brak logo

Sat-Guard agencja ochrony

Lublin

Opinie o Sat-Guard agencja ochrony

kasia 2010-04-28 19:28:11
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszukują ludzi i nie płacom, nie polecam tej firmy
ochraniacz 2011-02-15 01:21:49
Stanowczo odradzam tę firme,[usunięte przez administratora] na całego przy pracy ok 300h/m-c Stawki rzędu 3,5zł/h brutto to drwina
aktualny pracownik 2011-08-30 20:33:18
Wiele się nie pomylił - 240 godzin w miesiącu, 3,60 zł netto za godzinę i ogólna nędza. Wynagrodzenie płatne po około 60 dniach, a część składowa czyli część pieniedzy z Metrosecu po około 90 dniach. Nie polecam nikomu.
wip 2012-01-04 17:14:24
także nie polecam tej firmy ze stawkami ostatnio polecieli z 3,95 na 3.30
b. 2012-01-09 11:05:52
Macie rację - Sat Guard jest chyba na krawędzi bankructwa, nie płaci pracownikom na czas, zalega z fakturami podwykonawcom. Ale co się dziwić: za Metrosec nie płacą już 4 miesiące-wstyd i hańba-[usunięte przez administratora]. Nie dziwne-skoro jakiś [usunięte przez administratora] i inni są we władzach Sat Guardu a zarazem i w Metrosecu. Spółki matki i córki, [usunięte przez administratora] i takie tam.
secretus 2012-02-01 16:09:58
Wielka Akcja – Weryfikacja !!!
Sprawdzamy jak się w branży pracuje, gdzie można zarobić, a gdzie nie!
Opiniujemy Agencje Ochrony i monitorujemy rynek regionalny ! Polecamy miejsca pracy !
Pytasz po co ?
Aby urzeczywistnić realia jakie w zawodzie ochroniarza panują, aby ostrzec innych przed porażką, aby pomóc tym co są w potrzebie.
Budujemy Prawdę.
Dołącz do nas weź udział w naszej sondzie, oddaj głos w ankiecie, z opiniuj swoją Agencję.
Kliknij >>> www.ochronaforum.eu
ochroniarz 2012-03-12 12:54:54
taka prawda [usunięte przez administratora] na całego w sat-guard nie polecam nikmu pracują tam tylko emeryci którzy przychodza pospać kilka godzin za 3.30 bo przeciez maja emeryture wiec po co wieksza stawka godzinowa taka im wystarcza.ponad miesiac opóznienia w wypłatach. ogólne dziadostwo!
cieć 2012-03-12 15:58:55
a mnie tam spok,mam 11 zeta,nie przeszkadzają spać,fajna firma
1234 2012-04-12 22:56:32
jest taka firma co proponuje 3,60 brutto ale to nie ta, chyba teraz ochrania sądy
marek 2012-07-07 20:15:33
Ta firma to jakies nieporozumienie dziadostwo nic wiecej opuznienia po 2 miesiace z wyplatami i w dodatku stawki bardzo male wchodza na obiekty za grosze
marek 2012-07-07 20:24:00
z licencja na dworcach placa 6,80 na zlecenie a na cieciówkach od 3,50 do 5,20 nie wiem z kad ten gosciu wymyslil 11 zeta,Ogólnie smiech jest na sali nawet niestac ich na pozadny gaz , zenada i tyle
goodfella 2012-07-09 18:40:47
tragedia, olewać tą firme widmo, wypłata wpływa jak chce, raz po 60 dniach a raz po 70. panie w płacach kłamią przez telefon że przelew poszedł i robią durni z ludzi. omijać ta firme. składki odprowadzane od umowy widmo. czekam 6 miesięcy na wyplate z metrosecu. uzbierało sie już prawie dwie stówy. Kariera skonczy sie w sądzie. omijać !!!!
Lublin 2012-11-29 10:15:49
Macie rację, nikomu nie życzę pracy w Sat Guardzie.
