brak logo

HaPe-Uitzendbureau

Putten

Opinie o HaPe-Uitzendbureau

Konrad 2011-01-03 15:47:41
Pracuje od 8 lat w HaPe, tak jak moj brat i paru znajomych.
Pana(usunięte przez administratora)znam od poczatku, pracuje w HaPe od poczatku istnienia tej firmy. Pomogl nam w trudnych czasach wiele razy. Byl zawsze w porzadku! Sprawiedliwe dzielil prace. Jestem mu za wszystko bardzo wdzieczny. (usunięte przez administratora)
1
anonim 2011-02-15 13:09:19
pracowalem kiedys w hapy widzialem jak koordynatoer za fraki wynosil dwie pijaczyny z domku, nie wiem kto dalby mu rade, chlop jak dab.
Kasa byla na czas to fakt, ale nie popracowal dlugo.
hej 2011-02-15 13:14:47
Podoba mmsie ten koordynator Darek, wie moze ktos jaki ma tel,
Konrad 2011-02-23 13:24:48
Ludzie, wam sie juz calkowicie w lbach poprzewracalo. Wracajta, z kad sie przypelzlo. Obrazacie szanowana osobe, firme i ludzi zwiazanych z HaPe. Pracujemy tutaj od 10 lat, ale to co sie dzieje w NL od paru lat, to zgroza. Jedne wielkie klamstwo te wasze wywody. Rzygac sie chce!
anonim 2011-02-23 14:49:19
Witam!!! Czy Wy ludzie naprawde nie macie co robic tylko zajmujecie sie plotkami, dajcie temu czlowiekowi spokoj!!! Tylko zawisc i zazdrosc przez Was przemawia!!! Znam go bardzo dlugo i wiele w zyciu mi pomogl, nigdy nie odmowil mi pomocy!!!
Yellov Day 2011-06-13 18:05:51
Hape szczerze[usunięte przez moderatora] biuro, darek to tłok co nic nie wie, [usunięte przez moderatora] mieszkania do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam nie warto tam jechac, szef hape klamliwy [usunięte przez moderatora], olac takie biuro co przyjmuja ludzi po zawodowkach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
pracownica 2011-06-22 19:41:34
Darek jest calkiem cool. fakt z praca ciezo z reguly ma ja tylko dla swoich znajomych,ale jest calkiem mily i w kazdy piatek idac do biura jestem szczesliwa bo wiem zee sie z nim zobacze i bede mogla milo z nim porozmawiac.duzo facetow mu zazdrosci i dlatego zle sie wypowiadaja na jego temat. szkoda tylko ze nie ma w hape zadnej stalej pracy. biuro wogole sie nie rozwija tylko stoi w miejscu.
anonim 2011-07-21 18:22:02
Hej:) Mam takie pytanie czy ktos z opinujacych jest w stanie podac mi numer do tego biura, jestem w naprawde beznadziejnej sytuacji, bylabym bardzo wdzieczna:) POzdrawiam
daro 2011-08-25 21:41:28
opinie o biurach pracy i telefony do koordynatorów masz na www.holandiapraca.fora.pl
2
barka 2013-01-23 21:10:46
ja pisze do pani irki ktora mieszka w putten 20 lat poszukuje mieszkania do wynajecia dla pary i dziecka 8letniego mój email to robert2000151@wp.pl prosze o pomoc
kermit071 2013-08-01 14:43:46
wyślijcie mi num do Darka albo jakiś namiar na jakies biuro z pośrednictwem holenderskim mój mail to glebko@poczta.onet.pl
3
xxyz 2013-09-13 12:01:07
W hape początkowa stawka to 8,53 na godzinę. Zależy gdzie trafi się do pracy, tzn na jaki zakład i w zależności od tego ile godzin przepracuje się w tygodniu, taka jest wyłata. Niestety kokosów nie ma. A o 1600 euro to raczej pomarzyć można...
xxyz 2013-09-30 18:49:08
Domy jak domy, rewelacji nie ma ale też nie jest najgorzej jeśli chodzi o warunki. Też w zależności do jakiego domu się trafi. Lepiej wynająć coś na własną rękę, bo w tej chwili opłaty za mieszkanie są bardzo wysokie, ok 80 Euro tygodniowo za maleńki pokój, który dodatkowo trzeba dzielić z kimś innym w większości przypadków.
