brak logo

Stampa

Łódź

Opinie o Stampa

Szczęśliwy były niewolnik stampy 2012-10-21 13:18:47
Poszukaj w papierach to znajdziesz moje dane.
A zapomniałem że tyle ludzi się tam zmieniało że nawet nie pamiętasz ludzi.
Masz rację ładnie posiałeś i teraz będziesz zbierał.
żenada i tyle 2012-11-01 08:54:40
UWAGA !! Strzeżcie sie byli pracownicy Pan (usunięte przez administratora) ma kontakty i nie zawaha sie ich uzyc :):) podajcie swoje nazwiska !!! ja mysle ze to pracownicy powinni pojsc do sądu i inspekcji pracy i zgłosić to i owo i wtedy podac swoje dane najlepsza obroną jest atak Pan (usunięte przez administratora) nie ma argumentów więc straszy byłych pracowników za prawdę bo jeszcze gdyby to byly oszczerstwa to rozumiem ,za szczera prawde,nie wulgaryzmy,nie oczernianie tylko PRAWDE ach ta STAMPA wspominac bede do konca życia.Zablokowac forum ,pousuwac wpisy żeby firma miala swietna opinie.Niestety liczy sie opinia nie tylko pracownikow ale i klientów.
Falco 2012-11-07 10:16:16
Nikt nie chce podawać swojego nazwiska, bo znamy Cię i wiemy, że wymyśliłbyś tysiąc bzdur, żeby zaszkodzić swojemu wrogowi. Zamiast budować pozytywne relacje z ludźmi to szukasz wszędzie drugiego dna. Na szczęście urzędy o których pisałeś znają już dobrze twoje nazwisko - wiedzą że jesteś dłużnikiem pieniaczem i kolorystą. W związku z tym każde twoje pismo ląduje w śmietniku zanim ktoś je przeczyta. Jest to cena za wiele lat oszukiwania innych...
Lepiej już nic nie komentuj, bo jeszcze bardziej się pogrążasz.
Jeśli chcesz poznać obiektywną opinię o sobie to zapytaj swoich najbliższych co mają do powiedzenia...
byly uczciwy pracownik 2013-03-02 02:02:58
Stampa to oszustwo dla pracownika nie masz rejestracji,zle cie traktuja nie wyplacaja wynagrodzenia to fakty !!!!
Jak jest wiedza najblizsi szefa ,corka ktora zalozyla wlasna firme bo miala dosyc!!!!
Wyzysk skierowanie na zysk szefa kiepska jakosc produktow,nie polecam pracy,
duzo ludzi sie łudzilo ze zyska uczciwe zatrudnienie niestety odchodzili najlepsi z końcem sezonu ,nie polecam pracy,
ocene zostawiam kazdemu piszcie opinie jak znajdziecie forum !!!!
nnn 2013-03-31 23:28:52
szkoda czasu i nerwow na prace w tej firmie
i tak cie nie docenia ani nie zatrudnia na godnych warunkach
nie polecam pracodawcy
ouf 2013-04-28 00:27:11
potwierdzam przedmowcow uwazajcie zatrudniajac sie i walczcie o umowe !!!!! Wspolczuje wszystkim bylym pracownikom a nowych ostrzegam !!!
komunista_racjonalista 2013-05-10 21:15:35
Witam serdecznie byłych pracowników "okropnej" firmy STAMPA :) .
Czytając opinie jakie piszecie, mogę śmiało się pod każdym podpisać, sam jestem byłym pracownikiem i już z paroma poprzednikami chcemy złożyć pozew zbiorowy o niewypłacanie pieniędzy, brak umów, złe traktowanie które mogę ująć pod mobbing, tłumaczeniem się na co są moje pieniądze potrzebne... i wiele innych.
Proszę was o podanie do siebie adresu e-mail czy nr telefonu - bądź podaje swoje namiary w celu skontaktowania się z wami aby wam także pomóc odzyskać zarobione pieniądze.
Nie ma sensu się tu wykłócać jak ten honorowy wszechwiedzący Pan prezesik oraz niedoszły na szczęście poseł na sejm RP ( PO ) tylko trzeba drodzy Państwo działać i zakończyć ten nieludzki proceder oszustwa oraz kradzieży w biały dzień.
Podaje do siebie dane w celu kontaktu:
(usunięte przez administratora)
PS: potraktujcie to na poważnie bo sprawa jest gruba i do wygrania!!

