brak logo

Kabel-Technik-Polska

Czaplinek

Opinie o Kabel-Technik-Polska

anonim 2016-01-10 10:55:49
Pracowałam w kablu pół roku zostałam zwolniona za to że przyniosłam orzeczenie o niepełnosprawnosci bo pani kierownik ( usunięte przez administratora ) z odzialu w białogardzie stwierdzila ze wiecznie źle się czuje i że taki pracownik jej nie potrzebny chodz wiedziałą ze jestem chora na serce.. Nie dawała urlopów nie pozwala zamieniać się !! To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład. Poszukuja ludzi z orzeczeniem a potem traktuja ich jak psy !! Odradzam tego zakladu bo zero jest szacunku dla ludzi... Nie ma ani kandrowej ani nikogo nigdy nic nie wiemy o urlopach o niczym !!!
2
nobik 2016-01-10 17:11:54
Serio sa tutaj problemy jak ktoś chce brac urlop, czy się zamienić? chyba to nie powinien być żaden problem, zwłaszcza, że kodeks pracy jasno porusza kwestia urlopowe. Może nie macie tu umów o pracę.
2
Pracownik 2016-01-18 22:33:23
Osobiście pracuje w tym zakładzie już jakiś czas i niestety dużo opini jest brutalnych ale prawdziwych. Faktycznie na stanowiskach kierowniczych są osoby które w zasadzie nie mają nawet średniego wykształcenia i mają te stanowiska głównie dzieki pracowaniu dla tego zakładu od kilkunastu lat. Z urlopami jest różnie a w zasadzie to chyba tylko u jednego kierownika jest problem z urlopami u reszty z tego co wiadomo mi to nie. Co do liderów dużo z nich są to faktycznie podpierdzielacze dla robienia kariery chodź z osobistego doświadczenia wiem że i bez tego można mieć takie stanowisko jest to trudne ale zdarza sie. Praca stała lekka co by się nie robilo bardziej myśląca niż fizyczna najniższa krajowa jednak sa tzw dodatki kompetencyjne które przy godzinnej nauce może powiększyć dochód o ponad 110 zl netto czesto są nadgodziny przy dwóch sobotach temu dodatku można zarobić ponad 1700 zl przy niewielkim wysiłku. Przy dzisiejszych miejscach pracach i biorąc pod uwagę prace w cieplej hali przez caly rok dla mnie żyć nie umierać. Czasem zdarzają sie premie chodź to rzadkość. Ja osobiście jestem zadowolony i polecam ta prace jest bardzo dobra minusem na pewno osoby zarządzające nim które maja stanowiska po znajomościach.
3
Pracownik z Białogardu 2016-01-19 19:50:49
Niby jedna firma a w Białogardzie nie ma żadnych dodatków kompetencyjnych ani premi od czego to zależy ?A tak poza tym wszystko się potwierdza ,,to co pisze pracownik poniżej -cała prawda.
tuptus 2016-01-20 18:04:54
to już sam nie wiem w co wierzyć co nie, ile ludzi tyle opinii, co jednak nie zmienia faktu, że to stanowisko kierownika projektu w czaplinku to bardzo koszystna oferta z dobrym socjalem
Kazik 2016-01-23 15:24:08
Nie warto szukać tam pracy, jeżeli coś chcesz zarabiać. Ja z uprawnieniami, z papierami. Po okresie próbnym zero podwyżki. Powiedziałem nie i wyszedłem, zaproponowali mi 50 zł. Wyśmiałem ich. Na szczęście szybko znalazłem pracę. Zarabiam dwa razy tyle. Jeszcze dzwoni czy jednak. Nie warto tam pracować. Kierownictwo jest opryskliwe, chamskie.
1
glok 2016-01-23 15:27:10
@tuptus stanowiska kierownicze w firmie to już poważne i dobre opłacalne stanowiska. Ja się zastanawiam nad kierownikiem produkcji w tej firmie. Wymagają 3 lat doświadczenia ale co dla mnie ważne oferują wsparcie przy relokacji
tim 2016-01-25 19:28:07
jeśli chodzi o kierowników to na pewno dobrze płątne, jednak ciężko się bardzo dostać. Macie informacje jednak jak jest na stanowisku kupca strategicznego ?
ypola 2016-02-07 21:05:09
właśnie i mnie szczerze mówiąc zainteresowała oferta kupca stretegicznego, ale jest to coś takiego jak przedstawiciel handlowy, wiec nie ma sie o co martwić.
mała 2016-02-14 10:36:31
Zależy na jaki dział i do jakiego kierownika się trafi. Ja na szczęście jestem z tych którzy mogą ponarzekać jedynie na niskie zarobki, ale gdzie w naszej okolicy zarobić więcej?
