brak logo

Eurodruk

Tarnowo Podgórne

Opinie o Eurodruk

niewierny Tomasz 2015-05-13 12:01
Jakoś większość pracowników nie wierzy w to co piszesz... jeżeli to prawda i chcesz być wiarygodny to prosimy o wysłanie sygnatury akt. to może uwierzymy, że ktoś się odważył.
kiedyś było ok 2015-05-14 21:12
A co Ty knurze myślisz mam ci może adres podać i nr tel co? Pojebany jesteś.! JS Z już wie kto mu niespodziankę szykuje a ty nie wiesz głąbię.
Kaska 2015-05-15 09:18
Ok...ja natomiast otwieram temat glodowych pensji...nadal chcecie pracowac za miske ryzu...?
niewierny Tomasz 2015-05-16 18:04
"kiedyś był ok" po Twojej odpowiedzi jestem pewna na 100% że to tylko straszenie. Nie proszę o podanie Twoich danych osobistych tylko potwierdzenie tego co piszesz... skoro tak odpisujesz to jesteś mało inteligentną osóbką.
szary 2015-05-27 13:40
bardzo jesteśmy ciekawi od kiedy w naszej firmie obowiązuje takie premie i od kiedy można zarbić takie wynagrodzenie 1750 +500 prmi motywacyjnej +10% premi +20% premi za nocki przez te lata jak tu pracuje takiej kasy nie widziałem
1600 na reke to widze co miesiąc
Kaska 2015-06-08 13:21
Szary...skad te informacje...??? ja mam pensje taka sama jak Ty !!! Nowi tyle maja ???
2
olalola 2015-07-16 11:51
A czy ktos mógłby mi powiedziec cos o stanowisku Asystentki Zarządu? Jaka płaca no i jak sie pracuje?
1
rudy 2015-07-27 14:44
Asystentka zarządu to codzienna współpraca z mającą wybujałe mniemanie o sobie wielką damą - panią prezes... Co do zarobków to zależy czy umowa o prace czy zlecenie, ale wydaje mi się że 3000 netto to sporo za dużo
2
Adam 2015-08-17 23:34
Zainteresowany próbowałeś na to stanowisko ? Też oglądałem ostatnio to stanowisko.
KArol 2015-08-17 23:37
Elektronik utrzymania ruchu. Pojawiło się ogłoszenie. Myślę czy nie wysłać CV. Widzę, że ogłoszenie często jest dodawane. Taka duża rotacja czy potrzebują więcej ludków do pracy ?
życzliwy 2015-08-18 13:27
Duża rotacja, nieprzyjemna atmosfera i brak możliwości rozwoju.
1
olo 2015-08-25 20:27
Ja myślę że chodzi o zarobki. Ja pracuję dla pieniędzy.Wszystkiego nie można mieć.
METALOWY 2015-09-06 10:31
EURODRUK będzie się staral zrezygnować z serwisu i już sa oglaszenia przy wejściu o ofertach pracy bezpośrednio tak wiec jak odpowiednia ilość osob się znajdzie serwis nie będzie już potrzebny
Ona 2015-09-06 16:22
A świstak siedzi i zawija w te sreberka.... " będzie się starał" - 15 lat się starają i co...
ala odp 2015-09-29 14:17
ogłoszenia pojawiają się na pracuj.pl, często pod ukrytą rekrutacją, także po nazwie nie wyszukasz. Jeśli mowa o pracy przez serwis, to gumtree lub olx
Mika15 2015-10-06 00:02
Szanowni Państwo,miałam wątpliwą przyjemność pracować w firmie EDP.By utrzymać się w tej firmie nie trzeba mieć kwalifikacji - trzeba wiedzieć z kim przystawać i komu donosić!Wszystkim, którzy tam jeszcze trwają(rozumiem wasze motywy)życzę by zebrali w sobie siłę i odnaleźli odwagę do zmian.Niestety firma emanuje złą energia - wszechobecne stosowanie mobbingu i brak reakcji osób odpowiedzialnych za przestrzeganie praw pracowników - sprawia,że ludzie odchodzą-stąd rotacja;w firmie nie ma szans na rozwój, szkolenia -obsługa klienta to raczej przykład:co zrobić by stracić klienta gdyż metody obsługi pamiętają czasy Gierka;procedury spisane i rozsyłane do pracowników jak postępować,jak pisać maile, jak rozmawiać z klientem nie mają nic wspólnego z trendami XXI wieku!Podsycana jest wrogość, podejrzliwość;Niestety przykład idzie z gór!
5
zszokowana 2015-10-28 20:28
Wykonuję usługi dla tej firmy i to co tam obserwuję, będąc z boku woła o pomstę do nieba. Na tych przykładach można uczyć definicji mobbingu. Włażenie w dupę klientom a po odłożeniu słuchawki obgadywanie i wyśmiewanie ich. To standardy tej firmy. Cieszę się że tylko tam sprzątam. Ogólny brak szacunku do miejsca pracy, współpracowników oraz podwładnych.
3
xxx 2016-01-21 14:50
@frfr - tam takie akcje nie są jednorazowe, takie są realia. Jednorazowo to może się zdarzyć że jest normalnie
Nika 2016-03-12 08:20
Witam, wiem ktoś może o której wyjeżdża autobus na nockę spod Sheratona w Poznaniu?
2
zaz 2016-03-14 00:29
17:30
wacław 2016-03-20 16:58
POMAGAJMY! potrzebującym

Wystarczy wysłać SMS pod numer 75 165 w treści wpisując słowo POMOC oraz numer subkonta 1597 (bez nazwiska), na które ma trafić darowizna!

Koszt sms- 6,15 pln na rzecz potrzebującego trafia 5,00 pln

500 ocen 2016-03-27 21:28
Witam, czy jakieś służby zajęły się już tym pracodawcą? przeglądałem opinie o lokalnych firmach i to jest albo jakaś zmowa podwładnych, albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proszę o więcej informacji. Piszcie co tam się dzieje. Dokładne przykłady.
człowiek w depresji 2016-03-28 11:17
Spędzamy święta z rodziną i zastanawiamy się nad sensem życia i istnienia. Ale co kiedy jedyne o czym potrafisz myśleć to twoja praca w której jak wiemy nie jest dobrze. Zastanawiamy się jak spędzają święta nasze demony, czy mogą mieć normalne i kochające rodziny?
znikające posty 2016-03-28 11:33
Zauważyłem że posty tutaj szybko znikają.
usuwanie postów?why? 2016-04-12 13:29
co za maskara mój post też usunęli! Ja nie mogę. Panią Iwonę i Magdę naprawdę musiała zaboleć prawda. Teraz trzeba będzie w końcu napisać do władzy niemieckiej, może oni w końcu się tym zajmą...dramat
4
pracownik 2016-04-27 16:05
nie no jasne, mówią, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale w tej firmie głównie narzeka się na mobing!!!!!!!a tego raczej nie spotyka się w każdej firmie. i nie znam osoby, która by żałowała, że odeszła. Reszt siedzi bo nie ma perspektyw, wykształcenia i są tam poprostu od zawsze...z ich wykształceniem nigdzie nie dostaliby stanowiska dyrektora...a tu przez zasiedzenie się należy.
2
eee 2016-05-11 18:40
idź, tylko żebyś się nie żalił tu po tygodniu
Oliwia 2016-05-23 23:34
Ile można zarobić jako operator maszyny ? Potrzebują do pracy ?
ups 2016-05-30 20:47
żałuję, że nie przeczytałem tego wcześniej. Strach pomyśleć co tu jeszcze było napisane.
Zawiedziony 2016-06-15 21:43
Żałuję również, że wcześniej dokładniej nie przypatrzylem się firmie. Mają ludzi za własność, a dyrektorzy zarzucają wszystkie swoje niekompetencje na pracowników. Pomiataja ludźmi. Część ludzi na produkcji bardzo miła i pomocna, niestety to górze się nie podoba.
A usuwają posty, bo prawda boli najbardziej, a moim zdaniem taki portal nie powinien w ten sposób działać.
1
wacław 2016-06-16 07:39
Studiuję lekturę tej strony i nie jest ona niedostępna dla internautów tak więc nie rozumiem dlaczego nie zajrzałeś tutaj wcześniej ......... możesz to tylko sobie zarzucać kolego a ujeżdżanie po dyrekcji ktokolwiek by to nie był to nie jest zgodne z prawem w związku z tym są usuwane posty obraźliwe jakie sfrustrowani użytkownicy tej strony piszą i kto wie co przy tej okazji jeszcze wyczyniają może jak trener Niemieckiej drapią się po torbie pisząc te bzdury ,że Jarek pocisnął mu tej nocy albo Magda znowu weszła w coś tam P. prezes czy w DS inne cuda się dzieją , jeśli macie tak pisać to lepiej zamknijmy tę stronę od razu .

A swoją drogą to dziwi mnie to ,że jeszcze was w domu nie odwiedzili po takich wpisach, przecież każdy zna drogę na górę by tam wylać swoje żale ,jeśli nie to proszę podajcie rączkę i zaprowadzę was tam !!!!!!!!!!

Tutaj jest miejsce na opinie a nie wulgaryzmy !!!!!

Pozdrawiam ekipę EDP były długoletni pracownik

Kopernik0000 2016-09-20 15:14
Jak wyglada atmosfera w Eurodruku? Nadal tak samo? Proponuja w miare przyzwoita stawke ciekawe jak praca. Mógłby mi powiedziec na czym polega stanowisko pomocnik drukarza?
METALOWY 2016-10-08 09:25
O 17.20 ale ma być wcześniej 17,10
1
METALOWY 2016-10-08 09:29
Srednio 2000 na reke zawsze potrzebują
1
SEBA 2016-10-08 09:33
Zmienia plyty pomaga przy zmianie produkcji sprawdza poprawność druku choć bardziej drukarz to robi Ogolnie jak produkcja idzie siedzi i nic nie robi szczególnie na nockach
7
Szukający pracy. 2016-12-10 17:10
Witam Was serdecznie!! :)
Czy mógłby ktoś napisać mi jak wygląda praca w firmie? Jaka jest stawka? Ile można zarobić na miesiąc? Planuję rozpocząć tam pracę poprzez Serwis Personalny.
Pozdrawiam.
Stały przacownik 2016-12-12 21:58
na jakie stanowisko
jak pomocnik to 12 h stoisz przy palecie wiążesz paczki jak umiesz liczyć do 14 to się nadajesz. stawka ok 1900 jako zatrudniony przez eurodruk. Jak przez serwis to różnie bo mają stawkę godzinową i nielimitowaną ilość dni pracy jak zadzwonią to pójdziesz a jak nie to nie pójdziesz.
Szary 2016-12-14 00:16
Widzę że nic nowego pracujesz jak koń z zarabiasz jak kucyk
Szukający pracy 2016-12-14 10:54
Serwis personalny ma stawkę dzienną 14.43, a nocną 16.51 system 12 godzinny 6-18, 18-6. Czyli podobnie jest jak w obecnej mojej pracy gdzie jak jest dużo zamówień to dzwonią i się idzie. Szkoda, że tak robią.
gastrofazaaaa 2017-02-05 17:46
Ciekawa praca, szef jest zabawnym psychopatą, w poniedziałki wszyscy biegają jak ze sraczką. Praca dwunastogodzinna z tym, że połowę tego czasu spędzasz na kiblu po zupce za złotówkę. Wszystkim polecam euro druk na przeczyszczenie.
5
Zakręcona 2017-02-14 14:21
Witam, jak wygląda praca w tej formie ? W serwisie zostałam poinformowana że trzeba nosić do 15 kg. Nosi się to cały dzień czy raz na jakiś czas? I jak wyglądają przerwy ? Pozdrawiam
Nowa 2017-03-26 22:23
Witam. Mam zacząć dorywczą pracę w tej drukarni. Czy jest tam naprawdę aż tak źle? Czy warto podjąć pracę?
Szary 2017-03-30 17:32
Wiej jak najdalej i nie zaczynaj
Druk 2017-04-16 23:52
Ponoć teraz tam zatrudniłi księdza. Co on tam robi?. Może będzie teraz bardzo dobrze
3
Zatroskana/y 2017-05-28 18:32
Jeszcze czterech drukarzy będzie się zwalniać z pracy w ciągu kilku najbliższych miesięcy.