Pozdrawiam,

Kochany Pracownik :*
Marcin 2013-08-01 23:14:51
No i znowu(usunięte przez administratora) a już miałem składać cv. Dzięki. ;)
Bleeeeeeeeee 2013-08-15 21:04:48
Wolne żarty
Zdzichu 2013-08-19 14:38:38
Jest szansa na nauczenie się oszustwa od szefa f-my Stampa.Jest to wybitna kanalia z tego człowieka.
jabuszko_lodzkie@poczta.fm 2013-08-20 00:19:23
Do Marka.
A co tu pisać nt. firmy STAMPA ?
Pytaj a odpowiem Tobie na nurtujące pytania. A co do anonima (anonim - 2013-08-19 19:13:50 ) to odpowiedź jest prosta. Jest niewypłacalny, zbywa ludzi co do wynagrodzenia, daje kasę a wręcz cyka po parę groszy po kątach, by nikt nie widział, jak mu się nie przypodobasz to każe Tobie napisać lub wypisać ile była warta Twoja praca. Straszy, że ma pełno i wszędzie znajomości, że niczego się nie boi.... liczba osób, które zostały zrobione w gumę.... szacuje się na ok. 40......
Szykujemy teraz pozwy zbiorowe, zostaną na dniach zebrane osoby, które czują się pokrzywdzone przez tego oszusta.....
A co do premii to tylko obiecywane są... pensji 12tek nie ma i nie będzie. Ma swoich dwóch ludzi, którzy nieoficjalnie decydują o losie danego pracownika... wypytuje ich(usunięte przez administratora) jak pracują, etc.
Niektórym ludziom podobno zalega z wypłata po 2 a nawet po 3 miesiące. Straszy ciągle nas, "aktywistów", że poda sprawę do Prokuratury o ściganie nas, że rzekomo oczerniamy jego firmę czy spółkę....
Dodatkowo trzeba wykonywać pracę, niewynikającą z umowy :)
Nie polecam pracy...
d 2013-08-22 16:32:16
Źli pracownicy oczerniajacy firmę szok,no tak pokrzywdzonym jest Pan (usunięte przez administratora) i jego dobre imię,ten Pan tupet ma ogromny,chyba sobie go kupił za pieniadze na wypłaty :)
do anonim 2013-08-24 13:47:30
anonim czemu tak wypytujesz wiadomo ze pracowales w firmie bo zadajesz rzeczowe pytania tylko po co sam sie wypowiedz a nie szukasz potwierdzenia w słowach innych.Dobrze znasz odpowiedzi na swoje pytania
Tomek T. 2013-10-10 18:43:57
Witam. - ludzie wszystko tylko nie ta firma. nie dość że drukuję się tam dosłownie emulsją do ścian z castoramy , warunki zagrażające życiu (instalacja elektryczna). to jeszcze tam nie ma dnia wypłat - tylko dostajesz jak się wyprosisz pana (usunięte przez administratora) wtedy kiedy ma ochote - jest to bardzo poniżające - tragedia !! mnie np. od roku jest winien pieniążki. i wcale nie mam zamiaru być anonimowy(usunięte przez administratora)
1
ghjkj 2013-11-13 07:31:17
ja zweryfikuje jestem bylym pracownikiem stampy i wszystkie negatywene wpisy sa jak najbardziej prawdziwe :)
vf 2013-11-20 07:46:44
przeczytaj posty na temat stampy a odpowiesz sobie na swoje pytanie :)
1
Miłosz Łuczak 2013-12-22 20:47:52
Panie Stanisławie jest Pan dobrym pracodawcą.
http://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=HTSIdaXGmvQ
1
Tomek T. 2014-02-09 16:17:00
Właśnie o to chodzi że on nawet jak jest okazja to nic nie daje - nawet Twojej wypłaty Ci nie da. Jak ktoś ma tam iść do pracy to lepiej nigdzie nie pracować - mniejsze straty będzie miał
hohi 2014-05-21 16:29:02
pytanie do obecnych i byłych pracowników, wszystkich śledzących ten wątek :), Jaki typ umowy jest w Stampa? Są jakieś pozytywy?
