brak logo

Eurodruk

Tarnowo Podgórne

Opinie o Eurodruk

hej 2015-01-26 23:02:00
Wie ktoś moze jak się nazywa ta agencja pracy ( serwis) i czy ktoś ma na nich namiary, bede wdzięczny.
alomada 2015-02-05 21:51:12
PROSZĘ BARDZO:

Agencja Pracy Tymczasowej Serwis Personalny Sp. z .o.o.
Biuro pośrednictwa pracy tymczasowej
Adres: Starołęcka 18, 61-361 Poznań
Telefon:61 878 73 17

Anonymus 2015-02-10 22:12:28
Praca w dużym hałasie. Jako student zatrudniony przez agencję jestem tragicznie traktowany przez osoby zatrudnione tam na etat. Tylko ponoć jest tam tak od dawna. W agencji też mówili mi że będę pracował kilka dni w tygodniu, lecz tu czasami wychodzi kilka dni w miesiącu. Praca ogólnie taka żeby sobie dorobić lecz nie zarobić.
2
szary 2015-02-12 16:34:59
Student się żali proponuje. Uczciwie pracować a nie ścieme wali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więcej o nas i zero odpiwiedzialnosci są tacy co do 13 nie potrafią dobrze. Policzyć. 13 czy 14 paczek to żadna różnica LUDZIE co wy studiujecie
obywatel 2015-02-13 10:09:56
@szary,
co tu dużo gadać, ludzi powinno się traktować jak LUDZI, to że ktoś studiuje to masz prawo go poniżać ?, ocknij się i przejrzy na oczy, jak agencje będą rządzić na rynku pracy nikt prostych prac nie będzie szanował, dla agencji liczy się tylko "głowa" za którą zgarną kasę od pracodawcy,
3
onon 2015-02-13 18:20:17
Szary - zgadzam się z Tobą... Niby inteligentni a zliczeniem i prostymi "komendami" mają problem... Zwykła paleta czy euro , 13 czy 14 paczek , warstwa w tą lub w tamta, notoryczne czytania książei gazet odrabiani lekcji... Masakra ! Biedne Dkj ktore gardla dzieraja na nich i sie jeszcze mecza z JSZ
szary 2015-02-15 23:22:29
ok rozumiem że studia kosztują że mama nie dom bo moze sama nie ma a moze cnie chce dać
tylko co z was za magistrowie jesli do 13 nie potraficie zliczyć kaufland separator to dla was czarna magia a dla nas z wami to gwózdz do trumny ktury ostatecznie przybije JSZ
1
almoada 2015-03-31 13:34:06
Prawda jest taka, że niektórym osobom z serwisu nie chce się pracować, nie grzeszą inteligencją albo też nie są przyzwyczajeni do takich warunków pracy i jest im za ciężko pracować przez 12h... Lecz jak zawsze wina nie leży tylko po jednej stronie i połowa z tych osób nie została w ogóle przeszkolona i nie zostali poinformowani co i jak mają robić. Może powodem jest też hałas, bo faktycznie ciężko osobom nowym komunikować się w takich warunkach, gdyż po prostu co drugiego słowa nie słychać...
zuzia 2015-03-31 14:00:04
JSZ mimo nazwy swojego stanowiska, jest osobom bardzo niekulturalną i niekompetentną. W jego zachowaniu pojawia się syndrom ciężkiego dzieciństwa, bo normalne osoby nie są tak zawistne i nieżyczliwe. Człowiekowi w potrzebie powinno się pomagać, a nie celowo dokładać mu zmartwień i problemów. Do tego wszystkiego jest tchórzem, który nie potrafi przyznać się do błędów. Nie ma życia prywatnego, wisi na telefonie i kamerach 24h... przykre. Jego sposób zarządzania jest średniowieczny i ma szczęście, że zarząd to toleruje, bo z takim podejściem nie znalazłby pracy w innym, normalnym miejscu. Dziwię się, że nikt go jeszcze nie podał do sądu o mobbing. Ludzie, odważcie się w końcu!!!
