brak logo

HMM HURTOWNIA MATERIAŁÓW MEBLOWYCH S.C.

Grudziądz

Opinie o HMM HURTOWNIA MATERIAŁÓW MEBLOWYCH S.C.

kuba 2014-02-19 21:31:17
Slaba obsluga, zanim sie doczeka na obsluzenie, mozna sobie isc do innego sklepu bo w HMM trwa to WIEKI!!
6
xxx 2015-03-19 16:58:41
totalna porażka pracować tam
3
ggg27 2015-03-25 15:31:43
jakość nie bardzo nie polecam
kranken 2015-10-27 20:00:54
ta firma to tragedia! nabiorom zlecen i sie z niczym nie moga wyrobic. tam sa wszyscy od wszystkiego. obsluga nie mila, szefostwo falszywe. duzy wybur towaru ale bardzo niskiej jakosci. i potwierdzam, ze czas oczekiwania na towar to porazka. nie polecam
1
marek 2015-11-06 14:59:51
Zobaczymy, w przyszłym tygodniu puszczam pierwsze zamówienie.
1
byly 2015-11-07 19:49:39
Warci polecenia ?? Nie ladnie klamac pewnie sam szef to napisal
2
nowwyy 2015-11-07 19:51:55
Pracować tam ?? Nie da rady ta firma to jakas patologia . I niesłowne szefostwo
4
Rafał 2015-11-19 09:12:38
Witam, dlaczego szefostwo jest określane jako fałszywe? Bo poszukują kierowcy i nie wiem czy warto, wiadomo dlaczego to stanowisko jest w ogóle wolne? Kierowca sam się zwolnił, czy został zwolniony? Jak się zwolnił to dlatego że nie wytrzymał z szefem czy jak? Czy warto się tam zatrudnić jako kierowca czy też nie?
rafał 2015-11-22 07:25:54
Na OLX są oferty pracy dla kierowcy-magazyniera,oraz w hurtowni w biurze.Chodzi mi głównie o opinie na temat szefostwa i atmosfery w firmie. Nie
chcałbym pakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Adam 2016-10-01 11:56:40
Nie polecam !!! Powyższe komentarze to sama prawda- pracownicy nie wiedzą o co chodzi , zamówienia nie wykonane na czas. Szef firmy pan M. nie ma pojęcia co się wewnątrz dzieje " nieobecny" tylko głupa pali nic więcej, nie potrafi kierować firmą ,ludzie robią co chcą - kompletni nie nadaje się na to stanowisko. Powinna większość Kontrahentów przejść do innych hurtowni - ja tak zrobiłem , ponieważ szkoda nerwów i mojego cennego czasu.
6
hard mi' 2016-10-01 17:46:13
w sumie to zainteresowana jestem u was pracą jako lakiernik meblowy, na mieście kraża legendy o tym że sporo jak na Grudziądz płacicie, ciekawe czy to prawda
Angry 2016-11-23 20:15:49
To wszystko prawda co piszecie zarobki tez ok chyba ze podpadniesz to po minimalnej krajowej ci da tam nawet toalety nie ma chyba że w plenerze zacofanie na skale czasów powojennych
1
Darek1234567891 2016-12-02 20:56:32
Napiszę tak.To co wszyscy piszą to prawda.Zamówiłem blat i jego pocięcie + dwa otwory,Właśnie pracownik dzisiaj mnie trzeci raz olał.Zarzekał sie poraz trzeci, że będzie wszystko gotowe.Miał niezwłocznie zadzwonić.No i nie zadzwonił.I moich telefonów nie odbierał.Panuje tam totalny haos.NIE POLECAM.CHyba, że masz wolny czas na czekanie.U mnie z dwóch obiecanych dni zrobiły sie dwa tygodnie.
Zostaw swoją opinię o HMM HURTOWNIA MATERIAŁÓW MEBLOWYCH S.C. - Grudziądz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HMM HURTOWNIA MATERIAŁÓW MEBLOWYCH S.C.