Były 2014-05-22 13:35:24
Hohi, czy Ty naprawdę nie potrafisz czytać między wierszami.Jeżeli na forum jest 80% negatywnych wypowiedzi na temat roboty w Stampie to o czymś to świadczy. To nie jest dwu, trzy osobowe grono pieniaczy którzy chcą upodlić tzw. firmę ale solidna grupa osób którzy stracili czas a i nierzadko pieniądze.Twoje pytania są bezzasadne. Pozdrawiam
1
bahija 2014-06-10 07:00:59
Stampa mnie nie zawiodła jak potrzebowałam pomocy to ją otrzymałam. To co piszecie to bzdury. Wielu z Was nie dotrzymywało zawartych umów no i wóda panowie, kłamstwa
na kacu. Jestem w firmie nie bezpośrednio 11 lat i tak jak szef mówił zawsze jest jakiś głąb nic nieumiejący, który szuka sponsora swojego bezużytecznego czasu.
Calsberg! 2014-07-04 17:49:34
Witam,szukasz zajecia na wakacje?lubisz pracowac Charytatywnie?a moze chcesz zostac drukarzem?Wpadaj do STAMPY tutaj jestes kazdym za 6 zl.Zrobia z ciebie osla,bo po co zatrudnic DRUKARZA jesli mozna postawic na to stanowisko wszystkich i potem plakac ze produkcja nie idzie?ALe jaka wiedze ma miec pan elektryk lub pan od sprzatania posesji.Obelgi i awantury na porzadku dziennym,wyplaty nie dostajesz bo jestes rozliczany za wszystko co zleee,za prad tez cie licza i Szanowny Pan S.juz obmysla plan jakby tutaj wprowadzic oplaty za powietrze..Firma z tradycja ale niewyplacalnosci oraz tradycja starych maszyn ktore byly modne za czasow Hitlera..Karuzela ktora nie chce sie krecic jest twoim problemem bo przyjmujac sie do firmy musisz umiec ja naprawic,bo ona jest dobra,tylko blaty maja swoje humory i kazdy ma inny wymiar i o dziwo sa przesuniecia na brytach za ktore oczywiscie ty placisz bo karuzela jest dobra,nie ma to jak opalarka suszyc wydruki(Plastizol)Niech zyje technologia!!Liczysz sobie wyplate?Hokus pokus czary mary twoja wyplata idzie na staska browary...Szkoda czasu,sily,zdrowia aby pracowac tutaj..Jestes nikim,nie masz swojego zdania nawet kiedy masz racje..Panstwo z biura wiedza lepiej jak drukowac,zgrzewac a nawet lagowac a przychodzi co do czego psuja cala produkcje i rozkladaja na wszystkie osoby platnosci za zepsucie materialu..Jestem od paru dni starym pracownikiem i znam ich od kazdej strony.Jesli macie godnosc szukajcie czegos innego bo przekraczajac prog firmy jestes ich dluznikiem..Walic stampe,niech polegnie..Wkoncu komornik puka tam co drugi dzien a biedna pani (usunięte przez administratora) pisze odwolania do sadu ze pan (usunięte przez administratora)jest taki nie winny i dobry..I wgl nie wisi ludziom po kilka a nawet kilkaset zl..To jest nie wazne..Ich motto to--Lubimy robic ludzi w ......
1
bahija 2014-07-07 08:05:36
Calsberg czy jak Ci tam Dagmaro pisz prawdę o tym że chciałaś pracować bez umowy.
Rozmawiałam o tym wpisie z Panem(usunięte przez administratora). Z daty zamieszczenia wpisu wynika że to zaraz po Twoim rozstaniu on się pojawił. Wytłumacz innym dlaczego pracowałaś w Stampie dziewczyno skoro bylo Ci tam tak żle. Co do twoiej opinii, wynika z niej jedno, po tym jak o 7 rano w poniedziałek zadzwoniłaś do jakiegoś pracownika , by powiedzieć, że rezygnujesz nagle z pracy bo jedziesz nad morze można wywnioskować że jesteś nieodpowiedzialna i żle się stało że ptrącono Ci 200 zł bo nie powinnaś otrzymać za brak odopwiedzialności żadnej kasy.(usunięte przez administratora)
1
bahija 2014-07-07 16:07:07
zawsze każdy musi mieć ochronę i szef i pracownik. Obojętnie jak ale muszą się umówić,zawsze warunki na piśmie. W tym kraju nic na gębę.
