brak logo

Brand Company Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Brand Company Sp. z o.o.

123 2014-02-06 22:06:46
niestety z całą przykrością muszę stwierdzić, że to najgorsza firma z jaką miałam do czynienia ! obiecują fajne warunki, możliwości rozwoj. Wymagają b dużo, ale w zamian obiecują, że Cię docenia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne(usunięte przez administratora)sieciowe umowy 1200 zł(usunięte przez administratora)
4
kasik 2014-03-10 22:17:04
zgadzam się z poprzedniczką. Najgorsza firma w jakiej pracowałam. Koszmarne warunki pracy, beznadziejne wynagrodzenie, mimo że dużo obiecują. Pani Prezes zakompleksiona i niespełniona kobieta, wyżywa się emocjonalnie na pracownikach. Cokolwiek zrobisz jest zawsze źle, nawet jak jest dobrze. Nieustanna demotywacja pracowników, o szacunku do ludzi też chyba nie słyszała. Klienci bardzo fajni, doceniają twoją pracę i często to werbalizują. Brand Company to nie firma tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Lepiej jest markecie na kasie.
2
353iw 2014-03-11 01:07:27
To co dzieje się w Brand Company trudno opisać.(usunięte przez administratora) Wynagrodzenie bardzo kiepskie jak całokształt firmy, zdecydowanie NIE POLECAM
2
merry ;) 2014-06-26 14:08:27
Drogie Panie, coś mi tu wonieje zranionymi uczuciami niedoszłych pracowników ;)
Jestem firmą zewnętrzną, która od kilku lat obsługuje tą i kilka podobnych firm (sprzedających markowe ubrania) i proszę mi wierzyć w Brand Company nie jest wcale tak źle. Jeżeli chodzi o Panią Prezes to rzeczywiście kobieta nerwową jest , szczególnie jak kilka osób "kuma" a jedna nie bardzo. I mnie osobiście też się parę razy oberwało, ale taki jest rynek. Nie podoba się? to zmieniamy pracę lub kontrahenta i już, w końcu kapitalizm mamy czy nie? ;) Jeżeli chodzi o kasę to z tego co wiem (a wiem dużo ale nie powiem ;) zarobki nie są wcale takie złe. Gdyby było tak tragicznie jak Panie powyżej opisują to czy większość zespołu pracowałby już kilka lat? O! Już wiem, pewnie właścicielka przekupuje ich żeby nie odeszli, pewnie co miesiąc, pewnie jakąś premią do tej marnej pensji ;))
A poza tym może ktoś z aktualnie pracujących wypowie się na tym forum, żeby nie było, że tekst sponsorowany ;)
Była pracownica 2014-07-08 14:37:29
Warunki pracy - normalne - tak jak w wielu tego typu firmach przy pracy w salonach odzieżowych (pracowałam w trzech, więc wiem). Wynagrodzenie - podstawy nawet lepsze niż gdzie indziej - tylko aby dobrze zarobić trzeba popracować, a nie przychodzić do salonu po to by być. Szefowa wymagająca i konkretna kobieta. Nie lubi ściemniaczy i kombinatorów. Tylko tyle. Osobiście - polecam.
kurczak 2014-07-10 11:22:45
Firma odziezowa z wymaganiami. Place wyzsze niz wszedzie. Dobry handlowiec zarabia bardzo dobrze.Place zawsze na czas i zgodnie z umowa.Faktycznie nie ma tu miejsca dla osob ktorym sie nic nie chce.Polecam
gad 2015-02-26 21:55:32
polecam firme a Pani Prezes kobieta do rany przyłóż, miła i konkretna babka .Wymaga oczywiście ale za uczciwą i oddaną pracę wynagradza. Także firma godna polecenia oczywiscie dla osób ktorechca pracowac a nie opier.... I wypic kilka kawek odbebic swije i do domu. Akze z usmiechem na twarzy do pracy rodacy :-)
fus 2015-10-09 17:22:54
Hej,nic się nie zmieniło a pozytywne opinie to chyba sama pani prezes pisała.Zgadzam się wypowiedzią 123 i kasik.A dodatkowo jeśli lubisz być inwigilowany,mieć nadgodziny za które nikt Ci nie zapłaci chyba,że będziesz na zleceniu.Jeśli lubisz być demotywowany na każdym kroku to idealna praca dla Ciebie.Nie polecam
3
buburuza 2015-10-23 18:37:25
jeśli komornik sądowy zajmuje wynagrodzenie to trudno się dziwić, że na uciechy pozostaje niewiele. Trudno winić za to pracodawcę.
My sprzedawcy sami pracujemy na swoje wynagrodzenia widocznie koleżanko nie nadajesz się do tej pracy, poszukaj w innym sektorze.
Na przyszłość używaj sformułowań o , których masz pojęcie a przede wszystkim znasz ich znaczenie.
Magda 2016-09-09 10:16:52
Byłam pracownikiem tej firmy. Wszelkie wynagrodzenia były zgodnie z umową i na czas. Nadgodziny też miałam zawsze rozliczone i nie słyszałam od innych pracowników aby nie otrzymali wynagrodzenie na czas i w ustalonej wysokości. Polecam
pol 2016-09-09 10:54:56
No to dobrze, że dbają o niezłe warunki @ach i nawet na to, że atmosfera znacznie dopisuje. To rzadkosć w dzisiejszych czasach, ale bardziej mnie zastanawia jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać, wiecie?
Zostaw swoją opinię o Brand Company Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brand Company Sp. z o.o.