brak logo

Retech

Mielec

Opinie o Retech

gosc pracownik fizyczny 2012-01-15 12:37:03
dno i nic więcej zarobki prezesi kierownicy kłamią w żywe oczy panowie [usunięte przez moderatora] i nic więcej typowy obraz polskich prywaciarzy[usunięte przez moderatora]
gość 2012-07-24 14:45:48
Trzeba być naprawdę odważnym i zdeterminowanym żeby iść tam do pracy.Pracowałem tam chwilę i moja noga tam więcej nie postanie. Trzeba mieć dużo odporności na stres i poniżenie,a kasy nie zarobisz no chyba ,że jak będzie 200 godz. nadliczbowych! Pozdrawiam.
Lemy 2013-06-07 21:42:02
Każda prywatna firma to nie miejsce do głaskania po głowie, robisz swoje to pracujesz i zarobisz. Jak nie pasuje to wolny rynek, zakładaj swój biznes i płać bumelantom nawet po 5000PLN.
qwer 2013-07-09 16:12:19
anonim - 2013-06-20 22:35:16

Witam, to w końcu kto ma tutaj rację? Gość czy Lemy? :)
Generalnie chciałbym się też dowiedzieć jaka panuje w Rerechu atmosfera i takie tam :)
Kolego z retechem to daj sobie spokój jak chcesz być zdrowy.
Będziesz tyrał za psie pieniądze i na dodatek będziesz poniżany, kupa dziadostwa
2013-09-13 15:31:11
Mialem nieprzyjemnosc pracowac w tym [usunięte przez moderatora] i polecam omijac ta firme szerokim lukiem zarobki doslownie "smieszne" premia polroczno kwartalna :| tak sie nazywa bo w tej firmie kwartal trwa ponad pol roku bynajmniej tak jest premia albo nie ma jej wcale, wiecznie problemy z wyplatami niezgadzaly sie w stosunku do przepracowanych godzin, liczona ilosc razy chodzenia do ubikacji i zabierane premie jak juz mialy byc 100 zl premi swiatecznej:/ nie nazwal bym tego premi oczywiscie brutto.. Uwierzcie kropla w morzu, mozna by tak wymieniac godzinami co tam sie dzialo..
n 2014-04-05 14:48:20
Firma jest ok, wiem bo pracuję tam :)
niki 2014-05-03 20:23:12
To wielkie dno prezes junior zwalnia jak mu ktoś nie spasuje z wagą. Przyjmuje na okres próbny ale ma swoich donosicieli i szpicli. Donoszą nawet jak ktoś minute dłużej jest w WC. Nie mówiąc o damskiej szatni, wystarczy, że coś powiesz nie tak a prezes już wie.Szpicle, kable nie tylko na kablach.
lok 2014-07-17 20:57:09
Powiem pracuje tam dość długo i nie miałem nigdy żadnych problemów o jakich wy piszecie, większość tych co odchodzą to leserzy są myślą ze w pracy robić nie trzeba a później się dziwią ze premia mała itp
Jak dogadujesz się z ludźmi to można tam długo i spokojnie popracować
pozytywny 2014-07-21 20:34:59
a ja mam pozytywną opinie jeżeli ktos mówi że ta firma to dno że kłamią i oszukują to jego zdanie ogólnie każda firma ma swoje plusy i minusy zarobki faktycznie nie są cuuudowne wkońcu to prywatna firma ale ja np.: jakoś pracuje tu 4 lata i po 4 latach nadal jestem zadowolony że tutaj pracuje znam wiele gorszą firme gdzie mozna było zniszczyć sobie psychike i popajść w nerwice. Tutaj jakos od 4 lat jestem zadowolony że pracuje choc zarobki nie są piękne
jak wszędzie ogulnie mam dobre zdanie o firmie i mogę ją polecić
anonim 2014-08-08 22:00:11
Firma jak firma ale ludzie, którzy w niej pracują zachowują się nieraz gorzej jak dzieci w piaskownicy. Donoszą jeden na drugiego, szczególnie wynoszą wszystko co się mówi w damskiej szatni. Uwaga!!! bo nawet nie wiecie, kto na was donosi same nadają na prezesa a w czasie przerwy donoszą aż miło. A prezes jak dziecko słucha i daje za to premie uznaniową.
1
seba 2014-08-15 18:36:26
Patoloogia (usunięte przez administratora) jakich mało wielkie mi Ziarnko - (usunięte przez administratora) gnembią ludzi i myślą że są fajni nie poradzam nawet njagorszemu wrogowi i tesciowej
1
65465 2014-09-08 20:47:09
nie poradzasz?? :)
lolo 2015-01-15 06:30:46
przeciez przyjeli ok 30 ludzi w grudniu ciekawe ile jeszcze pracuje
1
pilek 2015-01-15 17:14:46
Kilkanaście razy rozmawiałem z Prezesem Andrzejem.Pamiętaj jedno: jesteś w porządku co do prezesa to i prezes będzie również wobec Ciebie!. Ja przychodzę do pracy robię co swoje i wychodzę. Produkuje dobry produkt to i dobre mam zarobki. Nie patrze że aby wejść na halę, do WC czy do szatni muszę odbić kartę.Czy tam stoi ktoś przy wyjściu czy nie. Olewam to. Jeżeli coś umiesz i pokarzesz że jesteś coś wart to i prezes to doceni.
1
szybki 2015-01-15 19:56:15
przyjmuja jeszcze ludzi?????????
lolo 2015-01-16 16:32:28
pilek jak ty rozmawiasz z prezesem to dobry jestees pod.....lacz.Ludzie dali sie zrobic niewolnikami ,na mnie kiedys podniósł głos kierowik w jedniej firmie na strefi dostał taka wiązake.Nie dajcie soba pomiatac,bo boicie sie ze was zwolnia
pilek 2015-01-16 20:29:33
Ja nie podpierdalam bo za dużo umiem.
lolo 2015-01-17 10:50:26
a co takiego umiessz ze jestes nietykalny
marek 2015-01-18 09:23:15
bede sie starał tam zatrudnic ,niech ktos napisze w jakich konkretnych zawodach przyjmija czy jak leci tzn wszystkich
tom 2015-01-18 10:51:16
A kto dzis pracuje w swoim wyuczonym zawodzie nieliczni ,ludzie strefa lear brw itd kucharze fryzierki mechanicy stolarze rolnicy itd zawod wyuczny z wykonywanym nie ma nic do rzeczy w obecnych czasach.Brat pracuje na budowie a z zawodu jest technik mechanik
pilek 2015-01-18 11:35:47
lolo, jestem normalnym pracownikiem. A że coś tam umie to zawdzięczam sobie. Co robię to ty wiesz.
1
marek 2015-01-19 08:33:35
pilek napisz w jakich zawodach przyjmuja do pracy czy wogóe przyjmuja
1
herippr 2015-01-19 14:10:30
marek, co chcesz robić w Retechu? Tak na pałę chcesz się zatrudnić? I co będzie do roboty to będziesz robił? Nie czaje. Przyjęcia są: poszukują spawaczy, ślusarzy, operatorów.itp.
pozder
marek 2015-01-19 15:27:20
nie jestem spawaczem ślusarzem i operatorem i co cv nie moge złozyc,tak chce sie przyjac jak to napisales na pałe,a ludzie co cv skłdaja na strefie to tez składaja na pałe???? szukaja pracy!!!
pilek 2015-01-19 20:36:53
marek, spokojnie nie krzycz, możesz jak najbardziej złożyć a nawet powinieneś. Aczkolwiek w CV warto napisać o jakie stanowisko się starasz.
szybki 2015-01-20 11:15:13
przeciez w grudiu przyjmowali do retrechu wszystkich jak leci czy sie myle
lolo 2015-02-14 17:48:38
przyjmuja
Andrzej 2015-04-01 13:59:57
Pracuję tam już chwilę czasu i jak na samym początku niesamowicie mi się podobało, z ogromną przyjemnością oraz satysfakcją przychodziłem do pracy, tak ostatnio jestem bardzo zniesmaczony zaistniałą sytuacją. Kierownicy donosiciele i jeden z prezesów (drugi jest bardzo fajnym człowiekiem) nie ułatwiają spokojnej pracy.

Jeśli poszukujesz pracy w której będą Cię traktowali jak gówno to polecam RETECH. Liczenie czasu pobytu w wc to norma, nagany za ubzdurane przez prezesa przewinienia to codzienność. Pracę można stracić beż znacznego powodu i bez jakich kol wiek wyjaśnień.

Oczywiście - są wyjątki od tej regóły, są ludzie bardzo w porządku, są kierownicy którzy są niesamowicie w porządku. No ale, jedna jaskółka wiosny nie czyni jak to głosi powiedzenie.

Pozdrawiam serdecznie
1
lemans 2015-05-22 22:37:02
no sper firma nie ma co
Andrzej 2015-06-25 08:27:34
Witam, to znów ja.

W momencie pisania postu powyżej jeszcze tam pracowałem, teraz już nie. Panie Andrzejku (duże dziecko) i Panie Krzysztofie - nie macie Panowie za grosz honoru. Bardzo cieszę się, że uwolniliście mnie z tego horroru jakim jest re tech. Kierownik Artur jest dwulicową szmatą, przy prezezesach miły ku*sa, a przy pracownikach jedzie po prezesie jak po burej suce. Artur C. bo to o nim mowa - przychodzi i specialnie wyciąga od pracownika, żeby powiedział coś na prezesa, alo nawet potwierdził co on mówi, a później leci z tym do prezesa. Wasz cyrk, Wasze małpy, ale któregoś dnia zła karma do Was wróci. Panie Andrzeju, jak Pan będziesz zdychał na chodniku na zawał, to ja będę stał nad Panem i odliczał te minuty które liczyłeś mi Prostaku na pobyt w ubikacji.

Pozdrawiam serdecznie.

Andrzej 2015-06-25 08:32:17
Żyję 25 lat na tym śmiecie, pracowałem już w wielu miejscach (pracuje od 16 roku życia) i nikt nie potraktował mnie nigdy tak podle jak potraktowali mnie Ci pseudo prezesi, którym brat załatwił robote hehe bo sami by do niczego nie doszli :D taka prawda
2
Andrzej 2015-06-25 08:39:09
aaaa i jeszcze jedno - w nowym miejscu pracy ludzie mi nie dowierzają jak opowiadam o szczegółach pracy tam i tych śmiesznych zarobkach spawaczy - 1800 jako spawacz to jest drwina w żywe oczy. ooo i jeszcze pijany przemek (kierownik) besztający mnie i drwiący ze mnie w niedziele na nocce kosmos - polecam :D
71zglossie 2015-07-13 15:56:07
Ja nie bede nikogo wyzywala ,ale psychiczne dreczenie podchodzi pod mobing Pana wielkiego dyrektora Tomasza Ziebe,wraz z Lucjanem Smoleniem przechodzi ludzkie pojecie i on jeszcze smie nosic medalik nie obrazaj tym BOGA bo jak bys nie mial serca z kamienia to na ssc nie bylo takiego mobingu ktory wy widzicie i jeszcze sie cieszycie.Kto lize dobrze ma wszystko a ze ja nie potrafilam to mnie juz tam nie ma ale wcale nie placze z tego powodu od tego momentu gdy ich nie ogladam zycie znowu nabralo kolorow,bo tam bylo w czrnych barwach.Wieczne ponizanie porownywanie kto zrobil lepiej .Lepiej jak lepiej, ale szybciej na pewno a mialo byc tak pieknie na jakosc ludzie z wiazek zrobily tez duzo zlego nie na jakosc dawac na ilosc.Zycze wam powodzenia napewno dacie rade bo jak nie wy to kto? a ja wole byc szczesliwa w tym zyciu tu na ziemi i w niebie.Wam wystarcza to ziemskie zycie powodzenia w dazeniu do kariery i nie ptrzcie na drugich byle po trupach do celu;)
ja! 2015-07-16 20:41:44
mam nadzieję że któryś z prezesów to przeczyta - 99% pracowników śmieje się z waszych "awansów roku" zwłaszcza z tego ostatniego gdzie vice została osoba która kompletnie nic nie potrafi, pół dnia spędza na plotach z koleżankami/wychodzi na dymek a jedyne co dobrze jej wychodzi to udawanie że pracuje jak tylko któryś z prezesów pojawi się na horyzoncie, ale czego się spodziewać skoro o awansie decyduje nie wiedza, tylko koleżeństwo?.
2
mala 2015-07-29 10:48:21
Jeśli chodzi o prezesów są bardzo pomocni tylko trzeba z nimi najpierw porozmawiać a póżniej oceniać.A zły dzień czasami może mieć każdy.
2
Fox 2015-09-14 18:39:18
O czym ty mówisz?Porozmawiać,dobre he he he.Chyba bylaś z donosem na swoją koleżankę,bo tylko to ich interesuje.Nawet wiem na kogo:)To po pierwsze a po drugie to zły dzień mają zawsze.
Fox 2015-10-01 19:54:03
A ja się brzydzę i nie zniżam się do tego poziomu.To uwłacza mojej godności.I tym się różnimy.A Ty chyba mylisz pojęcia.Pomyliłeś przedszkole z pracą.
1
Piter 2015-10-20 07:14:47
A czy pracują tam kobiety i czy retech to to samo co ssc bo ponoć w tej drugiej firmie pracują panie na 1 zmianie pozdrawiam
Marcin pp 2015-12-08 18:47:03
A jak tam jest na laserach jaka atmosfera ile płacą
Cracker 2015-12-08 19:30:42
Kasa ze du... nie urywa, niedziela wolna aby moc sie pomodlic o lepsza, premia kwartalna co pol roku, atmosfera bardzo stresujaca, napieta i jak lubisz byc gnebiony to polecam. Ogólnie na firmie albo sie przyzwyczaisz albo wykonczysz. Kilku przez lata odnalazlo sie na stanowiskach ktore zajmuja i pracuja sobie tak od 12 do 18 godzin dziennie.
Cracker 2015-12-08 20:32:45
Mi ogolnie praca tutaj odpowiada, wystarczy miec olewke na niektore sprawy, zrobic swoje i do domu.
Marcin pp 2015-12-10 19:59:25
A powie ktoś coś na temat pracy tam na laserze i zarobkach na tym stanowisku
marcin pp 2015-12-11 13:54:24
a czyli nie ma co sobie głowy z laserem u nich zawracać?? ciekawe czy jest jakas firma w mielcu warta polecenia chodzi mi oczywiscie o lasery
agent 2016-09-13 00:33:41
krótko i na temat - nie polecam, totalne dno organizacyjne, bałagan w dokumentach, przymusowe nadgodziny, chamstwo ze strony przełożonych, jedyny plus to umowa na dlugi czas
bejbe 2016-09-13 11:38:07
Dobrze by się było załapać, ale jakich zarobków można się teraz spodziewać? Dzięki za szybką odpowiedź.
lolipop 2016-11-13 13:11:59
Polecam tokarki a w szczególności Pana Mirka i Krzyśka. Już tam nie pracuje z powodu podejścia Prezesa Andrzeja do mojej osoby.
lolipop 2016-11-13 13:12:35
Polecam tokarki a w szczególności Pana Mirka i Krzyśka. Już tam nie pracuje z powodu podejścia Prezesa Andrzeja do mojej osoby.
Zostaw swoją opinię o Retech - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Retech