brak logo

WALDEK - 2010-12-29 19:34 odpowiedz | cytuj | "Antares" Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkc

Zabrze

Opinie o WALDEK - 2010-12-29 19:34 odpowiedz | cytuj | "Antares" Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkc

anonim 2011-11-06 12:40:47
Najgorsza firma w jakiej pracowałem, a pracowałem tam aż jeden dzień i wszystkiego się mi odechciało. Brak ludzi, brak sprzętu, ogólna opinia z innych firm negatywna. Prezes nieudolny i niezaradny, robi dobrą minę do złej gry. Podejrzewam że jest niewypłacalny. Kto moze niech ucieka zaraz stamtąd.
Nick 2013-03-23 01:39:10
Potwierdzam to wszystko o tej ,,niby,, firmie. Niesolidna firma. Firma w upadłości. Rzepecki teraz działą pod nowa nazwą - firma CYKLOP - adres taki sam jak Antaresu
Zbyszek 2013-07-08 13:21:02
W upadłości.
Zresztą proszę sobie sprawdzić na internecie wpisać w google Antares Zabrze.
Edek 2014-10-28 09:38:43
Brak słów by opisac to co spotkało mnie w tej firmie. Żenada totalna. Szkoda gadac . To nie firma to parodia firmy !!!
Andrzej 2 2015-02-25 22:28:34
Antares = BIEDA i jeszcze raz BIEDA
Zgredek 2015-03-28 01:27:54
Tak z ciekawości pisze (pracowałem u tego OSZUSTA jakiś czas temu) żyje jeszcze ten cały Rzepecki czy ktoś mu sprzedał kose w plecy za te jego oszustawa i nie płacenie ludziom ??
Stumbras 2015-03-29 00:51:33
Plotki mówią że Rzepecki zaszył sie gdzieś na Ukrainie i z separatystami sie zadaje - narazie podobno w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobił już z 30 nich hiehiehie
Fit mama 2015-10-06 14:17:11
Niestety to prawda Antares to przeszłość. Przecież oni teraz w ogóle żadnych robót nie wykonują ;/ Bieda aż piszczy
Edek 2015-10-09 09:25:31
Ludzie nigdy mu nie zapomną jego postępowania i braku wypłat i wyzysku ludzi ;/;/ to nie jest firma to jest pi...............
Miło 2016-05-17 22:05:14
WALDEK - 2010-12-29 19:34 odpowiedz | cytuj | ma się dobrze, firma rozwija się w dobrym tempie, generalnie bardzo fajna sprawa, ja chociaż już tam nie pracuje to naprawdę Ci polecam i warto tego próbować, podwyżki mają się pojawić wkrótce więc polecam
Zostaw swoją opinię o WALDEK - 2010-12-29 19:34 odpowiedz | cytuj | "Antares" Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkc - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WALDEK - 2010-12-29 19:34 odpowiedz | cytuj | "Antares" Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkc