brak logo

P.P.H.U. Bor-Pol Mariusz Borkowski

Gliwice

Opinie o P.P.H.U. Bor-Pol Mariusz Borkowski

Olek 2012-03-21 22:47:08
Tak smutna autopromocja, że aż wstyd!!!!
BASIU ......? !!!! Na pewno CHCIAŁBYŚ ( cytat) tu pracować ?

Oj Panie Mariuszu, coś się ta opinia Panu nie udała!!!!
1
ktoś 2012-03-22 14:09:47
Zgadzam się z Olkiem. Straszna autopromocja, ale jest w niej ciut prawdy, a mianowicie jedno słowo - BYWAJĄ !
Tu pracownicy faktycznie tylko BYWAJĄ. Rotacja jest tak ogromna, że zanim ktoś się zaaklimatyzuje, to już wylatuje.Ot tak.
Nie polecam tej firmy nikomu! Nawet frustratom.
Frustrat 2012-11-22 19:07:48
Potwierdzam, to co napisał mój poprzednik w całej rozciągłości.
Gall 2013-01-05 19:57:33
również się pod tym podpisuję i uważam, że należało by jeszcze dołożyć do tego pieca... kilka przymiotników
zniesmaczony 2013-02-14 20:25:52
cóż szkoda ludzi którzy tam pracują, nie polecam i nie spotkałem się z dobrą opinią o pracy w tym mejscu
Frustrat 2013-03-08 20:34:07
gratuluję odwagi poprzednikowi i mam szczerą nadzieję że ta firemka długo już nie pociągnie.
nika 2013-03-11 12:20:17
szkoda że jeszcze nikt w tej firmie nie wpadł na pomysł założenia związków zawodowych lub przynajmniej zapisania się do nich.... przynajmniej powód zwolnienia podlegał by ocenie. Niektórzy mylą sobie monarchię absolutną z zakładem pracy...
3
XXX 2013-04-02 20:25:04
a płaci on dobrze??
YYY 2013-04-17 21:22:36
Zależy dla kogo..... bo można dobrze zarobić i jednocześnie pracować w kulturalnej atmosferze, za drobne nie warto się poświęcać oraz narażać na podobne epitety
1
pikpik 2013-05-08 15:02:58
a to ci dopiero ciekawostka - czy po szczegóły należy się udać do działu który ma nazwe na literę m.?
Paul 2013-05-15 15:52:40
czym się zajmuje ten dział na M?
i czym tak absorbuje Pana [usunięte przez admina]
łiki 2015-01-27 23:13:10
hej wam wszystkim, czy może ktoś tu się orientuje w temacie i powie mi czy do Bor-Polu jest szansa żeby zatrudnić się do pracy bez doświadczenia? czy w ogóle nie ma takiej opcji? Zależy mi na szczerych opiniach i tylko osób które wiedzą coś konkretnego. Bardzo mi zależy, bo doświadczenia nie mam a prace bardzo potrzebuje
marcin 2015-03-30 18:36:36
wydaje mi się, że jak masz podobne doświadczenie do tego stanowiska to możesz już aplikowac pokojnie do nich.. wydaje mi się, że jk ich przekonasz to powinni dac Ci szans ei wziąć chocia,ż na jakiś okres próbny na przykład @łiki. Moim zdanie to nic na tym nie stracisz a możesz tylko zyskać tak naprawde, pozdrawiam.
Wik 2016-02-07 01:31:13
Ja zacząłęm tam prace bez doświadczenia i właściwie wszystkiego się tam nauczyłem. Nie nazwałbym tego firemką a dużą firmą jak na Polski rynek stricte laboratoryjny. Z roku na rok poszerzają ofertę co daje nowe możliwości w zwiększeniu swojego zarobku. Polecam ale tylko ludziom ambitnym i pracowitym. Takich się tam szanuje i nie zwalnia bez powodu. Pracownicy chętnie dzielą się wiedzą i nie zostawiają nikogo na pastwe losu. Jest to firma ludzi ambitnych i poza pracą pełnych pasji. Pracownikom się z założenia ufa, że będą wykonywać swoją pracę sumiennie a jak ktoś to wykorzystuje to nie dziwne że wylatuje. Każda branża wiąże się ze stresem ale ten tu jest znacznie mniejszy niż w firmach farmaceutycznych zwłaszcza jeśli nasze leki nie są z tych refundowanych a wszystko w rękach lekarzy i farmaceutów. Mówcie co chcecie ale takie jest moje zdanie.
BS 2016-03-13 21:43:19
Firma aktualnie poszukuje osób po studiach z analityki medycznej na stanowisko asystentka/tki dyrektora handlowego. Jako były, wieloletni pracownik (z innego działu) mogę z czystym sercem polecić pracę w tej firmie. Baaaardzo miło wspominam lata tam spędzone, doceniam wszystko, czego się tam nauczyłam i wciąż podtrzymuję znajomości nawiązane z ludźmi z BOR-POLu. Na miejscu osób spełniających warunki zatrudnienia, nie wahałabym się: wysyłałabym CV i waliła do nich drzwiami i oknami!
Lady 2016-05-13 17:24:20
Zgadzam się w 100% z NEGATYWNYMI opiniami o tej firmie.. choć "firmą" jej nazwać nie można.
Chamstwo, i słoma z butów wychodzi Panom na wyższych stanowiskach tej firmy:)
5
Nika 2016-05-14 18:08:46
Beznadziejna firemka - nikomu nie polecam pracy w tej firmie, chyba, że masz niepotrzebny czas, który i tak zmarnujesz. ZERO!
3
Ktoś 2016-05-14 18:11:12
@BS cóż za reklama tej "firmy"....żal
2
BS 2016-05-16 21:51:45
Cóż z tego że reklama. Takie są moje odczucia i nie widzę nic żałosnego w tym że je wyrażam. Żałośni nie są wg ciebie ci, którzy wylewają swoją żółć, ale osoba, która chwali to jest? Litości...
Faworyta 2016-05-24 21:20:59
Straszne miejsce,ludzi się poniewiera,sposób rozwiazywania stosunku pracy odbywa sie na zasadach depczacych ludzka godnosc.rotacja ogromna Ci co mądrzy uciekają z tego obozu.Jak poprzednicy wspomnieli słoma z butów, niektórzy zapominają że braki w wykształceniu i kulturze są jak braki w uzębieniu nie widać ich póki gęby nie otworzysz.mordor.
9
Lady2 2016-07-15 10:44:55
Podpisuję się pod tym postem w 100%
gfd 2016-07-15 21:56:33
@Zyz nigdy nie ebdzie tak ze wszyscy beda zadwoloeni
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Bor-Pol Mariusz Borkowski - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Bor-Pol Mariusz Borkowski