Polityka kadrowa jest w opłakanym stanie.
Piter 2017-05-29 13:14
Też do mnie doszły takie słuchy.Inne drukarnie proponują te same stawki przy mniejszym zakresie obowiązków,także nic dziwnego że ludzie będą odchodzić aby polepszyć sobie warunki pracy.
Druk 2017-06-01 13:56
A co z tym księdzem? Błogosławi.....każdy wydruk....aby nie było reklamacji?
wredny 2017-06-06 22:01
siema. należę do myślącej elity w tej firmie, ktora się zwolniła. od września byłem 12ą osobą co sie zwolniła, po mnie poszły kolejne dwie i to z różnych stanowisk!
wyzysk, mobbing zwlaszcza ze strony głupiej pi...y od grafików której ciotką najprawdopodobniej była dawna prezesowa na porządku dziennym. dysponowanie urlopem (gdzie pracodawca według ustawy nie moze zarządzić ani jednym dniem!!) to norma! korekty grafiu z dnia na dzień wbrew kodeksowi pracy to standard!! (za postawienie się i przedstawienie paragrafów kp trafiłem na dywanik przed J.Sz M.W nowego dyrektora co przyszedł z kinballa i robi swoje chore po rzadki i tę szmatę od grafików A..ę) jak powiedziałem że szukam innej pracy nagle złote obietnice ściętej głowy i zmiana stanowiska...
brak perspektyw i możliwoścci zarobku, kasa załosna!
co do księdza... nie wiem czy to ksiadz ale wiem że był naczelnikiem przewodnika katolickiego i do tego jest b. dobrym ziomkiem J.Sz...
a co do tej firmy... niebawem idę z smsami do sądu pracy...
nie polecam i omijać szerokim łukiem!!!!!!
1
Szary 2017-06-16 07:39
Wszyscy lub prawie wszyscy którzy tutaj piszą dają negatywne opinie . Czy naprawdę wszystko i wszyscy są samym złem . Nie uważam iż tak jest w rzeczywistości , to my budujemy wizerunek zakładu i własną opinie o sobie .Prawie 200 osób przychodzi codziennie do pracy i pracuje ,tylko ci kórzy nie chcą pracować lub nie chcieli pracować piszą o swoich flustracjach .Tak, ktoś powie i będzie miał racje to 200 rożnych osobowości -młodzi zawiedzeni,rozczarowani życiem , niespełnione ambicje, dziwne wyobrażenia , są i starsi z bagażem życiowym dużym i małym , są i ludzie doświadczeni losem ale wszyscy chcą pracować.Proszę tych literackich poetów o uszanowanie innych , a pisanie po kryjomu i anonimowo nie jest czynem godnym uczciwego człowieka . To takie małe rozważanie nad swoim i waszym losem . Jak sami nie potrafimy siebie uszanować to obym nie był złym prorokiem inni nas nie uszanują - a wszystko idzie w tym kierunku spójrzcie co się dzieje w Europie . Pozdrawiam wszystkich
M 2017-06-18 18:02
To powiadacie, że nie ma co przez olx, przez Serwis Personalny iść tam na wakacje?
Zostaw swoją opinię o Eurodruk - Tarnowo Podgórne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurodruk