Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-08-18 16:43:52 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o HaPe-Uitzendbureau - Putten-Holandia. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
ona - 2010-11-09 22:35:07 odpowiedz | cytuj
koordynator lovelas najlepiej zalatwia prace za kase wszystkich robia w konia
wojtas - 2010-11-11 11:08:04 odpowiedz | cytuj
Dareczkowi szykuje się wpier.......dol.Ten człowiek nie ma pracy dla swoich ponieważ ciągle przyjmuje nowych ludzi bo ma za nowego 50 eur.
anonim - 2010-12-01 17:18:17 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-08-18 16:43:52

Jako Ha PE to biuro ciasne,3 ludzi i tłok!Uważać na księgowego lubi oszukać.Co do arka to prawda,już lepszy jest Józef.
luki - 2010-12-11 13:04:23 odpowiedz | cytuj
Jestes fajna Du... to dobrze robote masz juz prawie pewna jeszcze tylko spotkanie z koordynatorem i wszystko jasne albo lody albo kawa to sie okaze ale "lod"jest pewniejszy
ada - 2010-12-20 13:16:58 odpowiedz | cytuj
Koordynator przyjmuje tylko ladne dziewczyny, slini sie na nie, ubierz krotka kiecke a juz masz prace, natomiast te panie, ktore niestety nie sa zbyt urodziwe musza szukac pracy dalej, bo Dareczek bierze tylko to co mu sie spodoba!!!! Nie polecam pracy w Putten w Ha Pe. W dodatku ksiegowy lubi pomylic sie w wyplatach...ale to calkiem przypadkowo:)
Konrad - 2011-01-03 15:47:41 odpowiedz | cytuj
Pracuje od 8 lat w HaPe, tak jak moj brat i paru znajomych.
Pana Darka znam od poczatku, pracuje w HaPe od poczatku istnienia tej firmy. Pomogl nam w trudnych czasach wiele razy. Byl zawsze w porzadku! Sprawiedliwe dzielil prace. Jestem mu za wszystko bardzo wdzieczny. Konrad Bogus
anonim - 2011-01-05 11:22:59 odpowiedz | cytuj
Witamy i rzyczymy wszystkiego naj- najlepszego Darkowi.
nie przejmuj sie tymi bzdurami. Jestes de best.
Kazdy kto pracuje w HaPe wie kto pisze te bzdury. Alkoholicy, narkomani i dziwki, ktore slusznie zwolniles. Powodzenia.
Pracownicy z kaczek rzycza.
"kolezanka" z kaczek - 2011-01-24 14:49:12 odpowiedz | cytuj
To jest tak: zaczyna sie kawka, cherbatka, piwko, samochodzik, pozniej "lodzik", spacerek no i "numerek" a jak "numerek" sie nie odbedzie to z pracy nic nie bedzie:) z Panem Darkiem to jest tak: "glowa siwieje-dupa szaleje"... brak slow :D
superman - 2011-02-06 18:57:44 odpowiedz | cytuj
Ja uważam że Wy wszyscy musicie iść do szkoły bo jesteście tumany zakute pały wypowiadacie się a nie macie pojęcia o niczym pozdro600 wielkie yo i zostawcie w spokoju alkusów narkusów i te miłe panie nazwane dziwkami sa potrzebne bo było by nudno kapujesz smiećiu pozdrawiam HaPe jest spokoloko podoba mi sie tutaj:)
luki - 2011-02-08 19:58:32 odpowiedz | cytuj
a ty co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizesz darkowi kawal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] reszta psa wpierdol dostal za co haha za darmo nalezalo sie ma wszystkich za idiotow,ksiegowy nastepny as do trzech nie potrafi liczyc firma dno i kilometr mulu tak panie konradzie ty pewnie stary slazk ze tak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazisz ? mam nadzieje ze juz tam caly byles
Darka przyjaciel - 2011-02-08 20:12:46 odpowiedz | cytuj
to wszystko co piszecie to sa bzdury jest uczciwy pomocny zawsze chetny do wspolpracy nikt nie jest idealny a ze lubi podupic na boku to co juz nas do tego przyzwyczail i chyba nikomu juz to nie przeszkadza.szkoda tylko tych nowych panienekhaha koncowa opinia nalezy do was czekam z niecierpliwoscia
anonim - 2011-02-15 13:09:19 odpowiedz | cytuj
pracowalem kiedys w hapy widzialem jak koordynatoer za fraki wynosil dwie pijaczyny z domku, nie wiem kto dalby mu rade, chlop jak dab.
Kasa byla na czas to fakt, ale nie popracowal dlugo.
hej - 2011-02-15 13:14:47 odpowiedz | cytuj
Podoba mmsie ten koordynator Darek, wie moze ktos jaki ma tel,
anonim - 2011-02-17 22:07:53 odpowiedz | cytuj
nr darka?? idz do biura, usmiechnij sie a wizytowke sam wcisnie:) z tym akurat nie ma u niego problemu!!
CCCCCCCC - 2011-02-22 06:43:45 odpowiedz | cytuj
KOŁO WOKÓL TEGO PEDOFI...... SIE ZAWEZA,TAKZE JUZ NIE DLUGO...TRFILW KONCU NA ODPOWIEDNIEGO FACETA KTORY SIE NIE PIERDOL....WIEMY DOKŁADNIE CO ODPIER.....TEN PAN DAREK KTORY WYGLADA JAK POSPOLITY OBNARZACZ PARKOWY
Konrad - 2011-02-23 13:24:48 odpowiedz | cytuj
Ludzie, wam sie juz calkowicie w lbach poprzewracalo. Wracajta, z kad sie przypelzlo. Obrazacie szanowana osobe, firme i ludzi zwiazanych z HaPe. Pracujemy tutaj od 10 lat, ale to co sie dzieje w NL od paru lat, to zgroza. Jedne wielkie klamstwo te wasze wywody. Rzygac sie chce!
anonim - 2011-02-23 14:49:19 odpowiedz | cytuj
Witam!!! Czy Wy ludzie naprawde nie macie co robic tylko zajmujecie sie plotkami, dajcie temu czlowiekowi spokoj!!! Tylko zawisc i zazdrosc przez Was przemawia!!! Znam go bardzo dlugo i wiele w zyciu mi pomogl, nigdy nie odmowil mi pomocy!!!
joanna bielawska - 2011-03-01 10:40:58 odpowiedz | cytuj
Witam.autorem wiekszosci tych komentarzy jest JOANNA BIELAWSKA z Puteen,nieszcaesliwie zakochana w Darku,kobieta o nagannej opini wszyscy ja znaja,słynie z kontaktow seksualnych z Marokanami Turkami,i jest nosicielka chorub wenerycznych kiły,zaraziła naszych dwuch kolegow Marcina I Jarka uwarzajcie na tą kobiete.....................
anonim - 2011-03-01 15:33:20 odpowiedz | cytuj
joanna bielawska - 2011-03-01 10:40:58

Ty prymitywna swinio,nie wypowiadaj sie w moim imieniu na forum, a jezeli chodzi o miejscowosc z ktorej jestem to Putten, a nie Puteen, anaalfabeto! J.B.
J.B. - 2011-03-01 15:38:03 odpowiedz | cytuj
A tak poza tym Panie Marcinie Maciejewski popracuj troche nad swymi bledami ortograficznymi i budowa zdan:):):) J.B.
anonim - 2011-03-01 22:17:10 odpowiedz | cytuj
Witam!!!Wszyscy wiemy jaka jest ta pani!!!i na dodatek zaraza panow coroba weneryczna
kubus - 2011-03-01 22:21:56 odpowiedz | cytuj
Ta pani J.Bjest kobieta skazana na dno!!!ciekawe czy nie jest jej wstyd!!!
anonim - 2011-03-04 17:44:36 odpowiedz | cytuj
Oj troszkę odbiegło to forum od głównego tematu. Wiadomo, że wszędzie można spotkac ludzi którzy wyróżniają się spośród innych czymś pozytywnym bądź negatywnym, więc po co o tym pisac i to z takimi szczegółami. To nie robi dobrego wrażenia na ludziach, którzy chca się jedynie dowiedziec jak funkcjonuje firma tj. ''HaPe Uitzendbureau''Putten. Napiszę wiec coś na temat...Pracowałam przez tą firmę cztery mies., może to nie zbyt długo ,ale wystarczająco,żeby napisac cokolwiek. Moja sytuacja była o tyle inna,że nie korzystałam z zakwaterowania jakie oferowało biuro, ponieważ mieszkałam razem z chłopakiem w domkach na 'Landal De VeluwseHoevegaerde'- -zapewniała je firma, w której pracował mój chłopak. Dwie uliczki wcześniej mieszkali ludzie z HaPe w domkach całkiem schludnych, przeważnie sześcioosobowych. Z tego co wiem nikt nie narzekał. Z pracą też miałam niezłego trafa..Zanim tam trafiłam szukałam długo, jak pamiętam to około 3 tyg. Odwiedziłam biuro razem z chłopakiem, żeby ktoś zachował trzeźwy rozum:)za bardzo zalezeło mi na podjęciu pracy. Dostałam pracę od ręki, bo akurat ktoś wyjechał na urlop. Przydzielono mnie do pracy przy filetach z kurczaka(wykrawanie); niewielka firma w Ermelo. Z początku byłam przerażona, ale po trzech dniach ręka nabrała wprawy w wymachiwaniu z nożem i ból nie był już przeszkodą. Ogólnie praca nie była zła(miła atmosfera i przynajmniej było te 40h bez paru min.). Oczywiście wszelkie niedogodnosci dało się wyjaśnic z Panem Darkiem-koordynatorem; w razie nagłej nieobecności wystarczyło poinformowac i nie było później problemu. Na przykład kiedy przeprowadzaliśmy się na inny domek i musiałam w ciągu dnia odebrac klucze z recepcji landalu, opiekun był wyrozumiały(a drugi by może powiedział: ''a co mnie to obchodzi''). Tu Byłam mile zaskoczona. Teraz może o najważniejszym- wypłaty. Należne pieniążki wypłacane były co tydzień(na konto bądź jeśli ktoś wolał, do ręki).Ogólnie wypłaty przedstawiały się nieźle, bez większych pomyłek, które zawsze były wyjaśniane. Nawet kiedy niespodziewanie firma mojego chłopaka przeniosła nasze miejsce zakwaterowania, bo aż do Amersfoort, moje pieniążki za ostatnie trzy dni pracy zostały mi przekazane choc już mnie tam nie było. Inna firma napewno nie upomniała by się o 'cudze'. Jak widac nie mam złych doświadczeń z firmą HaPe z Putten, ale to jedynie moja opinia i myślę, że uzasadniona. Napewno o wiele wiecej mógłby opisac Pan Konrad, który wypowiadał się wcześniej na forum, w końcu pracuje tutaj aż 10 lat. To chyba o czymś świadczy prawda. Ja osobiście z czystym sumieniem POLECAM ''HaPeUITZENDBUREAU''PD PUTTEN.
anonim - 2011-03-09 12:54:05 odpowiedz | cytuj
ADA najpierw oczerniasz potem prostujesz!!
x