brak logo

Consiglio int

Kłecko

Opinie o Consiglio int

lakiernik 2014-04-02 17:44
witam mam zamiar zlozyc papiery do tej firmy interesuje mnie opinia jacy ludzie tam pracuja i jakie proponuja wynagrodzenie.
8
iza 2014-09-29 18:04
płaca najniższa krajowa, akord zajebisty,szacunku brak, podejście przełożonych do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a sam prezes to idiota jak ma dzień to możliwy a jak nie ma dnia to jest przesrane.Jak coś żle zrobisz to zaraz wyjazd i po pracy. Jak się zakolegujesz i będziesz wchodził wszystkim w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to będzie ok a jak nie to możesz być najlepszy a i tak cię nikt nie doceni.
6
natala 2014-09-29 18:12
pracowałam tam kiedyś.Płaca najniższa krajowa,akord jest ale do niczego,o umowę bardzo ciężko no chyba że będziesz wszystkim w tyłek wchodził,wszyscy kradną ile się da a najwięcej ci z górnej półki,jak sa żniwa to na polu leża części których brak(co niby zaginęły w akcji).Maszyny stare ,sprzęt przedwojenny a chcą precyzji,tylko na czym?
6
Karol 2016-02-09 08:07
Ten zakład to porażka jak nie wchodzisz majstrom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o ani Cie nie docenia ani nic a szczegolnie jak nie jesteś z Kłecka Mozesz robić ile się da a i tak Cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zostawiam beżmózga poniewaz liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałem tam i już nigdy wiencej nie mam zamiaru tam wracać Chodzisz soboty wszystko a premi tyle samo co pracownicy którzy nnie byli przez pare miesiecy w sobote w pracy odradzam jeszcze raz odradzam tej pracy
9
zxc 2016-04-08 09:59
Beznadziejnie.
6
ciekawektoto 2016-05-18 14:26
Nie polecam tej pracy.Szczególnie trzeba unikać takich osób jak Górecki.
13
zxc 2016-06-02 13:03
Odradzam pracy w tej firmie. Słabe zarobki,brak jakichkolwiek premii,system akordowy beznadziejny(wykorzystujący pracowników).
9
Johny 2017-01-03 13:46
a czego wy się spodziewacie skoro brygadzistami są tam ludzie po szkole specjalnej? haha pierwszy przykład Artymowicz, zwany Johnym 9 palców
15
Spawalnia 2017-01-12 14:44
Pracuje tam dość długo i dla mnie to nieporozumienie co tam się dzieje. Począwszy od brygadzisty rudego, który nie potrafi odkleić dupska od widlaka i przewozi elementy w kółko i ustawia sobie z nich piramidy jakieś. Do tego nie zna się kompletnie na robocie nie potrafi spawarki ustawić a ma nie wiadomo jakie kursy spawalnicze. Jeździ tylko wózkiem i jak zejdzie to obcina akordy o 50 % i czasem więcej nikomu nie mierząc czasu. Po obcieciu akordów (bo przecież minimalna krajowa wzrosła) nie da się zarobić więcej niż 60 zł. Kierownicy nie reagują i nie słuchają w ogóle. A hitem jest Nowy pomysł obcinanie premi o 80 % w pierwszym i w nastepnyclm chyba 40 i w 3 miesiącu 20% bo ktoś przyniósł L4 i jest chory. Prywacizna to prezes robi sobie co chce. Dla mnie porażka odechciewa się pracować. Nie polecam nikomu!!!
25
Rapanucha 2017-02-03 11:52
Ludzie,mówiący "Rudy" na Majstra Slawka sa daltonistami. On jest siwy! Omg!
4
Zostaw swoją opinię o Consiglio int - Kłecko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Consiglio int