bylo takiej opcji. Na drugi dzien juz zrezygnowalem z pracy i o tyle dobrze sie to skonczylo, ze kierownictwo rozwiazalo ze mna umowe na podstawie obustronnego porozumienia. Owa liderka byla w szoku, ze jak to ja moge opuszczac taki zaklad i chciala zebym zostal. Za pozno i wcale tego nie zaluje, ze odszedlem. Natomiast smutne to, ze wieksza czesc zalogi juz pierwszego dnia godzila jak jest bez wyrazu swojej opinii, wiec wiedzialem ze nie mam co liczyc na ludzi w razie gdybym chcial dalej walczyc. No niestety to cecha tego zakladu, gdzie ludzie trzymajacy sie kurczowo kabla wola sie nic nie wiedziec albo udaja ze nic nie widza, szmacic dac gnoic i sprzedawac innych. Przykre to, bo przykladow moze byc wiele. Chore jest to, ze osoby z kilku lub ponadkilkunastoletnim stazem pracy nie sa awansowane, natomiast przychodzi jakis szczyl zoltodziob i rzadzi nimi nie majac zadnej wiedzy i doswiadczenia z danego zakresu. Dziwi mnie czasem, ze ludzie ktorzy moga miec inne wyjscie i mozliwosci tkwia w tym szambie na produkcji. Dlatego tez gora bazuje na polityce braku szacunku dla szeregowego pracownika, myslac e ten widzi w kablu jedyne wyjscie zyciowe. Smutne to, ale prawdziwe.
9
Hmmm 2017-04-23 17:32
Ostatnio w Białogardzie było dużo zwolnień a mianowicie kilka osób nie dostało nowej umowy 3 miesięczny okres próbny się skończył i ludzie zostali bez pracy bo ponoć byli mało wydajni nie wiem jak było na prawdę haaa i z tego co się dowiedziałam że w KTP Białogard doszło do kradzieży pieniędzy jednej z pracownic i nikt nic z tym nie zrobił a winnego nie ma gdzie jest dyrekcja gdzie kierownictwo tak się właśnie dba o swoich pracowników KTP Białogard ogarnij się bo wszyscy z pracy odejdą ryby obok się budują
1
Pracownica 2017-04-23 21:14
Prawda,z tego co slychac to wiekszosc szykuje sie do zmiany zakladu pracy-bo ile mozna znosic ponizanie ,brak szacunku i poszanowania godnosci osobistej wszystko ma swoje granice i cierpliwosc ludzka tez.Moze dyrekcja obudzi sie z reka w nocniku ale bedzie za pozno.Nie dzieje sie dobrze i tak jest rzeczywiscie jak napisal kolega powyzej cała prawda-nie szanuje sie pracownikow z doswiadczeniem i wiedza i dziala to na zasadzie tą lubię -tej nie lubię nie wazne ile umiesz bo liderzy bez wyksztalcenia są do kablowania i donoszenia co sie mowi .Jak to kiedys powiedzial pewien lider-nie musze miec wyksztalcenia wazne abym umial trzymac ludzi za mordę-no chyba w kazdej szanujacej sie firmie nie oto chodzi.Dziwi mnie polityka firmy i takie traktowanie pracownikow.Wiadomo nie od dzis ze zadowolony pracownik to dobry pracownik a nie idzie sie do pracy z bolem żoladka i obawą co sie dzisaj wydarzy- to chyba nie normalne i chore .
6
Byla 2017-04-24 11:45
Zgadz a się z pani opinią . Samochodówke przenieśli do Białogardu, a ludzi rozdzielaja po działach na szafy w Czaplinku, w Drawsku lub zwalniają . Nikt sie nieliczy z ludzmi ,ale i też z pracownikami nierozmawia . Pracownicy muszą milczeć i tylko zapierdzalac bo wyznaczonych godzinach musi sie wyrobić . Ludzie w kablach do roboty.
1
NOWY 2017-04-25 09:13
Cos mi sie zdaje ze w centrali firmy nie maja pojecia o tym jak sie pracuje w kablu.
Patrza tylko na wyniki finansowe. Jak widze gdy wprowadzaja nowe pomysly na usprawnienie pracy to mam wrazenie , ze PANIENKI dopiero sie ucza . Jak dyrektor chodzi po produkcji i wydaje polecenia to: 1- nie ma corobic [jest nie potrzebny] , 2-kierownicy dzialow sa nie potrzebni , 3 - cala produkcja pracuje na zasadzie "byle do piatku" . Co by tam nowego Pan dyrektor nie wymyslil to i tak to upadnie , bo nikomu nie zalezy na tej firmie [ od kierownikow w dol]. Uklady , ukladziki , szwagrowie , szwagierki itd. mozna by powiedziec- FIRMA RODZINNA . Gdyby dyrekcja na moment posluchala pracownikow to 80% kierownictwa leci. Pracuje w tej firmie pol roku i nie slyszalem jeszcze zdania " super robota chce tu byc- tylko byle do drugiej"
Ja szukam nowej pracy i to w takiej firmie , ktora nie musi sie oglaszac , ze potrzebuje pracownikow
4
Zostaw swoją opinię o Kabel-Technik-Polska - Czaplinek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska