brak logo

Eurodruk

Tarnowo Podgórne

Opinie o Eurodruk

życzliwy 2015-08-18 13:27
Duża rotacja, nieprzyjemna atmosfera i brak możliwości rozwoju.
2
olo 2015-08-25 20:27
Ja myślę że chodzi o zarobki. Ja pracuję dla pieniędzy.Wszystkiego nie można mieć.
METALOWY 2015-09-06 10:31
EURODRUK będzie się staral zrezygnować z serwisu i już sa oglaszenia przy wejściu o ofertach pracy bezpośrednio tak wiec jak odpowiednia ilość osob się znajdzie serwis nie będzie już potrzebny
Ona 2015-09-06 16:22
A świstak siedzi i zawija w te sreberka.... " będzie się starał" - 15 lat się starają i co...
ala odp 2015-09-29 14:17
ogłoszenia pojawiają się na pracuj.pl, często pod ukrytą rekrutacją, także po nazwie nie wyszukasz. Jeśli mowa o pracy przez serwis, to gumtree lub olx
Mika15 2015-10-06 00:02
Szanowni Państwo,miałam wątpliwą przyjemność pracować w firmie EDP.By utrzymać się w tej firmie nie trzeba mieć kwalifikacji - trzeba wiedzieć z kim przystawać i komu donosić!Wszystkim, którzy tam jeszcze trwają(rozumiem wasze motywy)życzę by zebrali w sobie siłę i odnaleźli odwagę do zmian.Niestety firma emanuje złą energia - wszechobecne stosowanie mobbingu i brak reakcji osób odpowiedzialnych za przestrzeganie praw pracowników - sprawia,że ludzie odchodzą-stąd rotacja;w firmie nie ma szans na rozwój, szkolenia -obsługa klienta to raczej przykład:co zrobić by stracić klienta gdyż metody obsługi pamiętają czasy Gierka;procedury spisane i rozsyłane do pracowników jak postępować,jak pisać maile, jak rozmawiać z klientem nie mają nic wspólnego z trendami XXI wieku!Podsycana jest wrogość, podejrzliwość;Niestety przykład idzie z gór!
5
zszokowana 2015-10-28 20:28
Wykonuję usługi dla tej firmy i to co tam obserwuję, będąc z boku woła o pomstę do nieba. Na tych przykładach można uczyć definicji mobbingu. Włażenie w dupę klientom a po odłożeniu słuchawki obgadywanie i wyśmiewanie ich. To standardy tej firmy. Cieszę się że tylko tam sprzątam. Ogólny brak szacunku do miejsca pracy, współpracowników oraz podwładnych.
3
xxx 2016-01-21 14:50
@frfr - tam takie akcje nie są jednorazowe, takie są realia. Jednorazowo to może się zdarzyć że jest normalnie
Nika 2016-03-12 08:20
Witam, wiem ktoś może o której wyjeżdża autobus na nockę spod Sheratona w Poznaniu?
2
zaz 2016-03-14 00:29
17:30
wacław 2016-03-20 16:58
POMAGAJMY! potrzebującym

Wystarczy wysłać SMS pod numer 75 165 w treści wpisując słowo POMOC oraz numer subkonta 1597 (bez nazwiska), na które ma trafić darowizna!

Koszt sms- 6,15 pln na rzecz potrzebującego trafia 5,00 pln

500 ocen 2016-03-27 21:28
Witam, czy jakieś służby zajęły się już tym pracodawcą? przeglądałem opinie o lokalnych firmach i to jest albo jakaś zmowa podwładnych, albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proszę o więcej informacji. Piszcie co tam się dzieje. Dokładne przykłady.
człowiek w depresji 2016-03-28 11:17
Spędzamy święta z rodziną i zastanawiamy się nad sensem życia i istnienia. Ale co kiedy jedyne o czym potrafisz myśleć to twoja praca w której jak wiemy nie jest dobrze. Zastanawiamy się jak spędzają święta nasze demony, czy mogą mieć normalne i kochające rodziny?
znikające posty 2016-03-28 11:33
Zauważyłem że posty tutaj szybko znikają.
usuwanie postów?why? 2016-04-12 13:29
co za maskara mój post też usunęli! Ja nie mogę. Panią Iwonę i Magdę naprawdę musiała zaboleć prawda. Teraz trzeba będzie w końcu napisać do władzy niemieckiej, może oni w końcu się tym zajmą...dramat
4
pracownik 2016-04-27 16:05
nie no jasne, mówią, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale w tej firmie głównie narzeka się na mobing!!!!!!!a tego raczej nie spotyka się w każdej firmie. i nie znam osoby, która by żałowała, że odeszła. Reszt siedzi bo nie ma perspektyw, wykształcenia i są tam poprostu od zawsze...z ich wykształceniem nigdzie nie dostaliby stanowiska dyrektora...a tu przez zasiedzenie się należy.
2
eee 2016-05-11 18:40
idź, tylko żebyś się nie żalił tu po tygodniu
Oliwia 2016-05-23 23:34
Ile można zarobić jako operator maszyny ? Potrzebują do pracy ?
ups 2016-05-30 20:47
żałuję, że nie przeczytałem tego wcześniej. Strach pomyśleć co tu jeszcze było napisane.
Zawiedziony 2016-06-15 21:43
Żałuję również, że wcześniej dokładniej nie przypatrzylem się firmie. Mają ludzi za własność, a dyrektorzy zarzucają wszystkie swoje niekompetencje na pracowników. Pomiataja ludźmi. Część ludzi na produkcji bardzo miła i pomocna, niestety to górze się nie podoba.
A usuwają posty, bo prawda boli najbardziej, a moim zdaniem taki portal nie powinien w ten sposób działać.
1
wacław 2016-06-16 07:39
Studiuję lekturę tej strony i nie jest ona niedostępna dla internautów tak więc nie rozumiem dlaczego nie zajrzałeś tutaj wcześniej ......... możesz to tylko sobie zarzucać kolego a ujeżdżanie po dyrekcji ktokolwiek by to nie był to nie jest zgodne z prawem w związku z tym są usuwane posty obraźliwe jakie sfrustrowani użytkownicy tej strony piszą i kto wie co przy tej okazji jeszcze wyczyniają może jak trener Niemieckiej drapią się po torbie pisząc te bzdury ,że Jarek pocisnął mu tej nocy albo Magda znowu weszła w coś tam P. prezes czy w DS inne cuda się dzieją , jeśli macie tak pisać to lepiej zamknijmy tę stronę od razu .

A swoją drogą to dziwi mnie to ,że jeszcze was w domu nie odwiedzili po takich wpisach, przecież każdy zna drogę na górę by tam wylać swoje żale ,jeśli nie to proszę podajcie rączkę i zaprowadzę was tam !!!!!!!!!!

Tutaj jest miejsce na opinie a nie wulgaryzmy !!!!!

