Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

Zabrze

Opinie o Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

kierowca 2015-09-09 16:37
Witam jakie zarobki u kłosa ? Bo opinie nie zbyt przychylne... Mam ofertę zostania kierowcą w kłosie i nie mam pojęcia czy warto
15
:D 2015-09-28 17:00
Jak to napisał kierowca to mnie zaraz kaktus na ręce urośnie :)))))Jeżeli ktoś potrafi się opłacić ,wyżywić i ubrać za najniższą krajową plus "ciut ciut" to szczerze podziwiam...... no chyba że mieszka z mamusią i tylko na fajki potrzebuje :)))))))))))))))))))
3
xxx 2015-10-12 14:02
stanowisko sekretarki - zarobki 1800 netto
2
ktosik: 2015-10-21 12:40
produkcja kanapek ZABRZE pani,zostala brygadzistka jaka pytam ? ktora niewywiazuje sie z swoich obowiazkow robi z ludzi niewolnikow , malo na czym sie zna ,za niedlugo tam nikt niebedzie pracowac .
2
zzzzzzzzz 2015-10-21 16:28
tak racja na produkcji kanepek w zabrzu to jest jakis zart zeby pani zostajaca brygadzistka nieznala sie na rzeczy ,narobi wiecej zameszania niz cos zrobi dobrze ze ucieklam z tamtad .
2
Aktualny Pracownik 2015-10-23 06:15
Kieruje słowa do tej osoby (zzzzzz, ktos) bo nie mozna nazwac Ją pania ktora oczernia brygadzistke z kanapek. Słuchaj mondralo , probujesz zrobic tutaj scene ? Zostałas zwolniona bo byłaś najslabszym ogniwem. Nie nadajesz sie do zadnej pracy, a masz czelnosci oczerniac na forum publicznym taka dobra pracownice..... Ty juz tu nie pracujesz .... Wiec Zostaw prace tym milym Pania ktore pracuja od Ciebie 100x razy szybciej. Jestes nikim a w dodatku bez pracy :D . Pozdrawiam
3
jola 2015-10-26 21:45
najnizsza kreajowa +premia od utargu przedzial 1300-1650 wiecej nie jestes w stanie zrobic tak skonstruowano widełki premiowe ;) zadnych deputatów pieczywa czy ciasta-płacisz za każdy zjedzony okruch to dla wiadomosci tych którzy myślą,że jak pracuje się w kłosie to pieczywo ma się gratis :) nic bardziej mylnego :D mam na myśli oczywiście sprzedawców.Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających :)
5
babe 2015-10-30 17:58
Praca w kłosie to niewolnicza praca za najniższą krajową plus czasem nędzna premia bo malo jest punktów ktore regularnie ją wyrabiaja... Wymagania z kosmosu .. Nakazy,zakazy,brak przerw , i śmieszne etaty! Jak ktos ma nóż na gardle i mocne nerwy to może spróbowac a no i zdrowie końskie... Właściciel ma gdzies pracownikow liczy sie tylko kasa
10
Basia 2015-10-30 19:06
O matko, czytając opinię i złośliwości niektórych osób na tym forum to obrazu widać że firma kłos to firma rodzinna, z tradycjami
7
stały pracownik 2015-11-01 21:19
co Wy pierd... może jest najniższa krajowa ale są premie dodatki za absencję itd Na premię trzeba sobie zapracować czyli 90% sukcesu to zamówienie może i bardzo trudna sprawa ale trzeba pomyśleć , a nie przeklepać z poprzedniego dnia . I ba nie może pracować na to tylko jedna osoba na sklepie np z 4 osobami !!! Pozdrawiam wszystkie tzw pasożyty sklepowe tylko przyjść , wyłozyć sprzedać i wyjść ! Zero zaangażowania w życie sklepu !!!!
5
2
Robochłop 2015-11-05 19:57
Jeśli praca jest dla ciebie ważniejsza od rodziny, jeśli nie zależy ci na dobrych zarobkach, jeśli nie przejmujesz się przepisami BHP i jeśli lubisz ciągle zmieniające się grafiki, o ile w ogóle są to jest to praca dla ciebie !
21
ktoś 2015-11-09 13:56
Witam jak z zarobkami kierowców? Pozdraiam
2
ktos 2015-11-13 08:58
To tak jak wszedzie, zastanawia mnie bo potrzebuja kogos do zabrza a jak z zarobakami kierowcow ?
Coś 2015-11-13 21:12
Kierowca /najniższa krajowa,praca od 2 w nocy(a miało być na 5 rano)
8
Asia 2015-12-07 01:47
co sądzicie o Kłosie na Dmowskiego w Tychach ?
Ania 2015-12-07 22:26
A o kłosie na Sczecińskiej co sądzicie ?
7
Sami 2015-12-28 13:12
A magazynier ile zarabia?
xyz 2016-01-03 09:37
Informatyk siedzi w biurze. Zarobki sa dobre, wystarczy sie troche postarac a nie jak to ktos napisal przyjsc, wylozyc towar i isc do domu. na premie pracuje caly zespol. Premia jest do wyciagniecia na spokojnie
1
byla klosianka 2016-01-30 20:18
jestem byłym pracownikiem piekarni klos na 3 maja w katowicach i jakis czas temu bylam tam na zakupach i na kawie i obserwowałam nowa ekipe a takze miałam okazje zobaczyc kierownika ,ktory sprzatal stoliki.bylam w szoku,ze w tym sklepie nastala normalnosc.grzeczne odnoszenie sie do siebie,dziewczyny usmiechniete ,na czym zdecydowanie zyskuje tez obsluga klienta .w takiej atmosferze super sie pewnie pracuje i powiem ze nawet chetnie bym tam wrocila.
3
Klijent 2016-02-27 20:13
Witam jestem stałym klijentem a raczaczej byłam :( zamówiłam torta dla mojej córci i niestety nie byłam zadowolona jak zawsze:( i nawet gościom nie pokazywałam bo wstyd.dobrze że chociaż w smaku był dobry. Nie chciałam go wziąść ale zotałam niemiło potraktowana przez panią ekspedjętkę która stwierdziła że tort jest względny,że bywają brzydsze itd, Mam pytanie do właścicieli dla czego jest yak że raz torty są prze$liczne a innym razem tragiczne? Czy nie ma kto tego przypilnować?
2
KŁOS -Dział Marketingu 2016-02-29 15:12
@Klijent:
Szanowna Pani,
jest mi niezmiernie przykro, że taka sytuacja miała miejsce. Uprzejmie proszę o przesłanie na maila marketing@piekarniaklos.pl informacji odnośnie terminu realizacji zamówienia, sklepu, w którym odbierała Pani tort oraz - w miarę możliwości - o dołączenie zdjęcia nieestetycznie Pani zdaniem wykończonego tortu.
Postaram się wyjaśnić zaistniałą sytuację.
---
Z wyrazami szacunku,
Małgorzata Kurzyca
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
luc 2016-03-15 21:25
Pojawiła się oferta pracy jako Kierownik Logistyki w Zabrzu, jakieś szczegóły o trybie pracy ? wynagrodzenie na tym stanowisku ?
KŁOS - Dział Kadr 2016-03-16 09:34
Szanowny Panie,
prosimy o przesłanie CV na adres kadry@piekarniaklos.pl. Informacje na temat warunków zatrudnienia zostaną przekazane podczas rozmowy rekrutacyjnej.
---
Z wyrazami szacunku,
Dział Kadr
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
ulka 2016-05-20 20:57
to forum to żenada....
8
Ola 2016-06-02 20:13
Witam po ile godzin sie pracuje w tym sklepie i jakie zarobki
2
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS 2016-06-03 11:01 [pracodawca]
Szanowna Pani,
godziny pracy sklepów są różne, natomiast nominał pracy jest zgodny z wymiarem czasu pracy (zgodnie z Kodeksem Pracy), na jaki zostanie się zatrudnionym w naszej firmie.
Zachęcam do przesłania swojego CV na adres: kadry@piekarniaklos.pl. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zostaną Pani przedstawione szczegółowe warunki zatrudnienia w naszej firmie.
---
Z poważaniem,
Dział Kadr
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
Tychy 2016-06-05 08:08
Bo nie zawsze robi je pani Basia :D chcecie miec ładny torcik? Zaznaczcie, że to ona ma go wykończyć przy zamówieniu i będzie idealny ;) Ta kobieta to czarodziejka jak chodzi o zdobienie tortów :)
2
jolanta 2016-06-06 22:30
Dobrze by było wiezieć ile mniej więcej można zarobić by można chcieć złozyc cv do Państwa firmy. Pozdrawiam
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS 2016-06-15 22:43 [pracodawca]
Szanowna Pani,
proces rekrutacji zależy od stanowiska, na które Pani aplikuje. Zachęcam do przesłania swojego CV na adres kadry@piekarniaklos.pl.
---
Z poważaniem,
Dział Kadr
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
eksped.IWA 2016-07-26 09:14
Widać że słynna p.Basia od tortów wróciła ;) pewnie z urlopu. Torty bez porównania.... pierwsza klasa!!!!! pełen podziw dla tej kobiety. Aż miło sprzedawać i widzieć zadowolenie klientów ;)
3
Aga ; 2016-07-29 14:25
mam pytanie jak wyglada praca na dziele kanapki ? jakie godziny parcy ? oraz kto tam jest przeloznym na tym dziale
1
ola 2016-09-05 13:17
A jakieś opinie na temat nowo otwartego sklepu w Myszkowie w Kauflandzie?
Tam też jest przyjęcie do pracy.
1
ola 2016-09-05 18:53
o ekspedientce
pracownik 2016-09-10 21:54
Nie polecam składać cv w knurowie mimo że regionalna w porządku zostaje kwestia kierowniczki i dziewczyn tam pracujących poniżanie wyzyskiwanie i mobingowanie pracowników. Może kiedyś coś się zmieni ale to za pewne jeszcze potrwa a opowiadanie że panuje tam rodzinna atmosfera to prawdziwa żenada
11
ulka 2016-10-08 16:49
Pół etatu to pół najniższej krajowej.....
5
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS 2016-10-17 09:11 [pracodawca]
Witamy,
zachęcamy do przesłania swojego życiorysu na adres kadry@piekarniaklos.pl z dopiskiem, jakim stanowiskiem byłby Pan zainteresowany, np. "KIEROWCA", "PIEKARZ" itp., lub przyniesienia osobiście dokumentów do recepcji.
----
Z poważaniem,
Dział Kadr
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
2
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS 2016-10-17 09:32 [pracodawca]
Witamy,
wynagrodzenie składa się w zależności od stanowiska z różnej podstawy i różnych premii. System wynagrodzenia zostanie dokładnie przedstawiony podczas rozmowy rekrutacyjnej.
Zachęcamy do przesyłania życiorysu na adres kadry@piekarniaklos.pl.
----
Z poważaniem,
Dział Kadr
Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
2
23 2016-10-18 12:18
widzę że co jakiś czas poszukujecie państwo sprzedawcy na pół etatu - byłabym bardzo zainteresowana - chcę jednak wiedzieć jaki będzie to zakres godzin pracy?
2
zuzanna 2016-10-27 10:47
to Ty jesteś brygadzistka od kanapek!? opis pasuje do ciebie jak ulał!
1
ulka 2016-11-10 16:52
Zakres godzin to połowa całego etatu ;) Jeżeli miesiąc ma 160 godz to połowa daje nam 80 :)
2
Była pracownica 2016-11-19 18:29
Pracowałam na magazynie przez dłuższy okres czasu, więc śmiało mogę się wypowiedzieć na temat warunków pracy na magazynie w Zabrzu.
Zacznijmy od tego, że praca jakaś wymagająca nie jest. Faktem jest, że wszędzie trzeba pracować. Pracowałam tam na różnych stanowiskach i nigdzie nie miałam problemu z współpracownikami. Atmosfera pomiędzy ludźmi na magazynie bardzo fajna, wszyscy sympatyczni.