1
hm... 2016-02-18 04:08:48
Z tymi nadgodzinami to nie jest tak kolorowo. W zaleznosci od projektu i zapotrzebowania na produkty raz moga byc a raz wcale. Dla przykladu:na danym projekcie, gdzie jest powiedzmy narzut w scislym terminie danej ilosci produktu, nadgodziny moga byc od poniedzialku do soboty (czasem i niedziele).Taki okres przewaznie nie trwa dlugo (czasem 2-3 miesiecy). Kiedy owo zadanie zostanie spelnione i produkcja funkcjonuje swoim stalym rytmem to zapomnijcie o nadgodzinach nie wliczajac w to np. uporczywych brakow materialowych. Pracowalem na projektach, wiec wiem jak to wyglada.Na jednym projekcie byla taka sytuacja, kiedy to pracowano non stop przez 3 miesiace.Po uplywie tego terminu produkcja przeszla na "stare tory" i nie bylo nadgodzin przez ponad pol roku. Zaznaczyc tez trzeba ze nie kazdy na projekcie pracowal na nadgodzinach ze wzgledu na to ze nie bylo wymagane az tyle osob do konkretnego zadania.
1
daek 2016-03-06 10:50:35
to brzmi sensownie @hm... chociaż to ty musisz dopasować się do projektu a nie projekt do Cb..czy w Czaplinku też pracuje się na takich zasadach? bo szukają elektoromontera
hm... 2016-03-07 05:59:20
Oczywiscie ze musisz dostosowac sie do projektu, to chyba jasne. Zasady sa raczej takie same zarowno w Drawsku Pomorskim jak i w Czaplinku. Szukaja elektromontera, czyli zwyklego pracownika skierowanego na produkcje. W umowie masz napisane, ze jestes zatrudniony jako elektromonter. Nie jest raczej istotne jaki masz zawod, gdyz jak potrzebuja to biora ludzi po zawodowkach, liceach ogolnoksztalcacych i po studiach. W razie zapotrzebowania wysylaja ciebie na dany projekt, gdzie inni pracownicy (niekoniecznie dosc doswiadczeni) ucza danego zadania. Jezeli przejdziesz okres probny (teraz jest bodajze 2 tygodnie, kilka lat temu byl miesiac, a jeszcze wczesniej 3 miesiace), to dostajesz umowe na czas okreslony (nie jestem w stanie odpisac na ile dokladnie, ale spotykalem sie z umowami na 5 lat jak i na 3 lata, a nawet jednorocznymi).
1
AbdulIhahErcz 2016-03-11 21:11:26
Nie jest zle bo jest normalna umowa o prace ale ogólnie szperanina i żmudna robota . Jednych to wkurza drugich nie , robota dla cierpliwych i mniej nerwowych . Jak dadzą kogos na glęboką wode od razu to sobie nie poradzi i tyle .
Hundi 2016-03-12 17:45:10
No nie każdy się sprawdzi w tej branży, więc to nei jest po prostu praca dla każdego i z tym się trzeba liczyć. Tak jak szukają teraz kierownika projektu. Wymagają doświadczenia w koordynowaniu nowych projektów w firmie produkcyjnej, doświadczenia w branży elektrotechnicznej, energetycznej, industry lub automotive oraz umiejętności zarządzania zespołem i realizacji wyznaczonych celów.
1
ola 2016-03-25 17:48:20
dziadostwo i tyle na ten temat
poal 2016-03-26 22:51:08
ale dlaczego @ola tak uważasz, pracowałaś tam? Wydaje mi sie, że pracując jako Kierownik Projektu to masz szanse na sporą samodzielność na stanowisku..
hm... 2016-03-27 01:16:04
Wydaje mi sie, ze Pani Oli chodzilo o etat na produkcji jako zwykly elektromonter. Rzeczywiscie praca na produkcji jest dla dosc odpornych psychicznie. W zaleznosci od projektu na jakich ludzi sie trafi (gdyz jak juz wspominalem wyzej pracuje tam mix ludzi) jest to praca nie dajaca jakichs szczegolnych mozliwosci rozwoju. Trzeba liczyc sie z tym, ze jak ktos ma swoje zdanie to moze zostac wylanym z pracy. Z produkcji mozesz zostac awansowanym jako lider czy brygadzista, ale to nie sa jakies wielkie pieniadze i w zasadzie jestes od prowadzenia nadzoru-glownie liderzy(czyt. cieci i czasem prawdziwi kablarze na posylki gory).Wielu ludzi odeszlo z Kabla ze wzgledu na stosunki panujace miedzy gora a szeregowymi pracownikami oraz brakiem mozliwosci rozwoju dla ludzi sumiennie pracujacych, w tym uczciwych. Przykre jest to, ze niektorzy awansowali przez donoszenie na kolezanki i kolegow, aby dostac tylko te pare stow wiecej. Oczywiscie sa ludzie ktorzy parli do gory przez uczciwa prace otrzymujac etat kierownika (nie chodzi mi tu o kierownika projektu pracujacego glownie w biurze), aczkolwiek tych to za wielu nie jest.
1
muminek 2016-03-29 08:43:59
a czym się według ciebie różni posada kierownika od kierownika projektu? to chyba jes to samo., ale w każdy razie warunki dobre, tylko systemy ERP muszę podszkolić
hm... 2016-03-30 03:33:59
Moze nie sprecyzowalem, ale zwykly kierownik projektu to nie to samo co kierwonik danego dzialu. Zasadnicza roznica polega na tym, ze ow pierwszy zajmuje sie tylko projektem pracujac praktycznie w biurze. Drugi w teori zajmuje sie zarzadzaniem zasobami ludzkimi, zespolem na danym dziale. Kierownik projektu z tego co mi wiadomo zarabia lepiej niz zwykly kierownik dzialu. Spotkalem sie nieraz na dzialach z takim zespolem zarzadzajacym:dyrektor projektu, kierownik projektu, kierownik dzialu(czy tez zmiany), brygadzista, lider. Nie twierdze aczkolwiek, ze jest wszedzie tak samo.
1
justice 2016-03-30 22:32:23
Pare razy wylądujesz na dywaniku to się zdziwisz jak się szanuje tam kierowników.Kierowników tam ludzie, nie którzy przeżyli więcej niż masz palców u rąk.W kablu cuda obiecują ,rzeczywistość jest inna
kuku lili 2016-03-31 09:03:07
kochani, czy to prawda że mają jakąś nową wielką halę i ponad 100 osób zatrudnili i szukają nowych? z góry dzięki za info bo akurat myślałam żeby z kolega iść doi was robić
lolo 2016-03-31 18:41:13
Szukają szukają hehe.Tylko tyle im zostaje.Reputacja zakładu kiepska to nawet bezrobotni wolą siedzieć na bezrobotnym.A kto już był to już nie wraca.Wypłaty i tak nie widać bo starcza na rachunki i jedzenie,a zdrowia nikt wam nie odda.Stres w pracy/stres z braku pieniędzy , przemęczenie.Szkoda życia i zasuwać za 1300zł. Jak jesteście młodzi to zawsze jakaś praca.Styka na piwo ;)
1
jasiek 2016-04-02 09:16:18
@kuku lili, wiesz już może coś o nowej rekrutacji? Ja tez jestem zainteresowany, a póki co nie znalazłem żadnego ogłoszenia. Z tego co wiem dają umowę o pracę i całkiem dobrą kasę, więc chciałbym spróbować.
zomerzbi 2016-04-23 17:24:24
Fajne jest to że liderzy zajmuja sie swoimi pracownikami a kierownik nie patrzy ciagle na rece . Trzeba sie zajac swoja robota i jakos 8 godzin beknie . Z poczatku jest ciekawie i skomplikowanie a pozniej juz robi sie nudno :( . A jak cie na tester wysla to tylko plakac :| . ZA takie pieniadze to jest smieszne . Ja po 4 miesiacach na tester czasami chodze to sie mozna tam zesrac na miejscu . Trzeba miec do tego łape nie kazdy potrafi przy szafach zrobic wszystko , sa tacy ktorzy wszystko zrobia ale to nieliczni . Trzeba chciec ciagle uczyc sie czegos nowego jesli ktos jest na szafie bo w kilka dni sie tego nie da nauczyc trzeba kupe czasu .
1
kapitan kox 2016-04-26 13:02:43
Ja moge wypowiedzieć się własnym zdaniem na temat tego zakładu.