bahija 2014-07-07 16:08:27
dziękujęmy za info o stronie
calsberg z noskiem 2014-07-07 18:49:43
Będę czekać z niecierpliwością na rozpoczęte przez WASZĄ Kancelarię postępowanie... tylko hmmm dadzą radę? iść na wojnę z całym forum to jak walczyć z wiatrakami. Ale mój nosek mówi mi, że jest lepsze wyjście> szacunek do pracownika i jego wypłaty. Dla ułatwienia dochodzenia podaje że już mam inne ip :D nie pogubcie się. Przepraszam, że zdradziłam tajemnice parku maszynowego, myślałam że od lat można podobne oglądać w muzeum :( To że pracownik znajduje inną pracę jest zupełnie normalne, to nie czasy niewolnictwa. Kara jaka została na mnie nałożona przekraczała moją stawkę dzienną, więc polecam poczytać dokładnie kodeks pracy. Kończę, wzywają mnie fale :) naszego Bałtyku
1
bahija 2014-07-08 08:39:55
Musisz wiedzieć Dagmaro że Stampa nie zatrudniała dsitodruku tylko usłudawców na umowę o dzieło albo umowę zlecenie. Zatem to co dotyczy Prawa Pracy w tym przypadku jest nie aktualne, to tak a propo prawa. Jeśli natomiast ktoś się podaje za tego kim nie jest to nie może wymagać szacunku bo na początu współpracy jest niewiarygodny i co za tym idzie nie można samemu kłamać i oszukiwać a od drugiej strony wymagać stosowania się do zasad współżycia społecznego. Mylnie Dagmaro oceniasz intencje, to co cię spotkało to nie kara tylko rekompensata za straty spowodowane przeż Ciebie z powodu Twojego zachowania i to nie był odosobniony przypadek wielokrotnie tak postępowałaś że dzwoniłaś o 7:30 że dziś Cię nie będzie bo coś tam. To zawsze był Twój wybór. Wyborem Pana Sanisława jest minimalizowanie strat. Informujemy Cię Zę spersonalizowałaś wypowiedź, tak więc Dagmaro Twój ip adres nam jest nie potrzebny. :) Bahija
bahija 2014-07-08 08:43:06
DRUKARZ: Cv na stampa@stampa.pl
kronikarz 2014-07-08 08:45:13
żeby móc powoływać się na kodeks pracy, to najpierw trzeba mieć podpisaną umowę, którą reguluje kodeks pracy ;) twoje pretensje dotyczące "kary" oraz kwestie stawki dziennej nie mają pokrycia skoro pracowałaś bez umowy o pracę, chyba faktycznie jakiś niezadowolony pracownik się próbuje wyżalić i oczernić innych
calsberg,lech,tyskie 2014-07-08 18:06:11
Cudownie, weźcie zatem Kwestionariusz Osobowy i wyślijcie go jak najszybciej na Policję, do prokuratury, ABW, USB :) i gdzie tam chcecie :) do tego wydrukujcie moje posty. Podepnijcie też Wasz cytat:,,Jeśli natomiast ktoś się podaje za tego kim nie jest'' Może zostanę zweryfikowana jako Stasiek :D
APELUJE DO OSÓB które chcą pracować w tej firmie, proszę iść, przepracować tydzień i napisać tu swoją OBIEKTYWNĄ OPINIĘ. nic więcej. Zobaczymy czy grono rozżalonych pracowników się powiększy :) pozdrawiam i życzę miłego dnia
bahija 2014-07-09 07:15:10
Nie ukrywam tego że powierzono mi opiekę nad tą częścią przestrzeni Stampa. Dlatego swoją pracę chce wykonywać dobrze. Twój apel to apel osoby która nie dokończyła zadań których się podieła i tym samym jesteś osobą nieiarygodną. Potrącono Ci część zapłaty z powodu nie dorzymania warunków współpracy. Piszesz głupoty jak byś dziewczyno miała coś do powiedzenia. Swoim zachowaniem bezmyślnym wywołałaś straty w firmie Stampa. Na tym kończę wymianę poglądów z Tobą Dagmaro bo zaniżasz pozim konwersacji.
Ps: Do USB NIEDA SIĘ WYSŁAĆ KWESTIONARUSZA DAGMARO .
Do zobaczenia w realu.
Zapamiętaj sobie że kiedy mówisz A to musisz mieć odwagę na B.
A cha i jeszcze jedno nie kłam że chodzisz do muzeum.
Bahija
niechodzacadomuzeum 2014-07-10 19:24:33
Widać po stylistyce wypowiedzi, że dużo zajęć z języka polskiego było opuszczonych. Ten o sarkazmach też :D Jedna prawda w internecie jest nadal aktualna... Nie wdawaj się w pyskówkę z idiotą, bo Cię sprowadzi do swojego poziomu i zabije doświadczeniem... Nie moje wypowiedzi kompromitują firmę, a Twoje. Ty jesteś osobą reprezentującą biuro. Tyle w temacie, game over
Czekam na wpisy nie Pani, a nowych pracowników.