4
wpwo 2015-04-20 12:30:04
Szkoda, ze w ofercie pracy nie jest podane : praca w weekendy i swieta za normalna stawke. zmana harmonogramu pracy z dna na dzien w formie sms...
2
kiedyś było ok 2015-04-23 19:32:17
Witam.Pragniemy wszystkich uspokoić, jeśli chodzi o mobbing,bo w trakcie ukończenia jest pozew do sądu przeciwko JS, w trakcie ukończenia ponieważ stale dochodzą nowi świadkowie i nowe materiały(w kancelarii już z nas leją).Stara gwardia postanowiła troszkę nabroić.Dla gospodarza mamy niespodzianki no i dla właściciela również.:)
3
ucieszony 2015-04-24 07:57:32
Super! W końcu! Mam nadzieję że dostanie za swoje.
9LAT 2015-04-26 13:31:11
sokar@buziaczek.pl jesli potrzebni są jeszcze swiadkowie djcie znań przez 9 lat pracy w obozie mam wiele do powiedzenia
szary 2015-05-05 19:21:36
hm ciekawe gdzie sie podziały ostatnie wpisy o przekrętach w trakcie druku
widac prawda w oczy kole ale prosze sie nie bać i tak kto ma wiedzieć już wie
a JSZ zaczyna sie bać nadszedł czas zadość uczynienia za nasze moralne straty
kj 2015-05-11 12:16:17
Ja również jestem byłym pracownikiem tej firmy. Jeżeli potrzebne są jeszcze jakieś dodatkowe osoby, które obciążą i pokażą działalność JSZ chętnie pomogę :) Wiele nerwów i zdrowia straciłam przez niego, z przyjemnością zobaczę jak role się odwrócą. Do kogo/ gdzie można się zgłosić aby dołączyć do pozwu??
niewierny Tomasz 2015-05-13 12:01:48
Jakoś większość pracowników nie wierzy w to co piszesz... jeżeli to prawda i chcesz być wiarygodny to prosimy o wysłanie sygnatury akt. to może uwierzymy, że ktoś się odważył.
kiedyś było ok 2015-05-14 21:12:53
A co Ty knurze myślisz mam ci może adres podać i nr tel co? Pojebany jesteś.! JS Z już wie kto mu niespodziankę szykuje a ty nie wiesz głąbię.
Kaska 2015-05-15 09:18:52
Ok...ja natomiast otwieram temat glodowych pensji...nadal chcecie pracowac za miske ryzu...?
niewierny Tomasz 2015-05-16 18:04:58
"kiedyś był ok" po Twojej odpowiedzi jestem pewna na 100% że to tylko straszenie. Nie proszę o podanie Twoich danych osobistych tylko potwierdzenie tego co piszesz... skoro tak odpisujesz to jesteś mało inteligentną osóbką.
szary 2015-05-27 13:40:46
bardzo jesteśmy ciekawi od kiedy w naszej firmie obowiązuje takie premie i od kiedy można zarbić takie wynagrodzenie 1750 +500 prmi motywacyjnej +10% premi +20% premi za nocki przez te lata jak tu pracuje takiej kasy nie widziałem
1600 na reke to widze co miesiąc
Kaska 2015-06-08 13:21:16
Szary...skad te informacje...??? ja mam pensje taka sama jak Ty !!! Nowi tyle maja ???
2
olalola 2015-07-16 11:51:17
A czy ktos mógłby mi powiedziec cos o stanowisku Asystentki Zarządu? Jaka płaca no i jak sie pracuje?