Jestem pracownikiem który pracuje w tym zakładzie dość długo ,stanowczo za długo.Prawda jest taka że ludzi naprawde uczciwie pracujących nie podpierdalających na innego zajmujących się własną robotą wogóle nie doceniają ..Nie chodzi mi tu o jakieś pochwały bo to sobie moga wsadzic w swoje cztery litery a w postaci premii czy jakiś tam nadgodzin. Nagrodzenie pracownika to pieniądze..i to własnie zniecheca ludzi którzy pozniej uciekaja z tego zakładu...bo jeśli widzą kolegów z działu jak palą głupa nic kompletnie nie robią gdzie dany kierownik to widzi i nic nie reaguje ,co lepsze włażą kierownikowi takiemu w dupe bez mydła donoszą głupoty wyssane z palca to wtedy taki pracownik co miesiac ma zagwarantowane premie w wysokości nie 100 zł brutto tylko 200 -250 zł brutto...oraz nadgodziny ...czasami zastanawiam się jeśli pracownik sumiennie pracuje 8 godzin to jeśli on jeszcze ma ochote pracowac kolejne 4 godziny nadgodzin tzn ze on przez te 8 godzin prawie nic nie zrobił...ale własnie kierownictwo najwidoczniej tego albo nie widzi albo niechce widziec...
Wiec takie dupowłazy nie będą narzekac na ten zakład bo jeśli on ma na reke 1800-2000 zł miesięcznie z nadgodzinami i premią to chyba musialbybyć chory na głowe żeby coś mu faktycznie tam przeszkadzało.
Tylko większość z tych ludzi uwazaja za ekspertów wszystko wiedzących a prawda jest taka i brutalna ze jest to gro partaczy po których później muszą poprawiac błędy właśnie tacy jak uczciwi pracownicy…
Jako praca ogolnie nie jest jakaś trudna jak przychodzą już osoby żeby nikomu nie ublizajac 5 sortu bo już nikt tu niechce pracować i daja sobie rade to można już samemu wysunąć jakies wnioski i spostrzeżenia na ten temat.
Jeśli chodzi o góre np. konstruktorów i te tęgie głowy po gimnazjum i liceum bez matury oraz reszte szlachty którzy naprawdę zasługują żeby tam być ale później jednak uciekają ..którzy mają pracowników produkcyjnych za najgorsze dno a sami noszą dupe wyżej niż..a smutne jest to że jak cie widzą po pracy to uciekają ze strachu na drugą strone jezdni ..tzw bohaterowie tylko w zakładzie..
Kończąc życze wszystkim normalnym pracownikom aby znaleźli sobie inną lepsza płatna pracę
W której nie znajomości a uczciwa praca i wiedza będzie przekładnia i wyznacznikiem waszej umiejetnosci i lepszej płacy.
4
Angel 2016-04-29 00:21:13
Praca jak praca
Angel 2016-04-29 00:33:52
Ja pracowałam tam około 8 lat zwolniłam się praca ogólnie podobała mi się można się wiele nauczyć...i jest to też szkoła życia...i prawdą jest że nie docenia się tam pracownika na produkcji który naprawdę odwala że tak powiem kawał dobrej roboty...a co do liderów to przechodzą po znajomości z działu na dział więc jeśli ma się znajomości można mieć dobrze jeśli nie trzeba ciężko zasuwac a i tak nikt nie powie dobrego słowa...lecz ja aż tak źle nie wspominam pracy w ktp było ok patrząc z perspektywy czasu
angeoo 2016-05-02 09:18:31
@Angel bądź ta miła i napisz czy byłaś zadowolona z zarobków
gg 2016-05-05 19:53:08
wlasnie ja sam jestem ciekaw ja jakie zarobki mozna liczyc..jednak podejrzewam ze kierownik projektu to calkiem sporo zarobi
stefek 2016-05-10 19:46:59
ile ci zaplacili za ten w pis
kaftanbezpieczenstwa 2016-05-19 09:14:28
Jak dla mnie ludzi traktują jak pajacow a jak nie ma roboty to zwalniają miałem tak 2 lata temu , przerobilem pol roku i zwolnili . Nawet nie zaproponowali przeniesienia na inny dział mimo ze był nabór . Wszystko dzialo sie za naszymi plecami nawet nie wiedzielismy ze jest taka sytuacja ze nagle zaczna zwalniac kilkanascie osob dali wypowiedzenia przedstawili sytuacje w 2-3 zdaniach i bye bye .