Obowiązki i praca (rzecz zrozumiała) jak wszędzie, ale płatności bliskie zeru - opóźnienia w wypłacie wynagrodzeń sięgają 3, 4 miesięcy, a z Metrosecu i 6, 7 miesięcy. Firma ta jest na krawędzi bankructwa i nie płaci zaległych wynagrodzeń, odradzam zdecydowanie - jak pracować za darmo, to lepiej wcale w tej firmie; po co mają zarabiać jej szefowie.
pyskata 2013-01-16 15:35:32
co ty[usunięte przez administratora].ja pracuje 3 lata i takiej stawki na oczy nie widzialam.chyba jestes cieciem bez licencji
------------- 2013-01-28 08:51:52
pyskata - 2013-01-16 15:35:32

co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja pracuje 3 lata i takiej stawki na oczy nie widzialam.chyba jestes cieciem bez licencji
Jak ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez 3 lata to i takiej stawki na oczy nie widziałaś i nie potrzeba ci ciecia bez licencji.
marek 2013-05-30 17:56:56
kolego nie ryzykuj bo ta firma nie placi a jak to po kilku miesiacach a stawki maja bardzo male na poczatek obiecaja wiecej a potem bedzie mniej a z drugiej umowy wcale nieplaca -smiech na sali
marek 2013-08-05 17:39:22
kolego bez licencji placa od 4,50 a zlicencja od 5,50 do 6,50 zenada nic wiecej opuznienia w wyplatach to norma metrosecu wogule nieplaca wiec 30 dychy trzeba odliczyc w plecy
HS814160@GMAIL.COM 2014-02-01 17:25:41
PRACOWAŁEM W zus 310 GODZIN DOSTAŁEM WYPŁATĘ 355 ZŁ TO CHYBA ZARTY
1
były pracownik 2014-02-17 13:59:47
jakie place śmieszne 2,40 netto to ostatnia płaca jakie obowiązują w sat-guard(usunięte przez administratora) po prostu nie polecam firmy dyrekcja w Warszawie nie odbiera telefonów więc nie masz gdzie złożyć zażalenia jedyne słuszne zażalenie do do swojej pustej głowy że nie przeczytałeś opinii o pracodawcy
gonzo 2014-05-18 10:55:20
wszystko prawda okłamuja pracowników odnosnie terminu wyplaty stawki smieszne a zarzad sat guardu nie odbiera telefonów czyżby firma splajtowała co z zaległymi wyplatami?
gonzo 2014-05-18 10:56:01
wszystko prawda okłamuja pracowników odnosnie terminu wyplaty stawki smieszne a zarzad sat guardu nie odbiera telefonów czyżby firma splajtowała co z zaległymi wyplatami?
gonzo 2014-05-18 10:58:07
wszystko prawda okłamuja pracowników odnosnie terminu wyplaty stawki smieszne a zarzad sat guardu nie odbiera telefonów czyżby firma splajtowała co z zaległymi wyplatami?
jacek59 2014-07-29 20:08:07
to nie jest żadna firma ochroniarska,tylko naciągacze,oraz jak wycykac pracowników,brak wypłat,nie odbieranie telefonów jak nie ma wypłaty,horror jak takie coś może istnieć,żeby tak ludzi traktować,nie dość ze im grosze płaca już dawno powinni ich zamknął.
marek45 2014-07-29 21:07:04
Ludzie,jak najdalej od tej niby agencji ochrony,same ( usunięte przez administratora ),wspólczucia dla prac.ochroby,nie dajcie sie nabrac jsk duza ilosc pracowników,wyolat nie placa,nie odbieraja telefonóe,szok,ciekac jak najdalej.....
marekk20000 2014-08-03 21:02:41
obecnie 3,40zł , nie polecam tej firmy.
jan49 2014-08-16 21:39:26
tak robili,że ich ze Zusów wywalili na Śląsku...
maksym 2014-09-11 17:52:43
za taką kasę jesteś dziwką prezesa nic ująć nic dodać baranie
maksym 2014-09-11 18:04:33
pracowałem w tej firmie tragedia a chodzi mi o wypłatę pracowałem całe dwa miesiące i wypłatę dostałem w trzecim miesiącu 20 oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak najdalej od tej firmy pięknie gadają na początku a potem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko mają
ania 2014-09-11 18:14:31
pracowałam w tej firmie do maja 2014 nic się nie zmieniło płacą jak płacili co dwa miesiące przepracowane dziady jak najdalej od tej firmy
jan54 2014-10-05 11:01:56
oszusty,oszusty,tak robili że ich ze zusów wyrzucili,tylko pracownicy do dnia dzisiejszego nie otrzymali jeszcze wynagrodzeń za maj,czerwiec,lipiec,sierpień,jak najdalej od tej firmy,a dyrektorzy tylko:róbcie,róbcie,kasa będzie,tylko do dziś nic nie ma.
H5 2014-10-06 17:50:42
Zanim dostaniesz wypłatę to zdechniesz z głodu.Firma w cudzysłowiu bo tego firmą nie można nazwać.Nie szanują ludzi -wypłata po 2 mscach.OSZUŚCI
Wqrwiony 2014-10-23 18:29:13
Żenada totalna, termin wypłaty nie istnieje. Odradzam wszystkim, ja już odchodzę.
TypowyJanusz 2014-11-07 14:53:43
Płacą po 3,50 na godzine w tym złotówka za pranie munduru. Żeby dostać wypłatę trzeba wysyłać przedsądowe wezwanie do wypłacenia pensji. TAk czy tak po zakończeni uwspółpracy nie wypłacają za ostatnie 2 miesiące. Żenada ze firmy które zatrudniają nie czytają opini i pracownicy też nie czytają opini na temat firm jakei wygrywają przetarg. Chyba że smarują komu tzreba żeby wygrać przetarg...
PAWEŁ43 2014-11-11 09:13:45
nas tez nabrali,jak nas przejmowali to im powiedzieliśmy że w internecie o nich jest taka opinia ze nie płacą,to nam powiedzieli że w internecie można wszystko napisać i ze to nie prawda,no ale już po drugim miesiącu okazało się ze to prawda,no i po 9 miesiącach ich wyrzucili,a my zostali od czterech miesięcy bez wypłat.OSZUSTY,OSZUSTY
adrian56 2014-11-23 14:31:06
nie płacą od kilku miesięcy,firmy przedwcześnie wyrzucili a ludzi bez kasy zostawili za parę miesięcy,
KRZYCH66 2014-12-01 22:08:53
chyba se gościu jaja robisz,oni tylko naciągają ludzi nie płacąc im...
DAF FINANCE S.A. 2014-12-24 09:20:45
Odzyskujemy wszelkiego rodzaje wierzytelności m.in. od SAT GUARD.
kontakt DAFWINDYAKACJA@DAF.WROCLAW.PL
wifi 2015-02-04 23:49:27
NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W TEJ FIRMIE BO KASĘ ZA ROBOTĘ CIĘŻKO WYRWAĆ OPUŻNIENIA 2,3 MIESIĄCE, A NA KONIEC SĄD PRACY OOOOOODDDRRRAAADZDZDZAAAMMM SAM TEGO DOŚWIADCZYŁEM
jabol 2015-03-30 03:02:19
No niestety taka prawda że praca w ochronie jest jedną z cięższych i trudniejszych i tak sobie płatnych, ale to dobra opcja i coraz częściej własnie korzystają z niej ludzie którym już blisko do emerytury a zostali zwolnieni z obecnej pracy i gdzieś muszą przeczekać. Stąd też ciekawy jestem czy w Sat-Guard w Lublinie przyjmują w podeszłym wieku?
dd 2015-04-02 15:36:08
Mam pytanie, jaka formą zatrudnienia?

Pewnie umowa zlecenie, a jak z wypłatami w całości czy dzielone na części np. z jednej firmy tyle, z drugiej reszta? Proszę o konkretną informacje.
basto34 2015-05-24 16:31:55
Sat Guard to firma której nikomu nie polecam.Pracowaliśmy u nich przez kilka miesiecy,tylko pirwsza wypłata była w dniu w którym miała byc,reszta to już jak sie ludzie upominali i to jeszcze z wielkim bólem.Potem nastąpiło że przez trzy miesiące nam nie wypłacili ani grosza,ani prosba ani grożbą,firme wyżucili a nas bez wypłat zastawili.Złożylismy sprawe do sądu,ale okazało sie że musimy to dac ze stopy cywilnej,bo pracowaliśmy na umowe zlecenie,a tym sąd pracy sie nie zajmuje.Wynajeliśmy adwokata,który nam wszystko wypisał i doradził jak to zrobic,poszła sprawa do sądu.Wyrok zapadł i mimo nakazu płatniczego i tak nam nie wypłacili.Złożylismy sprawe do komornika,i komornik firmie zablokował konta i dopiero wtedy nam wypłacono cało należnosc po kilku miesiącach.Napewno gdyby nie adwokat i komornik cieńko byśmy piszczeli,na innych posterunkach sprawy do sądu nie zgłosili i do dni adzisiejszego bez kasy zostali,za niedługo bedzie rok.Wiec nie polecam tej firmy.
Maniek 2015-06-25 14:44:11
Chciałem podjąć pracę w tej firmie, może ktoś dać informacje na jakiej podstawie zatrudniają - konkretnie i rzeczowo - zakładam, że umowa zlecenie ale zależy mi na konkretach.
basto34 2015-06-27 20:58:28
roberrt87-ty chyba se jaja robisz,poczytaj sobie wszedzie jaka to firma a potem mów,nigdy tak nie bylo żeby terminowo płacili a jak trzeba było to juz telefonów nie odbierali,firma do dupy,no chyba tylko to że jesteś w niej włascicielem albo prezesem i dla tego tak piszesz,ja wiem co przeżyłem żeby moje wynagrodzenie wypłacili wiec se daj spokój i nie opowiadaj takich głópot.,..........
Zła 2015-07-16 11:34:39
Sat Guard Ostrołęka stracili dwa obiekty dodam ze nie płacili kasy do dzis zalegaja z wyplata za 1 miesiac pozostala kase odzyskali po postraszeniu ksiegowej windykacja NIE POLECAM ZLODZIEJSKA FIRMA NIE PŁACĄ NA CZAS DZIWIE SIE ZE STAJA DO PRZETARGOW BEZ WSTYDU I HONORU.tydzien temu dozwonlismy sie do prezesz obiecala ze kasa bedzie w poniedzialek dzis mija drugi czwartek a kasy na koncie NIET.Jak sie ta "Pani" nie wstydzi tak klamac żenada
waldo 2015-10-20 10:30:57
Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy i rzeczywiście bywał problem z wypłatami i czasami były opóźnienia, ale ja nie miałem problemu z płatnością ze strony tej firmy pod koniec pracy. Firma ma średnie opinie w internecie, jak wiekszość firm ochroniarskich, ale ludzie też przesadzali z grośbami i ich zachowanie miało wpływ na innych procowników. Firma ma wiele lat na rynku i jakoś ludzie w niej pracują nadal. Z tego co wiem to nie tylko ochrona. Ja nie powiem złego słowa o tej firmie.
Jan54 2015-10-25 03:52:23
Płacą ciekawe komu,po kilku miesiącach jak się jeszcze sprawę założy w sądzie,
emilllko 2016-05-07 15:37:31
tak, z tego co wiem to u nich jest wszytsko na czas, wiec nie ma większych problemów jak widze. Zastnawiam się tylko czemu nie ma zatrudnień.
Zostaw swoją opinię o Sat-Guard agencja ochrony - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sat-Guard agencja ochrony