brak logo

Bitron Poland Sp. Z o. o.

Sosnowiec

Opinie o Bitron Poland Sp. Z o. o.

Sss 2016-07-22 23:14
jakies inicjaly
4
Bożena 2016-07-27 13:58
Ja widziałam, że Orienta Polska poszukuję osoby ds. jakości na terenie Sosnowca, ale nie wiem dla jakiej firmy... może dla nich ?
Zagłębie 2016-07-29 11:30
Witam.
Jak wygląda praca Magazyniera idzie zarobić ?
3
Tyt 2016-09-01 13:49
A jak z pracą na wtryskarkach?
11
Budzik 2016-09-02 07:54
Każdym z wymienionych
Wentyl 2016-09-02 08:14
Bitron podzielony na 2 części. Przez co duży mają przemiał białych murzynków. Zarobki jak każdy wie zależne od stanowiska. Magazynier<pracownik produkcji(dorabiają pracą po 12 godzin)<Technik/Inżynier utrzymania ruchu/BHP<Analiza /jakość<Kierownik zmiany<Kierownik ogółu<...(Reszta dla Italiano).
Ogólnie atmosfera taka sobie zawsze napięta wokół ludzi. Każdy boi się aby nie podpaść, jak podpadnie kto to wyp..ierdzie..la. Pijusy pierwsi wylatują i osoby nie uczestniczące w zlotach integracyjnych płatnych z własnej kiesy.
5
miotla 2016-09-02 18:14
Czytam te odpowiedzi a zadnych konkretow. Ciezko napisac konkretna kwote zarobkow np 1500 albo 2500 zl na reke. Chyba ze jestescie takimi czarnuchami ze robicie za grosze i wstyd wam sie przyznac. Banda pedalow
5
Takise 2016-09-04 11:47
Ogólnie na stanowisku zwykłego pracownika produkcji bez dodatkowych sobót itd.weźmiesz 1600-1700 zaś z np. dwiema sobotami możesz 2 tyś.wziąść.
4
B&W 2016-09-04 12:49
Witam serdecznie
Jak wygląda praca w Bitronie (proszę o konkrety), jaki jest system zmianowy, jaka stawka, jaki rodzaj umowy oraz atmosfera. Jak podchodzą do osób studiujących zaocznie. Czy aktualnie poszukują pracowników (kobiet).
3
Gd b kjh 2016-09-09 10:55
Podbijam pytanie ile przez gi Group zarobi się? Bo z tego co słyszałam jest tam wiele agencji ale przez gi Group najwięcej się wyjdzie. Tylko ile? Powie ktoś?
4
obiektywny 2016-09-09 21:18
Reklamujesz GI Group?.. prymitywne to
2
Gd b kjh 2016-09-10 01:46
Nie? Wiem tyle że idzie się zarobić tylko przez tą agencje dlatego pytam
.... 2016-09-22 23:49
Ostatnio bylo cale stado nowych z gigroupa, ktorzy zglaszali, ze od godziny nikt nie raczy ich oprowadzic, a bez identyfikatorow sami sobie nie wejda. Gigroup daje najnizsza krajowa, na miejscu mowia o premiach, ktore i tak nie sa nigdy wyplacane, a w pracy jest mobbing, krzyki, wyzwiska i falszywe towarzystwo. Proponuje zaczac szukac pracy z perspektywami albo sie wyedukowac.
7
asd123 2016-09-28 08:51
Będzie przeniesienie wszystkich ludzi SGP z MAGNETI AUTOMOTIVE LIGHTING POLSKA DO BITRONY MAGNETI rezygnuje z SGP na rzecz tylko CRS... więc będzie sporo nowych ludzi i wózkowych też
3
Byly 2016-09-28 19:20
Dajcie naiary na dobra lodziare z watta ;-)
4
art.b 2016-10-03 14:23
Witam szukam kontaktu do elektrodrazacza lub pracownika utr formy wtryskowe w bitron. Mam ciekawa oferte pracy. Kontakt arturrad@poczta.fm
ll 2016-10-19 23:02
hej, ja sie zastawiam jak to wszystko wyglada na stanwosiku specjalsity bhp czy na stale masz z nimi umowe popdisana i na stale szuakja swojego bhpowca czy tylko to jest zlecenie? mi zalezy na znalezieniu czegos stabilnego tym bardziej ze mam doswiadczenie
Norbert 2016-10-24 16:33
Rym Cym Cym Norbi jutro zrobi siwy dym
10
aaa 2016-11-04 08:43
p0pytaj o Kubiczową
Anonymous 2016-11-04 18:28
Witam. Czy ktoś był zatrudniony przez firmę CRS? I jak wygląda robót na kontroli jakości?
magneti 2016-11-08 18:20
Daj sobie spokój z crs naprawdę !
2
kinia 2016-11-10 23:27
Witam czy jutro tj. 11 w święto Bitron też pracuje?
aas 2016-11-22 00:17
Tak i nie.
Mam nadzieję, że pomogłam.
Ćwikła 2016-11-23 03:03
Forza Juventus
Nikt 2016-12-03 15:58
Daj sobie spokój z CRSEM najgorsza firma,jebiom na wypłata za przerwę ci potrącaja z wypłaty.
5
Nikt 2016-12-03 16:02
Pozdrowienia dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koordynatorki Moniki z crsu w Bitronie i jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przydupasów.
3
Nikt 2016-12-03 19:37
Oczywiście mowa o koordynatorce z bitronu w Sosnowcu
5
Sco8d 2016-12-04 16:59
Ostatnio szukali kogoś na cnc polecam , składać cv na bramę jeżeli ktoś ma doświadczenie na frezarkach tokarkach itp. Na produkcji przez gi group zarabialem ok 2,2 tys na najgorszej lini która tam była bo jest teraz na wacie czyli mowa o zywicowaniu. Tzn dla mnie robota spoko tylko gorąco bo piece ale słyszałem że dużo odchodziło. Teraz na utrzymaniu kasa zajebista , jak robisz i nie sciemniasz , doceniają podwyżkami i to nie jedna na 5 lat.
wtryskarki watt 2016-12-10 13:06
ja pracuje jako ustawiacz . polecam roboty malo a kasa spora
1
GattaNegra 2016-12-12 10:39
Strasznie trudno tu znaleźć wywżoną opinię, dużo sprzeczności. Bo czytam że : totalny koszmar i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo raj na ziemi....
Firmy rekrutują pracowników więc albo macie tyle roboty albo taki "przemiał" w ludziach.
Znajdzie się ktoś z realną opinią?
lol 2016-12-12 15:01
Może dlatego że Bitron ma dwa zakłady w Sosnowcu - na Jedności [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bałagan, brak organizacji) oraz na Watta (luzik) ;)
oko 2016-12-13 09:46
Luzik to ty masz w kroczu
4
Nick 2016-12-19 06:20
Kontrola jakości?
Normalnie zapierd***alasz na linii i kontrolujesz sam siebie. Ogólnie dramat. Nie polecam tej firmy.
4
ZSH 2016-12-26 16:22
Pracowałem w Bitronie pod firmą AP. Jeśli mam być szczery jest to kiepska firma. Płacą mało, a mimo tego wymagają niemalże cudów. Zdarzyło im się ustalać pracę w systemie poniedziałek nocka, wtorek popołudnie, środa ranka. Powiedziane teoretycznie "mile widziana dyspozycyjność w soboty" oznacza że będziesz robić 3 a nawet 4 soboty w miesiącu. Zarządzanie w tej firmie to klęska. Liderzy często nie wiedzą ile mają osób i jak te osoby ustawić na stanowiska. Ciągła rotacja pracowników bierze się przede wszystkim z pięknej umowy zlecenia, a dokładnie punktu który pozwala im odebrać 100zł jeśli nie przyjdziecie do pracy nie zgłaszając tego 24h wcześniej, nawet jak zachorujesz i zgłosisz to niedotrzymując 24h masz 100zł mniej.
3
nowy 2017-01-06 13:43
A który zakład to nie bardel wszędzie się k*rwią i puszczają nie znam zakładu produkcyjnego Gdzie było by inaczej
Ira 2017-01-06 14:15
Jest tu 37 latka blondynka lubi zdradę i chyba penetrację nie pytam nie mój biznes
5
niepewna... 2017-01-06 15:59
Opinie różne na różnych stronach i nie wiem co myśleć. Jak wygląda praca przez Crs w SC? Wiem, że akord itd, ale da się te normy w ogóle zrobić? Jak z atmosferą i ludzmi? Należę do osób stresujących się byle czym, i bojących się nowych kontaktów, więc już mam serce w gardle.
1
ohijrde 2017-01-06 20:16
sosnowiec to miasto gniotów karłów złodzieji bez rąk zalatujących fetorem biedy z domu rodzinnego smrodem z przykurczonych śmiesznych rąk warto to zobaczyć ale w thillerze KOSZMAR Z ULICY PRZYKURCZ DŁONI. TACY FRAJERZY NIESTETY TO IDIOCI I ŚMIERDZĄ KARŁAMI Z ZANIKIEM MIĘŚNI Z KATO HAHAH TO TRZEBA MIEĆ NASRA…. W PALE ŻEBY WYGLĄDAĆ JAK KARZEŁ I JESZCZE SIĘ SADZIĆ JAK SIĘ WYGLĄDA TAK JAK SIĘ WYGLĄDA
o 2017-01-10 22:11
wypociny bez sensu
1
O 2017-01-11 14:48
Jakie imie tej blondynki?z watu czy glownej?
1
Ira 2017-01-13 00:46
Z watu droga niepewno tyle napewno ci teraz mogę powiedzieć a czy też lubisz penetrację? Odpisz jak lubisz FISTING
3
tomcio 2017-01-13 04:54
Od przyszłego tygodnia mam iść do bitronu do crs'u, chyba na zmianę do pani Moniki.
@Nikt wystraszyles mnie trochę, o co chodzi?
fidel 2017-01-19 12:34
Pracowałem przez gi group w Bitronie 5 miesięcy, zdobyłem doświadczenie i zmieniłem prace na podobny zakład tyle że umowe mam juz z zakładem a nie z posredniakiem. Jeśli ktoś szuka stabilnej pracy i chce związać sie z Bitronem to nie ma nawet co zaczynać. Umowa przez zakład jest nierealna tylko firmy pośrednie. Prace moge polecic tylko osoba które chcą podnieść swoje kwalifikacje i mieć co napisać w cv. W takim przypadku można się zatrudnic na jakiś czas bo doświadczenie nabyte w Bitronie jest mile widziane w innych zakładach. Praca sama w sobie zła nie jest, człowiek zawsze sie tam czegoś nauczy. zakładów podobnych do Bitrona jest w regionie wiele. Tak jak pisałem wczesniej, przyjąć sie można po to aby nabrac doświadczenia i miec co napisac w cv, potem można spokojnie poszukać pracy stabilnej w podobnej branży.
2
kastro 2017-01-26 17:34
Jak Ci się puszcza, to nie musi iść do Bitronu!
1
Brak Jakieś 2017-02-02 20:21
Coraz większy bur*del ! Tak jeszcze w tej firmie nie było..wszystko na zasadzie "MUSI IŚĆ" a organizacji zero! Nieodpowiednie osoby na nieodpowiednich stanowiskach..kierowniczki, brygadzistki itd (tzw koleżaneczki, koledzy) bez szkoły a uważają się za niewiadomo kogo. Jeżeli przychodzą tu normalne osoby na wyższe stanowiska niż operator produkcji szybko uciekają bo widzą co się tu dzieje i nie mają zamiaru podporządkowywać się"mario brossom" i ich chorym wymysłom (jeszcze za te pieniądze). Zresztą ITALIANO już pokazali u siebie we Włoszech..że bitron upada! A teraz wielce zjeżdżają sie do Polski (PANOWIE Z WŁOCH) i wprowadzają swoje "STANDARDY!!" tak, że brawo.. Brawo! Wnioski są chyba proste.. długo tej firmie nie daje mimo iż dobrze prosperuje( pare lat nie wiem). Nie dziwię się że ludzie tu nie chcą przychodzić pracować i biorą ludzi jak leci z "ulicy" totalna "patola" aby sie kulało.
5
Brak Jakieś 2017-02-03 08:49
To chyba masz żółte papiery
Cipek Bambk 2017-02-04 14:13
Będą w końcu te podwyżki???
1
Keller 2017-02-20 17:07
Praca ciekawa z dużą możliwością rozwoju.
Dla chcącego nic trudnego. Montaż elementów elektronicznych.
Umowa o pracę.
Zatrudnienie bezpośrednio przez Pracodawcę.
Stawka godzinowa od 15 zł do 20 zł brutto w zależności od stanowiska na produkcji . Dodatek nocny jak i premia do 25% zarobku . Premia frekwencyjna do 350 zł kwartalnie.
ala 2017-02-21 13:10
A te podwyżki to tylko dla zakładowych czy dla agencyjnych tez?
Nikt 2017-02-22 16:10
Mówi to ktoś który mieszka w innym mieście i ma manie mniejszości
Zostaw swoją opinię o Bitron Poland Sp. Z o. o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bitron Poland Sp. Z o. o.