Pracownik 2014-11-17 12:20:28
Sprzęt informatyczny kupowany na łksie bez faktur bez niczego lub skądś przywieziony. Od kiedy informatyk zatrudniony na 1/2 etatu musi przyjeżdżać po godzinach za psi ch.. pracować bez dodatku / nadgodzin i np brać się za obowiązki do niego nie należące. Wspomnienie o tym, że oprogramowanie jest nielegalne i zrobienie wyceny kończyło się informacją, że za drogo (Corel, Adobe nie wspominając o systemach operacyjnych) i czy nie można inaczej. Oczywiście jeśli coś zrobiłeś źle mimo, iż nie było to Twoją winą ani obowiązkiem i nie podpisywałeś żadnego papieru o odpowiedzialności finansowej, ucinane było z Twojej pensji. Widać, że sraczki pod tytułem,dziś towar przywieziony ma wyjść dziś zrobiony, i cała siła robocza ściągana na robienie tego co nie należy do obowiązków nadal są. A no i oczywiście najniższa wypłata, bądź jeszcze mniej, bez liczenia nadgodzin/niedziel przy 8h czasie pracy.
Pozdrawiam nie polecam
3
Bahija 2014-12-01 18:28:05
hymm!! wszystko co wypisujesz że musi i że nie płacą to jakieś brednie. Nic nikt nie musi jeśli jak piszesz nie płacą. Jeśli praca w życiu szkodzi rzuć tą pracę o co chodzi kolego rozczarowany. Koniecznie lektura Kodeksu Cywilnego polecam.Co do nadgodzin to ich w tej firmie nie ma to nie produkcja kolego. Musisz się wyrobić od 8 do 16 a jak sobie nie radzisz, no cóż to siedzisz po godzinach. ale to jest Twoja wola. Zawsze rano możesz położyć wymówienie. Mineły czasy że za oddychanie dostawało się kasę.
Teraz trzeba coś umieć i nie tylko tyrać po godzinach bez celu i bez zrozumienia. Dosyć na dzisiaj o tzw. pracowniku z bożej łaski.
powrotdoprzyszlosci 2014-12-12 10:51:16
no ladna zadymka widze tu jest o Stasia.Pracuje tam jeszcze Justyna,Marcin, Marek albo Iwona???
Praciwnik 2014-12-18 00:40:08
cyt: " Jeśli praca w życiu szkodzi rzuć tą pracę o co chodzi kolego rozczarowany. Koniecznie lektura Kodeksu Cywilnego polecam.Co do nadgodzin to ich w tej firmie nie ma to nie produkcja kolego."

BIG Loool Pyt: To nie produkcja: koszul reklamowych, parawanów, pareo, flag itp to co działalność charytatywna zakrawająca o wolontariat, za psie(usunięte przez administratora).
Bahija 2014-12-18 07:30:28
Z tego co wiem to nie.
Bahija 2014-12-18 07:44:47
Taka praca zawsze, można jej nie podjąć. Po co męczyć materiał, po co męczyć życie. Ta chmura frustratów piszących brednie jak im tam w Stampe było żle. Ciekawe? ilu z Was zrezygnowało z pracy, a ilu zostało wyrzuconych? Za picie lenistwo, kłamstwa, okradanie firmy np z tego co wiem z papieru toaletowego.Ciekawe ilu z Was założyło własne firmy, bo po takich doświadczeniach, może obrażacie inne firmy obciążając je za wszystkie Wasze niepowodzenia.
Mam ten profil Stampy pod opieką i powiem Wam drodzy blogowicze jest wolność
w podejmowaniu decyzji - nie piszcie głupot.
90% tych wypowiedzi świadczy o tym że w tej firmie obserwuje się pracowników jak pracują.
Powodzenia Bahija
tigra 2015-05-05 22:11:09
daj sobie na luz z ta niby firemka-to co pozytywne w tych opiniach to pamula pisze-cwaniaczek.gosc ma wiecej dlugow niz na tym jego wylysialym czole..nie placi i robi z siebie biznesmena wielkiego
Bahija 2015-05-17 10:47:07
OO tigra ta firemka to 40 lat istnienia. Ponad 3000 pracowników a obecnie ta firemka daje pracę 150 osobą. Nie gadaj bzdur bo nic nie wiesz tigierko. Napisz coś o sobie. Albo nie pisz bo i tak piszesz badury.
znawca 2015-05-17 11:44:54
Znam takich oszustów jak ta firma.Trzeba być nie lada krętaczem i oszustem ,by tyle lat lawirować w świecie uczciwych firm.Rozumiem ,że już 3000 osób zostało oszukanych przez tą firmę.
tigra 2015-05-23 22:33:06
hehe, Pamula zasze mial fantazje-3000 osob???zatrudnia 150 osob???chyba komornikow ma 150:)lepiej zebym wiecej nie pisala bo duzo wiem,bardzo duzo...
Konrad 2015-06-20 02:54:57
hmm wiesz bardzo dużo? ależ ty dyskretna Marto jesteś powiesz coś więcej? czy jesteś tak bystra i dalej będziesz płodzić swoje wypociny po zwolnieniu? Ja nie wiem jak to jest. Piszecie tutaj jaki to Stanisław nie jest i macie ogromny ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w związku z tym że dostaliście reszty pieniędzy albo zostaliście zwolnieni.Bo ze mną można pogadać? Dlaczego? bo nie mogę dzisiaj być bo:
babcia zmarła pięć razy?, bo nie było mnie 3 dni w pracy bo coś? bo piłem?(dla mniej lub bardziej dociekliwych. Oczywiście, że pojawią się komentarze żę ja sam przychodziłem na kacu. I to się zgadza. ale BYŁEM w pracy i starałem się robić swoje. a wy? Nic.....A najśmieszniejsze jest to, że żadne z was piszących tu na tym forum nie ma odwagi się pochwalić kim jest tylko używa pseudonimu. PS Bahija to nie Stary ani ja. a jeśli ktoś ma wątpliwości. Po obniżeniu pensji z 3000 do 1800 ze względu na kiepską sytuację finansową 1 osoba się zwolniła co rozumiem doskonale. A druga dziwnym trafem trafiła na L4 aspiruje na beatyfikację., dwie zostały jedna wszak teoretycznie wyjścia nie miała. Tak czy inaczej ja swoje imię podałem.Ciekawe kogo z was stać na to żeby podać swoje i się przedstawić.czekam. Skoro znacie brudy na mój temat, dajcie mi możliwość pochwalić brudami które ja wiem o was. Znamy się przecież bardzo dobrze.
konrad 2015-06-20 02:59:23
Zapomniałem dodać, że faktycznie parę ( dosłownie parę ) osób niesłusznie straciło pracę. I Bardzo mi przykro. Te osoby mogą się negatywnie wypowiedzieć, rozumiem.
Reszta z was? Być może tak jak ja jest śmiechu warta...
Konrad 2015-07-05 21:42:39
No co jest? Rączki wam urwało?
Konrad 2015-07-08 00:58:49
Czytam te wasze opinie i czytam..Niektórzy mogli by zbić majątek pisząc artykuły fantastyczno-naukowe...serio warto spróbować. Los się odmieni i nietrzeba bedzie robić za darmo.

Konrad Pamuła 2015-08-27 21:28:17
A no tak, że pracownik ma racje, ale "szef wie lepiej " i po krótkiej dyskusji pracownik zostaje zwolniony. A że za dużo osob to osobny temat, a to że nieroby, i koneserzy alko i używek wszelakich to już dopiero odległy temat.
Marta A-B 2015-10-20 14:18:04
W woli wyjaśnienia, ni nie pisałam na tym pseudo forum, więc wypraszam sobie szarpanie mojej osoby. Jestem tu pierwszy raz od długiego czasu i dopiero teraz zobaczyłam, że co niektórzy wycierają sobie moją osobą buzię. Nie życzę sobie takiego zachowania, ja co miałam do powiedzenia to powiedziałam bezpośrednio do tych osób a nie na forum i nigdy za nikogo się nie podawałam. następnym razem radzę Konradzie żebyś się upewnił do kogo kierujesz swoje słowa, bo ja "znawcą" nie byłam. Szkoda,że wcześniej tego nie widziałam, ale cóż w sumie mogłam się domyślić.
1
Marek 2016-06-03 11:40:33
Hehe. Wyszło szydło z worka. Po tonie tej wypowiedzi widać, że tam rzeczywiście próbują ludzi robić na kasie jak się tylko da.
barbosa 2016-08-15 15:20:30
@ Marek czy wiesz może coś czego nie wiemy my? piszesz tu o tonie wypowiedzi forumowiczów z którymi chyba ewidentnie sie nie zgadzasz :P dlatego uzasadnij co konkretnie ci sie nie podoba, bo jak sie domyslam jesteś lub byłeś pracownikiem firmy Stampa
Zostaw swoją opinię o Stampa - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stampa