Pozdrawiam ekipę EDP były długoletni pracownik

Kopernik0000 2016-09-20 15:14
Jak wyglada atmosfera w Eurodruku? Nadal tak samo? Proponuja w miare przyzwoita stawke ciekawe jak praca. Mógłby mi powiedziec na czym polega stanowisko pomocnik drukarza?
METALOWY 2016-10-08 09:25
O 17.20 ale ma być wcześniej 17,10
1
METALOWY 2016-10-08 09:29
Srednio 2000 na reke zawsze potrzebują
1
SEBA 2016-10-08 09:33
Zmienia plyty pomaga przy zmianie produkcji sprawdza poprawność druku choć bardziej drukarz to robi Ogolnie jak produkcja idzie siedzi i nic nie robi szczególnie na nockach
8
Szukający pracy. 2016-12-10 17:10
Witam Was serdecznie!! :)
Czy mógłby ktoś napisać mi jak wygląda praca w firmie? Jaka jest stawka? Ile można zarobić na miesiąc? Planuję rozpocząć tam pracę poprzez Serwis Personalny.
Pozdrawiam.
Stały przacownik 2016-12-12 21:58
na jakie stanowisko
jak pomocnik to 12 h stoisz przy palecie wiążesz paczki jak umiesz liczyć do 14 to się nadajesz. stawka ok 1900 jako zatrudniony przez eurodruk. Jak przez serwis to różnie bo mają stawkę godzinową i nielimitowaną ilość dni pracy jak zadzwonią to pójdziesz a jak nie to nie pójdziesz.
Szary 2016-12-14 00:16
Widzę że nic nowego pracujesz jak koń z zarabiasz jak kucyk
Szukający pracy 2016-12-14 10:54
Serwis personalny ma stawkę dzienną 14.43, a nocną 16.51 system 12 godzinny 6-18, 18-6. Czyli podobnie jest jak w obecnej mojej pracy gdzie jak jest dużo zamówień to dzwonią i się idzie. Szkoda, że tak robią.
gastrofazaaaa 2017-02-05 17:46
Ciekawa praca, szef jest zabawnym psychopatą, w poniedziałki wszyscy biegają jak ze sraczką. Praca dwunastogodzinna z tym, że połowę tego czasu spędzasz na kiblu po zupce za złotówkę. Wszystkim polecam euro druk na przeczyszczenie.
5
Zakręcona 2017-02-14 14:21
Witam, jak wygląda praca w tej formie ? W serwisie zostałam poinformowana że trzeba nosić do 15 kg. Nosi się to cały dzień czy raz na jakiś czas? I jak wyglądają przerwy ? Pozdrawiam
Nowa 2017-03-26 22:23
Witam. Mam zacząć dorywczą pracę w tej drukarni. Czy jest tam naprawdę aż tak źle? Czy warto podjąć pracę?
Szary 2017-03-30 17:32
Wiej jak najdalej i nie zaczynaj
Druk 2017-04-16 23:52
Ponoć teraz tam zatrudniłi księdza. Co on tam robi?. Może będzie teraz bardzo dobrze
4
Zatroskana/y 2017-05-28 18:32
Jeszcze czterech drukarzy będzie się zwalniać z pracy w ciągu kilku najbliższych miesięcy.
Polityka kadrowa jest w opłakanym stanie.
Piter 2017-05-29 13:14
Też do mnie doszły takie słuchy.Inne drukarnie proponują te same stawki przy mniejszym zakresie obowiązków,także nic dziwnego że ludzie będą odchodzić aby polepszyć sobie warunki pracy.
Druk 2017-06-01 13:56
A co z tym księdzem? Błogosławi.....każdy wydruk....aby nie było reklamacji?
wredny 2017-06-06 22:01
siema. należę do myślącej elity w tej firmie, ktora się zwolniła. od września byłem 12ą osobą co sie zwolniła, po mnie poszły kolejne dwie i to z różnych stanowisk!
wyzysk, mobbing zwlaszcza ze strony głupiej pi...y od grafików której ciotką najprawdopodobniej była dawna prezesowa na porządku dziennym. dysponowanie urlopem (gdzie pracodawca według ustawy nie moze zarządzić ani jednym dniem!!) to norma! korekty grafiu z dnia na dzień wbrew kodeksowi pracy to standard!! (za postawienie się i przedstawienie paragrafów kp trafiłem na dywanik przed J.Sz M.W nowego dyrektora co przyszedł z kinballa i robi swoje chore po rzadki i tę szmatę od grafików A..ę) jak powiedziałem że szukam innej pracy nagle złote obietnice ściętej głowy i zmiana stanowiska...
brak perspektyw i możliwoścci zarobku, kasa załosna!
co do księdza... nie wiem czy to ksiadz ale wiem że był naczelnikiem przewodnika katolickiego i do tego jest b. dobrym ziomkiem J.Sz...
a co do tej firmy... niebawem idę z smsami do sądu pracy...
nie polecam i omijać szerokim łukiem!!!!!!
3
Szary 2017-06-16 07:39
Wszyscy lub prawie wszyscy którzy tutaj piszą dają negatywne opinie . Czy naprawdę wszystko i wszyscy są samym złem . Nie uważam iż tak jest w rzeczywistości , to my budujemy wizerunek zakładu i własną opinie o sobie .Prawie 200 osób przychodzi codziennie do pracy i pracuje ,tylko ci kórzy nie chcą pracować lub nie chcieli pracować piszą o swoich flustracjach .Tak, ktoś powie i będzie miał racje to 200 rożnych osobowości -młodzi zawiedzeni,rozczarowani życiem , niespełnione ambicje, dziwne wyobrażenia , są i starsi z bagażem życiowym dużym i małym , są i ludzie doświadczeni losem ale wszyscy chcą pracować.Proszę tych literackich poetów o uszanowanie innych , a pisanie po kryjomu i anonimowo nie jest czynem godnym uczciwego człowieka . To takie małe rozważanie nad swoim i waszym losem . Jak sami nie potrafimy siebie uszanować to obym nie był złym prorokiem inni nas nie uszanują - a wszystko idzie w tym kierunku spójrzcie co się dzieje w Europie . Pozdrawiam wszystkich
M 2017-06-18 18:02
To powiadacie, że nie ma co przez olx, przez Serwis Personalny iść tam na wakacje?
Do Szarego!!! 2017-06-25 17:03
" a pisanie po kryjomu i anonimowo nie jest czynem godnym uczciwego człowieka"
Ty kretynie to podaj swoje imię i nazwisko. Przez takie pisanie właśnie, tak wygląda nasza firma że robią tam same .........
9
Zadowolony 2017-08-07 16:02
Drodzy sytuacja się wyczyściła , mamy nowy stary zarząd Pani W i Pan R z perspektywę rozwoju i mnóstwo pracy . Czego więcej potrzeba , głupie pytanie kasy ale i nią dzielą . W tym roku 2 razy wszyscy dostali premie kwartalne , prawie 500+ jak w rzędzie .Teraz tylko chęci go pracy i życie jak pisał poeta - w kraju "mlekiem i miodem płynący m"
2
Ja 2017-08-27 02:54
Hahaha to dlaczego ludzie odchodzą a poszliscie w baner na płocie i błagać ludzi o przyjście? Pawełka się po byliście i stary syf pozostał...
7
Prawo i zarządzanie 2017-09-06 23:55
Witam wszystkich odwiedzających i komentujących tą stronę. Czytając wszystkie powyższe wpisy też chciałbym się wypowiedzieć na temat tej firmy. Nie będzie to wypowiedź wyciągnięta z kapelusza...Uważam siebie za normalną osobę... W ubiegłym roku ukończyłem Prawo i Zarządzanie. Nie mogąc znaleźć pracy poratowałem się tzw. serwisem personalnym, który skierował mnie do firmy Eurodruk w Tarnowie Podgórnym. Zachętą było to, że firma oferuje darmowe dojazdy firmowym transportem. Pierwszym moim zdziwieniem było to, jak pośrednik podszedł do rozmowy kwalifikacyjnej ze mną, w zasadzie nie obchodziło go to, czym zajmowałem się wcześniej