brak logo

F.H.U. "MIK-BUD" JAROSŁAW GOŻUCH

Szamotuły

Opinie o F.H.U. "MIK-BUD" JAROSŁAW GOŻUCH

nn 2011-11-04 19:45:20
Jakie macie opinie o tej firmie czy jest wypłacalna ludziom
jacek 2012-04-15 14:08:32
Firma ,( usunięte przez administratora )odradzam jakom kol wiek współprace ,z ą firmom .
rezerwacje 2012-05-30 18:11:37
witam, proszę o informację, jak firma wykonuje usługi? czy jest terminowa? czy fachowo wykonuje usługi? czy po prostu jest godna polecenia?
Monika 2012-08-14 13:30:37
Ja jestem bardzo zadowolona z firmy MIK-BUD doradzą posprzątają po sobie pełen profesjonalizm
polecam tą firmę
Jacek 2013-01-07 18:22:15
nn - 2011-11-04 19:45:20

Jakie macie opinie o tej firmie czy jest wypłacalna ludziom
Firma żałosna niepolecam nikomu tej firmy nawet wrogowi niewypłacalna podstępna niekompetentna....
.... 2013-01-07 18:24:12
rezerwacje - 2012-05-30 18:11:37

witam, proszę o informację, jak firma wykonuje usługi? czy jest terminowa? czy fachowo wykonuje usługi? czy po prostu jest godna polecenia?
Niepolecam wręcz stanowczo odradzam jakomkolwiek wspułprace z tym człowiekiem.
żałosna firma 2013-01-30 17:56:08
Odradzam jakiej kolwiek współpracy z tą firmą bo są poźniej same poprawki i ogólnie jest nie wypłacalna ludziom. Jestem byłym pracownikiem i wiem wiele na temat tej firmy i okrada klijentów z towaru
Klijęt 2013-09-10 21:51:32
[usunięte przez moderatora] niepolecam nikomu
Marko 2013-10-05 15:23:59
[usunięte przez moderatora] nie płaci pracownikom zatrudnia na czarno małolatów nie dotrzymuje słowa.STANOWCZO ODRADZAM WSPÓŁPRACY Z TYM CZŁOWIEKIEM!!!
1
max 2013-11-01 00:46:27
OK.
1
romek 2015-02-19 18:32:56
pospolite ok też jest ok, haha. Ale tak na powaznie to wydaje mi się, z ejednak możnaby się czegoś więcej po nich spodziewać jednak. bo niby to prawda, że firma jest znana wła snei z ta,ich budowlanych rzeczy, ale mają jeszcze jaieś inne sektory czy nie za bardzo? bo nie wiem co teraz mogę robić konkretnie w barnży?
boss 2015-05-29 08:43:17
Facet ma długi w hurtowniach które się ciągną z 7,8 lat jest nie wypłacalny jak była nagonka to mieszkał w budzie na kółkach na Łowizie POWAGA !!!! zapytajcie na Pryzmie ile kasy wisi !!
1
Stark 2016-05-14 17:57:34
F.H.U. poszukuje teraz osób do pracy, bardzo dobrze można się tam obłowić bo pensje naprawdę są dosyć dobre, generalnie nei ma potrzeby narzekać, moim zdaniem bardzo fajna sprawa z wielu powodów, sprawdź
Zostaw swoją opinię o F.H.U. "MIK-BUD" JAROSŁAW GOŻUCH - Szamotuły
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. "MIK-BUD" JAROSŁAW GOŻUCH