Kierownicy - W porządku. Nie zauważyłam, aby któryś z kierowników był nie sympatyczny itd. :)
Lider zespołu magazynierów czy jak to tam się nazywa Pan Marcin B. Tutaj już było pod górkę. Ma swoich pupili, których faworyzuje i traktuje lepiej. Arogancki oraz bezczelny nawet do osób starszych od siebie. Moim skromnym zdaniem kompletnie nie nadaje się na to stanowisko. Niestety Szefowie nic z tym nie zrobili. Ludzie przez niego sa "gnębieni" szczególnie Ci nowi.
Co do zarobków byłam zadowolona, nie narzekałam.
Szefowie bardzo uprzejmi oraz sympatyczni. Gdyby lekkie zmiany kadrowe na magazynie to przypuszczam, że większość ludzi by z chęcią, aż do pracy szło. A na chwilę obecną większość narzeka i szuka jakiejś alternatywy.

Pozdrawiam.
G.
18
W.w 2016-12-21 14:27
Jak pan Marcin ma gościa ( koleżankę z magazynu ) to drzwi z biura są zamknięte i nie można wejść . Regularnie znika razem z panią Joanną z magazynu Bóg jeden wie co w tym czasie robią. Jak ktoś się nie godzi przyjść do pracy za kogoś bo ma np. InNe plany to się mści.
8
W.w 2016-12-21 14:29
Jak pan Marcin ma gościa ( koleżankę z magazynu ) to drzwi z biura są zamknięte i nie można wejść . Regularnie znika razem z panią Joanną z magazynu Bóg jeden wie co w tym czasie robią. Jak ktoś się nie godzi przyjść do pracy za kogoś bo ma np. InNe plany to się mści.
10
Aktualna pracownica 2016-12-23 06:23
Do byłej pracownicy i w.w:
To jest hejt jednej osoby. Szkoda że nie ma "łapki" w dół do twojego posta.
10
W.w 2017-01-08 20:36
Jak jest pani Ania to w cale nie ma lepiej . Nie wiadomo oo co ona tam siedzi . Pracować jej się nie chce . Tylko dyryguje i miesza wszystkim . Do pracy jest ostatnia w kolejce . Byle się nie narobić do tego wysyła innych . Jak jest na pieczywie to siedzi 3/4 w biurze a potem inni muszą za nią gonić . Długo już tam pracuje i nigdy ją z miotla nie widziałam żeby po sobie stanowisko posprzatala
14
345678 2017-01-09 19:06
Robi się tu coraz ciekawiej
11
Zulu 2017-01-11 18:48
Dobre ciastka ma ta piekarnia
16
zabrzanin 2017-02-11 09:55
Dobra czytam i czytam te całe forum jedyne czego się dowiedziałem to ,że są tam Lebry za których trzeba robić . interesuje mnie Zabrze znalazłem na olx-ie ofertę pracy jako magazynier spełniam wszystkie warunki z ogłoszenia natomiast czy ten pracodawca spełni moje minimum wymagań finansowych tu pytanie dla obecnych lub byłych pracowników z wiedzą o zarobkach magazyniera w Zabrzu. jeśli jest to jakaś tajemnica firmowa no cóz szkoda. Najważniejsze nie podejmuje sie pracy za mniej niż 2300 netto z perspektywą podwyżek mam swoje doświadczenie i za jakieś groszki nie mam zamiaru pracować . Czy jest sens wysyłać Cv nadmieniam ,ze nie wysyłam go do firm oferujacych prace np za 1600zl bo za takie pieniądze to ja mogę tylko przyjść i wpisać sie na listę :)
1
Pracownik 2017-02-11 17:39
Na magazynie zarabia się najniższą krajową czyli 2000 zł brutto. Pozdrawiam
1
zabrzanin 2017-02-12 12:42
dzieki za info z tego co obliczylem 1420 zl netto , ukraince w pl więcej zarabiają sic.
1
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Ciastkarnia KŁOS - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Ciastkarnia KŁOS