1
rudy 2015-07-27 14:44:43
Asystentka zarządu to codzienna współpraca z mającą wybujałe mniemanie o sobie wielką damą - panią prezes... Co do zarobków to zależy czy umowa o prace czy zlecenie, ale wydaje mi się że 3000 netto to sporo za dużo
2
Adam 2015-08-17 23:34:38
Zainteresowany próbowałeś na to stanowisko ? Też oglądałem ostatnio to stanowisko.
KArol 2015-08-17 23:37:38
Elektronik utrzymania ruchu. Pojawiło się ogłoszenie. Myślę czy nie wysłać CV. Widzę, że ogłoszenie często jest dodawane. Taka duża rotacja czy potrzebują więcej ludków do pracy ?
życzliwy 2015-08-18 13:27:46
Duża rotacja, nieprzyjemna atmosfera i brak możliwości rozwoju.
1
olo 2015-08-25 20:27:14
Ja myślę że chodzi o zarobki. Ja pracuję dla pieniędzy.Wszystkiego nie można mieć.
METALOWY 2015-09-06 10:31:08
EURODRUK będzie się staral zrezygnować z serwisu i już sa oglaszenia przy wejściu o ofertach pracy bezpośrednio tak wiec jak odpowiednia ilość osob się znajdzie serwis nie będzie już potrzebny
Ona 2015-09-06 16:22:59
A świstak siedzi i zawija w te sreberka.... " będzie się starał" - 15 lat się starają i co...
ala odp 2015-09-29 14:17:31
ogłoszenia pojawiają się na pracuj.pl, często pod ukrytą rekrutacją, także po nazwie nie wyszukasz. Jeśli mowa o pracy przez serwis, to gumtree lub olx
Mika15 2015-10-06 00:02:31
Szanowni Państwo,miałam wątpliwą przyjemność pracować w firmie EDP.By utrzymać się w tej firmie nie trzeba mieć kwalifikacji - trzeba wiedzieć z kim przystawać i komu donosić!Wszystkim, którzy tam jeszcze trwają(rozumiem wasze motywy)życzę by zebrali w sobie siłę i odnaleźli odwagę do zmian.Niestety firma emanuje złą energia - wszechobecne stosowanie mobbingu i brak reakcji osób odpowiedzialnych za przestrzeganie praw pracowników - sprawia,że ludzie odchodzą-stąd rotacja;w firmie nie ma szans na rozwój, szkolenia -obsługa klienta to raczej przykład:co zrobić by stracić klienta gdyż metody obsługi pamiętają czasy Gierka;procedury spisane i rozsyłane do pracowników jak postępować,jak pisać maile, jak rozmawiać z klientem nie mają nic wspólnego z trendami XXI wieku!Podsycana jest wrogość, podejrzliwość;Niestety przykład idzie z gór!
4
zszokowana 2015-10-28 20:28:49
Wykonuję usługi dla tej firmy i to co tam obserwuję, będąc z boku woła o pomstę do nieba. Na tych przykładach można uczyć definicji mobbingu. Włażenie w dupę klientom a po odłożeniu słuchawki obgadywanie i wyśmiewanie ich. To standardy tej firmy. Cieszę się że tylko tam sprzątam. Ogólny brak szacunku do miejsca pracy, współpracowników oraz podwładnych.
3
xxx 2016-01-21 14:50:49
@frfr - tam takie akcje nie są jednorazowe, takie są realia. Jednorazowo to może się zdarzyć że jest normalnie
Nika 2016-03-12 08:20:03
Witam, wiem ktoś może o której wyjeżdża autobus na nockę spod Sheratona w Poznaniu?
2
zaz 2016-03-14 00:29:51
17:30
wacław 2016-03-20 16:58:05
POMAGAJMY! potrzebującym