przemyslawbbbb 2013-11-16 12:31:40
witam czy moze mi ktos pomoc jak mozna skontaktowac sie z tym biurem ?
(usunięte przez administratora)
1
alx 2014-04-22 12:23:38
W jaki sposob morzna sie zarejestrowac w tym biurze?
Aga 2014-10-31 09:06:47
Czesc. Bardzo łatwo znaleźc to biuro.
Wpisz w google HAPÈ i juz
Biuro mieści się w Putten na przeciwko albert heijna.
Przy rondzie.
Spoko ludzie tam pracuja.
Aga 2014-11-05 20:39:15
Przez nich się nie wynajmuje.
Hape udostępnia zakwaterowanie dla swoich pracowników za opłatą zależną od wieku. Zazwyczaj od 60-100 tygidniowo, ale lepiej oczywiście wynająć sobie jakiś pokój, aniżeli mieszkać z obcymi, ale jak kto woli.
Valdi 2014-12-13 09:59:37
Szczerze powiem,że nie słyszałem jeszcze o takiej stawce(100 euro tygodniowo).Może z tego powodu,że przez to biuro pracuję dopiero pięć lat...?Wiem natomiast,że maksymalna stawka za pokój wynosi 80 eurusków.
ONA 2014-12-26 00:30:08
wiecie moze czy pary przyjmuja???
Valdi 2014-12-26 11:46:19
Przyjmują,oczywiście ,że tak.
Ona 2014-12-26 16:34:59
a moglabym prosic jakis nr kontaktowy do nich??jakie warunki mieszkalne maja??i jak to wyglada z praca???
armando 2015-01-12 10:15:26
n ie warto tam jechac! Darek to zaklamaniec jakich malo!!!! Obiecuje szlag wie co a nic z tego nie ma! Nie wie nawet czy ludzie maja do pracy! kontakt z nim oceniam na 1!!!!!! Ludzie dzwonia do niego a ten pisze smsy na drugi dzien!!!
1
wojtek69 2015-01-12 21:39:33
Ludzie co Wy pieprzycie za bzdury,piszecie że biuro pobiera za mieszkanie od tygodnia 100euro weżcie y te swoje grabki i łopatki i walcie skąd przyjechaliście mówicie o zarobkach o których nie macie zielonego pojęcia .Ja w tym biurze przepracowałem kilka lat zarabiałem tygodniowo naprawdę nie żle To że nie pracuję jest tylko moim błędem ale do jasnej cholery nie mogę mieć do nich o to pretensji ,piszecie jaki jest pakiet opieki lekarskiej każde biuro w Holandii zapewnia podstawowy pakiet a Twoją indywidualną sprawą jest do jakiego lekarza pójdziesz .Ludzie mówicie o nie sprawiedliwości?Jest takie powiedzenie jak se pościelisz tak się wyśpisz -chodzi mi o to że jak widzę w obecnej pracy takich ludzi jak wy to szlag mnie trafia i zadaję sobie pytanie co Wy tu robicie ,.Na koniec Wam powiem tak kokosów Wy tutaj mieć nie będziecie jak je chcecie to na wschód moi państwo do Rosji albo Chin
1
Bartosz 2015-01-27 17:38:36
Czy zna ktoś aktualną pozycje firmy, czyli: czy jak sie wyjedzie będzie praca, nie oszukują na opłatach tak jak wyżej o domkach, czy nie oszukują na wynagrodzeniu?
Dziękuję z góry za odpowiedź :)
2
Ona 2015-03-08 18:40:31
witam, mam pytanie poniewaz widze ze "Fidses" caly czas posiada oferty pracy rowniez dla par , czemu jest do nich sie tak ciezko dostac:????bo na niedzieli.nl sie oglaszaja ze maja oferty a mi mowie ze nie posadaja zadnych!! nie wiem o co chodzi.
tajemnicza25 2015-04-01 23:12:57
to biuro to scierwo jak ich malo.pan darek jest zaklamana swi*** daje umowy a na drugi dzien stwierdza ze nie ma juz pracy i dalej sie nie pracuje. slyszalam ze w firmie remkes traktuja ludzi przedmiotowo. i kto dupy nie lize albo nie daje ten ma najgorzej...jedna dawala i cala rodzinka jest ustawiona. a kazdy tej kolesiary nie lubi ale wszyscy jej dupe liza zeby miec dobrze. bo ona moze wszystko zalatwic.
2
Antek 2015-05-24 21:41:04
