brak logo

Eurodruk

Tarnowo Podgórne

Opinie o Eurodruk

wpwo 2015-04-20 12:30
Szkoda, ze w ofercie pracy nie jest podane : praca w weekendy i swieta za normalna stawke. zmana harmonogramu pracy z dna na dzien w formie sms...
3
kiedyś było ok 2015-04-23 19:32
Witam.Pragniemy wszystkich uspokoić, jeśli chodzi o mobbing,bo w trakcie ukończenia jest pozew do sądu przeciwko JS, w trakcie ukończenia ponieważ stale dochodzą nowi świadkowie i nowe materiały(w kancelarii już z nas leją).Stara gwardia postanowiła troszkę nabroić.Dla gospodarza mamy niespodzianki no i dla właściciela również.:)
4
ucieszony 2015-04-24 07:57
Super! W końcu! Mam nadzieję że dostanie za swoje.
9LAT 2015-04-26 13:31
sokar@buziaczek.pl jesli potrzebni są jeszcze swiadkowie djcie znań przez 9 lat pracy w obozie mam wiele do powiedzenia
szary 2015-05-05 19:21
hm ciekawe gdzie sie podziały ostatnie wpisy o przekrętach w trakcie druku
widac prawda w oczy kole ale prosze sie nie bać i tak kto ma wiedzieć już wie
a JSZ zaczyna sie bać nadszedł czas zadość uczynienia za nasze moralne straty
kj 2015-05-11 12:16
Ja również jestem byłym pracownikiem tej firmy. Jeżeli potrzebne są jeszcze jakieś dodatkowe osoby, które obciążą i pokażą działalność JSZ chętnie pomogę :) Wiele nerwów i zdrowia straciłam przez niego, z przyjemnością zobaczę jak role się odwrócą. Do kogo/ gdzie można się zgłosić aby dołączyć do pozwu??
niewierny Tomasz 2015-05-13 12:01
Jakoś większość pracowników nie wierzy w to co piszesz... jeżeli to prawda i chcesz być wiarygodny to prosimy o wysłanie sygnatury akt. to może uwierzymy, że ktoś się odważył.
kiedyś było ok 2015-05-14 21:12
A co Ty knurze myślisz mam ci może adres podać i nr tel co? Pojebany jesteś.! JS Z już wie kto mu niespodziankę szykuje a ty nie wiesz głąbię.
Kaska 2015-05-15 09:18
Ok...ja natomiast otwieram temat glodowych pensji...nadal chcecie pracowac za miske ryzu...?
niewierny Tomasz 2015-05-16 18:04
"kiedyś był ok" po Twojej odpowiedzi jestem pewna na 100% że to tylko straszenie. Nie proszę o podanie Twoich danych osobistych tylko potwierdzenie tego co piszesz... skoro tak odpisujesz to jesteś mało inteligentną osóbką.
szary 2015-05-27 13:40
bardzo jesteśmy ciekawi od kiedy w naszej firmie obowiązuje takie premie i od kiedy można zarbić takie wynagrodzenie 1750 +500 prmi motywacyjnej +10% premi +20% premi za nocki przez te lata jak tu pracuje takiej kasy nie widziałem
1600 na reke to widze co miesiąc
Kaska 2015-06-08 13:21
Szary...skad te informacje...??? ja mam pensje taka sama jak Ty !!! Nowi tyle maja ???
2
olalola 2015-07-16 11:51
A czy ktos mógłby mi powiedziec cos o stanowisku Asystentki Zarządu? Jaka płaca no i jak sie pracuje?
1
rudy 2015-07-27 14:44
Asystentka zarządu to codzienna współpraca z mającą wybujałe mniemanie o sobie wielką damą - panią prezes... Co do zarobków to zależy czy umowa o prace czy zlecenie, ale wydaje mi się że 3000 netto to sporo za dużo
2
Adam 2015-08-17 23:34
Zainteresowany próbowałeś na to stanowisko ? Też oglądałem ostatnio to stanowisko.
KArol 2015-08-17 23:37
Elektronik utrzymania ruchu. Pojawiło się ogłoszenie. Myślę czy nie wysłać CV. Widzę, że ogłoszenie często jest dodawane. Taka duża rotacja czy potrzebują więcej ludków do pracy ?
życzliwy 2015-08-18 13:27
Duża rotacja, nieprzyjemna atmosfera i brak możliwości rozwoju.
1
olo 2015-08-25 20:27
Ja myślę że chodzi o zarobki. Ja pracuję dla pieniędzy.Wszystkiego nie można mieć.
METALOWY 2015-09-06 10:31
EURODRUK będzie się staral zrezygnować z serwisu i już sa oglaszenia przy wejściu o ofertach pracy bezpośrednio tak wiec jak odpowiednia ilość osob się znajdzie serwis nie będzie już potrzebny
Ona 2015-09-06 16:22
A świstak siedzi i zawija w te sreberka.... " będzie się starał" - 15 lat się starają i co...
ala odp 2015-09-29 14:17
ogłoszenia pojawiają się na pracuj.pl, często pod ukrytą rekrutacją, także po nazwie nie wyszukasz. Jeśli mowa o pracy przez serwis, to gumtree lub olx
Mika15 2015-10-06 00:02
Szanowni Państwo,miałam wątpliwą przyjemność pracować w firmie EDP.By utrzymać się w tej firmie nie trzeba mieć kwalifikacji - trzeba wiedzieć z kim przystawać i komu donosić!Wszystkim, którzy tam jeszcze trwają(rozumiem wasze motywy)życzę by zebrali w sobie siłę i odnaleźli odwagę do zmian.Niestety firma emanuje złą energia - wszechobecne stosowanie mobbingu i brak reakcji osób odpowiedzialnych za przestrzeganie praw pracowników - sprawia,że ludzie odchodzą-stąd rotacja;w firmie nie ma szans na rozwój, szkolenia -obsługa klienta to raczej przykład:co zrobić by stracić klienta gdyż metody obsługi pamiętają czasy Gierka;procedury spisane i rozsyłane do pracowników jak postępować,jak pisać maile, jak rozmawiać z klientem nie mają nic wspólnego z trendami XXI wieku!Podsycana jest wrogość, podejrzliwość;Niestety przykład idzie z gór!
5
zszokowana 2015-10-28 20:28
Wykonuję usługi dla tej firmy i to co tam obserwuję, będąc z boku woła o pomstę do nieba. Na tych przykładach można uczyć definicji mobbingu. Włażenie w dupę klientom a po odłożeniu słuchawki obgadywanie i wyśmiewanie ich. To standardy tej firmy. Cieszę się że tylko tam sprzątam. Ogólny brak szacunku do miejsca pracy, współpracowników oraz podwładnych.
3
xxx 2016-01-21 14:50
@frfr - tam takie akcje nie są jednorazowe, takie są realia. Jednorazowo to może się zdarzyć że jest normalnie
Nika 2016-03-12 08:20
Witam, wiem ktoś może o której wyjeżdża autobus na nockę spod Sheratona w Poznaniu?
2
zaz 2016-03-14 00:29
17:30
wacław 2016-03-20 16:58
POMAGAJMY! potrzebującym

