brak logo

Wydawnictwo Bestom Dentonet.pl

Łódź

Opinie o Wydawnictwo Bestom Dentonet.pl

anonim 2010-05-18 21:43:32
PODPISUJE SIE OBIEMA REKAMI. TO WSZYSTKO TO PRAWDA!
4
tmk_dno 2010-11-15 11:31:20
Żal mi tej firmy, dzięki ( usunięte przez administratora ) firma traci wizerunek i renomę. Nie polecam!
5
anonim 2010-12-17 11:43:49
Nie polecam.( usunięte przez administratora )
5
czarownica 2014-06-15 17:44:38
Zgadza się to o czym powyżej zostało napisane. Opinie trafione w "10". Ale tak ta firma ma działać - przynosić straty, bo doktor K. niebagatelne zyski uzyskuje z innego źródła, a mogę to z całą pewnością stwierdzić, gdyż pensję płacił mi "pod stołem" oczywiście bez żadnej umowy. Wielu innym ludziom tak samo.(usunięte przez administratora)
5
nick 2014-09-19 20:21:59
"angelika" dla sprostowania - bo chyba jesteś mało spostrzegawcza - zauważ, że powyższe wpisy są zamieszczone na przestrzeni ostatnich ponad 4 lat. W tym czasie przewinęło się przez tą firmę i inne jej poboczne - bardzo, bardzo dużo ludzi w różnym wieku.
4
Paracownik Dentonetu 2014-09-22 16:11:57
Jest tak i tak. Można pracować na konkretnym stanowisku albo pisać pojedyncze teksty. Płace są zbliżone do łódzkich, do dogadania.
xxx 2014-09-22 18:58:58
Ja też pracuję w Dentonecie. Wiadomo: są plusy i minusy, zależy w jakim świetle spojrzeć. Warunki pracy nie są luksusowe, ale da się wyżyć. W innych miejscach jest podobnie.Szef nie taki straszny jak go malują (niektórzy pracują z nim ponad 10 lat i ciągle żyją. I jak to się mówi: jaka praca taka płaca ;)
ja rozumiem 2014-10-08 14:30:10
Dyrekcja jest świadoma tego forum i mocno dotknięta wpisami, stara się zlokalizować wszelkimi środkami osoby tutaj piszące, a konkretne zarzuty mogą odsłonić taka osobę. Ha, ha, ha ...
2
Beata Zienczyk 2014-10-11 22:45:11
Jestem pracownikiem Dentonetu i nie wstydzę się podpisać swoim nazwiskiem - uważam, że jest to uczciwe, że swoje wypowiedzi się podpisuje. Mnie praca w Dentonecie bardzo się podoba, bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Spotkałam tu niezwykłych ludzi, których szczerze polubiłam, podobnie jak Dr Kercza. Praca w Dentonecie jest dla mnie bardzo rozwijająca. Na pewno wymaga dużej samodzielności i kreatywności, ale ja to akurat bardzo lubię i mam na to w Dentonecie zielone światło. W każdym razie - jeśli o mnie chodzi - to mogę tylko Dr Kerczowi podziękować, że mogę z nim pracować, podobnie jak z ludźmi z Dentonetu. Odnośnie powyższych wpisów - uważam, że świadczą one o ludziach, którzy je robią. Ci, którzy odpowiadają za to, co piszą i mają uczciwe zamiary – po prostu się podpisują, nie muszą się chować po kątach :) Co do "kulinarnych zasad" - czy oblewanie ludzi z Dentonetu błotem w internecie świadczy o kryształowym sercu Droga Koleżanko lub Kolego "Kubek"?
ja rozumiem 2014-10-13 14:09:22
Pani Beato, nawiązując do klasyki polskiej kinematografii zapomniała Pani o: Łubu dubu, łubu dubu....
1
luxtorpeda 2014-10-20 12:09:26
Pani Beato, podpinam się po Pani wypowiedź w 100%.
Szkoda mi jest bardzo frustratów wylewających swoją żółć na tym forum.
Pracują tam świetni ludzie, którzy zostawiają tam swoje serce w pracy.
Bez serca do pracy nie udałoby się stworzyć tego wszytskiego.

Ciekaw jestem ile z tego wszytskiego podkłada konkurencja i ludzie, którzy życzą wszytskiego złego Bestomowi.

"nic nie rozumiem " - tak jak w każdej pracy, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.
"ja rozumiem" - pochwal się co udało Ci się osiągnąć w życiu. Polecam Ci maść na ból **py
ja rozumiem 2014-10-20 15:17:21
Do luxtorpeda.
Tak, tak, frustraci, konkurencja, spisek..., a my jesteśmy bez winy - stare peerelowskie pier... Ciężko przyjąć do wiadomości, że wielu ludzi zostało/jest tam skrzywdzonych/krzywdzonych.
1
ja rozumiem 2014-10-23 16:11:12
Do każy.
Wpisy na przestrzeni wielu lat, których już cześć usunięto dotyczą patologii, nie subiektywnej oceny pracy. Jeżeli ktoś np. oskarża o mobbing, to jest to zachowanie w grupie społecznej, współwinni takiego zachowania będą firmę przedstawiać z dobrej strony do tego stopnia, ze stanie się przejaskrawiony. Co tutaj za wpisy mamy: oskarżenia o krzywdę i sielankową-heroiczną wizje firmy.
1
Miś kolorowy 2015-01-20 19:37:25
@ racik, jeśli masz wadę zgryzy, to poszukaj sobie pracy tam gdzie nikt twojej zgryzy nie weżmie pod uwagę jako wady rzutującej na znajomość języka polskiego. :)
1
??? 2015-02-25 23:48:03
A co to znaczy, że w Dentonecie stosuje się mobbing? Możecie podać przykłady? Kto ten mobbing stosuje?
!!! 2015-02-28 02:29:28
Ty!
2
inny 2015-12-10 10:49:00
a ja polecam
Kolargol 2016-04-07 22:45:27
Kiedyś zamieściłem krytyczną opinię o Bestomie, ale widzę, że znikła. Taka informacja, może komuś się przyda, gdy będzie chciał zaczerpnąć tutaj uczciwej informacji. Powtórzę ją w skrócie i nieco kosmopolitycznie (wiem, trudne pojęcie), money talks and greed holds you by the balls.
2
Gostek 2016-05-06 15:29:47
Ale to jakieś dziwne, bo tutaj też zamieściłeś krytyczną i jakąś ją wszyscy widzimy, więc totalnie nie wiem o co Ci chodzi, nie rozumiem tego do końca
4
Zostaw swoją opinię o Wydawnictwo Bestom Dentonet.pl - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo Bestom Dentonet.pl