Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-28 11:42:23 odpowiedz | cytuj
Jestem byłym pracownikiem tej firmy i mogę powidzieć iż jest to firma naprawdę w porządku.Zarówno ludzie którzy tam pracują jak i kadra zarządzająca jest super.Co do zarobków nigdy osobiście nie narzekalem.Nie wiem jak tam jest teraz gdyż mieszkam w Zielonej Górze ale naprawde polecam ten zakład wszystkim.Pozdrowienia dla A.L,E.G oraz B.M a także dla dyrektora M.K.Żałuje ż odeszłem. Z poważaniem Ł.S
Amazonka - 2009-07-30 20:28:40 odpowiedz | cytuj
Po pierwsze nie odeszłem a odszedłem, po drugie to nie odszedłeś tylko zostałeś zwolniony za pijaństwo w pracy, a po trzecie praca tam nie wygląda kolorowo.
Pracowałam w kilku podobnych zakładach produkcyjnych i muszę stwierdzić że w bitronie jest lekka praca fizyczna ale atmosfera która tam panuje jest nie do zniesienia. Męczarnie psychiczne. Wolę ciężko pracować i mieć spokój niż być gnębiona w tym żałosnym zakładzie.
Anonimka - 2009-08-02 02:10:51 odpowiedz | cytuj
Gdybys wykonywala dobrze swoja lekka fizyczna prace to na pewno nie bylabys gnebiona psychicznie....
BITRONek - 2009-08-20 08:31:05 odpowiedz | cytuj
Jak lubisz przychodzić po godzinach za darmo !!! żeby poprawić braki które według JAKOŚCi były doskonałe ! To jest to wymarzona praca dla ciebie ! ZAPRASZAMY BĘDZIE WIĘCEJ OSÓB DO SELEKCJI !!!!!:)) .
P.S. Weekendy do odbioru w tygodniu bez żadnych dodatków ! i to w dniu który brygadziście odpowiada ! .Pozdrawiam i z całego serca odradzam , lepiej poszukać gdzie indziej .A z tym gnębieniem psychicznym to w całym Bitronie tak praktykują no chyba że jesteś kapusiem to dadzą ci spokój .
anonimowy - 2009-09-03 08:46:57 odpowiedz | cytuj
Zdecydowanie odradzam pracę w Bitronie. Tam nie szanuje się pracownika, dla zarządu najważniejsza jest kasa, nie ważne jakim kosztem. Zmusza się pracowników do pracy po godzinach, oczywiście bez dodatkowego wynagrodzenia, a jeśli protestujesz, to straszą zwolnieniami. Pracowałam tam kilka lat i obserwowałam jak Bitron upada moralnie. Za czasów poprzedniego prezesa (D.U) praca w Bitronie to była przyjemność, ale nie teraz kiedy przyszedł ten nowy oszołom. Zainteresowani wiedzą o kogo chodzi.
lenny - 2010-01-05 12:15:30 odpowiedz | cytuj
Nie wiem jak jest w tej konkretnej firmie, ale wiem jedno, że obojętnie jaka byłaby firma to znajdą się ludzie którzy będą uważali, że to obóz pracy. Nikt przecież nikogo nie zmusza do pracy. Jak tak jest źle to zawsze można iść pracować w supermarkecie, czy galerii, ale za minimalną krajową. Też pracuję w firmie produkcyjnej (też produkującej dla Bitronu) i ludzie tak samo narzekają.
Pozdrawiam
cyryl - 2010-01-13 23:20:17 odpowiedz | cytuj
ani dobrze ani zle. Tasama kupa tylko w innym opakowaniu
anonim - 2010-02-23 15:28:22 odpowiedz | cytuj
Obecnie pracuje w tej firmie i zarowno atmosfera jak i sama praca jest, hmmm nie stosujac tu niecenzuralnych zwrotow, bardzo bardzo niemila.Ludzie sa obludni, jeden drugiego patrzy tylko jak podpierniczyc i dorzucic mu swojej roboty. Te cale zwiazki zawodowe to jakas porazka(no ,ale Solidarnosc to zawsze byla porazka). Praw pracowniczych sie nie przestrzega wogole,przerw praktycznie nie ma(przynajmniej na wydziale gdzie pracuje).Wszyscy do wszystkich maja tylko pretensje i wogole to chora atmosfera tam panuje.Umowy chca podpisywac z pracownikami tylko na miesiac ( i to przez 2 lata!!!). Jednym slowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I SPOLKA!NIE ZATRUDNIAJCIE SIE TAM!!!
anonim - 2010-02-23 15:28:24 odpowiedz | cytuj
Pteruś - 2010-03-17 12:50:56 odpowiedz | cytuj
B - 2010-03-18 13:34:04 odpowiedz | cytuj
W Bitronie jest super ale jak jestes na eldomie a moze ktos skoczy na plastiki i wtedy pogadamy o super robocie 8h bez przerwy na sniadanie
red. - 2010-03-22 11:54:06 odpowiedz | cytuj
TO JEST ŻENUJĄCE CO PAŃSTWO WYPISUJĄ O TYM WŁOSKIM OBOZIE PRACY! TZN.: JAK MOŻNA MIEĆ TAKIE PODEJŚCIE DO ŻYCIA I PRACY( jest nam w BITRONIE WSPANIALE...!.CUDOWNIE....!SUPER PRACA....!.)JAK MOŻNA TAK PŁYTKO MYŚLEĆ.CO WY LUDZIE PISZECIE!!!!!!!!
paweł - 2010-03-22 12:01:46 odpowiedz | cytuj
Jak można pracować w tzw.:WŁOSKIM OBOZIE PRACY.ZASTANAWIAM MNIE FAKT,ŻE LUDZIE
BOJĄ SIĘ NAPISAĆ DO REDAKCJI PROFESJONALISTCZNEJ GAZETY W NASZEJ KOCHANE POLSCE
I OPUBLIKOWAĆ CO ROBIĄ Z POLAKAMI W POLSCE WŁOSI.ZASTANÓWCIE SIę CO PISZECIE I
RÓBCIE COŚ Z MOBBINGIEM.BO INACZEJ TO SZKODA MI WAS>>
liu zin tao - 2010-04-07 13:11:25 odpowiedz | cytuj
ale żeby konkretnie porównać czy opłaca się wejść do bitrona to należy podać minimalną płacę; nie rozumiecie tego, że znając warunki psychiczne jakimi obdarzy nas wyższa nomenklatura to należy wiedzieć jakie dadzą nam za to wynagrodzenie minimalne.
PPP - 2010-05-01 09:45:23 odpowiedz | cytuj
TO CHYBA TY JESTEŚ TYM NAJWIĘKSZYM WŁOSKIM LACHOCIĄGIEM W TYM BURDELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2010-05-01 09:51:28 odpowiedz | cytuj
red. - 2010-03-22 11:54:06

anonim - 2010-05-01 09:55:26 odpowiedz | cytuj
Pteruś - 2010-03-17 12:50:56

anonim - 2010-05-14 23:30:28 odpowiedz | cytuj
Pteruś - 2010-03-17 12:50:56

Bitroin to nie miejsce pracy dla nierobów !!!!!!!

w bitronie niestety ciezka praca nic nie osiagniesz.Zobacza ze duzo robisz i starasz sie to cie zgnoja,zeszmaca i beda traktowac jak imbecyla.Jak myślisz nie głowa tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo kutasem to wtedy tak,duzo osiagniesz
Pteruś - 2010-05-22 00:14:26 odpowiedz | cytuj
Jesli jest ktos ciemniakiem i zwykłym leszczem to zawsze bedzie wykorzystany .
Trzeba być asertywnym komunikatywnym a przede wszystkim człowiekiem który potrafi żyć z innym człowiekiem.
A zwalanie wszystkiego na firmy zewnętrze do niczego ie prowadzi, tych ludzi trzeba zrozumieć .Kazdy potrzebuje pracy i pieniądza .
Normy są normami każdy ma swoje i watpie zeby ktoś sie ich trzymał.
Wiadomo ze robienie normy zachęca pracodawce do ich podniesienia więc każdy robi swoje bo za ponad norme nikt im nie zapłaci
anonim - 2010-05-22 00:34:01 odpowiedz | cytuj

Normy są normami każdy ma swoje i watpie zeby ktoś sie ich trzymał.

hyhyhy ale sie usmiałem z tego co piszesz :) ciemniaki i leszcze to tam sa kierownikami,tak ce facto zwłaszcza na twoim wydziale oraz po sasiedzku tj a szybka .Nadal podtrzymujeto co napisałem post wyzej ze ciezka i uczciwa praca nic tam nie osiagniesz.Prawdopodobnie jestes jakis młodzik co podjał pierwsza prace i sie w niej zakochał
anonim - 2010-05-22 00:35:54 odpowiedz | cytuj

Normy są normami każdy ma swoje i watpie zeby ktoś sie ich trzymał.

hyhyhy ale sie usmiałem z tego co piszesz :) ciemniaki i leszcze to tam sa kierownikami,tak ce facto zwłaszcza na twoim wydziale oraz po sasiedzku tj za szybka .Nadal podtrzymuje to co napisałem post wyzej ze ciezka i uczciwa praca nic tam nie osiagniesz.Prawdopodobnie jestes jakis młodzik co podjał pierwsza prace i sie w niej zakochał
anonim - 2010-05-22 01:01:07 odpowiedz | cytuj
a tak na powaznie jedyny pozytyw pracy w Bitronie jest taki ze nigdy nie ma problemow z kasa tzn zawsze jest na czas.Pozatym praca w tej firmie jest niepewna,niestabilna,kierownictwo w wiekszosci ��wier��inteligentne mowiac na wyrost,normy jak normy -wszedzie sa ale w Bitronie jest to na zasadzie \"czy sie stoi czy sie lezy kazdemu sie nalezy� wiec nie ma regu��y czy je robisz czy nie to kazdy zarabia jednakowo i kazdy moze wyleciec jednakowo.Pozatym kolesiarstwo jest na kazdym kroku az nadto widoczne ale o to pretensji miec nie mozna do nikogo bo w Polsce wszedzie tak jest wiec nie ma sie co gniewac- genetyki po PZPR- owskiej w ludziach nic nie zmieni.Ludzie ktorzy naprawde ciezko tam pracuja nie sa tam doceniani - wrecz przeciwnie- do normalnych ludzi zawsze maja jakis problem,natomiast do tzw przedniego elektoratu bitronu tj obiboki,leserzy,sciemniacze,bojcory - do nich nikt nigdy nie ma problemu.Nie znam ani jednego sciemniacza ktory wylecia��by za notoryczne sciemnianie w pracy -za to wielu swietnych ludzi wylecia��o za L4.Atmosfera w tej pracy na pierwszy rzut oka jest mi��a - ale to tylko pozory
anonim - 2010-05-22 01:04:00 odpowiedz | cytuj
a tak na powaznie jedyny pozytyw pracy w Bitronie jest taki ze nigdy nie ma problemow z kasa tzn zawsze jest na czas.Pozatym praca w tej firmie jest niepewna,niestabilna,kierownictwo w wiekszosci cwiercinteligentne mowiac na wyrost,normy jak normy -wszedzie sa ale w Bitronie jest to na zasadzie czy sie stoi czy sie lezy kazdemu sie nalezy wiec nie ma reguly czy je robisz czy nie to kazdy zarabia jednakowo i kazdy moze wyleciec jednakowo.Pozatym kolesiarstwo jest na kazdym kroku az nadto widoczne ale o to pretensji miec nie mozna do nikogo bo w Polsce wszedzie tak jest wiec nie ma sie co gniewac- genetyki po PZPR- owskiej w ludziach nic nie zmieni.Ludzie ktorzy naprawde ciezko tam pracuja nie sa tam doceniani - wrecz przeciwnie- do normalnych ludzi zawsze maja jakis problem,natomiast do tzw przedniego elektoratu bitronu tj obiboki,leserzy,sciemniacze,bojcory - do nich nikt nigdy nie ma problemu.Nie znam ani jednego sciemniacza ktory wylecialby za notoryczne sciemnianie w pracy -za to wielu swietnych ludzi wylecialo za L4.Atmosfera w tej pracy na pierwszy rzut oka jest mila - ale to tylko pozory
misiatka0350 - 2010-06-10 00:34:22 odpowiedz | cytuj
ha ha fajnie że tak ostro jest,ja bardzo chciałabym tam sie przyjac i nie mam pojęcia jak !,choc mam paru znajomych-sorki ale słyszałam że wszędzie jest juz rygor!! Ja pracowałam w ER.SI oraz w AUTOMOTIVE i tam dopiero rygor -to jest dopiero obóz PRACY!!!JA chętnie bym do BITRONU sia przyjęła ale kto mi powie JAK????prosiłabym kogos o informacje dotyczące przyjęć do pracy w BITRONIE po nr. gg-22991987!!!WIELKIE DZIĘKI Z GÓRY-POZDRAWIAM ZADOWOLONYCH I TYCH NIE ZADOWOLONYCH!
anonim - 2010-06-10 00:52:54 odpowiedz | cytuj

Normy są normami każdy ma swoje i watpie zeby ktoś sie ich trzymał.

Ja też tam pracuję i też nie robię jako operator.
Pieprzysz głupoty i tyle.
PILTOT- raz jest raz go nie ma. teraz juz raczej nie bo komuś nie pasowało takie stanowisko. Nawet jak był to co robił gdy zastępował kogoś na przerwie?! Kogoś kto ma np 7 automatów. A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielkie robił. Miał za zadanie przejrzenie stanowiska pracy oraz oglądnie czy detale wypadające z maszyny są zgodne
A osoba która wychodziła na przerwę miała mieć maszyny ogarnięte a po przyjściu zazwyczaj zastawała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i musiała się sama odkopywać.

Jak ktoś jest normalny to zawsze będzie wykorzystany i dostawał wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie premię.
Tylko ci frajerzy i PODPIERDALACZE mają dobrze. Jak nikogo nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kierownika to nic nie dostaniesz.

Co do firm zewnętrznych to w ogóle porażka. Niedługo będą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 10zł brutto a nas wszystkich wypierodolą na zbity ryj.
I Guzik to obchodzi prezesa ze Ja robiąc tu kilka lat mam takie doświadczenie że nikt z pośrednika mi nie fiknie. A mam tylko nieco więcej niż oni :((
x