brak logo

Magapp

Wrocław

Opinie o Magapp

marzena 2011-01-31 09:09:34
pracowalam w maggapie 3 miesiace na ankietach cati. nikt z osob tam pracujacych nie jest osoba kompetentna, ( usunięte przez administratora ) ktorzy pracowali w tym samym okresie co ja dostali mniej niz powinni zenada!
asia 2011-02-16 22:19:30
pracowałam w Magappie w studiu CATI.sama praca do nieprzyjemnych nie należy, ale SZCZERZE NIE POLECAM ze względów finansowych!! ( usunięte przez administratora ) szef nigdy nie jest dostępny dla pracowników, ( usunięte przez administratora )
Milagros 2011-10-04 23:04:16
Kasa zawsze jest na czas, więc nie kumam...
anonim 2011-10-05 10:28:47
Ankieterzy w CATI zawsze mają kasę na czas, jeśli chodzi o terenowych to nie wiem.. Co do zmian w CATI to idzie ku lepszemu moim zdaniem
anonim2 2011-10-06 10:59:04
Kolego, my nie robimy ankiet w terenie, tylko przy biurku rozmawiając przez kompa, coś chyba Ci się pomyliło :-) Poza tym wypłaty są zawsze w terminie.
Ankieter2 2011-10-11 11:04:01
To się fachowo nazywa "dorabianie ankiet". Co się tu rozdrabniać tak samo wygląda przy centralach.... Eeeee szkoda czasu na tę( usunięte przez administratora )firmę.
ankieter 2011-10-14 11:03:14
Nie jest tak źle zawsze humor można sobie poprawić poprzez rozmowę z ( usunięte przez administratora )Niezależnie od zadanego pytania odpowiedź jest wpełni ustandaryzowana "Nieeee wieeeem".
Ankieter terenowy 2011-12-06 17:24:51
Obiektywnie rzecz ujmująć: ludzie są mili, pracuje się super - sam ustalasz sobie dni i godziny pracy kiedy ci pasuje bylebyś tylko zdążył w terminie....

Mają tylko jedną, ale dość istotną, przynajmniej dla mnie, wadę(usunięte przez administratora)
Ankieter 2012-03-29 10:05:29
Warunki są jasno ustalone i każdy wie o tym, że są dodatki i odcięcia za efektywność i nikt nie obiecuje wcześniej że dostanie się 50zł za efektywność!! Aby dostać dodatek trzeba na niego zapracować, do pracy przychodzi się pracować a nie obijać...a jak się nie podoba to zawsze można zrezygnować.
Ankieter 2013-01-05 13:21:25
Wypłaty są terminowo i zawsze się zgadzają, są na czas, jest czysto i ciepło. Kierownictwo kompetentne. Wspaniała wręcz rodzinna atmosfera. Tylko nieroby narzekają.
byly ankieter 2013-01-15 12:42:02
zawsze sie zgadzaja???? chyba ze bierze sie pod uwage i akceptuje fakt ze obcieli kase... to wtedy sie zgada.
Jagoda 2014-04-18 14:48:24
Witam,

Pracowałam w firmie ma
5
dora 2014-07-09 19:45:07
ja w marcu zrobiłam jedno badanie i do dziś nie widzę pieniędzy ...........szkoda było czasu .
Znam też osoby ,które tam cos zrobiły i też zawiedzione........!!!!!!
2
ktoś 2014-09-18 13:59:21
pieprzycie, widzę tu jakiś syndrom Polaka wiecznie niezadowolonego. Jest normalnie płacone, do 15-ego. Pracują tu młodzi ludzie, więc zawsze jest z kim pogadać miedzy ankietami :) na internetach mozna posiedziec w miedzy czasie, wiec nie am na co narzekac. stawka jest 10 brutto(ta srednia, bo dla 10% najlepszych w Polsce jest 12 brutto, a dla obiboków 8 brutto), wiec jak ktos nie umie liczyc to niech sie nie dziwi, ze dostaje mniej niz mu sie wydawalo. Jest lepiej jak w kantar media, bo tam hajs byl dopiero jak kierowniczka dala badanie do rozliczenia. a kazde bylo osobno rozliczane. tutaj dziala to jakos inaczej, ze zawsze wyplata jest do 15ego.
3
Hermenegilda 2014-10-26 20:29:37
Heniek, tyle wiesz o tradycji i historii magaapu a tu tylko taka mała reklama TK "ztego co wiesz"? fajne są te niesponsorowane opinie...
To musi byc swietna firma jak potrzebuje takich wpisów.
nesis 2014-11-07 09:01:14
pracuje tu jakiś czas i jest przyjemnie, lekka praca o ile któś lubi ciągle rozmawiać, wypłaty zawsze na czas, czasami nawet wcześniej i jak ktoś pilnuje przerw to dostaje tyle hajsu ile powinien. polecam !
1
xd 2014-11-07 14:37:51
mam rozmowę o pracę niedługo, jakie są tam warunki? stawka godzinowa, od ankiety, wypłaty na czas?
2
twojastara 2014-12-11 16:19:18
nie ma umowy o prace;] zmiany są w tygodniu 8-16, 16-21:30, z tego co widze mozna sie jednak jakos dogadac w tej kwestii jesli ktos musi wyjsc wczesniej . w weekendy 10-16. minimum 3 dni w tygodniu trzeba pracowac. wypłaty są terminowo, nie jest to praca marzen ale stawka jest w miarę pzyzwoita, badania od pierdololo na temat bankowosci i telekomunikacji po jakies badania spoleczne , sondaże polityczne etc. aaaa! czasem nie ma papieru w toalecie(!) , ale osobiscie uwazam, ze da się z tym życ.
1
Bójta 2015-02-07 01:18:55
Magapp jest stosunkowo znanym uczestnikiem rynku badań społecznych i marketingowych. Firma działa na rynku od 1997 roku, co można już ustalić. Z tego co widać,daje radę utrzymać się na poziomie, więc z tego wniosek, że robota jaką wykonują musi być opłacalna a przede wszystkim wymagany jest dobry zespół do innych.
Ewa 2015-03-30 14:56:07
Jak w Magapp z ciągłością zleceń? Są długie przestoje? Czy można liczyć na stały zarobek?
prytka jak frytka 2016-02-08 23:59:35
papier toaletowy to tsa ze sobo nosić i bedzie git.A nawet i g.............
hambi 2016-05-16 21:33:56
Hej witam. Wiele można o nich mówić ( dużo osób często wybiera te nieprzyjemne określenia), ale szefostwo stara się tutaj jak tylko może i to jest ich duży atut. Toteż wydaje mi się , że te niepochlebne komentarze można schować w kat. Ofert pracy nie widziałem @fikio
Zostaw swoją opinię o Magapp - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magapp