Zdecydowanie nie polecam tej agencji. Zarobki na początku dobre (był to ich sposób na zachętę do pozostania), później płacą jak chcą. Ucinają wypłaty nawet na ok. 20 e tygodniowo. Zakwaterowanie nie było by złe, gdyby nie wielkie grzyb w pokoju za łóżkiem na całej ścianie wzdłuż. Dojeżdżanie do pracy na własny koszt, samochodem lub rowerem. Jeśli ktoś nie miał własnego samochodu, musiał chodzić i się prosić, aby ktoś go wziął. Koordynator Szymon wysługuję się innymi. Praca na Storteboomie (kurczaki) to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przerwy są skracane o połowę czasu. Tempo podkręcane do maximum, pomimo braku sił i ludzi na linkach. Palce puchną, drętwieją od zimna. Firma nie zapewnia rękawiczek ocieplanych, tylko gumowe. Trzeba sobie kupić i chować przed szefostwem. Gdy są kontrole temperatura spada nawet do 1 stopnia Celsjusza oraz tempo zostaje zwolnione, a gdy kontrola wychodzi trzeba to nadrobić. Atmosfera pracy pozostawia wiele do życzenia. Do innych firmy ludzie dojeżdżają do pracy nawet 80 km w jedną stronę. Solarisy są wysyłane co 4 tygodnie, a i tak co niektórzy ich w ogóle nie dostają. Stawka została zmniejszona bez wiedzy pracownika.
Omijajcie tą agencję szerokim łukiem.
1
ONA 2015-05-25 10:32:11
dziekuje za opinie ale jestem juz przez swoja 1 agencje Level One i polecam smalo kazdemu:)
jasse 2015-06-02 18:23:21
czy ktoś może napisać na czym polega praca na kurczakach i czy oplaca sie tam w ogole jechac?
Maczek 2015-08-04 21:24:14
Hee.. Ty mówisz o Fidesie teraz a nie o HaPe. To co napisales to prawda wiem bo pracowalem tam..
Ale ja nie powiem złego słowa na Hape . pracuje i nie mam źle
A co najważniejsze ze nie mam wiekowki!! ..
Maczek 2015-08-04 21:24:19
Hee.. Ty mówisz o Fidesie teraz a nie o HaPe. To co napisales to prawda wiem bo pracowalem tam..
Ale ja nie powiem złego słowa na Hape . pracuje i nie mam źle
A co najważniejsze ze nie mam wiekowki!! ..
Maczek 2015-08-04 21:26:50
Ps. Mowa wypowiedzi o Storteboomie..
dirk 2015-08-20 11:58:05
Szanowni Państwo,
opinia do której się odnosicie była o innej agencji o podobnej nazwie która oferuje pracę przy kurczakach w Stoorteboom (firma nazywa się Fides personeelsdiensten B.V. - jest to holenderska firma). Nasza agencja to FIDESS (2 s na końcu) - jesteśmy firmą polską. Proszę sprawdzić na naszej stronie w zakładce z ofertami pracy - nie oferujemy takiej pracy.
Pozdrawiamy.
Agencja Pracy FIDESS.
oli 2015-08-20 12:20:45
Faktycznie, te zle opinie dotycza chyba firme Fides, co ludzi werbuje na kurczaki.
My pracujemy przez HaPe w Putten na serach w Barneveld z dziewczyna od ok. 2 lat. Mamy kontakt z ludzmi, ktorzy pracuja tutaj 15 lat i dluzej.

Zarabiamy 320 euro tyg. po odliczeniach. Nie mielismy nigdy zadnych opoznien w wyplatach. Opieka biura i koordynatorow jest ok.

Najchetniej przyjmuja pary z tego co widac.
Polecam prace na serach w Barneveld.

Nie koniecznie przez HaPe. sa tu taz inne biura.
Aha nr do Darka 0031 653445924 czynny podobno 24 godz na dobe, hmm
2
jack84 2015-10-14 22:05:07
Czy ma ktoś działające aktualne numery telefonów bo te co są w internecie to albo nieaktualne albo nikt nie odbiera ???
Justyna 2016-10-21 12:57:59
Zna ktoś może emaila do Kordynatora Pawła?
Zostaw swoją opinię o HaPe-Uitzendbureau - Putten
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HaPe-Uitzendbureau