Wystarczy wysłać SMS pod numer 75 165 w treści wpisując słowo POMOC oraz numer subkonta 1597 (bez nazwiska), na które ma trafić darowizna!

Koszt sms- 6,15 pln na rzecz potrzebującego trafia 5,00 pln

500 ocen 2016-03-27 21:28
Witam, czy jakieś służby zajęły się już tym pracodawcą? przeglądałem opinie o lokalnych firmach i to jest albo jakaś zmowa podwładnych, albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proszę o więcej informacji. Piszcie co tam się dzieje. Dokładne przykłady.
człowiek w depresji 2016-03-28 11:17
Spędzamy święta z rodziną i zastanawiamy się nad sensem życia i istnienia. Ale co kiedy jedyne o czym potrafisz myśleć to twoja praca w której jak wiemy nie jest dobrze. Zastanawiamy się jak spędzają święta nasze demony, czy mogą mieć normalne i kochające rodziny?
znikające posty 2016-03-28 11:33
Zauważyłem że posty tutaj szybko znikają.
usuwanie postów?why? 2016-04-12 13:29
co za maskara mój post też usunęli! Ja nie mogę. Panią Iwonę i Magdę naprawdę musiała zaboleć prawda. Teraz trzeba będzie w końcu napisać do władzy niemieckiej, może oni w końcu się tym zajmą...dramat
4
pracownik 2016-04-27 16:05
nie no jasne, mówią, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale w tej firmie głównie narzeka się na mobing!!!!!!!a tego raczej nie spotyka się w każdej firmie. i nie znam osoby, która by żałowała, że odeszła. Reszt siedzi bo nie ma perspektyw, wykształcenia i są tam poprostu od zawsze...z ich wykształceniem nigdzie nie dostaliby stanowiska dyrektora...a tu przez zasiedzenie się należy.
2
eee 2016-05-11 18:40
idź, tylko żebyś się nie żalił tu po tygodniu
Oliwia 2016-05-23 23:34
Ile można zarobić jako operator maszyny ? Potrzebują do pracy ?
ups 2016-05-30 20:47
żałuję, że nie przeczytałem tego wcześniej. Strach pomyśleć co tu jeszcze było napisane.
Zawiedziony 2016-06-15 21:43
Żałuję również, że wcześniej dokładniej nie przypatrzylem się firmie. Mają ludzi za własność, a dyrektorzy zarzucają wszystkie swoje niekompetencje na pracowników. Pomiataja ludźmi. Część ludzi na produkcji bardzo miła i pomocna, niestety to górze się nie podoba.
A usuwają posty, bo prawda boli najbardziej, a moim zdaniem taki portal nie powinien w ten sposób działać.
1
wacław 2016-06-16 07:39
Studiuję lekturę tej strony i nie jest ona niedostępna dla internautów tak więc nie rozumiem dlaczego nie zajrzałeś tutaj wcześniej ......... możesz to tylko sobie zarzucać kolego a ujeżdżanie po dyrekcji ktokolwiek by to nie był to nie jest zgodne z prawem w związku z tym są usuwane posty obraźliwe jakie sfrustrowani użytkownicy tej strony piszą i kto wie co przy tej okazji jeszcze wyczyniają może jak trener Niemieckiej drapią się po torbie pisząc te bzdury ,że Jarek pocisnął mu tej nocy albo Magda znowu weszła w coś tam P. prezes czy w DS inne cuda się dzieją , jeśli macie tak pisać to lepiej zamknijmy tę stronę od razu .