Wystarczy wysłać SMS pod numer 75 165 w treści wpisując słowo POMOC oraz numer subkonta 1597 (bez nazwiska), na które ma trafić darowizna!

Koszt sms- 6,15 pln na rzecz potrzebującego trafia 5,00 pln

500 ocen 2016-03-27 21:28:47
Witam, czy jakieś służby zajęły się już tym pracodawcą? przeglądałem opinie o lokalnych firmach i to jest albo jakaś zmowa podwładnych, albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proszę o więcej informacji. Piszcie co tam się dzieje. Dokładne przykłady.
człowiek w depresji 2016-03-28 11:17:24
Spędzamy święta z rodziną i zastanawiamy się nad sensem życia i istnienia. Ale co kiedy jedyne o czym potrafisz myśleć to twoja praca w której jak wiemy nie jest dobrze. Zastanawiamy się jak spędzają święta nasze demony, czy mogą mieć normalne i kochające rodziny?
znikające posty 2016-03-28 11:33:06
Zauważyłem że posty tutaj szybko znikają.
usuwanie postów?why? 2016-04-12 13:29:40
co za maskara mój post też usunęli! Ja nie mogę. Panią Iwonę i Magdę naprawdę musiała zaboleć prawda. Teraz trzeba będzie w końcu napisać do władzy niemieckiej, może oni w końcu się tym zajmą...dramat
4
pracownik 2016-04-27 16:05:10
nie no jasne, mówią, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale w tej firmie głównie narzeka się na mobing!!!!!!!a tego raczej nie spotyka się w każdej firmie. i nie znam osoby, która by żałowała, że odeszła. Reszt siedzi bo nie ma perspektyw, wykształcenia i są tam poprostu od zawsze...z ich wykształceniem nigdzie nie dostaliby stanowiska dyrektora...a tu przez zasiedzenie się należy.
2
eee 2016-05-11 18:40:45
idź, tylko żebyś się nie żalił tu po tygodniu
Oliwia 2016-05-23 23:34:51
Ile można zarobić jako operator maszyny ? Potrzebują do pracy ?
ups 2016-05-30 20:47:05
żałuję, że nie przeczytałem tego wcześniej. Strach pomyśleć co tu jeszcze było napisane.
Zawiedziony 2016-06-15 21:43:35
Żałuję również, że wcześniej dokładniej nie przypatrzylem się firmie. Mają ludzi za własność, a dyrektorzy zarzucają wszystkie swoje niekompetencje na pracowników. Pomiataja ludźmi. Część ludzi na produkcji bardzo miła i pomocna, niestety to górze się nie podoba.
A usuwają posty, bo prawda boli najbardziej, a moim zdaniem taki portal nie powinien w ten sposób działać.
wacław 2016-06-16 07:39:55
Studiuję lekturę tej strony i nie jest ona niedostępna dla internautów tak więc nie rozumiem dlaczego nie zajrzałeś tutaj wcześniej ......... możesz to tylko sobie zarzucać kolego a ujeżdżanie po dyrekcji ktokolwiek by to nie był to nie jest zgodne z prawem w związku z tym są usuwane posty obraźliwe jakie sfrustrowani użytkownicy tej strony piszą i kto wie co przy tej okazji jeszcze wyczyniają może jak trener Niemieckiej drapią się po torbie pisząc te bzdury ,że Jarek pocisnął mu tej nocy albo Magda znowu weszła w coś tam P. prezes czy w DS inne cuda się dzieją , jeśli macie tak pisać to lepiej zamknijmy tę stronę od razu .

A swoją drogą to dziwi mnie to ,że jeszcze was w domu nie odwiedzili po takich wpisach, przecież każdy zna drogę na górę by tam wylać swoje żale ,jeśli nie to proszę podajcie rączkę i zaprowadzę was tam !!!!!!!!!!

Tutaj jest miejsce na opinie a nie wulgaryzmy !!!!!

Pozdrawiam ekipę EDP były długoletni pracownik

Kopernik0000 2016-09-20 15:14:18
Jak wyglada atmosfera w Eurodruku? Nadal tak samo? Proponuja w miare przyzwoita stawke ciekawe jak praca. Mógłby mi powiedziec na czym polega stanowisko pomocnik drukarza?
METALOWY 2016-10-08 09:25:42
O 17.20 ale ma być wcześniej 17,10
1
METALOWY 2016-10-08 09:29:21
Srednio 2000 na reke zawsze potrzebują
1
SEBA 2016-10-08 09:33:54
Zmienia plyty pomaga przy zmianie produkcji sprawdza poprawność druku choć bardziej drukarz to robi Ogolnie jak produkcja idzie siedzi i nic nie robi szczególnie na nockach
6
Zostaw swoją opinię o Eurodruk - Tarnowo Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurodruk