brak logo

Bitron Poland Sp. Z o. o.

Sosnowiec

Opinie o Bitron Poland Sp. Z o. o.

ll 2016-10-19 23:02
hej, ja sie zastawiam jak to wszystko wyglada na stanwosiku specjalsity bhp czy na stale masz z nimi umowe popdisana i na stale szuakja swojego bhpowca czy tylko to jest zlecenie? mi zalezy na znalezieniu czegos stabilnego tym bardziej ze mam doswiadczenie
Norbert 2016-10-24 16:33
Rym Cym Cym Norbi jutro zrobi siwy dym
10
aaa 2016-11-04 08:43
p0pytaj o Kubiczową
Anonymous 2016-11-04 18:28
Witam. Czy ktoś był zatrudniony przez firmę CRS? I jak wygląda robót na kontroli jakości?
magneti 2016-11-08 18:20
Daj sobie spokój z crs naprawdę !
2
kinia 2016-11-10 23:27
Witam czy jutro tj. 11 w święto Bitron też pracuje?
aas 2016-11-22 00:17
Tak i nie.
Mam nadzieję, że pomogłam.
Ćwikła 2016-11-23 03:03
Forza Juventus
2
Nikt 2016-12-03 15:58
Daj sobie spokój z CRSEM najgorsza firma,jebiom na wypłata za przerwę ci potrącaja z wypłaty.
5
Nikt 2016-12-03 16:02
Pozdrowienia dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koordynatorki Moniki z crsu w Bitronie i jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przydupasów.
3
Nikt 2016-12-03 19:37
Oczywiście mowa o koordynatorce z bitronu w Sosnowcu
5
Sco8d 2016-12-04 16:59
Ostatnio szukali kogoś na cnc polecam , składać cv na bramę jeżeli ktoś ma doświadczenie na frezarkach tokarkach itp. Na produkcji przez gi group zarabialem ok 2,2 tys na najgorszej lini która tam była bo jest teraz na wacie czyli mowa o zywicowaniu. Tzn dla mnie robota spoko tylko gorąco bo piece ale słyszałem że dużo odchodziło. Teraz na utrzymaniu kasa zajebista , jak robisz i nie sciemniasz , doceniają podwyżkami i to nie jedna na 5 lat.
wtryskarki watt 2016-12-10 13:06
ja pracuje jako ustawiacz . polecam roboty malo a kasa spora
3
GattaNegra 2016-12-12 10:39
Strasznie trudno tu znaleźć wywżoną opinię, dużo sprzeczności. Bo czytam że : totalny koszmar i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo raj na ziemi....
Firmy rekrutują pracowników więc albo macie tyle roboty albo taki "przemiał" w ludziach.
Znajdzie się ktoś z realną opinią?
lol 2016-12-12 15:01
Może dlatego że Bitron ma dwa zakłady w Sosnowcu - na Jedności [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bałagan, brak organizacji) oraz na Watta (luzik) ;)
oko 2016-12-13 09:46
Luzik to ty masz w kroczu
4
Nick 2016-12-19 06:20
Kontrola jakości?
Normalnie zapierd***alasz na linii i kontrolujesz sam siebie. Ogólnie dramat. Nie polecam tej firmy.
4
ZSH 2016-12-26 16:22
Pracowałem w Bitronie pod firmą AP. Jeśli mam być szczery jest to kiepska firma. Płacą mało, a mimo tego wymagają niemalże cudów. Zdarzyło im się ustalać pracę w systemie poniedziałek nocka, wtorek popołudnie, środa ranka. Powiedziane teoretycznie "mile widziana dyspozycyjność w soboty" oznacza że będziesz robić 3 a nawet 4 soboty w miesiącu. Zarządzanie w tej firmie to klęska. Liderzy często nie wiedzą ile mają osób i jak te osoby ustawić na stanowiska. Ciągła rotacja pracowników bierze się przede wszystkim z pięknej umowy zlecenia, a dokładnie punktu który pozwala im odebrać 100zł jeśli nie przyjdziecie do pracy nie zgłaszając tego 24h wcześniej, nawet jak zachorujesz i zgłosisz to niedotrzymując 24h masz 100zł mniej.
3
nowy 2017-01-06 13:43
A który zakład to nie bardel wszędzie się k*rwią i puszczają nie znam zakładu produkcyjnego Gdzie było by inaczej
1
Ira 2017-01-06 14:15
Jest tu 37 latka blondynka lubi zdradę i chyba penetrację nie pytam nie mój biznes
9
niepewna... 2017-01-06 15:59
Opinie różne na różnych stronach i nie wiem co myśleć. Jak wygląda praca przez Crs w SC? Wiem, że akord itd, ale da się te normy w ogóle zrobić? Jak z atmosferą i ludzmi? Należę do osób stresujących się byle czym, i bojących się nowych kontaktów, więc już mam serce w gardle.
1
ohijrde 2017-01-06 20:16
sosnowiec to miasto gniotów karłów złodzieji bez rąk zalatujących fetorem biedy z domu rodzinnego smrodem z przykurczonych śmiesznych rąk warto to zobaczyć ale w thillerze KOSZMAR Z ULICY PRZYKURCZ DŁONI. TACY FRAJERZY NIESTETY TO IDIOCI I ŚMIERDZĄ KARŁAMI Z ZANIKIEM MIĘŚNI Z KATO HAHAH TO TRZEBA MIEĆ NASRA…. W PALE ŻEBY WYGLĄDAĆ JAK KARZEŁ I JESZCZE SIĘ SADZIĆ JAK SIĘ WYGLĄDA TAK JAK SIĘ WYGLĄDA
1
o 2017-01-10 22:11
wypociny bez sensu
2
O 2017-01-11 14:48
Jakie imie tej blondynki?z watu czy glownej?
1
Ira 2017-01-13 00:46
Z watu droga niepewno tyle napewno ci teraz mogę powiedzieć a czy też lubisz penetrację? Odpisz jak lubisz FISTING
3
tomcio 2017-01-13 04:54
Od przyszłego tygodnia mam iść do bitronu do crs'u, chyba na zmianę do pani Moniki.
@Nikt wystraszyles mnie trochę, o co chodzi?
fidel 2017-01-19 12:34
Pracowałem przez gi group w Bitronie 5 miesięcy, zdobyłem doświadczenie i zmieniłem prace na podobny zakład tyle że umowe mam juz z zakładem a nie z posredniakiem. Jeśli ktoś szuka stabilnej pracy i chce związać sie z Bitronem to nie ma nawet co zaczynać. Umowa przez zakład jest nierealna tylko firmy pośrednie. Prace moge polecic tylko osoba które chcą podnieść swoje kwalifikacje i mieć co napisać w cv. W takim przypadku można się zatrudnic na jakiś czas bo doświadczenie nabyte w Bitronie jest mile widziane w innych zakładach. Praca sama w sobie zła nie jest, człowiek zawsze sie tam czegoś nauczy. zakładów podobnych do Bitrona jest w regionie wiele. Tak jak pisałem wczesniej, przyjąć sie można po to aby nabrac doświadczenia i miec co napisac w cv, potem można spokojnie poszukać pracy stabilnej w podobnej branży.
4
kastro 2017-01-26 17:34
Jak Ci się puszcza, to nie musi iść do Bitronu!
1
Brak Jakieś 2017-02-02 20:21
Coraz większy bur*del ! Tak jeszcze w tej firmie nie było..wszystko na zasadzie "MUSI IŚĆ" a organizacji zero! Nieodpowiednie osoby na nieodpowiednich stanowiskach..kierowniczki, brygadzistki itd (tzw koleżaneczki, koledzy) bez szkoły a uważają się za niewiadomo kogo. Jeżeli przychodzą tu normalne osoby na wyższe stanowiska niż operator produkcji szybko uciekają bo widzą co się tu dzieje i nie mają zamiaru podporządkowywać się"mario brossom" i ich chorym wymysłom (jeszcze za te pieniądze). Zresztą ITALIANO już pokazali u siebie we Włoszech..że bitron upada! A teraz wielce zjeżdżają sie do Polski (PANOWIE Z WŁOCH) i wprowadzają swoje "STANDARDY!!" tak, że brawo.. Brawo! Wnioski są chyba proste.. długo tej firmie nie daje mimo iż dobrze prosperuje( pare lat nie wiem). Nie dziwię się że ludzie tu nie chcą przychodzić pracować i biorą ludzi jak leci z "ulicy" totalna "patola" aby sie kulało.
8
Brak Jakieś 2017-02-03 08:49
To chyba masz żółte papiery
Cipek Bambk 2017-02-04 14:13
Będą w końcu te podwyżki???
1
Keller 2017-02-20 17:07
Praca ciekawa z dużą możliwością rozwoju.
Dla chcącego nic trudnego. Montaż elementów elektronicznych.
Umowa o pracę.
Zatrudnienie bezpośrednio przez Pracodawcę.
Stawka godzinowa od 15 zł do 20 zł brutto w zależności od stanowiska na produkcji . Dodatek nocny jak i premia do 25% zarobku . Premia frekwencyjna do 350 zł kwartalnie.
ala 2017-02-21 13:10
A te podwyżki to tylko dla zakładowych czy dla agencyjnych tez?
Nikt 2017-02-22 16:10
Mówi to ktoś który mieszka w innym mieście i ma manie mniejszości
New champions 2017-03-07 19:43
Chcialbym zatrudnic sie w Bitronie. Gdzie polecacie, gdzie jest lepiej. Jednosci czy Watta? I przez jaka agencje? Pewnie nie zatrudniaja bezposrednio.
Pracownik 2017-03-07 19:48
Negotrust, aas, lavoro
Haha 2017-03-08 09:34
New Champions -Sam sobie piszesz, sam odpowiadasz .... Jakaś agencja PRowa jesteś? ...
konik 2017-03-14 14:23
nie polecam ludziom którzy stresują się z byle powodu. cisną o normy, ale nie ma w co robić. zawsze czegoś brakuje, pudeł, przekładek itd, ale ilości musza być. no i porzadek, wylizac stanowisko trzeba do błysku, a i tak zle. ogólnie nie jest zle, jak ktos ogarniety to da rade bo sobie sam znajdzie wszystko. troche jak w dżungli, ale jaki ubaw ;-]
5
robokop 2017-03-15 15:10
Jest to jedna z najlepszych firm w Sosnowcu.Polecam tam pracę.Jedynie na co należy uważać to ludzie.Są bardzo dwulicowi i zazdrosni szczególnie panie z Wydziału Gum .
Lola 2017-03-15 18:28
O jakim zakładzie piszesz Keller? No chyba, że jesteś z kontroli jakości Bitrona, a nie zatrudniony przez agencję.
konik 2017-03-21 12:18
HAHAHA, nowy operator zatrudniony przez bitron... bezpośrednio. Udany żart. Firmy zewnętrzne są podstawą wśród operatorów teraz, gdzie każda płaci inaczej, niekoniecznie sprawiedliwie. Operatorzy bitronu to już nieliczni wytrwali, gdyby doszło do kolejnego strajku to garstka by się zebrała. Ci bezpośrednio zatrudnieni to chyba brygadziści, jakościowcy, kierownicy, liderzy i inni 'najważniejsi', którym udało się 'awansować' wyżej często ze zwykłego operatora. Przez to możemy podziwiać na żywo przysłowie "władza uderza do głowy".
4
Brednie 2017-03-23 11:52
Ludzie pytają się o stawki, a nikt nie umie powiedzieć jaka jest naprawdę stawka więc napisze. Zatrudnienie w Bitron Poland (Watt), nie wiem jak na Jedności ale podejrzewam, że stawki się nie różnią to na operatora maszyn 12.60 brutto/h i 350 zl brutto premii za każdy przepracowany miesiąc(premia jest wypłacana jeśli w tym miesiącu się nie chorowało). Po 3 miesiącach jest możliwość podniesienia stawki i jest ona ustalana indywidualnie z przełożonym, czyli jak tyrasz jak dziki wół i liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to możesz dostać po 3 miesiącach 15 brutto/h + 350 brutto premii (jest to rzadkością żeby ktoś tyle dostał po 3 miesiącach przeważnie jest to 1.5 zl brutto. Generalnie największa stawka jaką można osiągnąć na montażu i tutaj nie ma podziału czy pracuje się przez Gi Group czy bezpośrednio przez Bitron to 16.02 brutto/h plus 350 brutto premii.
1
bubuśka 2017-03-30 21:35
Jeszcze w takim gownie nie pracowałam . W umowę jest napisane że płacą za odzież robocza , a jak się człowiek zwolni to mówią że za buty potrącaja z wypłaty a te gówniane buty kosztują 120 zł. Parodia i śmiechu warte jest ta firma. Na spotkaniu mówią że płacą za godzinę a po paru dniach dowiadujesz się że praca jest na akord. Odradzam tam pracować !!!!!!!!!.
1
Gość ... 2017-03-30 21:43
Mają jakieś chore normy co każdy normalny człowiek tego nie wyrobi bo nie ma szans. Jest szkolenie 16h bezpłatne . trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo szybko bo cię koordynatorka goni. I się czepiają o byle co nie zwracając uwagi na to że jak ktoś jest nowy to ma prawo do pomyłki. Szkolenie polega na tym że trzeba chodzić po całej hali i szukać sobie samemu komponentów bo ci cali liderzy , koordynatorowie są zajęci chodzeniem i zuciem gumy . STANOWCZO ODRADZAM !!!!
1
Dobra jazda 2017-04-07 00:49
To blisko 40 letnia blondynka z watta ona lubi pojeździć na koniku jest w tym dobra.
1
Nowa 2017-04-15 19:42
Pracuje tu od niedawna na 3 zmiany.i widze ze ciezko bedzie sie przyzwyczaić.praca jak wszedzie.nie ma lekko ale po czasie kazdy ogarnia.No i oni..( usunięte przez administratora ).co tu się dzieje.3od tyłu dać na produkcję i niech pokażą jak pracują... Podstaw uruchamiania maszyn nie znają. Ale to nic. Żeby to jakieś doświadczenie w zarządzaniu mialo ,chociaż małe bo nikt nie wymaga dużego , to tylko gonić i znecać się nad nowymi . Starszy pracownik już przyzwyczajony to trochę po nim spływa ich DEBILIZM. Ciekawa jestem jak na 2zakladzie wyglada praca.Czy tez taka nerwówka?Czy nad zwyklym pracownikiem ktory stara sie zarobic tez jest 3 rzadzacych nierobów bez umiejetności?Tak poza tym to Ciasteczka na tym utrzymaniu robią ; -)
PRACOWNIK 2017-04-17 12:10
Norbi jakiś jest to masz racje . Już nie ma lasek na tym zakładzie same kaszaloty są. One nie znając własnej wartości daj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko po to by utrzymać się na stanowisku. Kupują ciasteczka, jedzą na maszynie, zamiast pracować to siedzą na FB .PANIE Z WYDZIAŁU GUM POWINNO SIĘ WYMIENIĆ NA INNY NOWY MODEL. A ty nowa nie przejmuj się tymi babami. Nie opowiadaj tym pustym bekom o swoim prywatnym życiu bo cię zjedzą
4
wyzyskiwacze 2017-04-20 09:15
syf kiła i mogiła obóz pracy szkoda zdrowia całkowity brak szacunku dla pracownika PANSTWOWA INSPEKCJA POWINNA TAM WKROCZYC I ZAMKNAC TEN BURDEL bo zakładem tego gówna nazwac nie mozna
1
Nowa 2017-04-20 10:25
Tu piszę o tworzywach. Ale jak piszesz że na GUMACH też takie jaja...?
PRACOWNIK 2017-04-22 16:05
Tak takie jaja sa jak wszędzie na tym zakładzie, ale przykład idzie z góry. Tam są brygadziści na tym zakładzie bez żadnej wartości .
Zostaw swoją opinię o Bitron Poland Sp. Z o. o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bitron Poland Sp. Z o. o.