oraz zajmuję obecnie, w moich oczach liczyło się dla niego tylko i wyłącznie pozyskanie kolejnego pracownika. No tak... bo cóż innego skoro mi zaproponowano ponad 12 zł/h... zastanowił mnie fakt, ile zarabia na mnie taki pośrednik ale ok, potrzebowałem tej pracy. Już pierwszego dnia jadąc do pracy stwierdziłem, że towarzystwo jadące ze mną nie jest za ciekawe, jednym słowem nie uwłaczając nikomu totalna zbieranina!! Nie wywyższam się ale znalazłem się w gronie osób z Ukrainy oraz faceta, który prawdopodobnie niedawno opuścił zakład karny. Zastanowiłem się co mnie czeka na miejscu...tam odbyło się krótkie szkolenie BHP przez jakiegoś dziwnego Pana. Jak już trafiłem na halę produkcyjną, stojąc w gronie wszystkich ludzi zauważyłem dwie osoby, zwane prowadzącymi zmianę i już tego dnia dostrzegłem w ich oczach przerażenie i chaos. Osoby te pytały nam się kto z nas już tu był a kto jest po raz pierwszy. Starszy Pan w okularach zaczął wybierać z nas osoby, które już wcześniej przyjeżdżały do tej firmy... zostałem z kilkoma innymi osobami, które były pierwszy raz. Nie ukrywam, było to dziwne!!!! Ten facet, który wybierał wyglądał tak jakby czegoś się bał. Wszystko szybko szybko bo maszyny muszą ruszyć. Po wybraniu obsady maszyn zabrał nas do stojących w pobliżu maszyn i na szybko omówił zasady ich działania. Już po pierwszym przepracowanym dniu miałem dosyć tego co tam się dzieje. Na 12h dwie przerwy po 15 min. od czasu do czasu zmiana przez prowadzących na toaletę czy szybkiego papierosa. Fakt, że jeślibym nie potrzebował funduszy na życie zrezygnowałbym od razu z tej pracy!!! Po tym dniu zacząłem szukać innej pracy, związanej z moim wykształceniem. Trwało to prawie 5 miesięcy. Przez ten czas będąc zmuszonym przez życie kontynuowałem pracę w Eurodruku. Przez ten czas zdążyłem zauważyć jak naprawdę to wszystko wygląda w tej firmie. Stali pracownicy boją się jak przysłowiowy diabeł święconej wody Pana dyrektora, faktycznie dziwny i narwany facet. W moich oczach myśli, że jest Bogiem i może robić z ludźmi co żywnie mu się podoba. Chyba wydaje mu się, że zna się na wszystkim i bez niego ta firma upadnie... pewnie zapomniał, że zarządzając ludźmi to ludzie tworzą fundament a na nich stawia się mury. Przysłowiowy fundament firmy Eurodruk ( w tym czasie, w którym tam pracowałem) zaczął się walić z racji tego, że ludzie zaczęli masowo odchodzić!!!!!! Co jest na plus to, że po studiach na szybko zdobyłem w jakimś stopniu jakieś doświadczenie w sprawach jak prawnie zarządzać ludźmi i dosadnie jak tego nie robić!!!! Ta firma pracuje w systemie 4 zmian nazwanych A, B, C i D na jednej z tych zmian znajdują się drukarze jak i prowadzący, którzy potrafią docenić człowieka nie bojąc się wszechmogącego dyrektora. Dla tych osób liczyła się jakość a nie ilość uzyskanego produktu. Nie pamiętam jaka to była zmiana ale pamiętam motyw tej dość charakterystycznej osoby co robiła, jak stałem na odbiorze paczek. Słodko ze mną gadał o życiu oraz o wszystkim i o niczym a gdy się odwracałem żeby odłożyć gotową paczkę na paletę, w tym samym czasie ta osoba wkładała w następną paczkę, która wyjechała z maszyny niedociętą gazetę sprawdzając czy jestem w stanie wychwycić wadliwy produkt. Mówię wprost nie zwróciłem na to uwagi i gdy to spakowałem i odłożyłem na paletę sięgając po następną paczkę padło pytanie "Czy wszystko jest ok?" Jak wielkie było moje zdziwienie gdy odpowiedziałem, że tak a było co innego....... Choć nie zawsze mogłem trafić na tą zmianę, polubiłem ją. To właśnie na tej zmianie ten specyficzny wysoki prowadzący zapytał mi się czy nie chciałbym zatrudnić się w tej firmie na stałe. Nie mogąc znaleźć pracy w swoim zawodzie zacząłem się zastanawiać. Zapytałem się czy jeśli nie jest to wielką tajemnicą ile firma płaci takim osobom - odpowiedź 2800 zł na rękę. Patrząc na to wszystko przez te moje przepracowane miesiące stwierdziłem, że chyba ściemnia. Roześmiałem mu się w twarz mówiąc przepraszam ale to chyba jakieś jaja. Ja będąc pracownikiem serwisu personalnego gdy przepracuję określoną ilość dni bez żadnych odpowiedzialności, bez słuchania chorych morałów dyrektora mam troszkę mniej opłacając sobie składki ubezpieczenia i tak twierdzę, że jestem w większym komforcie. Po tym fakcie osoba w/w chyba się obużyła. Było widać, że chyba mu nie wierzę, że kwota, którą podał nie jest dla mnie prawdziw
2
Prawo i zarządzanie 2017-09-07 00:27
prawdziwą. Wyjął tel i pokazał mi kwotę swojego przelewu od firmy 2830 zł... stwierdziłem, że w naszym kraju firmy nie szanują osób, które odwalają kawał roboty. Swoją pracę w Eurodruku zakończyłem 20 lipca. Po tej rozmowie nie spotkałem już tego prowadzącego. Ja w dniu dzisiejszym jestem zadowolony, podjąłem pracę jako referent w pewnej kancelarii. Mogę podziękować za szczęśliwe zrządzenie losu, że znalazłem się w mojej obecnej firmie. Mimo że nie mam wielkiego doświadczenia po studiach te przepracowane 5 miesięcy pokazało mi jak dbać o pracowników a nie prowokować ich do zwolnień. Przepraszam jeśli w moim wpisie kogokolwiek uraziłem niestosownymi słowami. Jest to tylko i wyłącznie moje prywatne odczucie. Dziękuję za współpracę i pozdrawiam wszystkich wytrwałych pracowników tej firmy, z którymi miałem przyjemność pracować. Były pracownik - serwis personalny. Ps. Jeśli macie coś do napisania w sposób elokwentny napiszcie na tej stronie - będę ją śledził.
7
Zatroskana/y 2017-09-14 16:46
Zarządzanie przez brak zarządzania.
Przykład :
Pracownicy, którzy przyszli do pracy pierwszy dzień powinni zostać otoczeni należytą opieką ze strony firmy, a nie wiedzą nawet, gdzie znajdują się ochronniki słuchu, mimo tego, że przed wejściem mieli pseudo szkolenie bhp.
Nie jednokrotnie taki świeżak idzie na linie odbierające, bo taki jest akurat skład osobowy i nie ma kogo innego za niego postawić, a wiadomo, że nie da sobie odrazu rady na tym stanowisku.
Nerwy, krzyki, wspólne oskarżenia drukarzy i prowadzących, a taki nowy pracownik się na to wszystko patrzy i myśli sobie gdzie ja trafiłem.
Wiadomo, że pierwsze wrażenie jest najważniejsze.
Zamiast trzymać i tworzyć niepotrzebne stanowiska pomyśleć na tym problemem, bo przez takie akcje opinia idzie w świat.
Także zarządzający firmą Eurodruk weźcie się do pracy, a nie trzepiacie się przysłowiowego leżącego papierki, a nie dostrzegacie olbrzymich problemów trapiących firmę Eurodruk.

6
NIKA 2017-09-22 22:03
Od 4 miesiecy pracuje przez serwis ,glownie jestem na sitmie najfajniej robilo sie gdy byl prowadzacy Patryk Obecnie on sie zwalnia i jacys nowi sie szkola w tym jeden specyficzny Kamil skad on sie wzial nic nie kuma i on bedzie prowadzacym hahaha
5
MS 2017-10-06 23:30
Mija miesiąc czasu od pojawienia się wpisu osoby, która nazwała się "Prawo i zarządzanie". Osoba ta opisuje firmę Eurodruk w sposób dość dobitny. W powyższym wpisie pojawiły się opinie na temat dyrekcji, osób prowadzących oraz osób dojeżdżających z serwisu personalnego. Cały ten opis ukazuje firmę w samych negatywach, nawet stali pracownicy byli w stanie podnieść "łapkę" w górę i powiedzieć, że ta osoba ma w 100% rację ale dlaczego nie ma takich osób, które potrafią te same słowa powiedzieć wprost głównemu zarządowi???? Łatwo jest usiąść przed komputerem i opisać to, co nas boli. Dlaczego pisząc to wszystko na forum nie potrafimy umówić się na rozmowę i głośno o tym powiedzieć???? Przecież wszyscy jesteśmy ludźmi!!!!!!!!!! Ktoś opisuje Panie od grafików w formie niecenzuralnej mówiąc, że idzie z nimi do sądu pracy.... po czym czas mija, wpis zostaje a autor pracuje w innej firmie i po jakimś czasie pewnie napisze to samo o swojej obecnej firmie. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma!!!!!! Po jakiego ciula pisać takie rzeczy?? Skoro coś nam się nie podoba jest rozwiązanie wypowiedzenie i inna firma. Będąc pracownikiem tej firmy też chciałbym dużo napisać i jeszcze więcej wykrzyczeć ale jestem osobą, która ma szacunek dla pracodawcy i osób, które ze mną pracują. Wiele w życiu przeszedłem, trafiając do tej firmy otrzymałem tzw. łatkę , że jestem od PREZESOWEJ... nieważne, po prostu podczas rozmowy kwalifikacyjnej była Prezesowa zaufała mi a ja jej. W tym czasie Pan Dyrektor był na urlopie i nie mogłem go poznać osobiście za to trafiłem na starszego Pana w okularach, który stał się moim prowadzącym. Ta osoba nauczyła mnie specyfiki maszyn ALE w tym momencie kiedy mnie uczył był bardzo zabiegany i ta nauka była bardzo pobieżna ale chciałem tam zostać i pracować z tymi ludźmi. Od tego momentu zostałem prowadzącym. Może i specyficznym prowadzącym :). Nie uważam tej firmy jako totalne dno. Uważam, że powinny powstać pewne zmiany ale w kwestii czasu a nie tych wpisów!!!!!! Jeśli Pan/i o pseudonimie Prawo i zarządzanie chce się wypowiadać na temat specyfiki tej firmy, chcąc się rozwijać w swojej branży to niech zacznie myśleć umysłem a nie emocjami!!!... bo skoro twierdzi, że w firmie Eurodruk nabył jakichkolwiek doświadczenia i praktyki, które pozwoliły mu na dalszy rozwój kariery nie jest to adekwatne do takich wypowiedzi z jego strony!!!

Pozdrawiam, M.S.
4
Myślę że będzie Ok 2017-10-20 09:07
Mogli by dać więcej kasy bo inne firmy w koło mają więcej od nas mam nadzieję że to nastąpi z początkiem nowego roku bo dużo ludzi zapewne ucieknie gdy nie będzie podwyżek. I pracę w święta całkowicie zamknąć lub dodać jakiś dodatek. A więc Panie i Panowie z góry do roboty.
wacławek 2017-10-20 22:57
Aleś ty mądry kolo takimi tekstami to sobie możesz wiesz co podetrzeć ,najpierw zapytaj co ty możesz dla Firmy a nie firma dla ciebie , pozdrawiam załogę, a co do "góry " to kagańce poskracać bo od tego pisania to wam pracownicy urosną ,że hej !!!!!''

haha , kto zgadnie kto ja jestem ma browara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Eurodruk - Tarnowo Podgórne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurodruk