brak logo

Bitron Poland Sp. Z o. o.

Sosnowiec

Opinie o Bitron Poland Sp. Z o. o.

o 2017-01-10 22:11
wypociny bez sensu
2
O 2017-01-11 14:48
Jakie imie tej blondynki?z watu czy glownej?
1
Ira 2017-01-13 00:46
Z watu droga niepewno tyle napewno ci teraz mogę powiedzieć a czy też lubisz penetrację? Odpisz jak lubisz FISTING
4
tomcio 2017-01-13 04:54
Od przyszłego tygodnia mam iść do bitronu do crs'u, chyba na zmianę do pani Moniki.
@Nikt wystraszyles mnie trochę, o co chodzi?
fidel 2017-01-19 12:34
Pracowałem przez gi group w Bitronie 5 miesięcy, zdobyłem doświadczenie i zmieniłem prace na podobny zakład tyle że umowe mam juz z zakładem a nie z posredniakiem. Jeśli ktoś szuka stabilnej pracy i chce związać sie z Bitronem to nie ma nawet co zaczynać. Umowa przez zakład jest nierealna tylko firmy pośrednie. Prace moge polecic tylko osoba które chcą podnieść swoje kwalifikacje i mieć co napisać w cv. W takim przypadku można się zatrudnic na jakiś czas bo doświadczenie nabyte w Bitronie jest mile widziane w innych zakładach. Praca sama w sobie zła nie jest, człowiek zawsze sie tam czegoś nauczy. zakładów podobnych do Bitrona jest w regionie wiele. Tak jak pisałem wczesniej, przyjąć sie można po to aby nabrac doświadczenia i miec co napisac w cv, potem można spokojnie poszukać pracy stabilnej w podobnej branży.
8
kastro 2017-01-26 17:34
Jak Ci się puszcza, to nie musi iść do Bitronu!
2
Brak Jakieś 2017-02-02 20:21
Coraz większy bur*del ! Tak jeszcze w tej firmie nie było..wszystko na zasadzie "MUSI IŚĆ" a organizacji zero! Nieodpowiednie osoby na nieodpowiednich stanowiskach..kierowniczki, brygadzistki itd (tzw koleżaneczki, koledzy) bez szkoły a uważają się za niewiadomo kogo. Jeżeli przychodzą tu normalne osoby na wyższe stanowiska niż operator produkcji szybko uciekają bo widzą co się tu dzieje i nie mają zamiaru podporządkowywać się"mario brossom" i ich chorym wymysłom (jeszcze za te pieniądze). Zresztą ITALIANO już pokazali u siebie we Włoszech..że bitron upada! A teraz wielce zjeżdżają sie do Polski (PANOWIE Z WŁOCH) i wprowadzają swoje "STANDARDY!!" tak, że brawo.. Brawo! Wnioski są chyba proste.. długo tej firmie nie daje mimo iż dobrze prosperuje( pare lat nie wiem). Nie dziwię się że ludzie tu nie chcą przychodzić pracować i biorą ludzi jak leci z "ulicy" totalna "patola" aby sie kulało.
10
Brak Jakieś 2017-02-03 08:49
To chyba masz żółte papiery
Cipek Bambk 2017-02-04 14:13
Będą w końcu te podwyżki???
1
Keller 2017-02-20 17:07
Praca ciekawa z dużą możliwością rozwoju.
Dla chcącego nic trudnego. Montaż elementów elektronicznych.
Umowa o pracę.
Zatrudnienie bezpośrednio przez Pracodawcę.
Stawka godzinowa od 15 zł do 20 zł brutto w zależności od stanowiska na produkcji . Dodatek nocny jak i premia do 25% zarobku . Premia frekwencyjna do 350 zł kwartalnie.
ala 2017-02-21 13:10
A te podwyżki to tylko dla zakładowych czy dla agencyjnych tez?
Nikt 2017-02-22 16:10
Mówi to ktoś który mieszka w innym mieście i ma manie mniejszości
New champions 2017-03-07 19:43
Chcialbym zatrudnic sie w Bitronie. Gdzie polecacie, gdzie jest lepiej. Jednosci czy Watta? I przez jaka agencje? Pewnie nie zatrudniaja bezposrednio.
Pracownik 2017-03-07 19:48
Negotrust, aas, lavoro
Haha 2017-03-08 09:34
New Champions -Sam sobie piszesz, sam odpowiadasz .... Jakaś agencja PRowa jesteś? ...
konik 2017-03-14 14:23
nie polecam ludziom którzy stresują się z byle powodu. cisną o normy, ale nie ma w co robić. zawsze czegoś brakuje, pudeł, przekładek itd, ale ilości musza być. no i porzadek, wylizac stanowisko trzeba do błysku, a i tak zle. ogólnie nie jest zle, jak ktos ogarniety to da rade bo sobie sam znajdzie wszystko. troche jak w dżungli, ale jaki ubaw ;-]
6
robokop 2017-03-15 15:10
Jest to jedna z najlepszych firm w Sosnowcu.Polecam tam pracę.Jedynie na co należy uważać to ludzie.Są bardzo dwulicowi i zazdrosni szczególnie panie z Wydziału Gum .
Lola 2017-03-15 18:28
O jakim zakładzie piszesz Keller? No chyba, że jesteś z kontroli jakości Bitrona, a nie zatrudniony przez agencję.
konik 2017-03-21 12:18
HAHAHA, nowy operator zatrudniony przez bitron... bezpośrednio. Udany żart. Firmy zewnętrzne są podstawą wśród operatorów teraz, gdzie każda płaci inaczej, niekoniecznie sprawiedliwie. Operatorzy bitronu to już nieliczni wytrwali, gdyby doszło do kolejnego strajku to garstka by się zebrała. Ci bezpośrednio zatrudnieni to chyba brygadziści, jakościowcy, kierownicy, liderzy i inni 'najważniejsi', którym udało się 'awansować' wyżej często ze zwykłego operatora. Przez to możemy podziwiać na żywo przysłowie "władza uderza do głowy".
4
Brednie 2017-03-23 11:52
Ludzie pytają się o stawki, a nikt nie umie powiedzieć jaka jest naprawdę stawka więc napisze. Zatrudnienie w Bitron Poland (Watt), nie wiem jak na Jedności ale podejrzewam, że stawki się nie różnią to na operatora maszyn 12.60 brutto/h i 350 zl brutto premii za każdy przepracowany miesiąc(premia jest wypłacana jeśli w tym miesiącu się nie chorowało). Po 3 miesiącach jest możliwość podniesienia stawki i jest ona ustalana indywidualnie z przełożonym, czyli jak tyrasz jak dziki wół i liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to możesz dostać po 3 miesiącach 15 brutto/h + 350 brutto premii (jest to rzadkością żeby ktoś tyle dostał po 3 miesiącach przeważnie jest to 1.5 zl brutto. Generalnie największa stawka jaką można osiągnąć na montażu i tutaj nie ma podziału czy pracuje się przez Gi Group czy bezpośrednio przez Bitron to 16.02 brutto/h plus 350 brutto premii.
1
bubuśka 2017-03-30 21:35
Jeszcze w takim gownie nie pracowałam . W umowę jest napisane że płacą za odzież robocza , a jak się człowiek zwolni to mówią że za buty potrącaja z wypłaty a te gówniane buty kosztują 120 zł. Parodia i śmiechu warte jest ta firma. Na spotkaniu mówią że płacą za godzinę a po paru dniach dowiadujesz się że praca jest na akord. Odradzam tam pracować !!!!!!!!!.
1
Gość ... 2017-03-30 21:43
Mają jakieś chore normy co każdy normalny człowiek tego nie wyrobi bo nie ma szans. Jest szkolenie 16h bezpłatne . trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo szybko bo cię koordynatorka goni. I się czepiają o byle co nie zwracając uwagi na to że jak ktoś jest nowy to ma prawo do pomyłki. Szkolenie polega na tym że trzeba chodzić po całej hali i szukać sobie samemu komponentów bo ci cali liderzy , koordynatorowie są zajęci chodzeniem i zuciem gumy . STANOWCZO ODRADZAM !!!!
1
Dobra jazda 2017-04-07 00:49
To blisko 40 letnia blondynka z watta ona lubi pojeździć na koniku jest w tym dobra.
7
Nowa 2017-04-15 19:42
Pracuje tu od niedawna na 3 zmiany.i widze ze ciezko bedzie sie przyzwyczaić.praca jak wszedzie.nie ma lekko ale po czasie kazdy ogarnia.No i oni..( usunięte przez administratora ).co tu się dzieje.3od tyłu dać na produkcję i niech pokażą jak pracują... Podstaw uruchamiania maszyn nie znają. Ale to nic. Żeby to jakieś doświadczenie w zarządzaniu mialo ,chociaż małe bo nikt nie wymaga dużego , to tylko gonić i znecać się nad nowymi . Starszy pracownik już przyzwyczajony to trochę po nim spływa ich DEBILIZM. Ciekawa jestem jak na 2zakladzie wyglada praca.Czy tez taka nerwówka?Czy nad zwyklym pracownikiem ktory stara sie zarobic tez jest 3 rzadzacych nierobów bez umiejetności?Tak poza tym to Ciasteczka na tym utrzymaniu robią ; -)
PRACOWNIK 2017-04-17 12:10
Norbi jakiś jest to masz racje . Już nie ma lasek na tym zakładzie same kaszaloty są. One nie znając własnej wartości daj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko po to by utrzymać się na stanowisku. Kupują ciasteczka, jedzą na maszynie, zamiast pracować to siedzą na FB .PANIE Z WYDZIAŁU GUM POWINNO SIĘ WYMIENIĆ NA INNY NOWY MODEL. A ty nowa nie przejmuj się tymi babami. Nie opowiadaj tym pustym bekom o swoim prywatnym życiu bo cię zjedzą
4
wyzyskiwacze 2017-04-20 09:15
syf kiła i mogiła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda zdrowia całkowity brak szacunku dla pracownika PANSTWOWA INSPEKCJA POWINNA TAM WKROCZYC I ZAMKNAC TEN [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo zakładem tego gówna nazwac nie mozna
2
Nowa 2017-04-20 10:25
Tu piszę o tworzywach. Ale jak piszesz że na GUMACH też takie jaja...?
PRACOWNIK 2017-04-22 16:05
Tak takie jaja sa jak wszędzie na tym zakładzie, ale przykład idzie z góry. Tam są brygadziści na tym zakładzie bez żadnej wartości .
1
Y 2017-04-28 00:22
Wiem ona nie jest blondynka tylko różowa gapi się na każdego a przecież to mężatką
Nowy 2017-04-28 18:58
A jak ma na imię?
Nowy 2017-04-28 19:07
Skąd wiesz że jest mężatką a nie sama?
S 2017-04-29 15:50
Tak jak królowa która wysłała Kolumba do Ameryki jak jesteś bystry to już wiesz
Nowy 2017-04-29 16:10
A to już chyba wiem ale ona sama raczej jest.
S 2017-04-29 21:40
Ma męża na 100
S 2017-04-30 00:57
Jej małżonek też pracuje w bitronie chyba zagadka się rozwiązała jeszcze czegoś potrzebujesz?
lola 2017-05-03 12:47
Co tam słychać na wydziale gum. Nowak dalej uprawia krzakoterapie z laskami które chcą mieć przedłużaną umowę z firmy zewnętrznej i nie tylko
3
ERYK 2017-05-07 12:22
Podejmę się próbie podejścia to ta wysoka?
Durex 2017-05-10 09:50
IZKA ta co ma te dziwne różowe włosy wiem o co chodzi.
1
ZAPYLACZ 2017-05-14 12:44
Izabela jest najbardziej aktywna na nockach lubi zawiesić wzrok na czyim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najlepiej z agencji oni ja kręcą
1
szczesliwie wolna 2017-05-17 00:58
jak tam na jedności? bo słyszałam, że zmiany 'kierownicze' były, brygadziści,kierownicy, awanse, degradacje itd. a myślałam, że burdello to tam było za moich czasów hahahaa
onaaaa 2017-05-17 16:53
dostalam oferte na jednosci i nie wiem czy isc?
szczęśliwie wolni 2017-05-18 09:52
Ty odeszłaś , skończyło się burdello ...
2
AGI 2017-05-18 20:34
Nie stresuj się tutaj pracujesz bez żadnych wymagań jak coś niewiesz to ci powiedzą pracują tu kobiety z rodzin LBGT i gorzej wystarczy tylko mieć papierosy.
1
AGI 2017-05-18 20:43
A kontaktów to się nie bój wystarczy tylko dobry lubrykant
lola 2017-05-21 11:02
A skąd wiesz o kim mowa ze kto odszedł???????Nawet nie wiesz do kogo piszesz
Szczęśliwie wolni 2017-05-23 09:28
To może przestań już "pracować" bo ci się próchno z tyłka sypie i zaśmiecasz forum
Tomcio 2017-06-06 21:34
Bo Pani Monika wyglada na bardzo napalona 40tke he he
możeTechnik 2017-06-10 09:21
myślę o aplikacji na dział techniczny na elektronice na stanowisko inż. testów/utrzymanie ruchu orientuje się ktoś może jakie pieniądze i ogólnie klimat w tym dziale
Stary_Szary 2017-06-13 20:49
W dziale technicznym bez doświadczenia dostaniesz 6000 brutto, a z doświadczeniem może uda ci się przekroczyć 9000 brutto! Jedyny minus jest taki, że to żart i musisz podzielić wspomniane kwoty przez 3. Atmosfera jest dość przyzwoita. Oprócz dominującego azotu i tlenu jest też trochę Ozonu. Tak to naprawdę wygląda możeTechniku nigdyInżynierze.
obserwator 2017-06-22 08:49
Praca jak praca gdyby wszystko było poukładane jak trzeba to i efekty byłyby lepsze, ale cóż oczekiwać od takiego kierownictwa. Zamiast myśleć o głupich normach to zadbać o jakość a i sprzedaż będzie większa i klienci będą zadowoleni.Jeśli od pracownika wymaga się jakiś porąbanych norm to trzeba mu zapewnić materiał i wszystko to co jest mu potrzebne a nie żeby pracownik sam biegał i szukał potrzebnych komponentów po całym zakładzie. Jak dla mnie to jesteście nie normalni.
1
Zostaw swoją opinię o Bitron Poland Sp. Z o. o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bitron Poland Sp. Z o. o.