hm... 2016-05-20 06:43:30
To co piszesz jest prawda. Czasem zdarzaja sie tzw "odsiewy" ze wzgledu na przenosiny albo spadek produkcji (w tym wypadku za wiele osob na danym dziale), ale takze czasem z blachych powodow. Kabel zwolnic potrafi doswiadczonego pracownika co robil przez dwa lub wiecej lat i na jego miejsce dac nowego czlowieka. Czlowieka nowego wystraszonego, ktorego mozna tyrac i zmusic do szybszej wytezonej pracy, bo wiedza ze sie nie postawi jak doswiadczony, ktory zna swoja wartosc.
4
ypola 2016-06-02 23:23:20
@Deal, chyba we wpisie poniżej chodziło o to, że biura podróży w dużej mierze odchodzą już do lamusa. Na szczęście, ludzie zaczęli zwiedzać i organizować wyjazdy na własną rękę, by coś przeżyć. Dla mnie, biura podróży za bardzo ograniczają ofertę do luksusowych (względnie) hoteli.
tet 2016-06-09 20:14:58
@ypoa a co ma twój komentarz do tej firmy możesz wyjaśnić?
justice 2016-06-15 20:15:02
Pracowałem i musiałbym mieć coś z głową żeby tam wrócić.Dyrekcja to wizjonerzy ,którzy nic nie wytwarzają ,mają tylko pomysły ,a to raczej za mało żeby im płacić.Mieszanina ludzi powoduje że pracują tam normalni i ci co myślą ze są normalni. Żeby tam ludzie przychodzili trzeba byłoby zrobić spory przesiew od samej góry,wywalić nierobów,rozdzielić te pieniądze dla ludzi ,którzy dobrze pracują i firma by się rozwinęła.Ludzie by zabiegali o to by pracować w takiej firmie.A tak to ma się kiepską kadrę co tylko straszy to sie niech nie dziwią że nawet urząd pracy nie jest w stanie im ludzi załatwić. Kabel wiecznie istnieć nie będzie.Ciekawe kto sobie rade da ci co pracują za najniższą czy ci co zarabiają pare/naście tysięcy i mają ogromne kredyty.
4
ted 2016-06-15 20:17:43
z pomysłów rodzą się rewolucje zmieniają świat. ja mam wizje dlatego chciałbym u was dorwac aktualny wakat na stanowisko Asystent Kierownika działu Planowania i Zakupów
2
były 2016-06-17 21:52:10
Odradzam tę firmę, jeżeli jesteś specjalistą to jak najdalej.
Niczego się nie nauczysz,
umowa na czas określony,
współpracownicy dramat: brak kompetencji, mijanie się z prawdą,
szefostwo brak komentarza - mają swoich pupili
5
250 2016-06-17 22:07:28
@ted jest nawet oferta dla samego kierownika projektu w Białogradzie powiem Ci :) napisali ze wymagana jest miedzy umiejętność zarządzania zespołem, znajomość nowoczesnych metod zarządzania,doświadczenie w koordynowaniu projektów w firmie produkcyjnej
8
pasta 2016-08-30 15:23:10
Chciałbym sprobowac tam pracowac, bo nie ma gdzie, wiem że sa miejsca bo byłem i zanioslem CV, ale widze że jest bardzo duzo negatywnych komentarzy... czy tam na prawde jest az tak zle? Mam 21lat i pierwszy raz bede szedl do pracy, wczesniej sie uczylem, KTP do ktorych zanioslem CV sa w Drawsku, a widze że wiekszosc komentarzy jest z Czaplinka. Czy moglby ktos mi napisac jak to wyglada w Drawsku? Jedyny plus jaki slyszałem to to, że pracuje sie w cieplym i z dachem nad glowa i to chyba tyle z plusow...
stivmajster 2016-09-07 13:07:47
Mozez probowac moze ci sie spodoba "pasta" . Na pewno cie przyjmą wystarczy poczekac az zaprosza na rozmowe i po kilku dniach bedzie zatrudnienie . Przyjmują , zwalniają , ludzie tez sami odchodzą . Karuzela się kręci jak w wesołym miasteczku , nic się nie zmienia . Zejdą na psy bo w okolicy np Drawska i Czaplinka robią zakłady pracy m.in w Złocieńcu i Łobzie . Ja pracowalem tam 6 miesięcy chłopie ale ten ostatni szósty miesiąc był dziwny . Patrzeli mi mocno na ręce jakby wymagali nie wiadomo czego i pewnego dnia przynieśli kilku osobom wypowiedzenia na dział . Robota jako taka . Fizycznie się nie narobisz .
Mondem 2016-09-09 23:17:22
No powiem Wam, że ogólnie Białogard ma się czym pochwalić, chyba nikogo to nie powinno dziwić, nie bierzcie tego osobiście, ale jaka praca jest to każdy widzi i widział, więc nie powinno być jdnak niespodzianek
maruda 2016-09-12 13:03:35
Ostatnie podrygi tego zakładu.
Kiedy otworzą nowe zakłady w Łobzie ,Złocieńcu w Drawsku Pom . kabel straci masę pracowników.
I oni o tym już dobrze wiedzą dlatego się boją .Ludzi już nie ma skąd brać ..
Wydaje mi się że trzeba wyruszyć statkiem do Afryki i złapać kilka murzynów w siate.
Płaca tak naprawdę nie jest adekwatna do pracy jaką się tam wykonuje .
W Niemczech podobne zakłady do kabla płacą swoim pracownikom produkcyjnym od 1700 Euro na rękę kolo.Berlina.
W kablu wszystko opiewa na teorii "szybko,szybko..bo mamy tyły" a prawda jest taka że te szybko -to jest wysoka premia dla kierownika danego działu a ludzi wykorzystują na zasadzie wydajności.
Są działy w Czaplinku czy w Drawsku Pom. na którym "liderzy " -zaczynają powoli przewyższać ilość pracowników na danym dziale. Dyrekcja powinna w końcu przejść się po działach i zobaczyć jak te darmozjady nic nie robią i zdegradować ich do pracownika produkcji. Ale widocznie jest na to przyzwolenie.
Dajcie ludziom normalną stawkę wynagrodzenia ,zlikwidujcie w końcu koszty przejazdu dla osób dojeżdżających z poza miejscowości danego zakładu ,szanujcie wszystkich pracowników i wtedy może ludzie będą chętni tam pracować.






stivmajster 2016-09-13 10:26:39
kolego "maruda" Ukraińców wezmą . Ich jak psów w okolicy w zakładach w których nie ma komu robic :P . Jeżdżę z towarem po 3 powiatach i stare ekspedientki mają o czym plotkowac a ja sie naslucham ciekawych wypowiedzi hehe . Do kabla tez pójdą . To bedzie ostateczne rozwiązanie tego zakladu bo inaczej padna . Placa minimalna od stycznia 2017 2000 brutto , dla Ukrainca to raj jak dla Polaka w Niemczech
Salma 2016-09-14 01:28:37
"Ryba zawsze psuje się od głowy". Osoby na kierowniczych stanowiskach, zwłaszcza tych najwyższych, ustalające pewne zasady obowiązujące w tym zakładzie sami perfidnie i z premedytacją je łamią. Bo czymże różni się jakiś pajacowaty dyrektorek w tej swojej koszulince, wycierach i pantofelkach??? Przebywając na produkcji jest narażony na ryzyko wypadku, jak każdy inny. Powinien wchodząc na halę zakładać przede wszystkim obuwie ochronne, oraz fartuch. Mało tego, kierowniczki na działach także paradują jak im wygodnie. Lecz, żeby i tego było mało to "liderki" przechodzą już same siebie. Nie dość, że same nie noszą odzieży ochronnej to potrafią pracownicę zmieszać z błotem za jej brak.
stivmajster 2016-09-14 16:17:33
Jako były pracownik lubie tu wejsc i poczytac troche co inni myslą . liderki to największa porażka tego zakładu . Czasami nie potrafią zrozumiec pewnej sytuacji , zeszmacą cie i tyle . Pracowalem w wielu miejscach ale takiego dziwnego zakladu to ja nie widzialem . Praca jest fajna , lekka , szperająca ale liderzy wymagaja coraz wiecej , wiecej i wiecej , nie powiedza ci ze dobrze ci dzis poszlo , beda wymagac coraz wiecej i widza tylko blędy - sa pamiętliwi .
monster 2016-09-15 00:50:46
Jeśli PKC Group nie zwolni panią prezes,dyrektorów i resztę pajaców to już mogą zwijać manele.Nie trzyma się ludzi przez których ludzie nie idą do pracy bo jest zjeb... atmosfera.Dla mnie było by to tylko pstryknięcie by pozbyć się słabych ogniw by machina ruszyła.Każda z osób siedzących na PKSie mogła by ich zastąpić.Wystarczyło by ich ubrać stosownie i tak nic nie wytwarzają.Siłą zakładu są ludzie bo coś potrafią.Nie ma ludzi nie ma zakładu.
2
maruda 2016-09-15 00:58:49
Największą podwaliną zła tego zakładu jest kierownictwo danego działu .
Kierownik to zazwyczaj sztuka .Z reguły takie osoby które dostały się tylko i wyłącznie po znajomościach.
Takie marionetki podatne na manipulacje -czyli góra przyciśnie a oni później posłusznie wykonują.
Do tego dochodzi lider zazwyczaj liderzy z reguły to liczba mnoga.
To osoby pracownicy danego działu dla których awans na stanowisko lidera spowodowany był przez tzw."uprzejmie donoszę" czyli podpierdalacze głupot szukający jedynie zaczepki i sensacji aby tylko donieść kolejną głupotę kierownikowi a kierownik się cieszy i leci na rozmowę do takiego pracownika chcąc go opierdolić-niesłusznie.A lider wtedy rośnie w jego oczach.Jak to mówią dobrali się w korcu maku.I to własnie oni doprowadzają do bardzo złej atmosfery na każdym dziale przez którą ludzie mają już dość tej pracy i uciekają z tego zakładu.Co z tego że praca jest lekka .Jak atmosfera jest fatalna.Ludzie potrafią się tam zeszmacić i sprzedać drugą osobę za premię 100 zł.Czy tak zakład powinien funkcjonować? Ludzie zamiast przyjsć do pracy i wykonać spokojnie swoją pracę to muszą dodatkowo wysłuchiwać głupot i użerać się na kazdym kroku z ludźmi którzy kierują daną jednostką .
A potem się dziwią że ludzie uciekają z tego zakładu i nikt nie chce przychodzić bo jest zła opinia...Róbcie tak dalej to na pewno przyjdą.
Na koniec chciałbym jeszcze powiedzieć że dalej śmieszy mnie fakt żeby tak duży zakład pobierał opłaty za dojazdy do pracy od pracowników?! Przecież to w gestii zakładu powinno być zagwarantowanie i bezpłatny dojazd do miejsca pracy a nie pobieranie jeszcze dodatkowych opłat z tego tytułu.
Faktycznie jakby ten zakład był biedny ale prosperuje dość dobrze .-jeszcze.
Fakt faktem na to wszystko zapracowali sobie ludzie ponieważ w większości to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które boją się coś powiedzieć w danej sytuacji ponieważ zawsze jest lepiej obgadywać takie sprawy poza oczy.
vanillahajs 2016-09-15 13:11:46
Hory zakuad karny . Wole jesc suchy chleb niz pracowac w nedznej atmosferze z podpjerdalaczami na czele liderami za dyche . Wywalili mnie miesiac temu kij wie za co . NIe bylo jakos uwag ze cos robie zle a mam wrazenie ze solidnie sobie radzilem . liderzy chyba miedzy soba szeptali co robie zle a mi w oczy nie powiedzieli ze jest cos nie tak .
zygfryt 2016-09-26 15:28:22
A ja wspomnie ten zaklad inaczej . Liderzy - Jaka jest wasza najwieszka wada ? Nie współpracujecie i krzywdzicie . Jak przychodzi nowa osoba na dział to nie dajcie mozliwosci wspolpracowania z tą osobą jeśli ja ją znam . Bo co ?! Boicie się że będą glupie gadki zamiast pracy ? NIe ! Lepiej by szla wspolpraca a wy to uniemożliwiacie bo nie ufacie . Do pracy nie przychodzi się palic glupa lecz pracowac wtedy czas szybko zleci . Rzucacie też ludźmi jak śmieci po różnych stanowiskach na dziale i to tych nowych i po co ? 3 tygodnie na szafach , 2 tygodnie na panele lub bret i z powrotem na szafe i po co to ?! To żałosne , nowy nie nauczy się pracy jak bedzie rzucany na różne stanowiska na dziale . Luki w ten sposob uzupelniacie ? wątpie bo akurat dzialo się tak jak nie bylo rekrutacji
Zostaw swoją opinię o Kabel-Technik-Polska - Czaplinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabel-Technik-Polska