A swoją drogą to dziwi mnie to ,że jeszcze was w domu nie odwiedzili po takich wpisach, przecież każdy zna drogę na górę by tam wylać swoje żale ,jeśli nie to proszę podajcie rączkę i zaprowadzę was tam !!!!!!!!!!

Tutaj jest miejsce na opinie a nie wulgaryzmy !!!!!

Pozdrawiam ekipę EDP były długoletni pracownik

Kopernik0000 2016-09-20 15:14
Jak wyglada atmosfera w Eurodruku? Nadal tak samo? Proponuja w miare przyzwoita stawke ciekawe jak praca. Mógłby mi powiedziec na czym polega stanowisko pomocnik drukarza?
METALOWY 2016-10-08 09:25
O 17.20 ale ma być wcześniej 17,10
1
METALOWY 2016-10-08 09:29
Srednio 2000 na reke zawsze potrzebują
1
SEBA 2016-10-08 09:33
Zmienia plyty pomaga przy zmianie produkcji sprawdza poprawność druku choć bardziej drukarz to robi Ogolnie jak produkcja idzie siedzi i nic nie robi szczególnie na nockach
7
Szukający pracy. 2016-12-10 17:10
Witam Was serdecznie!! :)
Czy mógłby ktoś napisać mi jak wygląda praca w firmie? Jaka jest stawka? Ile można zarobić na miesiąc? Planuję rozpocząć tam pracę poprzez Serwis Personalny.
Pozdrawiam.
Stały przacownik 2016-12-12 21:58
na jakie stanowisko
jak pomocnik to 12 h stoisz przy palecie wiążesz paczki jak umiesz liczyć do 14 to się nadajesz. stawka ok 1900 jako zatrudniony przez eurodruk. Jak przez serwis to różnie bo mają stawkę godzinową i nielimitowaną ilość dni pracy jak zadzwonią to pójdziesz a jak nie to nie pójdziesz.
Szary 2016-12-14 00:16
Widzę że nic nowego pracujesz jak koń z zarabiasz jak kucyk
Szukający pracy 2016-12-14 10:54
Serwis personalny ma stawkę dzienną 14.43, a nocną 16.51 system 12 godzinny 6-18, 18-6. Czyli podobnie jest jak w obecnej mojej pracy gdzie jak jest dużo zamówień to dzwonią i się idzie. Szkoda, że tak robią.
gastrofazaaaa 2017-02-05 17:46
Ciekawa praca, szef jest zabawnym psychopatą, w poniedziałki wszyscy biegają jak ze sraczką. Praca dwunastogodzinna z tym, że połowę tego czasu spędzasz na kiblu po zupce za złotówkę. Wszystkim polecam euro druk na przeczyszczenie.
5
Zakręcona 2017-02-14 14:21
Witam, jak wygląda praca w tej formie ? W serwisie zostałam poinformowana że trzeba nosić do 15 kg. Nosi się to cały dzień czy raz na jakiś czas? I jak wyglądają przerwy ? Pozdrawiam
Nowa 2017-03-26 22:23
Witam. Mam zacząć dorywczą pracę w tej drukarni. Czy jest tam naprawdę aż tak źle? Czy warto podjąć pracę?
Szary 2017-03-30 17:32
Wiej jak najdalej i nie zaczynaj
Druk 2017-04-16 23:52
Ponoć teraz tam zatrudniłi księdza. Co on tam robi?. Może będzie teraz bardzo dobrze
1
Zostaw swoją opinię o Eurodruk - Tarnowo Podgórne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurodruk