logo Inglot

Inglot

Warszawa

Opinie o Inglot

nutka 2011-02-16 13:51:54
Praca stresująca bez mozliwości rozwoju.Szkolenia to pożal sie Boże prezentacja kosmetyków z osobą na pewno na nieodpowiednim stanowisku.Osoba ta używa niecenzuralnych słów i obraźliwych.Kadra kierowników błahahaha bez odpowiedniego wykształcenia na to stanowisko ,załatwiana po znajomości Wszyscy to sprzedawcy którzy umieja używać wazelinki i tak dostali sie na te stanowiska.Szybko zapominaja kim byli i traktuja pracownika jak bydło do odwalenia najgorszej roboty szczególnie PANI ANJA umie sie uśmiechnać jak potrzebuje znizki z jakiegoś innego sklepu i prosi Cie żebyś jej załatwił, później ma Cię głęboko gdzieś ,aż do następnego razu Aha i trzymajcie schowane przed nia swoje jedzenie bo wszystko zeżre bez pytania.Co do ludzi pracujacych w salonach większośc miła,na palcach jednej ręki mozna policzyć zadufane w sobie laski
Zarobki ...tu panuje wolna amerykanka jedengo miesiąca dostaniesz 1900zł przy nie wyrobionym targecie ,a następnego jak wyrobisz 1800 zł .Kierownciy regionalni nie umieja tego wytłumaczyć,no nie dziwne bo oni nic nie umieja tylko stanąć z ulubienica z salonu i plotkować tak z godzinkę ,a później sie zabrac do domu i udawać ,ze się pracowało.
Jak chcesz tu pracować to przygotuj się na wyzysk ,na bolace nogi bo stać musisz przy np 8h zmianie 7h i 45 min bo przerwa trwa tylko 15 min wiec czasami nie zdążysz pozmywać po sobie a przy Anji lepiej tego nie robic bo póżniej (usunięte przez administratora) ,że specjalnie przeciagasz i udajesz ,że zmywasz.
1
... 2011-09-01 11:20:11
Zgadzam sie z kazdym zdaniem poprzedniczki!! wszystkiego po kolei doswiadczylam i ja i mam takie same spostrzezenia. Managerka i dyrektor jak cos chca to znaja nr telefonu natomiast gdy Ty masz jakis problem to nie odbieraja telefonow to samo gdy cos dzeje sie na stoisku szczegolonie dyrektor regionalny ktory jest dyrektorem na WARSZAWE a non stop siedzi nowym jorku i nigdy nie wie co sie dzieje i na zadne pytania nie potrafi odpowiedziec za kazdym razem tlumaczac sie ze on byl w nowym jorku i nic nie wie- wydaje mis ie ze skoro jest dyrektorem regionalnym na warszawe to jest za to odpowiedzialny. firma generalnie dzala na zasadzie lizania dupy im bardziej iskuteczniej to robisz tym dalej zajdziesz natomiast nie odrazu !! trzeba przypracowac swoje zeby cokolwiek zdzialac w firmie. o wyjazdach za granice ZAPOMNIJCIE te hieny nie dopuszczaja nikogo do wyjazdow na rozmowie obiecuja wymiany w stanach natomiast wyjezdzaja osoby ktore w firmie sa przynajmniej 5lat.!Pani Anja to mistrzyni w udawaniu- gdy jest mila to uwaga cos od ciebie chce!!! albo zalatwienia znizki albo zebys zostala nadgodziny w innym przypadku ma gleboko w dupie jak masz jakis problem np ze zdrowiem to nei odbiera tel i ciezko jej zadzwonic do kogos by zalatwic zastepstwo woli odrazu powiedziec NIE!
Cala firma jest przeciwna przyjazniom- im bardziej sie zblizysz z pracownicami tym masz bardziej przejebane!! Oni wola gdy poracownice sie nie lubia rywalizuja i walcza i klientki np złote tarasy! odradzam ten punkt w 100%.
wizazysta regionalny jest bardzo smieszny halasliwy ale tez wylgarny, czesto ma niewyparzona gebe przy klientrach i uzywa słow typu: anal, seks, etc. jego wiedza na temat kosmetykow jest oczywiscie perfekcyjna natomiast jesli chodzi o sam makijaz to nie jest zadnych autorytetem dla pracownic i dla klientek ktore gdy go widzialy to kilka razy zwracaly nam uwage ze raz je malowal i nigdy wiecej bo robi to strasznie, z reszta sama widzialam kilka razy i zadna z malowanych osob nie byla zadowolona!! takze wizazysta pozal sie boze. jednym slowem drze pape na caly salon robi mnostwo halasu i idzie dalej.
INGLOT to temat rzeka.. bylo mnostwo chorych sytuacji w tej firmie ktore nadaja sie do gazety jako bzdura roku! mieszaja im sie priorytety! w fiemie jest mega balagan i chamstwo Z REKA NA SERCU ODRADZAM TA FIRME atmosfera jest beznadziejna, nie ma szans rozwoju , i jest podkladanie swin (aha non stop tajni klienci i kontole, delegacje co tydzien , tragedia) ogolnie ODRADZAM Z CAŁEGO SERCA!!
2
:) 2011-09-09 23:33:07
obie opinnie wyzej sa nieprawdziwe..i zenujace...mocno przesadzone przez osoby ktore nie lubia tego co robia a na dodatek nie wypelniaja swoich obowiazkow ..i jeszcze nie potrafia docenic jaka maja prace.dziewczyno zanim zaczniesz wypisywac takie bzdury na swoich zapewne byly pracodawcow to zastanow sie!!!
9
:))) 2011-10-12 22:23:43
Ja również byłam pracownikiem firmy na terenie Warszawy i niestety musze przyznać rację osobom wypowiadającym się powyżej. Ogólnie firma jest naprawdę super, kosmetyki stosunkowo tanie jakościowo dorównują niektórym luksusowym firmom. Osoby zatrudnione w Przemyślu z którymi pracownik utrzymuje częsty kontakt telefoniczny również zawsze bardzo miłe i pomocne. Niestety nie można powiedzieć tego samego o firmie na terenie Warszawy. Moje prywatne odczucia to obłuda, obłuda, obłuda. Jeśli ktoś ma odwagę wyrazić swoją opinie niezgodną z wolą menedżera przez następny miesiąc jest czarną owcą a w biurze jest zapewne tematem numer 1. Sprawiedliwe i kompetentne menedżerki z którymi zawsze można było wszystko załatwić bez niepotrzebnych pretensji i wyrzutów jakiś czas temu zrezygnowały co tylko pogorszyło sytuację. Jak jest obecnie może powiedzieć każdy pracownik, który oczywiście ma na tyle odwagi. Próby wyrobienia sobie autorytetu moim zdaniem powinny być poparte rzetelną i sprawiedliwą pracą menedżera oraz dobrym podejściem do pracownika. Tutaj w przypadku Pani Anji było tak: jeśli zapychasz dziury i jesteś na każde zawołanie, robisz nie tylko to co należy do sprzedawcy, ale też pamiętasz o tym o czym powinna pamiętać ona, załatwiasz zniżki i wozisz jej tyłek za darmo jak niektóre osoby wtedy wszystko jest super. Aha i z tym jedzeniem to też prawda. Trzeba po prostu chować  Oczywiście do czasu kiedy np. poprosisz o wyjście godzinę wcześniej albo o zamianę godzin. Dzień wolny w nagłej sytuacji dostaniesz, ale jeśli sama załatwisz sobie zastępstwo. Takie sprawy radzę załatwiać z Panem Krzysztofem albo nową opiekunką. To czy Pani Menedżer była i jest lojalna i sprawiedliwa w stosunku do pracowników i firmy pozostaje w jej sumieniu chociaż myślę, że kilka osób mogłoby powiedzieć na ten temat co nieco. Tylko czy warto strzępić sobie język?
To czy te opinie są nieprawdziwe łatwo zweryfikować. Każdy z was rozpoczynając prace w tej firmie sam będzie mógł się przekonać. Może wszystko zmieni się na lepsze. Życzę powodzenia.
1
una 2013-01-02 19:30:06
Wiem o kim mowa ,Puszysta A....wszyscy wiedzą o jej problemach z mężem ale czy musi im się za to obrywać???Ludzie praca to nie jest miejsce do rozładowywania emocji na pracownikach.
5
motylek 2013-02-27 22:09:07
Ja jestem pracownicą Inglota już bardzo długi czas i niestety potwierdzam negatywne komentarze na temat kadry menadżerskiej i bycia miłym bo chce mieć się zniżki w innych sklepach a jeśli nie załatwiasz to notorycznie jesteś olewana i jeszcze na dodatek pani a wyżywa się na tobie chociaż jesteś bogu ducha winna przykra rzeczywistość a i o szkoleniach też prawda ciągle wałkowanie składu kosmetyków zero możliwości rozwoju
1
Alalalalong 2016-07-29 21:04:39
Słabizna... stawki na Warszawe przerazaja. Najnizsza krajowa i premie smiechu warte. Szkoda gadac jak mozna cos wymagac od pracownika nie zapewniajac mu godziwych warunkow
Gabriela 2016-08-12 11:41:19
Warszawa: stawka 1850 brutto za caly etat i mowia to z usmiechem na twarzy... premia 200 zł
Gabriela 2016-09-24 09:26:13
@md to wspolczuje...

- brak szkolen
- zalosna pensja
- stres
- brak kompetencji u "góry"
A. 2016-10-07 14:27:53
1850 BRUTTO to 1355 na rękę. Nawet z premią nie zarabia się ponad 2 tysiące, tylko jakieś 1500+.
A jak na kierowniczym zarabiasz ledwo 2 tysiące, to czas najwyższy zmienić pracodawcę. To skandal, co w tym kraju się wyprawia jeśli chodzi o zarobki :/.
sara 2016-10-07 15:52:37
Pracownik Działu Projektowego jest u nich potrzebny z tego co widze i zastanawiam się jak u nich z zarobkami jest.. no i też wydaje mi się, ze oferta nie dotyczy tylko jednego wakatu tak naparwde.. dajcie znać co o tym sądzicie.
Zostaw swoją opinię o Inglot - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inglot